Programma vrijdag 26 juli 2019 Circuit Zandvoort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma vrijdag 26 juli 2019 Circuit Zandvoort"

Transcriptie

1 Beste deelnemer, Hierbij het prgramma. Lees het ged dr, dit zal zeker bijdragen aan een geslaagde training. Aankmst circuit Het inschrijven zal plaats vinden in het gebuw f buiten bij de MCT tent. Let p het brd inschrijven. Je wrdt ntvangen dr een medewerker van Mtr Circuit Training. Deze zal je inschrijven en vrzien van een deelnamesticker die crrespndeert met juw grep. Zrg dat je in het bezit bent van: Een geldig mtrrijbewijs. Het ingevulde en ndertekende tegangsbewijs. Mtrkeuring Als je in het bezit bent van je deelnamesticker plak je deze ged zichtbaar p je kuipruitje en ga je met je mtr dr de keuring. Hier zal een medewerker van Mtr Circuit Training je mtr cntrleren p de vlgende nderdelen: Alleen straat legale mtren met kenteken, circuitmtren zijn niet tegestaan Standaard uitlaat f uitlaat met decibel killer, pen uitlaten zijn niet tegestaan! Bandenprfiel minimaal 2 millimeter ver de gehele bandbreedte. Banden niet uitgedrgd en niet uder dan 7 jaar (check de DOT cde). Gebruik de vrgeschreven bandenspanning. Kettingtandwielen niet afgebrken f versleten en de juiste kettingspeling. Remblkken vldende dikte en gede remschijven. Vldende remvleistf en remdruk p beide remmen. Geen lie- f vleistf lekkages (denk k aan de vrvrkkering). Indien je mtr niet aan de vrwaarden vldet is deelname uitgeslten. Er zal geen restitutie plaatsvinden, zrg dus dat alles in rde is, zwel vr je eigen veiligheid als die van de andere deelnemers. Ok zelf zal je aan een aantal vrwaarden meten vlden: Minimaal 18 jaar en in het bezit van een mtrrijbewijs. Onbeschadigde Integraal f systeemhelm, niet uder dan 7 jaar. Géén jet helm f ptje. Mtrkleding van leder f textiel. Mtrspijkerbreken zijn NIET tegestaan. Stevige mtrlaarzen znder veters die de enkels bedekken. Lederen mtrhandschenen die de plsen bedekken. Kneesliders met titanium f andere kneesliders die vnken zijn niet tegestaan. Opstellen en kennismaken met je instructeur Als je mtr ged is gekeurd ntvang je een keuringssticker. Hierna mag je je pstellen achter de pin die crrespndeert met je grepsnummer, welke p je sticker staat. Hier zal je je instructeur en de andere deelnemers uit je grepje ntmeten. Briefing Vrafgaand aan de eerste sessie wrdt er een algemene briefing gegeven dr de rganisatie. De baanprcedures en eventuele laatste updates wrden uitgelegd. Je instructeur kan je vertellen waar en he laat de briefing gegeven wrdt. Zrg dat je aanwezig bent bij de briefing (0)

2 Prcedures Paddck - Vrsrteren bij de juiste pin die crrespndeert met je deelnamesticker. De instructeur zal vraan staan. De pre- en debriefing zullen plaatsvinden bij de pin. Baan - Het is verbden m andere deelnemers uit juw grep znder aanwijzing van de instructeur in te halen. Ok het inhalen van de instructeur is niet tegestaan. - Inhalen van grepen en andere deelnemers gebeurt alleen p aanwijzing van de instructeur. - Handgebaren van de instructeur dienen pgevlgd te wrden. - Instructeur bepaald de snelheid en zal deze aanpassen indien ndig. - Wisselen binnen de grep gebeurt alleen p aanwijzing van de instructeur. - Mcht je na de eerste sessie graag in een langzamere f snellere grep willen rijden, meldt dit bij de instructeur. Overstappen kan altijd! Baan verlaten Mcht je tijdens de sessie de baan willen verlaten dan kun je dit den bij de ingang van de pitstraat. Zrg dat je duidelijk maakt naar de verige deelnemers dat je de baan gaat verlaten dr het psteken van je linkerhand. Einde sessie baan verlaten Het einde van de sessie wrdt aangegeven met de finishvlag, er zal niet meer gewisseld f ingehaald wrden. Je rijdt rustig dr tt het punt waar de rde vlag getnd wrdt. Hier kun je de baan verlaten. Wisselen binnen de grep Wisselen binnen de grep geeft de mgelijkheid dat elke deelnemers achter de vrrijder kmt te ri jden. Wisselen gebeurt alleen als de vrrijder dit aangeeft. Ga niet uit jezelf wisselen, dit zal gevaarlijke situaties pleveren. Zrg dat wanneer jij de vrste rijder be nt die achteraan met sluiten, dat je naar rechts gaat en het temp mlaag brengt. Z kan de grep je makkelijk passeren en km je veilig p je nieuwe psitie, achteraan de grep. Inhalen van grepen Ok het inhalen van grepen gebeurt alleen p teken va n de instructeur. Checklist Geldig rijbewijs. Tegangsbewijs. Eten en drinken (flesje water). Er is een hrecagelegenheid p het circuit. Zrg bij aankmst vr een vlle tank. Er is een nbemande pmp p de paddck. Alleen betalen met pin f creditcard is hier mgelijk. Teschuwers zijn welkm p dit circuit (0)

3 Vlaggenschema Veiligheid De deelnemers zijn verplicht de instructies en aanwijzingen van de instructeurs en de medewerkers van Mtr Circuit Training p te vlgen. Veiligheid staat bij ns vrp, en wij kunnen dit alleen waarbrgen wanneer iedereen zich aan de instructies hudt. Mtr Circuit Training is vr iedereen, ngeacht je mtr en/f niveau. Wij werken met verschillende grepen die zijn ingedeeld naar ervaring en snelheid. Overstappen naar een andere grep kan altijd. Wij behuden ns het recht je ver te zetten naar een andere grep als dit bijdraagt aan de veiligheid. Regen f slecht weer is geen reden vr annulering. Mcht je bij slecht weer besluiten niet deel te nemen aan de training, dan vindt er geen restitutie plaats. Dit geldt eveneens vr het niet vlden aan de vrwaarden en/f technische gebreken. Adres: Burgemeester van Alphenstraat KP Zandvrt (0)

4 Wij wensen je een leuke en leerzame dag te! Team Mtr Circuit Training Tijdschema: Grep 1 Grep 2 15:30 16:00 Inschrijven/ keuren Inschrijven/ keuren 16:10 16:40 Briefing 16:50 Opstellen 17:00 17:10 Opstellen Sessie 2 17:20 17:30 Sessie 1 Opstellen 17:40 Sessie 2 17:50 Opstellen 18:00 18:10 Sessie 2 Opstellen 18:20 18:30 Opstellen Sessie 3 18:40 18:50 Grep 3 19:00 19:10 Einde Plattegrnd: (0)

5 +31 (0)