DSH. DSH staat voor :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DSH. DSH staat voor :"

Transcriptie

1 DSH DSH staat voor : - Airbrush - Special Paint - Decoratie Spuitwerk - Reclame Spuitwerk - Lakschade Herstel - Ontwerpen 2 Wieler Design's - Helm Design's - Kleur ontwerp - Verkoop Effectlakken - Orginele oude Kleuren namaken - Onderbouwd advies in ontwerp en kleuren - Geen nieuwe speler op de markt van design en spuiten, maar 1 alles omvattend logo Dit nieuwe logo "DSH" ontstond door de vele werkzaamheden die we verrichten onder: Design Studio Hugo en Decoratie Spuiterij Hugo waarbij de werkzaamheden elkaar steeds meer gingen overlappen. De andere gebruikte namen: - Hugo Airbrush en Special Paint - prijswinnend spuitwerk voor Street Fighters, H-D en Chopper rijders - Hugo Design, en Hugo << The Artist >> - ontwerpen en spuiten: Motoren en Autosport, Cross en Kart helmen worden vanaf 2014 niet meer gebruikt. De 2 onderstaande : -

2 DSH ( Custom Color ( Design lakken )) - Design en Spuiten van oa Helmen, Custom, Race, ATB en Cross Fietsen - Effectlakken.nl - info: D S H met prijslijsten en verkoop site voor effectlakken zoals: Glitters, Parelmoer pigment en Transparante lakken en inkten. Deze 2 namen en het nieuwe bij behorende logo blijven in gebruik. Effectlakken.nl

3 - Airbrush - Airbrush werkjes doen we al jaren op professionele basis, we airbrushen voornamelijk kleinere afbeeldingen op 2 wielers en helmen, we doen dit voor een redelijke prijs, portretten in kleur maken we liever dan zwart - wit, daarvoor betaald u dan uiteraard meer, maar je kan dan wel zien dat je in het bezit bent van een stukje airbrush art. Bedenk wel dat we professioneel spuiten en niet zomaar op iedere ondergrond gaan airbrushen, we werken al decennia met de beste conventionele lakken die we daardoor ook kunnen verzegelen met professionele 2K blanke lak.

4 - Special Paint - Special Paint hier verstaan we onder: Spuiten van biezen, belijningen, race strepen, afbeeldingen, grote gekleurde vlakken, waarbij deze een kleur hebben of kunnen overlopen in - effen kleuren - metallic - parelmoer - transparante euro inkt of Candy Apple kleuren - kleur verdraaiende lakken ( cameleon ) - glitters - effect cristallen - dit allemaal in een - simpel - moeilijk - strak - old skool - eigentijds - Gost spuitwerk - volgens tekening - Custom Painting ( jij bepaald hoe ) - design wat bij jou past. Deze kleuren spuiten we uiteraard over een door onszelf voorbehandelde ondergrond, die ook kan bestaan uit een speciaal effect.

5 - Decoratie Spuitwerk - Hieronder verstaan we : Decoraties aan brengen op attractie - kermis materiaal, vaak prototype's, waarna deze gebruikt worden als voorbeeld, om na te spuiten-maken, dit gebeurt meestal op locatie bij een grote gespecialiseerde spuiterij, waar dit in goed overleg gedaan wordt zodat hun klant zijn idee en beleving verwezenlijkt ziet worden. Decoratie spuitwerk is vaak iets optisch, waarbij je een ander materiaal namaakt, wat dan lijkt op bv metaal en hout. Decoraties op bv. panelen en objecten maken en kunst voorwerpen spuiten, waar net dat laatste beetje nodig is om het af te maken. De grootste uitdaging, zien we als we lak reparaties moeten verrichten op objecten die meerkleurig gespoten-gemaakt zijn, die niet door ons gespoten zijn, en dmv spot-repair nagemaakt moeten worden.

6 - Reclame Spuitwerk - Reclame spuitwerk zien we als: Je bedrijfs logo of huisstijl of wat je gewoon eens op een aparte manier gespoten wilt hebben, vertaald in een bord of op een object, voor in je huiskamer of op kantoor - zaak, dat voor langere tijd duurzaam mee gaat op de buitenkant van je pand of huis of je rijd er gewoon mee rond. Door de hele goede afwerking met hoogwaardige lakken, staan we er voor in dat deze jaar na jaar zonder noemenswaardig reinigen niet snel verweren of verkleuren, vaak zijn ze na gedane publieke arbeid, nog leuk als decoratie stuk. We proberen altijd in het geval van reclame borden, op het lichtste materiaal te spuiten, je wordt niet blij van loei zware panelen die met zware keilbouten verankerd moeten worden. En gewicht voegt niets toe aan het spuitwerk en de kwaliteit! Bij auto's, motoren, scooters, fietsen, enz... is het mogelijk om ieder jaar de gebruiksschade te laten bij of wegwerken, tevens kunnen we het lakwerk weer beschermen met een wax of teflonpoets na een poets of polijst beurt.

7 - Lakschade Herstel - Lakschade herstel lijkt bijna een logisch begrip, maar aangezien dat we "maakt niet uit waarop de schade zit" proberen te repareren: Kunnen we bewijzen dat wij hier serieus mee omgaan, dit betekend namelijk voor ons de ondergrond leren kennen en die juist te behandelen om hechting en uiteindelijk in de goede kleur(en) lak zonder rand aftekening te krijgen na het spuiten. Dit vinden wij de belangrijkste factoren waarmee wij rekening moeten houden. Hierbij zijn de ervaringen van verschillende vreemde ondergronden uit het verleden, die begon jaren 80 toen er weer vraag kwam naar le borden en jukeboxen, je kreeg uitdagingen op plastic, hout, (glas) le reclameborden, non ferro metalen, waarbij vaak zelfs print en drukwerk bij gewerkt moesten worden, vaak dmv airbrush en penseel technieken. Maar je kon ook je hart ophalen om een lakschade van een speciaal gespoten voorwerp te herstellen, je kreeg dan ook met verschillende lak soorten van over de hele wereld te doen, die ieder specifieke eigenschappen hadden en vaak om te herstellen om te janken waren. En nu krijgen we nog steeds te maken met allerhande nieuwe metalen en kunststoffen, high tech vezels en lakken en poedercoating.

8 Door al die maffe soorten ondergronden en lakken, zijn we nu wel in staat om een juist advies te geven, en waar mogelijk ook de vaak uit verschillende kleuren bestaande spot-repair te herstellen, waarbij we zo klein mogelijk proberen te herstellen, dus niet alles opnieuw spuiten van gebruiks voorwerpen- decoratie stukken - tanken - helmen - (fiets) framen - enz... We maken hierbij wel de opmerking dat een lakschade bv. ter grote van een 1 cm2 uiteindelijk na uitspuiten ongeveer 9 cm2 wordt Lakschade aan een normale auto, bezoek dan een autoschade herstelbedrijf Serieus Lakschade herstel is niet even vlug, voor weinig.

9 - Ontwerpen 2 wieler en helm designs - Geef ons jouw aansprekende kleuren en ons ontwerp van lijnen en vlakken en we vertalen dat naar een compleet design voor alles dat 2 wielen heeft, en natuurlijk ook voor helmen. Wil je een snelle"look",nieuwste kleuren, oldtimervintage design, we ontwerpen en realiseren het. Het leukst vinden we het wanneer ons een thema of onderwerp opgegeven wordt, dat vertalen we dan naar een opvallend of ingetogen ontwerp dat ook nog te spuiten is. Vergeet ook vooral niet dat we de nieuwste kleuren altijd als een van de eerste tot onze beschikking hebben, we houden de nieuwste trends nauwlettend in de gaten, deze nieuwe kleuren-pigmenten-"touch" moeten wel geschikt zijn voor dagelijks gebruik en een grote weerstand tegen verouderen en verkleuren hebben. Glow in the dark, soft touch, heat changing color enz. het kan allemaal, maar realiseer je dat de zon hier ondergaat op zijn dooie gemak, en dus niet snel ( of je rijdt overwegend tunnels in en uit, dan werkt het wel zoals bedoeld ), kleur verandering door hitte ( verwarming ) leuk als je van veel verkleurende vlekken houd of in het laboratorium waar je dan afleest hoe heet het wel niet is. Dit soort pigmenten bestaan al een tijdje en er zijn er nog veel meer die een aardigheidje voor even kunnen zijn, maar waarbij de levensduur van het pigment en een uiteindelijke sterke laklaag met hechting, echt moeilijk te realiseren zijn.

10 - Kleur ontwerp & (oude) originele kleuren namaken - Nieuwe kleuren ontwerpen(maken) waarbij de kleur op je product toegepast moet worden waardoor het zich onderscheid en fraaier oogt dan van de concurrentie, of die kleur die je al voor ogen hebt maar nog nergens gezien hebt. Bestaande kleuren: het maakt niet uit waarop en waarvoor ze gebruikt worden-werden die kleuren namaken, vaak van oldtimers - vintage spullen, ook maken we vaak kleuren die dure effecten evenaren, zonder dat we daar meteen een exotische prijskaartje aan hangen ( custom auto's ). We beschikken over meerdere laksystemen waarmee we basislakken en 2 K lakken kunnen maken in laags uitvoering om de beoogde kleurdiepte of flop of helderheid te bereiken, en we kunnen het tevens documenteren met bijbehorende recepten, zodat de kleuren weer te reproduceren zijn. Tevens kunnen we ook de bijbehorende grondlakken en blanke lakken leveren. We beschikken ook over goede contacten met een lak fabrikant met hoogwaardige lakken, waar we op maat gemaakte kleuren in grotere hoeveelheden kunnen laten maken. - Verkoop effectlakken - Je kent de site effectlakken.nl met de shop ( internet winkel ) natuurlijk al, maar weet je ook dat we veel meer hebben of kunnen bestellen en leveren, dan dat je op de site kunt vinden. Neem contact op als je specifieke kleuren of effectlakken zoekt. - Onderbouwd advies in ontwerp en kleuren - Door meer dan 35 jaar, in kleuren te denken en design's te verzinnen op producten waar kleuren en design niet belangrijk waren, of geen toegevoegde waarde hadden, en waarbij we bestaande fabrieks design's compleet veranderden om wel de juiste uitstraling te kunnen krijgen. Vaak gebeurde dit ook in overleg, met die klant die een visie had hoe deze uitstraling moest worden, waarbij we vaak ook in de tijd terug moesten, om het zoals het vroeger was of bedoelt was te veranderen in, een moderner jasje. Je komt daarbij verrassende dingen tegen waarbij je nooit stilgestaan hebt, waar sommige design's en ontwerpen oorspronkelijk uit ontstaan zijn, en hoe ze in de jaren veranderden. Voor meer foto's of zoek met google naar "hugo effectlak"

Fietsen spuiten en lak reparaties door :

Fietsen spuiten en lak reparaties door : Inhoud Fietsen spuiten door DSH Waarom dit boekje Hoe te beginnen Prijslijst overspuiten Veel voorkomende bewerkingen Prijzen specials Lakschade reparatie Benamingen frame delen Tekening frame Bestanden

Nadere informatie

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES

Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Een wereld van effecten... Mipa BC Mengsysteem BC AUTOLAKKEN MET SUCCES Auto en Design - een wereld van effecten Auto s en design zijn begrippen die door vorm, oppervlak en kleur niet meer van elkaar los

Nadere informatie

WERKPROCESSEN OPTIMALE SPOTREPAIR & IDENTIFICATIE VAN KLEINE LAKSCHADES SPOTREPAIR VAN PLAATWERK REPARATIE SNELSERVICE REPARATIE VAN KUNSTSTOF

WERKPROCESSEN OPTIMALE SPOTREPAIR & IDENTIFICATIE VAN KLEINE LAKSCHADES SPOTREPAIR VAN PLAATWERK REPARATIE SNELSERVICE REPARATIE VAN KUNSTSTOF SPOTREPAIR & IDENTIFICATIE VAN KLEINE LAKSCHADES SPOTREPAIR VAN PLAATWERK REPARATIE SNELSERVICE REPARATIE VAN KUNSTSTOF OPTIMALE WERKPROCESSEN www.de-beer.com 1 INHOUD Introductie 3 Spotrepair & identificatie

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

KUNSTSTOF.

KUNSTSTOF. SPOTREPAIR & IDENTIFICATIE VAN KLEINE LAKSCHADES, SPOTREPAIR VAN PLAATWERK, AT REPARATIE SNELSERVICE & REPARATIE RAT E VAN KUNSTSTOF www.octoral.com INHOUD INTRODUCTIE 3 SPOTREPAIR & IDENTIFICATIE VAN

Nadere informatie

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 VAKIDIOTEN MET HET HOOGSTE SERVICE NIVEAU XTREMETAG ONS MEEST UNIVERSELE MATERIAAL Deze gelamineerde tags hebben geen fraudewerende eigenschappen. Door het laminaat bent u verzekerd

Nadere informatie

2K P422 - Basecoat System I K P422 - Basecoat System. P422-2K Basecoat Colours P420-/P425-/P426-/P429-/P433-P434-/P440-2K Mixing Basics

2K P422 - Basecoat System I K P422 - Basecoat System. P422-2K Basecoat Colours P420-/P425-/P426-/P429-/P433-P434-/P440-2K Mixing Basics Product Data Sheet April 2007 (update november 2010) INTERNATIONAL MASTER ALLEEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK 2K P422 - Basecoat System I0400 Product Beschrijving P422-2K Basecoat Colours P420-/P425-/P426-/P429-/P433-P434-/P440-2K

Nadere informatie

? Daag ons uit met een eigen ontwerp! 15

? Daag ons uit met een eigen ontwerp! 15 Stalen Frame Het onstaan van Stalen Frame, Houten Blad Stalen Frame, Houten Blad zag veel mooi materiaal verloren gaan bij de sloop van oude boerderijen, schuren, huizen en fabrieken. Materiaal met karakter,

Nadere informatie

HeMeX Inname protocol

HeMeX Inname protocol HeMeX Inname protocol Dit inname protocol geeft duidelijkheid over: De staat waarin het (TKV) voertuig ingeleverd dient te worden. De wijze waarop het (TKV) voertuig beoordeeld wordt. Dit inname protocol

Nadere informatie

1 van 11 28-4-2010 12:25 We hebben nu de pagina met de links naar drie pagina's. En nogmaals: na iedere verandering waar je tevreden mee bent de pagina opslaan, of te wel Save. 2 van 11 28-4-2010 12:25

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren Producten VOLDOEN AAN VOS 2010 De norm voor houten vloeren Een complete lijn olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Rustieke Loogbeits TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve

Nadere informatie

Procesinformatie Vivid Red Special Midcoat Concentrate Applicatieprocess

Procesinformatie Vivid Red Special Midcoat Concentrate Applicatieprocess GLOBAL REFINISH SYSTEM Januari 2015 Procesinformatie Vivid Red Special Midcoat Concentrate Applicatieprocess D8199 Vivid Red Special Midcoat Concentrate PRODUCTEN Vivid Red Special Midcoat Concentrate

Nadere informatie

Inspiration. Shelf impact met een stijlvolle verpakking. www.sleevespecialist.com. Specialistische kennis Grote productiecapaciteit.

Inspiration. Shelf impact met een stijlvolle verpakking. www.sleevespecialist.com. Specialistische kennis Grote productiecapaciteit. Inspiration Shelf impact met een stijlvolle verpakking Specialistische kennis Grote productiecapaciteit Imagoversterking Branding en promotie voor alle markten Special editions Actieverpakkingen www.sleevespecialist.com

Nadere informatie

Shelf impact met een stijlvolle verpakking

Shelf impact met een stijlvolle verpakking IMAGOVERSTERKING SPECIALISTISCHE KENNIS GROTE PRODUCTIECAPACITEIT Shelf impact met een stijlvolle verpakking Branding voor alle markten Special editions en actieverpakkingen Stijlvol en verzorgd in cosmetica

Nadere informatie

PALLMANN COLOR COLLECTION MIJN STIJL MIJN VLOER

PALLMANN COLOR COLLECTION MIJN STIJL MIJN VLOER PALLMANN COLOR COLLECTION MIJN STIJL MIJN VLOER MINIMALISTIC Geef eenvoud alle ruimte Easy White Eenvoud geeft mij de rust die ik nodig heb. Dat zoek ik ook in mijn inrichting. MINIMALISTIC COLORS Balanced

Nadere informatie

HS Plus Clearcoat P P is een acrylaathoudende 2K blanke lak speciaal geschikt voor gebruik over AQUABASE en Aquabase Plus basislak.

HS Plus Clearcoat P P is een acrylaathoudende 2K blanke lak speciaal geschikt voor gebruik over AQUABASE en Aquabase Plus basislak. Product Data Sheet Juli 2012 (update juli 2014) INTERNATIONAL MASTER ALLEEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK Product HS Plus Clearcoat P190-7020 Beschrijving P190-7020 HS Plus CLearcoat P210-8815 HS Plus Hardener

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Verslag restauratie Batavus conforte

Verslag restauratie Batavus conforte Verslag restauratie Batavus conforte Op 11-15-2009 kwam ik deze Batavus tegen op marktplaats Na wat e-mails hebben uitgewisseld kon ik s avonds komen kijken Dus ik s avonds naar Breda Eenmaal daar aangekomen

Nadere informatie

De rollator op twee wielen voorbij

De rollator op twee wielen voorbij 13 De rollator op twee wielen voorbij Fietsen E-bike van Spiked Cycles brengt de kick terug 14 Wat was het gevoel dat je als kind kreeg bij stoer fietsen? Dat wilden wij terug toen we met dit project begonnen.

Nadere informatie

CENTARI 6000 LAGE EMISSIE BASISLAK

CENTARI 6000 LAGE EMISSIE BASISLAK Omschrijving Medium solids basislak gebruikt in basislak/blanke lak systeem voor effen, metaal en parelmoerkleuren. Geschikt voor personenwagens, vrachtwagens en autobussen. Samenstelling gebaseerd op

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 De toepassingen van

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

1. HERSTELLEN EN VOORBEREIDEN VAN DE ONDERGROND

1. HERSTELLEN EN VOORBEREIDEN VAN DE ONDERGROND VIVID RED CONCENTRATE 0055 KLEUR Vivid Red is een aangetinte blanke lag waarbij met special techniek de pigmenten verdeeld worden voor diepte en helderheid in de nieuwste OEM Candy Apple kleuren zoals

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

INTEGRALE (1) OPDRACHT

INTEGRALE (1) OPDRACHT INTEGRALE (1) OPDRACHT cohort 2017-2021 verpakking Wat is een integrale opdracht? Is een opdracht die vakoverstijgend is. Praktijkvakken Startend Ondernemen Vormgeven Integrale opdracht Digilab Een integrale

Nadere informatie

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN REVON BELETTERINGEN Effectieve Marketing Communicatie vraagt om een brede inzet van verschillende media in de juiste mix. Zo zal de marketingboodschap en de

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

Partnr. Afmeting. 15 mm x 50 mtr 19 mm x 50 mtr 25 mm x 50 mtr 38 mm x 50 mtr 50 mm x 50 mtr. Partnr. Afmeting

Partnr. Afmeting. 15 mm x 50 mtr 19 mm x 50 mtr 25 mm x 50 mtr 38 mm x 50 mtr 50 mm x 50 mtr. Partnr. Afmeting Papieren Maskeer Plakband, Speciaal Maskeer Plakband, Auto Masking Tape, Maskeerkleefstrip, Doorkijk Maskeerfolie, Fine Line Tapes, Raamrubberstrip 6 2328 Maskeer Plakband Afplakband voor algemene toepassingen

Nadere informatie

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient.

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient. COMBI LED ledframe het gebied van Reklame. Zo ook voor al uw presentatie uitingen, naast een uitgebreid assortiment van diversiteiten op het gebied van naamsbekendheid, bieden wij ook kliklijsten aan,

Nadere informatie

Week 8 Cursus Photoshop

Week 8 Cursus Photoshop Week 8 Cursus Photoshop De meest gebruikte technieken om een foto te bewerken. 1 Week 8 Cursus Photoshop Inleiding Bewerkingstechnieken Nieuw tools - oa. patch, klonen, healing Tutorial die van A - Z alle

Nadere informatie

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO Opdracht Theorie Opdrachtkaart DR-06-02-01 Voorkennis: Opdracht DR-06-01 'Introductie digitaal printen' Intro: Er bestaan verschillende systemen om digitaal te printen.

Nadere informatie

ghs bestelsite documentatie vragen over de website? Inhoudsopgave:

ghs bestelsite documentatie vragen over de website? Inhoudsopgave: GHS Automotive november 2014 0800 35 35 0 35 België: 078 07 70 18 Automotive ghs bestelsite documentatie Onlangs heeft u een informatieavond bij GHS gevolgd met uitleg over de GHS bestelsite. In deze documentatie

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR 20 challenges voor ouders en kids! Spelboekje Samenspel Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY Samenspel is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2018 Concept en tekst:

Nadere informatie

Process Data Sheet Januari 2015

Process Data Sheet Januari 2015 Process Data Sheet Januari 2015 INTERNATIONAL MASTER ALLEEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK Product Clean Vivid Ruby Special Concentrate Colour applicatieproces Beschrijving P190-1005 Clean Vivid Ruby - Special

Nadere informatie

Sponsor materiaal. bijbehorende verlichting.

Sponsor materiaal. bijbehorende verlichting. Sponsor materiaal Podium 450c bestaat uit twee oprijrampen die verboden zijn door een metalen frame achteraan. De wagen wordt volledig op de rampen geplaatst. Het is mogelijk 2 vlaggenmasten te plaatsen

Nadere informatie

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2

Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Verpakkingen Tuinbouw/Kwekers 2 Wpersonal! e make it Sinds 1996 is Koen Pack uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Niet alleen in Nederland zijn wij

Nadere informatie

145 EUR (100x260cm) 32,10 EUR INFO@SFEERMUUR.BE. www.sfeermuur.be. Fotobehang Naadloos of in Banen

145 EUR (100x260cm) 32,10 EUR INFO@SFEERMUUR.BE. www.sfeermuur.be. Fotobehang Naadloos of in Banen UW FOTOBEHANG REEDS VANAF 145 EUR (100x260cm) Uw Reeds VANAF 32,10 EUR BESTEL UX UW WALLLON CADEAUB E.B EERMUUR INFO@SF www.sfeermuur.be Fotobehang Naadloos of in Banen S Fotoprint op Hout ALUMINIUM PlexiGlas

Nadere informatie

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken.

Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Maak een trendy Vintage Style Barber Logo in Illustrator Soms is het leuk om een logo-ontwerp voor een fictieve client te maken. Kies gewoon een ontwerpstijl en speel rond met een concept van uw keuze

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Technisch Informatieblad. Kantel de verpakking 10 sec. voor gebruik. Maak gebruik van de paint pusher. Luchtspuit (sec) Drukvat (sec)

Technisch Informatieblad. Kantel de verpakking 10 sec. voor gebruik. Maak gebruik van de paint pusher. Luchtspuit (sec) Drukvat (sec) APPLICA TIEGEGEVENS IITol Mengve,houdlng Technisch Informatieblad Valspar b.v. Zuiveringweg 89 8243 PE Lelystad The Netherlands tel: +31 (0)320 292200 fax: +31 (0)320 292201 www.de-beer.com Serie 900+

Nadere informatie

ALLES VOOR UW SCHUIFDEUR

ALLES VOOR UW SCHUIFDEUR RETRO SCHUIF- DEURBESLAG EN DEUREN ALLES VOOR UW SCHUIFDEUR Het schuifdeurbeslag en de stalen deuren zijn van hoogwaardig zwart gepoedercoat staal gemaakt. Mooi afgewerkte steigerhouten deuren. Alle deuren

Nadere informatie

Basic T-shirts. Algemene aanleverspecificaties

Basic T-shirts. Algemene aanleverspecificaties Basic T-shirts Basic T-shirts Wist je dat de naam van T-shirts slaat op de T-vorm die ze hebben? En dat je het altijd met een hoofdletter schrijft, omdat de kleine t niet op de vorm van het shirt lijkt?

Nadere informatie

http://www.kidzlab.nl/index2.php?option=com_content&task=vi...

http://www.kidzlab.nl/index2.php?option=com_content&task=vi... Veelvlakken De perfecte vorm Plato was een grote denker in de tijd van de Oude Grieken. Hij was een van de eerste die de regelmatige veelvlakken heel bijzonder vond. Hij hield ervan omdat ze zulke mooie,

Nadere informatie

Floor-Mark vloerbelijning

Floor-Mark vloerbelijning Floor-Mark vloerbelijning Dit produkt kan worden aangebracht op bijna alle gladde oppervlakten: Glas Metaal Bureaubladen White Boards. Floormark vloertape helpt een visuele fabriek te creëren, snel en

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

! De Polaroid Emulsie

! De Polaroid Emulsie Alternatieve en Experimentele Fotografie in de Bollenburcht MOEDERDAG 11 mei De Polaroid Emulsie Transfer De magie van bloemen vertaald naar poëtische fotografie Deze workshop neemt je mee in de wonderlijke

Nadere informatie

PRINT OP HOUT. FOTOKADER vanaf 50 EUR - N 1 IN WANDDECORATIE VARIANTE AFMETINGEN OP AANVRAAG. www.sfeermuur.be info@sfeermuur.be +32 499.74.83.

PRINT OP HOUT. FOTOKADER vanaf 50 EUR - N 1 IN WANDDECORATIE VARIANTE AFMETINGEN OP AANVRAAG. www.sfeermuur.be info@sfeermuur.be +32 499.74.83. PRINT OP HOUT PRINT OP Populieren Hout vanaf 50 EUR - Gratis levering PRINT OP STEIGERHout > Foto op populierenhout > Keuze uit whitewash > Doorleefde uitstraling > Stoer en Robuust Leonardo da Vinci schilderde

Nadere informatie

Bona Vloer Renovatie Programma

Bona Vloer Renovatie Programma Zilver Brons Goud Bona Vloer Renovatie Programma De juiste antwoorden voor alle houten vloer condities Mijn gelakte vloer begint er dof uit te zien. Mijn houten vloer afwerking is volledig versleten. Mijn

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

mijndeur.nl In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. Wat is jouw perfecte combinatie?

mijndeur.nl In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. Wat is jouw perfecte combinatie? 1 mijndeur.nl Wat is jouw perfecte combinatie? In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. 2 3 Verdi Lux C43G facet profiel (C) en blank glas (G) Deurklink

Nadere informatie

Prijslijst Jeroen Mol Fotografie

Prijslijst Jeroen Mol Fotografie Een foto op het juiste fotopapier benadrukt een foto! Er is een ruime keuze uit verschillende soorten papier. Jeroen Mol fotografie zal u adviseren in de keuze voor de papiersoort. Door een lijst, glas

Nadere informatie

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO Opdracht Opdrachtkaart DR-06-01-01 Voorkennis: Grafische vorming Intro: Er zijn verschillende druktechnieken in de printmedia. Digitaal printen is een vrij nieuw

Nadere informatie

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best

De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best De meest weerbestendige buitenlakken van Nederland. Wijzonol. Goed Beter Best Goed Beter Best Goed, Beter, Best: de keuze is aan jou. Kwaliteitsverf is een investering in je woning. En hoe beter de verf,

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com Comfort, levensduur, uitstraling, kwaliteit. Zomaar wat woorden? Bij ons niet! Al deze eigenschappen zijn verwerkt in onze collectie. Door ons vanaf het ontwerp al bezig te houden met deze eigenschappen

Nadere informatie

INTEGRALE (1) OPDRACHT

INTEGRALE (1) OPDRACHT INTEGRALE (1) OPDRACHT cohort 2018-2022 verpakking Wat is een integrale opdracht? Is een opdracht die vakoverstijgend is. Praktijkvakken Startend Ondernemen Vormgeven Integrale opdracht Digilab Een integrale

Nadere informatie

KLEURENPALET. Kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen

KLEURENPALET. Kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen KLEURENPALET Kleuren die bij jouw persoonlijkheid passen IMPROVING PEOPLES LIVES 2 Inhoud Pagina Quickie & Zippie kleuren 4 All Court & Match Point kleuren 8 Geanodiseerde onderdelen 11 Bekledingskleuren

Nadere informatie

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with. 1/11

20/03/2018 Surf Plank (0/9) Webdesign. made with.   1/11 Webdesign made with http://beacon.by/magazine/pdf/surf-plank/webdesign?type=print 1/11 Inhoud 1. Introductie 2. Website 3. Wat is inbegrepen? 4. Eventuele aanvullingen 5. Zij gingen je voor 6. Waarom Surf

Nadere informatie

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs CalcuMouse Product specificaties CalcuMouse Artikel nummer: CM-01 Kleur(en): Hoogglans wit, Mat grijs/donkergrijs Materiaal: Kunststof Specificaties: Plug & play 800 dpi Geïntegreerde calculator Optische

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Wat zijn apps eigenlijk?

Hoofdstuk 1 Wat zijn apps eigenlijk? Hoofdstuk 1 Wat zijn apps eigenlijk? Welkom Wat goed dat je begonnen bent in dit boek! Het lijkt me heel leuk om samen met jou een app te maken. Als we alle stappen rustig doorlopen, heb je straks niet

Nadere informatie

Geef uw wrapopties een boost. Ontdek het NIEUWE gamma 3M Print Wrapfolie: IJ180mC, 480mC en 780mC.

Geef uw wrapopties een boost. Ontdek het NIEUWE gamma 3M Print Wrapfolie: IJ180mC, 480mC en 780mC. Geef uw wrapopties een boost. Ontdek het E gamma 3M Print Wrap: IJ180mC, 480mC en 780mC. Meer opties. Meer flexibiliteit in het design. Snellere montage. Een turbo boost voor uw portfolio. Wij hebben microtechnologie

Nadere informatie

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi.

Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Opdracht 1 Nodig: kleurpotloden of stiften, poster Maak je huis mooi. Hoe ziet de woonkamer in jouw huis eruit? Hebben jullie behang met bloemen, zijn de muren in een mooie kleur geverfd of hebben jullie

Nadere informatie

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning!

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning! ADVIES OP MAAT 024-66 36 887 RVS DESIGN KAPSTOKKEN Trek de Lumigrip stijl verder in uw woning en geef naast uw trap ook uw hal een make-over. Lumigrip maakt uw RVS kapstok en/of schoenenrek vakkundig op

Nadere informatie

Private Lease Innameprotocol. Klachtenregeling. Verzekeringsvoorwaarden. Acceptatieprocedure

Private Lease Innameprotocol. Klachtenregeling. Verzekeringsvoorwaarden. Acceptatieprocedure Private Lease Innameprotocol Verzekeringsvoorwaarden Privacy Aanvullende Acceptatieprocedure Klachtenregeling en Gebruiksvoorwaarden Voorwaarden Versie: v20160614 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inleverlocaties...

Nadere informatie

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL SECTORAAL BEROEPSPROFIEL SPUITER CARROSSERIE Datum uitgave: 2015 ASBL EDUCAM VZW Avenue J. Bordetlaan 164, Bruxelles 1140 Brussel T 02 778 63 30 F 02 779 11 32 info@educam.be www.educam.be Spuiter carrosserie

Nadere informatie

tekst bij de volgende plaat:

tekst bij de volgende plaat: Dit is Cas. Cas is blij. Vandaag is de leukste dag van de hele week! Kato komt spelen en vannacht mag ze blijven slapen! Dat vindt Cas leuk, want Kato is zijn beste vriendinnetje. Ga maar lekker samen

Nadere informatie

Herfst winter. 2015/2016 van ego naar eco. Je bent wat je draagt. Modeprognose Herfst/winter 2015/2016

Herfst winter. 2015/2016 van ego naar eco. Je bent wat je draagt. Modeprognose Herfst/winter 2015/2016 Herfst winter 2015/2016 van ego naar eco Je bent wat je draagt Tijd om de balans op te maken. De samenleving krabbelt op, na jaren van crisis, en zoekt nieuwe wegen. In vele opzichten staat 2015 voor een

Nadere informatie

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap 1. Easy Clean Productomschrijving: Kernwaarden: Eigenschappen: Artnr.: 04.1153 58 60 Easy Clean is een professionele Geschikt voor nagenoeg alle oppervlakken vloeibare reiniger die kan worden toegepast

Nadere informatie

Design Document Catalyst

Design Document Catalyst Design Document Catalyst Bas Deelman Inleiding Voor een duidelijke uitstraling en communicatie naar zowel de klant als andere doelgroepen moet een een duidelijke visuele identiteit zijn. De huidige projectgroep

Nadere informatie

HANDBOEK BLACKLIGHTBADMINTON

HANDBOEK BLACKLIGHTBADMINTON HANDBOEK BLACKLIGHTBADMINTON Luuk Meijer (BC Didam) en Annewill van Waarden (BV Matchpoint) Handboek Blacklightbadminton Vooraf We leven in een beleveniseconomie. Niet altijd staat de activiteit centraal,

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB De juiste aankleding brengt warmte in je woonkamer 1 2 Geniet van een

Nadere informatie

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE 4 WAAROM FOTOHUIS VENRAY? 5 STUDIO OPNAME 6 TROUWREPORTAGE 7 TROUWALBUMS 8 VORMGEVING 9 STUDIO HUREN 10 LIJSTEN 11 SCHOOLFOTOGRAFIE 12 FOTOHUIS VENRAY 13 CONTACT FOTOHUIS VENRAY

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

W inch Geplaatst door Charl - 27 apr :06

W inch Geplaatst door Charl - 27 apr :06 W115 16 inch Geplaatst door Charl - 27 apr 2017 18:06 Ik zag vandaag een leuke W115 met 16 inch velgen...dat wil ik ook! Misschien is de auto wel van een clublid. Wie weet welke maat ik kan hanteren? Zag

Nadere informatie

RLD800V-DO. Technische informatie. December Alleen voor professioneel gebruik PRODUCTOVERZICHT. DELFLEET ONE High Performance Topcoat

RLD800V-DO. Technische informatie. December Alleen voor professioneel gebruik PRODUCTOVERZICHT. DELFLEET ONE High Performance Topcoat Technische informatie December 2017 RLD800V-DO Alleen voor professioneel gebruik PRODUCTOVERZICHT DELFLEET ONE High Performance Topcoat Product F8370 Beschrijving UHS Thinner Fade Out PRODUCTBESCHRIJVING

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Nationale theedrinkdag 2013

Nationale theedrinkdag 2013 Nationale theedrinkdag 2013 Stefan van de Weijer Samengewerkt met: Sharon van Besouw Reclamebureau Weijer en Besouw, bestaat uit Stefan van de Weijer en Sharon van Besouw. Wij zijn een ontwerpteam wat

Nadere informatie

ALLES VOOR UW SCHUIFDEUR

ALLES VOOR UW SCHUIFDEUR RETRO SCHUIFDEURBESLAG EN DEUREN ALLES VOOR UW SCHUIFDEUR Het schuifdeurbeslag en de stalen deuren zijn van hoogwaardig zwart gepoedercoat staal gemaakt. Mooi afgewerkte steigerhouten deuren. Alle deuren

Nadere informatie

Product Data Sheet Mei 2013 (update april 2016)

Product Data Sheet Mei 2013 (update april 2016) Product Data Sheet Mei 2013 (update april 2016) INTERNATIONAL MASTER ALLEEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK Product Self Levelling Primer P565-5601 / 5605 / 5607 (met HS Plus Hardener) Beschrijving P565-5601

Nadere informatie

Juni 2014 (maart 2015) Produitinformatie GRS DELTRON UHS Rapid Clearcoat D8135 met D8302 PRODUCTEN PRODUCTBESCHRIJVING. D8135 UHS Rapid Clearcoat

Juni 2014 (maart 2015) Produitinformatie GRS DELTRON UHS Rapid Clearcoat D8135 met D8302 PRODUCTEN PRODUCTBESCHRIJVING. D8135 UHS Rapid Clearcoat GLOBAL REFINISH SYSTEM Juni 2014 (maart 2015) Produitinformatie GRS DELTRON UHS Rapid Clearcoat D8135 met D8302 D8135 UHS Rapid Clearcoat PRODUCTEN Deltron Premium UHS Rapid Clearcoat Deltron UHS Hardener

Nadere informatie

AUTOABONNEMENT.NL. Voorbeelden geaccepteerde en niet geaccepteerde schades.

AUTOABONNEMENT.NL. Voorbeelden geaccepteerde en niet geaccepteerde schades. AUTOABONNEMENT.NL Jij regelt de brandstof, wij de rest! Voorbeelden geaccepteerde en niet geaccepteerde schades. Banden Winterbanden in de periode oktober t/m maart op originele velgen Kleine beschadigingen

Nadere informatie

Technisch gegevensblad Ingangsdatum: 03/4/16 Vervangt: 1/11/05

Technisch gegevensblad Ingangsdatum: 03/4/16 Vervangt: 1/11/05 3M 55045 Supersnelle kunststoflijm 1) Artikelnummers 55045 Supersnelle kunststoflijm patronen van 50 ml 2) Beschrijving en gebruik 3M Automix 55045 Supersnelle kunststoflijm is een zeer snel uithardende

Nadere informatie

ModelTrein-Support: Workshop AIRBRUSH

ModelTrein-Support: Workshop AIRBRUSH 2015 ModelTrein-Support: Workshop AIRBRUSH Patrick Peeters ModelTrein-Support 14-3-2015 We starten met onze workshop met een toelichting op airbrush. Pagina 1 Onderstaand zie je enkele afbeeldingen van

Nadere informatie

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort Roadmap naar je toekomst! Jij bent belangrijk voor ons. Daarom heb je op Accent Amersfoort een eigen coach. Hij of zij kijkt naar wat jouw wensen en dromen zijn.

Nadere informatie

Art & Luxery heatings (Color Art)

Art & Luxery heatings (Color Art) 46 Art & Luxery heatings (Color Art) Cameleon Color Art De color-art panelen passen zich aan aan elk interieur en omgeving, laat uw creativiteit de vrije loop met deze infrarood verwarmingspanelen die

Nadere informatie

Goede start. Fotografie: www.racefotos.nl

Goede start. Fotografie: www.racefotos.nl Fotografie: www.racefotos.nl Goede start The Stig kan trots op zijn: we hebben de eerste race van de Westfield Racing Cup gewonnen. Een droomdebuut dus. Ook voor de klasse, want die heeft in twee dagen

Nadere informatie

Online Schildercursus

Online Schildercursus Online Schildercursus Schilder je eigen kleurrijke landschap Van de kunstenaars van Vrolijk Schilderij 2016 Renate Rolefes vrolijkschilderij.nl 2 / 13 Welkom bij onze online cursus Dit Ebook en de video

Nadere informatie

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30 Eenvoud Zuiver met blank glas binnendeuren voorraad jaren 20-30 jaren 20-30 De paneeldeuren uit het jaren 20-30 programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij

Nadere informatie

hebben verzorgde tanden An Melis

hebben verzorgde tanden An Melis CAS EN KATO hebben verzorgde tanden An Melis M O N D I N A C T I E! tekst bij de volgende plaat: Dit is Cas. Cas is blij. Vandaag is de leukste dag van de hele week! Kato komt spelen en vannacht mag ze

Nadere informatie

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Door Robbert Raas www.stop-jaloezie.com Voorwoord Dit compacte e-book is geschreven als hulp bij de eerste stap naar een leven zonder vervelende jaloezie. Op stop-jaloezie.com

Nadere informatie

Digitaal borduren doen we al járen..

Digitaal borduren doen we al járen.. Digitaal borduren doen we al járen....en daarin hebben we een reputatie opgebouwd als punctuele, snelle leverancier van kwaliteitsborduurwerk. Maar we merkten dat we met onze productie in Nederland soms

Nadere informatie

April 2009 (update juli 2014) Productinformatie GRS DELTRON Premium UHS Clearcoat D8141

April 2009 (update juli 2014) Productinformatie GRS DELTRON Premium UHS Clearcoat D8141 GLOBAL REFINISH SYSTEM April 2009 (update juli 2014) Productinformatie GRS DELTRON Premium UHS Clearcoat D8141 D8141 Premium UHS Clearcoat PRODUCTEN Deltron Premium UHS Clearcoat Deltron UHS Hardeners

Nadere informatie

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Basis

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Basis Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Basis Inleiding Voor het vak TALENTtijd, moet je een keuze maken uit de activiteiten die in dit boekje beschreven worden. Het is de

Nadere informatie

Hoe plaats ik een bestellingof maak ik een verlanglijstje aan.

Hoe plaats ik een bestellingof maak ik een verlanglijstje aan. Hoe plaats ik een bestellingof maak ik een verlanglijstje aan. Ga naar de shop en maak een account aan of log in, bij het poppetje. Kies voor 'als nieuwe klant registreren als u voor het eerst bent, heeft

Nadere informatie

P471-Single Layer Solid Colour System. (met P HS+ verharder)

P471-Single Layer Solid Colour System. (met P HS+ verharder) Product Data Sheet August 2012 (update juli 2014) INTERNATIONAL MASTER ALLEEN GESCHIKT VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK. Product 2K HS Plus P471-Single Layer Solid Colour System (met P210-8815 HS+ verharder)

Nadere informatie

9 November Productbladen

9 November Productbladen 9 November 2017 Productbladen Inhoudsopgave Pennen Budget 3 Eco 5 Madrid 7 Paris 9 Riga 11 Spectra 13 Superior 15 Superior Mini 17 Budget. Leverbaar in de kleuren zwart, blauw en rood. Prijs inclusief

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie