OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 31 mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 31 mei 2016"

Transcriptie

1 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 31 mei 2016 onderwerp ambtelijk advies besluit Besluitenlijsten b&w-vergadering Vaststellen besluitenlijsten b&w-vergadering Verzoek ontwikkeling Kromstraat Bezwaarschrift gericht tegen afwijzen GPK passagier Bezwaarschrift gericht tegen afwijzen subsidie 2016 Bezwaarschrift gericht tegen het toekennen van 1. Een positieve grondhouding aan te nemen ten aanzien van de ontwikkeling van de Kromstraat voor de herbouw van 2 woningen en de ontwikkeling van vijf recreatieve natuurhuizen; 2. hierover in overleg te treden met de provincie nadat de legeskosten zijn betaald; 3. indien de provincie in het overleg een positieve grondhouding heeft, zal het verzoek verder in behandeling worden genomen nadat er overeenstemming is over de intentieovereenkomst inclusief kostenverhaal. Overeenkomstig het advies van de A2-bezwaren commissie het bezwaarschrift ongegrond verklaren en het bestreden besluit, onder toevoeging van artikel 1, eerste lid, onder b, van de Regeling gehandicaptenparkeerkaart als grond van de afwijzing, in stand laten. Overeenkomstig het advies van de A2-bezwarencommissie het bezwaarschrift ongegrond verklaren en het bestreden besluit in stand laten. Overeenkomstig het advies van de A2 bezwaren- commissie het bezwaar betreffende het vergoeden van de deskundigenvergoeding gegrond verklaren en het te vergoeden bedrag vaststellen op 2.275,19.

2 Startnotitie Omgevingswet Digitaal verwerken automatische kwijtscheldingen gemeentelijke belastingen Bezwaarschrift gericht tegen het toekennen van 1. De ambtelijke organisatie opdracht geven het project implementatieplan Omgevingswet op te starten binnen het projectenbureau; 2. extern een projectleider implementatieplan Omgevingswet te werven (na separate financiële besluitvorming in de 1 e Berap) en deze binnen het projectenbureau te plaatsen ; 3. een projectteam implementatieplan Omgevingswet samen te stellen, waarin de relevante teams in de organisatie zijn vertegenwoordigd; 4. de fasering van het project implementatieplan Omgevingswet vast te stellen conform dit college-advies; 5. het college elke twee maanden op de hoogte te laten stellen over de vorderingen m.b.t. het implementatieplan; 6. themabijeenkomsten te laten organiseren voor college (en indien gewenst) gemeenteraad; 7. de gemeenteraad te informeren middels bijgevoegde raadsinformatiebrief. 1. Per 1 juni 2016 te starten met het geheel digitaal verwerken van (automatische) kwijtscheldingen van gemeentelijke belastingen; 2. het mandaatregister op dit punt aanpassen voor het niet meer ondertekenen van de Beschikkingen; 3. het mandaatregister aanpassen voor het ondertekenen van de akkoordverklaring voor de Iv3 rapportages. 1. Overeenkomstig het advies van de A2bezwarencommissie de bezwaren betreffende het schadebedrag (indirect nadeel) gegrond verklaren; 2. in navolging op het bepaalde onder 1 het bestreden besluit, met aanvulling van de motivatie, in stand laten; 3. het bezwaar betreffende het vergoeden van de deskundigenvergoeding gegrond verklaren en het te vergoeden bedrag vaststellen op 2.275,19; 4. de overige bezwaren ongegrond verklaren.

3 Bezwaarschrift gericht tegen het toekennen van 1. Overeenkomstig het advies van de A2 bezwarencommissie de bezwaren betreffende het schadebedrag (indirect nadeel) gegrond verklaren; 2. in navolging op het bepaalde onder 1 het bestreden besluit, met aanvulling van de motivatie, in stand laten; 3. het bezwaar betreffende het vergoeden van de deskundigenvergoeding gegrond verklaren en het te vergoeden bedrag vaststellen op 2.043,69; 4. de overige bezwaren ongegrond verklaren. College-advies evaluatie collectieve zorgverzekering en regeling tegemoetkoming ziektekosten chronisch zieken en gehandicapten 2015 Toepassen hardheidsclausule subsidieverzoeken 2017 met datumstempel 2 mei tot en met 4 mei Prestatieafspraken GGzE de Boei 2016 en uitbreiding inzet kwartiermaker GGzE in Sociaal team Inkoop Jeugdzorg plus Bijgevoegd raadsvoorstel wordt vastgesteld, met de volgende beslispunten: 1. Werken met risicoprofielen bij jaarlijkse beoordeling inkomen; 2. handhaven huidige premiebijdragen; 3. kennis nemen van de actiepunten voor 2017, zoals geformuleerd in de evaluatie Instemmen met de toepassing van de hardheidsclausule voor de subsidieaanvragen 2017 met datumstempel 2 tot en met 4 mei De prestatieafspraken 2016 voor GGze de Boei vast te stellen; 2. de inzet voor cliëntondersteuning door de kwartiermaker GGzE in het Sociaal team uit te breiden naar 54 uur per week; 3. de kosten ad ,-- voor de uitbreiding van inzet in het Sociaal team door GGzE te dekken. 1. te gaan met het afsluiten van de inkoopovereenkomsten met de JeugdzorgPlus aanbieders, voor de periode van januari 2016 tot en met december 2018; 2. goedkeuring geven aan het door de aanbieders van JeugdzorgPlus opgestelde transformatieplan., met dien verstande dat onderzocht moet worden of een raadsbesluit formeel nodig is, daar de verordening niet wijzigt. Afstemmen met portefeuillehouder wethouder Buiter bestuurlijke reactie rapportage schriftelijke klantcontacten Rekenkamercommissie 1. Kennis te nemen van het rapport van de Rekenkamercommissie van 9 mei 2016 m.b.t. schriftelijke klantcontacten en sociale mediaberichten; 2. hierop een bestuurlijke reactie te geven in de vorm van bijgevoegde concept-brief

4 Bezwaarschrift gericht tegen verleende omgevingsvergunning voor het renoveren van een hulpgebouw Overeenkomstig het advies van de A2 bezwarencommissie: Het bezwaarschrift van de heer A.A.C. Henselmans (1), de heer en mevrouw Lamers (2) en de heer AJ.W. Somers en mevrouw M.C.H. Somers-Fuchs (3): 1. Voor wat betreft het bezwaar betreffende de Flora- en faunawet gegrond te verklaren en in navolging hierop aan de vergunning de volgende voorschriften toe te voegen: Voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden dient een quickscan Flora en fauna te worden ingediend; Indien uit de quickscan blijkt dat er negatieve effecten op de flora- en fauna zijn te verwachten, dan dient er voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden een aanvullend onderzoek te worden ingediend; en Er mag pas worden gestart met de bouwwerkzaamheden indien door het bevoegd gezag is vastgesteld dat aan artikel 11 van de Flora- en faunawet wordt voldaan. 2. De overige bezwaren ongegrond te verklaren. Vaststellen wijzigingsplan Zeelberg 41a Bezwaarschrift gericht tegen het toekennen van Aanpassing voorwaarden bij de sociale koopwoningen met de bouwnummers 68, 69, 70, 71, 79, 80, 92 en 93 in Lage Heide-wonen Vaststelling jaarstukken Het wijzigingsplan Zeelberg 41a zoals vervat in het analoge en in het digitale plan met nummer NL.IMRO.0858.WPzeelberg41-VA01 gewijzigd vast te stellen, waarbij gebruik is gemaakt van de ondergrond met bestandsnaam NL.IMRO.0858.WPzeelberg41-VA01.dxf; 2. geen exploitatieplan vast te stellen ex artikel 6.12 lid 1 Wro omdat het verhaal van kosten al anderszins verzekerd is. 1. Overeenkomstig het advies van de A2 bezwarencommissie de bezwaren betreffende het schadebedrag (indirect nadeel) gegrond verklaren; 2. in navolging op het bepaalde onder 1 het bestreden besluit, met aanvulling van de motivatie, in stand laten; 3. de overige bezwaren ongegrond verklaren. 1. In te stemmen met de voorgestelde aanpassing van de voorwaarden bij de sociale koopwoningen met de bouwnummers 68, 69, 70, 71, 79, 80, 92 en 93 in Lage Heide-wonen; 2. het besluit tot aanpassing van de voorwaarden aan het notariskantoor beschikbaar stellen zodat dit in een afzonderlijke notariele akte van rectificatie wordt verwerkt. De raad, met tussenkomst van de griffie, voorstellen het jaarverslag en de jaarrekening 2015 vast te stellen; 2. de restantkredieten vervanging toplaag tennis en masterplan Centrum over te hevelen naar 2016.

5 Verrekenen neveninkomsten politieke ambtsdragers 2015 Jaarverslag 2015 Landschapsontwikkelingsplan VNG Ledenraadpleging Uitwerkingsakkoord Verhoogde Asielstroom Vast te stellen dat geen verrekening voor eventuele neveninkomsten van burgemeester en wethouders hoeft plaats te vinden over het verrekeningsjaar Het Jaarverslag 2015 Landschapsontwikkelingsplan vaststellen; 2. de raad hierover informeren d.m.v. een raadsinformatiebrief 1. Instemmen met het VNG onderhandelaarsakkoord Uitwerking Verhoogde Asielinstroom; 2. de gemeentesecretaris te verzoeken de stem van de gemeente Valkenswaard uit te brengen in de digitale ledenraadpleging Verordening kwaliteit VTH omgevingsrecht Het college besluit om: 1. de raad voor te stellen bijgevoegde Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht gemeente Valkenswaard vast te stellen; 2. de kwaliteitscriteria en Handreiking bij Brabantbrede verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht vast te stellen; 3. uiterlijk op 31 december 2017 samen met de A2 gemeenten te voldoen aan het bodemniveau voor de kwaliteit van uitvoering en handhaving (zoals verwoord in de Handreiking bij de Brabantbrede verordening). Financiële ondersteuning van Opeduca 1. Financiële ondersteuning van het Opeduca project, dat wordt uitgevoerd door Scholengemeenschap Were Di Valkenswaard; 2. de financiële dekking halen uit de Coalitiemiddelen Bestrijding Jeugdwerkeloosheid ter hoogte van en dit bedrag structureel toevoegen aan het product ten behoeve van stimulering van techniek in het onderwijs; 3. incidentele subsidie beschikbaar stellen van jaarlijks in de periode 2016 tot en met 2017 voor het project WoonWerkHuis van Opeduca; 4. een jaar na toekenning van de incidentele subsidie een tussenrapportage opvragen bij Were Di op basis waarvan besluitvorming kan plaatsvinden over structurele borging van het Opeducaproject.

6 Verzoek om tegemoetkoming in ex artikel 6.1 Wro Verzoek om tegemoetkoming in ex artikel 6.1 Wro Verplaatsing VVH Den Dries Intentieovereenkomst Social Impact Bond Heffing van precariobelasting op kabels en leidingen 1. Het verzoek om tegemoetkoming in van de eigenaar van de onroerende zaak aan Het Laar 19 conform het definitief advies van Tog Nederland BV (kenmerk BTL ) toekennen, vermeerderd met de wettelijke rente vanaf de dag van ontvangst van de aanvraag; 2. ingevolge artikel 6.4 Wro het door aanvrager betaalde drempelbedrag van 300,- terugstorten. Het verzoek om tegemoetkoming in van de eigenaar van de onroerende zaak aan Het Laar 23 conform het definitief advies van Tog Nederland BV (kenmerk BTL ) afwijzen. In te stemmen met de intentieovereenkomst met VVH over verhuizing naar een nader overeen te komen alternatieve locatie. Aangaan van bijgevoegde intentieovereenkomst tussen Social Impact Finance BV en de gemeente Valkenswaard. 1. De raad voor te stellen om de Verordening precariobelasting buizen, kabels, leidingen en draden 2016 vast te stellen; 2. de raad voor te stellen om de opbrengst van de precariobelasting buizen, kabels, leidingen en draden te reserveren in de algemene reserve; 3. de raad voor te stellen een tarief vast te stellen van 2,25 per strekkende meter per jaar en 0,1875 per strekkende meter per maand voor de resterende maanden over 2016.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 21-03-2017 onderwerp ambtelijk advies besluit Vaststellen besluitenlijst b&w 14-03-2017 Vaststellen besluitenlijst b&w-vergadering 14-03-2017 Gebiedsvisie en programma De Groote

Nadere informatie

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 09 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 15 december 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST. B&W 15 december 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 15 december 2015 onderwerp ambtelijk advies / besluit besluit Verzoek om tegemoetkoming in planschade ex Bezwaarschrift gericht tegen verleende omgevingsvergunning aanleggen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS Zaak Onderwerp Concept besluit Samenvatting Besluit 39478 Dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Vergadering Burgemeester en Wethouders

Vergadering Burgemeester en Wethouders GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 51. O (18-12-2018 Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 18-12-2018 Tijd 9:15-12:00 Locatie Voorzitter Aanwezigen

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 15 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Besluitenlijst van vergadering Besluitraad, gemeente Woensdrecht. Datum vergadering : 1 december 2016

BESLUITENLIJST. Besluitenlijst van vergadering Besluitraad, gemeente Woensdrecht. Datum vergadering : 1 december 2016 BESLUITENLIJST Besluitenlijst van vergadering Besluitraad, gemeente Woensdrecht Datum vergadering : 1 december 2016 Aanwezig (leden) : M.R.G. Adriaansen, E.J.M. Bolders, L.M. Bolders, R.A.H. Boussen, M.M.E.

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 april Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 april Vastgesteld d.d.: de burgemeester, 285354 Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 14 april 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 17 JULI 2012

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 17 JULI 2012 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 17 JULI 2012 : 170701 Staf Corsanummer : 2011.09725 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 10 juli 2012. Samenvatting : : De besluitenlijst met notulen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 15 november 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

C. Ortelee 3754

C. Ortelee 3754 Agendapunt commissie: 3.1 steller telefoonnummer email C. Ortelee 3754 Cees.Ortelee@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering 707360/818557 portefeuillehouder C. Marchal onderwerp Bestemmingsplan

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 17 mei 2018, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 17 mei 2018, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 29 mei 2018 Week 22 Aanwezig: L. Kroon, J. Kaars, B. ten Have, A.A. van Nieuwkerk, A.M.H. van de Weijenberg en N. van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Vaststelling subsidie kwaliteitsimpuls peuterspeelzalen

Vaststelling subsidie kwaliteitsimpuls peuterspeelzalen enlijst B&W Smallingerland - week 13-2012 Afd. Nr. Onderwerp 22 maart 2012 Saza 1. Vaststelling subsidie kwaliteitsimpuls peuterspeelzalen In het kader van een kwaliteitsimpuls peuterspeelzalen is in 2011

Nadere informatie

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016.

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 4 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Registratienummer: 1377755 Registratiedatum: 1 augustus 2019 Domein-team: id-bo Opsteller: Henriëtte Dielissen BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 06-08-2019 2. kccvg PB 1340845 Heibloem

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: 2. ADV/G/17/02306 Z/G/16/38339 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 18 juli 2017. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 10 januari 2017

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 10 januari 2017 1 Burgemeester Röell 16CV000465 (na 1 week openbaar) Besluit op bezwaarschrift toepassen bestuursdwang Mesdagplein 17 Het bezwaarschrift ongegrond verklaren; Het bestreden besluit in stand laten; Bezwaarde

Nadere informatie

Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein

Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein Raadsvoorstel *Z02CFE5B97C* Aan de raad Documentnummer : INT-16-27003 Afdeling : Bedrijfsvoering Onderwerp : Dekking afwikkeling Meerplein Inleiding Op 17 april 2009 heeft de gemeente met de VoF Meerplein,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 31 mei 2016 om uur 00585654 BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders op 31 mei 2016 om 09.00 uur Aanwezig: burgemeester ing. ) ) ) wethouders ) ) mr. G.J.C. Kusters secretaris Afwezig: -- A1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028080 Documentnummer: INT - 17456\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 24 mei 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Willems, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35

Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Openbare besluitenlijst B&W vergadering / 27 augustus 2019 week 35 Corsa registratienummer: 2019.22327 1 Adviesnota over aanvraag planschade Erasstraat 27 Kaatsheuvel 1. geadviseerd wordt aan de eigenaren

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig:

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 januari Aanwezig: Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 22 januari 2019 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol B.G.P.

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. voor te stellen.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. voor te stellen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 22 april 2014 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOTH20 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr.

Nadere informatie

VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ROERMOND

VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ROERMOND gemeente Roermond VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ROERMOND datum indiening: 9 oktober 2013 datum/agendapunt B&Wvergadering: 221013/201 afdeling: Welzijn Onderwerp: Stichting ECl

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst No. 26 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: D. JENSE, LOCO-BURGEMEESTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN, WETHOUDER R. VAN

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 21-05-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 10 mei 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 november 2017 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbare besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad: 645692 Datum: Behandeld door: 18 januari 2012 M. Hijstee Afdeling/Team: Ruimtelijke Ontwikkeling / Economie Onderwerp: Verklaring van geen bezwaar

Nadere informatie

V Kennis te nemen van het jaarverslag Interbestuurlijk Toezicht 2016

V Kennis te nemen van het jaarverslag Interbestuurlijk Toezicht 2016 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 3 oktober 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

Convenant Centrummanagement Valkenswaard

Convenant Centrummanagement Valkenswaard Convenant Centrummanagement Valkenswaard Stichting Centrum-Management Valkenswaard Gemeente Valkenswaard Valkenswaard, juli 2014 1 Convenant Centrummanagement Valkenswaard Gesloten tussen het college van

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/06/2016 week 24. 1. Domein Ruimte Duurzame renovatie Huis van de stad 16.00362 1. In te stemmen met de extra

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Openbaar

Besluitenlijst B&W Openbaar enlijst B&W Openbaar Datum 30-05-2017 Tijd 9:00-15:00 Locatie B&W-kamer Voorzitter K.W.Th. van Soest Aanwezigen Stevens, P.I.M.H; Verstraaten, M.W.G.; Loo, H. van de; Hendriks-van Haren, W.A.G.M. en Soest,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016.

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. De besluitenlijsten vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23

BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING 6 juni 2017, week 23 Aanwezig zijn: De heer R.J. v.d. Zwaag, burgemeester De heer J. Melse, wethouder De heer R.M.A. Molenaar, wethouder De heer C. Maas, wethouder De heer

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 51.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 51.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 51.O (19-12-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Aan de raad, Zaaknummer Portefeuillehouder Voorstel

Raadsvoorstel. Aan de raad, Zaaknummer Portefeuillehouder Voorstel Raadsvoorstel Zaaknummer Portefeuillehouder Voorstel 67285 De heer drs. C.H. Boland, wethouder Vaststellen Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht Gooise Meren

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 Lijst nr. 32 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 PUBLIEKSDIENST Handhaving inzake Burglaan 36-I; bezwaar Awb. Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 1 september 2015 Burgemeester Röell Afwijzen verzoek handhavend optreden Drakenburgerweg Goeman Borgesiuslaan 1. Het verzoek om handhavend op te treden afwijzen. 2. Verzoeker via bijgevoegde (concept)brief van uw besluitvorming

Nadere informatie

Raadsvoorstel. 24 oktober Geachte raad,

Raadsvoorstel. 24 oktober Geachte raad, Raadsvoorstel Nummer: 169434 Behandeld door: A. van de Kamp Datum: 24 oktober 2017 Agendapunt: Onderwerp: Verordening precariobelasting 2018 Geachte raad, Samenvatting: Voorgesteld wordt de Verordening

Nadere informatie

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig:

GEMEENTE OLDEBROEK. Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 22 maart Aanwezig: GEMEENTE OLDEBROEK Lijst van beslissingen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 maart 2016 Aanwezig: de burgemeester, A. Hoogendoorn de wethouder, E.G Vos-van de Weg de wethouder, L.

Nadere informatie

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017

*630176* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 *630176* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 augustus 2017, vastgesteld 22 augustus 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 619708 Trefwoord: Huisvestingsverordening

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan:

De raadsvragen te beantwoorden conform overgelegd concept. 1. Te verkopen en te leveren aan: BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Openbare notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 25 augustus 2015, 09:00 uur 35033 Wethouder 35180 Wethouder 34688 Wethouder, Wethouder Beantwoording raadsvragen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 30-5-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders 27 oktober 2015 Onderwerp Bijdrage duurzaamheidsmaatregelen TV Tulp. Herbouw woning in strijd met bestemmingsplan en welstandsnota

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

*128* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2019

*128* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2019 *128* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2019 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer P.H.G. Verlinden (wethouder); De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 18-12-2018 Tijd Locatie 8:30-13:10 uur Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Gemeente Sluis tot 9.30 uur, vanaf 9.30 uur wethouder Ploegaert

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 30 september 2008 nr. 40 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders J. de Jonge, A. Vader, D. Verboom, S. Stroosnijder 1 e loco-secretaris R.W. Schiettekatte (tot

Nadere informatie

. B&W BESLUITENLIJST PERS

. B&W BESLUITENLIJST PERS . B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 6 juni 2017 No. 2017-22 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten en de wethouders G.P. van den Anker, mevrouw J.H.A. Sørensen

Nadere informatie

Simpelveld. Advies aan burgemeester en wethouders. Onderwerp: jaarstukken 2014. gemeente. Behandelend ambtenaar:

Simpelveld. Advies aan burgemeester en wethouders. Onderwerp: jaarstukken 2014. gemeente. Behandelend ambtenaar: Advies aan burgemeester en wethouders gemeente Simpelveld Datum advies: 6 mei 2015 Financiële consequenties: Afdeling: Bedrijfsvoering Zaakkenmerk: 47584 Openbare besluitenlijst: ja Behandelend ambtenaar:

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016 Aanwezig Burgemeester Jhr. M.A. Röell Wethouder drs. T. Stroo Wethouder A.B.A. van Roshum Secretaris drs. A. Najib Verslag vergadering van 12 juli 2016 Besluit: 1 Allen 16CV000265 Aanwijzing tijdelijke

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 10 FEBRUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017 PRESENTIELIJST B&W-VERGADERING d.d. dinsdag 14 november 2017 burgemeester F.C. Dales gemeentesecretaris K.M. Radstake wethouder A.V. Baerveldt wethouder A. Verkaik wethouder R. Vennik wethouder R. te Beest

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING SCHADE EX ARTIKEL 6.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro)

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING SCHADE EX ARTIKEL 6.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING SCHADE EX ARTIKEL 6.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) De vragen gemarkeerd met een * hoeft u alleen te beantwoorden als ze voor u van toepassing zijn. Gegevens aanvrager

Nadere informatie

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42)

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) OPENBARE B&W-BESLUITEN n.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) Nr. O Interne controleplan gemeente Veenendaal 2015. O Subsidieregeling Rijden op groen gas Veenendaal. O Wijziging CAR/UWO

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Aanwezig: Burgemeester, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,, J. Joon, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/16/01497 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 2 februari

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week 49-2012. Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 29 november 2012

Besluitenlijst B&W Smallingerland - week 49-2012. Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 29 november 2012 enlijst B&W Smallingerland - week 49-2012 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 29 november 2012 BO 1. 552288 Subsidie "Halt in de basisvorming": vaststelling 2011, aanvraag 2013 Halt Noord Nederland heeft een subsidieverzoek

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst - College van B&W

Openbare besluitenlijst - College van B&W Datum 23-04-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie B&W kamer Voorzitter B. Koelewijn Openbare besluitenlijst - College van B&W 1. Besluitenlijst van de vergadering burgemeester en wethouders van 16 april 2019 19INT00476

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: Z/19/222563 Bestuurssecretariaat Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 11 juni 2019 De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W- vergadering wordt in de eerstvolgende vergadering

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur. nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur. nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 9 april 2019 om 9.00 uur Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie met 1 week. nr. voorstel

Nadere informatie

*634230* van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017

*634230* van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017 *634230* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 628766 Aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 24/2.02 BW13.0970 Evaluatie Roder(waren)markt en overdracht organisatie paardenmarkt 1. Overeenkomst VvV voor organisatie warenmarkt verlengen tot

Nadere informatie

VOORSTEL AAN DE GEMEENTERAAD

VOORSTEL AAN DE GEMEENTERAAD VOORSTEL AAN DE GEMEENTERAAD Onderwerp: Registratienummer: 00577531 Op voorstel B&W d.d.: 25 april 2016 Datum vergadering: 14 juni 2016 Portefeuillehouder: M. Schlösser Rol gemeenteraad: Verordening eerste

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 31 mei 2016 om 9.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 23-04-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 april 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 AUGUSTUS 2017

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 AUGUSTUS 2017 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 AUGUSTUS 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, de wethouders Luyckx en Struijlaart en loco-secretaris Slagter Secretaris Schadé

Nadere informatie

tegen de afwijzing van het verzoek om vergoeding planschade.

tegen de afwijzing van het verzoek om vergoeding planschade. Besluitvormende raadsvergadering: 14 juli 2009 Portefeuillehouder: G.J.J. Burger AAN DE GEMEENTERAAD Nummer : 2009/45 Datum : 30 juni 2009 Onderwerp : Tweede behandeling bezwaarschrift Jeremiasse tegen

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 2 april 2013 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie