De nieuwe Infiniti Q30. Born to challenge

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe Infiniti Q30. Born to challenge"

Transcriptie

1 30 De nieuwe Infiniti Q30 Born to challenge

2 DE DESIGNNORMEN OP DE PROEF GESTELD U ziet de stad vanuit een ander perspectief; daarin vindt u uw gelijke in de Infiniti Q30. De uitdagende lijnen en gedurfde proporties rekenen voorgoed af met de conventionele designnormen. EEN KLASSE OP ZICH De hogere wielbasis, de gespierde wielkasten en de provocatieve, laaghangende daklijn geven de carrosserie onverwachte proporties, waardoor de auto een frisse en dynamische uitstraling krijgt. HOGERE WIELBASIS De unieke, zwartgelakte stijlelementen benadrukken de dynamische positie van de Q30. Deze hoogte is ideaal voor goed zicht op de weg en maakt de auto extra opvallend. EXPRESSIEVE STIJLELEMENTEN De diepe, welgevormde lijnen van de Q30 beginnen bij de voorgrille en lopen over de motorkap, langs de zijkanten om ten slotte aan de achterzijde weer samen te komen. Laat u vanuit iedere hoek in vervoering brengen door het plaatwerk met 3D-effect.

3 GALLERY WHITE TRADITIES OP DE PROEF GESTELD Door de natuurlijk vloeiende vormen ontstaat er een prachtige asymmetrie. Hiermee vergeleken lijkt elk interieur dat u tot nu toe hebt gezien maar ouderwets. Binnen in de Q30 wordt u omgeven door dezelfde topmaterialen die u kent van uw favoriete luxegoederen en in de kleuren die u zelf hebt gekozen. COMBINATIES ZOALS ALLEEN DESIGNERS DIE MAKEN Dankzij drie speciaal samengestelde kleurenschema s kunt u uw eigen persoonlijke tint toevoegen aan het interieur: City Black met paars stikwerk, Café Teak met bruin leer en Gallery White mogelijk het zuiverste witte leer dat u ooit hebt gezien met rood stikwerk. 1 Luxueus zachte, suèdeachtige Dinamicabekleding voor stijlen en dakhemel Stijlvolle afwerking met moderne houtlook Zachte Nappalederen stoel- en dashboardbekleding Met laser uitgesneden stikwerk voor strakkere naden CITY BLACK CAFÉ TEAK

4 DE STAD OP DE PROEF GESTELD Wees heer en meester op de weg. Dankzij de wendbaarheid en de optimale rijeigenschappen rijdt u met de Infiniti Q30 moeiteloos door de stad. Daarnaast leiden inventieve technologieën u soepel door druk verkeer en helpen deze u om in de kleinste gaatjes te parkeren. AROUND VIEW MONITOR 1,2 Dankzij het zicht van 360 graden rondom de auto ziet u precies waar u bent en met de afstandmarkeerpunten parkeert u moeiteloos op de meest lastige plekken. Bovendien wordt u door de Moving Object Detection 1,3 en het Voor- and Achter Sonar System gewaarschuwd wanneer er zich een stilstaand of bewegend object in de buurt bevindt. BLIND SPOT WARNING 1,6 De auto gebruikt sensoren om voertuigen op de rijbaan naast u die in uw dode hoek komen te detecteren, zodat u een aanrijding kunt voorkomen. Er gaat eerst een waarschuwingslampje branden en als u vervolgens richting de bezette rijstrook beweegt, gaat het waarschuwingssignaal af. LANE DEPARTURE WARNING 1,7 Dit systeem zoekt op de weg naar rijbaanmarkeringen en helpt u zo om op het midden van uw rijbaan te blijven rijden. Als u buiten de rijbaanmarkeringen komt, geeft het systeem een zichtbaar en hoorbaar waarschuwingssignaal af. 360 ZICHT INTELLIGENT PARK ASSIST 1,2 Met behulp van 12 sensoren bepaalt dit systeem of het parkeervlak groot genoeg is. Alles wat u dan nog hoeft te doen, is het gas- en rempedaal bedienen. De Q30 manouvreert zichzelf op veilige wijze en kan fileparkeren, vooruit inparkeren en parkeren in een hoek van 45 graden. FORWARD COLLISION WARNING 4 De Q30 houdt continu in de gaten wat er voor de auto gebeurt en geeft een zichtbaar en hoorbaar signaal af om u te waarschuwen als u te dicht op de auto voor u rijdt. Indien een aanrijding niet meer te voorkomen is, zorgt de Forward Emergency Braking ervoor dat de auto krachtig remt.

5 ONDERSCHEIDEND LEASEN De Infiniti Q30 doorbreekt alle conventies door zijn prachtige ontwerp en toonaangevende lease-aanbiedingen. De Q30 Business en de Q30 Business Executive bieden het optimum aan rijcomfort, uitrusting en leasekosten en bieden u een heleboel voordelen. De hoogtepunten van de technologie, die de Infiniti Q30 tot beschikking heeft voor zakelijke doeleinden, zijn het InTouch-navigatiesysteem, de snelheidsbegrenzer en cruisecontrol, sensoren voor achteruitparkeren en Bluetooth. De Q30 Business Executive verhoogt het niveau van comfort en technologie met de stoelen van Alcantara en leer, en LED-koplampen met AFS. De Q30 met zijn gedurfde design, waarin de beste kwaliteit van de hatchback, crossover en coupé worden gecombineerd, maakt maximaal gebruik van zijn vorm om een zo gunstig mogelijk niveau van CO 2 -uitstoot te bereiken. 17-inch stalen wielen en banden met lage weerstand zorgen ervoor dat de business-versie van de Q30 zowel efficiënt als dynamisch is. De Q30 is voorzien van uitmuntende zakelijke functionaliteit: het InTouchnavigatiesysteem en de Bluetooth-connectiviteit besparen tijd en stress, de Lane Departure Warning en verkeersbordherkenning zorgen voor een gerust gevoel en de automatische klimaatcontrole met twee temperatuurzones voor bestuurder en passagier maakt een optimale temperatuurregeling mogelijk. De glanzende zwarte lakbehandeling en verchroomde highlights geven de Q30 zijn finishing touch. Voor zakelijk leasen in de hedendaagse markt kunt u altijd rekenen op de Infiniti Q30.

6 De Formule voor partnerschap De weergegeven auto is de RB11/2015. Informatie en afbeeldingen zijn correct op het moment van publicatie. De opwinding neemt toe. De druk groeit. Emoties lopen hoog op. Zo voelt partnerschap wanneer technologie, inventiviteit en passie tot hun recht komen. Dit is Infiniti Red Bull Racing en u. Wij rijden de race, maar u bent de winnaar. Door onze langdurige synergistische relatie met Infiniti Red Bull Racing te combineren met onze Infiniti Performance Engineering Academy (academy.infiniti.com/engineering/), kunnen we racetechnologie en rijplezier omzetten van de racetrack naar de weg met de snelheid en vakmanschap van een pitcrew. Hiermee heeft u een voertuig dat innoverender, meer emotioneel geladen en vooruitstrevender is dan alle andere auto s op de weg. Dit is de Infiniti-formule voor partnerschap die u altijd kunt voelen wanneer u achter het stuur stapt. Infiniti is in 1989 opgericht en is nu al uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf in 50 landen. Daarnaast hebben we ons portfolio uitgebreid tot sedans, coupés, cabrio s, cross-overs en SUV s. Infiniti is onmiskenbaar uniek. Het probeert niet iedereen een beetje tevreden te houden, maar juist om een kleiner aantal mensen echt te inspireren. De kern van het merk Infiniti is de aandacht van mensen voor details, met aan de basis het idee dat de totale eigenaarservaring veel meer omvat dan alleen de auto zelf, zodat we een spannender, krachtiger en meer zelfverzekerde rij- en eigenaarservaring kunnen bieden. Infiniti heeft respect verworven als een merk dat opmerkelijk, expressief autodesign levert. Een opvallend design gemaakt door mensenhanden en geleverd met een krachtige, gedurfde uitstraling op de weg in combinatie met een obsessieve aandacht voor detail en technische precisie, zorgen ervoor dat rijden in een Infiniti echt als iets bijzonders aanvoelt.

7 STEL UZELF OP DE PROEF Bezoek ons online om uw ideale Infiniti te ontwerpen, bekijk de prijzen en vind nog veel meer informatie verbinden Word lid van onze community en blijf altijd op de hoogte van het laatste Infiniti-nieuws. Facebook.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope INFINITI Europe, Division de Nissan International SA, CH , Z.A. la Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Zwitserland INFINITI Europe, september 2015 Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze uitgave bij het ter perse gaan (in 2015) correct is, maar INFINITI Europe kan de juistheid van de inhoud niet garanderen. Overeenkomstig de filosofie van de fabrikant om zijn producten voortdurend te verbeteren, behoudt INFINITI Europe zich te allen tijde het recht voor om de in deze uitgave beschreven specificaties en voertuigen te wijzigen. Infiniti Centers worden zo snel mogelijk geïnformeerd over dergelijke wijzigingen. Informeer bij uw Infiniti Center naar de meest recente informatie. Vanwege de beperkingen van het drukproces kunnen de kleuren in deze brochure afwijken van de werkelijke lak- en bekledingskleuren. De modellen en hun specificaties zijn afgebeeld onder voorbehoud van beschikbaarheid. Alle rechten voorbehouden. Reproductie van deze brochure of delen ervan zonder schriftelijke toestemming van INFINITI Europe is niet toegestaan. 1 Beschikbaar op geselecteerde modellen. 2 Parkeerhulpmiddel; geen vervanging van de vereiste aandacht van de bestuurder en van het volgen van de noodzakelijke verrichtingen door de bestuurder. Elimineert niet volledig beperkingen van het zicht. Detecteert mogelijk niet alle objecten en waarschuwt niet voor bewegende objecten. Controleer altijd de omgeving en kijk achter u alvorens het voertuig in beweging te zetten. 3 De Bewegende-objectenherkenning (Moving Object Detection) elimineert niet volledig beperkingen van het zicht en detecteert mogelijk niet alle objecten. De Bewegende-objectenherkenning (Moving Object Detection) werkt bij een voertuigsnelheid van tot 8 km/u. Controleer altijd de omgeving en kijk achter u alvorens het voertuig in beweging te zetten. 4 De Aanrijdingswaarschuwing Voorzijde (Forward Collision Warning) is bedoeld om u te waarschuwen voor een aanrijding. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Zie de voertuighandleiding voor details. 5 De Noodstop-assistent Voorzijde (Forward Emergency Braking) voorkomt geen ongevallen als gevolg van roekeloosheid of gevaarlijk rijgedrag. Zorgt niet onder alle omstandigheden voor een waarschuwing of voor afremming van het voertuig. Snelheidsbeperkingen zijn van toepassing. 6 De Dodehoekwaarschuwing (Blind Spot Warning) is geen vervanging voor het volgen van de noodzakelijke verrichtingen door de bestuurder bij het wisselen van rijbaan. Het systeem voorkomt niet het contact met andere voertuigen en voorkomt geen ongevallen. Het detecteert mogelijk niet elk voertuig of object in uw omgeving. 7 De Rijstrookverlatingswaarschuwing (Lane Departure Warning) werkt alleen wanneer de rijbaanmarkering duidelijk zichtbaar is. Snelheidsbeperkingen zijn van toepassing. Zie de voertuighandleiding voor de details. Referentie: I2151Q30B2BNLNL

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 oktober 2017, Nederland

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 oktober 2017, Nederland PRIJSLIJST Vanaf 1 oktober 2017, Nederland PRIJSLIJST MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 -uitstoot 1 g/km/ Energielabel Netto catalogusadviesprijs excl. BPM/BTW BPM bedrag 1 Bij uitbreiding met optionele

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

ONTWERP 1. 3 19-INCH DONKERE VELG MET 5 SPAKEN Donkere lichtmetalen velgen met 5 spaken, speciaal voor uw unieke

ONTWERP 1. 3 19-INCH DONKERE VELG MET 5 SPAKEN Donkere lichtmetalen velgen met 5 spaken, speciaal voor uw unieke Q30-PORTFOLIO Q30 Q30 SPORT De nieuwe Infiniti Q30 en Q30 Sport met verrassende exterieurs en optimale bediening bieden een rijervaring die onmiskenbaar Infiniti is. Alle modellen zijn wendbaar genoeg

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 januari 2017, Nederland

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 januari 2017, Nederland Vanaf 1 januari 017, Nederland MODELPRIJZEN OPTIEPRIJZEN 1 Bij uitbreiding met optionele uitrusting of accessoires kan dit bedrag stijgen. De resultaten komen mogelijk niet overeen met daadwerkelijk brandstofgebruik

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

De gloednieuwe. volvo V40. it s you

De gloednieuwe. volvo V40. it s you De gloednieuwe volvo V40 it s you volvocars.be ontmoet de gloednieuwe V40 KLEINE VOLVO, GROOTS KARAKTER Bij Volvo draait bij elk ontwerp van een nieuwe wagen alles om mensen. U, als uitgangspunt dus een

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLAATS OP DE WEG Elke Mazda is uitgerust met diverse intelligente technologieën

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Mégane nog meer uitstraling

Nadere informatie

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION LEG DE LAT HOGER. Exclusiviteit, elegantie, verfijning: Nissan tilt zijn meermaals bekroonde cross-over naar een hoger niveau met een opmerkelijke designeditie, de Black Exclusive

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Q70 PRIJSLIJST. Vanaf 1 juli 2017, Nederland

Q70 PRIJSLIJST. Vanaf 1 juli 2017, Nederland Vanaf 1 juli 017, Nederland Q70 MODELPRIJZEN OPTIEPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO -uitstoot 1 g/km/ Energielabel Netto catalogusadviesprijs excl. BPM/BTW BPM bedrag BTW 1 % Fiscale Waarde 1 Bij uitbreiding

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

Welkom 23/10/2014. Open WiFi netwerk: t Godshuis

Welkom 23/10/2014. Open WiFi netwerk: t Godshuis Welkom 23/10/2014 Open WiFi netwerk: t Godshuis Tony De Mesel Veiligheid & rijhulpmiddelen Senior editor autotechniek bij Fleet & Business en VAB Magazine Wat zijn rijhulpmiddelen?! Verbetering rijcomfort!

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET STaaL MEER DAN HONDERD JAAR vol passie Franke Zwitserland is s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG

5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG 5.9 PARKEREN ACHTER EEN VOERTUIG Vooraf Een van de manoeuvres die je tijdens het praktijkexamen zult moeten doen, is het parkeren achter een geparkeerd (of stilstaand) voertuig. Over dit examenonderdeel

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Volvo XC60 ( )

Volvo XC60 ( ) Volvo XC60 (2008-2017) Gemoedsrust Rij-impressie Wie tot voor kort een Volvo XC60 wilde kopen zonder er lange afstanden mee af te afleggen, was bijna verplicht om toch voor een dieselmotor te kiezen. De

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Tarraco.

De nieuwe SEAT Tarraco. De nieuwe SEAT Tarraco. Why not now? Met de nieuwe SEAT Tarraco ben je er klaar voor. Klaar voor meer ruimte. Meer actie. Meer vrijheid. Meer rijplezier. Dus geniet van vandaag. Waarom zou je tot morgen

Nadere informatie

Een aangename en veilige reis met Clifford en Mobileye.

Een aangename en veilige reis met Clifford en Mobileye. Een aangename en veilige reis met Clifford en Mobileye. 3 seconden die tellen. Het controleren van de achteruitkijkspiegel, het beantwoorden van de telefoon, of vluchtig kijken naar de kinderen op de achterbank.

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH A T E C A THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH I N T R O D U C T I E 06 V E L G E N 28 E X T E R I E U R 08 K L E U R E N 34 I N T E R I E U R 14 B E K L E D I N G 40 T E C H N O L O G I E 22 4 5 AN SUV

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN

DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN LEON ST DE NIEUWE SEAT LEON ST STIJLVOL GENIETEN De hele SEAT Leon familie is vernieuwd, waarbij Technology to enjoy centraal staat. Hiermee brengt SEAT het plezier in autorijden naar de modellen. De 5-deurs

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 125 30 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

6.5. EVENWIJDIG TEN OPZICHTE VAN DE WEG RECHTS PARKEREN TUSSEN TWEE VOERTUIGEN

6.5. EVENWIJDIG TEN OPZICHTE VAN DE WEG RECHTS PARKEREN TUSSEN TWEE VOERTUIGEN 6.5. EVENWIJDIG TEN OPZICHTE VAN DE WEG RECHTS PARKEREN TUSSEN TWEE VOERTUIGEN Hoe verloopt dit manoeuvre tijdens het praktijkexamen Dit manoeuvre wordt uitgevoerd in een straat met rustig tot matig verkeer

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

ULTIMATE ADEMBENEMEND ONCONVENTIONEEL

ULTIMATE ADEMBENEMEND ONCONVENTIONEEL ULTIMATE ADEMBENEMEND ONCONVENTIONEEL ACHTER DE DEUR Het interieur is ongeëvenaard. Elk oppervlak is elegant afgewerkt, gepolijst en perfect verfijnd. Het rijke paarse stikwerk op de deuren, stoelen en

Nadere informatie

ULTIMATE ADEMBENEMEND ONCONVENTIONEEL

ULTIMATE ADEMBENEMEND ONCONVENTIONEEL ULTIMATE ADEMBENEMEND ONCONVENTIONEEL ACHTER DE DEUR Het interieur is ongeëvenaard. Elk oppervlak is elegant afgewerkt, gepolijst en perfect verfijnd. Het rijke paarse stikwerk op de deuren, stoelen en

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto s in

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

HET INFINITI-GAMMA Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70

HET INFINITI-GAMMA Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70 HET INFINITI-GAMMA Q30 Q50 Q60 Q70 QX30 QX70 ONMISKENBARE AANWEZIGHEID. ONVERGETELIJKE ERVARING. De auto s van Infiniti breken met conventies en stellen de nieuwe norm voor het premiumsegment door technologie

Nadere informatie

Opel lichtmetalen velgen

Opel lichtmetalen velgen Een perfecte look die perfect blijft. De originele lichtmetalen velgen van Opel kunnen tegen een stootje, maar ook zij moeten af en toe verzorgd worden. Hieronder vind je enkele tips die je aan je klanten

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

Snelweg invoegen, inhalen, uitvoegen.

Snelweg invoegen, inhalen, uitvoegen. Het naderen van een autosnelweg. Door goed op te letten op de verkeersborden, wordt al snel duidelijk of je een autosnelweg of een autoweg nadert. Het type weg moet je ruim van te voren herkennen om te

Nadere informatie

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo}

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} m{zd{3 Accessoires res oo oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} zoo}-zoo} zoo Het verhaal Net als bij traditionele ambachten berust het maken van een uitmuntende auto op vaardigheden en gevoel. Uw auto zegt alles over

Nadere informatie

De nieuwe Combo. veiligheids- EN ASSISTENTIEsystemen

De nieuwe Combo. veiligheids- EN ASSISTENTIEsystemen De nieuwe Combo. veiligheids- EN ASSISTENTIEsystemen Automatisch grootlicht Automatisch grootlicht schakelt afhankelijk van de licht- en verkeerssituatie automatisch tussen dimlicht en grootlicht, op basis

Nadere informatie

Snelweg invoegen en uitvoegen hoe?

Snelweg invoegen en uitvoegen hoe? Snelweg invoegen en uitvoegen hoe? Snelweg vast procedure Ga je naar een ander stad waarbij je stukje op de snelweg moet rijden? Denk dan aan: Je route tot je eind bestemming. Welke ANWB borden je moet

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Range Rover MY 2017: Meer technologie en introducite SVAutobiography Dynamic

Range Rover MY 2017: Meer technologie en introducite SVAutobiography Dynamic Range Rover MY 2017: Meer technologie en introducite SVAutobiography Dynamic Info Beesd Gepubliceerd op: 10 augustus 2016 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Met de introductie van de Range Rover

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y PER 1 JANUARI 2018 O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 G T L U X U R Y EIGEN KIJK, EIGEN KRACHT De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp meer dan trouw gebleven. En tegelijkertijd is hun uitstraling

Nadere informatie

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl INDIVIDUEEL Met de Lexus GS 450h Hybrid krijgt het concept van een high-performance sportsedan een nieuwe dimensie. De basis

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE MOBIEL+ BANDENSERVICE Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic.

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic. NL EVOLUTIE IN ACTIE De populairste SUV ter wereld staat liever niet te lang stil. De compleet nieuwe CR-V is verfijnder, functioneler en dynamischer dankzij een wereld aan upgrades en innovaties. De CR-V

Nadere informatie

CURRICULUM PRAKTIJKOPLEIDING CATEGORIE B

CURRICULUM PRAKTIJKOPLEIDING CATEGORIE B CURRICULUM PRAKTIJKOPLEIDING CATEGORIE B INLEIDING Het Curriculum Praktijkopleiding Categorie B bundelt de essentiële kennis, vaardigheden en gedragsaspecten die een leerling tijdens de praktijkopleiding

Nadere informatie

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD.

DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. De Golf Sportsvan DE GOLF SPORTSVAN GEEFT U DE RUIMTE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD. Niet alleen biedt het aantrekkelijke design van de Golf Sportsvan de ruimte voor eindeloze luxe en comfort. De praktische

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie