DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN"

Transcriptie

1 Het oude Egypte had een rijke cultuur die in nauwe verbinding stond met de goddelijke wereld. Om zich voor te bereiden op hun taken werden de farao en hogepriesters geschoold om te worden ingewijd in de geheimen van die wereld en om de wil te leren kennen van de goden die met hun cultuur waren verbonden. In onze tijd gaan we de scholingsweg zelfstandig en in vrijheid door een meditatieve ontwikkeling die kan leiden tot ervaringen die we bovenzintuiglijk noemen en tot het vinden van een verhouding tot het eigen lot. Dat heeft betekenis voor de goddelijke geestelijke wereld. In Egypte vond de inwijdingsweg plaats in de tempels. De hele bouw en inrichting van de tempel was bedoeld om de goddelijke wereld in beeld te brengen en om daarin de weg tot de ontmoeting met de goden te gaan. Alle verschillende ruimten hadden daarin hun eigen functie. Rudolf Steiner spreekt er in zijn voordrachten over dat onze cultuur een spiegeling is van de Egyptische cultuur. Geldt dat dan ook voor de scholingsweg die we nu kunnen gaan? Dat roept de uitdaging op om op onderzoek te gaan. Dat willen we in deze reis met elkaar gaan ondernemen. We willen de tempel in zijn wezen onderzoeken. Welke betekenis hadden de verschillende ruimten in de oudheid? En wat beleven we nu daaraan? Door welke gebieden ging de priester als hij door deze ruimten ging? Door welke ruimten gaan wij innerlijk in onze meditatie en wat ontmoeten we daar? Met rondleiding en toelichting over inhoud en betekenis van de Oudegyptische cultuur door Jana Loose, egyptoloog. Met meditatieve oefeningen onder leiding van Jaap van de Weg, arts. En met voldoende tijd voor uitwisseling en eigen verwerking.

2 Reisdata Aanvang: vrijdag 4 maart 2016 Reisduur: 10 dagen / 9 overnachtingen Terugreis: zondag 13 maart 2016 Dag tot dag programma Dag 1 vrijdag 4 maart Vluchten Amsterdam naar Luxor via Caïro Egypt Air vluchten naar Luxor met overstap in Caïro (visum wordt in Caïro uitgegeven). Bij aankomst in Luxor ontvangst door een lokale medewerker van Djed Reizen en transfer naar het hotel. Dag 2 zaterdag 5 maart Luxor tempel & Luxor museum We wandelen vanuit het hotel naar de tempel van Luxor, die gewijd is aan Amon in zijn gedaante van de vruchtbaarheidsgod Min. Hier houden we ons bezig met vruchtbaarheidsrituelen en de functie van de tempel, en met het geheim van de goddelijke geboorte van de koning. De tempel is voornamelijk gebouwd door Amenhotep III, terwijl het voorhof en de pyloon uitbreidingen zijn van de bouwlustige Ramses II. Verder brengen we een bezoek aan het fraai ingerichte Luxor Museum, waar recente ontdekkingen, vooral ook beelden en reliëfs uit de tempels van Karnak en Luxor, worden tentoongesteld. Dag 3 zondag 6 maart 2016 Tempels van Abydos en Dendera Busexcursie naar het voornaamste centrum van verering van de dodengod Osiris in Abydos. Farao Sethi I stichtte hier een tempel gewijd aan zeven goden, waarvan hijzelf er één was. Achter de tempel bevindt zich het onderaards Osirisheiligdom, een unieke mysterieplek. Op de terugweg naar Luxor bezoeken we de schitterende tempel van de liefdesgodin Hathor te Dendera, die teruggaat tot de 6e dynastie en die gedurende de 18e tot de 20e dynastie werd uitgebreid door Thoetmosis III, Ramses II en Ramses III. De uiteindelijke tot nu toe bewaarde vorm kreeg de tempel van Ptolemeïsche en Romeinse vorsten. Belangrijk zijn hier het Nieuwjaarsfeest, de Osirismysteriën en de reliëfs in de geboortekapel. Dag 4 maandag 7 maart Tempels van Karnak Bij zonsopgang gaan we naar Karnak. Dit gigantische tempelcomplex werd over een periode van 1500 jaar gebouwd. Het is een ware tempelstad die naast de hoofdtempel van de god Amon-Re veel andere tempels en kapellen omvat. De enorme zuilenhal is indrukwekkend. Tijdens het Nieuwe Rijk beleefde deze tempel zijn grootste bloei; een groot aantal priesters was dagelijks in de weer bij het uitvoeren van de cultusdiensten. Het herbeleven van de eerste scheppingsdaden, de kroning van de koning als Horus, zoon van Re en afstammeling van Isis en Osiris, zijn te beschouwen als beelden van de ontwikkeling van de wereld en de mensheid. Vrije middag.

3 Dag tot dag programma Dag 5 dinsdag 8 maart Westoever monumenten Aan de rand van de woestijn op de Westoever liggen de dodentempels, de tempels voor miljoenen jaren geheten, die bestemd waren voor de eredienst van Amon en van de overleden koning. Van de dodentempel van Amenhotep III waren tot nu toe slechts de Memnon kolossen overgebleven, maar nu worden grote delen van deze enorme tempel door archeologen blootgelegd. Het bovenste terras van de tempel van Hatshepsoet in Deir el-bahri is na een langdurige restauratie opengesteld voor publiek. In de tempel zijn prachtige reliëfs te bewonderen die onder meer de goddelijke afkomst van deze vrouwelijke farao en de contacten met het wierookland Poent illustreren. In de Anubiskapel is een vignet van Osiris te zien en in de Hathorkapel werden rituelen uitgevoerd die herinneren aan de aanbidding van een oeroude koegodin. In het kunstenaarsdorp Deir el-medina bezoeken we de kleine Ptolemeïsche tempel gewijd aan Hathor en Ma at. Na de lunch rijden we naar het Dal der Koningen. Op de wanden van de Nieuwerijks koningsgraven zijn onderwereldboeken geschilderd met de weg die de gestorven farao na zijn dood moest afleggen. We zullen de tijd nemen om de schilderingen en de lay-out van enkele graven te bestuderen en de kracht van de Egyptische verbeelding van de wereld na de dood te ontdekken. Dag 6 woensdag 9 maart Nijl Dahabiya Esna, EL Kab en El Qusseia Transfer naar Esna en inschepen aan boord van de Dahabiya voor een zeiltocht over de Nijl tussen Esna en Aswan, langs eeuwenoude tempels en een afwisselend Nijllandschap. Zeilen naar El Kab (het antieke Necheb) met haar massieve omwalling van tichelstenen en de ruïnes van twee tempels ter ere van de godin van Opper- Egypte, Nechbet. Buiten de stadmuren liggen uit de rotsen gehouwen graven uit het Oude Rijk en het Midden Rijk. Hierna zeilen we verder in de richting van El Qusseia, een klein Nijleiland. Eerste overnachting aan boord. Dag 7 donderdag 10 maart Nijl Dahabiya El Qusseia en Edfu Zeilen naar Edfu voor een bezoek aan de indrukwekkende tempel van Horus, een van de meest compleet bewaard gebleven heiligdommen van het land. Met reliëfs en afbeeldingen die vertellen over rituelen die de omloop van de zon begeleiden en die een mysteriespel over de overwinning van het kwaad tonen. Hierna zeilen naar een klein eiland in de buurt van de Wadi el Shat waar de huizen tegen de berghelling gebouwd zijn, we maken er een wandeling over het platteland. Tweede overnachting aan boord.

4 Dag tot dag programma Dag 8 vrijdag 11 maart Nijl Dahabiya Gebel el-silsila en Kom Ombo Zeilen richting de oude steengroeven bij Gebel el-silsila, waar de Nijl wordt begrensd door loodrechte rotswanden en waar de Egyptische kalksteen plaatsmaakt voor Nubisch zandsteen. Daar gaan we aan wal voor een bezoek aan de rotstempel van Horemheb, de generaal die farao werd. We wandelen door de oude steengroeven waar inscripties getuigen van eeuwenlange steenwinning voor de grote tempels in Opper Egypte. Tijdens de lunch aan boord zeilen we verder naar Kom-Ombo voor een bezoek aan de dubbeltempel van de krokodillengoden Sobek en Haroeris. Hierna verder zeilen in de richting van Aswan. Derde overnachting aan boord. Dag 9 zaterdag 12 maart Nijl Dahabiya Aswan en Philae We maken een laatste excursie naar de rode granietgroeven met de onvoltooide obelisk en varen naar het eiland Philae. Daar bevindt zich het aan Isis gewijde tempelcomplex, met de mammisi (geboortekapel) en de beroemde kiosk van Trajanus. Vierde en laatste overnachting aan boord. Dag 10 zondag 13 maart Terugvluchten naar Amsterdam Transfer vanuit hotel naar de luchthaven van Aswan voor de vlucht naar Amsterdam via Caïro. Vluchtinformatie Egypt Air (MS) Dag Vlucht Vertrek Aankomst Vrijdag 4 maart 2016 MS 758 Amsterdam 15:00 Caïro 20:30 Vrijdag 4 maart 2016 MS 062 Caïro 22:50 Luxor 23:50 Zondag 13 maart 2016 MS 091 Aswan 06:00 Caïro 07:30 Zondag 13 maart 2016 MS 757 Caïro 10:00 Amsterdam 14:00

5 Luxor 5 nachten vrijdag 4 t/m dinsdag 8 maart Iberotel Hotel Een uitstekend, gastvrij viersterrenhotel, gelegen aan de Nijl en op loopafstand van de Luxor-tempel, het centrum van de stad en de souks. Het hotel beschikt over diverse restaurants. Het zwembad ligt op een ponton in de Nijl; vanaf hier heeft u een fraai uitzicht over de Westoever van Luxor. De kamers hebben uiteraard een badkamer en airco. Een heerlijk hotel met bijzonder vriendelijk personeel. Optioneel: Toeslag verblijf in een kamer met uitzicht op de Nijl 20,00 per kamer per nacht. Nijl Dahabiya 4 nachten woensdag 9 tot en met zaterdag 12 maart Dahabiya Boats Traditionele zeilschepen, gebouwd in oude stijl en uitgerust met twee grote langsgetuigde Latijnzeilen. Dahabiya s varen over de Nijl tussen Luxor en Aswan en leggen aan bij bekende én minder bekende monumenten langs de Nijloever. De twee zusterschepen, Zekrayaat en Loulia zijn smaakvol ingericht met oud, koloniaal meubilair. Beide schepen bieden plaats aan maximaal 24 gasten in 8 hutten en 4 suites. De comfortabele hutten beschikken over royale bedden, airconditioning, een eigen badkamer met bad, douche en toilet. De iets ruimere suites beschikken daarnaast over een klein privé-terrasje. Op het dek is een groot zonneterras met ligbedden en stoelen. De kok bereidt uitstekende maaltijden met lokale ingrediënten, die aan boord worden geserveerd of op andere originele plekken, zoals op het platteland langs de Nijl, soms met uitzicht op een tempel of met de woestijn als achtergrond. Het kleinschalige karakter van de boten, het comfort aan boord en de gastvrije bemanning zorgen voor een bijzondere belevenis. Bij elke Dahabiya tocht gaat een sleepboot mee, die wordt gebruikt als er onvoldoende wind is. Vanwege de windrichting (van noord naar zuid) is er op het traject Esna Aswan meer kans op zeilen dan op het traject Aswan Esna. Optioneel: Toeslag verblijf in een Dahabiya suites 60,00 per suite per nacht.

6 Reissom 1.775,00 per persoon Gebaseerd op verblijf in tweepersoonskamer in Iberotel hotel en in een tweepersoonshut aan boord van de Dahabiya; 1.875,00 per persoon Gebaseerd op verblijf in eenpersoonskamer in Iberotel hotel en in een tweepersoonshut aan boord van de Dahabiya; 2.150,00 per persoon Gebaseerd op verblijf in eenpersoonskamer in Iberotel hotel en in een eenpersoonshut aan boord van de Dahabiya. Bij de reis inbegrepen Vervoer en excursie Alle vluchten met Egypt Air inclusief alle luchthavenbelastingen; Alle genoemde excursies met entreegelden, vervoer en gidsdiensten; Alle transfers en lokaal vervoer per eigen airconditioned minibus; Inleidingen en excursiebegeleiding door Jana Loose, egyptoloog, en meditatieve oefeningen o.l.v. Jaap van de Weg, arts. Alle overnachtingen 5 overnachtingen in Luxor in Iberotel hotel op basis van logies & ontbijt; 4 overnachtingen tussen Esna en Aswan aan boord van traditionele luxe Dahabiya zeilschepen op basis van volpension. Niet bij de reis inbegrepen Visumkosten 25,00 per persoon. Overige maaltijden. Fooien. Facultatieve excursies. Eventuele verzekeringen. Boekingskosten 15,00 per boeking. Bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 per boeking.

DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN

DE TEMPEL ALS WEG NAAR BINNEN Het oude Egypte had een rijke cultuur die in nauwe verbinding stond met de goddelijke wereld. Om zich voor te bereiden op hun taken werden de farao en hogepriesters geschoold om te worden ingewijd in de

Nadere informatie

Caïro Suezkanaal-steden en de Delta Alexandrië en de Middellandse Zee-kust Fayoum Minia Assuit Kharga Dakhla Luxor Nijl Dahabiya Caïro

Caïro Suezkanaal-steden en de Delta Alexandrië en de Middellandse Zee-kust Fayoum Minia Assuit Kharga Dakhla Luxor Nijl Dahabiya Caïro Julia Harvey djed reizen 21-daagse rondreis door Egypte Caïro Suezkanaal-steden en de Delta Alexandrië en de Middellandse Zee-kust Fayoum Minia Assuit Kharga Dakhla Luxor Nijl Dahabiya Caïro Een uitgebreide

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

NIJLCRUISES - Combinatiereizen met cruises van 7 of 4 nachten

NIJLCRUISES - Combinatiereizen met cruises van 7 of 4 nachten m/s STEIGENBERGER MINERVA *****deluxe Cruises op donderdag Hutten: De Steigenberger Minerva telt 73 hutten voor max. 2 personen, 2 eenpersoonshutten en 2 suites. Faciliteiten: badkamer met douche en toilet,

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

1.298,- p.p. Vertrekdata. Inclusief. 12 dagen vanaf. 5- sterren Nijlcruise & Caïro & Hurghada. In het spoor van de Farao s

1.298,- p.p. Vertrekdata. Inclusief. 12 dagen vanaf. 5- sterren Nijlcruise & Caïro & Hurghada. In het spoor van de Farao s De betere hotels Reisbegeleiding bij alle vliegreizen Eigen luxe touringcars 5- sterren Nijlcruise & Caïro & Hurghada In het spoor van de Farao s Tijdens deze 12-daagse Egypte-reis, maakt u kennis met

Nadere informatie

Studie reis EGYPTE : cruise op de Nijl & CAIRO 16/12/2010-21/10/2010 7 Plus

Studie reis EGYPTE : cruise op de Nijl & CAIRO 16/12/2010-21/10/2010 7 Plus Studie reis EGYPTE : cruise op de Nijl & CAIRO 16/12/2010-21/10/2010 7 Plus Formaliteiten: De internationale reispas geldig tot 6 maanden na terugreis OF de identiteitskaart geldig tot 3 maanden na terugreis,

Nadere informatie

Page 2 of 5 In de middagzon gaat u aan boord van een traditionele felucca voor een zeiltocht over de Nijl. We vergapen ons aan het mausoleum van de Ag

Page 2 of 5 In de middagzon gaat u aan boord van een traditionele felucca voor een zeiltocht over de Nijl. We vergapen ons aan het mausoleum van de Ag Page 1 of 5 Karnak deluxe Waarom deze rondreis - 8-daagse 5* deluxe Nijlcruise o.b.v. volpension - 7 dagen 5* strandhotel in Hurghada o.b.v. all-inclusive - Nederlandstalige reisleiding aan boord van het

Nadere informatie

Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen

Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, excursie Memphis, Sakkara en Gizeh - vlucht naar Aswan Dag 3 Aswan, optioneel bezoek Philae-eiland en

Nadere informatie

Markant Interregioreis Provincie Antwerpen. In samenwerking met Asteria Expeditions (A 1095) MARKANTREIS EGYPTE. Van vrijdag 14 tot 24 november 2019

Markant Interregioreis Provincie Antwerpen. In samenwerking met Asteria Expeditions (A 1095) MARKANTREIS EGYPTE. Van vrijdag 14 tot 24 november 2019 MARKANTREIS EGYPTE Van vrijdag 14 tot 24 november 2019 11-DAAGSE UNIEKE RONDREIS EGYPTE VOOR CULTURELE FIJNPROEVERS PROGRAMMA DAG 1: DONDERDAG 14/11 Vlucht om 15.55u vanuit Brussel naar Luxor. Omstreeks

Nadere informatie

Junior: Egypte. Egypte, 19 dagen

Junior: Egypte. Egypte, 19 dagen Junior: Egypte Egypte, 19 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo Dag 3 Cairo, excursie Sakkara en Gizeh Dag 4 Cairo, nachttrein naar Aswan Dag 5 Aankomst Aswan Dag 6 Aswan, excursie naar

Nadere informatie

EGYPTE 10-DAAGSE UNIEKE RONDREIS EGYPTE VOOR CULTURELE FIJNPROEVERS VERTREK: 22 MAART 2019

EGYPTE 10-DAAGSE UNIEKE RONDREIS EGYPTE VOOR CULTURELE FIJNPROEVERS VERTREK: 22 MAART 2019 EGYPTE 10-DAAGSE UNIEKE RONDREIS EGYPTE VOOR CULTURELE FIJNPROEVERS VERTREK: 22 MAART 2019 Waarom Egypte? De historicus Herodotus beschreef Egypte als een gift van de Nijl. Een reis naar Egypte met Asteria

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Dag 1: 10/12/09 Vertrek met Egyptair richting Cairo aankomst om 20u50. Goede vlucht warme maaltijd en een vriendelijke

Nadere informatie

SCHITTERENDE NASCHOLING IN. Egypte INSPIRATIE, RUST EN VERDIEPING

SCHITTERENDE NASCHOLING IN. Egypte INSPIRATIE, RUST EN VERDIEPING SCHITTERENDE NASCHOLING IN Egypte INSPIRATIE, RUST EN VERDIEPING voorlopig vaarschema programmatijden en wijzigingen voorbehouden Dag 2 vrijdag Ontbijt aan boord van de Alyssa Nijl Cruise Bezoek aan de

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Hoogtepunten van het oude Egypte. Reisprogramma

Hoogtepunten van het oude Egypte. Reisprogramma Hoogtepunten van het oude Egypte Van dinsdag 21 november tot en met zaterdag 2 december 2017 organiseert Historisch Nieuwsblad in samenwerking met Labrys Reizen te Nijmegen een culturele rondreis door

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Langs de Nijl. Archidays, een initiatief van de Architectenkrant. Van dinsdag 26 tot zaterdag 30 september Optioneel: Caïro en Alexandrië

Langs de Nijl. Archidays, een initiatief van de Architectenkrant. Van dinsdag 26 tot zaterdag 30 september Optioneel: Caïro en Alexandrië Archidays, een initiatief van de Architectenkrant Van dinsdag 26 tot zaterdag 30 september 2017 Langs de Nijl Optioneel: Caïro en Alexandrië Technische organisatie: Travex Travel SA Drievuldigheidsplein

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Uniek Egypte. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Uniek Egypte. Djoser BV Breestraat CM Leiden Uniek Egypte Egyptisch Museum Na aankomst in de nacht van 10 op 11 augustus kwamen we aan. De volgende dag gingen we van start in Cairo met het Egyptische museum. Ramses II In het openluchtmuseum van Memphis

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Cape to Cairo - Afrika

Cape to Cairo - Afrika Cape to Cairo - Afrika Dag 1 - Kaapstad Aankomst op Kaapstad International Airport en transfer naar het Cape Grace Hotel aan de V&A Waterfront. Welkomstdiner en Dag 2 - Kaapstad Vertrek naar Groot Constantia

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Junior: Egypte. Egypte, 14 dagen

Junior: Egypte. Egypte, 14 dagen Junior: Egypte Egypte, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - (avondvlucht)cairo Dag 2 Cairo Dag 3 Cairo, excursie Sakkara en Gizeh Dag 4 Cairo, nachttrein naar Aswan Dag 5 Aswan, excursie Kitchener eiland,

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden Egypte, 19 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo Dag 3 Cairo, excursie Sakkara en Gizeh Dag 4 Cairo, nachttrein naar Aswan Dag 5 Aankomst Aswan Dag 6 Aswan, excursie naar Kitchener eiland,

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

Huis van Horus Egyptereis 2017

Huis van Horus Egyptereis 2017 Huis van Horus Egyptereis 2017 Programma, 8 18 januari DAG 1 Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Caïro (Egypt Air, 15.00 uur). We komen pas laat op de avond aan (20.30 uur) en worden

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro

Routeomschrijving. Kaapstad - Caïro Routeomschrijving Kaapstad - Caïro Dag 1: Aankomst Kaapstad. Transfer naar Cape Grace hotel bij V&A Waterfront. Welkom, diner en overnachting in het hotel. Dag 2: Om 08.30 uur wijnproeverij bij Groot Constantia

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee, 14 dagen

Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee, 14 dagen Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro, excursie Memphis, Sakkara en Gizeh Dag 3 Caïro, nachttrein Aswan Dag 4 Aswan, excursie naar Philae, High

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Sakara, Memphis en Gizeh - nachttrein naar Aswan Dag 4 aankomst Aswan, bezoek Philae-eiland

Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Sakara, Memphis en Gizeh - nachttrein naar Aswan Dag 4 aankomst Aswan, bezoek Philae-eiland R o n d reis E g y p t e, 9 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Sakara, Memphis en Gizeh - nachttrein naar Aswan Dag 4 aankomst Aswan, bezoek Philae-eiland

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Kerst en Nieuwjaarsreis voor maximaal 10 personen van Cairo naar Aswan, van 21 december 2013 t/m 4 januari 2014. Inleiding

Kerst en Nieuwjaarsreis voor maximaal 10 personen van Cairo naar Aswan, van 21 december 2013 t/m 4 januari 2014. Inleiding Kerst en Nieuwjaarsreis voor maximaal 10 personen van Cairo naar Aswan, van 21 december 2013 t/m 4 januari 2014 Inhoud: Inleiding Programma Praktische Zaken Aanmeldingsformulier Inleiding Tijdens de reis

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Memphis, Sakkara en Gizeh - vlucht naar Aswan Dag 4 Aswan, excursie naar Philae, High Dam

Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Memphis, Sakkara en Gizeh - vlucht naar Aswan Dag 4 Aswan, excursie naar Philae, High Dam R o n dreis E g y p t e, N ijlva llei & R o de Zee, 14 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Memphis, Sakkara en Gizeh - vlucht naar Aswan Dag 4 Aswan, excursie

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Enkele goden op een rijtje:

Enkele goden op een rijtje: 1 Voorwoord: Egypte en de Nijlcruise Egypte was vroeger een heel belangrijk land. 5000 jaar geleden konden de Egyptenaren al huizen bouwen. Ze kenden al een schrift en hadden steden. Net zoals in het gebied

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Excursie. Ms Rigoletto. Rotterdam In de avond is er live muziek en kunt Nijmegen u dansen op uw geliefde melodieën.

Excursie. Ms Rigoletto. Rotterdam In de avond is er live muziek en kunt Nijmegen u dansen op uw geliefde melodieën. 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen Rotterdam 10-14 december 2016 Vanaf 355,00 volpension (hoofddek) (Leden 275,00) of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Nijmegen

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Egypte, Een foto-impresie van een indrukwekkende reis. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Egypte, Een foto-impresie van een indrukwekkende reis. Djoser BV Breestraat CM Leiden Egypte, Een foto-impresie van een indrukwekkende reis. Egypte, een land vol fotomodellen... Het "Egyptian Museum" in Cairo De Citadel van Salah Al-Din in Cairo Weer een fotomodel De Piramides van Gizeh...

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India Hindoeïsme Boeddhisme Yoga Een studiereis door Noord-India op zoek naar de grote spirituele tradities van India en hun relatie tot yoga 11 t/m 26 oktober 2013 hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Egypte, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, excursie Sakkara en Gizeh Dag 3 Cairo - vlucht naar Aswan Dag 4 Aswan, bezoek Elphantine Dag 5 Aswan, excursie Philae Dag 6 Aswan- felucca

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie