NIEUWSBRIEF nr augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF nr. 1 24 augustus 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF nr augustus 2015 In deze nieuwsbrief: Belangrijke data/ jaarkalender Een goed begin Informatieavonden Kennismakingsgesprekken Ouderbijdrage en schoolreisgeld (Niet) fietsen op het plein Speelheuvel Beweeg wijs Gymlessen en kledingvoorschriften Schoolreis groepen 1 en 2 Sportdag groep 3 t/m 8 Vreedzame school Opbrengst goed doel: KIKA Belangrijke data/ jaarkalender Op onze website vindt u bij jaarkalender alle belangrijke data voor zover die nu bij ons bekend zijn. Ook alle vakanties en studiedagen voor het schooljaar 2015/2016 kunt u daar dus terug vinden. Voor de komende periode zijn onderstaande activiteiten gepland: Dinsdag 1 september: informatieavond kleutergroepen en groepen 7 en 8 Woensdag 2 september: informatieavond groepen 3 en 4 Donderdag 3 september: informatieavond groepen 5 en 6 Maandag 7 september: studiedag

2 Woensdag 9 september: schoolreisje kleutergroepen Donderdag 10 september: 1 e ronde kennismakingsgesprekken (avond) Vrijdag 11 september: sportdag groepen 3 en 4 Woensdag 16 september: 2 e ronde kennismakingsgesprekken (avond) Vrijdag 18 september: 3 e ronde kennismakingsgesprekken (middag) Vrijdag 25 september: sportdag groepen 5 t/m 8 Dit schooljaar hebben we de sportdagen en schoolreisjes voor de diverse groepen gespreid over september en mei/juni. Hierdoor hopen we een evenwichtiger rooster te krijgen, waarbij niet alle grote activiteiten (schoolreisje, sportdagen, zomerfeest e.d.) in dezelfde periode vallen. Een goed begin We zijn vandaag het nieuwe schooljaar goed begonnen. Vorige week is het schoolteam al druk geweest met de voorbereidingen, waardoor de 1 e schooldag heel goed is verlopen. We hebben allemaal veel zin om er een heel leuk en leerzaam schooljaar van te maken! Het enige minpunt aan het begin van dit schooljaar is de afwezigheid van juf Willemijn Kleevens. Zij zou samen met juf Hanna een van de groepen 5 gaan begeleiden. Helaas is Willemijn in de vakantie ernstig ten val gekomen. Zij heeft daarbij haar hiel gebroken. Het herstel zal naar verwachting maanden kunnen duren. Voor Willemijn een enorme teleurstelling. Zij had ontzettend veel zin om op De Oase aan de slag te gaan met een nieuwe uitdaging. We wensen Willemijn veel sterkte toe bij haar herstel. Ook voor de kinderen en juf Hanna dus even een flinke tegenvaller. Gelukkig hebben we een goede oplossing gevonden. Juf Evianne, die deze klas ook de laatste maanden van het vorige schooljaar samen met Hanna heeft begeleid, kunnen we nu vrij roosteren, zodat we net zo verder gaan als vóór de zomervakantie. We hopen op een fijn schooljaar met veel hoogtepunten en een heel goede samenwerking met de ouders. Namens het schoolteam, Wim Menke. Informatieavonden Ook dit jaar organiseren wij voor elke groep een informatieavond voor de ouders. Op deze avond geven de leerkrachten informatie over het lesprogramma in de nieuwe groep van uw kind en wordt u geïnformeerd over allerlei praktische zaken. Bovendien is het een goede gelegenheid kennis te maken met de leerkracht en de andere ouders van de groep van uw kind.

3 Om ouders met kinderen in verschillende groepen de gelegenheid te geven meerdere informatie momenten bij te wonen, hebben we nu 3 avonden georganiseerd: Dinsdagavond 1 september alle kleutergroepen en de groepen 7 en 8 Woensdagavond 2 september: de groepen 3 en 4 Donderdagavond 3 september: de groepen 5 en 6 Aanvang van de informatieavond is uur. Kennismakingsgesprekken In week 37 en week 38 vinden weer de kennismakingsgesprekken plaats voor ouders van kinderen in groep 3 t/m 8, en voor ouders met kinderen die na de zomervakantie gestart zijn in groep 1. In deze gesprekken vragen wij u ons te voorzien van informatie, die voor de leerkracht van belang kan zijn. Wij hopen uw kind met uw informatie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Ter voorbereiding op dit gesprek ontvangt u vandaag van de groepsleerkracht een vragenlijst om in te vullen. Deze ingevulde lijst mag u voor vrijdag 4 september terug mailen naar de leerkracht van uw kind. De gesprekken voor de groepen 1, 3 t/m 8 vinden plaats op 10, 16 en 18 september. U ontvangt van ons dinsdag 25 augustus een uitnodiging via het Parnassys/ ouderportaal om zelf uw voorkeur aan te geven voor datum en tijdstip van deze gesprekken. De definitieve indeling ontvangt u aanstaande maandag 7 september. Ouderbijdrage & schoolreisgeld 2014/2015 In de nieuwsbrief van 13 april hebben wij u gevraagd uw vrijwillige ouderbijdrage en het verplichte bedrag voor het schoolreisje / schoolkamp (schooljaar 2014/2015) over te maken op ons rekeningnummer. In de nieuwsbrief van 11 mei hebben wij dit verzoek herhaald. Tot onze grote vreugd hebben veel ouders intussen de ouderbijdrage en het schoolreisjesgeld betaald. We hebben echter nog niet van alle ouders de bijdrage mogen ontvangen, terwijl het nieuwe schooljaar alweer begonnen is. Hierbij verzoeken wij u vriendelijk alsnog de bijdragen over het schooljaar 2014/2015 te betalen. U wordt hierbij vriendelijk verzocht de bijdrage over te maken op Rekeningnummer NL37 DEUT t.n.v. St. P.C.O.U. te Utrecht. o.v.v. ouderbijdrage Oase 2014/2015 en de naam van uw kind(eren) Toelichting ouderbijdrage Voor het schooljaar 2014/2015 is het bedrag voor de ouderbijdrage door de MR vastgesteld op 40,- per kind. Voor het schoolreisje wordt een aparte bijdrage van 25,- gevraagd. Dit bedrag dient verplicht voor elk kind dat meegaat met het schoolreisje te worden betaald!

4 Ouders van kinderen, die vanaf januari 2015 De Oase bezoeken, vragen wij een bedrag van 4,- per maand volgens onderstaande tabel: Uw kind komt naar school in: wij vragen een vrijwillige bijdrage van Januari ,- Februari ,- Maart ,- April ,- Mei ,- Is uw kind in bovenstaande periode op school gekomen en ging het wél mee met het schoolreisje, dan betaalt u naast de vrijwillige bijdrage ook nog 25,- voor het schoolreisje. Let op! Bovenstaande heeft betrekking op schooljaar 2014/2015. Later dit schooljaar zullen wij u via de nieuwsbrief informeren over de ouderbijdrage voor schooljaar 2015/2016. Met vriendelijke groet, mede namens de Medezeggenschapsraad van De Oase, Wim Menke (NIET) fietsen op het plein Wij verzoeken alle ouders en kinderen om op het schoolplein niet te fietsen. Wanneer de omheining rond het plein helemaal klaar is, zullen wij het komen en gaan anders gaan organiseren, maar voor dit moment vragen wij alle ouders in het belang van de veiligheid van alle kinderen om uw fiets bij het weg brengen en ophalen buiten het hek te zetten. Speelheuvel Tot onze grote spijt kunnen we vandaag de lang verwachte speelheuvel nog niet openen en gebruiken. Er zijn opnieuw vertragingen opgetreden; deze keer met de levering van de glijbaan. We hopen dat de speelheuvel deze week (durf het bijna niet meer te zeggen ) klaar is, zodat we volgende week een mooi extra speel element op het plein hebben. Gelukkig is vanaf vandaag het buiten spelen in het speelkwartier en de lunchpauze véél en véél leuker geworden! Zie het stukje Beweeg wijs. Beweeg wijs Met ingang van vandaag kunnen de kinderen in het speelkwartier (groepen 3 t/m 8) en de grote pauze (alle kinderen) veel gevarieerder buiten spelen. Wij

5 hebben de hulp ingeroepen van Beweeg wijs om ons hierbij te helpen. Afgelopen vrijdag hebben we met het hele team een studie- / trainingsochtend gehad, zodat we de kinderen goed kunnen begeleiden bij verschillende activiteiten, die wij op het plein aanbieden. Op de informatieavonden en de website zullen we u meer informatie geven over deze nieuwe wijze van buiten spelen. U kunt alvast de website van Beweeg wijs bezoeken, waar u de ideeën achter dit concept kunt vinden. In het kort: kinderen kunnen zelf kiezen uit verschillende activiteiten op het plein. Deze activiteiten kennen een verschillende karakter, die met kleuren op het plein worden aangegeven: Wit = chillen Blauw = naast elkaar spelen Geel = om de beurt Oranje = samen delen Groen = samen werken Rood = tegen elkaar De zones en spelactiviteiten worden met stoepkrijt vooraf op het plein aangegeven. Elke activiteit wordt begeleid door medewerkers van Beweeg wijs en het schoolteam. Met dit aanbod kunnen we tegemoet komen aan de uiteenlopende spel behoefte van de kinderen, waardoor kinderen actiever, gerichter en gemotiveerder buiten spelen. Dit zal (leert de praktijk) leiden tot meer plezier en minder conflicten gedurende de pauzes en het buiten spelen. Vanuit Beweeg wijs zal elke week op maandag en woensdag Bryan onze spelbegeleider zijn. Op maandag en dinsdag komt Melissa ons ondersteunen. We hopen op een goede samenwerking en op heel veel spelplezier voor de kinderen! Gymlessen en kledingvoorschriften (groepen 3 tm 8) In deze eerste schoolweek beginnen we al weer met de lessen bewegingsonderwijs! Om goed van start te gaan wil ik jullie attent maken op onderstaande kledingvoorschriften. Kledingvoorschriften: Gym kleding binnen: Sportbroekje of korte legging met T-shirt of een turnpakje. Géén trainingspakken, lange broeken, truien, petten, e.d. Het T-shirt moet niet te wijd of te lang zijn. Dit is gevaarlijk en kan tijdens het gymmen hinderlijk zijn. Bij voorkeur een extra paar sokken mee.

6 Geen hemden aan onder het T-shirt dat tijdens gym wordt gedragen. Gym kleding buiten: Trainingsbroek. T-shirt + jack. Sportschoenen voor buiten. Deze schoenen mogen niet in de gymzaal worden gebruikt. Schoeisel Zorg voor een stevige zool. Zwarte zolen zijn in de sporthal verboden. Dit geldt ook voor buitenschoenen. Zgn. turnschoentjes geven te weinig steun. Ze slijten snel en hebben vaak gladde zolen. Geen blote voeten. Dit vergroot de kans op blessures bij bijvoorbeeld hockey, voetbal, touwklimmen en hardlopen. Bovendien bestaat het gevaar voor wratten en vergroot het de kans op (meer) pijn bij stoten van de voeten. Voorbeelden van gym/sport schoenen: Sieraden en haren Er zijn geen sieraden toegestaan tijdens de gymles. Bijv. ringen, kettingen, armbandjes. Oorbellen: knopjes mogen in blijven maar grote ringen niet. Heeft een kindje lange haren? Dan graag de haren in een staart dragen of vlecht, als het maar niet los zit. Het gymrooster Hier vindt u de gymdagen van de groepen 3 t/m 8. Op maandag en woensdag gym voor: Groep 3 Fiep Groep 3 Selma/Mirjam Groep 3 Renée/Beeja Groep 4 Chitra Groep 4 Myrla Groep 5 Willemien Evianne) / Hanna Groep 8 Debbie Op dinsdag en donderdag hebben de onderstaande klassen gym: Groep 4 Rianne/Karolien Groep 5 Thirza

7 Groep 5 Wendy Groep 6 Celesta Groep 6 Jan Groep 7 Mark Sportdag groepen 3 t/m 8 Deze keer hebben we ervoor gekozen om de sportdagen vroeg in het schooljaar te plannen. De sportdag voor groep 3 en 4 vindt plaats op vrijdag 11 september De sportdag voor groep 5 t/m 8 is op vrijdag 25 september Om de sportdagen goed te laten verlopen, hebben wij uw hulp als ouders natuurlijk weer hard nodig. U kunt zich opgeven door in te tekenen op de intekenlijst bij de klas van uw kind. Ook kunt u de leerkracht mailen om u aan te melden. Je hoort als hulpouder later of je een groepje of spel begeleidt. Er staat in de ochtend koffie/thee klaar voor u in de koffiekamer. Hulpouders kunnen vanaf 08:05 in de teamkamer het scoreformulier en groepsindeling of de speluitleg ophalen en sluiten daarna aan bij de klas waar u zich heeft ingeschreven. U bent als hulpouder vanaf het begin van de dag verantwoordelijk voor de kinderen in uw groepje. De kinderen zijn gewoon om uur uit. De hulpouders zijn na de sportdag van harte welkom voor een kopje koffie/thee in de teamkamer om de dag na te bespreken en ervaringen te delen. Schoolreis groepen 1/2 Vorige week heeft u al een brief ontvangen m.b.t. het schoolreisje van de kleuters op woensdag 9 september a.s. Hieronder nog wat belangrijke informatie op een rijtje: De kinderen worden gewoon om 8.15 uur op school verwacht. De bus vertrekt rond 9.00 uur richting speelpark Oud Valkeveen. Houd het weerbericht in de gaten voor geschikte kleding. Zorg ervoor dat uw kind goede wandelschoenen aan heeft (geen slippers). Met zonnig weer is het fijn als u, uw kind s ochtends al insmeert met zonnebrand ook fijn om mee te geven. De kinderen moeten die dag het volgende meenemen: een rugzakje met 2 pakjes drinken, een tussendoortje en een lunch (graag in een boterhamzakje). De kinderen krijgen in het park een waterijsje. Geef de kinderen geen geld of waardevolle spullen mee. De kinderen worden begeleid door een leerkracht of een ouder in een groepje van drie kinderen. We vertrekken rond uur weer richting school. Dat betekent dat we naar verwachting tussen uur en uur terug zijn. Ouders die worden ingeloot om mee te gaan horen dit via de mail op vrijdag 28 augustus a.s.

8 Als uw jongste kleuter nog niet meegaat, wilt u dit dan via de mail aan de groepsleerkracht doorgeven? Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze stellen aan juf Ilse en juf Ingrid. We gaan er met elkaar een gezellige en leuke dag van maken! Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen De Oase werkt met De Vreedzame School. Dit is een programma dat een bijdrage wil leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en betrokken burgers. U als ouders en wij als leerkrachten hebben de taak om de kinderen voor te bereiden op een maatschappij, die gecompliceerd is. Een maatschappij waarin niet alleen lezen en rekenen belangrijk zijn voor succes, maar ook sociale vaardigheden. De Vreedzame School helpt bij deze voorbereiding. De school als een mini-maatschappij biedt de kinderen de gelegenheid om de nodige sociale vaardigheden te oefenen. Met het programma van De Vreedzame School leren de kinderen om op een positieve manier met elkaar om te gaan. De kinderen leren op een democratische manier beslissingen te nemen en een actieve bijdrage te leveren aan de sfeer en de gang van zaken in de groep. Dit bevordert niet alleen het plezier waarmee uw kinderen naar school gaan, maar zorgt ook voor een werkklimaat waarin veel geleerd kan worden. Het programma is zo opgebouwd dat in alle groepen dezelfde 6 thema s / blokken aan bod komen: Blok 1 We horen bij elkaar (over groepsvorming omgaan met elkaar) Blok 2 We lossen conflicten zelf op (leren omgaan met conflicten) Blok 3 We hebben oor voor elkaar (over communicatie) Blok 4 We hebben hart voor elkaar(over gevoelens) Blok 5 We dragen allemaal een steentje bij (verantwoordelijkheid) Blok 6 We zijn allemaal anders (over verschillen en overeenkomsten). In alle groepen wordt gedurende het schooljaar tegelijkertijd aan dezelfde thema s / blokken gewerkt. Meteen aan het begin van het schooljaar wordt gestart met de lessen van Blok 1. Blok 1: We horen bij elkaar Tijdens blok 1 staat het samen werken aan een positief werkklimaat centraal. Naast de algemeen geldende schoolregels maken leerkracht en kinderen samen afspraken over hoe je met elkaar omgaat en over de inrichting en het ordelijk houden van de klas. Om van een school of klas een groep te maken, is het nodig dat elk kind het gevoel heeft dat hij/zij er bij hoort. Kinderen hebben iets met elkaar als ze elkaar goed kennen en elkaar waarderen. Ze leren over

9 opstekers en afbrekers. Je geeft een opsteker als je een aardige, positieve opmerking over iemand maakt. Jij kan zo goed iemand helpen. Opstekers doen iets met je; je wordt er bijvoorbeeld blij van. Het tegenovergestelde van een opsteker is een afbreker. Het is een onaardige, negatieve opmerking over iemand. De ander krijgt er bijvoorbeeld een vervelend gevoel van. De kinderen leren dat iedereen zijn mening moet kunnen uiten en verdedigen en iedereen respect moet hebben voor de mening van anderen. Om de sfeer direct goed neer te zetten hebben de kinderen de eerste twee weken iedere dag een Vreedzame Schoolles. Bij de andere blokken hebben de kinderen iedere week één les. Wilt u meer weten over De Vreedzame School dan kunt u kijken op of natuurlijk langskomen op school. Opbrengst goed doel: KiKa Heel veel kinderen zijn in de zomervakantie jarig geweest, waardoor we een enorm hoge bijdrage mogen optel voor ons goede doel! In totaal hebben we deze weken een geld bedrag van 96,05 bij elkaar gespaard! We komen nu op een totaal bedrag van 606,13. Ontzettend bedankt jarigen!

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr augustus 2016

NIEUWSBRIEF nr augustus 2016 NIEUWSBRIEF nr. 1 22 augustus 2016 In deze nieuwsbrief: Belangrijke data Informatie personeel Schoolreisje groep 1/2 Sportdag Gymlessen en kledingvoorschriften Mediatoren Kom op tijd S.V.P.! Vreedzame

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 2 5 september 2017 In deze nieuwsbrief: Studenten Op tijd komen en inloop Uitgaan kinderen 14.15 uur Honden Parkeren brandweer Inschrijven broertjes en zusjes geboortejaar 2016 Sportdagen

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2016

NIEUWSBRIEF nr juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 20 13 juni 2016 In deze nieuwsbrief: Rapportgesprekken Herhaling schoolfotograaf Muziekvoorstelling Schoolreisje groepen 3 & 4 Groepsindeling 2016/ 2017 Hulpouders gevraagd Schaaktoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag.

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag. Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis 6 7 2 Juf Klazien 3 Start Kinderboekenweek 4 Andries Jarig Dierendag 5 Dag van de Leraar 8 9 10 11 Jasmijn 12 Einde

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Weeknieuws nr.1 30 augustus 2019

Weeknieuws nr.1 30 augustus 2019 AGENDA Weeknieuws nr.1 30 augustus 2019 Datum Activiteit 5 september Informatieavond 10 september Schoolreis groep 5 12 september Schoolreis groep 3 17 septmber Leerlingen vrij 19 september Schoolreis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1. 4 september 2019

NIEUWSBRIEF 1. 4 september 2019 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2019 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directie Personeel De vreedzame school Trakteren Ziek melden Oproepje van juf Saskia van het atelier Goede doel Contactpersoon Inloopmomenten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017 NIEUWSBRIEF nr. 17 18 mei 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Vakantie rooster en studiedagen Spinners Schoonmaakavond Avondvierdaagse (gr3 t/m8) Schoolreis groep 3-4 Opbrengst van het goede doel

Nadere informatie

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn!

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn! Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 1 2-9-2014 Wat fijn om iedereen weer terug te zien! Veel blije, uitgeruste kinderen en wat is iedereen gegroeid! We hebben zin in een nieuw schooljaar waar we afgelopen maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2018

NIEUWSBRIEF. nr september 2018 NIEUWSBRIEF nr. 1 11 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de nieuwe directeur Personeel De vreedzame school Ziek melden / buikgriep Kindcentrum Leeuwesteyn Oproepje van juf Saskia van het atelier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 1 Jaargang

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Vreedzame School: Blok 3 Heelys (schoenen met wieltjes) Tienminutengesprekken ouderportaal Het Nationaal Schoolontbijt Aanmelden broertjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2017

NIEUWSBRIEF. nr juni 2017 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2017 In deze nieuwsbrief: Schoonmaakavond 10-minutengesprekken juni- herhaling Zomerfeest Schoolfoto s herhaling Schoolreis groep 3-4 Samenstelling team 2017-2018 Groepsindeling

Nadere informatie

Welkom. Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman

Welkom. Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman Jaargang 03 nummer 7 Augustus 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014

NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014 NIEUWSBRIEF nr. 25 14 juli 2014 In deze nieuwsbrief: Kennismakingsgesprekken schooljaar 2014/ 2015 Het is even wennen Welke klas zit waar? En wie wordt de nieuwe leerkracht? Zomerfeest!!! uderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Monnickendam, 8 september Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 8 september Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 8 september 2016 Beste ouders/verzorgers, We zijn begonnen! Na een uitgebreide voorbereiding vorige week van het team was het maandag zover. De feestelijke opening van de school. Het schoollied

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Het team van De Triangel wenst u gezegende kerstdagen en een liefdevol nieuwjaar!

TRIANGELKLANKEN. Het team van De Triangel wenst u gezegende kerstdagen en een liefdevol nieuwjaar! TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 8 Jaargang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip

R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 13 september 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Vorig schooljaar

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018

NIEUWSBRIEF. nr januari 2018 NIEUWSBRIEF nr. 10 17 januari 2018 In deze nieuwsbrief: - Voorleesdagen - Zwerfboekenkasten - Opbrengst Handje Helpen - Schoonmaakavond 7 februari a.s. - Vreedzame school Belangrijke data: Inloop: Vrijdag

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2015-2016

Nieuwsbrief 1 2015-2016 20 augustus 2015 Volume 2, editie 1 Nieuwsbrief 1 2015-2016 De zomervakantie zit er weer op! Het is fijn om iedereen weer gezond en wel terug te zien op school. Een speciaal welkom aan alle kinderen die

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr.3, blok 1 maandag 22 september 2014

HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr.3, blok 1 maandag 22 september 2014 Update verbouwing De leerlingen en ouders die regelmatig ons gebouw aan de Jupiterstraat bezoeken hebben gemerkt dat de verbouwing bijna klaar is. Het bouwbedrijf is bezig met de laatste kleine aanpassingen

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr april 2016

NIEUWSBRIEF nr april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 17 18 april 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld MR informatie avond - herhaling Koningsspelen Schoolplein Schoolfotograaf Huiswerkbegeleiding Muziekvoorstelling Fort

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie