Hoofdluiscontrole Pinksteren. Maandag 16 mei hele dag vrij Ophaalavond oud papier!!!!! Studiemiddag. Alle kinderen om uur vrij.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoofdluiscontrole Pinksteren. Maandag 16 mei hele dag vrij Ophaalavond oud papier!!!!! Studiemiddag. Alle kinderen om 12.00 uur vrij."

Transcriptie

1 Om te noteren in de agenda: 25 april t/m 6 mei 8 mei 11 mei 15 /16 mei 18 mei 23 /26 mei 2 juni 5 t/m 8 5 t/m 8 Meivakantie 2016 Moederdag Hoofdluiscontrole Pinksteren. Maandag 16 mei hele dag vrij Ophaalavond oud papier!!!!! Avond vierdaagse Studiemiddag. Alle kinderen om uur vrij. Eindtoets basisonderwijs groep 8 Dinsdag, woensdag en donderdag jongstleden (19 t/m 21 april) hebben de kinderen van groep 8 de landelijke eindtoets (CET) groep 8 gemaakt. In de afgelopen tijd hebben de kinderen hun schooladvies voor het voortgezet onderwijs al ontvangen. Echter, sinds vorig jaar heeft het ministerie van onderwijs aangegeven, dat de eindtoets later in het schooljaar gemaakt moet worden. Vandaar nu pas in april. Vorig jaar hebben de kinderen een mooi resultaat behaald. Natuurlijk gaan deze kinderen dat ook doen. Over drie weken ontvangen we de uitslagen. Langs deze weg wensen we alle kinderen veel succes. Dus zet m op! Techniek groep 8 Groep 8a heeft een techniekproject over kettingreactie gemaakt. De bedoeling hiervan was dat er met een projectgroepje van ongeveer 5 leerlingen een kettingreactie werd gemaakt en dat te presenteren aan hun ouders en medeleerlingen in de speelzaal. Hier is in de klas uitgebreid aandacht aan besteed hoe dit te maken. De kinderen moesten het gemaakte product eerst presenteren in de groep en daarna de baan in de praktijk laten zien en uitproberen. Je kon zien dat er veel aandacht aan het uitdenken van een kettingreactie (baan) is geweest. Er waren 5 heel verschillende kettingreacties. Erg leuk verzonnen en verrassend opgezet. Binnenkort zullen er foto s op de site komen te staan. ICBS de Tweemaster 1411 BN Naarden info@tweemaster.nl van Limburg Stirumlaan 105 tel: web:

2 pag. 2 van 5 1 t/m 4 De voorschoolse opvang gaat van start op 9 mei a.s. Wilt u de files voor zijn, of start uw werk al vóór aanvang van school? Dan biedt voorschoolse opvang uitkomst! In samenwerking met de SKBNM hebben we de voorschoolse opvang opgezet. Daar zijn we erg blij mee. Hiermee komen we tegemoet aan de wens van vele ouders. Dus aarzel niet en schrijf u in via de site van de SKBNM. De VSO opent om 7.30 uur. Vanaf dat tijdstip tot aan de start van school worden kinderen in school opgevangen door gekwalificeerde pedagogisch medewerkers van de SKBNM. Kinderen kunnen op hun gemak een (meegenomen) boterham eten en iets drinken, een spelletje doen of meedoen aan een activiteit. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd in de klas zijn. U kunt ervoor kiezen om op vaste dagen gebruik te maken van de VSO, maar u kunt ook wisselende dagen afnemen. Lees meer over VSO op de website van de SKBNM Hier kunt u uw kind ook inschrijven voor de VSO. Sportdag groepen 1 /2 Donderdagmiddag 14 april hebben de kleuters op het sportpark van Tempo in Bussum een sportdag gehouden. Allerlei sportieve spellen werden daar gespeeld. De kinderen genoten van de activiteiten. Natuurlijk de ouders en begeleiding ook (zeker ook van het mooie weer). Zonder sportblessures zijn alle atleten weer gezond, maar erg moe teruggekeerd. Vakantierooster Vakantie Datum Begin schooljaar ma 29 augustus 2016 Herfstvakantie ma 17 okt t/m vr 21 okt 2016 Kerstvakantie ma 26 dec t/m vr 6 jan 2017 Voorjaarsvakantie ma 20 feb t/m vr 24 febr 2017 Goede vrijdag vrijdag 14 april 2017 Paasdagen maandag 17 april 2017 Koningsdag 27 april donderdag Meivakantie ma 24 april t/m 5 mei 2017 Hemelvaart ( do-vr) do 25 mei 2017 en vrijdag 26 mei 2017 Pinksteren ma 5 juni 2017 Zomervakantie Ma 24 juli t/m vr 1 sep De studiedagen moeten voor het komende jaar nog gepland worden. U hoort dit zo snel mogelijk. De startgesprekkendag is woensdag (u wordt hiervoor uitgenodigd)

3 pag. 3 van 5 5 t/m 8 Ouderavond Sociale media 1 juni 2016 groep 7 en 8. Speciaal voor de ouders van de groepen 7 en 8 zal er door een gastspreker een ouderavond worden georganiseerd over kinderen en sociale media. Deze inspirerende avond zal plaatsvinden op woensdagavond 1 juni vanaf u. tot uur. De insteek is om ouders wegwijs te maken in de jungle van de sociale media en de gevaren die daar mee samenhangen voor de jeugd. Op school zullen de kinderen van de groepen 7 en 8 ook voorlichting krijgen.(vrijdagochtend 27 mei 2016 Tijdstip: 09:15 uur tot 10:30 uur en Tijdstip: 10:45 uur tot 12:00 uur ) Als school vinden we het belangrijk dat er verantwoord wordt om omgegaan met sociale media en dat men bewust is van de gevaren die het ook met zich kan meebrengen. U ontvangt nog een aparte uitnodiging voor deze avond. Informatie over teken: Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kán u ziek maken als de teek lang vastgebeten in uw huid zit. Deze ziekte kan zonder behandeling ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben. Aan het begin van het tekenseizoen is er van april tijdens de Week van de Teek volop aandacht voor teken en de ziekte van Lyme. Het doel is om onder meer basisschoolleerlingen en hun ouders en/of verzorgers te wijzen op eenvoudige maatregelen om de kans op tekenbeten en daarmee op de ziekte van Lyme te verkleinen. Om u daarbij te ondersteunen, kunt u met onderstaande links informatie vinden en downloaden over teken en de ziekte van Lyme. Tekenbeten en Lyme rivm.nl/onderwerpen/t/tekenbeten_en_lyme een algemene folder rivmtoolkit.nl/onderwerpen/teken_en_lyme een kinderaffiche Check op tekenbeten, filmpjes en TV programma s en de game Teek Control teekcontrol.rivm.nl/ de app Tekenbeet, de app is gratis te downloaden in de Google Play Store (Android) of de App store. Met deze app kunnen mensen (ook buiten, zonder internetverbinding!) de actuele tekenactiviteit opzoeken en de app bevat informatie over hoe je op teken moet controleren en hoe je een teek moet verwijderen. Het advies voor het gebruik van het materiaal is: Verwijder ouder foldermateriaal over tekenbeten en de ziekte van Lyme. Hang posters of ander informatiemateriaal op een overzichtelijke plek, zodat leerlingen en hun ouders/verzorgers deze kunnen zien. Geef eventueel foldermateriaal mee aan leerlingen. Ook kan een medewerker van de GGD een presentatie geven over teken en de ziekte van Lyme. Mocht u hierin interesse hebben, neem dan contact op met de afdeling infectieziektebestrijding van GGD Gooi en Vechtstreek. Met vriendelijke groet, Medewerkers infectieziekten GGD Gooi en Vechtstreek infectieziekten@ggdgv.nl (035)

4 pag. 4 van 5 Inloopspreekuur van Jeugdzorg en GGD Tweemaster schooljaar april Saskia Nagtegaal GGD 07 juni Saskia Nagtegaal GGD Van de Buurtsportcoaches: Persbericht MOVE IT! Bewegen is fun! Bewegen is gezond! Bewegen verbindt! Met deze instelling zijn Sportcentrum De Lunet, Buurtsportcoaches Naarden, skatewinkel Kiboco en het jongerenwerk van Versa Welzijn bij elkaar gekomen om de jeugd van Gooise Meren in beweging te krijgen. Door het gratis aanbieden van hippe, urban sporten willen we de jeugd van 6 tot 16 jaar enthousiasmeren om te komen, deel te nemen en zich misschien in te schrijven voor de activiteiten die al in Gooise Meren worden aangeboden. Door extra hulp van de Rabobank en het Jeugdsportfonds hebben we de wereldberoemde panna voetballer Soufiane Touzani kunnen strikken om zijn kunsten te vertonen in een unieke panna show. Het Jeugdsportfonds wil door dit evenement duidelijk maken dat ouders met een kleine portemonnee bij het Jeugdsportfonds aanspraak kunnen maken op een financiële ondersteuning om hun kind toch te laten sporten. MOVE IT! vindt plaats in Sportcentrum De Lunet, Skatepark De Lunet, NVC en op de parkeerplaatsen voor NVC en De Lunet. Kom sportief op de fiets! MOVE IT! Sportdag Gooise Meren 2016 Dinsdag 3 mei 2016 van 10:00 tot 16:00 uur Sportcentrum De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16 in Naarden PROGRAMMA: Stuntsteppen door Skatewinkel Kiboco Kickboksen door Jongerenwerk Versa Welzijn Dansen door Jelly Jam Dance Suppen door skatewinkel Kiboco Bootcamp door Boots On The Ground Skateboarden door Skate Days Panna voetbal door Jongerenwerk Versa Welzijn Longboarden door skatewinkel Kiboco Freerunnen door GTV Keizer Otto Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven. Dit kan via: Op de dag zelf worden er gratis pannenkoeken verstrekt door t Vossenhol Volg ons op facebook, twitter en instagram! Wilt u meer informatie? Neem contact op met: Lennert Bont Jongerenwerk Versa Welzijn Tel: Mail: lbont@versawelzijn.nl

5 pag. 5 van 5 4 Mei Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst Op 4 mei 2016 herdenken wij in Naarden de Nederlandse slachtoffers, die zijn omgekomen in oorlogssituaties sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog Programma Dodenherdenking 4 mei 2016 Naarden 18:00 uur Herdenking op de Joodse begraafplaats aan de Amersfoortsestraatweg 18:30 uur Herdenking bij het verzetsmonument aan de Thierensweg 19:00 uur Herdenkingsbijeenkomst Grote Kerk Naarden 19:45 uur Vertrek stille tocht naar het grote verzetsmonument aan de Burgemeester van Wettumweg 19:59 uur Herdenking bij het verzetsmonument aan de Burgemeester van Wettumweg met 2 minuten stilte om 20:00 uur 21:00 uur Grote Kerk Naarden Concert Beste ouders, Graag informeren we jullie over een mooi nieuw aanbod in onze regio; Cursus: Mindful Parenting, start vanaf 9 mei: Een 8-weekse cursus waarbij ouders leren omgaan met opvoedstress en weer lol krijgen in de opvoeding, zonder dat de trainers zich bemoeien met opvoedregels. Aanvullende informatie is te vinden via: - (bij het cursusaanbod, in de agenda cursus 1 en agenda cursus 2 en als nieuwsitem) - van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek (bij het cursusaanbod) Met vriendelijke groet, namens de verpleegkundigen van Jeugd en Gezin, Anita Schouwaert, Anita Zuin, Inge Obdeijn, Lydia Blauw, Marcia Rozemeijer, Nickie Vialle, Sifra Blanken, Elly Verbruggen, Saskia Nagtegaal Inge Ribbert via (b.g.g. Jet van Leent via ) ICBS de Tweemaster 1411 BN Naarden info@tweemaster.nl van Limburg Stirumlaan 105 tel: web:

PLAN VAN AANPAK MOVE IT! 2017

PLAN VAN AANPAK MOVE IT! 2017 PLAN VAN AANPAK MOVE IT! 2017 Lennert Bont Jongerenwerk Versa Welzijn Inleiding MOVE IT! 2016 was een project dat in het leven was geroepen nadat was gebleken dat het jaarlijkse Straatvoetbaltoernooi in

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

01-04-2016. Om te noteren in de agenda: CAO onderhandelingen onderwijs afgebroken

01-04-2016. Om te noteren in de agenda: CAO onderhandelingen onderwijs afgebroken 13 01-04-2016 Om te noteren in de agenda: 6 april Hoofdluiscontrole. 11 april Studiemiddag. Alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij. 18 april Ophaalavond oud papier. 19 t/m 21 april EindToets groep 8.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Kijkavond over project Duurzaamheid.

Kijkavond over project Duurzaamheid. 12 21-04-2017 Om te noteren in de agenda: 24 apr. t/m 5 mei Meivakantie 8 mei Start Project Duurzaamheid. Opening om 8.30 uur op het schoolplein. Iedereen is welkom. 10 mei Hoofdluiscontrole 14 mei Moederdag

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen AGENDA maandag t/m vrijdag 25 6 april mei MEIVAKANTIE mei 2016 Activiteit maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen maandag 23 donderdag 12 Mad Science voorstelling groepen 6 t/m 8 vrijdag 13 Mad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Belangrijke data. 21 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 21 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Vrijdag 22 april Meesters en juffendag 23 april t/m 8 mei: Vakantie 9 mei Eerste schooldag na de meivakantie Hoofdluiscontrole week mei Praktisch verkeersexamen groepen 7 16 mei Tweede

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Vrijheid: in geen enkel opzicht gewoon, zo bijzonder dat we het moeten koesteren en bewaren, voor onszelf en de volgende generaties!

Vrijheid: in geen enkel opzicht gewoon, zo bijzonder dat we het moeten koesteren en bewaren, voor onszelf en de volgende generaties! 12 e editie, nr. 9 schooljaar 2015-2016, Mei 2016 Holleblok 6 1273 EG Huizen, telefoon 035-525 7155 E-mail: deparel@ichthushuizen.nl Website: www.parelhuizen.nl Van de directie Vieren Vrijheid In de vakantie

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Talismanbulletin 23 april 2014

Talismanbulletin 23 april 2014 Talismanbulletin 23 april 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Woensdag 23 april Zingen op het plein door groep 1, 2, 3 en 4 12.15 uur Vrijdag 25 april Afsluiting Cultuurmaand presentatie

Nadere informatie

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36 ### Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 27 jul 28 jul 29 jul 30 jul 31 jul 1 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie aug 2 aug 3 aug 4 aug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31 Augustus 1017 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Start schooljaar Nieuwsroos 1 Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole Do 24 Gevonden

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren!

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren! zakboekje Grijpskerk schooljaar 2015-2016 ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U Via de mentor Uw zoon of dochter heeft een eigen mentor, die wekelijks contact heeft met uw kind. Als er iets niet goed gaat, helpt

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: start schooljaar herfstvakantie 2015 16-10- 2015 Inhoud Personele situatie Belangrijke data Fotoproject Eigen kracht Toelaatbaarheidsverklaring

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie,

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie, Retouradres: Meeuwenlaan 132, 1022 AM Amsterdam Aan de ouders/verzorgers van Onderwerp: informatie betreffende het nieuwe schooljaar 2017-2018 Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg Geachte ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni 29 10 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 Vr 12 Open podium groepen 3, 4/5 en 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 15 Di 16 Groep 8A op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles.

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag A U G U S T U S 2015 definitief 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag OPA H00fdluiscontr. 24

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders,

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders, Vancouverstraat 3 1056 DT Amsterdam 020-6128000 directie@rosaboekdrukker.net www.rosaboekdrukker.net Amsterdam, 1 mei 2015 Beste ouders, In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwe jaarsreceptie

Nieuwe jaarsreceptie H E T O U D E R I N F O R M A T I E B U L L E T I N 5 sep tember 201 4 Nummer 3 Agenda Di 9 sept Woe 10 sept Do 11 sept Di 16 sept Woe 1 okt Do 2 okt Nieuwe jaarsreceptie 19.30 u MR vergadering Studiedag

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Van herfstvakantie tot kerstvakantie 2014

Van herfstvakantie tot kerstvakantie 2014 Van herfstvakantie tot kerstvakantie 2014 43 20 oktober- 24 oktober 44 27 oktober- 31 oktober 45 3 november- 7 november 46 10 november- 14 november 47 17 november 21 november Dammen 48 24 november 28 november

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 23-04-2014 Vanuit de directie Na 42 jaar in het onderwijs, heeft Lescha vandaag afscheid genomen van onze school. Alle groepen zijn

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Formatie en Vakantierooster 2014/2015

Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Herenweg 149, 2465 AG Rijnsaterwoude, tel. (0172) 50 81 65, fax. (0172) 50 69 50, e-mail info@kinderarcke.nl Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Onze school maakt deel uit van: Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 2 / 3 4 Rap voor de bb-groepen 5 1/2a en 1/2c naar Boymans gr.7 naar C vd Kunsten gr.6 : Stoep MEMO APRIL 2016 6 Percussie voor de mb-groepen 7 8 Afsluiting

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Weeknieuws 21 cursus januari Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 21 cursus januari Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 21 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016. OBS De Vlinder

Activiteitenkalender voor ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016. OBS De Vlinder OBS De Vlinder wil een ontmoetingsplaats zijn, waar het kind alleen en samen met anderen, in de sfeer van begrensde vrijheid, zich naar eigen mogelijkheden kan ontwikkelen. Activiteitenkalender voor ouders

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen

Nadere informatie