Donderdag 1 oktober 2015, week 40 GEMEENTEBLAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Donderdag 1 oktober 2015, week 40 GEMEENTEBLAD"

Transcriptie

1 Donderdag 1 oktober 2015, week 40 GEMEENTEBLAD Het afdelingshoofd van de Afdeling Klantcontactcentrum heeft op 24 september 2015 besloten de bevoegdheid tot alle handelingen met betrekking tot de uitvoering van de Wet Basisregistratie personen (BRP) te mandateren aan de teamleider van Klantcontactcentrum 2e lijn, beheerder C van de staf van de afdeling Klantcontactcentrum en Dienstverlener B van het team 2e lijn. Bekendmaking van dit ondermandaatbesluit geschiedt door plaatsing in het elektronische Gemeenteblad nr. 243 van 1 oktober 2015 en treedt in werking op 2 oktober Tegen betaling van de kosten is een afschrift van het besluit verkrijgbaar.

2 BEKENDMAKING Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd. Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om de bijhouding van de persoonslijsten van onderstaande personen op te schorten. Dit betekent dat bij het adres van deze personen het vertrek naar een onbekend land wordt opgenomen. Dit kan onder andere gevolgen hebben voor uitkeringen, aanvragen paspoort en subsidies. Overzicht vertrokken personen Naam, voorletters Geboortedatum Datum besluit Trukan, M.S Een betrokken persoon kan binnen 2 weken na de publicatiedatum op de website, schriftelijk een zienswijze kenbaar maken over dit voornemen bij het college van burgemeester en wethouders van Deurne, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken, kunt u hiervoor een afspraak maken met afdeling Klantcontactcentrum, 2e lijn Publiekszaken, telefoonnummer

3 Handhavingsbesluit Het college van burgemeester en wethouders heeft het volgende handhavingsbesluit genomen: : Rembrandt van Rijnstraat 5b in Deurne: Er is een preventieve last onder dwangsom opgelegd wegens het klaarblijkelijke gevaar op strijdig handelen met bestemmingsplan en Wabo van een persoonlijk feest.

4 Meldingen brandveilig gebruik De gemeente Deurne heeft de volgende gebruiksmelding voor kennisgeving aangenomen: - Oude Peelstraat 95, het brandveilig gebruiken van een gebouw met een open dag, gemeld op 14 juli 2015 Hebt u vragen over een hierboven genoemde melding? Neemt u dan contact op met het Klantcontactcentrum of komt u langs op het gemeentehuis.

5 Wet milieubeheer Naar aanleiding van de uitspraak van de Rechtbank van 3 maart 2015 heeft het college van burgemeester & wethouders van Deurne op 22 september 2015 een aanvullend definitief besluit genomen, ten aanzien van de maatwerkvoorschriften die het college op 18 september 2012 heeft vastgesteld, op grond van artikel 2.20 van het Activiteitenbesluit, aan het Cultuurcentrum Deurne, voor een cultuurcentrum op het adres Martinetplein 1 in Deurne. Ter inzage Het besluit ligt vanaf 2 oktober 2015 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne en daarbuiten op afspraak. U kunt uw afspraak maken via of telefoonnummer (0493) Beroep Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het aanvullende besluit van 22 september Daarnaast kan een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Zowel het beroepsschrift als het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Rechtbank Oost- Brabant, sector Bestuursrecht. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Het postadres van de rechtbank is Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch. Nr / Besluit tot aanvulling van de maatwerkvoorschriften, Martinetplein 1, van 18 september 2012 naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank d.d. 3 maart 2015, nr. SHE 12/3732 WABOM V162 Op 18 september 2012 hebben wij op grond van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer, artikel 2.20, maatwerkvoorschriften opgelegd aan Cultuurcentrum Deurne, Martinetplein 1 te Deurne. Tegen deze maatwerkvoorschriften zijn beroepschriften ingediend door: - Das Rechtsbijstand namens de heer A.M. Stoop, Torenstraat 52 te Deurne en - Goorts en Coppens Advocaten namens F.J. Kenens en G.M.J. Kenens-De Laat, Torenstraat 50 te Deurne en Woningbouwvereniging Bergopwaarts. Deze beroepschriften zijn op 4 februari 2015 behandeld in een openbare zitting bij de rechtbank te s-hertogenbosch. De rechtbank heeft vervolgens op 3 maart 2015 uitspraak gedaan in deze zaak (SHE 12/3732 WABOM V162).

6 De Rechtbank heeft het besluit vernietigd voor wat betreft: 1. het door ons gestelde maatwerkvoorschrift 1.9 dat ruimte laat onbegrensd geluid te produceren bij festiviteiten; 2. de mate waarin wij hebben overwogen dat geen aanleiding bestaat voor aanvullende maatwerkvoorschriften met betrekking tot trillinghinder; en heeft bepaald dat wij een nieuw besluit moeten nemen rekening houdend met het bovenstaande. Overwegingen Aan deze beschikking liggen de volgende overwegingen ten grondslag: Ad 1. De Rechtbank is van oordeel dat omwonenden gedurende 27 (festiviteits-)dagen per jaar, dat zijn 15 collectieve en 12 individuele festiviteiten, kunnen worden geconfronteerd met mogelijk ondraaglijke geluidoverlast. Randvoorwaarden om ondraaglijke geluidsoverlast voor omwonenden tijdens festiviteiten te vermijden hebben onder andere betrekking op de volgende aspecten: - geluidgrenswaarden - aantal festiviteiten per jaar - controle Geluidgrenswaarden In een gemeentelijke verordening kunnen voorwaarden worden verbonden aan de festiviteiten ter voorkoming of beperking van geluidhinder (art. 2.21, lid 2 Activiteitenbesluit). In het algemeen zijn er géén gangbare eisen gesteld aan de maximaal te hanteren geluidsniveaus gedurende deze festiviteiten. Voor de beoordeling van de aanvaardbaarheid van geluidsniveaus gedurende dergelijke luidruchtige evenementen is derhalve aansluiting gezocht bij de Nota Evenementen met een luidruchtig karakter van de Inspectie Milieuhygiëne Limburg van januari 1996 (verder te noemen: Nota). Uit jurisprudentie (bijvoorbeeld: zaaknummer UTR 14/8042 WABOA V37 d.d. 17 april 2015) blijkt dat de Nota herhaaldelijk wordt geaccepteerd bij het kwalificeren van geluidsnormen. In geval van het Cultuur Centrum Deurne (verder te noemen: CCD) is sprake van festiviteiten die plaatsvinden in een gebouw met aanpandige woningen. Rekening houdend met de Nota betekent dit het volgende voor de binnengeluidniveaus in in- en aanpandige woningen tijdens festiviteiten: Tabel 1 normering op basis van hinder/spraakverstaanbaarheid en slaapverstoring Periode Basisnorm in in- en aanpandige woningen (Activiteitenbesluit) Dag ( ) 35 db(a) 50 db(a) Avond ( ) 30 db(a) 50 db(a) Nacht ( /01.00) 2-45 db(a) Nacht ( ) 25 db(a) 25 db(a) 1 excl. toeslag voor muziekgeluid 2 toelaatbaar indien de dag na de festiviteit een vrije dag is Norm max. niveau in woningen 1 bij festiviteiten (Nota)

7 Bij Raadsbesluit van 8 september 2015 zijn de geluidsnormen voor festiviteiten ter voorkoming of beperking van geluidhinder vastgesteld. De gewijzigde Algemene Plaatselijke Verordening 2010 (verder te noemen: APV 2010), met daarin de geluidsnormen voor festiviteiten, is op 18 september 2015 in werking getreden. Aantal festiviteiten per jaar Naar aanleiding van het oordeel van de Rechter is in het Raadsbesluit van 8 september 2015, eveneens het maximum aantal individuele festiviteiten per inrichting beperkt van 12 naar 6. Het totaal aantal komt hiermee op 21 festiviteitsdagen, waarvan 15 collectieve en 6 individuele dagen. Controle Rekening houdend met de berekende geluidniveaureducties conform het rapport TA RA-002 in relatie tot het maximale geluidniveau in de woning bij festiviteiten betekent dit voor de bedrijfsvoering in het CCD concreet: Tabel 2 maximale muziekgeluidniveaus in de grote zaal gedurende festiviteiten Periode Norm max. geluidsniveau in woningen bij festiviteiten Max. muziekniveau 1 bij festiviteiten in de grote zaal Dag ( ) 50 db(a) 131 db(a) Avond ( ) 50 db(a) 131 db(a) Nacht ( /01.00) 2 45 db(a) 126 db(a) Nacht ( ) 25 db(a) 106 db(a) 1 in de grote zaal o.b.v. popspectrum en geluidreductie van 81 db(a) cf. TA RA toelaatbaar indien de dag na de festiviteit een vrije dag is Een muziekniveau tijdens festiviteiten van ten hoogste 110 db(a) kan in het algemeen als een maximale bedrijfsvoering worden beschouwd. Verwacht mag worden dat deze waarde in de praktijk niet zal worden gehaald. Conform het convenant preventie gehoorschade muzieksector, tussen Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) en Vereniging van Evenementen Makers (VVEM), is een geluidsnorm van maximaal 103 db(a) afgesproken. In deze is de nachtperiode maatgevend. Dit betekent dat het maximale muziekgeluidniveau 106 db(a) bedraagt. Rekening houdend met de reguliere bedrijfssituatie waarbij in de dagperiode het maximale muziekgeluidniveau is begrensd middels een limiter op 105 db(a), is het legitiem hierbij aan te sluiten. Dit betekent dat bij festiviteiten de norm voor de dagperiode ook geldt voor de avond en nachtperiode. Voorgaande wordt vastgelegd in een aanvullend maatwerkvoorschrift. Voor festiviteiten geldt dus ook dat de versterkte muziek alleen via de muziekinstallatie met geluidbegrenzer ten gehore mag worden gebracht. Met dit doelmatig hulpmiddel is geborgd dat de inrichting aan de geluidsnormen kan voldoen. Dit geeft meer zekerheid richting de omwonenden. Samengevat zijn de volgende voorwaarden voor het CCD van toepassing: - Alle muziek (regulier) via de geluidbegrenzer (reeds vergund). - Muziekgeluidniveaus regulier bedrijfssituatie: 105 db(a), 100 db(a) en 95 db(a) voor respectievelijk de dag-, avond en nachtperiode (reeds vergund).

8 - Alle muziek (regulier + festiviteiten) via de geluidbegrenzer (nieuw aanvullend voorschrift 1.9). - Muziekgeluidniveaus festiviteiten: 105 db(a), 105 db(a) en 105 db(a) voor respectievelijk de dag-, avond en nachtperiode (nieuw aanvullend voorschrift 1.9). Ad 2. Ten aanzien van de mate waarin wij hebben overwogen dat geen aanleiding bestaat voor aanvullende maatwerkvoorschriften met betrekking tot trillinghinder merken wij op dat: In het kader van de mediationprocedure in april 2014 een onderzoek naar geluid en trillingen heeft plaatsgevonden door Peutz (TB RA-001). De conclusie van het rapport is o.a. dat de limiter (de begrenzer) het geluidniveau beperkt conform het opgelegde maatwerkvoorschrift. Tevens wordt geconcludeerd dat indien voldaan wordt aan de maatwerkvoorschriften geen sprake is van het overtreden van de geluidnormen en ook de streefwaarden voor trillingen niet worden overschreden. Hieruit kan worden afgeleid dat voor zowel het geluid als de trillingen wordt voldaan aan de geldende normen en derhalve aanvullende maatwerkvoorschriften met betrekking tot trillinghinder niet noodzakelijk is. Conclusie Gelet op de gewijzigde APV 2010, met daarin de geluidsnormen voor festiviteiten en het stellen van een aanvullend maatwerkvoorschrift met een maximaal geluidniveau in de grote zaal bij festiviteiten, zijn wij van mening dat voldoende is geborgd dat omwonenden niet meer worden geconfronteerd met ondraaglijke geluidsoverlast. Burgemeester en wethouders van Deurne; gelet op het bovenstaande; b e s l u i t e n : - het volgende voorschrift aan de op 18 september 2012 op grond van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer, artikel 2.20, opgelegde maatwerkvoorschriften, toe te voegen: Voorschrift 1.9 Tijdens een collectieve festiviteit of een incidentele festiviteit, die aan het bevoegd gezag is gemeld volgens de in de Algemene Plaatselijke Verordening beschreven procedure, geldt maatwerkvoorschrift 1.3 in de dagperiode ook voor de avond en nachtperiode. Tijdens deze festiviteiten mag enkel via een begrensde geluidsinstallatie muziek ten gehore gebracht worden. Indien hiervoor de instelling van de geluidsbegrenzer gewijzigd wordt of de aangebrachte verzegeling verbroken wordt, dan moet op de eerstvolgende dag de geluidsbegrenzer opnieuw conform de voorschriften 1.3 en 1.4 afgesteld en verzegeld worden. De wijziging van de instelling van de geluidsbegrenzer of het verbreken van de aangebrachte verzegeling moet voordat de festiviteit plaatsvindt aan het bevoegd gezag gemeld worden.

9 - dat op basis van het rapport Cultuurcentrum van Doorne: geluid en trillingen in woning vanwege reguliere activiteiten in de grote zaal (TB RA-001) geen aanleiding bestaat voor aanvullende maatwerkvoorschriften met betrekking tot trillinghinder. Deurne, 22 september 2015 Burgemeester en wethouders voornoemd, G.J.C. Kusters gemeentesecretaris H.J. Mak burgemeester

10 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde datum is de datum van ontvangst van de aanvraag: Perceelnummers N1591 en F2496, het aanleggen van een keerwand in de Peellandvijvers ( ) Bakkershof 4 en 6, het bouwen van twee geschakelde woningen ( ) Vinkenbroek 3a, het realiseren van een aanbouw en een overkapping ( ) Fabriekstraat 24, het verbouwen van gezondheidsplein Deurne ( ) Verdagingsbesluiten aanvraag om omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Deurne hebben besloten op grond van artikel 3.9 lid 2 / artikel 3.12 lid 8 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de beslistermijn op de volgende aanvraag om omgevingsvergunning met ten hoogste 6 weken te verlengen: Sleutelbloem 23, het plaatsen van een extra dakkapel Grote Bottel 7a, het bouwen van een overkapping Verleende omgevingsvergunningen reguliere procedure Burgemeester en wethouders van Deurne hebben de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleend. De vermelde datum is de datum van verzending van het besluit aan de aanvrager: Stationsstraat 124, 126 en 128, het herinrichten van een terrein ( ) Soemeersingel 135, het vervangen van 2 ramen door 3 ramen ( ) Beukenstraat 12, het verbouwen en uitbreiden van een woonhuis ( ) Vinkenbroek 8b, het bouwen van een garage ( ) Heeft u vragen over een hierboven genoemd besluit of heeft u behoefte aan uitleg over het besluit? Neemt u dan contact op via ondernemersloket-en-publiekszaken op deze website. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum ( ). Omdat de aanvragen digitaal zijn ingediend, kun u de vergunningen en de bijbehorende stukken digitaal inzien via vergunningen en op afspraak. Rechtsbescherming Als u het niet eens bent met een hierboven genoemd besluit en u door dit besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift hiertegen indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. In het bezwaarschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen. Het maken van bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Daarom kunt u als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen (bijvoorbeeld schorsing van het besluit). Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

11 Het postadres van de rechtbank is Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch. Kijkt u voor meer informatie op of informeert u bij de griffie van de Rechtbank Oost-Brabant (tel ).

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Donderdag 7 juli 2016, week 27 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 8 september 2016, week 36 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Bekendmaking besluit saneringsprogramma railverkeerslawaai Stiller spoor Deurne

Bekendmaking besluit saneringsprogramma railverkeerslawaai Stiller spoor Deurne Donderdag 29 oktober 2015, week 44 Bekendmaking besluit saneringsprogramma railverkeerslawaai Stiller spoor Deurne Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat zij op 6 oktober 2015 een definitief

Nadere informatie

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493)

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) Donderdag 20 oktober 2016, week 16 Gemeentebladen Vaststelling beheersverordening Heiakker e.o. - Noordrand Burgemeester en wethouders van Deurne maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening

Nadere informatie

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ)

Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Donderdag 25 april 2013, week 17 Bekendmaking intrekking Verordening Kinderopvang 2004 en Verordeningen in het kader van de Wet Investeren in Jongeren (WIJ) Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften Bij het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer

Maatwerkvoorschriften Bij het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer Publiekszaken EEEL'O Milieutoezicht Phoenixstraat 16 2611 AL Delft Bankrekening BNG 28 50 01 787, t n v gemeente Delft Centrale nummers Telefoon 14015 Fax 015 215 95 51 Internet www gemeentedelft info

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne J.J.C. Jaspers Gender 42 5751 XA DEURNE Deurne, 25 februari 2015 Kenmerk: HZ-2015-0023 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Jaspers, Op 4 januari 2015 diende u

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Betreft: Ambtshalve besluit tot het stellen van maatwerk voor het aspect Geluid

Betreft: Ambtshalve besluit tot het stellen van maatwerk voor het aspect Geluid Omgevingsdienst NZKG POSTBUS 209, 1500 EE ZAANDAM Taksim Bar dhr. R. Özkara Rozengracht 105 1506 SE Zaandam Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl KvK 56989695

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

eurne Eijnden Hoeve V.O.F. t.a.v. de heer M. van den Eijnden Griendtsveenseweg B DEURNE

eurne Eijnden Hoeve V.O.F. t.a.v. de heer M. van den Eijnden Griendtsveenseweg B DEURNE eurne Eijnden Hoeve V.O.F. t.a.v. de heer M. van den Eijnden Griendtsveenseweg 72 5753 5B DEURNE Deurne, 20 augustus 2014 Kenmerk: HZ-2014-0277 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: 1 Geachte

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Aanvraag en besluit Met ingang van 12 juli 2018 ligt met bijbehorende

Nadere informatie

Beschikking maatwerkvoorschriften

Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Kuehne + Nagel Logistics B.V. Activiteiten van de inrichting : 2e fase maatwerk Locatie : Lippestraat 15 te Zwolle Datum beschikking

Nadere informatie

eurne Maatschap Wijnen F.J.W.P. & Frawij B.V. Moorveld PN LIESSEL

eurne Maatschap Wijnen F.J.W.P. & Frawij B.V. Moorveld PN LIESSEL eurne Maatschap Wijnen F.J.W.P. & Frawij B.V. Moorveld 21 5757 PN LIESSEL Deurne, 13 december 2016 Kenmerk: 00598725/000841191 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: 1 Geachte heer Wijnen, Op

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne A.J.M. van Uden Spruitweg 2 a 5759 RE HELENAVEEN Deurne, 31 oktober 2017 Kenmerk: 00617735/000941362 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Van Uden, Op 31 juli

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

eurne Let op de voorwaarden! De vergunning bevat voorwaarden. U moet aan deze voorwaarden voldoen.

eurne Let op de voorwaarden! De vergunning bevat voorwaarden. U moet aan deze voorwaarden voldoen. eurne D.A.J. Verstappen Vinkenbroek 3 a 5758 AV Neerkant Deurne, 1 december 2015 Kenmerk: 00565606/000722486 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: 1 Geachte heer Verstappen, Op 21 september

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne E.J.P. van Ansem Zijpe 4 5751 ZP DEURNE Deurne, 17 oktober 2017 Kenmerk: 00618274/000937151 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: besluit omgevingsvergunning Geachte heer Van Ansem, Op

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne D.C.W. van de Mortel Spaarne 10 5751 WJ DEURNE Deurne, 17 oktober 2017 Kenmerk: 00620119/000937131 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: besluit omgevingsvergunning Geachte mevrouw Van

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen en uitvoeren werkzaamheden: - Laarstraat

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden.

Bijlagen Bij sommige bekendmakingen hoort een bijlage. Die zijn helemaal onderaan (dus onder alle bekendmakingen) te vinden. Nummer : 29 Datum : 16-07-2014 --------------------------------------------------------------------------------------------- LEESWIJZER De gemeente Weert publiceert bekendmakingen op de website van de

Nadere informatie

eurne Weigering omgevingsvergunning Wij hebben uw aanvraag om omgevingsvergunning geweigerd. U vindt ons besluit met onze overwegingen in de bijlage.

eurne Weigering omgevingsvergunning Wij hebben uw aanvraag om omgevingsvergunning geweigerd. U vindt ons besluit met onze overwegingen in de bijlage. eurne H.J. Maas Esdonk 5 5753 PH DEURNE Deurne, 9 maart 2016 Kenmerk: 00570297/000751879 Betreft: weigering aanvraag omgevingsvergunning Bijlage: besluit Geachte heer Maas, Op 27 oktober 2015 diende u

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne R. Kuling Veenmossingel 66 5754 EM DEURNE Deurne, 23 mei 2016 Kenmerk: 00583988/000773272 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: 1 - Geachte heer Kuling, Op 28 april 2016 diende u een aanvraag

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne Domino's Pizza Franklinweg 3 4207 HX GORINCHEM Deurne, 12januari 2016 Kenmerk: 00572905/000734814 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: beschikking Geachte heer Ten Wolde, Op 20 november

Nadere informatie

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. W. Kuunders Consultancy Mgr Berkvensstraat 57 a 5757 BH LIESSEL Deurne, 26juni 2017 Kenmerk: 00607595/000903286 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Kuunders, Op 24

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. V.O.F. Bankers Bruggenseweg 10 5752 SC DEURNE Deurne, 24 november 2016 Kenmerk: 00594938/000834291 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: omgevingsvergunning Geachte heer Bankers, Op 3 oktober

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

Beschikking maatwerkvoorschriften

Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Twente Milieu (ABP Zuid) Activiteiten van de inrichting : 2e fase maatwerk Locatie : Vlierstraat 105 te Enschede Datum beschikking

Nadere informatie

Vertrokken naar onbekende bestemming

Vertrokken naar onbekende bestemming Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Stadswinkel is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Nadere informatie

eurne Let op de voorschriften De vergunning bevat voorschriften. U moet aan deze voorschriften voldoen.

eurne Let op de voorschriften De vergunning bevat voorschriften. U moet aan deze voorschriften voldoen. eurne D.W.M. Verhees Swaim 1 5751 VG DEURNE Deurne, 8 november 2017 Kenmerk: 00620195/000944012 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Verhees, Op 9 september 2017 diende

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt Officiële bekendmakingen Hier vindt u de gemeenteberichten van de Gemeente Oldambt. Dit zijn bekendmakingen van (ontwerp-) besluiten die de gemeente verplicht is te publiceren. Het gaat bijvoorbeeld om

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne A.P.J.M. van Brussel Steenhof 1 5753 AP DEURNE Deurne, 2 augustus 2016 Kenmerk: 00588691/000797544 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: omgevingsvergunning Geachte heer Van Brussel, Op

Nadere informatie

eurne Publicatie Het besluit wordt door ons gepubliceerd. Tegen het besluit kan door belanghebbenden bezwaar worden aangetekend.

eurne Publicatie Het besluit wordt door ons gepubliceerd. Tegen het besluit kan door belanghebbenden bezwaar worden aangetekend. eurne Architectenbureau Jan Perree B.V. J.B.M. de Haas Landsteinerlaan 9 a 5644 DA EINDHOVEN Deurne, 6juni 2014 Kenmerk: HZ-2014-0350 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne F.L.M.]. Veldhuijzen Snoertsebaan 24 5757 PB LIESSEL Deurne, 26juni 2017 Kenmerk: 00609083/000902961 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage(n): vergunning Geachte heer Veldhuijzen, Op 6

Nadere informatie

ONTWERPBESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

ONTWERPBESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: ONTWERPBESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Aanvraag en ontwerpbesluit Met ingang van 19 april 2018 ligt met

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf Beschikking 258437 *16.136896* 16.136896 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 258437 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning afwijken van het bestemmingsplan voor het aanleggen van een voetgangersbrug afwijken van het bestemmingsplan voor het aanleggen van een voetgangersbrug Beschikking ZD18.002800 *18.105330*

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een gebouw brandveilig gebruiken van een gebouw Beschikking 275333 *17.057311* 17.057311 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 275333 Uitgebreide procedure Het College van

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvragen en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Deest: - Kiezel 10, kad. bekend Druten sectie E 0967, tijdelijk

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND OMGEVINGSVERGUNNING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Yara Sluiskil B.V. Postbus 2 4540 AA Sluiskil Kenmerk: Afdeling: Vergunningverlening Datum: 26 juli 2017 Onderwerp: Omgevingsvergunning op grond

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Kerkstraat 1, Sevenum apv vergunning exploitatievergunning 5975BH1 Publicatiedatum 14-05-2015 Vervaldatum 28-05-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een zorgcentrum brandveiliggebruiken van een zorgcentrum Beschikking 246349 *16.019084* 16.019084 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 246349 Uitgebreide procedure Het College

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 31 maart 2016 Vertrokken naar onbekende bestemming overig overig melding Horst aan de Maas Uit onderzoek van team Burgerzaken is gebleken dat onderstaande

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne Stichting Zero Events Blasiusstraat 11 5754 AS Deurne Deurne, 18 mei 2017 Kenmerk: 00604682/000890125 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage( n): 1 Geachte heer Donkers, Op 11 februari 2017

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne PRODAS Frits de Bruijnstraat 1 5721 XR ASTEN Deurne, 23 juli 2015 Kenmerk: HZ-2014-1167 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte heer Ghielen, Op 21 december 2014 diende

Nadere informatie

Beschikking maatwerkvoorschriften

Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Autobedrijf Westerhof VOF Activiteiten van de inrichting : Autodemontagebedrijf Locatie : Zwaferinksweg 5 te Losser Datum beschikking

Nadere informatie

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen Van Drie Beheer B.V. t.a.v. de heer J. van Drie Utrechtsestraatweg 114 3445 AX Woerden : Omgevingsvergunning - uitgebreid Utrechtsestraatweg 25 in Woerden Uw kenmerk: Uw brief van: Bezoekadres Blekerijlaan

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING nr

OMGEVINGSVERGUNNING nr omgevingsvergunning brandveilig gebruik van het zorgcentrum brandveilig gebruik van het zorgcentrum Beschikking 243812 *15.214629* 15.214629 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 243812 Uitgebreide procedure Het College

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning wijzigen van de voorwaarden van omgevingsvergunning 218854 wijzigen van de voorwaarden van omgevingsvergunning 218854 Beschikking 283742 *17.130142* 17.130142 WIJZIGINGSVERGUNNING nr.

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Losbaan 42, Lottum milieuvergunning AMVB melding 5973RL42 Publicatiedatum 22-10-2015 Vervaldatum 03-12-2015 Voor een aantal inrichtingen

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 Melding Op 17 juli 2014 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer (Activiteitenbesluit)

Nadere informatie

D de heer xxxx

D de heer xxxx A A N T E K E N E N Winners Café t.a.v. xxxx Van Beethovenstraat 134 3281 TN NUMANSDORP Uw brief van Verzenddatum 11 januari 2018 Uw kenmerk Reactie op Zaaknummer Last onder dwangsom Onderwerp Ons kenmerk

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning bouwen van een bedrijfsgebouw en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening bouwen van een bedrijfsgebouw en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 258760

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 28 september 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2331-2015

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 28 september 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2331-2015 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 28 september 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 2331-2015 Inleiding Op 22 juni 2015 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

-! - è-!^e. EMEiEVINGiEiDIENEiT BESCHIKKING. Cafébedrijf Bordeaux Grote Markt 93 in Almere. Opleggen maatwerkvoorsch riften. ' 6 t', Et l0l{ -)J

-! - è-!^e. EMEiEVINGiEiDIENEiT BESCHIKKING. Cafébedrijf Bordeaux Grote Markt 93 in Almere. Opleggen maatwerkvoorsch riften. ' 6 t', Et l0l{ -)J l@ è-!^e J_ -)J -! - _-- I. - EMEiEVINGiEiDIENEiT FLEVoLAND & GooI EN VEtrHÏETÏREEK ' 6 t', Et l0l{ BESCHIKKING Opleggen maatwerkvoorsch riften Cafébedrijf Bordeaux Grote Markt 93 in Almere Kenmerk: 140514/Cwl/kbe-010

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

eurne A.J.F. Rovers Bruggenseweg SC DEURNE

eurne A.J.F. Rovers Bruggenseweg SC DEURNE eurne A.J.F. Rovers Bruggenseweg 8 5752 SC DEURNE Deurne, 16 april 2018 Kenmerk: 00627707/000990166 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage(n): 1 Geachte heer Rovers, Op 22 december 2017 diende

Nadere informatie

Maatwerkvoorschriften

Maatwerkvoorschriften *D170775693* D170775693 Maatwerkvoorschriften Aanvrager : Grutters V.O.F. Datum besluit : 15 december 2017 Onderwerp : Maatwerkvoorschriften geluid Gemeente / locatie : Gemeente Berg en Dal, Ketelstraat

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een schoolgebouw brandveiliggebruiken van een schoolgebouw Beschikking ZD19.003570 *19.462917* 19.462917 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 316580 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138

BESCHIKKING. Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138 BESCHIKKING Omgevingsvergunning (milieuneutrale wijziging) datum: 31 augustus 2016 Gemeente Bronckhorst nr. 2016W0138 Onderwerp Wij hebben op 14 juli 2016 een aanvraag ontvangen om een omgevingsvergunning

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne S.L.M. Kivits Berkenstraat 32 a 5753 GK DEURNE Deurne, 12 september 2017 Kenmerk: 00610919/000926608 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: vergunning Geachte mevrouw Kivits, Op 10 mei

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage.

eurne Verlenen omgevingsvergunning Wij hebben de omgevingsvergunning verleend. U vindt de vergunning in de bijlage. eurne Kuunders Vastgoed Deurne B.V. Lupinenweg 8 a 5753 SC DEURNE Deurne, 28 september 2016 Kenmerk: 00585914/000813980 Betreft: toezending omgevingsvergunning Bijlage: omgevingsvergunning Geachte heer

Nadere informatie

Minteq B.V. De heer H.W.A. Veldhuis Kruisbergseweg AG HENGELO. Geachte heer Veldhuis,

Minteq B.V. De heer H.W.A. Veldhuis Kruisbergseweg AG HENGELO. Geachte heer Veldhuis, Minteq B.V. De heer H.W.A. Veldhuis Kruisbergseweg 1 7255 AG HENGELO Onderwerp: Melding Activiteitenbesluit en Besluit tot opleggen maatwerkvoorschriften Geachte heer Veldhuis, Op 4 februari 2015 hebt

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 13 september 2016 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2016MA066

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit. datum: 13 september 2016 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2016MA066 BESCHIKKING Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit datum: 13 september 2016 Gemeente Bronckhorst kenmerk: 2016MA066 Inleiding Op 29 januari 2016 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit

Nadere informatie

Uw kenmerk: Uw brief van: Datum: Ons kenmerk: Medewerker/ Telefoonnummer: Verz. D. Veen /

Uw kenmerk: Uw brief van: Datum: Ons kenmerk: Medewerker/ Telefoonnummer: Verz. D. Veen / Kinderopvang Moeder de Gans Mevrouw I. Kootkar Dorpsstraat 269 3481 EJ Harmelen Onderwerp: Omgevingsvergunning Dorpsstraat 269 Harmelen Dossiernummer 1412046 omgevingsvergunning uitgebreide procedure Bezoekadres

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND

BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN ZEELAND Aan: Zeeland Refinery N.V. Luxemburgweg 1 4455 TM NIEUWDORP Kenmerk: Afdeling: W-AOV150361 Vergunningverlening Datum: 7 oktober 2015 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 6 mei 2015 Gemeente Oost Gelre zaaknummer: 12499

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 6 mei 2015 Gemeente Oost Gelre zaaknummer: 12499 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 6 mei 2015 Gemeente Oost Gelre zaaknummer: 12499 Inleiding Op 25 augustus 2014 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor het maken van een uitweg. Dienst Stadsbeheer te Maastricht Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor het maken van een uitweg Dienst Stadsbeheer te Maastricht Zaaknummer: 2013-0213 Kenmerk: 2013/21381 d.d. 11 april 2013 Verzonden: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Brink Recycling B.V. Aangevraagde activiteiten : Beperken opslag gevaarlijk afval tot maximaal 50 ton Locatie : Haatlandhaven

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-1995 Kenmerk: 2016/28755 d.d. 14 april 2016 Verzonden:

Nadere informatie

(ONTWERP) BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

(ONTWERP) BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: (ONTWERP) BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Ontwerpbesluit Met ingang van 5 april 2018 ligt met bijbehorende

Nadere informatie

Gemeentebladen. De nadere regels zijn op de onderstaande punten gewijzigd:

Gemeentebladen. De nadere regels zijn op de onderstaande punten gewijzigd: Donderdag 24 maart 2016, week 12 Gemeentebladen Welstandsnota Deurne 2014, partiële herziening 2015 Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 28 december 2015 van mevrouw S. Meerkerk-Horst een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het brandveilig

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning bouwen van een 2-onder-1-kap-woning bouwen van een 2-onder-1-kap-woning Beschikking 262791 *17.195803* 17.195803 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 262791 Uitgebreide procedure Het College van

Nadere informatie

Bekendmakingen gemeente Nuth

Bekendmakingen gemeente Nuth Officiële bekendmakingen Week 21 / 22 Aantal pagina s: 4 Gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen digitaal op www.nuth.nl (inclusief de bijbehorende bezwaar en/of beroepsmogelijkheden). U vindt

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Intrekking omgevingsvergunning bouwen Medwaste Control Benelux B.V. te Maastricht Zaaknummer: 2015-2087 Kenmerk 2016/28760 d.d. 14 april

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : A. Talen Recycling Aangevraagde activiteiten : Het aanleggen van twee in- en uitritten Locatie : Burgemeester Niemeijerstraat

Nadere informatie

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN

BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN BESCHIKKING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN Aan: Kenmerk: Afdeling: C.RO Ports Nederland BV W-AOV140655/00088977 Vergunningverlening Datum: 21 januari 2015 Onderwerp: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning vervangen van het balkonhek en de trapleuning (handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten) vervangen van het balkonhek en de trapleuning (handelingen met gevolgen voor beschermde

Nadere informatie

BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Aanvraag en besluit Met ingang van 28 juni 2018 ligt met bijbehorende

Nadere informatie

Besluit van Burgemeester en Wethouders HZ-OMV-2015-0197

Besluit van Burgemeester en Wethouders HZ-OMV-2015-0197 Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 7 1. BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : Stichting Cultureel Centrum Venray wonende/gevestigd : Postbus

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 15 mei 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 15 mei 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 15 mei 2014 Hertog Willemlaan 25, Horst bestemmingsplan bestemmingsplan ontwerp 5961TK25 Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter

Nadere informatie

BESCHIKKING WET MILIEUBEHEER

BESCHIKKING WET MILIEUBEHEER DEFINITIEF Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving Registratiekenmerk: VVH/vr/615324 BESCHIKKING WET MILIEUBEHEER BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN VLISSINGEN ONDERWERP Op 1 januari 2008 is het Besluit

Nadere informatie

Wet milieubeheer. Beschikking maatwerkvoorschriften

Wet milieubeheer. Beschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer Beschikking maatwerkvoorschriften Inrichtingdrijver : Bouwbedrijf Wijlens BV Activiteiten van de inrichting : Opslag bouwafval, puinbreken, vervaardigen betonmortel en vormgeven betonproducten,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1985 Kenmerk: 2016/48004 d.d. 23 juni 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

OMGEVINGSDIENST ZUIDOOST-BRABANT

OMGEVINGSDIENST ZUIDOOST-BRABANT BESCHIKKING VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN NOORD- BRABANT op de op 29 juli 2014 bij hen ingekomen aanvraag van Attero Zuid B.V. om een vergunning krachtens de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie