productoverzicht consumables voor de lasindustrie Valk Welding Makes it happen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "productoverzicht consumables voor de lasindustrie Valk Welding info@valkwelding.com www.valkwelding.com Makes it happen"

Transcriptie

1 consumables voor de lasindustrie productoverzicht Makes it happen

2 Com

3 pleet programma consumables voor hand- en robotlassen Met lasdraad, lastoortsen en andere lasbenodigdheden onder eigen label, en lashelmen en veiligheidsproducten van levert alle benodigdheden voor hand- en robotlassen. Een compleet programma kwaliteits consumables voor hoogwaardig laswerk. Daarmee kunt u voor al uw lasproducten terecht bij één leverancier, gekeurd en gecontroleerd volgens ISO lasrobots en consumables door heel Europa heeft in het afgelopen decennium een vertrouwde naam opgebouwd in de Europese lasindustrie als robotintegrator en leverancier van lasdraad en lasbenodigdheden. Met de verkoop en installatie van meer dan lasrobotsystemen door heel Europa en een maandelijkse levering van ruim 700 ton massieve lasdraad, is uitgegroeid tot een totalsupplier op lasgebied met ruime engineering-, assemblage, trainings- en distributiefaciliteiten en eigen vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië en Denemarken. Profiteren van specifieke kennis Met een dergelijke schaalgrootte kan zich op veel deel gebieden eigen productspecialisten veroorloven, die u uitgebreid kunnen adviseren over lasdraad, lastoortsen, draadaanvoersystemen, lashelmen, persoonlijk beschermingsmiddelen, enz. ISO gecertificeerd Voor de procedures voor verkoop van lasdraad en lasbenodigdheden beschikt over het NEN-EN-ISO 9001:2000 certificaat. Snel en betrouwbaar is een dynamische en slagvaardige organisatie die zich voortdurend inzet voor een accurate service en een hoge leverbetrouwbaarheid. levert de meeste van haar producten uit voorraad en binnen de Benelux in 24 uur.

4 lasdraad behoort tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers van massieve lasdraad in Europa. Daarmee kan hoge eisen stellen aan de fabricage van lasdraad, wat leidt tot lasdraad met een constante, goede kwaliteit. Zo is de bandbreedte waarin de diverse bestandsdelen mogen variëren bij lasdraad aangescherpt tot de smalste in de markt. Daarnaast garandeert dat de lasdraad in haar vaten absoluut torsievrij wordt afgewikkeld. Kortom een kwaliteitsproduct voor klein- en grootverbruikers, gekeurd en onder controle volgens ISO massieve MIG-lasdraad massieve MIG-lasdraad is leverbaar in Staal-, Aluminum-, R.V.S. en hoognikkellegeringen, zowel op spoel als in vaten, in diverse diameters. TIG-lasstaven TIG-lasstaven zijn in diverse diameters leverbaar in Staal-, Aluminum-, R.V.S. en hoognikkellegeringen. TIG-las staven zijn tweezijdig voorzien van AWS codering en worden geleverd in een hardkartonnen verpakking van 5 kg. lasdraad in vaten Vanuit oogpunt van duurzaamheid wordt Valk Welding lasdraad geleverd in volledig recyclebare drums. Hierin is de lasdraad zodanig gespoeld dat een absoluut torsievrije draadafwikkeling wordt gegarandeerd. Dat beperkt slijtage aan de contacttip, maakt een hogere doorvoersnelheid mogelijk en verhoogt de nauwkeurigheid van de draadpositionering. Snelle levering beschikt over een Europees distributienetwerk waarmee zij de meeste standaard soorten uit voorraad en in de Benelux binnen 24 uur kan leveren. Gecertificeerd Alle lasdraden zijn gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals Technische Überwachungsverein (TÜV), Lloyd s Register of Shipping, Deutsche Bundes Bahn (DB), Bureau Veritas, Germanischer Lloyd en voorzien van CE markering.

5 wire wizard draadaanvoersystemen Om draadtransport naar lasrobots te optimaliseren levert een compleet programma Wire Wizard draadgeleidingsystemen. Deze systemen maken een wrijvingsloos draadtransport over grotere afstand mogelijk en zijn inzetbaar op alle merken robots en lasdraad. Wire Wizard the art of wire feeding Storingsvrij draad- Productcatalog weld wire dispensing systems Storingsvrij transport van vat naar robot Het Wire Wizard programma biedt een oplossing voor alle draadaanvoerproblemen. Ongeacht het merk van robot of lasmachine die u wilt installeren met een vat of spoel, Wire Wizard heeft de juiste componenten om een hoge kwaliteit verbinding tussen deze twee mogelijk te maken. Het programma biedt componenten voor alle merken lasapparatuur en lasdraad. De uitgebreide productcatalogus helpt u stap voor stap naar de juiste configuratie. Verkrijgbaar:info@wire-wizard.eu Draadaanvoer over grotere afstanden De Wire Wizard componenten zorgen voor een wrijvingsloos draadtransport. Met de pneumatic feeder is het mogelijk om de draad over 30 m of meer te transporteren. conussen voor alle merken drums Onbreekbare conussen uit polyethyleen, voor alle merken drums. (standaard design past op alle standaard drums) Met venster aan beide zijden. Levenslange garantie op breuk. Wire Level Indicator Met de WLI wire level indicator is aan de buitenzijde snel te zien hoeveel lasdraad er nog in een vat zit. Wire wizard componenten flexibele draadgeleidingsytemen universele snelkoppelingen connectors voor alle merken robots hulpmotoren voor draaddoorvoer conussen voor vaten transport- en tilsystemen voor vaten

6 lastoortsen en slijtdelen MIG- en TIG-lastoortsen zijn leverbaar in gas- en watergekoelde uitvoering en alle gangbare machine-aansluitingen. lastoortsen zijn ergonomisch vormgegeven, zijn opgebouwd uit duurzame componenten en hebben een goede prijs-/kwaliteits verhouding. De stan- daard hand las- en robottoortsen zijn uit voorraad binnen 24 uur leverbaar. MIG/MAG-lastoortsen levert water- en gasgekoelde MIG/ MAG-lastoortsen onder eigen label van 150 tot 800 Ampere met steekgaskop (VWB-lijn) of schroefgaskop (VWP-lijn). TIG-lastoortsen De water- en gasgekoelde TIG-lastoortsen zijn op de slijtdelen na, geheel naar eigen ontwerp vervaardigd en daarmee een uniek product. Groot pluspunt is de degelijkheid die terug te vinden is in toortslichaam, dubbele microschakelaar, robuuste handgreep en een storingsvrij slangenpakket. Automaten lastoortsen MIG- en TIG-lastoortsen zijn ook leverbaar in een automaten uitvoering, waarbij de toortsen worden uitgevoerd met ronde messing buishandgreep die makkelijk is op te spannen in uw machine. De pakketlengte en de radius van het toortslichaam worden op klantspecificatie uitgevoerd. Robot lastoortsen De watergekoelde robot MIG/MAG-lastoortsen van zijn specifiek ontwikkeld voor de door geleverde lasrobots met als voordeel dat bij het wisselen van toorts, de robot niet opnieuw hoeft te worden gekalibreerd. Leverbaar in drie amperages en optioneel met gaskop zoek systeem. Alle slijtdelen direct uit voorraad leverbaar Alle slijtdelen, zoals de gaskoppen, stroomgeleiders, isolatoren en spiralen voor de lastoortsen, zijn uit voorraad, binnen 24 uur leverbaar. reparatieservice voor lastoortsen In geval van storing, breuk of slijtage kunnen de lastoortsen door de reparatieservice vakkundig worden gerepareerd en getest. anti-spatspray anti-spatspray vermindert het vastbranden van lasspatten aan lastoorts en werkstuk, waardoor de gaskoppen en stroomgeleiders langer meegaan.

7 3M Speedglas lashelmen en veiligheidsproducten is Authorized 3M Welding Distributor van het programma Speedglas lashelmen, Adflo TM frisse luchtsystemen en veiligheidsproducten. Daarmee voldoet aan de hoogste eisen die 3M aan haar dealers stelt. Voor de klant houdt dat in dat de Speedglas lashelmen en veiligheidsproducten uit voorraad kan leveren en over ruime productkennis beschikt waarmee zij haar klanten uitgebreid kan adviseren. Speedglas lashelmen Speedglas is reeds enige decennia s werelds meest toonaangevende merk lashelmen en maakt een belangrijk deel uit van het brede assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor de lasser. In techniek en design is Speedglas een topproduct! Fris en mobiel met Adflo TM Om lassers te beschermen tegen inademen van giftige lasdampen biedt 3M de Adflo TM frisse luchtsystemen, voorzien van motorunit en stoffilter. Met deze systemen ademt de lasser frisse lucht in die vrij is van schadelijke stofdeeltjes en is de lasser niet aan de plaats van een afzuigunit gebonden. Daarmee voldoen de Adflo TM systemen ruimschoots aan de strengste EUnormen voor de maximaal toegestane hoeveelheid lasrook. bescherm uw ogen met automatische lasfilters Speedglas lashelmen zijn voorzien van een automatisch donkerkleurend lasfilter. Deze ADF s bieden een permanente bescherming tegen ultraviolette en infrarode straling en schakelen automatisch om van licht naar donker en omgekeerd, zodat het zicht op het werkstuk altijd optimaal is. De Speedglas lashelmen voldoen hiermee aan de Europese norm EN 379. Veiligheidsproducten Naast het Speedglas programma levert ook alle 3M veiligheidsproducten uit het brede pakket voor ademhalings-, gehoor-, oog- en hoofdbescherming. Deze producten zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en passen daarom prima in het product assortiment van Valk Welding.

8 consumables Breed productprogramma levert een uitgebreid progamma massieve lasdraad, las benodigdheden, veiligheidsproducten en draadaanvoersystemen. Constante, hoge kwaliteit Door grote volumes bij haar fabrikant in te kopen kan lasdraad van een hoge en constante kwaliteit leveren, waarvan de specificaties zowel chemisch als mechanisch binnen de normstelling zijn geoptimaliseerd. Alle door geleverde lasdraad materialen zijn gecertificeerd op alle gangbare keuringen. Snelle, betrouwbare levering levert de meeste lasbenodigdheden uit voorraad door heel Europa, in de Benelux zelfs binnen 24 uur. Meer dan 50 jaar ervaring Al ruim vijf decennia is actief in ontwikkeling, verkoop, onderhoud en service van producten voor de lasindustrie. Met de know-how en praktijkervaring biedt hoogwaardig advies en support op het gebied van lasrobotisering, lastechniek en lasbenodigdheden. Referenties mag een groot aantal bedrijven uit de automotive, carrosseriebouw, transportindustrie, landbouw- en voertuigenindustrie en vele anderen, tot haar klanten rekenen. Enkele bekende referenties: Staalindustrieweg 15 Postbus 60 NL-2950 AB Alblasserdam FR NL DK CZ Nederland: B.V. Tel. +31 (0) Fax +31 (0) België: Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Frankrijk: France Tel. +33 (0) Fax +33 (0) Denemarken: DK A\S Tel Fax Tsjechië: s.r.o. Tel Fax Steenkist Communicatie - Haarlem VW/2011

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Burki Lastechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme

Nadere informatie

De Wit Continu las- & snijtechniek

De Wit Continu las- & snijtechniek De Wit Continu las- & snijtechniek De Wit Las- en Snijtechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit

Nadere informatie

Burki Continu lastechniek & gereedschap

Burki Continu lastechniek & gereedschap Burki Continu lastechniek & gereedschap Burki Lastechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om

Nadere informatie

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN ROESTVRIJ STALEN SLANGEN roestvrij stalen slangen Roestvrij stalen slangen worden binnen de gehele industrie ingezet voor een breed gamma aan applicaties. Daarom hebben we ons diep gespecialiseerd in het

Nadere informatie

TIG 101 201 221 301 321 401 451

TIG 101 201 221 301 321 401 451 TIG 101 201 221 301 321 401 451 Migatronic TIG ERGO - nieuwe ergonomisch ontworpen lastoortsen Instelbare regeling Met de trappenloze regeling van de lasstroom met één vinger op de regelknop kunnen essentiële

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

sensor solutions temperature

sensor solutions temperature thermo - electra measurement and control technics sensor solutions temperature Multipoint temperatuur-sensoren worden veelal gebruikt voor temperatuurprofiel bepaling in pilot plants, fornuizen, hoge druk

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

TOTAALOPLOSSING VOOR VERWARMEN & KOELEN VAN VLOER EN WAND.

TOTAALOPLOSSING VOOR VERWARMEN & KOELEN VAN VLOER EN WAND. TOTAALOPLOSSING VOOR VERWARMEN & KOELEN VAN VLOER EN WAND. Calculatie Engineering Systeemontwerp Projectbegeleiding Materialen Installatie Service magnumprojectservices.nl HELDER. IN KWALITEIT EN SERVICE.

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Volledig RVS flexibele slangen

Volledig RVS flexibele slangen Volledig RVS flexibele slangen Hoge-temperatuur verwarmingssystemen Zonneboilersystemen Koelsystemen Drinkwater Stoom Gas Naast de RVS omvlochten flexibele slangen met rubberen binnenslang (zie tab 5)

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Abird is georganiseerd naar specialisme

Abird is georganiseerd naar specialisme Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische kennis en kunde binnen onze afdelingen.

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom N e f i t h o u d t N e d e r l a n d w a r m CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert

Nadere informatie

de Wit als leverancier van speciale nagels

de Wit als leverancier van speciale nagels de Wit als leverancier van speciale nagels www.dewit-helmond.nl WELKOM de Wit strategie Sinds de oprichting van de onderneming in 1921 door Dhr. J.H.de Wit komt deze naam nog steeds voor in de huidige

Nadere informatie

Service catalogus. Service en kalibratie dienst

Service catalogus. Service en kalibratie dienst Service catalogus Service en kalibratie dienst 02 Inhoud 03 Inhoudsopgave 03 Inhoud 04 Service, wat kunt u verwachten? 05 Wat is Metracare Plus? 07 Kalibreren en justeren 08 gmconline - uw vraagbaak 09

Nadere informatie

Voorspandraad op lengte

Voorspandraad op lengte Voorspandraad op lengte NEDRI Product Range: Voorspandraad op lengte Het voorspandraad op lengte van NEDRI garandeert duurzaamheid en kwaliteit. De voornaamste toepassing is voorgespannen betonnen dwarsliggers

Nadere informatie

Virtual Welding. De cursusmethode van de toekomst

Virtual Welding. De cursusmethode van de toekomst Virtual Welding De cursusmethode van de toekomst Realistisch leren met de simulator 100% veilig Resource besparend Het succesvolle pakket ALGEMEEN De lascursus van de toekomst heeft een naam: Fronius Virtual

Nadere informatie

Een goede binnenkomer!

Een goede binnenkomer! Een goede binnenkomer! Skyline Wie is Fermax? Fermax is gevestigd in Valencia, Spanje en produceert al 50 jaar deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen voor de elektrotechnische markt. Fermax is present

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten hypothermie Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten, afgestemd op uw specifieke toepassingen en wensen.

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

Welkom bij VEMOFLEX. Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be. Know how makes the difference

Welkom bij VEMOFLEX. Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be. Know how makes the difference Welkom bij VEMOFLEX Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be VEMOFLEX wil in al haar marktgebieden een toonaangevende, innovatieve, internationale toeleverancier van

Nadere informatie

X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE

X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE X8 MIG Guns KRACHTIGE PRECISIE 30.11.2018 X8 MIG Guns ERGONOMISCH ONTWORPEN INDUSTRIËLE MIG- LASPISTOLEN MET GEWELDIGE PRESTATIES X8 MIG Guns zijn een krachtige combinatie van ergonomische en technische

Nadere informatie

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT Slim Een proces Een volledige cyclus 1 14 minuten Verbeter je prestaties DE BESTE TIJD-PRESTATIE RATIO OP DE MARKT Met een

Nadere informatie

Documentatie Hogedrukslang

Documentatie Hogedrukslang Documentatie Hogedrukslang 1 is toonaangevend op het gebied van: Flexibele verbindingen Snelle service staat voorop. Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling en bieden u maatwerk. Graag adviseren

Nadere informatie

MIG-A TWIST MIG/MAG lastoortsen

MIG-A TWIST MIG/MAG lastoortsen MIG-A TWIST MIG/MAG lastoortsen MIG-A Twist - nieuwe, gepatenteerde lastoorts met niet eerder vertoonde ergonomie en flexibiliteit MIG-A Twist - de nieuwe generatie lastoortsen Het design van de MIG-A

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

DESIGNED TO WORK BY WELDERS, FOR WELDERS.

DESIGNED TO WORK BY WELDERS, FOR WELDERS. DESIGNED TO WORK BY WELDERS, FOR WELDERS. een opvallend design, zowel in vorm, kleur als ergonomie. TRANSLAS en FORCE de enige Nederlandse fabrikant van lastoortsen en aanverwante artikelen, die zijn producten

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld Kracht door samenwerking VDL Steelweld VDL Steelweld VDL Steelweld staat op het gebied van productieautomatisering bekend als de innovatieve systeemintegrator. Wij hebben deze reputatie gedurende de afgelopen

Nadere informatie

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Italy gaerner hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland Belgium 30.000 PRODUCTEN France Switzerland Netherlands Germany 200.000 KLANTEN

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

ROB HEIJKOOP TRADING BV

ROB HEIJKOOP TRADING BV ROB HEIJKOOP TRADING BV Eind 1991 werd Rob Heijkoop Trading B.V. opgericht, met als voornaamste doel aan- en verkoop van motoren, motoronderdelen, turbo s, turbodelen en aanverwante maritieme producten

Nadere informatie

DESIGNED TO WORK BY WELDERS, FOR WELDERS.

DESIGNED TO WORK BY WELDERS, FOR WELDERS. DESIGNED TO WORK BY WELDERS, FOR WELDERS. een opvallend design, zowel in vorm, kleur als ergonomie. TRANSLAS EN FORCE de enige Nederlandse fabrikant van lastoortsen en aanverwante producten, die zijn producten

Nadere informatie

Documentatie Lagedrukslang

Documentatie Lagedrukslang Documentatie Lagedrukslang 1 is toonaangevend op het gebied van: Flexibele verbindingen Snelle service staat voorop. Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling en bieden u maatwerk. Graag adviseren

Nadere informatie

Een nieuwe generatie van AR oplossingen voor lastrainingen. Augmented Training

Een nieuwe generatie van AR oplossingen voor lastrainingen. Augmented Training Een nieuwe generatie van AR oplossingen voor lastrainingen. Augmented Training Nieuwe kenmerken Het meest realistische voorpaneel vergelijkbaar met lasstroombronnen. Echt lasmasker voor een ergonomisch

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar Whatever the challenge, we will build it. NL Deze brochure is verrijkt met Layar Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office: het complete netwerk voor professioneel gebruik. Snelle en veilige datacommunicatie is van vitaal belang voor een efficiënte

Nadere informatie

Technische groothandel

Technische groothandel Lasaulec Technische groothandel Brochure L ASTECHNIEK GEREEDSCHAPPEN BESCHERMINGSMIDDELEN PERSOONLIJKE L ASTECHNIEK BEVESTIGING & INSTALL ATIE META ALBEWERKING Uniek in techniek! Lasaulec B.V. Lasaulec

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

rubber stoomslangen & koppelingen

rubber stoomslangen & koppelingen rubber stoomslangen & koppelingen STOOM: een kritische toepassing Stoom vormt een kritische toepassing in veel bedrijfsprocessen. Het werken met stoom is echter gevaarlijk! De keuzebepaling van de juiste

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

XTS 142 Handleiding. Nederlands

XTS 142 Handleiding. Nederlands XTS 142 Handleiding Parweld is een toonaangevend bedrijf van MIG, TIG, Plasma toortsen en slijtonderdelen. Voor meer informatie over het complete Parweld gamma kijk op: Nederlands WELKOM! Hartelijk dank

Nadere informatie

Vernieuwd design Verbeterde eigenschappen. Nieuwe verpakking VERNIEUWD PRODUCT. Greenline COMPACT, KRACHTIG EN OPLAADBAAR

Vernieuwd design Verbeterde eigenschappen. Nieuwe verpakking VERNIEUWD PRODUCT. Greenline COMPACT, KRACHTIG EN OPLAADBAAR Vernieuwd design Verbeterde eigenschappen Nieuwe verpakking VERNIEUWD PRODUCT Greenline COMPACT, KRACHTIG EN OPLAADBAAR Klein en compact Krachtig tot 50 lux USB oplaadbaar Makkelijk mee te nemen STVZO

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

de Wit als leverancier aan producenten van spijkerclips en klemschijven

de Wit als leverancier aan producenten van spijkerclips en klemschijven de Wit als leverancier aan producenten van spijkerclips en klemschijven www.dewit-helmond.nl WELKOM de Wit strategie Sinds de oprichting van de onderneming in 1921 door Dhr. J.H.de Wit komt deze naam nog

Nadere informatie

MCB Fasteners: Uw totaalleverancier. Verbindingstechniek

MCB Fasteners: Uw totaalleverancier. Verbindingstechniek MCB Fasteners: Uw totaalleverancier Verbindingstechniek Bevestigingsmaterialen Bevestigingsmaterialen MCB Fasteners heeft een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

Kracht door samenwerking VDL MPC

Kracht door samenwerking VDL MPC Kracht door samenwerking VDL MPC VDL MPC VDL Mechanische Precisie Componenten (VDL MPC) heeft meer dan 90 jaar specialistische ervaring in nauwkeurige plaatbewerking en verspaning met bijbehorende assemblage

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

Informatie folder 2011

Informatie folder 2011 2011 Informatie folder Uw partner voor het verzorgen van: Besturingssystemen, Kabelsamenstellingen en Mechatronische Modules Ontzorgen is onze missie. DriesSteijn Industrial Support positioneert zich op

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

Eenvoudig in gebruik Licht Lang Sterk Betaalbaar AXA FOLDABLE SERIES DE NIEUWE GENERATIE VOUWSLOTEN

Eenvoudig in gebruik Licht Lang Sterk Betaalbaar AXA FOLDABLE SERIES DE NIEUWE GENERATIE VOUWSLOTEN Eenvoudig in gebruik Licht Lang Sterk Betaalbaar AXA FOLDABLE SERIES DE NIEUWE GENERATIE VOUWSLOTEN Het beste van twee werelden Eenvoudig in gebruik en eenvoudig op te bergen De AXA vouwsloten combineren

Nadere informatie

Vorken prijslijst 06-2014

Vorken prijslijst 06-2014 prijslijst 06-2014 1 Productieproces Piacenza, Italië Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie Hoge kwaliteit Bolzoni Auramo biedt een compleet assortiment vorken aan voor heftrucks, bouw- en landbouwmachines,

Nadere informatie

TIG

TIG TIG 101 201 221 301 321 401 Migatronic TIG ERGO - nieuwe ergonomisch ontworpen lastoortsen Met de trappenloze regeling van de lasstroom met één vinger op de regelknop kunnen essentiële functies tijdens

Nadere informatie

Rijdam hardfacing, services and trading

Rijdam hardfacing, services and trading Rijdam hardfacing, services and trading Wat kan Rijdam betekenen voor uw recycling centrale? Expert op het gebied van slijtage Rijdam heeft zich de afgelopen 55 jaar gespecialiseerd op het gebied van slijtage

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne-energie Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

B100. Licht en resistant

B100. Licht en resistant B100 Licht en resistant Elektrisch booglassen zonder bescherming is gevaarlijk. Een pijnlijke ontsteking van het hoornvlies en een onomkeerbare beschadiging van de ooglens kunnen hierdoor veroorzaakt worden:

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk

valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de strengste eisen op het gebied van veiligheid

Nadere informatie

17 % betere waterslagdemping. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com

17 % betere waterslagdemping. Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten. ia.danfoss.com Bescherm uw systeem Verlaag uw kosten Magneetafsluiters, afsluiters met hoekzitting en thermostatische afsluiters productoverzicht voor vloeistofregeling 17 % betere waterslagdemping dan de industrienormen

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen!

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas en geschikte hulpmiddelen Overgewicht vormt in Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem. De World Health

Nadere informatie

DE NIEUWE TRAPLOOS REGELBARE MIG/MAG GENERATIE MEGA.ARC

DE NIEUWE TRAPLOOS REGELBARE MIG/MAG GENERATIE MEGA.ARC DE NIEUWE TRAPLOOS REGELBARE MIG/MAG GENERATIE MEGA.ARC 250-4 450-4 LASTEK BELGIUM N.V. - 2200 Herentals - tel. 014/22.57.67 - fax. 014/22.32.91 - info@lastek.be Traploos regelbare MIG/MAG lasmachine met

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

Hoogwaardige Premium kwaliteitskluizen

Hoogwaardige Premium kwaliteitskluizen SelectSafe Chicago Tips voor de aanschaf van een kluis De SelectSafe Chicago is een absolute topkluis met het beste van twee werelden: optimale inbraakwering én optimale brandbescherming. Door het gebruik

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

+31 (0) F +31 (0) E

+31 (0) F +31 (0) E wkk toepassingen Rookgaskoelers/condensors Geluiddempers Schoorstenen Complete uitlaatgassystemen voor WKK-installaties Enalco systemen gaan verder Specialist in rendement Energie staat in het middelpunt

Nadere informatie

Zetrobot: Eind mei 2005 hebben wij een zetrobot, die in staat is vanaf een seriegrootte van 50 stuks bedrijfseconomisch te functioneren.

Zetrobot: Eind mei 2005 hebben wij een zetrobot, die in staat is vanaf een seriegrootte van 50 stuks bedrijfseconomisch te functioneren. Automatisering Zetrobot: Eind mei 2005 hebben wij een zetrobot, die in staat is vanaf een seriegrootte van 50 stuks bedrijfseconomisch te functioneren. Doelstelling van ons is om een hogere zetnauwkeurigheid

Nadere informatie