Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat Dag 4 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 5 Ras al Hadd - Wadi Bani Khalid - Wahibawoestijn,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat Dag 4 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 5 Ras al Hadd - Wadi Bani Khalid - Wahibawoestijn,"

Transcriptie

1 Rondre is O ma n e n Du b a i, 1 2 da ge n

2 Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat Dag 4 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 5 Ras al Hadd - Wadi Bani Khalid - Wahibawoestijn, overnachting bij bedoeïenen Dag 6 Wahibawoestijn - Nizwa Dag 7 Nizwa, excrusie Jabreen en Tanuf Dag 8 Nizwa - Misfat al Abreyeen - Nakhal - Mussanah Dag 9 Mussanah Dag 10 Mussanah - Dubai Dag 11 Dubai Dag 12 Dubai - Amsterdam

3 Dag tot dag be sc h ri j v i n g Muscat Dag 1 Amsterdam Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat Onze reis begint in Muscat. De uitgestrekte hoofdstad van Oman ligt tussen de zee en de ruige Hajar bergen en overweldigt met haar moderne en traditionele architectuur. Een beeld van het dagelijks leven krijg je als je rondzwerft over de vermaarde vismarkt of de lokale souk van het oude Mutrah. Een mooie wandeling is langs de boulevard van Mutrah waar de lokale bevolking in de avond komt om te genieten van de frisse zeelucht. In de moderne winkelcentra kun je terecht voor één van Omans beroemdste exportproducten: Amouage, het duurste parfum ter wereld. Met een optionele citytour bezoeken we een groot aantal highlights van Muscat en krijg je tevens een goed beeld van de opbouw en de uitgestrektheid van deze witte stad. We beginnen onze tour bij de Grote Moskee met een indrukwekkende gebedshal voor 6500 gelovigen. Sultan Qaboos woont in het Al Alampaleis, net als veel van zijn voorgangers. Om andere Arabische staatshoofden te ontvangen heeft hij het Al Bustan Palace Hotel laten bouwen. Omgeven door Koninklijke luxe kun je hier genieten van een heerlijk kopje koffie. Bij goed weer vertrekken er in Muscat boten voor een dolfijnensafari. Ras al Hadd Wahibawoestijn Dag 4 Muscat Sur Ras al Hadd Dag 5 Ras al Hadd Wadi Bani Khalid Wahibawoestijn Vanuit Muscat reizen we verder langs de kust naar Ras Al Hadd. Onderweg maken we een wandeling in een wadi, een drooggevallen rivierbedding. In Sur aan de kust van de Arabische Zee bezoeken we een dhow werf. Deze traditionele houten zeilboten worden hier van oudsher geheel met de hand gebouwd en worden gebruikt als handelsschepen naar India en Zanzibar. Ras al Hadd is één van de belangrijkste nestelgebieden van de groene zeeschildpad. We overnachten in een hotel nabij het strand. s Avonds maken we een excursie en kunnen we met een beetje geluk getuige zijn van gigantische schildpadden die aan land komen om eieren te leggen. Elk jaar zijn dit gemiddeld schildpadden.

4 We reizen verder naar de Wahibawoestijn en stoppen in de Wadi Bani Khalid, een paradijselijke oase met hemelsblauwe poelen tussen de rotsen. Een ideale locatie voor een frisse duik in het heldere water of een korte wandeling. Met het golvenpatroon van de duinen lijkt de Wahibawoestijn letterlijk een zee van zand. Onze chauffeurs van de terreinwagens hebben een ruime ervaring met het bedwingen van deze zandverstuivingen en dit bewijzen ze s avonds als ze ons naar een hoge duin brengen. Hier zien we tijdens de zonsondergang de woestijn van minuut tot minuut van kleur veranderen. We slapen in een kampement in de woestijn waar je je kunt laten bedwelmen door de heldere sterrenhemel. Nizwa Dag 6 Wahibawoestijn Nizwa Dag 7 Nizwa, excursie Jabrin en Tanuf Dag 8 Nizwa Nakhal Mussanah s Morgens verruilen we de kracht van de terreinwagens voor het comfort van een eigen bus met airconditioning en vervolgen onze reis naar Nizwa, één van Omans mooiste steden. In de souk, de overdekte markt, ervaar je het traditioneel Omaanse leven. Je vindt er ook de typische geborduurde gezichtsmaskers die de vrouwen hier dragen. Je kunt er zeker zijn dat er vanachter sluiers en gezichtsmaskers veel naar je gekeken zal worden. Het Nizwa Fort van imam Sultan bin Saif al Ya arubi uit 1668 is het grootste van het hele Arabisch schiereiland. Je ziet er nog de gaten waarin kokende olie werd gegoten om aanvallers af te weren. Vanuit Nizwa maken we een excursie in de omgeving. Het Jabreen kasteel, het paleis van de Imam, werd gebouwd aan het einde van de 17e eeuw en werd een plaats voor educatie. Het wordt beschouwd als één van de best bewaarde Ottomaanse kastelen, met prachtige plafondschilderingen en mooi gesneden houtwerk. Vervolgens bezoeken we de oase van Tanuf, het door de Engelsen gebombardeerde dorpje en het verlaten dorpje Al Hamra. De prachtige tocht van Nizwa naar Mussanah voert ons met terreinwagens langs de pieken van Jebel Akhdar, de Groene Bergen. Onderweg stoppen we in Misfat al Abreyeen of Balad Sayt waar de ruige bergen zijn omgetoverd in een groene oase.

5 Het is in afgelegen dorpjes als deze dat de traditionele gebruiken en cultuur in het dagelijks leven bewaard blijven. Het fort van Nakhal dat vanuit de verte lijkt op de Moeder aller zandkastelen is een bezoek waard. De omringende dadelplantages danken hun zoete vruchten aan de gelijknamige warmwaterbronnen, die uit een breuklijn in de aardkorst opborrelen. Mussanah Dag 9 Mussanah Dag 10 Mussanah Dubai Na de rit door de bergen is de oostelijke punt van het Arabisch Schiereiland comfortabel te bereizen. In Mussanah, aan de Golf van Oman, is het heerlijk ontspannen en genieten van zon, zee en zand. Je kunt hier heerlijk bijkomen op het strand, een mooie strandwandeling maken, of genieten in het prachtige zwembad van het luxueuze resort. We vervolgen onze reis en maken een stop in de voormalige hoofdstad van Oman, Sohar. Niet veel later steken de grens met Dubai over, waar we na het afhandelen van de benodigde grensformaliteiten afscheid nemen van onze gids en chauffeur. Van hieruit gaan we verder met onze Dubai bus. Dubai Dag 11 Dubai Dag 12 Dubai Amsterdam Het emiraat Dubai is het Hongkong van de Arabische wereld: het centrum van handel en alles wat modern is, met als prominent voorbeeld Burj al Arab, het meest luxueuze hotel ter wereld en Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld. Maar vergis je niet, de grootste goudsouk van het Midden Oosten en de geurende kruidensoek daarnaast zijn zo oosters als wat. Vanzelfsprekend is Dubai de plaats om je laatste inkopen te doen.

6 Een optionele excursie brengt ons langs de belangrijkste highlights van Dubai, zoals het Dubai Museum, de Creek, Dubai Deira, de Jumeira Moskee, de Burj al Arab, de Jumeirah Beach en natuurlijk ook het Jumeirah Palm Island en het beroemde Atlantis hotel. Verder is er een bezoek aan de Dubai Mall met schaatsbaan, fonteinen en aquarium met haaien en ook stoppen we in de Mall of Emirates waarin een heuse indoor skibaan is gevestigd. Ook maken we stops bij het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, het bekende Venetië van het Midden Oosten, de Madinat Jumairah en de Dubai Marina die niet mag ontbreken. We nemen afscheid van de wereld waar traditie en het moderne leven hand in hand gaan en keren terug naar Amsterdam. Op weg met Djoser Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen. Gemiddeld bestaat de groep uit 16 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 20 personen.

7 Prak ti sc h e i n f orm ati e Accommodatie In Oman en Dubai verblijven we in comfortabele, schone hotels. Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet en in een aantal hotels is airconditioning aanwezig. We gebruiken waar mogelijk hotels met een eigen karakter en met een centrale ligging. In de Wahibawoestijn overnachten we een nacht in een bedoeïenenkamp. Je beschikt dan over je eigen huisje met eigen badkamer. Bekijk hotelreviews op Muscat Ramee Guest Line Hotel Nizwa Nizwa Hotel Apartments Mussanah Millennium Hotel Dubai Imperial Suites Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven. V l i e g re i s De vluchten worden uitgevoerd met KLM. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema. Het meest voorkomende vluchtschema ziet er als volgt uit, onder voorbehoud van wijzigingen: Amsterdam - Muscat Dubai 11:40-22:20 - Amsterdam 01:55-06:15 Tijdsverschil met Nederland: In Oman is het 2 uur later (of in de wintertijd 3 uur later) dan in Nederland. V e rv o e r In Oman maken we hoofdzakelijk gebruik van een comfortabele airconditioned bus. Voor de tochten in de woestijn is het gebruik van terreinwagens onontbeerlijk. Omdat we ons eigen vervoer hebben is het altijd mogelijk om onderweg te stoppen voor een foto, een markt te bezoeken, of uit te stappen bij een mooi stukje natuur. In de steden gebruiken we de bus niet, hier kun je te voet de wirwar van kleine straatjes verkennen, of een taxi nemen.

8 B i j d e re i s i n b e g re p e n Vliegreis met KLM Alle vluchttoeslagen Nederlandse reisbegeleiding Lokale Engelssprekende gids Vervoer per aircondioned bus en/of Landcruisers Hotelovernachtingen met ontbijt Overnachting in de woestijn inclusief diner Excursie Jabreen & Tanuf Bezoek Wahibawoestijn en oase Wadi Bani Khalid Bezoek Misfat al Abreyeen Diensten Djoser servicebalie Schiphol E x c u rs i e s Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een struint graag over de souk in Muscat op zoek naar koopjes, de ander wil juist liever shoppen in de grote shoppingmalls in Dubai, weer een ander wil op zijn gemak rondkijken bij een museum of strijkt neer op het terras, om onder het genot van een drankje, het dagelijks leven gade te slaan. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken. Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen 'en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Bij alle excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is. Tijdens deze reis zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen: Zeeschildpadden bekijken in Ras al Hadd. Het hele jaar komen de gigantische zeeschildpadden hier aan wal om eieren te leggen. Excursie naar het kasteel van Jabreen en de oase van Tanuf. Het kasteel van Jabreen geldt als één van de best bewaarde Ottomaanse kastelen, met prachtige plafondschilderingen en mooi gesneden houtwerk. In Tanuf wandel je tussen de ruïnes van het dorpje dat door de Engelsen werd gebombardeerd. Onderweg stoppen we in Sur, waar je kunt zien hoe de traditionele dhows

9 worden gebouwd voor rijke oliesjeiks. Eén van de mooiste oases van Oman is Wadi Bani Khalid: een perfecte plek voor een picknick, even lekker afkoelen in het water of een avontuurlijke wandeling. Op weg van Nizwa naar Mussanah stoppen we in het traditionele dorpje Misfat al Abrayeen, waar je ook het irrigatiesysteem (aflaj) kunt zien dat op de UNESCO werelderfgoed lijst staat. Later stoppen we bij het fort van Nakhal. In de vroegere hoofdstad van Oman, Sohar, maken we een stop. Deze plaats zou ook de geboorteplaats zijn van Sinbad de Zeeman. Ter plaatse zijn er nog meer excursies mogelijk. Zo kun je een dolfijnenexcursie maken in Muscat, of een city tour doen in Dubai. De reisbegeleid(st)er zal je tijdens de reis hierover informeren. Re i s d o c u m e n t e n E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek. Paspoort dat na vertrek uit Dubai nog minstens zes maanden geldig is. Voor Oman is een visum vereist. Het visum ontvang je bij aankomst. De kosten bedragen 5 Omaanse Rial (ongeveer 12,-). Aangezien je via Oman naar Dubai reist heb je voor de Verenigde Arabische Emiraten geen visum nodig. Voor beide bestemmingen geldt dat je officieel geen stempel van Israël in je paspoort mag hebben. In de praktijk blijkt dat de stempels meestal niet gecontroleerd worden, maar mocht dit wel het geval zijn dan kan je de toegang ontzegd worden bij de douane. Wij raden je in dit geval dus aan om een tweede paspoort aan te vragen. Ge l d z a k e n In Oman wordt er betaald met de Omaanse rial en in Dubai wordt er betaald met de VAE dirham. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com. Pinnen: in verschillende plaatsen zijn geldautomaten Contant: euro s. Creditcards: worden op veel plaatsen geaccepteerd. Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal 375,per persoon per week.

10 Het is gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten. Om te voorkomen dat je steeds fooien uit moet delen, wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald.de richtlijn voor de fooienpot voor deze reis bedraagt 35,-. Als je op vakantie gaat buiten de eurozone, is het handig om alvast wat lokale valuta mee te nemen zodat je bij aankomst niet direct hoeft te pinnen. Bij GWK Travelex bestel je makkelijk en snel je buitenlands geld tegen 0% provisie en een goede koers. Ma a l t i j d e n Het ontbijt in de hotels is bij de reissom inbegrepen. Ook het diner tijdens de woestijnovernachting in Wahiba wordt verzorgd. Voor wat betreft de overige maaltijden kun je zelf kiezen waar en wat je eet. Deze maaltijden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen. Het eten in Oman en Dubai is gevarieerd en goed. Een specialiteit van Oman is shuwa, een stoofschotel die tot wel twee dagen in ondergrondse klei-ovens staat te sudderen. Bij de meeste gerechten wordt rijst, al dan niet met saffraan, geserveerd. Typisch Arabisch zijn de vele salades, die vaak als bijgerecht op tafel komen. We raden je aan om water uit flessen als drinkwater te gebruiken. Deze zijn overal te verkrijgen. Ge z o n d he i d Voor deze reis wordt aanbevolen om je te laten inenten tegen DTP en hepatitis A. De hygiënische omstandigheden in het land variëren van redelijk tot zeer goed. Het is wel verstandig goed te letten op wat je eet. Tevens raden we je aan een kleine reisapotheek mee te nemen met o.a. aspirine en middelen tegen darmstoornissen. De reisbegeleiding is in het bezit van een medische kit, met daarin steriel hulpmateriaal. Ho t e l v e rl e n g i n g Boek je een vluchtverlenging dan kun je aanvullende hotelaccommodatie in Dubai bij boeken. Je verblijft in hetzelfde hotel waar we met de groep verblijven, zodat je niet onnodig hoeft te verhuizen. De prijs is 65,- per persoon per nacht op basis van logies/ontbijt in een tweepersoonskamer. De prijs van een éénpersoonskamer bedraagt 120,- per nacht. De genoemde prijzen zijn exclusief wijzigingskosten voor de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven in Dubai.

11 Kl i m a a t e n g e o g ra f i e Oman en Dubai hebben aangenaam warme winters. In de zomer is het ook in het binnenland van Oman en in de berggebieden goed toeven. De zomers aan de kust zijn zeer warm. Re i s b e g e l e i d i n g e n Gi d s e n Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit. Een lokale gids vertelt uitgebreid over het land; van de lokale gebruiken, religieuze invloeden tot culturele achtergronden.

Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wadi BAni Khalid - Wahibawoestijn Dag 5 Wahibawoestijn -

Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wadi BAni Khalid - Wahibawoestijn Dag 5 Wahibawoestijn - R o n d reis O m a n, 9 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wadi BAni Khalid - Wahibawoestijn Dag 5 Wahibawoestijn - Nizwa

Nadere informatie

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen

Junior: Oman en Dubai. Oman & Dubai, 12 dagen Junior: Oman en Dubai Oman & Dubai, 12 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Muscat Dag 2 Muscat Dag 3 Muscat - Sur - Ras al Hadd Dag 4 Ras al Hadd - Wahibawoestijn, overnachting bij bedoeïenen Dag 5 Wahibawoestijn

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 4 Zagora - Tirgui-oase Dag 5 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 4 Zagora - Tirgui-oase Dag 5 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar W oe nst ij nre is Ma rokko, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 4 Zagora - Tirgui-oase Dag 5 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg W o es t ijn reis M a ro kko, 7 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg Lihoudi-woestijn

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Tanger Dag 2 Tanger - Asilah Dag 3 Asilah - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Taza - Al Hoceima Dag 6 Al Hoceima, bezoek Nador Dag 7 Al

Dag 1 Amsterdam - Tanger Dag 2 Tanger - Asilah Dag 3 Asilah - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Taza - Al Hoceima Dag 6 Al Hoceima, bezoek Nador Dag 7 Al Rondre is Ma rokko N oord, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Tanger Dag 2 Tanger - Asilah Dag 3 Asilah - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Taza - Al Hoceima Dag 6 Al Hoceima, bezoek Nador Dag 7 Al

Nadere informatie

De geheimen van de Sultan

De geheimen van de Sultan OMAN De geheimen van de Sultan REF: 429 REISBESCHRIJVING - Nizwa - Jabrin - Jebel Shams - Jebel Akhdar - - Sur - - Wadi Tiwi - Suwayh - Nakhal - Wadi Abhyad - INTRODUCTIE Het is een afwisselend reisprogramma

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Sam Roi Yot nationaal park Dag 5 Sam Roi Yot NP Dag 6 Sam Roi Yot NP -

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Sam Roi Yot nationaal park Dag 5 Sam Roi Yot NP Dag 6 Sam Roi Yot NP - Rondre is Tha ila nd Zu id, 21 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Sam Roi Yot nationaal park Dag 5 Sam Roi Yot NP Dag 6 Sam Roi Yot

Nadere informatie

Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech, bezoek aan souks & Djeema el Fna-plein Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - per jeep naar Fint-oase Dag 4 Fint-oase

Nadere informatie

OMAN BEA-rondreis van zondag 28 februari dinsdag 8 maart 2016

OMAN BEA-rondreis van zondag 28 februari dinsdag 8 maart 2016 Het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten of een reis in een Duizend-en-een-nachtsprookje OMAN BEA-rondreis van zondag 28 februari dinsdag 8 maart 2016 DAG 1 Zondag 28 februari 2016: BRUSSEL DOHA

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 K ookre is Tha ila nd, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Nadere informatie

OMAN EN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

OMAN EN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN OMAN EN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN DUBAI - SHARJAH - ABU DHABI VAN ARCHEOLOGIE TOT FUTURISTISCHE ARCHITECTUUR 11- DAAGSE RONDREIS VERTREK : 13 MAART 2014 HET SULTANAAT OMAN, DUBAI, ABOU DHABI. ARCHEOLOGIE

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen

Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, excursie Memphis, Sakkara en Gizeh - vlucht naar Aswan Dag 3 Aswan, optioneel bezoek Philae-eiland en

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg W o es t ijn reis M a ro kko, 7 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 3 Zagora - Tirgui-oase Dag 4 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar Bono - Erg Lihoudi-woestijn

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak -

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Rondre is Tha ila nd, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Birma-spoorlijn

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Salt Lake City Dag 2 Salt Lake City - Lava Hot Springs Dag 3 Lava Hot Springs - Yellowstone NP Dag 4 Yellowstone NP, excursie per

Dag 1 Amsterdam - Salt Lake City Dag 2 Salt Lake City - Lava Hot Springs Dag 3 Lava Hot Springs - Yellowstone NP Dag 4 Yellowstone NP, excursie per N a t u u rre is A me rika, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Salt Lake City Dag 2 Salt Lake City - Lava Hot Springs Dag 3 Lava Hot Springs - Yellowstone NP Dag 4 Yellowstone NP, excursie

Nadere informatie

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen Junior: Turkije Stedentrip Istanbul, 5 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Istanbul Dag 2 Istanbul Dag 3 Istanbul, excursie Prinseneilanden Dag 4 Istanbul Dag 5 Istanbul - Amsterdam Dag tot dag beschrijving

Nadere informatie

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Shanghai en Wereldexpo, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Shanghai Dag 2 aankomst Shanghai Dag 3 Shanghai Dag 4 Shanghai Dag 5 Shanghai Dag 6 Shanghai - Amsterdam Dag tot dag

Nadere informatie

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen Junior: Egypte Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Amsterdam - Cairo Cairo Cairo, excursie Sakkara en Gizeh - nachttrein naar Luxor aankomst Luxor, feluccatocht

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Rondre is Tha ila nd, 21 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha Dag 2 Arusha - Mto wa Mbu Dag 3 Mto wa Mbu, optionele excursie Lake Manyarameer Dag 4 Mto wa Mbu - Serengeti

Dag 1 Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha Dag 2 Arusha - Mto wa Mbu Dag 3 Mto wa Mbu, optionele excursie Lake Manyarameer Dag 4 Mto wa Mbu - Serengeti Rondre is Ta nza nia & Za nzib a r lodge /hot e l 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha Dag 2 Arusha - Mto wa Mbu Dag 3 Mto wa Mbu, optionele excursie Lake Manyarameer Dag

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

Rondreis Marokko Koningssteden, 8 dagen

Rondreis Marokko Koningssteden, 8 dagen Rondreis Marokko Koningssteden, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Casablanca - Rabat Rabat Rabat - Volubilis - Meknès - Fès Fès Fès - Azrou - Kasbah Tadla -

Nadere informatie

.Tailor Made Travel Presenteert OMAN Van 2 tot 10 maart 2019

.Tailor Made Travel Presenteert OMAN Van 2 tot 10 maart 2019 .Tailor Made Travel Presenteert OMAN Van 2 tot 10 maart 2019 Salaam Alaykum Welkom in het betoverende Sultanaat Oman. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert u met zijn aromatische soeks en verrast

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016 Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar OMAN Van 6 tot 13 februari 2016 Salaam Alaykum Welkom in het betoverende Sultanaat Oman. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert u met zijn aromatische

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ko o kreis T ha ila n d, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

Rondreis Myanmar, 15 dagen

Rondreis Myanmar, 15 dagen Rondreis Myanmar, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8 Inlemeer Dag 9 Inlemeer,

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat - Fès Dag 3 Fès Dag 4 Fès - Volubilis - Meknes - Beni Mellal - Marrakech Dag 5 Marrakech Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat - Fès Dag 3 Fès Dag 4 Fès - Volubilis - Meknes - Beni Mellal - Marrakech Dag 5 Marrakech Dag 6 Ko o kreis M a ro kko, 7 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Casablanca Dag 2 Casablanca - Rabat - Fès Dag 3 Fès Dag 4 Fès - Volubilis - Meknes - Beni Mellal - Marrakech Dag 5 Marrakech Dag 6 Marrakech

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Calcutta Dag 2 aankomst Calcutta Dag 3 Calcutta - vlucht Paro - Thimphu Dag 4 Thimphu Dag 5 Thimphu - Gangteyvallei Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Calcutta Dag 2 aankomst Calcutta Dag 3 Calcutta - vlucht Paro - Thimphu Dag 4 Thimphu Dag 5 Thimphu - Gangteyvallei Dag 6 Rondre is Bhu t a n, 1 3 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Calcutta Dag 2 aankomst Calcutta Dag 3 Calcutta - vlucht Paro - Thimphu Dag 4 Thimphu Dag 5 Thimphu - Gangteyvallei Dag 6 Gangteyvallei

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert OMAN Begeleide rondreis Van 23 tot 30 april 2016

Tailor Made Travel Presenteert OMAN Begeleide rondreis Van 23 tot 30 april 2016 Tailor Made Travel Presenteert OMAN Begeleide rondreis Van 23 tot 30 april 2016 Salaam Alaykum Welkom in het betoverende Sultanaat Oman. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert u met zijn aromatische

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Sakkara en Gizeh - vlucht naar Luxor Dag 4 Luxor, feluccatocht naar Bananeneiland Dag 5 Luxor, excursie Westoever en

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Junior: Verenigde Staten. Verenigde Staten Oost, 22 dagen

Junior: Verenigde Staten. Verenigde Staten Oost, 22 dagen Junior: Verenigde Staten Verenigde Staten Oost, 22 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Chicago Dag 2 Chicago Dag 3 Chicago Lake Erie Dag 4 Lake Erie Dag 5 Lake Erie - Niagara watervallen Dag 6 Niagara watervallen

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir, Sidi Moussa

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir, Sidi Moussa W a ndn del v a k a ntn t i e M a r o k k o, 8 d g n R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Dag 3 Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Dag 4 Ikfn N'Ighir,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Tunis, Sidi Bou Said Dag 2 Tunis - Dougga - El Kef Dag 3 El Kef - Makthar - Kairouan Dag 4 Kairouan Dag 5 Kairouan - Sbeitla Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Tunis, Sidi Bou Said Dag 2 Tunis - Dougga - El Kef Dag 3 El Kef - Makthar - Kairouan Dag 4 Kairouan Dag 5 Kairouan - Sbeitla Dag 6 Rondre is Tu ne sië, 1 2 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Tunis, Sidi Bou Said Dag 2 Tunis - Dougga - El Kef Dag 3 El Kef - Makthar - Kairouan Dag 4 Kairouan Dag 5 Kairouan - Sbeitla Dag 6 Sbeitla

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Amman Dag 2 Amman, excursie Jerash en Salt Dag 3 Amman Dag 4 Amman Wadi al Seer Mukawir Dode Zee Madaba Dag 5 Madaba Mount Nebo

Dag 1 Amsterdam - Amman Dag 2 Amman, excursie Jerash en Salt Dag 3 Amman Dag 4 Amman Wadi al Seer Mukawir Dode Zee Madaba Dag 5 Madaba Mount Nebo Rondre is J orda nië, 1 2 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Amman Dag 2 Amman, excursie Jerash en Salt Dag 3 Amman Dag 4 Amman Wadi al Seer Mukawir Dode Zee Madaba Dag 5 Madaba Mount Nebo Kerak

Nadere informatie

Rondreis Oezbekistan, 16 dagen

Rondreis Oezbekistan, 16 dagen Rondreis Oezbekistan, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Tasjkent Dag 2 aankomst Tasjkent Dag 3 Tasjkent, nachttrein naar Khiva Dag 4 Khiva Dag 5 Khiva Dag 6 Khiva Boechara Dag 7 Boechara Dag 8 Boechara

Nadere informatie

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi 899 p.p. Ontdek het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 02-07 oktober 2019 / 16-21 oktober 2019 Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi

Ontdek het Louvre te Abu Dhabi Ontdek het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 02-07 oktober 2019 / 16-21 oktober 2019 899 p.p. Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi

Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi 9 89. p.p Ontdek het prachtige Dubai en het Louvre te Abu Dhabi Culturele rondreis Dubai - Abu Dhabi 18-23 november 2018 Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Rondre is Grie ke nla nd, 9 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Mystras

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen

Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen Rangercursus in Zuid-Afrika, 14 dagen Reisschema Geen reisschema beschikbaar Dag tot dag beschrijving Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe vrijheid-blijheid houdt

Nadere informatie

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard

Nadere informatie

Sri Lanka met de kinderen, 13 dagen

Sri Lanka met de kinderen, 13 dagen Sri Lanka met de kinderen, 13 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Colombo - Negombo Dag 2 Negombo Dag 3 Negombo - Sigiriya -Giritale Dag 4 Giritale, excursie Polonnaruwa met fietstocht Dag 5 Giritale -

Nadere informatie

Junior: Marokko. Marokko (Koningssteden), 8 dagen

Junior: Marokko. Marokko (Koningssteden), 8 dagen Junior: Marokko Marokko (Koningssteden), 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakesh Dag 2 Marrakesh - Casablanca - Rabat Dag 3 Rabat - Volubilis - Meknès - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Beni-Mellal - Marrakech

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Chisinau Dag 2 Chisinau, excursie Gagaoezië & Comrat Dag 3 Chisinau - Cricova - Clisova Noua - Orhei Vechi - Butuceni Dag 4

Dag 1 Amsterdam - Chisinau Dag 2 Chisinau, excursie Gagaoezië & Comrat Dag 3 Chisinau - Cricova - Clisova Noua - Orhei Vechi - Butuceni Dag 4 Rondre is Molda v ië & Tra nsnist rië, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Chisinau Dag 2 Chisinau, excursie Gagaoezië & Comrat Dag 3 Chisinau - Cricova - Clisova Noua - Orhei Vechi - Butuceni

Nadere informatie

Wandelvakantie Marokko, 8 dgn

Wandelvakantie Marokko, 8 dgn Wandelvakantie Marokko, 8 dgn Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Marrakech Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Ikfn N'Ighir,

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Rondreis Tanzania & Zanzibar kamperen, 15 dagen

Rondreis Tanzania & Zanzibar kamperen, 15 dagen Rondreis Tanzania & Zanzibar kamperen, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Arusha Dag 2 Arusha Mto Wa Mbu Dag 3 Mto Wa Mbu, optionele excursie Lake Manyara nationaal park Dag 4 Mto Wa Mbu Serengeti nationaal

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Fint-oase (begin woestijntocht) Dag 4 Fint-oase - Zagora Dag 5 Zagora -

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Fint-oase (begin woestijntocht) Dag 4 Fint-oase - Zagora Dag 5 Zagora - Rondre is Ma rokko S a ha ra sa fa ri, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Fint-oase (begin woestijntocht) Dag 4 Fint-oase - Zagora Dag

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam St. Petersburg Dag 2 St. Petersburg Dag 3 St. Petersburg nachttrein naar Petrozavodsk Dag 4 aankomst Petrazavodsk Kudama Dag 5

Dag 1 Amsterdam St. Petersburg Dag 2 St. Petersburg Dag 3 St. Petersburg nachttrein naar Petrozavodsk Dag 4 aankomst Petrazavodsk Kudama Dag 5 W int e rre is Ru sla nd 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam St. Petersburg Dag 2 St. Petersburg Dag 3 St. Petersburg nachttrein naar Petrozavodsk Dag 4 aankomst Petrazavodsk Kudama Dag 5 Kudama,

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Marokko. Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen

Marokko. Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen Marokko Rondreis Marokkaanse badhuizen, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Casablanca Dag 4 Casablanca - Rabat Dag 5 Rabat - Meknes - Volubilis - Fès Dag

Nadere informatie

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 ABU DHABI 30/11-05/12/2019 Pracht en praal in de Emiraten Luxe, exclusieve stranden, futuristische winkelparadijzen en cultuur: Abu Dhabi heeft het allemaal. Ga met ons op stap naar

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Warschau Dag 2 Warschau - Bialystok, excursie landschapspark Puszcza Knyszyńska Dag 3 Bialystok - Bialowieza, excursie Biebrza

Dag 1 Amsterdam - Warschau Dag 2 Warschau - Bialystok, excursie landschapspark Puszcza Knyszyńska Dag 3 Bialystok - Bialowieza, excursie Biebrza N a t u u rreis P o len, 5 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Warschau Dag 2 Warschau - Bialystok, excursie landschapspark Puszcza Knyszyńska Dag 3 Bialystok - Bialowieza, excursie Biebrza nationaal

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Washington Dag 2 Washington, bezoek Capitool en Supreme court Dag 3 Washington, bezoek Witte Huis Dag 4 Washington, bezoek

Dag 1 Amsterdam - Washington Dag 2 Washington, bezoek Capitool en Supreme court Dag 3 Washington, bezoek Witte Huis Dag 4 Washington, bezoek S t e de nt rip W a shingt on, v e rkie zinge n, 7 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Washington Dag 2 Washington, bezoek Capitool en Supreme court Dag 3 Washington, bezoek Witte Huis Dag 4 Washington,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Teheran Dag 2 Teheran Dag 3 Teheran - Kashan Dag 4 Kashan - Yazd Dag 5 Yazd - Persepolis - Shiraz Dag 6 Shiraz Dag 7 Shiraz -

Dag 1 Amsterdam - Teheran Dag 2 Teheran Dag 3 Teheran - Kashan Dag 4 Kashan - Yazd Dag 5 Yazd - Persepolis - Shiraz Dag 6 Shiraz Dag 7 Shiraz - Rondre is I ra n, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Teheran Dag 2 Teheran Dag 3 Teheran - Kashan Dag 4 Kashan - Yazd Dag 5 Yazd - Persepolis - Shiraz Dag 6 Shiraz Dag 7 Shiraz - Isfahan Dag

Nadere informatie

Studiereis naar het FIP-congres in Abu Dhabi

Studiereis naar het FIP-congres in Abu Dhabi Studiereis naar het FIP-congres in Abu Dhabi Investering programma Abu Dhabi Prijs per persoon 7 daags programma Abu Dhabi: 2.295,00. Prijs partner (gebaseerd op 2 personen per kamer): 1.495,00. Studiereis

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag 4 Santon Bridge, Great

Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag 4 Santon Bridge, Great W a n d el r ei s L a k e D i s t r i c t - Eng el a n d 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo Dag 3 Cairo, excursie Sakkara en Gizeh - nachttrein naar Luxor Dag 4 aankomst Luxor, feluccatocht naar Bananen - eiland Dag 5 Luxor, excursie

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios

Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios Rondre is Cypru s, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios Neophytos-klooster,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Petchaburi Cha-Am Dag 4 Cha-Am Sam Roi Yot nationaal park

Dag 1 Amsterdam Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Petchaburi Cha-Am Dag 4 Cha-Am Sam Roi Yot nationaal park F i et s v a k a n t i e T h a i l a n d - Z u i d, 1 5 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok, fietstocht 'Bangkok by Night' Dag 3 Bangkok Petchaburi Cha-Am Dag 4 Cha-Am

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Vilnius Dag 2 Vilnius Dag 3 Vilnius - Heuvel der Kruisen - Rundalepaleis - Riga Dag 4 Riga Dag 5 Riga Dag 6 Riga - Silgulda -

Dag 1 Amsterdam - Vilnius Dag 2 Vilnius Dag 3 Vilnius - Heuvel der Kruisen - Rundalepaleis - Riga Dag 4 Riga Dag 5 Riga Dag 6 Riga - Silgulda - Rondre is Lit ou we n, Le t la nd & Est la nd, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Vilnius Dag 2 Vilnius Dag 3 Vilnius - Heuvel der Kruisen - Rundalepaleis - Riga Dag 4 Riga Dag 5 Riga Dag 6 Riga

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

12 - Daagse Luxe Rondreis

12 - Daagse Luxe Rondreis Compleet verzorgde 12 - Daagse Luxe Rondreis vliegen met de Airbus A380-800 prachtige stranden in Oman stadstour Muscat bezienswaardigheden in dubai Door de Verenigde Arabische Emiraten en Oman Vertrekdata:

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8

Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8 R o n dreis M y a n m a r, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8 Inlemeer

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Beijing Dag 2 Beijing Dag 3 Beijing, excursie naar de Grote Muur en bezoek Zomerpaleis Dag 4 Beijing - hogesnelheidstrein naar

Dag 1 Amsterdam - Beijing Dag 2 Beijing Dag 3 Beijing, excursie naar de Grote Muur en bezoek Zomerpaleis Dag 4 Beijing - hogesnelheidstrein naar W in t erreis C hin a, 8 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Beijing Dag 2 Beijing Dag 3 Beijing, excursie naar de Grote Muur en bezoek Zomerpaleis Dag 4 Beijing - hogesnelheidstrein naar Harbin Dag

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Amman Dag 2 Amman, excursie Jerash en Dode Zee Dag 3 Amman - Madaba - Mount Nebo -Kerak - Petra Dag 4 Petra Dag 5 Petra - Wadi Rum

Dag 1 Amsterdam - Amman Dag 2 Amman, excursie Jerash en Dode Zee Dag 3 Amman - Madaba - Mount Nebo -Kerak - Petra Dag 4 Petra Dag 5 Petra - Wadi Rum Rondre is J orda nië, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Amman Dag 2 Amman, excursie Jerash en Dode Zee Dag 3 Amman - Madaba - Mount Nebo -Kerak - Petra Dag 4 Petra Dag 5 Petra - Wadi Rum Dag

Nadere informatie

Rondreis India, 15 dagen

Rondreis India, 15 dagen Rondreis India, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Delhi Dag 2 aankomst Delhi Dag 3 Delhi Dag 4 Delhi Amberfort Jaipur Dag 5 Jaipur Dag 6 Jaipur Ranthambore nationaal park Dag 7 Ranthambore NP Dag 8 Ranthambore

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Argentinië en Chili Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Buenos Aires Dag 2 Aankomst Buenos Aires, dansles Dag 3 Buenos Aires, dansles Dag 4 Buenos Aires, dansles Dag 5 Buenos Aires,

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen

Zuid-Afrika. Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Zuid-Afrika Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kaapstad - Fish Hoek Dag 2 Fish Hoek, excursie Kaap de Goede Hoop Dag 3 Fish Hoek, vrijwilligerswerk Dag 4 Fish Hoek,

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Lake Navaisha Dag 3 Lake Navaisha Dag 4 Navaisha meer - Lake Nakuru Dag 5 Lake Nakuru -

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Lake Navaisha Dag 3 Lake Navaisha Dag 4 Navaisha meer - Lake Nakuru Dag 5 Lake Nakuru - Rondre is K e nia, Ta nza nia & Za nzib a r lodge /hot e l, 21 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Lake Navaisha Dag 3 Lake Navaisha Dag 4 Navaisha meer - Lake Nakuru

Nadere informatie