NIEUWSBRIEF nr mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF nr. 19 30 mei 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF nr mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolfoto s Rapportgesprekken uitnodiging ouderportaal Avondvierdaagse Luizenteam oproep nieuwe ouders Opbrengst Het Rode Kruis Belangrijke data: 1 juni Informatieavond avondvierdaagse om 19:30u (alleen voor ouders die mee lopen!) 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 10 juni Inloopochtend 15 & 16 juni Muziekvoorstelling Vleuterweide 21, 27 juni & 1 juli Rapportgesprekken 22 juni Studiedag, alle kinderen zijn vrij 29 juni Schoolreisje groepen 3 & 4 Schoolfoto s De schoolfoto s worden deze week bij ons afgeleverd. Dat betekent, dat u de komende periode de gelegenheid krijgt de foto s te kopen, als u dat wilt. Het is natuurlijk niet verplicht de foto s te kopen. Doordat wij de inning van het fotogeld zelf regelen, is het ons weer gelukt om dezelfde prijs van de afgelopen jaren te houden.

2 Prijzen: Totaalpakket 11,- bestaande uit: o individuele grote foto o individuele foto s op verschillend formaat o foto van de hele klas o in geval van broertje/zusje foto krijgt u bij aanschaf van het hele pakket deze foto gratis o de foto s dienen contant en direct betaald te worden. Dus u kunt de foto s alleen mee nemen als u eerst betaald heeft. Losse fotovellen zijn 5,- per stuk. Verkoopdata en -tijden: Om lange wachttijden te voorkomen, verzoeken we u vriendelijk rekening te houden met onderstaand schema. Mocht u in 2 of 3 deelscholen een kind hebben, dan kunt u zelf kiezen uit onderstaande data van de deelscholen. De foto s worden te koop aangeboden in het atelier (blauwe deelschool beneden). dag tijd deelschool Maandag 6 juni Groen Woensdag 8 juni Paars Donderdag 9 juni Blauw Maandag 13 juni Paars Dinsdag 14 juni Groen Dinsdag 14 juni Blauw Woensdag 15 juni Alle deelscholen Donderdag 16 juni Alle deelscholen Donderdag 16 juni is ECHT de laatste dag. De niet verkochte foto s en het geld worden dan s middags opgehaald. Rapportgesprekken - uitnodiging ouderportaal In juni staat de tweede ronde rapportgesprekken gepland van dit schooljaar. De rapportgesprekken vinden plaats op de volgende dagen: Dinsdag 21 juni - 18:00u tot 20:00u Maandag 27 juni - 18:00u tot 20:00u Vrijdag 1 juli - 13:00u tot 15:00u Wij willen graag de rapportgesprekken inplannen met behulp van het ouderportaal. Via het ouderportaal kunt u uw voorkeur voor dag / tijdstip doorgeven aan ons. Op dinsdag 31 mei sturen wij u via Parnassys een uitnodiging. U kunt dan tot uiterlijk tot woensdag 8 juni uw voorkeuren doorgeven via het ouderportaal.

3 Op woensdag 8 juni ontvangt u van uw leerkracht een met de planning voor de rapportgesprekken. Deze planning zullen wij tevens bij de groep van uw leerkracht ophangen. Het kan voorkomen dat uw voorkeur niet gehonoreerd kan worden, omdat te veel andere ouders dezelfde voorkeur hebben aangegeven. In dat geval wordt u door het systeem automatisch ingedeeld op een ander moment. Dit zal tevens gebeuren als u géén voorkeur aangeeft. Wanneer u verhinderd bent op het geplande dagdeel/ tijdstip, dan willen wij u vragen om samen met de leerkracht een andere mogelijkheid te plannen. Indien u niet in het bezit bent van een computer, dan bent u van harte welkom om op school bij onze administratie, uw voorkeuren via het ouderportaal door te geven. In de onderstaande stappen willen wij u graag begeleiden door het ouderportaal. Als u vragen en/ of opmerkingen heeft, dan vernemen wij die uiteraard graag. Bij voorbaat dank voor uw medewerking, ook namens het team. Met vriendelijke groet, Mieke Teunissen Handleiding ouderportaal 1. Via sturen wij u de inlog gegevens voor het ouderportaal. Als u nog geen inloggegevens heeft dan kunt u een mail sturen naar administratie@basisschooldeoase.nl. 2. Als u op de link in de klikt, dan komt u vanzelf op het inlog scherm van het ouderportaal. Wij willen u adviseren om uw inlognaam en wachtwoord uit de te kopiëren en te plakken op het inlogscherm van het ouderportaal. 3. Eenmaal ingelogd, dan vindt u de volgende homepage van het ouderportaal: -

4 - Rechtsboven kunt u op het pictogram klikken. Hier kunt u klikken op school, profiel of uitloggen. Onder [profiel] vindt u alle gegevens van uw gezin en onder [school] de gegevens van de school. - Links boven ziet u de mogelijkheid om op de namen van uw kind(eren) te klikken. Hier kunt u dan de personalia van uw kind(eren) bekijken. Als u hier iets wijzigt veranderd die informatie niet meteen. Er wordt automatisch een e- mail gestuurd naar de administratie. - U kunt niet de gegevens van uw partner wijzigen, dit kan alleen uw partner zelf. - Links boven kunt u tevens weer op home/ huisje klikken om naar de homepage van het ouderportaal te komen. - Vanaf 31 mei kunt u op de homepage direct klikken op de groene balk om uw voorkeuren voor de rapportgesprekken door te geven. 4. Profiel aanpassen - - Op deze pagina vindt u alle NAW gegevens van uw gezin. Door op het potloodje te klikken, kunt u zelf deze gegevens aanpassen. Wij willen u vragen om deze gegevens te controleren en aan te passen waar nodig. - Graag extra aandacht voor uw adres. Als uw adres niet klopt, dan ontvangt u van ons ook geen uitnodiging voor bijvoorbeeld de rapportgesprekken. Wanneer u de gegevens wijzigt dan verschijnt de volgende melding: de wijzigingen zijn verzonden, het kan enige tijd duren voordat de administratie de wijzigingen heeft doorgevoerd. Door het invoeren van een wijziging wordt er een gestuurd naar de administratie. Zodra de administratie dit heeft gewijzigd, dan ziet u deze wijzigingen in uw ouderportaal terug.

5 - Bij mijn account kunt u uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen voor de toegang tot dit ouderportaal. Aangezien het wachtwoord automatisch is gegenereerd, kunnen wij ons voorstellen dat u dit liever aanpast naar een wachtwoord dat makkelijker is om te onthouden. - U hoeft geen gegevens in te vullen van uw huisarts. 5. Voorkeuren opgeven voor rapportgesprekken - Deze optie zal vanaf 3 mei actief gemaakt worden en te zien zijn in uw ouderportaal. - Op de homepage klikt u op de groene balk. Hierop staat aangegeven dat de rapportgesprekken gepland staan en dat u hiervoor uw voorkeur kunt opgeven. - Als u klikt op de groene balk dat ziet u het volgende scherm: - - Hier vindt u de naam van uw kind(eren) en groep, en kunt u aangeven of u wel/ niet komt. Niet komen naar een 10 minutengesprek is geen optie, dus graag klikken op volgende stap. - Nu ziet u op welke dagen/ dagdelen de rapportgesprekken staan gepland. U kunt hier uw voorkeur doorgeven. U kunt maar één voorkeur aangeven. U kunt ook aangeven of u aan het begin/ einde van het betreffende dagdeel wilt komen of u kunt alleen de voorkeur doorgeven voor het betreffende dagdeel.

6 - - Zodra u dit heeft aangevinkt, dan zal het automatisch in ons systeem teruggekoppeld worden. - Per kind kan er één gesprek ingepland worden, bij gescheiden ouders willen wij vragen om dit onderling af te stemmen voordat u uw voorkeur doorgeeft. Lukt dit niet, dan graag contact opnemen met de betreffende leerkracht. 6. Zodra u alles heeft aangegeven/ aangepast dan kunt u uitloggen uit het ouderportaal. Zodra de datum is verstreken voor de rapportgesprekken (tot 8 juni!), dan zullen wij de gespreksplannen we uit het ouderportaal halen, zodat u alleen nog uw eigen gegevens ziet. U kunt vanaf heden dus altijd bij personalia en NAW gegevens van uw gezin. Avondviersdaagse Beste ouders, beste avondvierdaagse lopers, We zijn de dagen aan het aftellen! Over een paar dagen is het zo ver: de Leidsche Rijn Avondvierdaagse 2016 gaat van start! Dit jaar lopen wij van De Oase met bijna 300 kinderen mee. Hierbij de laatste informatie. Informatieavond voor hulpouders Als ouder meelopen met een groepje kinderen tijdens de avond4daagse is ontzettend leuk en gezellig. Maar waar moet je allemaal op letten en wat doe je in een noodgeval? Graag willen wij alle hulpouders tijdens een korte bijeenkomst op school meer informatie geven over hun belangrijke taak. De informatieavond zal ca. 30 minuten duren en plaatsvinden op woensdag 1 juni om 19.30uur in het speellokaal op school (ingang groene deelschool staat open). Als je hulpouder bent, heb je hierover reeds bericht ontvangen.

7 School t-shirts Heb je t-shirts besteld maar nog niet opgehaald of wil je er graag nog een voor de kleine loper? Dat kan. Wij hebben nog t-shirts. Je kunt de t-shirts ophalen bij Mieke Teunissen (kantoor begane grond ingang groene deelschool). De kosten van 8,50 per t-shirt dienen dan direct contant (en graag gepast) betaald te worden. Gezond snoepen Een aantal ouders heeft ons gevraagd om het eten tijdens de avond4daagse onder de aandacht te brengen. De ervaring van de afgelopen jaren is dat er op alle dagen veel gesnoept. Iedere ouder is uiteraard vrij om hier zelf een keus in te maken. Er wordt echter zoveel uitgedeeld dat een gezonde keuze eigenlijk niet meer mogelijk is. Nu leren wij de kinderen ook samen delen, maar in dit geval zouden wij aan u willen vragen om snoep voor uw eigen kind mee te geven, een gezond alternatief kan worden uitgedeeld. (Druiven, aardbeien, appels, snoeptomaatjes en komkommer zijn altijd erg geliefd bij de lopers.) Dit geldt voor de 4 dagen maar ook voor het inhalen van de kinderen op de laatste dag. Als De Oase staan wij voor gezonde voeding. Het zou dus helemaal mooi zijn als wij hier allemaal aan mee doen. Laten wij er een gezellig, sportief en gezond evenement van maken. Start en Finish locatie Elke avond starten en finishen we op de Atletiekbaan Amaliapark, Maartvlinder 11. We staan op het grasveld bij de ingang van de atletiekbaan. Je kunt ons makkelijk herkennen aan de vlag met het De Oase logo. Meld je bij de meeloop ouder van jou kind. Je krijgt de groepsindeling van tevoren via de mail. Stempelen Je ontvangt de stempelkaart voor je kind(eren) via school enkele dagen voor de avond4daagse. Bewaar deze goed, de kaart moet elke dag afgestempeld worden. Starttijden Afstand Datum Verzamelen Vertrek 5 km 7, 8, 9 juni Tussen en juni Tussen en km 7, 8, 9 juni Tussen en juni Tussen en De afwijkende tijden van de laatste avond zijn bedoeld om beide groepen ongeveer tegelijk binnen te laten komen. Per avond starten de 10 km-groepen steeds als eerste. Sociaal Bokaal Nieuw dit jaar is het Sociaal Bokaal. De school die zich het beste heeft gedragen tijdens de A4D mag op de laatste dag voorop lopen. Dit willen wij natuurlijk winnen als De Oase.

8 We worden beoordeelt op het gedrag tijdens de A4D; netjes gelopen, geen geruzie, goed bij elkaar gebleven etc. Dit wordt beoordeelt door de EHBO ers, Verkeersregelaars en natuurlijk de andere scholen. De winnaar wordt op de laatste avond, bij de start, bekend gemaakt. Parkeren Parkeergelegenheid is er zeer beperkt, dus we willen iedereen oproepen zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Het Amaliapark is zeer goed bereikbaar op de fiets. Fietsen kun je parkeren op de parkeerplaats van het Leidsche Rijn College/Via Nova. Daar is eventueel ook zeer beperkt! - parkeergelegenheid voor auto s. Kleding - Gebruik bij regen geen regenpak (zweten), maar het liefst een regencape. - Kijk elke dag even wat voor weer het wordt en pas je kleding hierop aan. - Zorg voor goede schoenen met voldoende steun en voor goede sokken. Geen slippers! Laatste avond Op de laatste avond komen alle lopers (5 en 10 km) gezamenlijk aan bij de Atletiekbaan. Deze avond krijg je je medaille of opsteker. De medailles zullen worden uitgereikt door de centrale organisatie van de a4d en dus niet meer per school. Huisregels voor de wandelaars tijdens de Vierdaagse Hieronder volgen de huisregels voor wandelaars tijdens de Avondvierdaagse. - Zorg iedere dag voor voldoende water tijdens het lopen. Drink voldoende! - Luister naar de aanwijzingen van de organisatie, de EHBO, de verkeersregelaars, de meesters en de juffen. Ouders/begeleiders blijven verantwoordelijk voor het gedrag van hun kinderen! - Gooi afval niet op straat, maar in de daarvoor bestemde afvalbakken. - Meelopen met kinderwagens, steps, op skeelers e.d. is niet toegestaan. - De versnapering die wordt uitgedeeld is alleen voor de betalende deelnemers, dus niet voor de begeleiders. - Alle deelnemers en begeleiders blijven buiten de hekken van de atletiekbaan, behalve op de laatste avond (vrijdag) - Let op: er is slechts zeer beperkte toiletruimte beschikbaar! - Ouders en begeleiders zijn verantwoordelijk voor de kinderen en zorgen ervoor dat de huisregels worden nageleefd. Leerkrachten lopen voor de gezelligheid mee! Weersomstandigheden: Veiligheid van de vele kinderen staat voorop. Bij (dreigend) onweer heeft de organisatie om 17:45 uur een laatste contact moment met het KNMI. Op basis daarvan wordt besloten de A4D al dan niet af te gelasten.

9 Organisatie Het bestuur van de A4D wordt tijdens de avond4daagse geholpen door vrijwilligers, sommige met een verstandelijke beperking. Wij als bestuur zijn blij met alle hulp en vragen jullie respect en geduld als sommige dingen niet zo lopen als je zou verwachten. EHBO Per avond zijn er minimaal 20 EHBO ers die zich belangeloos inzetten voor een goed verlopende avond4daagse. Ze bemensen de posten onderweg en zijn altijd te vinden bij het startpunt. De voor- en achterlopers per school & verkeersregelaars beschikken over het telefoonnummer van de EHBO coördinatie. Routes Dag 1 lopen we route Noord richting Terwijde. Dag 2 route Oost, over het dak van de A2. Dag 3 route Zuid, langs de Strijkviertel plas. De laatste dag route West, over het lint. Net als vorig jaar komen we dan ter hoogte van Forum t Zand (UVV) met de 10 en de 5 km lopers samen en lopen we met z n allen via de fietsboulevard de laatste paar honderd meter tot het Amaliapark. Leuk als er zo veel mogelijk mensen staan om ons feestelijk in te halen! Website De laatste informatie over de Avondvierdaagse en de routes per avond vindt u op Verdere vragen Voor verdere vragen kun je terecht bij Britta Voorburg (britta.voorburg@gmail.com). Alvast bedankt, Het avondvierdaagse team Bedankje voor het luizenteam Beste ouders, We lopen alweer richting het einde van dit schooljaar en ik wil graag deze mogelijkheid benutten om alle ouders te bedanken die zich dit jaar hebben ingezet als luizenpluizer / kriebelouder! Omdat we met redelijk wat ouders waren, hebben we na iedere vakantie snel kunnen optreden en hebben we weinig problemen gehad op school. Aangezien het belangrijk is dat we jaarlijks voldoende ouders hebben om alle klassen te controleren (volgend jaar weer twee extra klassen!), wil ik ook graag een oproep doen aan alle ouders om zich op te geven voor het volgende schooljaar. Het zou erg fijn zijn als ook andere ouders van zich opgeven hiervoor, zodat we niet ieder jaar hoeven terug te vallen op hetzelfde team aan ouders.

10 U kunt zich hiervoor opgeven op via het volgende mailadres: t.a.v. Sietske Schaapman. Met vriendelijke groet, Sietske Schaapman Luizen coördinator Het Rode Kruis: opbrengst goed doel Er zijn weer veel jarigen geweest in de afgelopen weken die een mooie bijdrage hebben gegeven aan ons goede doel. Er is in totaal maar liefst 35,- gespaard door alle jarigen! Hierdoor staat het totaalbedrag alweer op 611,56! Heel erg bedankt jarigen!

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017 NIEUWSBRIEF nr. 17 18 mei 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Vakantie rooster en studiedagen Spinners Schoonmaakavond Avondvierdaagse (gr3 t/m8) Schoolreis groep 3-4 Opbrengst van het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 12 3 februari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 12 3 februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 12 3 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Juffen- en meesterdag Studenten tweede helft schooljaar Week van de lentekriebels Uitnodiging ouderportaal voor rapportgesprekken Parkeergedrag ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 21 26 mei 2014

NIEUWSBRIEF nr. 21 26 mei 2014 NIEUWSBRIEF nr. 21 26 mei 2014 In deze nieuwsbrief: Avondvierdaagse Oproep vrijwilligers Oase klusteam Oproep van de schoolpeincommissie Museumbezoeken Zomerfeest Parkeerbeleid Natuurramp Bosnië, Servië,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2016

NIEUWSBRIEF nr juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 20 13 juni 2016 In deze nieuwsbrief: Rapportgesprekken Herhaling schoolfotograaf Muziekvoorstelling Schoolreisje groepen 3 & 4 Groepsindeling 2016/ 2017 Hulpouders gevraagd Schaaktoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 17 t/m 20 juni Avondvierdaagse 21 juni Studiedag, groep 2 t/m 8 hele dag vrij 24 juni Tweede rapport mee 24 juni Kennismaken nieuwe groep en nieuwe leerkracht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Vreedzame School: Blok 3 Heelys (schoenen met wieltjes) Tienminutengesprekken ouderportaal Het Nationaal Schoolontbijt Aanmelden broertjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 22 mei 2014 nr. 17 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 22 mei 2014 nr. 17 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF 22 mei 2014 nr. 17 ------------------------------------------------------- Mooi weer, en dan. Nederlands Kampioenschap Schoolschaak groep 3-4-5 Schoolreisje groep 5 Oproep:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling. Beste ouder(s)/verzorger(s), Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor ouders is een schoolorganisatie niet altijd eenvoudig te overzien. Enerzijds is er de school waarin wij als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 In deze nieuwsbrief: Nationaal schoolontbijt 10 minutengesprekken 10 minuutjes inloop Klusavond Gevonden voorwerpen Nieuw goed doel! Belangrijke data: Woensdag 9 november

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis 1.1 Inleiding Schoolenik.nl is het sociale netwerk van jouw school. In Schoolenik.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017 NIEUWSBRIEF nr. 18 31 mei 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Vakantie rooster en studiedagen Schoolfoto 10-minutengesprekken juni Parkeren Atelierwoningen kunst kijken Vreedzame school Schoonmaakavond

Nadere informatie

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Handleiding Voor leerlingen Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Rijlesagenda.nl Inhoudsopgave Gebruikmaken van Rijlesagenda.nl...3 Rijlessen inplannen...4 Rittenoverzicht...5 Opties & Instellingen...6

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

1. Inloggen en uitloggen

1. Inloggen en uitloggen Inhoudsopgave 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Menu... 5 a) Home... 5 b) Besturen... 5 c) Scholen... 6 d) Mijn gegevens... 6 e) Planning... 9 f) Uitloggen... 12 3. Berichten... 13 1. Inloggen en uitloggen

Nadere informatie

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie. Ede, 16 mei Van: de Ouderraad (OR) Betreft: Avondvierdaagse Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse Beste ouder, Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen Ouderspreekmoment in Magister De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u een uit nodiging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool. Inleiding. Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk.

Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool. Inleiding. Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk. Handleiding ouders Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool Inleiding Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk. Bij ons administratie- en leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

Roosterapplicatie UMBOVO

Roosterapplicatie UMBOVO Roosterapplicatie UMBOVO Februari 2014 Inleiding Roosters maken is tijdrovend werk, zeker als er drie- tot vierduizend gesprekken ingepland moeten worden tussen enkele honderden deelnemers. Om deze taak

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Geplande evenementen

NIEUWSBRIEF MEI Geplande evenementen Germenzeel 600 5403 XD UDEN T: 0413-270953 NIEUWSBRIEF MEI 2016 Geplande evenementen Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u uitgebreide informatie over de activiteiten die in mei plaatsvinden. 9-5-2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding Ouderportaal 23 FEBRUARI 2016 ParnasSys Handleiding ParnasSys Ouderportaal o.b.s. de Westwijzer Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding ParnasSys Ouderportaal Inhoudsopgave Handleiding ParnasSys Ouderportaal... 1 Inleiding... 3 Toegang tot het Ouderportaal... 3 1. Eisen Browser... 3 2. Eerste keer inloggen... 4 3. Inloggen...

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de ouderportaal van Parnassys via de volgende link. https://ouders.parnassys.net/ouderportaal waarbij het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Korte handleiding ouderlogin

Korte handleiding ouderlogin 1 Korte handleiding ouderlogin Inloggen - Ga naar http://www.kchetgroenehuis.nl en kies rechtsboven voor de ouderlogin de groene button. - Er kan standaard worden ingelogd met uw mailadres en het wachtwoord:

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Handleiding Magister 5 ouders

Handleiding Magister 5 ouders Handleiding Magister 5 ouders U heeft een inlognaam en wachtwoord gekregen voor Magister 5. Hiermee kunt u via internet inloggen in het leerlingadministratiesysteem van IVO-Deurne zodat u de vorderingen

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen Handleiding Ouderportaal Kindcentrum De Scharmhof Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen T: 0592-343800 email: directie.scharmhof@cogdrenthe.nl www.scharmhof.nl Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding ParnasSys Ouderportaal obs Piet Hein 2016 Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER INLOGGEN... 4 3. INLOGGEN... 4 4. GEBRUIKERSNAAM... 5

Nadere informatie

Starten website/homepage

Starten website/homepage Inleiding Via deze website (http://www.lets-heino.nl/), kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Beste Lissevoorter, Wij hebben je eerder geïnformeerd over de veranderingen met betrekking tot de bardiensten In deze brief willen wij je nader informeren

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal ParnasSys

Handleiding Ouderportaal ParnasSys Handleiding Ouderportaal ParnasSys Beste ouders/verzorgers, We hopen u met deze handleiding wegwijs te maken in het ouderportaal van ons administratiesysteem ParnasSys. Het ouderportaal vindt u via deze

Nadere informatie

Korte samenvatting van de bijgevoegde handleiding. Middelburg, 3 november Betreft: oudertevredenheidspeiling. Geachte ouder(s) /verzorger(s),

Korte samenvatting van de bijgevoegde handleiding. Middelburg, 3 november Betreft: oudertevredenheidspeiling. Geachte ouder(s) /verzorger(s), Middelburg, 3 november 2014 Betreft: oudertevredenheidspeiling Geachte ouder(s) /verzorger(s), Op de algemene informatieavond heeft u kunnen vernemen dat wij een oudertevredenheidsonderzoek willen uitvoeren.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wist u al dat? In dit nummer: 3 april 2014

Nieuwsbrief. Wist u al dat? In dit nummer: 3 april 2014 Willibrordschool Diemerparklaan 11 1087 EM Amsterdam willibrord.info@askoscholen.nl Wist u al dat? 3 april 2014 op 8 april een studiedag is? de paasinloop op 16 april is? het thema wordt afgesloten op

Nadere informatie

Werken met NT2 SCHOOL. Handleiding voor docenten

Werken met NT2 SCHOOL. Handleiding voor docenten Werken met NT2 SCHOOL in Handleiding voor docenten 1. DISK licenties bestellen 2. Welkom in NT2 SCHOOL 3. Mijn werkruimte 4. Mijn actieve lesmateriaal 5. Leerlingen uitnodigen 6. Leerlingen verwijderen

Nadere informatie

Ouderbulletin SG De Triade

Ouderbulletin SG De Triade Ouderbulletin SG De Triade Jaargang 2015-2016 nummer 2 Wij doen normaal Hiernaast ziet u een kleine afbeelding van één van de vier soorten posters die we binnenkort op diverse plaatsen in de openbare ruimten

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Online inschrijven Avondvierdaagse Annen

Online inschrijven Avondvierdaagse Annen Online inschrijven Datum, versie 20 april 2018, 1.0 Status definitief Wijzigingshistorie Versie Datum Wijzigingen v0.1 05-04-2018 Initiële versie v.1.0 20-04-2018 Aangepast aan situatie Annen Online inschrijven

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders,

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 32 20 april 2016 In dit nummer: Hulp gezocht Avondvierdaagse Schoolfotograaf Eerste heilige communie Ontwikkelingsgesprekken MB groen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Ouderspreekmoment in Magister. Handleiding inschrijven ouderavond

Ouderspreekmoment in Magister. Handleiding inschrijven ouderavond Ouderspreekmoment in Magister De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u per e-mail een

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Welkom 3 2. Inleiding 4 3. Gedeelde agenda toevoegen 5 3.1 Stappenplan als je nog geen Google Account hebt

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Versie 1.0 18 mei 2014 Inleiding Als team van de Klimophoeve vinden wij openheid naar ouders belangrijk. Bij ons administratie- en leerlingvolgsysteem

Nadere informatie