Telescopische kniklader

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Telescopische kniklader"

Transcriptie

1 Dutch 600 serie

2 Telescopische kniklader De AVANT 600 serie biedt: Groot hefvermogen - tot 1100 kg om zware lasten te heffen. Laag eigengewicht - minder bodemdruk op grasperken en andere gevoelige ondergronden. Veiligheid en efficiënt - ongehinderd zicht op het toebehoren en een perfect zicht rondom. Wendbaarheid - voor het manoeuvreren in kleine ruimtes. Vermogen - altijd handig, ongeacht het werk. Multifunctionaliteit - één machine voor alle werken dankzij de meer dan 150 verschillende toebehoren En dit alles in de juiste verhouding! AVANT 630 AVANT kg 1250 kg 28 pk 37,5 pk 2,8 m 2,8 m 17 km/u 17 km/u

3 Ontwerp Het ontwerp van het unieke knikchassis maakt van AVANT een ongeëvenaarde machine in zijn klasse. Volgende kenmerken verhogen verder het bestuurderscomfort, de werkefficiëntie en de kwaliteit van het afgeleverde werk: Telescopische laadarm voor meer hefhoogte en een grotere reikwijdte. Het speciale ontwerp van de excentrische laadarm geeft een ongehinderd zicht op het gereedschap. De bestuurder moet niet vooroverbuigen om het gereedschap te zien. De self-levelling functie van de laadarm maakt het laden en lossen sneller en nauwkeuriger. Extra veiligheid dankzij de overlaadsensor. De knikconstructie laat precieze zijwaartse bewegingen van de lading toe. Ook in kleine ruimtes. De multiconnector maakt het aan- en afkoppelen van hydraulische toebehoren snel en eenvoudig.

4 AVANT ergonomie - goed doordacht Uitstekend zitcomfort en voldoende beenruimte, ook voor grotere bestuurders. Gebruiksvriendelijk dankzij het goed geplaatst bedieningspaneel. Gemakkelijke en veilige toegang tot de bestuurderszetel. Precieze sturing van de machine bij zowel het rijden als het bedienen van de laadarm en de toebehoren. Perfect zicht rondom een goed zich op wat er zich rondom de machine afspeelt zonder uit de bestuurderszetel te komen.

5 Vrij zicht op het werk Een AVANT bestuurder zit altijd vooraan De ideale bestuurderspositie Op het voorste gedeelte, zo dicht mogelijk bij het gereedschap als de veiligheid toestaat. Zo heeft de bestuurder een ongehinderd zicht op het gereedschap in werking. Dit garandeert een uitstekende werkefficiëntie, nauwkeurigheid en veiligheid. Excentrische telescopische laadarmconstructie Geeft een uitstekend en onbelemmerd zicht op het werk en het gereedschap in actie. Verhoogd de nauwkeurigheid, de werkefficiëntie en de veiligheid.

6 Multiconnector De multiconnector als standaard De multiconnector wordt standaard voorzien op iedere AVANT machine en toebehoren. De multiconnector vergemakkelijkt aanzienlijk het aan- en afkoppelen van de hydraulische leidingen van een toebehoren. De voordelen van de multiconnector Verbindt alle leidingen met één enkele beweging. Moeiteloos aan te koppelen. Ook al staan de leidingen onder druk. Geen olieverlies bij het aan- en afkoppelen. De multiconnector kan niet verkeerd aangesloten worden.

7 Veiligheid Vast knikpunt Het niet pendelend knikpunt is het belangrijkste veiligheidskenmerk voor een kniklader van dit formaat. Daar het achterstel fungeert als een volwaardig tegengewicht, zowel in rechte als in geknikte stand, is het risico dat de machine gaat kantelen geminimaliseerd. Zo kan een AVANT kniklader zijn volledig laadvermogen zowel in rechte als in geknikte stand gebruiken en kan AVANT de concurrentie met grotere machines gemakkelijk aan. Veiligheidsframe Het standaard ROPS (Roll Over Protection System) veiligheidsframe met getint plexiglazen dak is een constructie uit vier stevige stijlen die de gebruiker een goede bescherming biedt. Het ROPS veiligheidsframe en het FOPS (Falling Object Protective Structure) dak zijn getest en gecertificeerd. Zij voldoen aan de relevante ISO-standaarden. Telescopische laadarm Met de laadarm uitgestrekt biedt de telescopische laadarm alle voordelen van een betere reikwijdte. Met de laadarm ingetrokken en de last dicht bij de machine wordt de stabiliteit en de veiligheid van de machine aanzienlijk verhoogd tijdens het transporteren van de last. Self-levelling Self-levelling houdt de lading in dezelfde positie ongeacht de stand van de laadarm. Zo kan de lading gemakkelijker, stabieler en dus veiliger verplaatst worden. Overlaadsensor De overlaadsensor is standaard voorzien op de AVANT 600 serie. De sensor geeft een geluidssignaal wanneer de achterste wielen van de grond dreigen te komen. Zo wordt de bestuurder tijdig gewaarschuwd wanneer hij de machine overlaadt.

8 Drie cabine opties beschikbaar Standaard zijn alle 600 series kniklader van AVANT voorzien van een gecertificeerd ROPS veiligheidsframe met een getint plexiglazen dak. Daarenboven kunnen zij met een van de volgende cabines uitgerust worden: AVANT cabine L De AVANT cabine L is een goede, budgetvriendelijke keuze wanneer de bestuurder bescherming wil tegen regen, wind en sneeuw. De werkomstandigheden worden aanzienlijk verbeterd. De cabine wordt gemonteerd op het standaard ROPS veiligheidsframe van de 600 serie en is uitgerust met een voorruit inclusief ruitenwisser en een raam aan de rechter- en achterkant. AVANT cabine LX De AVANT cabine LX biedt de mogelijkheid om de cabine te verwarmen. Uitgerust met dezelfde onderdelen als de cabine L is zij extra voorzien van een deur en verwarming. Hierdoor wordt het bestuurdercomfort verder verbeterd bij slechte weersomstandigheden. Tijdens de warmere seizoenen kunnen de deur en de ramen eenvoudig verwijderd worden. In optie kunnen koplampen, een zwaailamp, richtingaanwijzers en reflectoren op de cabine L en LX gemonteerd worden.

9 AVANT cabine DLX De verdere verbetering van de ergonomie en de werkomstandigheden van de bestuurder waren de uitgangspunten voor de ontwikkeling van de nieuwe DLX cabine. Zo biedt de DLX cabine de best mogelijke werkomstandigheden bij zowel hoge als lage temperaturen, zowel in regen als zonneschijn. De verbeteringen omvatten ondermeer de vergrote binnenruimte van de cabine, grotere ramen en verbeterde geluidsisolatie. Met de vernieuwde DLX cabine zijn ook airconditioning (voor de 635) en een luchtgeveerde bestuurderszetel als optie beschikbaar voor de 600 serie. Hoewel veiligheid, efficiëntie, multifunctionaliteit en goede werkomstandigheden de kernpunten van elk AVANT ontwerp zijn, hebben wij bij de DLX cabine ook de nodige aandacht besteed aan het uiterlijk. De DLX cabine is dan ook een modern ogende cabine.

10 Tuinaanleg en onderhoud

11 AVANT 600 de ideale machine voor tuinaanleg De perfecte verhoudingen De 600 serie van AVANT is enerzijds sterk genoeg om zware lasten te hanteren zoals paletten met stenen of big bags. Anderzijds is hij toch licht genoeg om gevoelige ondergronden niet te beschadigen. Zijn compacte afmetingen samen met zijn laag eigengewicht maken dat de AVANT 600 serie op iedere site kan werken en gemakkelijk per aanhangwagen kan getransporteerd worden. Veelzijdig Het is een groot voordeel wanneer men met één machine veel verschillende handelingen kan uitvoeren zoals grondverzet, laden en lossen, graven, egaliseren, frezen of het uitvoeren van klinkerwerken. De AVANT 600 serie is zo een machine.

12 Terreinonderhoud

13 Eén machine voor al uw onderhoudswerken De AVANT 600 serie is de de meest geschikte machine voor de meest uiteenlopende onderhoudswerken. Veelzijdigheid Dankzij het complete assortiment aan toebehoren is de AVANT 600 serie de machine voor het onderhouden van uw terrein en dit het ganse jaar door. Wendbaarheid Het compacte knikontwerp van de AVANT 600 serie zorgt ervoor dat ze perfect presteren in situaties met smalle doorgangen, korte hoeken en kleine ruimtes. Cabine (optioneel) De ruime cabine kan uitgerust worden met een verwarming en staat garant voor comfortabele werkomstandigheden ongeacht het slechte weer. Rijsnelheid De rijsnelheid van de AVANT 600 serie is voldoende hoog om behoorlijke afstanden af te leggen. Dit maakt het een ideale machine voor aannemers van onderhoudswerken.

14 Landbouw

15 De multifunctionele machine voor de moderne landbouwer De AVANT 600 serie combineert een hoge werkefficiënte met een soepele besturing. De AVANT 600 serie kan perfect overweg met de verschillende werkzaamheden op en rond het landbouwbedrijf maar is toch compact genoeg om ook in de gebouwen te werken daar waar andere machines niet geraken. Op veel landbouwbedrijven kan een AVANT de gebruikelijke wiellader vervangen. Wat hij tekort komt op vlak van hefcapaciteiten maakt hij ruimschoots goed door zijn soepele bediening, zijn wendbaarheid en zijn onovertroffen veelzijdigheid. De AVANT 600 kan vlot en veilig overweg met big bags, paletten e.d.m.

16 Bedrijven en doe-het-zelvers

17 Efficiënt laden en lossen met een AVANT 600 serie Voor veel bedrijven is een AVANT 600 serie de ideale machine om het ganse jaar door te laden en lossen. Dankzij de telescopische laadarm en de optionele selflevelling kan de AVANT 600 serie vlot overweg met het laden en transporteren van ladingen. Daarenboven kan men met dezelfde machine nog tal van andere werkzaamheden op en rond het bedrijven uitvoeren zoals vegen, gras maaien, sneeuw ruimen, en zoveel meer. Doe-het-zelvers Zoals bij zijn kleinere broertjes is een AVANT 600 serie machine ideaal voor het uitvoeren van diverse doe-het-zelf werk zoals klein grondverzet, het lossen van materialen, sleuven graven, tuinaanleg, gras maaien en zoveel meer. U kunt de toebehoren zowel huren als aankopen.

18 Technische gegevens en opties 600 mm 252 mm 2820 mm 2335 mm 2090 mm 920 mm 1200 mm 430 mm 2550 mm mm Trekkracht Hydraulische motor Rijsnelheid Trekkracht OMT km/u 900 kp OMT km/u 1100 kp OMT km/u 1400 kp Banden Maat Machinebreedte 27 x mm 23 x mm 26 x mm Type AVANT 630 AVANT 635 Lengte 2550 mm 2550 mm Breedte 1290 mm 1290 mm Hoogte 2090 mm 2090 mm 1350 kg 1380 kg Standaard banden 26x gras of tractie 26x gras of tractie Transmissie, aandrijving hydrostatisch hydrostatisch Olietoevoer extra hydr. functie/druk 44 l/min 200 bar 66 l/min 200 bar Draaicirkel binnen/buiten 900 / 2190 mm 900 / 2190 mm Max. hefhoogte (met telescopische arm) 2820 mm 2820 mm Max. hefvermogen 1400 kg 1400 kg Max. kiplast* 1100 kg 1100 kg Max. uitbreeklast (50 cm) 1250 kg 1250 kg Motor Kubota D 1105 Kubota V1505 Vermogen 21 kw (28 pk) 28 kw (37,5 pk) Brandstof diesel diesel *met tegengewichten

19 Maak uw werk efficiënter en comfortabeler met de volgende opties: Laadarm Telescopische laadarm Cabine Self-levelling Zweefstand Hydraulische snelkoppelplaat Cabine L Werkefficiëntie Cabine LX Cabine DLX FOPS op cabine Joystick Hydraulische snelkoppelingen achter Wegverlichting Werkverlichting Zijgewichten (180kg) Tegengewicht met trekhaak Achterbumper Hydraulische lift achter Heavy duty dekplaten Draaiadapter Katalysator Heavy duty banden Sneeuwkettingen Rijden Elektrische functie van de toebehoren bedienen vanaf de joystick kleine afdekhoes Other options Grote afdekhoes Anti-sper Antislip ventiel Motorblokverwarming FOPS-dak

20 Een uitgebreide assortiment kwaliteitstoebehoren AVANT toebehoren zijn ontworpen om optimaal samen te werken met de AVANT knikladers en een maximaal rendement te garanderen. De volgende principes zijn daarvoor doorslaggevend: Comptabiliteit De beste combinatie tussen machine en toebehoren wordt enkel bereikt wanneer een degelijke machine gekoppeld wordt met een speciaal ervoor ontwikkeld toebehoren. De afmetingen, extra hydraulische aansluitingen en andere kenmerken van de AVANT zijn in perfect evenwicht met het toebehoren. Efficiëntie De efficiëntie van een toebehoren is van groot belang. AVANT toebehoren zijn ontworpen met een maximale efficiëntie voor ogen. Duurzaamheid De toebehoren zijn ontworpen voor zwaar, ononderbroken professioneel gebruik. Veiligheid Er is extra aandacht besteed aan de veiligheid bij de ontwikkeling van de AVANT toebehoren.

21 Goederenbehandeling Grondbak Breedte Inhoud 890 mm 180 l 57 kg 1050 mm 210 l 65 kg 1100 mm 215 l 68 kg 1280 mm 260 l 75 kg 1400 mm 285 l 90 kg 1650 mm 343 l 100 kg De AVANT grondbakken zijn ontworpen om het werk te versnellen en het prestatievermogen te verbeteren. De bestuurder heeft al zitten een goed zicht op de voorkant van de bak waardoor deze gemakkelijk gevuld en geledigd kan worden. De grondbakken zijn eveneens uitgerust met een beschermingsrooster aan de bovenkant als preventie tegen vallende stenen en andere objecten. Volumebak Breedte Inhoud 1050 mm 400 l 95 kg 1100 mm 420 l 99 kg 1280 mm 485 l 105 kg 1600 mm 610 l 125 kg 1800 mm 685 l 137 kg AVANT produceert bakken met diverse afmetingen en volumes voor de meest uiteenlopende opdrachten. Dankzij dit ruim aanbod vindt iedereen er zijn gading. Hoogkiepbak Pelikaanbak Breedte 900 mm 130 kg 1050 mm 145 kg 1300 mm 165 kg De pelikaanbak is een gewone grondbak die bovenaan is uitgerust met een klem. Ideaal voor het werken met compost, stro of houtsnippers. Indien de klem in geopende stand staat, kan de pelikaanbak ook gebruikt worden als gewone grondbak. Schuifblad Werkbreedte 2000 mm 2500 mm 165 kg 260 kg Hoek ±30 º ±30 º Bladhoogte 500 mm 520 mm Het hydraulisch beweegbare blad maakt van het schuifblad het ideale hulpstuk voor het snel verplaatsen van materialen. Het mes is vervangbaar en standaard voorzien van een rechte afwerking. Indien gewenst is een uitvoering in rubber of met tanden mogelijk. Palletvork Breedte Inhoud 1050 mm 150 l 129 kg 1280 mm 350 l 160 kg 1800 mm 700 l 330 kg Met een hoogkiepbak kan de bestuurder hoger en verder reiken dan mogelijk is met sommige grotere machines. De bak kiept aan de voorkant d.m.v. een hydraulische cilinder. Samen met de telescopische laadarm wordt een storthoogte tot 3m15 bereikt. 4 in 1 bak Lengte 850 mm 1100 mm 90 kg 105 kg Het ideale hulpstuk voor het transporteren van paletten. Vervaardigd uit roestvrij staal en volledig conform de ISO-normen. De breedte van de vork is gemakkelijk te verstellen door het vergrendelingmechanisme met snelsluiting. Jib-laadarm Breedte Inhoud 1100 mm 155 l 152 kg 1280 mm 170 l 175 kg 1400 mm 190 l 190 kg Deze bakken kunnen gebruikt worden als gewone grondbak maar eveneens als schuifblad om stenen en hout te verplaatsen. Het voorste gedeelte van de bak opent zich d.m.v. twee hydraulische cilinders die zich aan de achterkant bevinden. De bak kan geledigd worden door hem te openen. Zo wordt er aan hoogte gewonnen. Verkrijgbaar met of zonder tanden. Vleugelbak Lengte jib-laadarm 1020 mm Haken 2 30 kg De jib-laadarm is eenvoudig maar praktisch hulpstuk waardoor het ophijsen en verplaatsen van zware lasten in kleine ruimtes zonder problemen kan verlopen. Telescopische jib-laadarm Max. lengte 1900 mm Inhoud 730 l Min. lengte 1300 mm Breedte mm Hefhoogte 4,7 m 325 kg 110 kg De vleugelbak wordt gebruikt voor het ruimen van sneeuw op grotere terreinen of als de sneeuw over grotere afstanden moet getransporteerd worden. De vleugels zijn individueel bestuurbaar. Zo kan de vleugelbak ook gemakkelijk door smallere doorgangen. De telescopische jib-laadarm is ideaal voor die heftaken waar een palletvork niet geschikt is. Met de laadarm kan je lasten hoger tillen en ze op moeilijk bereikbare plaatsen neerzetten met vloeiende, precieze en bovenal veilige manipulatie van de laadarm.

22 Grondwerk en bouw Backhoe 210 Graafdiepte Laadhoogte 2100 mm 2000 mm Draaihoek 140 º Bakken 250/400/700 mm 190 kg De graafarm 210 is een compact en krachtig graafapparaat. Het is gemakkelijk en snel te plaatsten met als resultaat een efficiënte graafmachine, ook voor beperkte ruimtes. Het lage gewicht maakt transport gemakkelijk. Het schuifblad onderaan is standaard voorzien. Graafarm 260 Graafdiepte Breedte 2600 mm 1300 mm Zwenkhoek 170 º Bak 400 mm 450 kg De Graafarm 260 is een volledig nieuwe ontwikkeling. Het zwenken van de graafarm gebeurd nu d.m.v. twee cilinders. Het nieuwe systeem werkt nauwkeuriger en vraagt minder onderhoud. De steunpoten worden hydraulisch gestuurd en ook het aan- en afkoppelen van de graafarm gaat nu vlotter. Graafarm 140 Hydraulische hamer Type Slagkracht AVANT B J 70 kg AVANT B J 110 kg AVANT B J 160 kg De AVANT breekhamer is een uiterst efficiënt en veelzijdig gereedschap speciaal ontwikkeld voor de AVANT laders. Met uw AVANT lader kunt u eerst afbraakwerkzaamheden uitvoeren met de breekhamer om erna, met de grondbak, alles snel en gemakkelijk op te ruimen. Inhoud Betonmolen Aandrijving 270 l Hydraulisch 490 kg De betonmolen wordt gebruikt als er geen elektriciteit voor handen is of als de beton moet verplaatst worden naar moeilijk bereikbare plaatsen. De betonmolen wordt hydraulisch aangedreven en wordt geledigd door hem uit te kiepen zoals een grondbak. Hydraulische lier Graafdiepte 1400 mm 1400 mm Laadhoogte 2500 mm 2500 mm Bakken 250 mm 400 mm 80 kg 90 kg Trekkracht Treksnelheid Kabellengte 1000 kp 2,3 m/s 30 m 105 kg De graafarm 140 is de ideale oplossing voor kleinere graafwerken waar een maximale diepte van 140 cm voldoende is. De graafarm is gemakkelijk te monteren en wordt bediend via de hydraulische bedieningshendel. Zijwaarts zwenken gebeurd d.m.v. draaien aan het stuur. Sleuvengraver De hydraulische lier maakt het verslepen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk. De lier is uitgerust met een veiligheidsnet, 30 meter kabel en trekstang. De lier wordt hydraulisch aangedreven, gemonteerd op de snelkoppelplaat en bediend met de joystick. Bomenklem Graafdiepte max 900 mm Max. diameter stam 500 mm Sleufbreedte mm 60 kg Met de sleuvengraver kan men gemakkelijk smalle sleuven graven zonder het grasveld of de beplantingen te beschadigen. Kan verkregen worden met drie verschillende kettingen: Een standaard aardeketting. Een ketting voor bevroren ondergrond en een heavy duty ketting met wolfraam tanden voor het zwaarste werk. Grondboor Boren Max. koppel Direct drive mm 1355 Nm HD mm 1886 Nm HD mm 2452 Nm HD mm 3017 Nm De hydraulisch aangedreven grondboor bestaat in verschillende diameters waardoor het voor uiteenlopende opdrachten kan gebruikt worden. Een verlengstuk maakt het mogelijk om tot een diepte van 2m50 te boren. De breedte van de boor varieert van 100 m t.e.m. 900 mm. Met de bomenklem kan men een of meerdere boomstammen heffen en te verplaatsen. De klem is voorzien van een krachtige hydraulische cilinder en kan daardoor ook vlot overweg met grote stenen, takken, stronken en andere vergelijkbare materialen. Max. belasting Max. werkhoogte Hoogte (met werkplatform omlaag) Breedte Leguan kg 5,0 m 1900 mm 1300 mm 405 kg De Leguan 50 wordt zoals elk AVANT gereedschap rechtstreeks aangesloten op de snelkoppelplaat. Daardoor kan het snel en gemakkelijk aan- en afgekoppeld worden. De hoogtewerker is ontwikkeld volgens de geldende richtlijnen en is CE gekeurd. De maximale (veilige) belasting is 200 kg. Er kan dus gemakkelijk met twee op gewerkt worden.

23 Terreinonderhoud Roterende borstel Werkbreedte 1050 mm 1300 mm Borstel diam. 500 mm 500 mm Borstel mat. Nylon 130 kg 160 kg Verkrijgbaar in verschillende breedtes, borsteldiameters en met of zonder opvangbak. De veeghoek kan handmatig worden ingesteld. De borstel steunt op drie grote wielen zodat er vlot over iedere ondergrond kan gereden worden. Standaard voorzien van een nylon borstel. Borstels met nylon en staal of alleen staal zijn optioneel leverbaar. Borstel met opvangbak Werkbreedte 1050 mm 1300 mm Werkbreedte met zijborstel 1350 mm 1600 mm Inhoud opvangbak 170 l 170/200 l 230 kg 380 kg Deze borstels met opvangbak zijn speciaal gemaakt voor grote tuinen, parken en het schoonmaken van straten. Drie grote steunwielen garanderen een soepele en gemakkelijke besturing. Met de in optie verkrijgbare zijborstel wordt het schoonmaken van stoepranden, geulen en straathoeken erg makkelijk. Het ledigen van de opvangbak gebeurd hydraulisch d.m.v. de joystick. Sneeuwborstel Werkbreedte 1050 mm 1300 mm Borstel diam. 550 mm 550 mm Borstel mat. Verstelbare hoek Nylon hydraulisch 130 kg 160 kg De sneeuwborstel is speciaal ontworpen voor het sneeuwvegen ook als deze is aangestampt. Met de optionele steunwielen kan de borstel ook als een gewone roterende borstel gebruikt worden. Vacuümborstel Breedte zonder zijborstels 1200 mm Breedte met een zijborstel 1650 mm Breedte met twee zijborstels 2100 mm Inhoud opvangbak 800 l De vacuümborstel is hoofdzakelijk bedoeld voor het opzuigen van bladeren in tuinen, domeinen en parken. De opgezogen bladeren en vuil worden in de opvangbak samengepakt. De zuigmond is voorzien van een roterende borstel die natte bladeren en vastzittend vuil los maakt en opzuigt. De snelheid van de roterende borstel kan traploos ingesteld worden. Hogedrukreiniger Werkdruk Verbruik Inhoud tank 200 bar 5-30 l/min 270 l Mondstukken 8 Hydraulisch kiepende aanhangwagen Laadvermogen 1200 kg 1800 kg Breedte 1125 mm 1350 mm Lengte 1710 mm 2240 mm Banden 23x8, x12-12 Hoogte zijkant 280 mm 560 mm Hiervan zijn twee versies beschikbaar met een laadvermogen van 1200 of 1800 kg. Beide zijn uitgerust met een hydraulisch kiepsysteem. Alle zijpanelen kunnen verwijderd worden. Voor het kleine model kunnen extra panelen besteld worden. Bij het grote model worden deze als standaard geleverd. Opgelet: De AVANT moet uitgerust zijn met een hydraulische aansluiting achteraan en een trekhaak. Zandstrooier Werkbreedte Inhoud Aandrijving Een hydraulische zandstrooier voor het snel en efficiënt verspreiden van zand. De bak wordt vooraan gemonteerd en gevuld zoals bij een normale bak. De zandstrooier wordt hydraulisch aangedreven en is voorzien van een spiraal die voorkomt dat het zand gaat klonteren. De geveerde platen in het toevoerkanaal zijn zo gemaakt dat stenen de strooier niet kunnen blokkeren of beschadigen. Werkbreedte Sneeuwploeg Sneeuwblazer Werkbreedte 1400 mm Chute rotation 270 º 1800 mm 1500 mm 1500 mm 500 l Hydraulisch 250 kg 2200 mm 1800 mm Bladhoogte 770 mm 770 mm Zwenkbereik ±55 º ±35 º 280 kg 305 kg De sneeuwploeg is het aangewezen toebehoren voor het efficiënt ruimen van sneeuw. De ploeg bestaat uit twee onafhankelijke van elkaar aanpasbare bladen. Beide bladen zijn geveerd en volgen, dankzij het zwevend ontwerp, perfect de ondergrond. De hoek van de bladen kan onafhankelijk van elkaar aangepast worden via een elektrische schakelaar. Centrifugaalstrooier Verspreidingsbreedte Inhoud Vracht 0,8-6 m 250 l 500 kg 130 kg Deze robuuste strooier wordt gebruikt voor het verspreiden van zand, zout, grind en meststoffen. De strooibreedte, hoeveelheid en richting zijn aanpasbaar. 265 kg De watertank heeft een inhoud van 270 l. De max. waterdruk is 200 bar en het waterverbruik kan ingesteld worden. Standaard uitgerust met een afstelbare lans met 8 naar onder gerichte spuitmonden en een hogedruk lans met 15 m hogedrukslang. The two phase design (first the auger of the blower takes in the snow, then a separate turbine blows it out) of the AVANT snow blower makes it a very efficient snow removal tool, also with wet and heavy snow. Discharge chute rotation is 200, powered by hydraulic motor and operated from the driver s seat. Blowing height can be adjusted manually.

24 Tuin en park Grasmaaier 1200 Snijbreedte Messen Snijhoogte 1200 mm 2 pcs mm 170 kg Deze AVANT grasmaaier is uitgerust met een sterk maaidek met instelbare maaihoogte dat standaard voorzien is op mulching (ombouwbaar naar zijdelingse- of achteruitworp). Door de zweefstand en de vier grote rubberen steunwielen volgt hij perfect de ondergrond. Grasmaaier 1500 Klepelmaaier met hydraulische arm Max. reikwijdte Werkbreedte 3,5 m 1,0 m De klepelmaaier met hydraulische arm kan op plaatsen geraken waar men met de machine niet kan rijden. Zo wordt het maaien van bermen, grachten, oevers en andere moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk en veilig. De hydraulische arm laat een vloeiende en precieze controle van de klepelmaaier toe. Kantensnijder Snijbreedte Messen Snijhoogte 1500 mm 3 pcs mm Snijdiepte max. 150 mm 65 kg 220 kg De grootste AVANT grasmaaier is bedoeld voor het maaien van grotere oppervlakten. Door de zweefstand en de vier grote rubberen steunwielen volgt hij perfect de ondergrond. Het gras wordt achter de maaier uitgeworpen. Grasmaaier met opvangbak De kantensnijder is een perfect gereedschap voor het bijwerken van gazons, hagen, bloemenperken, enz. het bestaat uit een hydraulisch aangedreven freesmes dat gemonteerd is naast een snijschijf. Het mes bepaalt de snijhoek. De snijdiepte is instelbaar. Houthakselaar Snijbreedte Messen Snijhoogte Inhoud opvangbak 1200 mm 2 pcs mm 210 l Diameter hout Spaanderlengte max. 90/160 mm apr. 13 mm 300 kg De grasmaaier met opvangbak is zeer gebruiksvriendelijk en verzamelt al het maaisel in de opvangbak. Dankzij een goede zuigkracht kan de maaier ook gebruikt worden als bladzuiger. Grasmaaier met opvangbak 1500 Snijbreedte Messen Snijhoogte Inhoud opvangbak Snijbreedte 1300 mm 1500 mm Snijhoogte 1500 mm mm 3 pcs mm 800 l Ontwikkeld voor de professionele markt, heeft deze maaier een maaibreedte van 1500 mm en een opvangbak van 800 l. Door de goede zuigkracht kan deze grasmaaier ook dienst doen als bladzuiger. De mulchingmessen van de maaier vermalen het maaisel, de bladeren e.a. alvorens het in de opvangbak samen te pakken. Het vermalen materiaal is ideaal om te composteren. Geschikt voor grote oppervlakten. De opvangbak kan eenvoudig vanuit de bestuurderszetel geledigd worden. Met de laadarm op de AVANT kan ook in een container of aanhangwagen geledigd worden. Klepelmaaier Messen 36 st. 42 st. 290 kg 315 kg De klepelmaaier is het ideale hulpstuk voor het zwaardere maaiwerk. Deze maaier snijdt gemakkelijk door lang gras en kleine planten heen. Ook bruikbaar als bermmaaier. Met de hydraulische houthakselaar kunnen kleine boomstammen, takken, hout- en zaagresten tot kleine stukken verhakseld worden. Deze krachtige houthakselaar wordt handmatige gevoed. De houtsnippers die overblijven worden door een 360 draaibare pijp geloosd. Houtkliever Max. diameter stam 400 mm 400 mm Lengte stam Kloofcapaciteit Houtzaag / houtkliever Max. diameter stam Zaaglengte max. 300 mm mm Zaagflens mm 1000 mm n. 40 logs/min 150 kg 250 kg De houtkliever is uitgerust met een hydraulische cilinder die de boomstam tegen het mes aandrukt. De hoogte van het mes is instelbaar en bepaald of de stam in twee of vier delen gekliefd wordt. De houtkliever heeft een automatische terugslag die kan worden bijgesteld met de eindschakelaar. De stopschakelaar voorkomt dat de machine werkzaam is terwijl het veiligheidsscherm niet naar beneden staat. 265 kg Als combinatie van een kettingzaag en een hydraulische kloofmachine is dit toebehoren ideaal voor het maken van brandhout. Hij kan gemakkelijk samen met de AVANT getransporteerd worden. Zij het gekoppeld aan de snelkoppelingsplaat of aan de trekhaak.

25 Tuin en park Hydraulische frees Hydraulische klinkerklem Werkbreedte Werkdiepte 1300 mm max. 150 mm 180 kg Grijpbreedte Totale breedte Hefcapaciteit mm mm 400 kg 230 kg De hydraulische frees is ontworpen voor zwaar gebruik en is uitgerust met een hydraulische motor en kettingaandrijving. De bewerkingsdiepte is instelbaar tot 150 mm. Ideaal voor nauwkeurige werkzaamheden aan tuinperken, zaaibedden en andere freeswerken. De frees kan uitgerust worden met een kruimelrol die het afstellen van de bewerkingsdiepte vergemakkelijkt en de bewerkte grond gelijk maakt. Overtopfrees Werkbreedte 1300 mm 1500 mm Werkdiepte mm 250 kg 300 kg met zaaier 290 kg 350 kg De overtopfrees freest de grond en begraaft eventuele stenen en andere objecten tot 150 mm diep met als resultaat een gefreesde en licht aangedrukte toplaag. De werkdiepte is trapsgewijs bij te stellen via de kruimelrol aan de achterzijde. Een zaaier voor op de overtopfrees is apart verkrijgbaar. Rotoreg Werkbreedte 1220 mm 1400 mm Breedte veldrol 1350 mm 1500 mm Werkdiepte mm 220 kg 250 kg De rotoreg is een uitstekende egaliseerder voor plaatsen waar de grond perfect egaal moet zijn. Het bewerkt alleen de toplaag en zorgt voor de perfecte afwerking die nodig is voor het zaaien. De werkdiepte is af te stellen met de kooirol aan de achterzijde die tijdens het bewerkingproces zorgt voor het gelijkmaken van het zaaibed. Nivelleerrek Met de hydraulische klinkerklem is het snel en efficiënt beklinkeren. De klinkerklem neemt een hele laag klinkers van de pallet en legt ze op hun plaats. Let op!: AVANT jib-laadarm (A32395) vereist voor het gebruik van de hydraulische klinkerklem. Grijpbreedte Hoogte grijper Lengte grijper Capaciteit De mechanische steenklem is gemakkelijk te monteren op de AVANT jib-laadarm. Dankzij de krachtige klem kunnen betonelementen, stoepranden, stenen, enz. snel en efficiënt verplaatst worden. Stronkenboor Diameter snijkop Lengte aandrijfas Steenklem mm 170 mm 420 mm 900 kg 55 kg 350 mm 500 mm 300 kg De stronkenboor is gemakkelijk en veilig in gebruik voor het verwijderen van boomstronken. De uit drie messen bestaande snijkop heeft een lage draaisnelheid maar een hoge aandrijfkracht. Daardoor kan er veilig gewerkt worden, ook in situaties met weinig werkruimte of in voetgangersgebieden. Pottenklem Breedte 1200 mm 1500 mm 85 kg 95 kg Min. / Max. ᴓ Max. belasting mm 650 kg 95 kg Een simpele en goedkope oplossing voor het egaliseren van grote oppervlakten en kan eveneens gebruikt worden voor het vlak maken van tuin- en voetpaden. Cultivator De pottenklem is vooral bedoeld voor het optillen en verplaatsen van ronde objecten zoals tonnen, planten- en boompotten. De grijpkracht kan geregeld worden zodat ook breekbare materialen kunnen verzet worden. De pottenklem is tevens voorzien van twee kleinere rubberen grijpers om kleine en fragiele objecten op te pakken. Duwborstel Breedte 500 mm Werkdiepte 300 mm 50 kg Breedte 1300 mm 34 kg Met de krachtige cultivator kan men de grond openbreken, wortels uit de grond trekken en aangestampte grond uiteensplijten. De drie tanden zijn vervangbaar en de splijthoek kan aangepast worden met de kipcilinder. De duwborstel is een handige en budgetvriendelijke borstel voor het vegen van kleine oppervlakten. De duwborstel heeft geen bewegende onderdelen en duwt het vuil voor zich uit. De duwborstel is ook handig bij klinkerwerken als invoegborstel.

26 Landbouw XL Mestvork Breedte 1100 mm 190 kg 1300 mm 200 kg 1500 mm 215 kg De mestvork is uitgerust met een krachtige hydraulische cilinder. De sterke tanden van de grijper kunnen goed door alle soorten van voeder en mest heen grijpen. De vervangbare tanden zijn gemaakt van versterkt staal en worden gemonteerd d.m.v. een moer. Schuifblad voor mestvork Kuilhapper Breedte 1000 mm 1300 mm 245 kg 280 kg Capaciteit n. 250 kg n. 400 kg De krachtige en robuuste kuilhapper past op alle AVANT modellen. Met de kuilhapper kan men gemakkelijk voer snijden uit een silo en het direct verdelen. Dankzij het open ontwerp van het snijblad is de zichtbaarheid tijdens het verdelen optimaal. Carrouselborstel Breedte hoofdblad Breedte zijblad 1200 mm 550 mm 50 kg Werkbreedte Borsteldiameter Borstelmateriaal 1000 mm 1000 mm Nylon 70 kg Om het schuifblad te monteren op de mestvork hoeft men de vork alleen maar in het schuifblad te rijden en te vergrendelen met de bovenste klem. Het is speciaal ontworpen om vloeren schoon te maken en is standaard uitgerust met een standaard zijblad. Inhoud Breedte Voederbak 650 l 1370 mm 240 kg De AVANT voederbak is uitgerust met een hydraulische aangedreven verdeler in de bodem en kan het voer zowel aan de linker of de rechter zijde verdelen. De voederbak wordt vooral aanbevolen wanneer men gesneden kuilvoer en andere voedingsstoffen moet verdelen. Graan- / meelverdeler De hydraulisch aangedreven carrouselborstel is nuttig om materialen opzij te vegen. De borstel roteert in beide richtingen. De carrouselborstel kan uitgerust worden met andere types van borstel. Ronde balenklem Max. gewicht baal Max. breedte klem Min. breedte klem Max. breedte baal 120 kg 900 kg 1500 mm 950 mm 1470 mm Met de balenklem kan men verpakte voederbalen, hooibalen en andere ronde balen transporteren zonder de verpakking te beschadigen. Pistesleep Inhoud 300 l Breedte 1350 mm Breedte 1100 mm 240 kg 90 kg Deze graan- / meelverdeler heeft een inhoud van 300 l. De bak is uitgerust met een hydraulische motor en vijzel met 200 mm doorsnede. De bak is ontworpen om meel en fijn graan te verdelen. De rand van de bak kantelt tot aan de grond wat het laden erg gebruiksvriendelijk maakt. Inhoud Hoogte Breedte Stroblazer 665 l 1270 mm 1460 mm 120 kg Met de stroblazer kan men snel en gemakkelijk stro verdelen in de stallen. Afhankelijk van het toerental van de motor blaast de ventilator het materiaal tot een afstand van drie tot vier meter. Het optionele schuifblad houdt de vloer schoon. Zowel links als rechts verdeling is mogelijk. De pistesleep is bedoeld om de rijbaan los te maken en te egaliseren. De sleep heeft twee rijen geveerde tanden die de bodem losmaken, een egaliseerder die de grond vlak maakt en een rol die de bodem aandrukt. Deze pistesleep tast de onderstructuur van het rijoppervlak niet aan. Opgelet: De AVANT moet uitgerust zijn met een enkelwerkende hydraulische aansluiting aan de achterzijde en een trekhaak. Hefhoogte haak Breedte Big bag lifter 1200 mm 1000 mm 80 kg Met de big bag lifter kan men big bags gemakkelijk opheffen en transporteren. Dit eenvoudige gereedschap maakt het laden van meststoffen of het stapelen van big bags erg gemakkelijk. Deze brochure bevat maar enkele van de 150+ beschikbare toebehoren van AVANT. Contacteer uw locale dealer voor meer informatie over de AVANT toebehoren.

27 Moderne productiefaciliteit Uw AVANT wordt met de modernste productietechnieken en methodes gebouwd. Alvorens het afleveren van uw AVANT ondergaat deze machine verschillende kwaliteitscontroles en wordt hij uitvoerig getest zodat hij voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van AVANT. Onderdelen Een snelle en betrouwbare onderdelenservice is voor iedere AVANT eigenaar een must. Elke AVANT invoerder levert onderdelen vanuit zijn eigen voorraad waardoor deze binnen de 24u verzonden worden. Inruilwaarde De sterke basisconstructie en het eenvoudige en betrouwbare ontwerp maken AVANT machines erg waardevast. AVANT machines worden wereldwijd in diverse werkomstandigheden ingezet. Deze jarenlange ervaring gecombineerd met een omvangrijk servicenetwerk en de dienstverlening op vlak van reserveonderdelen maken AVANT een veilige keuze.

28 AVANT TECNO OY Ylötie YLÖJÄRVI FINLAND sales@avanttecno.com Officieel erkende invoerder voor AVANT: AVANT voert een beleid van constanteinnovatieen weerhoudt zich het recht om de specificatieszonder voorafgaandekennisgavete veranderen AVANT Tecno Oy. All rights reserved.

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u De volledig vernieuwde AVANT 700 In de nieuwe AVANT 700 serie zijn de volgende kenmerken verder ontwikkeld: Efficiëntie en wendbaarheid Multifunctionaliteit Ergonomie Veiligheid AVANT 745 AVANT 750 1400

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,1 m. 3,1 m. 15 km/u. 25 km/u

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,1 m. 3,1 m. 15 km/u. 25 km/u Dutch 700 Serie De revolutionaire AVANT 700 serie In de AVANT 700 serie zijn de volgende kenmerken verder ontwikkeld: Efficiëntie en wendbaarheid Multifunctionaliteit Ergonomie Veiligheid AVANT 745 AVANT

Nadere informatie

De Avant 400 serie. 500 kg. 350 kg. 550 kg. 800 kg. 20 pk diesel. 20 pk diesel. 20 pk benzine. 20 pk benzine. 1m40. 2m80. 2m80. 2m80. 10 km/u.

De Avant 400 serie. 500 kg. 350 kg. 550 kg. 800 kg. 20 pk diesel. 20 pk diesel. 20 pk benzine. 20 pk benzine. 1m40. 2m80. 2m80. 2m80. 10 km/u. Dutch 400 serie De Avant 400 serie Als jongste telg van het AVANT gamma neemt de 400 serie een prominente positie in. Hij is immers ontstaan uit de klantenvraag naar een compacte polyvalente machine met

Nadere informatie

De nieuwe Een AVANT bestuurder AVANT 400 serie zit altijd vooraan

De nieuwe Een AVANT bestuurder AVANT 400 serie zit altijd vooraan De nieuwe AVANT 400 serie Als jongste telg van het AVANT gamma neemt de 400 serie een prominente positie in. Hij is immers ontstaan uit de klantenvraag naar een compacte polyvalente machine met een dieselmotor

Nadere informatie

Nederlands. 300 Serie

Nederlands. 300 Serie Nederlands 300 Serie AVANT 300 de compacte, robuuste en AVANT aandrijving Rechtstreekse hydraulische aandrijving met vier hydromotoren, een voor elk wiel. De AVANT 300 is uiterst wendbaar en heeft een

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

English Dutch. 300 serie

English Dutch. 300 serie English Dutch 300 serie AVANT 300 de compacte, robuuste en AVANT aandrijving Rechtstreekse hydraulische aandrijving met vier hydromotoren, een voor elk wiel. De AVANT 300 is uiterst wendbaar en heeft een

Nadere informatie

De echte multitasker. Wanneer er meer kracht vereist wordt

De echte multitasker. Wanneer er meer kracht vereist wordt Nederlands De echte multitasker Sterke en betrouwbare Kohler-benzinemotor (20pk) Uiterst krachtig ROPS veiligheidsframe / FOPS dak Standaard veiligheidsgordel Wanneer er meer kracht vereist wordt Sterke

Nadere informatie

Dutch. Toebehoren 2014

Dutch. Toebehoren 2014 Dutch Toebehoren 2014 Goederenbehandeling...4-16 Grondbak...4 Volumebak...5 4-in-1 bak...6 Hoogkiepbak...7 XL hoogkiepbak...8 Pelikaanbak...9 Industriegrijper...9 Nivelleerbak...10 Palletvork...11 Palletvork

Nadere informatie

Nederlands Serie

Nederlands Serie Nederlands 400-700 Serie Een compleet gamma voor elke job! m 500-550 kg 14 kw b 14 kw d 400 serie 500 serie 2,8 m 10-12 km/u 980-1030 kg 2195 mm 2305 mm m 800-950 kg 2,8 m 1320 kg - 1 kg 14-19 kw diesel/lpg

Nadere informatie

Nederlands , e Serie

Nederlands , e Serie Nederlands 400-700, e Serie Een compleet gamma voor elke job! m 550 kg 16 kw diesel 400 serie 500 serie 2,8 m 12 km/u 1030 kg - 1080 kg 2195 mm m 800-950 kg 2,8 m 1370 kg - 1420 kg 16-19 kw diesel 12-19

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

English Dutch. 500 serie

English Dutch. 500 serie English Dutch 500 serie Telescopische kniklader De AVANT 500 serie heeft alle voordelen van een verreiker De unieke basisconstructie van de AVANT 500 serie maakt hem tot een onklopbare machine in zijn

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23

MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23 MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23 Deze zeer compacte MINI MULTI TRUCK voorzien van een Briggs & Staton motor, is een zeer veelzijdige machine die met een zeer brede range aan aanbouwhulpstukken voor

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch.

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch. MP Nederland Hengelderweg 22, 6942 NB Didam Tel. 0316 523142 - info@mpnederland.nl Productblad MP 50 OMSCHRIJVING Maximale oppervlakte prestatie Werkbreedte centrale borstel Werkbreedte met een zijborstel

Nadere informatie

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN STIGA TITAN De Stiga Titan is een werktuigdrager voor 4 seizoenen met diverse toepassingen. De Stiga Titan is leverbaar met Yanmar dieselmotor met 26 of 32 pk,

Nadere informatie

Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en

Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

Mini Multi Truck MTR23

Mini Multi Truck MTR23 Mini Multi Truck MTR23 Deze zeer compacte Lumag MINI MULTI TRUCK is voorzien van een Briggs & Staton motor en is een zeer veelzijdige machine die met een zeer brede range aan aanbouwhulpstukken voor allerlei

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in de kern n Sterke materialen, getest ontwerp Dankzij hun opbouw uit zeer duurzame materialen zijn de Bobcat E14 en E16 supersterk

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

2015 - www.vertservice.net

2015 - www.vertservice.net 2015 www.vertservice.net Gebruikte trekkers 80 nieuwe toebehoren Grote keuze aan onderdelen! Ontdekt onze nieuwe Internet Shop Symbolen Werkbreedte (cm) Gewicht van de machine (kg) Minimaal vermogen van

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders. Q18 Q27 Q35 Q42

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders.  Q18 Q27 Q35 Q42 Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders www.quappen.nl Q18 Q27 Q35 Q42 Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren.

Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren. Houtversnipperaar Deze machine is ideaal voor het versnipperen van allerlei soorten groenhout en is geschikt voor hoveniers en particulieren. Versnipperprincipe: trommelhakselaar Maximale stamdoorsnede:

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. KUBOTA Dieselzitmaaier GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. Een genoegen om te bezitten en

Nadere informatie

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER COMPACT STERK EN COMFORTABEL, DE NIEUWE KUBOTA KC70-4 BESPAART U TIJD EN MOEITE. VIJF VERSIES ZIJN BESCHIKBAAR: H/HV/VHD/SL/VSL.

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

K 1100 met veegmachine met K 1200 met veegmachine met K 1200 met maaibalk opvangbak en zijbezem

K 1100 met veegmachine met K 1200 met veegmachine met K 1200 met maaibalk opvangbak en zijbezem KERSTEN K1100 - K 1200 Pro K 2000 The finishing touch K 1100 met veegmachine met K 1200 met veegmachine met K 1200 met maaibalk spatlap opvangbak en zijbezem K 1100 met onkruidborstel K 800 met sneeuwruimschild

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

Efficiëntie. De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak. Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie.

Efficiëntie. De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak. Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie. GZD15 4_Volets_A4_Kubota.qxd 6/07/04 18:22 Page 1 De Zero-Turn maaier GZD15. Wij mak Efficiëntie Indrukwekkende resultaten wat betreft snelheid en ergonomie. De Glide-Cut-maaier met achteruitworp. Anders

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com X-TRA X-TRA X-TRA V6004T V6004T X-TRA Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine TM from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine Reken af met stof en vuil met de veelzijdige 636 Green Machine. Aantrekkelijke openbare ruimtes. De 636 laat een zeer

Nadere informatie

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers

SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk. SUIRE STARGREEN met 1 rotor voor tractoren tot 75 pk. OPTIES voor MG en SG Maaiers SUIRE MINIGREEN met 1 rotor speciaal voor mini tractoren tot 35 pk MG 120 maaibreedte 1200 mm maaihoogte 25/45/65 mm, eigen gewicht 137 kg Ook leverbaar met smalle CAT 1 aansluiting voor zeer kleine tractoren

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Motorvermogen: 44 pk Eigen gewicht: 2950 kg KUBOTA COMPACTE VERREIKER

Motorvermogen: 44 pk Eigen gewicht: 2950 kg KUBOTA COMPACTE VERREIKER Motorvermogen: 44 pk Eigen gewicht: 2950 kg KUBOTA COMPACTE VERREIKER De nieuwe Kubota verreiker is een compacte machine die ontwikkeld is om te werken in kleine ruimtes. Dankzij de ruime cabine en het

Nadere informatie

De nieuwe TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

De nieuwe TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner team TOBROCO Industrielaan 2 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-mail: info@tobroco.com De nieuwe TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Kernwaarden: duurzaamheid en betrouwbaarheid n Sterke materialen, beproefd ontwerp Het gebruik van duurzame materialen maakt de Bobcat E14 en E16 supersterk en robuust.

Nadere informatie

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 E08 MICRO-GRAAFMACHINE Intrekbaar onderstel en blad Inklapbare TOPS-constructie Ingebouwde veiligheid voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-over-giek ontwerp Optionele

Nadere informatie

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing

Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing Motor: 4 cilinder diesel motor met directe inspuiting 2998 cc Maximaal 100 pk gereduceerd naar 85 pk Brandstofverbruik : ongeveer 4,5-5,5

Nadere informatie

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER KUBOTA DIESEL ZITMAAIER GR GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.. Laat uw gazon er net zo mooi

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

T110. Compacte rupsladers

T110. Compacte rupsladers T110 Compacte rupsladers Klein maar krachtig Met de Bobcat T110, de meest compacte rupslader uit de sector, hebt u een beweeglijk werktuig voor alle tuinaanleg- en bouwwerken. En u kunt dit klein en krachtig

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

T110. Compacte rupsladers

T110. Compacte rupsladers T110 Compacte rupsladers Klein maar krachtig Met de Bobcat T110, de meest compacte rupslader uit de sector, hebt u een beweeglijk werktuig voor alle tuinaanleg- en bouwwerken. En u kunt dit klein en krachtig

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

BESCHRIJVING F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F853 F853H F853HS F853HSL SERIE De F853 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F853 he twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en de andere voor de werkhydrauliek.

Nadere informatie

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016 VEEGMACHINES werkbreedte 70 cm. Limpar 67 Limpar 72 Limpar Accu 26 Art.nr.: 22400752 22400751 22400790 GCV 140 OHC GCV 140 OHC Accu 24 volt Vermogen: 2,2 kw / 135 cc 2,2 kw / 135 cc 0,5 kw Rijsnelheid:

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019 Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen Deze krachtige tuinfrezen maken het jou gemakkelijk Puurs, 2 april 2019 Als je je eigen groenten kweekt, is een beetje hulp altijd welkom, bijvoorbeeld

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

EXCELION 2000 REINIGEN

EXCELION 2000 REINIGEN 90 EXCELION 2000 REINIGEN cleanion EEN VEELZIJDIGE VEEGMACHINE GESCHIKT VOOR ALLE SEIZOENEN - De Cleanion veegmachine is betrouwbaar en multifunctioneel en kan in alle seizoenen en op alle oppervlakken

Nadere informatie

Veegmachines SR 1601

Veegmachines SR 1601 Neem bijvoorbeeld de stofbeheersing van de Nilfisk SR 1601 veegmachine die is uitstekend. Het ontstaan van stof tijdens het vegen wordt effectief voorkomen dankzij het Dustguard vernevelingssysteem. Minder

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

Het gemak van kwaliteit

Het gemak van kwaliteit Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen loaders. Quappen loaders zijn mini-laadschop/ knikladers met een bijzonder

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg MICRO GRAAFMACHINE 690 kg COMPACTE AFMETINGEN Yanmar is de enige fabrikant van een micrograafmachine in deze gewichtsklasse. Zeer compacte afmetingen > Breedte: slechts 690 mm. > Draaicirkel achter beperkt

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE

PROMOTIE VOOR VAN HUSQVARNA RIDER 115C ACTIE VAN 3.879 VOOR 3.699 ACTIE HUSQVARNA RIDER 115C Compacte en gebruiksvriendelijke Rider met 95 cm Combi maaidek. Geschikt voor huiseigenaren die een efficiënte en multifunctionele zitmaaier zoeken, die

Nadere informatie

MobyLift TC-120. Mobiel hefsysteem. Uniek in kwaliteit en service

MobyLift TC-120. Mobiel hefsysteem. Uniek in kwaliteit en service Mobiel hefsysteem Uniek in kwaliteit en service De is een mobiel hefsysteem die speciaal is ontworpen om op een ergonomische wijze allerlei producten zoals deuren, bladen, panelen en (glas)platen op te

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 20 pk Eigen gewicht: 1175 kg KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800 kg. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER

B1220/B1620/B1820. Nieuwe instaptrekkers KUBOTA DIESEL TREKKER R KUBOTA DIESEL TREKKER B B1220/B1620/B1820 Nieuwe instaptrekkers Met een nieuw, slank ontwerp en meer vermogen zijn de nieuwe Kubota B-serie trekkers perfect voor een grote variëteit aan tuin- en landbouwwerkzaamheden.

Nadere informatie