Accord Tourer Soichiro Honda Honda Motor Europe (North) GmbH Honda Nederland BV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Accord Tourer Soichiro Honda Honda Motor Europe (North) GmbH Honda Nederland BV"

Transcriptie

1 Accord Tourer

2

3 Zelfs de meest geavanceerde werkplaats is nutteloos voor de Honda-ingenieurs als een bijzonder stuk gereedschap ontbreekt. Een stuk gereedschap dat ongrijpbaar en onzichtbaar is, maar wel voelbaar: passie. De passie waaruit de droom van oprichter Soichiro Honda ontstaan is: alle mensen mobiliteit geven. De passie die ons elke dag aanspoort om nieuwe ontwikkelingen tot stand te brengen en de beste oplossingen te vinden zodat we succesvolle raceauto s en speedboten maken die motorsporthistorie schrijven. De passie waardoor het voor ons mogelijk werd ASIMO, een van de modernste humanoïde robots ter wereld, te ontwikkelen en de HondaJet, met zijn toonaangevende aandrijving, te maken. En de passie om een van de meest vooruitstrevende auto s van dit moment te maken. De Accord. Een Honda uit passie.

4 04 05 Inhoud 06 Exterieur 10 Interieur 16 Techniek 22 Veiligheid 30 Uitrusting 44 Technische gegevens 48 Uitrustingsgegevens 50 Originele accessoires 54 Service en meer

5

6 06 07 Exterieur

7 Ook de buitenkant onthult veel over het karakter Een bestuurder bekijkt zijn auto heel anders dan technici. In de Accord Tourer ziet de bestuurder waarschijnlijk een elegante auto met energieke lijnen. Onze technici echter zien vooral een optimale stroomlijn, maximale controle en grote stabiliteit. Elk esthetisch detail van de Accord Tourer heeft zijn oorsprong in de techniek. En elke carrosserielijn voldoet aan onze hoge eisen op het gebied van techniek en functionaliteit. Het design is uitgesproken sportief, zoals de duidelijk zichtbare wielkasten aantonen. Het ontwerp is het resultaat van veel ontwikkelingswerk met als doel de bestuurder meer controle over de auto te geven. Ook het lage zwaartepunt en de grote spoorbreedte dragen bij aan het wendbare en betrouwbare rijgedrag van de Accord Tourer. De markante lijnen, die vanaf de koplampen langs de flank naar de achterkant lopen, onderstrepen het aerodynamische karakter van het design. En de indrukwekkende voorbumper en de elegante dakspoiler dienen niet alleen als stijlelement ze verminderen de opwaartse druk op hogere snelheden voor een perfecte rijbalans.

8 08 09 Exterieur Wat niet zichtbaar is, kan zich wel laten zien Het meest waardevolle wat onze technici en designers toevoegen aan elke nieuwe Honda is ervaring. Die vertelt ons immers welke visies en ideeën gereed zijn voor praktische toepassingen. En ook hoe we ze werkelijkheid laten worden. Voor de ontwikkeling van de Accord was deze ervaring uiterst belangrijk. Alleen zo was het mogelijk de toonaangevende lijnen te verenigen met de meest vooruitstrevende techniek. Van superieur chassis tot nieuwe, krachtige motoren. Van LKAS*, dat de bestuurder helpt de auto in de rijbaan te houden, tot ACC*, de actieve cruisecontrol die een veilige afstand tot de voorligger bewaart. * Optioneel beschikbaar op het uitrustingsniveau Executive met 2.2 i-dtec- of de 2.4 i-vtec-motoren als onderdeel van het Honda Advanced Safety-pakket (zie pagina 40-41).

9

10 10 11 Interieur Complex denken maakt rijden makkelijker Al sinds onze deelname aan de Formule 1-races is het een van de doelen: het rijden makkelijker maken voor de bestuurder door innovatieve cockpittechnologieën. De Accord Tourer zet deze traditie voort met inzet van de modernste middelen. Standaard heeft de Accord Tourer een meervoudig verstelbaar en multifunctioneel driespaaksstuurwiel. Dat stuurt niet alleen prettig en zeker, maar met de knoppen kan de bestuurder tal van functies bedienen. Zoals de radio met cd-speler en AUX en USB aansluiting, het multifunctionele informatiedisplay, de cruisecontrol* en de Bluetooth-verbinding voor handsfree bellen met spraaksturing**. Zo kunt u de belangrijkste functies altijd bedienen, zonder uw handen van het stuur te nemen. De moderne stoelen ogen niet alleen elegant, ze bieden perfect comfort en zorgen voor ontspannen rijden. Dat komt door de sterke profilering en de trillingsdempende laag die zich aan uw lichaam aanpast. Dankzij de sterke combinatie van ergonomie en comfort zorgt de Accord Tourer ervoor dat de bestuurder zich kan concentreren op het allerbelangrijkste: het rijden. * Standaard vanaf het uitrustingsniveau Elegance. ** Standaard op het uitrustingsniveau Executive, optioneel beschikbaar op het uitrustingsniveau Elegance als onderdeel van het audio-/navigatiepakket (zie pagina 40-41).

11 Foto toont meeruitrusting

12 12 13 Interieur Foto toont meeruitrusting In één oogopslag In het dashboard valt meteen het multifunctionele display op dat geplaatst is in het midden van de snelheidsmeter. Het toont informatie over de kilometerinformaties, de buitentemperatuur, het actuele en gemiddeld verbruik, gemiddelde rijsnelheid en de informatie tot de volgende servicebeurt.

13 Voor veilig bellen onderweg zorgt de Bluetooth-verbinding met spraaksturing*. De voorste luidsprekers geven het telefoongeluid door en in het dak is een microfoon ingebouwd die uw antwoorden opvangt en doorgeeft, ondertussen leidt het dvdnavigatiesysteem** u betrouwbaar naar uw eindbestemming. Het grote 7-inch beeldscherm in het midden van het dashboard toont actuele kaartgegevens, de aanbevolen route en de huidige verkeerssituatie. En eenmaal bij uw bestemming gearriveerd, gaat inparkeren trefzeker dankzij de achteruitrijcamera**. * Standaard op het uitrustingsniveau Executive, optioneel beschikbaar op het uitrustingsniveau Elegance als onderdeel van het audio-/navigatiepakket (zie pagina 40-41). ** Dvd-navigatiesysteem gecombineerd met achteruitrijcamera optioneel beschikbaar op uitrustingsniveau Elegance (als onderdeel van het Honda audio-/navigatiepakket ) en op het uitrustingsniveau Executive (zie pagina 40-41).

14 14 15 Interieur Achteroverleunen om vooruit te gaan Als u aan iemand van Honda vraagt wat comfort in een auto precies inhoudt, luidt het antwoord waarschijnlijk: Het is in de auto aangenaam rustig. De standaard dual-zone climate control zorgt automatisch voor een aangename temperatuur. Voor meer flexibiliteit zijn de rugleuningen neerklapbaar. En een bestuurdersstoel met geheugen* onthoudt de voorkeuren van de bestuurder en stelt ze automatisch in na een druk op de knop. * Standaard op het uitrustingsniveau Executive.

15 De rugleuningen laten zich met enkele handgrepen omklappen. De 60:40-verdeling van de achterbank zorgt voor extra flexibiliteit van de hoogwaardige afgewerkte bagageruimte. Dankzij vier verchroomde bevestigingsogen en een handig bagagenet* kunt u bagage op veilige wijze meenemen. * Standaard op uitrustingsniveau Executive, optioneel beschikbaar op de uitrustingsniveaus Comfort en Elegance.

16 16 17 Techniek i-vtec. Verder gedacht om verder te komen Honda ziet de motor als meer dan alleen de krachtbron van de auto. Het is verfijnde techniek dat aan veel eisen moet voldoen. Prestaties en rijplezier aan de ene kant en zuinigheid en geringe emissies aan de andere kant. Om dat alles te realiseren verenigt de nieuwste generatie van Honda s i-vtec-motoren jarenlange ontwikkeling en ontelbare tests. Er zijn twee i-vtec-benzinemotoren voor de Accord. Een 2,4-litermotor met veel trekkracht en een hoog vermogen van 201 pk (148 kw). Deze krachtbron verbruikt 8,9 l/100 km*. Er is ook een 2,0-litermotor die 156 pk (115 kw) levert en daarbij slechts 7,3 l/100 km verbruikt waardoor kracht en efficiency in perfect evenwicht zijn, met erg gunstige energielabels. De goede balans tussen prestaties en een gunstig verbruik wordt bij beide krachtbronnen versterkt door de zorgvuldig op de motor afgestemde handgeschakelde zesversnellingsbak standaard op alle uitvoeringen. Een schakelindicator in het midden van de toerenteller geeft aan wat het efficiëntste moment is om te schakelen en helpt de bestuurder nog zuiniger te rijden. Optioneel op de Accord Tourer is een vijftrapsautomaat. Deze transmissie laat zich door de bestuurder sequentieel bedienen met schakelknoppen aan het stuurwiel. * De verbruiks- en emissiegegevens vindt u in de tabel op pagina

17 2.0 i-vtec. Vermogen en koppel 2.4 i-vtec. Vermogen en koppel kw 160 kw Max. vermogen: 156 pk (115 kw) bij t.p.m. Max. koppel: 192 Nm bij t.p.m Max. vermogen: 201 pk (148 kw) bij t.p.m. Max. koppel: 234 Nm bij t.p.m

18 18 19 Techniek i-dtec. Maximale prestaties minimale emissies De nieuw ontwikkelde 2,2-liter-i-DTEC vertegenwoordigt de volgende generatie van onze baanbrekende dieselmotoren. Dankzij het semimassieve gietprocedé bestaat hij volledig uit aluminium en is hij daarom buitengewoon compact en licht. Zijn vermogen van 150 pk (110 kw) en koppel van 350 Nm tussen de en t.p.m.* beloven een sportieve rijsensatie. Hij is stil en levert zijn prestaties zeer gepolijst beide zijn het resultaat van de gefaseerde, piëzoelektrische injectietechnologie. Die past de prestaties van de motor voortdurend aan de omstandigheden aan door kleine extra inspuitingen na de hoofdinjectie. De ver ontwikkelde techniek komt ook voort uit onze aandacht voor het milieu. Dankzij efficiënte uitlaatgasrecirculatie en een standaardroetfilter zijn de emissies sterk verlaagd. Daardoor voldoet de nieuwe i-dtec-motor nu al aan de toekomstige Euro5-uitlaatgasnorm. De innovatieve dieselmotor in de Accord Tourer is vanaf voorjaar 2009 naar wens leverbaar in combinatie met een vijftrapsautomaat. * De verbruiks- en emissiegegevens vindt u in de tabel op pagina

19 i-dtec. Vermogen en koppel kw Max. vermogen: 150 pk (110 kw) bij t.p.m. Max. koppel: 350 Nm bij t.p.m

20 20 21 Techniek Wegligging met bewaking Kleine veranderingen zorgen vaak voor grote verbeteringen. Bij de Accord Tourer hebben we het zwaartepunt verlaagd. Dankzij de nieuwe double wishbone-voorwielophanging en de extra stijve carrosserie reageert de Accord Tourer gevoelig en direct op de stuurbewegingen. Dat is al te merken tijdens de eerste kilometers die u met de auto rijdt een soevereine wegligging en nauwkeurige besturing kenmerken zijn rijkarakter. Voor nog meer controle beschikt de Accord Tourer standaard over meerdere elektronische assistenten. De Vehicle Stability Assist (VSA) helpt de elektrische stuurbekrachtiging om de Accord Tourer bij sterke zijwind of in snelgenomen bochten te stabiliseren. Bij het rijden met een aanhanger grijpt de Trailer Stability Assist (TSA) in als er te sterke slingerbewegingen optreden. Met hulp van de VSA wordt het slingeren van de aanhanger geregistreerd en zo nodig gecorrigeerd. Zo kunt u de combinatie ook in lastige situaties trefzeker sturen.

21 Zonder TSA Met TSA

22 22 23 Veiligheid Jarenlang onderzoek voor die beslissende seconden Al meer dan twintig jaar onderzoeken de technici van Honda kunstmatige intelligentie. Het resultaat is samengebald in ASIMO een van de meest ontwikkelde humanoïde robots ter wereld. Veel van ASIMO s camera- en radartechnologie is terug te vinden in het Honda Advanced Safety-pakket op de Accord Tourer. Het gaat om de drie meest innovatieve systemen, verenigd voor uw veiligheid: ACC, CMBS en LKAS. De Adaptive Cruise Control (ACC) meet met een radar in de grille voortdurend de afstand tot de voorganger. Indien nodig past het systeem de snelheid van de auto aan om automatisch een veilige tussenafstand te bewaren Collision Mitigation Brake System (CMBS) waarschuwt voor een mogelijke aanrijding, zodat de bestuurder tijdig kan ingrijpen. Indien noodzakelijk activeert het systeem de gordelspanner en volgt een actieve rem-ingreep. Dezelfde radar helpt u ook bij het vooruitkijken onderweg. Het preventief werkende * Optioneel beschikbaar op het uitvoeringsniveau Executive met de 2.2 i-dtec- of 2.4 i-vtec-motor als onderdeel van het Honda Advanced Safety-pakket (zie pagina 40-41).

23 De CMBS-radar meet voortdurend de ruimte voor de auto. Is de tussenafstand te klein, dan wordt de bestuurder gewaarschuwd. Neemt de afstand verder af, dan wordt de veiligheidsgordel licht aangetrokken en de snelheid iets verminderd. Reageert de bestuurder niet, dan wordt de gordelspanner automatisch geactiveerd en worden de remmen geactiveerd tot 60 procent van de maximale remkracht.

24 24 25 Veiligheid Een actieve bijrijder is ingebouwd Hoe meer ogen op de weg zijn gericht, hoe veiliger u rijdt. Dat is het principe achter Honda s innovatieve Lane Keeping Assist System* (LKAS). Dit ondersteunende veiligheidssysteem bekijkt met een camera achter de voorruit de wegmarkeringen en registreert afwijkingen van de koers en van stuurbewegingen. Indien nodig geeft LKAS een stuurimpuls om de auto weer in het spoor te krijgen. LKAS werkt tussen de 72 en 180 km/uur. Een camera achter de voorruit registreert de wegmarkeringen. Voldoende afstand tot de rand van de rijbaan. Akoestische en optische signaleren waarschuwen voor mogelijke overschrijding van de wegmarkering en corrigeert actief. * Optioneel beschikbaar op het uitvoeringsniveau Executive met de 2.2 i-dtec- of 2.4 i-vtec-motor als onderdeel van het Honda Advanced Safety-pakket (zie pagina 40-41).

25

26 26 27 Veiligheid

27 Veelvuldig getest, want tijdens het rijden is er geen ruimte voor experimenten Bij alle passie voor het ontwikkelen van nieuwe technologieën en toonaangevend design ligt één thema de ontwerpers zeer na aan het hart: de veiligheid van de inzittenden. Daarom hebben we uitputtende botsproeven gedaan in ons onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Tochigi het grootste in zijn soort ter wereld. De resultaten die de tests opleverden, zijn allemaal benut voor de ontwikkeling van de nieuwe Accord Tourer. De ACE-carrosserie (Advanced Compatibility Engineering) bestaat voor 42 procent uit extra sterk staal. Het aan de voorzijde gemonteerde frame met meerdere langsdragers maakt de auto sterker en stijver. Hierdoor wordt de botsenergie optimaal verdeeld en langs de passagiersruimte en inzittenden geleid.

28 28 29 Veiligheid Vanbuiten opwindend, vanbinnen kalmerend Op menig moment draait het nog maar om een ding: snel en juist reageren. Talrijke veiligheidssystemen van de Accord Tourer zijn op deze momenten paraat om de bestuurder en andere inzittenden optimaal te beschermen. * Serienmäßig in der Ausstattungsvariante Executive, optional erhältlich für die Ausstattungsvariante Elegance im Audio-Navigations-Paket (siehe Seite 36/37).

29 Frontale en zijairbags treden op elkaar afgestemd in werking voor maximale passieve bescherming onder alle omstandigheden. De driepuntsgordel met gordelspanner zorgt ervoor dat de inzittenden tijdig in de juiste houding zitten en houdt het lichaam op zijn plaats tijdens de impact. Bij een aanrijding tegen de achterzijde bewegen de actieve hoofdsteunen van de voorstoelen in een onderdeel van een seconde naar voren. Ze vangen het hoofd op, waardoor de belasting van de nek geringer is en de kans op nekletsel afneemt.

30 30 31 Uitrusting Markante grille Opvallende chromen lijnen benadrukken de markante verschijning van de Accord Tourer. 2 Dakreling De dakreling vormt de basis voor diverse transportsystemen. Het elegante design draagt bij aan de sportieve uitstraling van de Accord Tourer. 3 Xenonkoplampen 1 De xenonkoplampen met automatische hoogteregeling zijn energiezuinig en geven bijzonder veel licht. 4 Parkeersensoren voor en achter 2 Acht sensoren in de bumpers registreren de afstand tot objecten, wat het inparkeren vergemakkelijkt. Met een geluidssignaal melden de sensoren of er nog voldoende manoeuvreerruimte is

31 Mistlampen voor 3 Voor goed zicht bij slecht weer zorgen de mistlampen in de voorbumper. 6 Regensensor 4 De regelbare sensor bij de voorruit schakelt tijdens regenval automatisch de ruitenwissers in en past de werking ervan aan de regenintensiteit aan. 7 Koplampsproeiers 1 Hogedruksproeiers reinigen de koplampen tijdens het rijden voor een optimale lichtopbrengst. 8 Glazen schuif-/kanteldak 1 Na een druk op de knop stroomt er meer frisse lucht door het interieur. 9 Wegklapbare buitenspiegels in carrosseriekleur 5 De asferische buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht zijn elektrisch inklapbaar. Voor extra overzicht bij het achteruitrijden, kantelt de rechterbuitenspiegel naar beneden wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. 10 Dubbele uitlaat 6 De dubbele uitlaat sluit aan bij de sportieve uitstraling van de Accord Tourer. 1 Standaard op het uitrustingsniveau Executive. 2 Standaard op het uitrustingsniveau Executive, als originele accessoire beschikbaar op de uitrustingsniveaus Comfort en Elegance. 3 Standaard op het uitrustingsniveau Elegance en Executive, als originele accessoire beschikbaar op het uitrustingsniveau Comfort. 4 Standaard op het uitrustingsniveau Elegance en Executive. 5 Kantelfunctie buitenspiegel bij inschakelen achteruitversnelling standaard op het uitrustingsniveau Executive. 6 Standaard op het uitrustingsniveau Executive met 2.4 ivtec-motor.

32 32 33 Uitrusting Radio met cd-speler en snelheidsafhankelijke volumeregeling 1 Dankzij de zes speakers geniet u onderweg van een perfect geluid. Het Premium Sound System met geïntegreerde wisselaar voor zes cd s biedt extra afwisseling en heeft zelfs tien speakers. 2/3 AUX- en USB-aansluiting 2 Ook externe audioapparatuur, zoals een mp3-speler, laat zich moeiteloos op het audiosysteem aansluiten. Zo kunt u onderweg naar uw eigen muziekvoorkeur luisteren zonder een cd mee te nemen.

33 Middenarmsteun voor, verstelbaar en met opbergvak. Het opbergvak onder de beklede armsteun biedt plaats aan alles wat u graag bij de hand wilt houden. Bij het uitrustingsniveau Executive is het opbergvak via de klimaatregeling te verwarmen of te koelen. 5 Dashboardvak, verlicht en gekoeld Dankzij de temperatuurregeling blijft drank in het dashboardkastje koel. 6 Armleuning achter met bekerhouder Aangenaam zitten, ook tijdens lange ritten, dankzij de armsteun die tevens plaats biedt aan twee bekerhouders. 7 Bagage-afdekscherm Het oprolbare afdekscherm behoedt uw bagage voor nieuwsgierige blikken. 8 Bergvak bril De juiste plek voor uw bril of zonnebril, veilig opgeborgen en steeds direct bij de hand, is geplaatst in de dakconsole. 1 Premium Sound System standaard op het uitrustingsniveau Executive en optioneel beschikbaar op het uitrustingsniveau Elegance als onderdeel van het audio-/navigatiepakket 2 AUX-aansluiting standaard op het uitrustingsniveau Comfort, AUX- en USB-aansluiting standaard voor het uitrustingsniveau Elegance.

34 34 35 Uitrusting Optitron instrumentenpaneel en multifunctioneel display Het instrumentenpaneel, van de achterzijde verlicht, is biedt alle essentiële informatie op overzichtelijke wijze. Het multifunctionele display in het hart van de snelheidsmeter houdt u tijdens het rijden op de hoogte over het gemiddelde verbruik, het actuele verbruik, het bereik, de rijtijd, de buitentemperatuur en de service-interval. Tevens is zichtbaar of alle inzittenden hun gordel gebruiken. 2 Inklapbare sleutel met afstandsbediening Bedien de centrale portiervergrendeling en de kofferklep van uw Accord Tourer met deze praktische afstandsbediening in de contactsleutel. Voor extra opberggemak is de sleutel inklapbaar. Afhankelijk van het uitrustingsniveau is de kofferklep met de afstandsbediening volautomatisch te openen en te sluiten. 1 3 Stoelverwarming voor 2 Met verwarmbare voorstoelen begint uw rit ook op koude dagen met een aangename temperatuur. 4 Dual-zone klimaatregeling De Accord Tourer heeft standaard gescheiden temperatuurregeling voor de bestuurder en de voorpassagier. Op het uitrustingsniveau Executive zijn uitstroomopeningen achter standaard voor een nog hoger comfortniveau. 5 Vehicle Stability Assist (VSA) Standaard extra zekerheid dankzij het stabiliteitsprogramma VSA dat ervoor zorgt dat de auto de gewenste koers volgt en de kans op slippen vermindert en het scharen van de aanhanger kan beperken (TSA).

35 Foto toont meeruitrusting Airbag bestuurder en voorpassagier, passagiersairbag uitschakelbaar Zes airbags beschermen de inzittenden van de Accord Tourer rondom. De passagiersairbag is handmatig uitschakelbaar, zodat ook voorin een kinderzitje is te plaatsen. 7 Bestuurdersstoel, achtvoudig verstelbaar met geheugen 3 Twee bestuurders kunnen hun favoriete stoelinstelling in het geheugen opslaan met slechts een druk op de knop neemt de stoel de juiste instelling aan. 8 Multifunctioneel stuurwiel, verstelbaar in hoogte en diepte Voor maximale ergonomie is het driespaakssportstuur in hoogte en diepte verstelbaar. Vanaf het stuurwiel zijn tal van functies bedienbaar, zoals het audiosysteem en het multifunctionele display. 1 Elektrische achterklepbediening standaard op het uitrustingsniveau Executive en als optie beschikbaar op het uitrustingsniveau Elegance. 2 Standaard op de uitrustingsniveaus Elegance en Executive. 3 Standaard op het uitrustingsniveau Executive.

36 36 37 Uitrusting

37 Comfort bagageruimte knipperlichtsignaal (passagiersairbag uitschakelbaar), zijairbags en gordijnairbags voor en achter knipperlicht, elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en inklapbaar (alle zitplaatsen) op-en-neerfunctie 12-voltcompressor) rechts achterin service-interval zes speakers achteruitrijden

38 38 39 Uitrusting Elegance Meeruitrusting ten opzichte van uitrustingsniveau Comfort Foto toont meeruitrusting portiervergrendeling, knipperlichtsignaal, met comfortsluiting verlichting) passagier, afdekbaar, met verlichting audiobronnen

39 Executive Meeruitrusting ten opzichte van uitrustingsniveau Elegance Foto toont meeruitrusting houtdesign met geheugenfunctie spraaksturing temperatuurregeling en uitstroomopeningen achterpassagier bedienbaar voorstoelen geïntegreerde cd-wisselaar voor 6 cd s bij achteruitrijden hoogteregeling en koplampsproeiers

40 40 41 Uitrusting Achteruitrijcamera Beeld van achteruitrijcamera Schakelaar CMBS Stuurwielbediening voor LKAS en ACC Stuurwielschakelaars voor bediening automatische transmissie Pook automatische transmissie Meeruitrusting Vijftrapsautomaat met sequentiële bediening en stuurwielschakelaars 1 (voor 2.2 i-dtec vanaf voorjaar 2009) Honda Advanced Safety-pakket (alleen 2.2 i-dtec en 2.4 i-vtec) 2 Adaptieve cruisecontrol ACC (Adaptive Cruise Control) Keeping Assist) Crashpreventie assistent CMBS (Collision Mitigation Brake System) Audio-navigatiepakket 3 Dvd-navigatiesysteem met dynamische routegeleiding (TMC), incl. dvd voor nitor, spraaksturing en achteruitrijcamera Premium Sound System met geïntegreerde cd-wisselaar voor 6 cd s en in totaal 10 speakers Bluetooth-handsfreesysteem

41 Premium Sound Systeem DVD-Navigatiesysteem Multifunctionele schakelaar Dvd-navigatiessyteem 2 Dynamische routegeleiding (TMC), incl. 7-inchkleurenmonitor Spraaksturing Achteruitrijcamera Elektrisch bedienbare kofferklep 3 Met de afstandsbediening van de inklapbare sleutel is de achterklep op afstand te openen en te sluiten. 1 Optioneel op het uitrustingsniveau Elegance en Executive. 2 Optioneel op het uitrustingsniveau Executive 3 Optioneel op het uitrustingsniveau Elegance

42 42 43 Uitrusting Interieur uitrusting De uitrustingsniveaus Comfort en Elegance hebben zwarte, stoffen interieurbekleding. Bij het uitrustingsniveau Executive is er keuze tussen zwarte en grijze lederen interieurbekleding. Stof zwart Leer zwart Leer grijs

43 Kleuren Voor de Accord Tourer biedt Honda keuze uit acht lakkleuren die perfect aansluiten op het design. De op bestelling leverbare metallic- en pearllakken geven de Accord Tourer een voorname uitstraling. Volcano Gray Metallic Milano Red* Royal Blue Pearl Premium White Pearl* Crystal Black Pearl Buran Silver Metallic* Polished Metal Metallic Cobalt Blue Pearl * Bij het uitrustingsniveau Executive alleen in combinatie met zwart lederen interieurbekleding.

44 44 45 Technische specificaties 2.0 Comfort 2.0 Elegance Motor Type viercilinder lijnmotor, 16 kleppen met viercilinder lijnmotor, 16 kleppen met bovenliggende nokkenas (SOHC) bovenliggende nokkenas (SOHC) lichtmetalen motorblok en cilinderkop lichtmetalen motorblok en cilinderkop variabele klepbediening i-vtec variabele klepbediening i-vtec Cilinderinhoud cm Boring x slag mm 81 x 96,9 81 x 96,9 Compressieverhouding 10,6 : 1 10,6 : 1 Vermogen (80/1269/EWG) kw (pk) / t.p.m. 115(156)/ (156)/6.300 Max. koppel Nm / t.p.m. 192/ / Brandstofinspuitsysteem PGM-FI PGM-FI Uitlaatgasreiniging driewegkatalysator driewegkatalysator Emissienorm EURO 5 EURO 5 Transmissie handgeschakeld 6 versnellingen handgeschakeld 6 versnellingen / automaat 5-traps sequentiële bediening Brandstofverbruik Soort brandstof euroloodvrij (95 RON) euroloodvrij (95 RON) Verbruik L / 100 km (1999/100/EC) 1 Handgeschakeld / automaat Stadsrit liter 9,8 / - 9,8 / 10,7 Buitenweg liter 5,9 / - 5,9 / 6,0 Combinatierit liter 7,3 / - 7,3 / 7,7 CO 2 - uitstoot g/km 173 / / 183 Energielabel B B / B Prestaties Handgeschakeld / automaat Topsnelheid km/h 212 / / 210 Acceleratie km/uur s 9,4 / - 9,3 / 10,8 Wielophanging Wielophanging voor Double-Wishbone met stabilisator Double-Wishbone met stabilisator Wielophanging achter multi-link wielophanging met stabilisator multi-link wielophanging met stabilisator Besturing adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (MA-EPS) adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (MA-EPS) ad Wielen / banden Velgmaat (inch) 16 X 6 1/2 J, stalen velgen 16 X 6 1/2 J, lichtmetalen velgen Banden 205/60R16 92V 205/60R16 92V Remmen Type ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) A en noodstopbekrachtiging en noodstopbekrachtiging Remmen voor schijven, Ø= 296 mm, geventileerd schijven, Ø= 296 mm, geventileerd Remmen achter schijven, Ø= 282 mm schijven, Ø= 282 mm Afmetingen Lengte mm Breedte mm Hoogte mm Wielbasis mm Grondspeling mm (min.) 135 (min.) 135 Spoorbreedte voor / achter mm 1.595/ /1.600 Draaicirkel (m) 11,7 11,7 Aantal omwentelingen stuurwiel (links - uiterst rechts) 2,61 2,61 Inhoud bagageruimte (VDA-norm) Liter Tankinhoud Liter 65 65

45 2.0 Executive 2.4 Executive 2.2 i-dtec Elegance 2.2 i-dtec Executive viercilinder lijnmotor, 16 kleppen met viercilinder lijnmotor, 16 kleppen met viercilinder lijnmotor, 16 kleppen met viercilinder lijnmotor, 16 kleppen met bovenliggende nokkenas (SOHC) dubbele, bovenliggende nokkenas (DOHC) dubbele, bovenliggende nokkenas (DOHC) dubbele, bovenliggende nokkenas (DOHC) lichtmetalen motorblok en cilinderkop lichtmetalen motorblok en cilinderkop lichtmetalen motorblok en cilinderkop lichtmetalen motorblok en cilinderkop variabele klepbediening i-vtec variabele klepbediening i-vtec turbo en intercooler turbo en intercooler x 96,9 87 x x 96,9 85 x 96,9 10,6 : 1 11,0 : 1 16,3 : 1 16,3 : 1 115(156)/ (201)/ (150)/ (150)/ / / (MT) / 230/ (AT) 350/ / PGM-FI PGM-FI common-rail, directe inspuiting common-rail, directe inspuiting driewegkatalysator driewegkatalysator roetfilter / katalysator roetfilter / katalysator EURO 5 EURO 5 EURO 5 EURO 5 handgeschakeld 6 versnellingen / handgeschakeld 6 versnellingen / handgeschakeld 6 versnellingen handgeschakeld 6 versnellingen automaat 5-traps sequentiële bediening automaat 5-traps sequentiële bediening euroloodvrij (95 RON) euroloodvrij (95 RON) diesel 4 diesel 4 10,1 / 10,9 12,3 / 12,5 7,5 / - 7,5 / - 6,1 / 6,1 7,1 / 6,8 4,9 / - 5,0 / - 7,5 / 7,9 9,0 / 8,9 5,9 / - 5,9 / / / / / - B / C D / D C C 212 / / / / - 9,4 / 11,0 8,1 / 9,7 9,7 / - 9,8 / - Double-Wishbone met stabilisator Double-Wishbone met stabilisator Double-Wishbone met stabilisator Double-Wishbone met stabilisator multi-link wielophanging met stabilisator multi-link wielophanging met stabilisator multi-link wielophanging met stabilisator multi-link wielophanging met stabilisator ) adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (MA-EPS) adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (MA-EPS) adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (MA-EPS) adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (MA-EPS) 17 X 7 1/2 J, lichtmetalen velgen 17 X 7 1/2 J, lichtmetalen velgen 16 X 6 1/2 J, lichtmetalen velgen 17 X 7 1/2 J, lichtmetalen velgen 225/50R17 92V 225/50R17 95V 215/60R16 95V 225/50R17 95V ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en noodstopbekrachtiging en noodstopbekrachtiging en noodstopbekrachtiging en noodstopbekrachtiging schijven, Ø= 296 mm, geventileerd schijven, Ø= 320 mm, geventileerd schijven, Ø= 296 mm, geventileerd schijven, Ø= 296 mm, geventileerd schijven, Ø= 282 mm schijven, Ø= 305 mm schijven, Ø= 282 mm schijven, Ø= 305 mm (min.) 135 (min.) 135 (min.) 135 (min.) / / / / ,8 12,1 11,8 11,8 2,61 2,53 2,61 2,

46 46 47 Technische specificaties 2.0 Comfort 2.0 Elegance Gewicht Handgeschakeld / automaat Leeggewicht 2 kg / / Maximaal toelaatbaar totaalgewicht kg / / Laadvermogen kg 488 / / 483 Max. massa aanhanger (geremd / ongeremd) kg / / 500 Maximale kogeldruk 3 kg Maximale daklast kg Aandrijving voorwielaandrijving voorwielaandrijving Transmissie Handgeschakeld / automaat 1e versnelling 3,266 / - 3,266 / 2,785 2e versnelling 1,884 / - 1,884 / 1,684 3e versnelling 1,297 / - 1,297 / 1,128 4e versnelling 1,023 / - 1,023 / 0,772 5e versnelling 0,829 / - 0,829 / 0,592 6e versnelling 0,720 / - 0,720 / - Achteruit 3,583 / - 3,583 / 2,000 Eindreductie 4,388 / - 4,388 / 4,437 Informatie over de techniek, de uitvoeringen, het uiterlijk en de afmetingen van het voertuig zijn in overeenstemming met de gegevens die voorafgaand aan het drukken bekend zijn en hebben betrekking op de Nederlandse specificaties. 1) Alle waarden hebben betrekking op het EU-basismodel met standaarduitrusting. De vermelde gegevens hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en behoren niet tot het aanbod. Ze dienen uitsluitend om verschillende voertuigen met elkaar te kunnen vergelijken. De gemiddelde verbruikscijfers zijn vastgesteld conform voorgeschreven EU-meetmethoden (RL 80/1268/EWG in de huidige uitgave) op basis van het volgens RL1999/100/EG vastgelegde leeggewicht van een EU-basismodel. De van het EU basismodel afwijkende uitrusting kan onder meer de vermelde verbruiks- en emissiewaarden beïnvloeden. Het kan bovendien het gewicht, de topsnelheid en de acceleratie beïnvloeden. Het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van een auto hangen niet alleen af van een efficiënt verbruik van de brandstof door de auto, maar ook van de rijomstandigheden en niet technische invloeden zoals weer, straat, verkeer en de toestand van het voertuig. 2) Het vermelde minimumgewicht van het EU-basismodel - het daadwerkelijke leeggewicht kan hoger zijn door andere uitrustingsspecificaties. Leeggewicht gemeten conform 92/21 EWG, dus inclusief 75Kg voor bestuurders plus belading 4) Het gebruik van BIO-diesel is niet mogelijk mm mm

47 2.0 Executive 2.4 Executive 2.2 i-dtec Elegance 2.2 i-dtec Executive / / / / / / / / / / / / / / / / voorwielaandrijving voorwielaandrijving voorwielaandrijving voorwielaandrijving 3,266 / 2,785 3,266 / 2,651 3,933 / - 3,933 / - 1,884 / 1,684 1,884 / 1,613 2,037 / - 2,037 / - 1,297 / 1,128 1,361 / 1,081 1,297 / - 1,297 / - 1,023 / 0,772 1,023 / 0,772 0,975 / - 0,975 / - 0,829 / 0,592 0,829 / 0,566 0,777 / - 0,777 / - 0,720 / - 0,686 / - 0,634 / - 0,634 / - 3,583 / 2,000 3,583 / 2,000 4,008 / - 4,008 / - 4,388 / 4,437 4,764 / 4,437 3,550 / - 3,550 / mm

48 48 49 Uitrusting TECHNIEK / 2.2 i-dtec 2.0 / 2.4 / 2.2 i-dtec Comfort Elegance Executive Handgeschakeld, zes versnellingen - met schakelindicator Vijftrapsautomaat met sequentiële bediening vanaf het stuurwiel (2.0 / 2.4 i-vtec) - O O Adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (EPS) Dieselpartikelfilter (2.2 i-dtec) - Centrale portiervergrendeling, afstandbedienbaar, knipperlichtbevestiging / comfortsluiting /- / / Dubbele uitlaat (2.4 i-vtec) - - VEILIGHEID Driepuntsveiligheidsgordels achterin, aantal ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) Airbag voor bestuurder en voorpassagier, passagiersairbag uitschakelbaar Actieve hoofdsteunen voor Alarmsysteem - Remassistent Parkeersensoren, voor/achter A / A A / A / Gordelspanner met spankrachtbegrenzer, voor Honda TRK (bandenreparatiepakket met dichtingsmiddel en 12V-compressor) ISOFIX- en Top Tether-bevestigingspunten voor kinderzitjes (buitenste zitplaatsen achter) Waarschuwingslicht voor niet gesloten gordel (voor alle zitplaatsen) Gordijnairbags, voor en achter Hoofdsteunen achterbank, aantal Mistlampen voor - Mistlampen achter Zij-airbags voor Flankbescherming Veiligheidsgordels voor in hoogte verstelbaar TSA (Trailer Stability Assist), aanhangwagenstabiliseringsprogramma VSA (Vehicle Stability Assist), voertuigstabiliseringsprogramma Waarschuwingsdriehoek Startblokkering met wisselende code INTERIEUR 12V-aansluiting in middenarmsteun voor / bagageruimte / / / Comfortverlichting - Aansluitpunt externe audiobronnen AUX-IN / USB-IN /A / / Decoratie-elementen instumentenpaneel (aluminiumdesign) Decoratie-elementen middenconsole en deurbekleding (houtdesign) - - Buitenspiegel elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en inklapbaar Buitenspiegel (passagierszijde) met kantelfunctie tijdens achteruitrijden - - Passagiersstoel, achtvoudig elektrisch verstelbaar - - Bluetooth -verbinding, spraakgestuurd - - Bergvak (zonne)bril in dakconsole Elektrisch sluitende achterklep - O Bestuurdersstoel, achtvoudig elektrisch verstelbaar met geheugenfunctie - - Bestuurdersstoel, in hoogte verstelbaar Elektrisch bedienbare portierruiten voor, met auto op-/neerfunctie Elektrisch bedienbare portierruiten achter, met auto op-/neerfunctie /- / / Verlichting voetenruimte voor A Cruisecontrol - Bekerhouders voor en achter Bergvak dashboard verlicht en gekoeld/bergvak middenarmsteun gekoeld /- /- / Interieurverklichting met vertraagde uitschakeling Automatisch dimmende binnenspiegel A Van achteren belichte wijzerplaten Verlichting in bagageruimte Afdekscherm bagageruimte/bagagenet /A /A /

49 INTERIEUR / 2.2 i-dtec 2.0 / 2.4 / 2.2 i-dtec Comfort Elegance Executive Luidsprekers, aantal Lederen interieurbekleding - - Stuurwiel en pookknop met leder bekleed A Lendensteun bestuurdersstoel Stuurwiel in hoogte en diepte verstelbaar Kaartleeslampjes voor Make-upspiegel bestuurder en passagier, met klepje en verlichting /- / / Middenarmsteun achter, wegklapbaar, met bekerhouder Middenarmsteun voor, verstelbaar, met bergvak Multifunktioneel stuurwiel Informatiedisplay met met aanduiding onderhoudsinterval Premium Sound System met geïntegreerde wisselaar voor zes cd's, mp3-/wma-ondersteuning en snelheidsafhankelijke volumeregeling - - Radio met cd-speler, mp3-/wma-ondersteuning en snelheidsafhankelijke volumeregeling - In delen neerklapbare achterbank (60:40) Stoelverwarming voor - Bergvak rugleuning voorstoelen, links/rechts -/ -/ / Twee-zone-klimaatregeling met pollenfilter / uitstroomopeningen achter /- /- / EXTERIEUR Stalen 16-inchwielen met wieldeksels - - Lichtmetalen 16-inchwielen A - Lichtmetalen 17-inchwielen A A Buitenspiegels (asferisch) in carrosserriekleur Handgreep portier in chroomkleur Getint glas Dakreling Glazen schuif-/kanteldak, elektrisch bedienbaar - - Achterruitenwisser, automatisch inschakelend bij achteruitrijden Lichtsensor - automatische inschakeling verlichting - Privacy Glass (donkergetinte ruiten achter) - - Regensensor - In buitenspiegels geïntegreerde zijknipperlichten Bumpers in carrosseriekleur Xenonverlichting met automatische hoogteregeling en koplampsproeier - - UITRUSTINGSOPTIES Honda Advanced Safety Pack (2.2 i-dtec / 2.4 i-vtec) * ACC - Adaptive Cruise Control (bewaakt tussenafstand tot voorligger) * LKAS - Lane Keeping Assist System (houdt auto in rijbaan) * CMBS - Collision Mitigation Brake System (voorspelt aanrijding, neemt maatregelen) - - O Audio-Navigations-Pack * Dvd-navigatiesystseem met dynamische routebepaling (TMC), incl. dvd West- en Oost-Europa, 7-inch touchscreenkleurenmonitor, spraakgestuurd en met achteruitrijcamera * Premium Sound System met geïntegreerde wisselaar voor zes cd's), mp3-/wma-ondersteuning en vier extra luidsprekers * Bluetooth handsfreeverbinding telefoon - O - Dvd-navigatiesysteem met dynamische routebepaling (TMC),incl. dvd voor West- en Oost-Europa, 7-inch touchscreenkleurenmonitor, spraakgestuurd en met achteruitrijcamera - - O Elektrisch bedienbare achterklep - O Vijftrapsautomaat, sequentieel bedienbaar vanaf het stuurwiel (2.0 / 2.4 i-vtec) - O O Metallic-/Parel-lakkleur (afhankelijk van kleuraanbod) O O O = Standaard O = Optie A = Accessoire

50 50 51 Originele accessoires Maatwerk voor uw dromen Door zijn dynamische lijnen en karaktervolle front is de Accord Tourer een blikvanger op de weg. Met een grote keuze aan originele accessoires kunt u uw Accord Tourer naar wens nog sportiever, nog eleganter en nog praktischer maken precies zoals u wilt. 1/2 Styling-pakket/lichtmetalen velgen/sportgrille 1 Het Styling-pakket geeft de Accord Tourer een nog sportievere lijn. Het bestaat uit zijskirts, een sportbumper voor en achterbumperbekleding. De componenten zijn ook apart verkrijgbaar. De Sigma lichtmetalen 18-inchvelgen en de karakteristieke sportgrille completeren de sportieve uitstraling. 3/4 City-pakket/parkeersensoren Geef uw Accord Tourer een beetje extra bescherming. De stootstrips op de portieren en de beide bumpers zijn zeer robuust en sluiten naadloos aan op het design van uw Accord Tourer. Alle onderdelen van het City-pakket zijn apart verkrijgbaar. Met vier parkeersensoren voor en vier achter is parkeren in kleine ruimtes een stuk makkelijker. Ook leverbaar als pakket met vier sensoren voor de achterbumper..

51 Fietsdrager Easy Fit 2 Voor geplande ritten op twee wielen is deze fietsdrager ideaal. Moeiteloos en veilig neemt u uw fiets mee op de Accord Tourer. 6 Bagagebox 2 De veel gebruikte en afsluitbare bagagebox biedt 350 liter extra laadruimte ideaal voor alles wat niet meer in de kofferruimte past. 7 Ski-/snowboarddrager 2 Als u de weg wilt verruilen voor de piste is deze ski-/snowboarddrager een uitkomst. Hij biedt ruimte voor vier paar ski s of twee snowboards op het dak van uw Accord Tourer. Lichtmetalen velgen De elegante velgen in diverse formaten maken uw Accord Tourer sportiever en eleganter de keuze is aan u. De velgen zijn ook leverbaar als complete set, inclusief de juiste banden. 8 Delta, 7,5x18 inch 9 Sigma 7,5x18 inch 10 Quartz 7,5x18 inch 11 Tempo 6,5x16 inch 1 Sportgrille niet in combinatie met het optionele Honda Advanced Safety-pakket 2 Alleen in combinatie met dwarsdragers.

52 52 53 Originele accessoires 1 1 Dvd/cd-entertainmentsysteem/stoelverhoger Voor meer afwisseling tijdens lange (en korte) reizen zorgt dit levendige multitalent. Het bestaat uit een veilig gemonteerd 7-inchbeeldscherm plus een dvd-/cd-speler (ook mp3) en een draadloze hoofdtelefoon. Honda biedt een grote keuze aan kinderzitjes en stoelverhogers, zodat u kinderen van alle leeftijden altijd veilig kunt meenemen. 2 Interieurdecoratie in metaallook Deze negendelige decoratieset voor portierschakelaars, stuur en cockpit geven de Accord Tourer een exclusieve uitstraling. De opvallende metalen pookknop sluit daar perfect bij aan. De componenten zijn ook beschikbaar in een stijlvol houtdesign.

53 Dorpelbekleding Voeg extra stijl toe met deze set van vier gepolijste metalen instaplijsten, voorzien van Accord-opschrift. 4 Aluminium pedalen/mattenset Een exclusief interieurdetail: sportpedalen van aluminium, met rubber afgewerkt voor optimale grip. Voor de Accord Tourer zijn meerdere matten beschikbaar die zeer fraai staan en het schoonmaken van de auto vergemakkelijken. 5 Beschermmat Voorkomt beschadigingen van bumper en bagage tijdens het in- en uitladen met deze handige en robuuste beschermmat. 6 Bagageruimtemat Deze flexibele kunststof mat voor de vloer van de laadruimte houdt het tapijt schoon en droog. 7 Honden-/bagagerek Dit solide rek zorgt ervoor dat honden veilig kunnen meereizen achterin de Accord Tourer. Ook biedt het de inzittenden bescherming bij hoge lading in de bagageruimte. Honda biedt nog meer originele accessoires voor de Accord Tourer. Uitvoerige informatie vindt u in de accessoirebrochure. Vraag ernaar bij uw dealer.

54 54 55 Service van Honda Uw Honda Service. Service is voor Honda geen modieuze kreet, maar een vanzelfsprekend onderdeel van het merk. Dat begint al meteen bij uw eerste bezoek aan uw Honda-dealer en is daarna steeds weer onderdeel van alle onderwerpen rond uw Honda. Onze belangrijkste diensten ziet u hier in een oogopslag. Gedegen koopadvies Wat u ook wilt vragen, vraag het. Uw Honda-dealer zal u oprecht, volledig en met kennis van zaken adviseren. Kosteloze waardebepaling Honda helpt met raad en met daad. U krijgt een goede en serieuze waardebepaling van uw auto. Veelomvattende garantie* Honda biedt u een lange garantietermijn, zodat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw Accord Tourer. De standaardgarantie heeft een duur van drie jaar tot een maximum van kilometer. De lakgarantie heeft dezelfde termijn maar geldt voor een ongelimiteerd aantal kilometers. Voor bescherming tegen roesten van belangrijke delen van het uitlaatsysteem, bepaalde voertuigonderdelen zoals carrosseriecomponenten en dragende delen geldt een garantieduur van vijf jaar (uitlaatsysteem), tien jaar (voertuigonderdelen) en tot twaalf jaar (carrosserie en dragende delen) zonder kilometerbeperking. Ook biedt Honda drie jaar mobiliteitsservice. Voor welke elementen en onderdelen deze garantie geldt en welke elementen en onderdelen zijn uitgesloten, leest u in het serviceboekje van de auto waarin de garantiebepalingen zijn opgenomen. Uw Honda-dealer en Honda Erkend Reparateur kunnen u verdere informatie geven over de garantie. Proefrit? Altijd! Niets levert u zoveel informatie op als een proefrit. Leer uw Accord Tourer kennen, ontdek de vele details en beleef de passie van Honda. Uw droom bereikbaar U droomt van een Honda met de financiering of leasing door Honda komt de droom dichterbij. Uw Honda-dealer geeft advies en maakt graag een op maat gesneden offerte. Op onze site kunt u de brochure downloaden: * Volgens Honda-garantiebepalingen

55 Honda staat voor sportiviteit, veiligheid, rijplezier, betrouwbaarheid en zeer lage kosten per kilometer. Kwaliteit en zekerheid zijn bij Honda vanzelfsprekend. De basis voor succes wordt bepaald door ervaring en de relatie tussen de berijders en de Honda dealer. Honda levert meer dan een high-tech auto alleen. Wat kunt u nog meer van Honda verwachten: De perfecte verzekering voor uw Honda. Uw mobiliteit wordt gegarandeerd via de Honda dealer die al uw schades geheel verzorgt en originaliteit waarborgt. Naast een scherpe premie profiteert u van een 36 maanden lange nieuwwaarde verzekering en tot maximaal 72 maanden kosteloze garantieverlenging met hulpverlening in Europa. Raadpleeg of uw Honda dealer. Elke Honda kent een hoge restwaarde, lage onderhoudskosten en een zuinig verbruik. Daardoor geniet u van een laag leasetarief en rijplezier. Honda Car Lease biedt een geavanceerd servicepakket dat u ook op financieel vlak alle zekerheid en gemak biedt. Contracten worden flexibel op uw wensen afgestemd. Raadpleeg uw Honda dealer. Elke nieuwe Honda kent een heel leven lang een zorgeloze levensduur. Naast lage onderhoudskosten en grote service intervallen kennen we een verstrekkende kwalitatieve garantie. Technische garantie: 3 jaar met een maximum van km. Lakgarantie: 3 jaar Carrosseriegarantie: 12 jaar Uitlaatgarantie: 5 jaar Chassisgarantie: 10 jaar Een uitstekend dealernetwerk in Nederland en in Europa biedt u zekerheid. Vraag ernaar bij uw Honda dealer of raadpleeg ervaren Honda rijders. Mocht u door pech in Europa stranden dan blijft Honda u optimale service verlenen. Dit geldt voor reparatie onderweg, sleephulp en vervangend vervoer. Gedurende de garantieperiode heeft u de zekerheid van een vrijwel kosteloze mobiliteitsservice. Raadpleeg de brochure Tot uw dienst. Honda Financiering op maat, flexibel en snel. Raadpleeg uw Honda dealer.

56 Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Alle in deze brochure genoemde feiten beantwoorden aan de informatie die ten tijde van de druk beschikbaar was en dienen ter informatie vooraf. Mogelijke kleurafwijkingen van de originele voertuigkleuren zijn het gevolg van druktechnische processen. De afgebeelde producten beantwoorden aan het aanbod voor Nederland. Niet alle modellen zijn vermeld, ga naar uw dealer voor informatie. De in deze catalogus afgebeelde voertuigen zijn ten dele met aanvullende accessoires tegen meerprijs uitgerust en niet alle modelversies zijn in deze catalogus opgenomen. Onder voorbehoud van wijzigingen van technische specificaties en uitrusting. Spreekt u voor de aankoop alle details door met uw Honda-dealer. Honda Motor Europe (North) GmbH Honda Nederland BV Tel.:

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

CR-Z Prijslijst Honda CR-Z april 2010

CR-Z Prijslijst Honda CR-Z april 2010 CRZ Prijslijst Honda CRZ april 2010 fgebeeld is de CRZ in GTuitvoering in Horizon Turquoise Pearl CONSUMENTENPRIJSLIJST CRZ kw / pk CO 2 / Gr / Km Zuinigheidscategorie Netto catalogusprijs BPM Consumentenprijs

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS MY12, 1 JANUARI 2012 ONSUMENTENPRIJS ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 19.89,00.978,00 1.917,00 12.3,29 AT 21.9,00 22.69,00 2.79,00 16.381,00

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

verkocht Bouwjaar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Transmissie Handgeschakeld Prijs ( )

verkocht Bouwjaar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Transmissie Handgeschakeld Prijs ( ) Bouwar Januari 2000 Km. Stand 169.000 Brandstof Diesel Transmissie Handgeschakeld Kleur Blauw Prijs ( ) verkocht Oa. voorzien van: airbag, ABS, airco, alarm, boordcomputer, cruise control, climate control,

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12,5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12, PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 13.69,00 1.66,00 12.129,00 10.023,97 A AT 1.09,00 16.9,00 19.19,00

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

Jazz. Prijslijst Honda Jazz inclusief speciale versies

Jazz. Prijslijst Honda Jazz inclusief speciale versies Jazz Prijslijst Honda Jazz inclusief speciale versies juli 2012 ONSUMENTENPRIJSLIJST JZZ 1.2 ENZINE kw / pk O 2 / Gr / Km Zuinigheidscategorie Netto catalogusprijs PM onsumentenprijs excl. TW onsumentenprijs

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 OKTOBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL 8.99,00 1.911,00 7.08,00.8, C BiFuel 11.0,00 93,00 10.27,00 8.76,86

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 4-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -EURS 3 SEPTEMBER 2012, MOELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 20.9,00 6.02,00 1.3,00 12.221,01 22.69,00 23.89,00 27.39,00 28.79,00

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13 PRIJZEN EN CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13 PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW CO2-EMISSIE 2. MT 39.995,00 16.21,00 23.5,00 9.85,00 58.595,00 63.295,00 16.60,00 26.56,9 30.301,00

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CRUZE 5-DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN EN SPEIFIATIES RUZE -DEURS 3 SEPTEMBER 2012, MODELJAAR 12 PRIJZEN* ONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INL. BTW PRIJS EXL. BTW ENERGIELABEL 21.09,00 6.09,00 1.000,00 12.60,0 AT 22.69,00 23.89,00 27.39,00

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 Hyundai i20 Specificaties per 1 november 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Getint glas n n n n Ruitenwisser en -sproeier achter

Nadere informatie

Accord. Berline en Tourer

Accord. Berline en Tourer Berline en Tourer Afgebeelde modellen: Tourer 2.2 i-dtec Executive en Berline 2.2 i-dtec Executive met 18 duim lichtmetalen velgen type Delta (accessoire). GEAVANCEERD IN ALLE OPZICHTEN De is uitgerust

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 JANUARI 2013. M{zd{3

Prijslijst. per 1 JANUARI 2013. M{zd{3 Prijslijst per 1 JANUARI 2013 M{zd{3 Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 1.6 77 kw /105 pk S 21.740 6.505 15.235 12.591 C Cool

Nadere informatie

Accord. 4-deurs en Tourer

Accord. 4-deurs en Tourer Accord 4-deurs en Tourer The ADVANCED Accord De afgebeelde modellen zijn de 2.2 Executive Tourer in de kleur Graphite Luster Metallic en de 2.2 Executive 4-deurs in de kleur Alabaster Silver Metallic met

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK 1 JANUARI 2014, MODELJAAR 2014 PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN* PRIJS EXCL. BTW/BPM 21% BTW BPM CONSUMENTENPRIJS CO2 EMISSIE ENERGIELABEL LS 1.0 5.657,- 1.188,- 3.150,- 9.995,- 118 g/km C LS+ 1.0

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS SUBARU WRX STI

TECHNISCHE GEGEVENS SUBARU WRX STI TECHNISCHE GEGEVENS SUBARU WRX STI Symmetrical AWD (All-Wheel Drive) WRX STI Handgeschakeld / 6 MOTOR Type Vloeistofgekoelde Boxermotor DOHC 4-cilinder, 16 kleppen, Benzine met High BoostTurbo Boring x

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

NISSAN NOTE CONNECT EDITION TEKNA GAMMA VISIA ACENTA. 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90

NISSAN NOTE CONNECT EDITION TEKNA GAMMA VISIA ACENTA. 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90 NISSAN NOTE GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90 NISSAN NOTE Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION CONNECT EDITION Extra uitrusting t.o.v. ACENTA Deels lederen stoelbekleding

Nadere informatie

ORLANDO HOOFDSTUKKEN VOLGENDE STAPPEN 01/14

ORLANDO HOOFDSTUKKEN VOLGENDE STAPPEN 01/14 ORLANDO 01/14 EEN 7-ZITTER MET EEN ANDER GEZICHT 02/14 NIEUW STOER UITERLIJK De Chevrolet Orlando. Een 7-zitter met een opvallend stoer uiterlijk. Een ruime, flexibele auto met een zelfverzekerde uitstraling

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT PRIJZEN EN SPECIFICATIES VO MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 41.950,00 44.500,00 SPECIFICATIES Zitcomfort Bestuurdersstoel handmatig

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL.

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL. NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS CONNECT X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - dci 130 - Extra uitrusting t.o.v. CONNECT VISIA ABS / EBD / ESP NBAS (Nissan

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Uw totaalprijs ,05

Uw totaalprijs ,05 Toyota code rk2-klrqx Prius+ 1.8 Hybrid Dynamic Automaat Model Prius+ 1.8 Hybrid Dynamic Automaat 38.970,00 Kleur exterieur Premium Dark Blue metallic (221) 810,00 Bekleding Zwart stof met leder Uw accessoires

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

BMW 1-SERIE. 118 D 5drs KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN km 43-TF-DV. Handgeschakeld (6)

BMW 1-SERIE. 118 D 5drs KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN km 43-TF-DV. Handgeschakeld (6) BMW 1-SERIE 118 D 5drs KENTEKEN 43-TF-DV TRANSMISSIE Handgeschakeld (6) BOUWJAAR 2006 VERMOGEN 90 kw (123 PK) TELLERSTAND 212.852 km BRANDSTOF Diesel VERBRUIK 5.00 L / 100 km CARROSSERIE Hatchback (5-drs)

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie