DOCK EQUIPMENT BRIDGING LOGISTICS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DOCK EQUIPMENT BRIDGING LOGISTICS"

Transcriptie

1 DOCK EQUIPMENT BRIDGING LOGISTICS DOCKLEVELLERS DOCKSHELTERS DOCK UNITS DOCK SLUIZEN

2 PARTNERSHIP SERVICE GEMAK VEILIGHEID DOCK PLANNING PARTNERS Partner in de planning van uw dock Partner in de planning van uw dock Hoe overbrugt u het hoogteverschil tussen vrachtwagens en het laadperron? Hoe doet u dat zo veilig, efficiënt en praktisch mogelijk? Novoferm heeft meer dan dertig jaar ervaring in de levering van advies op maat voor lossen en laden. Dat begint al op de tekentafel. Nieuwbouw, renovatie, bijzondere omstandigheden? Wij inventariseren en analyseren uw logistiek, uw wensen en maken een overzicht van uw eisen. Nadat we dat in een specificatie hebben omgezet, bieden wij oplossingen aan uit ons uitgebreide gamma van producten en diensten. Wij hebben het antwoord op al uw behoeften: dock equipment, maar ook industriële deuren, tochtwerende deuren en brandwerende deuren.

3 DOCK UNIT DOCKLEVELLER DOCKSHELTER DOCK SLUIS DOCKLEVELLER NLT & NLS Vernieuwde docklevellers Vernieuwde docklevellers De docklevellers van Novoferm vormen een volmaakte, veilige en gebruiksvriendelijke brug tussen de werkvloer van uw gebouw en de vloer van de vrachtwagen. Tijdens het laden en lossen kunnen heftrucks veilig en zonder drempel in en uit de vrachtwagen rijden. Typen docklevellers Novoferm heeft twee typen docklevellers, de NLS met draailip en de NLT met uitschuifbare lip. Beide modellen zijn vernieuwd. De kenmerken van de NLS en de NLT: 100% Dimensionale nauwkeurigheid dankzij de gerobotiseerde productie. 100% Laskwaliteit dankzij het gebruik van lasrobots. Eenvoudige installatie: 1 kabelaansluiting. Grote flexibiliteit van het platform, met mogelijkheid tot laden/lossen op een schuine truckvloer. Onderhoudsvriendelijk: hydraulisch aggregaat aan de voorzijde. Hoog veiligheidsniveau: bij stroomuitval of slangbreuk daalt de leveller met gecontroleerde snelheid. Dynamisch draagvermogen minimaal 6 ton. Solide afwerking: stralen, primeren en aflakken. Veiligheidsmarkeringen verzonken in de constructie.

4 VEILIGHEID EFFICIENCY FLEXIBEL EENDUIDIGE STANDAARD NLS DRAAILIP De juiste keuze voor uw logistiek De juiste keuze voor uw logistiek Novoferm biedt 2 typen levellers aan, met draailip of uitschuifbare lip. Het gebruik en de toepassing van de leveller bepaalt welk type het beste in uw logistieke organisatie past. Efficiëntie: Veiligheid: Flexibiliteit: Eenduidige standaard: hoge kwaliteit en be hydraulische beveili vlotte uitlijning van CE-gekeurd NLS met draailip De leveller met hydraulische draailip van 400 mm is een efficiënte, economische oplossing voor de meeste laad- en lossituaties. Met één druk op de knop wordt de leveller in de juiste positie gebracht en kan het laden of lossen van het voertuig beginnen.

5 VEILIGHEID EFFICIENCY FLEXIBEL EENDUIDIGE STANDAARD NLT UITSCHUIFBARE LIP trouwbaarheid dankzij de gerobotiseerde productie ging bij stroomonderbreking de dockleveller met de vrachtwagenvloer NLT met uitschuifbare lip De leveller met uitschuifbare lip van 500 mm lengte is vooral geschikt voor situaties waarin de positie van de leveller van kritiek belang is voor een maximale functionaliteit, zoals bij een volle vrachtwagen met weinig ruimte voor de plaatsing van de leveller, of bij een variabele afstand tussen het gebouw en het voertuig (bijvoorbeeld containers). De gebruiker kan de positie van de leveller èn van de uitschuifbare lip volledig controleren.

6 PARTNERSHIP GEMOEDSRUST SERVICE VEILIGHEID BET DOCK EQUIPMENT INSTALLATIEMETHODEN Installatiemethoden voor de NLS en de NLT Installatiemethoden voor de NLS en de NLT methode A methode B methode C methode D1 methode D2 methode E Novoferm levert u de juiste installatiemethode voor uw specifieke situatie. De beschikbare methoden worden hierboven geïllustreerd. Raadpleeg Novoferm ( of uw contactpersoon bij Novoferm ) voor alle werktekeningen.

7 ROUWBAARHEID DUURZAAMHEID CONTINUITEIT GEMAK DOCK EQUIPMENT OPLOSSINGEN Een volledig pakket = een volledige oplossing Een volledig pakket = een volledige oplossing Dock unit De dock unit van Novoferm is de volledige oplossing voor lossen en laden. De unit is een compleet pakket van op elkaar afgestemde producten dat u de optimale oplossing levert: dockleveller, dockshelter en overheaddeur. Dock sluis Als u weinig interne ruimte hebt of een laadperron installeert bij een bestaande situatie, is de dock sluis van Novoferm vaak de perfecte oplossing. De sluis is een volledig pakket met dockleveller, dockshelter, geprefabriceerd betonnen onderbouw en een bovenbouw van geïsoleerde sandwichpanelen met thermoclear dakplaten. Novoferm garandeert een foutloze levering en installatie van de dock sluis.

8 VEILIGHEID EFFICIENCY FLEXIBEL EENDUIDIGE STANDAARD DOCK EQUIPMENT NOVOFERM-PRODUCTEN Hoogteverschillen overbruggen Hoogteverschillen overbruggen Dockleveller Een dockleveller is een hydraulisch laadplatform dat in de bedrijfsvloer van het laadperron wordt gemonteerd. Een dockleveller verbetert de efficiëntie en veiligheid van het laden en lossen. De leveller geeft u de mogelijkheid om voertuigen zonder haperingen te laden en te lossen en met bijvoorbeeld heftrucks het voertuig in en uit te rijden. Docklevellers zijn in tal van varianten beschikbaar: box- of chassismodellen, met draailip of uitschuifbare lip, met verschillende dynamische laadcapaciteiten en in allerlei afmetingen en afwerkingen. Bescherming en klimaatregeling Bescherming en klimaatregeling Een dockshelter beschermt mensen en goederen tegen het weer. Novoferm heeft shelters voor alle individuele vereisten, van shelters en dockseals voor gelijkvloerse doorgangen (met of zonder verstelbaar horizontaal kussen) tot opblaasshelters. Dockshelter Een dockshelter is de meest gebruikte oplossing. De opening tussen de vrachtwagen en het gebouw wordt goed afgedicht, regen en kou worden geweerd. Een dockshelter draagt bovendien in grote mate bij aan een aangenaam werkklimaat, de bescherming van de goederen en energiebesparing. Dockseal De ideale oplossing. Een dockseal gaat een stap verder dan een dockshelter, aangezien het ook tegen tocht en insecten beschermt. De kussens passen zich letterlijk aan de vrachtwagen aan en sluiten de opening volledig af. Er bestaan verscheidene varianten, van dockseals met vast kussen voor een beperkt bereik van voertuigen en afmetingen, tot dockseals met verstelbare kussens die geschikt zijn voor een ruimere waaier van voertuigtypes en afmetingen.

9 PARTNERSHIP SERVICE GEMAK VEILIGHEID DOCK EQUIPMENT BEVEILIGING Veiligheid tijdens het aandocken Veiligheid tijdens het aandocken Een vrachtwagen manoeuvreren is een kunst. Duisternis, regen, mist de vrachtwagen moet in alle omstandigheden perfect kunnen uitlijnen met het laadperron. Om beschadiging aan het gebouw, het laadperron of de vrachtwagen te voorkomen, levert Novoferm diverse accessoires die het aandocken gemakkelijker en veiliger maken. Wieldwingers Snel en accuraat: wieldwingers zijn vrijwel onontbeerlijk om het dockingproces letterlijk te leiden en te begeleiden. Rubber stootbumpers Vaste en verstelbare rubber bumpers voorkomen schade aan het laadperron, het dock equipment en natuurlijk de vrachtwagen. Hoekkussens Hoekkussens sluiten de opening tussen de onderste hoeken van de shelter en de twee zijden van de vrachtwagen af, voor een nog betere afdichting van de opening. Verkeerslichten Novoferm heeft een praktische oplossing om misverstanden tussen het laad/los personeel en de chauffeur - zoals een vrachtwagen die te vroeg wegrijdt - te voorkomen, Bij het openen van de bedrijfsdeur gaat het licht op rood. Alleen het laad/los personeel kan het licht weer op groen zetten, door het sluiten van de bedrijfsdeur. Hierdoor ontstaat altijd een veilige situatie. Andere veiligheidsmiddelen zijn op aanvraag beschikbaar.

10 DOCKLEVELLER DOCKSHELTER DOCKSEAL DOCK UNIT PRODUCTKENMERKEN NOVOFERM PRODUCTEN INDUSTRIEDEUREN Uw wens is ons werk. Opslag, overslag, productie, handel. U geeft de functie aan, ons antwoord is de juiste overhead-, snelvouw-, schuif,- loop,- of roldeur. Al onze industriedeuren worden voor u speciaal geproduceerd. Betekent dat u zeggenschap hebt over vormgeving, functionaliteit, indeling, afwerkingsdetails, accessoires en kleuren. TOCHTWERENDE DEUREN Een gedegen inventarisatie en analyse van de klimaatomstandigheden vormen het vertrekpunt bij ons advies over tochtwerende deuren. Hoe groot is de deuropening? Hoe sterk is de luchtstroom? Welke goederen en vervoersmiddelen worden aan- en afgevoerd? Talloze vragen die leiden tot dé best passende snelrol-, pendel-, of snelvouwdeur en het beste strokengordijn. Allen gemaakt op basis van uw wensen. BRANDWERENDE DEUREN Veiligheid en bescherming van mensen en producten zijn letterlijk van levensbelang. Onze dienstverlening begint bij een uitgebreide risico-inventarisatie. Welke producten zijn er opgeslagen? Hoe ziet de bedrijfsomgeving eruit? Wat moet er tegen brand beschermd worden? Zo krijgt u de best passende schuif-, rol-, overhead-, en loopdeur.

11 PARTNERSHIP SERVICE GEMAK VEILIGHEID PRODUCTGAMMA NOVOFERM LEVERT OVERHEADDEUR THERMO OVERHEADDEUR PRISMA OVERHEADDEUR HIGHSPEED ROLDEUR BRANDWERENDE DEUR STROKENGORDIJN PENDELDEUR SPEEDROLLER SPEEDROLLER HEAVY OPTIES DOCKLEVELLER NLS DOCKLEVELLER NLT DOCKSHELTER DOCKSEAL DOCK SLUIS * Het productgamma verschilt per land. Raadpleeg uw contactpersoon bij Novoferm voor de beschikbaarheid.

12 BRIDGING LOGISTICS Novoferm Nederland BV. Industrieweg CA Waardenburg, Nederland Postbus BA Waardenburg, Nederland t: +31 (0) f: +31 (0) Uw Novoferm-partner: Novoferm Nederland B.V. is een fabrikant en leverancier van deuren van superieure kwaliteit voor de industrie en de consumentensector. Novoferm is een dochtermaatschappij van Sanwa Shutter Corporation, een wereldwijd opererende onderneming op het gebied van bedrijfsdeuren en dockequipment. TIP: Lees alles over de planning van het laden en lossen in de objectieve brochure "Ins & Outs Dock. Neem voor uw gratis exemplaar (beschikbaar in Nederlands en Engels) contact op met Novoferm: industrie@novoferm.nl of uw contactpersoon bij Novoferm

Dockleveller en Shelters. Voskamp Deurtechniek Dockequipement. Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging

Dockleveller en Shelters. Voskamp Deurtechniek Dockequipement. Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging Voskamp Deurtechniek Dockequipement Dockleveller en Shelters Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging tussen de laadvloer van een vrachtwagen en de bedrijfsvloer levert Voskamp Docklevellers.

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT

UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT DOCK EQUIPMENT UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

exclusieve kwaliteit flexibele service

exclusieve kwaliteit flexibele service exclusieve kwaliteit flexibele service Deuren voor talloze toepassingen Bij Albin CE ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1995 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers.

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

DOCK LEVELLERS. P-Serie. Superieure ergonomie met altijd horizontale lip STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

DOCK LEVELLERS. P-Serie. Superieure ergonomie met altijd horizontale lip STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS DOCK LEVELLERS P-Serie Superieure ergonomie met altijd horizontale lip STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde kwaliteitsoplossingen

Nadere informatie

DOCKLEVELLERS. S-Serie. De superieure oplossing met open lip scharnier STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

DOCKLEVELLERS. S-Serie. De superieure oplossing met open lip scharnier STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS DOCKLEVELLERS S-Serie De superieure oplossing met open lip scharnier STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde kwaliteitsoplossingen

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN STERTIL DOCK LEVELLERS DOCK SHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN STERTIL DOCK LEVELLERS DOCK SHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN STERTIL DOCK LEVELLERS DOCK SHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten wereldwijd

Nadere informatie

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE COMBILOK De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten wereldwijd op maat gemaakte, technologisch

Nadere informatie

STERTIL DOCK SHELTERS

STERTIL DOCK SHELTERS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCK SHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch

Nadere informatie

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DOCKSHELTERS Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people Stertil W-serie gordijnshelters, kostenefficiënt en universeel

Nadere informatie

DOCK SHELTERS T-SERIE. Kussenshelters. Optimale duurzame afdichting STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DOCK SHELTERS T-SERIE. Kussenshelters. Optimale duurzame afdichting STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DOCK SHLTRS T-SRI Kussenshelters Optimale duurzame afdichting STRTIL SUPRIOR SOLUTIONS BY QUALITY POPL Superior solutions by quality people Stertil T-Serie kussenshelters, optimale afdichting en duurzaamheid

Nadere informatie

DOCKLEVELLERS. X-Serie. De superieure oplossing met traploos uitschuifbare lip en Auto Retour STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

DOCKLEVELLERS. X-Serie. De superieure oplossing met traploos uitschuifbare lip en Auto Retour STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS DOCKLEVELLERS X-Serie De superieure oplossing met traploos uitschuifbare lip en Auto Retour STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch

Nadere informatie

DOCK SHELTERS T-SERIE. Kussenshelters. Optimale duurzame afdichting STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

DOCK SHELTERS T-SERIE. Kussenshelters. Optimale duurzame afdichting STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS DOCK SHLTRS T-SRI Kussenshelters Optimale duurzame afdichting STRTIL SUPRIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil T-Serie kussenshelters, optimale afdichting en duurzaamheid volgens de BRAM-standaard U

Nadere informatie

DOCKLEVELLERS. S-Serie. De superieure oplossing met open lip scharnier

DOCKLEVELLERS. S-Serie. De superieure oplossing met open lip scharnier DOCKLEVELLERS S-Serie De superieure oplossing met open lip scharnier S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people De Stertil Group

Nadere informatie

Opblaasbare Dock Shelters

Opblaasbare Dock Shelters DOCK SHLTRS WI-SRI Opblaasbare Dock Shelters Optimale temperatuurbeheersing STRTIL SUPRIOR SOLUTIONS BY QUALITY POPL Superior solutions by quality people Stertil WI-Serie opblaasbare shelters, met optimale

Nadere informatie

DOCKLEVELLERS. P-Serie. Superieure ergonomie met altijd horizontale lip

DOCKLEVELLERS. P-Serie. Superieure ergonomie met altijd horizontale lip DOCKLEVELLERS P-Serie Superieure ergonomie met altijd horizontale lip S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people De Stertil Group

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

NG-CombiControl 930 DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS

NG-CombiControl 930 DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS NG-CombiControl 930 De New Generation NG-CombiControl 930 biedt een volledig control unit programma voor de besturing van Dock Equipment en Industriedeuren. Door het modulaire

Nadere informatie

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering UNIVERSELE VRACHTWAGENBLOKKERING SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering UNIVERSELE VRACHTWAGENBLOKKERING SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN COMBILOK De superieure vrachtwagenblokkering UNIVERSELE VRACHTWAGENBLOKKERING SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN SUPERIOR SOLUTIONS Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en

Nadere informatie

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9. ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN FREEDOMLIFT De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions

Nadere informatie

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG Goederenverwerking & Logistieke oplossingen SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Toonaangevend leverancier van gebiedsafscherming

Nadere informatie

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG Goederenverwerking & Logistieke oplossingen SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Toonaangevend leverancier van gebiedsafscherming

Nadere informatie

DOCK SHELTERS W-SERIE. Gordijnshelters. Universeel en flexibel STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

DOCK SHELTERS W-SERIE. Gordijnshelters. Universeel en flexibel STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS DOCK SHELTERS W-SERIE Gordijnshelters Universeel en flexibel STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil W-Serie gordijnshelters, kostenefficiënt en universeel toepasbaar U zoekt een flexibele

Nadere informatie

DOCK LEVELLERS. Besturingen. Superieur bedieningsgemak met geïntegreerde besturing STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

DOCK LEVELLERS. Besturingen. Superieur bedieningsgemak met geïntegreerde besturing STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS DOCK LEVELLER Besturingen uperieur bedieningsgemak met geïntegreerde besturing TERTIL UPERIOR OLUTION uperior olutions tertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

EDGEDOCK SERIE. De flexibele veilige oplossing voor kleine hoogteverschillen DOCK LEVELLERS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN

EDGEDOCK SERIE. De flexibele veilige oplossing voor kleine hoogteverschillen DOCK LEVELLERS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN OK SRI e flexibele veilige oplossing voor kleine hoogteverschillen OK LVLLRS SUPRIUR OPLOSSINN VOOR LN N LOSSN SUPRIOR SOLUTIONS Stertil ock Products biedt technisch geavanceerde en op maat gemaakte oplossingen

Nadere informatie

Veiligheid! Doeltreffend! Prijs! Contacteer ons voor het verbeteren van uw laadkade uitrusting. en uw toekomstige investeringen.

Veiligheid! Doeltreffend! Prijs! Contacteer ons voor het verbeteren van uw laadkade uitrusting. en uw toekomstige investeringen. Contacteer ons voor het verbeteren van uw laadkade uitrusting Veiligheid! Doeltreffend! Prijs! en uw toekomstige investeringen. Dockproducten Mechanische mini-laadbrug - Type LA met PE bumper - Type LA

Nadere informatie

Novo Service Solutions. Preventief onderhoud is de basis voor probleemloos blijven functioneren.

Novo Service Solutions. Preventief onderhoud is de basis voor probleemloos blijven functioneren. Novo Service Solutions Preventief onderhoud is de basis voor probleemloos blijven functioneren. International Operations production site sales office Finland Norway Ireland Sweden Denmark Lithuania Novoferm

Nadere informatie

Novo Service Solutions. Onderhoud van bedrijfsdeuren en docking

Novo Service Solutions. Onderhoud van bedrijfsdeuren en docking Novo Service Solutions Onderhoud van bedrijfsdeuren en docking International Europe SANWA Shutter Corporation ODC USA SANWA Asia Novoferm, visie en strategie Novoferm is een van de leidende totaalaanbieders

Nadere informatie

Vaste of mobiele laadrampen: volledig onafhankelijk laden. Laadrampen. Zeer soepel in gebruik. Eenvoudig te verplaatsen. Eenvoudig aandocken.

Vaste of mobiele laadrampen: volledig onafhankelijk laden. Laadrampen. Zeer soepel in gebruik. Eenvoudig te verplaatsen. Eenvoudig aandocken. Vaste of mobiele laadrampen: volledig onafhankelijk laden Laadrampen Zeer soepel in gebruik. Eenvoudig te verplaatsen. Eenvoudig aandocken. Vaste of mobiele laadrampen. Wanneer een logistiek gebouw op

Nadere informatie

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid.

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Wielblokkering MAX AS Wielblokkeringen MAX. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Productdatablad Dockinguitrusting ASSA ABLOYDE6090MR Manual Restraint. ASSA ABLOY Entrance Systems

Productdatablad Dockinguitrusting ASSA ABLOYDE6090MR Manual Restraint. ASSA ABLOY Entrance Systems ASSA ABLOY Entrance Systems Copyright en disclaimer Hoewel de inhoud van deze publicatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, aanvaardt ASSA ABLOY Entrance Systems geen enkele aansprakelijkheid

Nadere informatie

RevolutioN TM HOOG-VOLUME / LAGE-SNELHEID VENTILATOREN BRENG UW KLIMAAT EN ENERGIEKOSTEN TERUG NAAR EEN AANGENAAM NIVEAU

RevolutioN TM HOOG-VOLUME / LAGE-SNELHEID VENTILATOREN BRENG UW KLIMAAT EN ENERGIEKOSTEN TERUG NAAR EEN AANGENAAM NIVEAU RevolutioN TM HOOG-VOLUME / LAGE-SNELHEID VENTILATOREN BRENG UW KLIMAAT EN ENERGIEKOSTEN TERUG NAAR EEN AANGENAAM NIVEAU De volgende Revolutie Met de Rite-Hite Revolution ventilator krijgt u meer: Betere

Nadere informatie

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl Lees mij eerst! 1Lees deze handleiding zorgvuldig voor de laadbrug te gebruiken. De handleiding omschrijft

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

INTERN TRANSPORT IN EEN MAGAZIJNOMGEVING

INTERN TRANSPORT IN EEN MAGAZIJNOMGEVING INTERN TRANSPORT IN EEN MAGAZIJNOMGEVING 1 Welk soort transport is er nodig: horizontaal, vertikaal, of een combinatie van beide Hoe groot is de beschikbare ruimte? Moeten er onderbrekingen voorzien worden

Nadere informatie

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid.

Heftafels voor laadkaaien. eftafels. Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laadkaaien eftafels Flexibel gebruik. Voor alle voertuigtypes. Op alle hoogten. Uitzonderlijke stevigheid. Heftafels voor laden en lossen. Soepel gebruik aangepast aan alle vracht- en bestelwagens.

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

NovoDock L730i De ISO dock leveller voor hoge energiebesparing

NovoDock L730i De ISO dock leveller voor hoge energiebesparing Green Plus Ergo Plus Door Plus Safety Plus NovoDock L730i De ISO dock leveller voor hoge energiebesparing NovoDock L730i open NovoDock L730i dicht Het laad- en lossysteem voor temperatuurgecontroleerde

Nadere informatie

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES Aan de solide ALSTA bedrijfafsluitingen ligt een enorme ervaring ten gronslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk

Nadere informatie

SECTIONALE POORTEN INDUSTRIE

SECTIONALE POORTEN INDUSTRIE INDUSTRIAL SECTIONALE POORTEN INDUSTRIE De meest gebruikte industriële overheaddeur is ons ST-model. Een in staal uitgevoerde deur die universeel toepasbaar is en op maat wordt gemaakt (tot 12 meter breed).het

Nadere informatie

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWEREND ZELFHERSTELLENDE SNELLOOPDEUR Onze volledig zelfherstellende snelloopdeuren worden voorzien van een flexibele onderloopbeveiliging. De kans op beschadigingen,

Nadere informatie

Gezond werken met. rolcontainers

Gezond werken met. rolcontainers Gezond werken met rolcontainers Op de juiste manier inzetten Rolcontainers: ze worden veel gebruikt. Het werken met rolcontainers kan echter lichamelijk belastend zijn. Daarom is het belangrijk rolcontainers

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

CONTAINERS KOELCONTAINERS. Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG. www.petitforestier.nl

CONTAINERS KOELCONTAINERS. Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG. www.petitforestier.nl VOERTUIGEN MEUBELEN CONTAINERS KOELCONTAINERS Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG www.petitforestier.nl EEN EFFICIËNTE OPSLAG VO OR CONSTANTE TEMPERATUUR VOORRAADBEHEER, SEIZOENSPIEKEN, TIJDELIJKE

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam vochtkerende systemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW Verbeterde techniek De binnen de gevel blijvende kanteldeur G 97 biedt u veel voordelen Een garage vlak bij het trottoir, een korte

Nadere informatie

maatvoering van leveller type NLS

maatvoering van leveller type NLS maatvoering van leveller type NS = deklengte = chassis lengte 3 = deklengte + liplengte H = chassis hoogte = dekbreedte = lipbreedte = chassis breedte R = positief bereik R = negatief bereik V = torsie

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Snelroldeuren damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten deuren

Nadere informatie

KOOI REACHVORKEN. en combinaties met vorkverstellers

KOOI REACHVORKEN. en combinaties met vorkverstellers KOOI REACHVORKEN en combinaties met vorkverstellers Wereldwijd Marktleider met meer dan 30 jaar ervaring 100 % Gedwongen gelijkloop 2-cilinder Heavy Duty uitvoering Geproduceerd volgens ISO 9001:2000 kwaliteitsmanagement.

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

www.zarges.com Modulaire verzorgings- en organisatiewagens MPO systematisch de optimale oplossing

www.zarges.com Modulaire verzorgings- en organisatiewagens MPO systematisch de optimale oplossing ZARGES Medical.Systems w www.zarges.com Modulaire verzorgings- en organisatiewagens MPO systematisch de optimale oplossing ZARGES MPO Het systeem met onbegrensde variatiemogelijkheden zo individueel als

Nadere informatie

ZWENKARMSTELLING. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl

ZWENKARMSTELLING. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl ZWENKARMSTELLING VERSIE : 2.10 December 2013 UW LEVERANCIER : MEGA Magazijninrichting B.V. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl MEGA Magazijninrichting

Nadere informatie

ONTWERP VAN EEN LAADKAAI

ONTWERP VAN EEN LAADKAAI SCHILTZconcept ONTWERP VAN EEN LAADKAAI ALGEMEENHEDEN Elke logistieker droomt van doordacht ontworpen opslagplaatsen waar het personeel rendabel en in alle veiligheid kan werken. De laadkaaien zijn een

Nadere informatie

Productdatablad Dockinguitrusting ASSA ABLOY DE6090MR Manual Restraint

Productdatablad Dockinguitrusting ASSA ABLOY DE6090MR Manual Restraint Copyright en disclaimer Hoewel de inhoud van deze publicatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, aanvaardt ASSA ABLOY Entrance Systems geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die voortkomt

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 5 Opslag & logistiek Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 5 Opslag UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 UFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

historisch overzicht van de laad- en los problematiek 3 1 een gedegen inventarisatie 7

historisch overzicht van de laad- en los problematiek 3 1 een gedegen inventarisatie 7 Inhoudsopgave historisch overzicht van de laad- en los problematiek 3 1 een gedegen inventarisatie 7 1.1 om welk type bedrijf gaat het 8 1.2 welk terrein staat ter beschikking 10 1.3 hoe zijn de aan- en

Nadere informatie

Rittal - Shelter Solutions

Rittal - Shelter Solutions Rittal - Shelter Solutions Uw partner voor alle shelter toepassingen TB LightSite - Innovatief concept Sandwichpanelen Lichter met dezelfde sterkte, stabiliteit en functionaliteit Met het TB LightSite

Nadere informatie

Thuis in de Industrie

Thuis in de Industrie Divisie Industrie Nederland Industrieweg 9 4181 CA Waardenburg postbus 33 4180 BA Waardenburg telefoon 0418-65 47 00 telefax 0418-65 47 89 E-mail industrie@novoferm.nl ISO 9001 40256.102k.N.03 Thuis in

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

SYSTEM 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems

SYSTEM 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems SYSTEM 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems System 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems 1 PPS beschermt uw kostbare goederen. Binnen welk segment bent U actief? Wat uw activiteit ook is,

Nadere informatie

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders Pneumatiek cilinders perslucht in beweging perslucht in beweging Pneumatiek cilinders en Q Plus Q Plus heeft een prachtig pakket cilinders, daar kan niemand omheen. Het pakket is breed en we hebben samen

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

PLAATSINGS- EN GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN: Verholen goten

PLAATSINGS- EN GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN: Verholen goten PLAATSINGS- EN GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN: Verholen goten 1. SAMENVATTING VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN a. TRANSPORT/LADINGZEKERING Alle transport van onze producten dienen te gebeuren conform de Europese richtlijn

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE BLEISWIJK PRISMAPARK

PROJECTINFORMATIE BLEISWIJK PRISMAPARK PROJECTINFORMATIE BLEISWIJK PRISMAPARK Bedrijven park Prisma Bleiswijk Cluster I en Cluster III Locatie Bedrijvenpark Prisma te Bleiswijk Snelliulaan / Prismalaan Oost Beschikbare oppervlakte Nieuwbouw

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Schaarhekken Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Jansen beveiligingstechniek schaarhekken zijn het alternatief voor rolluiken en rolhekken. Schaarhekken zijn stevig en esthetisch uitgevoerd. Schaarhekken

Nadere informatie

Easy-Vent RENOVATIE. Tochtvrije ventilatie voor oudere woningen

Easy-Vent RENOVATIE. Tochtvrije ventilatie voor oudere woningen Easy-Vent RENOVATIE Tochtvrije ventilatie voor oudere woningen De Easy-Vent RENOVATIE luchtgeleider wordt gemonteerd bij een reeds aanwezige radiator en voorziet de woning van aangenaam voorverwarmde verse

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie ICOSUN ICOSUN Universal & Console Garantie op hoog rendement Licht in gewicht Duurzaam Zekere installatie Voor vrijwel alle daken Zonne-energie systemen ICOSUN Universal De hoeveelheid energie die de aarde

Nadere informatie

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Inhoudsopgave Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Vorken klasse 2A 7-10 Vorken klasse 3A 11-13 Vorken klasse 4A 14-16 Vorken klasse 2B 17-19 Vorken

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid.

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. CASCO en CMR: twee oplossingen op maat voor het Belgische wegvervoer. Onze expertise In de verzekeringswereld neemt VIVIUM een

Nadere informatie

aadbruggen Kwaliteit, weerstand en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van onze laadbruggen

aadbruggen Kwaliteit, weerstand en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van onze laadbruggen aadbruggen Kwaliteit, weerstand en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden van onze laadbruggen Waarom tijd nemen om de geschikte laadbrug te kiezen? Zeer vaak wordt weinig aandacht besteed aan de laadbruggen

Nadere informatie

MANCHETTEN BRANDWERENDE

MANCHETTEN BRANDWERENDE BRANDWERENDE MANCHETTEN In geval van brand ontstaan openingen in wanden doordat brandbare (kunststof)leidingen opbranden. Waar nodig worden brandwerende manchetten rond deze leidingen geplaatst. Bij hitte

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

NIEUW! Nu met geïsoleerd kozijn Duoport

NIEUW! Nu met geïsoleerd kozijn Duoport NIEUW! Nu met geïsoleerd kozijn Duoport Optimaal geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis, welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat

Nadere informatie

Ze bevatten een hoog kwalitatief opzwellend materiaal dat reageert zodra de temperatuur naar circa 150 C stijgt.

Ze bevatten een hoog kwalitatief opzwellend materiaal dat reageert zodra de temperatuur naar circa 150 C stijgt. BRANDWERENDE MANCHETTEN In geval van brand ontstaan openingen in wanden doordat brandbare (kunststof-) leidingen opbranden. Waar nodig worden brandwerende manchetten rond deze leidingen geplaatst. Bij

Nadere informatie

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage Nieuw! Aluport Geïsoleerde puien voor de garage Waarom een Aluport? De garage bij het huis voegen is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Bij deze toepassingen

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

Click-Stop. Wij bij heroal werken enthousiast, competent en betrouwbaar voor het succes van onze partners!

Click-Stop. Wij bij heroal werken enthousiast, competent en betrouwbaar voor het succes van onze partners! Vo o r b o u w ro l l u i k e n Click-Stop Het Click-Stop-systeem zorgt voor een betere bevei- Vestiging in Verl Vestiging I in Hövelhof liging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch in de kast blokkeert

Nadere informatie

Winterbestendig, onderhoudsvriendelijk en warm aanbevolen. De nieuwe buitenkraan Polar II. Van SCHELL.

Winterbestendig, onderhoudsvriendelijk en warm aanbevolen. De nieuwe buitenkraan Polar II. Van SCHELL. Winterbestendig, onderhoudsvriendelijk en warm aanbevolen. De nieuwe buitenkraan Polar II. Van SCHELL. Armaturentechnologie. Van Schell. SCHELL. De onderneming. Voor openbare sanitaire ruimtes en industriële

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

M E E R M A G A Z I J N...

M E E R M A G A Z I J N... M E E R M A G A Z I J N... een magazijn is meer dan een aantal stellingen O V E R O N S... Een vakkundig bedrijf met een flexibele instelling, adviserend en doelgericht. Dat zijn wij. Onze grote voorraad

Nadere informatie