DARK STELT TIENTALLEN INNOVERENDE DESIGNS VOOR NIEUWE SAMENWERKINGEN, TECHNIEKEN EN MATERIALEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DARK STELT TIENTALLEN INNOVERENDE DESIGNS VOOR NIEUWE SAMENWERKINGEN, TECHNIEKEN EN MATERIALEN"

Transcriptie

1 PERSDOSSIER INTERIEUR 2012

2 DARK STELT TIENTALLEN INNOVERENDE DESIGNS VOOR NIEUWE SAMENWERKINGEN, TECHNIEKEN EN MATERIALEN

3 DARK, nu bijna 1 jaar na de overname, staat het Belgische merk stevig in zijn schoenen en schiet het met scherp. Tientallen innoverende ontwerpen. Samenwerkingen met de beste designers uit België en daarbuiten. Nieuw, jong talent versus gevestigde waarden. Krakken in het vak en passie voor de stiel. Dat is DARK anno PASSIE Een jaar lang heeft het DARK team met hart en ziel getekend, ontworpen, getest, geschaafd en ontwikkeld. Ze gingen op zoek naar nieuwe materialen en technieken en hielden daarbij een aantal kernwoorden in gedachte: energiebesparend & led, toegankelijke prijzen, nieuwe materialen zoals bamboe en nieuwe uitwerkingen zoals meubels en andere objecten. Zo ontstonden er tientallen nieuwe maar vooral vernieuwende ontwerpen in verlichting & design. Designs met een twist, want de wereld is niet zwart & wit. DARK is experimenteren. Door het combineren met kleuren, gebruik te maken van edele materialen, ontwerpen uit te puren, geraffineerde details toe te voegen en oog te hebben voor puristisch vormen, creëerde DARK een verrassend, vernieuwend gamma dat in vele interieurs past. In een notendop, architecturale grootsheid en een flinke portie ondeugendheid. PRIMEUR DARK ging in zee met gevestigde waarden, vrienden voor het leven en aanstormend jong talent uit binnen- en buitenland. Marnick ruikt talent en ging samenwerkingen aan met nieuw opkomend talent, de sterren van morgen waarin hij ongelooflijk geloofd. Trots kondigen ze de eerste samenwerking aan met de architect Lieven Musschoot. Voor het eerst wordt er ook samengewerkt met een talentvolle ontwerper van over de taalgrens, Quentin de Coster. Op Interieur 2012 wordt geheel in primeur ook het vriendje van de Spacewalker voorgesteld en naast verlichting biedt DARK nu ook heel wat andere ontwerpen aan. Zo is er Gaston, Nestor, Cuplover, No Car en Animal. Naast wat het oog kan zien, is de technische kant minstens zo belangrijk. Zo wordt elke lamp ontworpen met de beste materialen en de nieuwste technieken, rekening houdende met de tijdsgeest. Zo wordt er rekening gehouden met energiebesparing en duurzaamheid.

4 design MaDe voor DARK Voor de jonge Belgische ontwerpers van MaDe werkte in 2012 voor het eerst samen met DARK. In april stelden ze hun eerste DARK ontwerpen voor tijdens Light & Building. Ondertussen is de collectie COOLFIN uitgebreid met COOLFIN RES. What s in a name COOLFIN gaat op een vernuftige manier om met de koelingsproblematiek van elke led spot waar de temperatuurscontrole de levensduur van de led bepaald. Ze werkten met de hoogtechnologische led-lamp (2000 lumen output) van het merk Xicato en vijf jaar garantie. COOLFIN & COOLFIN RES Deze lamp is een staaltje van puur vakmanschap in combinatie met schoonheid. Een technical feature is een schitterend object geworden. De repetitie van de koelvinnen geven gestalte aan een unieke, energie-vriendelijke spot zonder daarbij de esthetiek uit het oog te verliezen. COOLFIN RES is een een kleinere versie van COOLFIN en werd speciaal ontworpen voor residentiële projecten waar plafonds een maximum hoogte hebben van 2,6 meter. Met 740 lumen & 10W output komt deze lamp overeen met een normaal 50w halogeen verlichting. COOLFIN is te verkrijgen als hanglamp, inbouw- en opbouwtoestel in rond en vierkant. De luxueuze COOLFIN komt helemaal tot haar recht in stijlvolle residenties, directeurskantoren en showrooms. Verkrijgbaar in zwart & zwart/goud en wit & wit/goud.

5 EDGAR design MaDe voor DARK EDGAR is van een zeer hoog technisch niveau en beschikt over een ledlamp van 900 lumen, 12W hetgeen overeenkomt met 50W halogeen en dus zeer energie efficiënt is. Deze vierkante plafondlamp met ronde hoeken en een zeer fijne esthetische touch in zwart, wit of goud zorgt voor een optisch spel. Perfect gestileerd en is prachtig in strakke residenties, kantoren, showrooms. Het is een innovatieve lamp die zeker kan uitgroeien tot een DARK klassieker. Een prachtige architecturale verlichting met een discrete, fijne extra touch. Verkrijgbaar in zwart & wit.

6 KASBAH design Peter Vanooteghem voor DARK The Clash kon het niet beter zeggen: Rock The Kasbah. De Belgische interieurontwerper Peter Vanooteghem ontwierp voor DARK de lamp CYBE in later presenteert hij KASBAH. KASBAH is mysterieus maar tegelijkertijd ook heel zelfzeker. Door te spelen met pastelkleuren kan Kasbah ook heel lief zijn en in combinatie met sterke, felle kleuren wordt KASBAH ondeugend. Een lamp waar je 1001 verhalen over kan vertellen, maar ook eentje die op 1001 plaatsen kan toegepast worden. Door de verschillende kleurmogelijkheden kan KASBAH een kinder-, speel of huiskamer opfleuren of het kan dankzij het architecturale aspect, het perfecte element zijn in een hotelkamer, restaurant of commerciële ruimte. KASBAH is beschikbaar als hanglamp,wandlamp en als staande lamp Hier toont Dark de kracht van kleur. KASBAH is verkrijgbaar in de 12 Darkbasiskleuren, die ofwel ton-sur-ton ofwel in monokleur kunnen toegepast worden. Hier zijn talloze kleurencombinaties mogelijk.

7 KWAI design Peter Vanooteghem voor DARK DARK anno 2012 is verrassend en het meest vernieuwende in de collectie is KWAI. Toen Peter Vanooteghem, dit ontwerp voorstelde, kreeg Marnick Smessaert het warm en koud tegelijkertijd. KWAI is buitengewoon vernieuwend in de DARK collectie. KWAI past perfect in de tijdsgeest van nu. KWAI is natuurlijk, ecologisch en maakt een link naar Scandinavisch design. Deze 6-hoekige hanglamp is de vernieuwde versie van de oubollige lampenkap. Ze is volledig ook de binnenophanging- gemaakt uit bamboe. KWAI komt in 2 maten (400 en 200 mm diameter) en zal beeldig hangen in keukens, appartementen, winkels.

8 PAINT-IT design Nuuv voor DARK Nieuw interieur, nieuwe lampen? In de tijden waar duurzaamheid en recyclage primeren, komt DARK op de markt met PAINT-IT, een opbouwplafondlamp en een wandlamp. Vanaf nu kunnen lichtelementen simpelweg overschilderd worden. Kleuren zijn cruciaal om in een ruimte een perfect uitgebalanceerd concept neer te zetten. En hier kies je helemaal zelf je kleur. Daarnaast is PAINT-IT ecologisch verandwoord, brandvrij en recycleerbaar en dat in een supergestileerde look. In PAINT-IT huizen 2 of 3 led- of halogeenlampen in een trendy blokje, bestaande uit een pleisterachtig materiaal (code GFRP). Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor DARK. PAINT-IT is overschilderbaar. De lamp kan dus de kleur van het plafond of de muur krijgen en zo geïntegreerd worden of je kan er net een kleurrijke of opvallende toets aan geven zodat het een eyecatcher wordt. PAINT-IT is naast origineel en vernieuwend ook zeer groen. De lamp is een goed voorbeeld van duurzaam ontwerpen. Daarnaast is de lamp vuurbestendig (glow wire test 960 gr).

9 DING design Nuuv voor DARK De ontwerpers van Nuuv behoren tot de trouwe metgezellen van DARK. DING is en uit 1 stuk gevouwen metalen tafellampje, afgewerkt in mierzoete snoepkleurtjes. Een no-nonsense, fantastisch schoon ding dat overal wel een plaatsje vindt. Het bewijs hoe schoon eenvoud kan zijn. Romantiek en mystiek met een hoek af. Een ultiem DARK stuk dat iedereen in huis zou moeten halen. Voor de prijs moet je het alleszins niet laten.

10 JOS design Jos Devriendt voor DARK Jos Devriendt is een van dé toonaangevende ontwerpers van de Belgische minimalistische school. Hij ontwierp in 2006 KNIK voor Dark en dit jaar tellen we 2 nieuwe designs: HOEK en JOS. HOEK neemt letterlijk ruimte in. HOEK, in zwart of wit, is een statig, monumentaal en indrukwekkend verlichtingselement voor een bureelruimte of vergaderzaal. JOS is een hanglamp en bureaulamp, beschikbaar is zwart of wit. Het is ontworpen voor een hedendaagse kloostertafel of lange living- of keukentafels van 2,8 of 3 meter lang waar werken & leven (koken, huiswerk, vergaderen) een belangrijke rol spelen. Deze lamp is in balans met de grootte van zo n tafel. De hanglamp JOS is opgebouwd uit diezelfde liefde voor minimalistische puurheid. Het zorgt voor perfect, uitgebalanceerd licht dankzij een uitgekiende verhouding van de gematteerde plexi kap. JOS is het perfecte voorbeeld van de dualiteit binnen DARK die in zijn gamma eclatante kleuren en vormen naast puurheid zet. You love it or you hate en dus niet weg te denken in de DARK catalogus.

11 APOLLO design Romy Kühne APOLLO is een gevestigde waarde. De Nederlandse ontwerper Romy Kühne ontwierp deze industriële lamp in 2010 en veroverde hiermee de wereld. Dit model had een ruwe inox buitenkant en kreeg een wit of rode binnenkant. Concepten smeken om kleur en grootsheid en daarom werd de APOLLO collectie uitgebreid met een witte of zwarte buitenkant en keuze uit 12 DARK kleuren voor de binnenkant. APOLLO, anno 2012, heeft dus dezelfde industriële, ruwe look maar krijgt een frisse kleur binnenin : goud, rood, of een andere keuze uit de 12 kleuren. APOLLO, een DARK klassieker, die zowel in horeca als residentieel tot zijn recht komt voor wie zijn ruimte wil pimpen.

12 BABALA design Anthony Duffeleer Dit zeer originele ontwerp schittert al in het gastronomische restaurant Radis Noir in Antwerpen. Hoewel Anthony Duffeleer bekend staat voor zijn grote ontwerpen zoals NO FRUIT is dit nieuwe ontwerp verrassend ingetogen. Minimalistisch, fris en fijn zijn de kernwoorden van BABALA. Het kan een interieur in no time opfrissen en is een zeer mooie, maar ingetogen eyecatcher. BABALA met zijn helix structuur en industriële look is verkrijgbaar in 10 basiskleuren en heeft een zwarte of witte binnenkant.

13 DARK staat voor een ongelooflijke designcollectie in verlichting en krijgt heel wat nationale & internationale erkenning. Al 52 design-awards werden er gedurende de jaren in de wacht gesleept. DARK is een broeihaard van creatieve ideeën die resulteren in originele lichtarmaturen, lampen, lusters, sculpturen en lichtconcepten. Naast verlichting, zal DARK zich verder specialiseren in meubilair en andere objecten en zicht op een verrassende manier uitleven. Bezieler Marnick Smessaert Het is een oude droom om naast verlichting ook meubels en objecten te maken en de tijd is er nu rijp voor. Net zoals DARK voor de verlichting met externe designers werkt, zullen ze hier ook jong geweld en creatieve duizendpoten aanspreken die, DARKwaardig, naast de platgetreden paden durven te lopen.

14 NO CAR - CUP LOVER design Anthony Duffeleer voor DARK FURNITURE In 2012 wordt er een heuse DARK leefwereld gecreëerd. Een eerste ontwerp is alvast een feit en staat al te pronken bij BMW. In samenwerking met architectdesigner Anthony Duffeleer, bekend van NO FRUIT, NO COPY, ICE, HYPE en TSJOEPIE, kwam NO CAR tot stand, het eerste stuk uit de DARK FURNITURE collectie. NO CAR is ontwikkeld als het state-of-the-art project voor de BMW concessie in Wijnegem. De vormgeving is een knipoog naar de Hofmeister-knik van BMW. Wilhelm Hofmeister was in de jaren hoofd van de BMW designafdeling.

15 MH01 design Lieven Musschoot & Mathias Hennebel De Belgische architect Lieven Musschoot werkt al een aantal jaren samen met de 3D designer Mathias Hennebel. Lieven en Mathias brainstormen, zetten daarna hun idee op papier, werken het daarna uit in 3D of in een maquette. Dit jaar ontwikkelde ze voor de eerste keer 2 gloednieuwe producten voor DARK. De lamp SKYLINE en de kruk MH01. Deze ronde zitkruk blinkt uit in eenvoud met zijn metalen pootjes in zwart en wit en is beschikbaar in 10 frisse kleuren. MH01 is perfect stapelbaar en leent zich dus goed voor gebruik in horeca, maar vindt ook zeker zijn weg in keuken, bureau of slaapkamer en is combineerbaar met de DARK verlichtingscollectie. Hiermee kan je concepten creëren.

16 ANIMAL design Quentin de Coster Voor DARK is het de eerste samenwerking over de taalgrens. De Luikse Quentin de Coster ontwierp voor DARK een zeer ludieke, lage tafel. De tafel kreeg de naam ANIMAL omwille van zijn vorm. Quentin liet in een voorstudio kinderen van 5 jaar een hond en een tafel tekenen en inspireerde daarop ANIMAL. Deze tafel is beschikbaar in blauw, rood, geel, groen, zwart en softgreen. Hou hem dus maar in de gaten want dit is nieuwe poulain van Marnick. En als hij het zegt

17 GASTON design Carl Hagerling DARK verdiende zijn strepen al lang geleden in de hospitality wereld. Heel wat restaurants, bars en hotels zijn ingericht met DARK verlichting. Vandaag stelt DARK een metalen hangtafel voor: GASTON. Dit rond metalen tafeltje met verlichting is beschikbaar in alle mogelijke kleuren en is naast mooi ook zeer handig met zijn 300 mm diameter. Een verloren hoekje, een receptieruimte, dit tafeltje is uitermate geschikt voor de horeca.

18 NESTOR design Pinkeye Voor Pinkeye is het de eerste keer dat ze samenwerken met DARK. Pinkeye bekend om haar winkel & barinrichtingen ontwierp een zeer originele poef. Deze kleurrijke, lederen rechthoek kan dienen waarvoor een poef hoort te dienen: als voetbank of zitbank, maar NESTOR is een visueel pareltje en kan dus perfect dienen als afscheiding of object in een bepaalde ruimte. NESTOR is een ideaal object voor de hospitality-wereld. Hotellobby s, cocktailbars, lounge-restaurants moeten dit in huis halen. Daarnaast kan het ook een zeer mooi alternatief zijn voor de typische wachtof paskamers. NESTOR is berschikbaar in wit, zwart, cognac en rood.

19 EN als laatste SPACEBOT een ontwerp van Constantin Worthmann

20 DARK, you love it or you hate it! DARK werd in 2000 opgericht door Marnick Smessaert. Dark is een project, gedreven door passie. Passie voor design, innovatie en verlichting. Die passie loont. De producten van DARK worden in meer dan 50 landen verdeeld en DARK kaapte al 52 design awards weg. DARK werkt met tal van externe designers uit binnen- en buitenland. De denktank, burelen en productieruimtes bevinden zich in België. DARK is niet grijs. You love it or you hate it! Het legioen believers groeit. Het bewijs hiervan zijn de talloze nationale en internationale referenties en de algemene erkenning als dé trendsetter in verlichting. DARK werkt daarnaast aan een DARK FURNITURE collectie. To be continued. Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews met Marnick Smessaert, kan u terecht bij Debby Wilmsen (T: ) of u kan inloggen op de website

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker ! Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker Onder het motto presenteert Cascando van 26 tot en met 30 oktober op de Orgatec te Keulen een uitzonderlijke collectie nieuwe

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen.

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen. MARIE MICHIELSSEN MARIE MICHIELSSEN Marie Michielssen volgde een opleiding grafische vormgeving en startte in 1995 een eigen bedrijf. Daarvoor kocht ze oude bloempotten op, die ze vervolgens beschilderde

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk

CONTINUO SERIE. Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk CONTINUO SERIE Decoratieve wandpanelen met HD foto-opdruk Earth pag. 6 Cottage pag. 4 Het verhaal achter de decoratieve wandpanelen van Dumapan SMP Harmony pag. 10 Echo s uit de natuur, herinneringen,

Nadere informatie

OUDE ZIEL BINNENKIJKEN

OUDE ZIEL BINNENKIJKEN De zitbank is van Danca, het vloerkleed is een vintage exemplaar, de witte hanglamp van Casamania, de bijzettafeltjes zijn van Pols Potten, leeslamp van Luux Licht en kussens van HKliving en Pols Potten.

Nadere informatie

V.U.: MMooD NV - Meirenstraat 8-2390 Malle (Antwerp)

V.U.: MMooD NV - Meirenstraat 8-2390 Malle (Antwerp) V.U.: MMooD NV - Meirenstraat 8-2390 Malle (Antwerp) BY O b j e c t s t h a t f i t y o u r m o o d 3 2 BLOOMING TA G TABLES THAT KEEP GROWING BY O b j e c t s t h a t f i t y o u r m o o d 3 Aztec by

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Studio Achoo: Esthetisch en ethisch verantwoord design

Studio Achoo: Esthetisch en ethisch verantwoord design Studio Achoo: Esthetisch en ethisch verantwoord design Een allround designstudio, van meubelontwerp tot ontwerp van interieurobjecten, verlichting, totaalprojecten en 3D-printing objecten, met een focus

Nadere informatie

DARK IS VERREZEN EN KLAAR OM DE WERELD TE VERLICHTEN

DARK IS VERREZEN EN KLAAR OM DE WERELD TE VERLICHTEN PERSDOSSIER LIGHT+BUILDING 2012 DARK IS VERREZEN EN KLAAR OM DE WERELD TE VERLICHTEN VERRASSENDE ONTWERPEN TIJDENS LIGHT & BUILDING 2012 DARK is verrezen en dit zorgt voor verlichting, letterlijk dan.

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie.

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. 9W, ledconverter in wit hoogglans kunststof opbouwhuis. De ledmodule is uit 1cm dik acrylaat Armatuur voor in de woonkamer2-voudige opbouwspot met

Nadere informatie

Flare. Comfort en rendement met leds

Flare. Comfort en rendement met leds Flare Comfort en rendement met leds Flare Downlights en spots met ledtechnologie Flare, een uniek designconcept Mun* product design Flare is een compleet gamma van ronde downlights en spots. Zij verzekeren

Nadere informatie

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER

DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DESIGNED BY THOMAS MEUNIER WINSOL EXCLUSIEF Thomas Meunier DESIGNED BY THOMAS MEUNIER DE DESIGNER IN THOMAS MEUNIER Van jongs af aan heb ik altijd al van tekenen gehouden. Er was zelfs een periode waarin

Nadere informatie

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE

WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE hhuissens BUYTENt WONEN IN EEN NIEUWE DIMENSIE HUISSENS BUYTEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Treed binnen in een interieur van Profurn...

Treed binnen in een interieur van Profurn... Treed binnen in een interieur van Profurn... Hotel Hospitality Accessories Public Areas Bars/Restaurants Project Furniture Welkom in de wereld van Een gezellige en aangename wereld waarin esthetiek, vernieuwing,

Nadere informatie

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar!

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar! najaar- winter 2015 Deze winter presenteert Shoesme een te gekke collectie waarin fashionable gecombineerd wordt met kwaliteit en ultiem comfort. Van de nieuwe collectie krijg je namelijk niet alleen warm

Nadere informatie

HOUT & GLANS. interieur met karakter INTERIEUR

HOUT & GLANS. interieur met karakter INTERIEUR INTERIEUR HOUT & GLANS interieur met karakter De glimmende objecten komen van Anna, het hout van Tim; een mooie combinatie die zorgt voor een goede balans in huis. Als tegenhanger in het interieur vinden

Nadere informatie

G TABLES THAT KEEP GROWING

G TABLES THAT KEEP GROWING BY O b j e c t s t h a t f i t y o u r m o o d 3 2 BLOOMING TA G TABLES THAT KEEP GROWING BY O b j e c t s t h a t f i t y o u r m o o d 3 Aztec by Axel Enthoven AZTEC: KLOOSTERTAFEL WORDT FAMILIEMEUBEL

Nadere informatie

Size does matter! Daarom vind je in deze collectie diverse groottes terug. Handige en compacte formaten voor als je voor jezelf of voor twee moet

Size does matter! Daarom vind je in deze collectie diverse groottes terug. Handige en compacte formaten voor als je voor jezelf of voor twee moet SERGIO HERMAN Zijn liefde voor de kookkunst erfde Sergio Herman (1970) van zijn vader, met wie hij enkele jaren zij aan zij werkte in restaurant Oud Sluis, tot hij het volledig overnam in 1990. Daar bracht

Nadere informatie

COLLECTIE 2015 DESIGN: KOEN VAN EXTERGEM & STEPHANE DE WINTER COLLECTIE 2015 DESIGN: MANUTTI DESIGNER STUDIO

COLLECTIE 2015 DESIGN: KOEN VAN EXTERGEM & STEPHANE DE WINTER COLLECTIE 2015 DESIGN: MANUTTI DESIGNER STUDIO PERSDOSSIER 2015 Als Belgisch producent van luxueuze buitenmeubelen, ontwerpt en ontwikkelt Manutti al meer dan 10 jaar outdoor zitmeubelen, tafels en accessoires. Het familiebedrijf kiest voor tijdloze

Nadere informatie

de inrichting Tijdloos wonen 9

de inrichting Tijdloos wonen 9 de inrichting mag bestsexyzijn Tijdloos wonen 9 STYLING, PRODUCTIE EN TEKST: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Midden op de door hun zo geliefde Grote Markt van Breda vonden Geert en José het

Nadere informatie

Stylingplan meidenkamer

Stylingplan meidenkamer Stylingplan meidenkamer Stylingplan meidenkamer Wie: Een stoer meisje van 7 jaar, zit op ballet, vindt paarden erg leuk. Wensen: Dit meisje wil graag een kamer in de kleuren Paars, Zilver en Turquoise.

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

VERLICHTING VERSCHILLENDE ARMATUREN OP STOCK 1. WANDLAMPEN 2. STAAN- EN TAFELLAMPEN 3. LUSTERS & PLAFONNIERS 4. SPOTS 5.

VERLICHTING VERSCHILLENDE ARMATUREN OP STOCK 1. WANDLAMPEN 2. STAAN- EN TAFELLAMPEN 3. LUSTERS & PLAFONNIERS 4. SPOTS 5. VERLICHTING 1. WANDLAMPEN 2. STAAN- EN TAFELLAMPEN 3. LUSTERS & PLAFONNIERS 4. SPOTS 5. BUITENVERLICHTING 791 VERSCHILLENDE ARMATUREN STOCK -20% op alles in folder! ACTIE MUSIC FOR LIFE op ZATERDAG 20

Nadere informatie

The Wave. Siematic keukens

The Wave. Siematic keukens The Wave Siematic keukens Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige appartement als voor uw toekomstige

Nadere informatie

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E EMBRACE Intimate moments with E M B R A C E your loved ones are precious. De EMBRACE collectie van Pascale Naessens is een massieve meubellijn met body. Embrace them! Ze omarmt stoer metaal met natuurlijk

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

VOORJAARS. folder ONTDEK ONZE SPRING CONDITIES bij GRATIS CADEAUBON* spring springer springst

VOORJAARS. folder ONTDEK ONZE SPRING CONDITIES bij GRATIS CADEAUBON* spring springer springst 223 x 329 x 153 cm 1.699 NU 1.499 VOORJAARS folder bij ONTDEK ONZE SPRING CONDITIES GRATIS CADEAUBON* spring springer springst - 100-200 - 300 bij aankoop vanaf bij aankoop vanaf bij aankoop vanaf 1000

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

P02 P04 P05 P07 P08 P10 P11 P12 P13 P15 P16 P17

P02 P04 P05 P07 P08 P10 P11 P12 P13 P15 P16 P17 INLEIDING Met de houtcollectie DALSGAARD, een eerbetoon aan de Deense voetballer Henrik Dalsgaard, put lichtproducent TAL deze keer rechtstreeks uit de natuur. DALSGAARD is een naturel ensemble, geboren

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

1. IMAGINE IT MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 3. SMART POCKET RAIL

1. IMAGINE IT MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 3. SMART POCKET RAIL WWW.ARTITEQ.OM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POKET RAIL 14 L A AT JE INSPIREREN. ERVA AR HE T GEMAK. ZIE WAT HE T DOE T. Als het gaat om presentatiesystemen heb je

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid Keuken Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62 Gebouw A1 - The Grid Een appartement in Overhoeks geeft u letterlijk de ruimte om te doen wat u wilt. In alle vrijheid. De vergezichten

Nadere informatie

Huiselijkheid OP HOOG NIVEAU

Huiselijkheid OP HOOG NIVEAU Huiselijkheid OP HOOG NIVEAU TEKST: PEGGY VAN DER AUWERA - FOTOGRAFIE: EDDY VANGROENDERBEEK In het kosmopolitische Antwerpen floreert architectuur als nooit tevoren. Ook op het Eilandje pronken bouwkundige

Nadere informatie

Tafellampen: laatste update 22/05/2017 Tafellamp rond geborsteld staal 365mm H voor lampenkap stof 1xE14

Tafellampen: laatste update 22/05/2017 Tafellamp rond geborsteld staal 365mm H voor lampenkap stof 1xE14 Tafellampen: laatste update 22/05/2017 Tafellamp rond geborsteld staal 365mm H voor lampenkap stof 1xE14 (tafel-01) Diameter : 140mm Hoogte : 365mm Kleur : Geborsteld staal Met kabel en aan/uit knop Tafellamp

Nadere informatie

VOLWASSEN FAMILIEHUIS

VOLWASSEN FAMILIEHUIS Op de zitbank (Spoom van Keijser&Co) liggen uitbundige kussens van Designers Guild. Ook de taupekleurige vouwgordijnen zijn van Designers Guild. Het tapijt van Ginterieur werd op maat gemaakt. De lampenkap

Nadere informatie

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7.

Op LivingKitchen toont TEAM 7 de nieuwe filigno keuken en andere topmodellen. Maak kennis met natuurlijke topkwaliteit op de stand van TEAM 7. Persbericht Nieuw op LivingKitchen Hall 4.2, stand B10, van 16 tot 22 januari 2017 Als geen ander weet TEAM 7 natuurlijk hout, design en techniek te combineren in unieke keukens die een leven (en langer)

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

Sigma Trend Colours 2015-2016

Sigma Trend Colours 2015-2016 Sigma Trend Colours 2015-2016 We verwachten dat onze trendkleur 2015, 'Blue Paisley', een zeer prominente rol zal spelen in de decoratietrends van de komende jaren. We merken immers dat mensen steeds

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

Gemaakt voor het buitenleven H&T WAAR FANTASTISCHE INTERIEURCONCEPTEN DE STAP NAAR BUITEN WAGEN

Gemaakt voor het buitenleven H&T WAAR FANTASTISCHE INTERIEURCONCEPTEN DE STAP NAAR BUITEN WAGEN Gemaakt voor het buitenleven H&T H U I S E N T U I N WAAR FANTASTISCHE INTERIEURCONCEPTEN DE STAP NAAR BUITEN WAGEN FANTASTISCHE ONTWERPEN HOEVEN NIET BINNEN UW VIER MUREN TE BLIJVEN. GA DUS GERUST UW

Nadere informatie

JORI KOMT MET WELZIJN UIT DE HOEK.

JORI KOMT MET WELZIJN UIT DE HOEK. JORI KOMT MET WELZIJN UIT DE HOEK. SHIVA JR-3990 / DESIGN : JEAN-PIERRE AUDEBERT JORI-HOEKSALONS CREËREN PLAATS VOOR MEER RUIMTE. Met hun subliem design en uitmuntend zitcomfort bieden moderne JORI-zithoeken

Nadere informatie

Het is Pode wat de klok slaat

Het is Pode wat de klok slaat Het is Pode wat de klok slaat Nog maar een half jaar geleden besloot het Nederlandse interieurmerk Pode om internationaal te gaan. Nu volgt opnieuw een grote stap: het designlabel breidt haar collectie

Nadere informatie

persbericht Van Kreon datum 20.10.2015 pagina s 1/5 betreft «onderwerp» persbericht

persbericht Van Kreon datum 20.10.2015 pagina s 1/5 betreft «onderwerp» persbericht Van Kreon datum 20.10.2015 pagina s 1/5 betreft «onderwerp» persbericht Kreon toont zich op Architect@Work resoluut thuis in elk huis met lichtarmaturen, systeemplafonds en akoestische oplossingen op maat

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017 Oss, 1 augustus 2017 Collectie Dutz Eyewear herfst-winter 2017-2018 Met het najaar op komst is het tijd voor de presentatie van de Dutz herfst/wintercollectie 2017-2018! De Dutz designers hebben zich wederom

Nadere informatie

Hoogte : 200mm Diameter : 450mm

Hoogte : 200mm Diameter : 450mm Plafondlampen laatste update 20/05/2017 Glazen plafondlamp kroonluchter sierlijk G4x41 82cm Ø (plafond-151) Hoogte : 2700mm Diameter : 820mm, glas Beschikbare kleuren : chroom, transparant Fitting : G4

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Creatief atelier als werkplek Info Munchen Gepubliceerd op: 16 november 2017 Samenvatting Na een uitgebreide verbouwing opende Sonos

Nadere informatie

TINOS PAROS the new standard IN designer radiators

TINOS PAROS the new standard IN designer radiators brochure tinos paros TINOS PAROS the new standard IN designer radiators Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Rettig

Nadere informatie

Modern functionalisme. Architect Leander Kippers: Een hoekwoning is geen woning op een hoek!

Modern functionalisme. Architect Leander Kippers: Een hoekwoning is geen woning op een hoek! Modern functionalisme Architect Leander Kippers: Een hoekwoning is geen woning op een hoek! 08 Curriculum Vitae: Leander Kippers studeert in 2003 af als architect in Diepenbeek. Al tijdens zijn eerste

Nadere informatie

HOE COOL KAN JE KEUKEN ZIJN?

HOE COOL KAN JE KEUKEN ZIJN? HOE COOL KAN JE KEUKEN ZIJN? BRABANTIA BRENGT KLEUR IN HUIS MET NIEUWE FRISSE COLLECTIES Zin in verfrissende culinaire ideeën? Brabantia brengt je verbeelding op smaak met nieuwe collecties vol kleur.

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 29 juli 2016 Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter 2016-2017 De Dutz designers volgen de bezielende stijlgidsen van de toonaangevende modemerken op de voet. Ook dit jaar is de herfst/wintercollectie

Nadere informatie

Concept store HAY design

Concept store HAY design Concept store HAY design Kelly van den Dries K l a s : 4 W G 4 O H M C R o t t e r d a m I n t e r i e u r a d v i s e r i n g 1 Voorwoord Voor het vak interieuradvisering mocht ik een concept store bedenken.

Nadere informatie

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE EXCLUSIEF WONEN IN HET GROEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

INTRODUCTIE Lumenoo biedt een uitgebreid assortiment aan RGB-LED objecten, welke ook zonder de verlichting een lust voor het oog zijn. De LED verlichting biedt daarnaast een ongekend scala aan mogelijkheden

Nadere informatie

Binnenkijken ALLES OF NIETS

Binnenkijken ALLES OF NIETS Binnenkijken 183 ALLES OF NIETS EIGENLIJK STONDEN DEZE BEWONERS OP HET PUNT OM HUN HUIS TE VERKOPEN, MAAR DE KINDEREN WILDEN ER ÉCHT NIET WEG. DUS LIETEN ZE TOCH NOG EEN KEER EEN INTERIEURARCHITECT KOMEN.

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

TOP Estate 806 Zeer exclusieve Design Villa

TOP Estate 806 Zeer exclusieve Design Villa TOP Estate 806 Zeer exclusieve Design Villa Deze werkelijk unieke villa 806 is gesitueerd op korte afstand van de stad, op een adembenemde plek op Coral Estate. Hoog op de rotsen met een 360 graden uitzicht

Nadere informatie

WONEN IN AMSTERDAM-OOST OP EEN GEWELDIGE LOCATIE!

WONEN IN AMSTERDAM-OOST OP EEN GEWELDIGE LOCATIE! WONEN IN AMSTERDAM-OOST OP EEN GEWELDIGE LOCATIE! Alle nieuwbouw appartementen en de townhouses beshikken over een geweldig uitzicht op de kade en het water rondom. Daarnaast is er ruimte voor cappuccino-cafeetjes,

Nadere informatie

"Design in kleur: rood en zwart"

Design in kleur: rood en zwart "Design in kleur: rood en zwart" "Het is wanneer de grote actie al voltooid is, dat ze voor de massa mogelijk lijkt." [ Stendhal ] - Citaat uit het boek "Le Rouge et Le Noir" Het creëren van een perfect

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 Genderneutraal en organic, combinatie natuur en techniek, mix van cultuurinvloeden Lelystad, 25 juli 2018 NOP het kinderkledinglabel

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY Smart Entrance BY POLLMEIER Wij denken erover na Geen enkel ander uitrustingelement van woonruimtes wordt vaker gebruikt dan de deur. De deur vormt een belangrijk

Nadere informatie

SUMMER NIGHTS SHOULD LAST FOREVER

SUMMER NIGHTS SHOULD LAST FOREVER NL DOME BY HEATSAIL SUMMER NIGHTS SHOULD LAST FOREVER OUTDOOR LIGHT & HEATING SALES@HEATSAIL.COM WWW.HEATSAIL.COM DOME IS EEN TIJDLOZE VERLICHTING MÉT VERWARMING VOOR UW TUIN OF TERRAS DOME BY HEATSAIL

Nadere informatie

RUST LANDELIJKE DROOMHUIS VOL

RUST LANDELIJKE DROOMHUIS VOL BINNENKIJKEN ZUID-AFRIKA DROOMHUIS VOL LANDELIJKE RUST Een Zweedse zakenman en zijn vrouw waren op zoek naar meer rust. Op een heuvel rond Stellenbosch vonden ze hun droomhuis, dat ze lieten inrichten

Nadere informatie

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE

KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE KEUKENCONCEPTEN VAN TIJDLOZE ELEGANTIE EXCLUSIEF WONEN IN HET GROEN Het feit dat u deze brochure doorleest, bewijst onomstotelijk dat u kwaliteit herkent en waardeert. Dat geldt net zo goed voor uw toekomstige

Nadere informatie

verbazende tafels DOOR

verbazende tafels DOOR verbazende tafels DOOR verbazende tafels DE SNELST OPENENDE 2 DESIGNTAFELS TER WERELD 3 WINGS - Wings ingeschoven - RED DOT, GEWELDIG PATENT Wings heeft een uniek, gepatenteerd uitschuifsysteem, gelicenseerd

Nadere informatie

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod 2 Ons aanbod Geco specialiseert zich in het vervaardigen van buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect

Nadere informatie

Nieuwigheden Novy collectie 2014

Nieuwigheden Novy collectie 2014 Nieuwigheden Novy collectie 2014 INSPIRED BY QUALITY Pure line De nieuwe generatie 1m60 in optie 2 Unieke ledverlichting De ledverlichting is speciaal ontworpen door Novy en wordt op een discrete manier

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL www.stijlkasten.nl Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL Inhoudsopgave Slapen > pagina 4 Wonen > pagina 14 Werken > pagina 22 Welkom in de wereld van STIJL > Slapen 4 > Wonen 14 > Werken 22 >

Nadere informatie

Algemene catalogus 2013-2014

Algemene catalogus 2013-2014 Algemene catalogus 2013-2014 België Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze catalogus

Nadere informatie

Aluminium profielen voor LED Strips CATALOGUS

Aluminium profielen voor LED Strips CATALOGUS Aluminium profielen voor LED Strips CATALOGUS Aluxs is reeds jaren dé referentie voor LED profielen. Het uitgebreide gamma biedt creatieve mogelijkheden voor zeer vele toepassingen. Zowel voor direct licht

Nadere informatie

L A Y E R MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS

L A Y E R MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS L A Y E R MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS LAYER TV KAST LAAG 03 04 L A Y E R BELGISCH VAKMANSCHAP EN DESIGN, EEN PERFECTE SYMBIOSE MADE BY SAUNACO I DESIGNED BY STUDIO SEGERS LAY TV LAAG N

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

Optimaal. Dit unieke toestel kan op elke gewenste hoogte aan de muur. worden geplaatst. En past door haar strakke design in een

Optimaal. Dit unieke toestel kan op elke gewenste hoogte aan de muur. worden geplaatst. En past door haar strakke design in een Optimaal Dit unieke toestel kan op elke gewenste hoogte aan de muur worden geplaatst. En past door haar strakke design in een interieur van deze tijd. Iedereen die van sfeer houdt kan zich vinden in dit

Nadere informatie

ilook_move Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13

ilook_move Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13 ilook_move KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS.

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS. INTERIEUR ZITCOMFORT gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS 8 9 Aan de monding van het riviertje de Lange Linschoten ligt het historische

Nadere informatie

Waarom een Excentric Design?

Waarom een Excentric Design? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

Week 7 VERLICHTINGSPLAN

Week 7 VERLICHTINGSPLAN Week 7 VERLICHTINGSPLAN Verlichting in je interieur Verlichting komt bij veel mensen op de laatste plaats op het prioriteitenlijstje. Dat is jammer, want met verlichting kan je veel in een interieur bereiken.

Nadere informatie

Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is M 2 MEUBELEN EN DECORATIE BEZOEK ONZE WEBSITE. MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN

Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is M 2 MEUBELEN EN DECORATIE BEZOEK ONZE WEBSITE.   MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN VOORJAAR 2019 BETAALBAAR DESIGN @DOMO Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is. BEZOEK ONZE WEBSITE www.domomeubelen.be 2000 M 2 MEUBELEN EN DECORATIE MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN van A tot Z...

Nadere informatie

get inspired by pure

get inspired by pure get inspired by pure we are elho elho verrast je telkens weer met vrolijke, functionele en creatieve producten die je blijven inspireren en je huis of tuin nog gezelliger maken. origin De schoonheid van

Nadere informatie

breidt haar gamma uit persdossier

breidt haar gamma uit persdossier breidt haar gamma uit persdossier I feel like... Homecooking is in. Wie graag eet, krijgt de jongste jaren steeds meer zin om zelf de koksmuts op te zetten. De Belgische chocoladefabrikant Choc-o-lait,

Nadere informatie