ARMATUREN EN ACCESSOIRES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARMATUREN EN ACCESSOIRES"

Transcriptie

1 ARMATUREN EN ACCESSOIRES KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D Hemer Telefoon Telefax Art.-Nr.: 03507/ Katalog Armaturen & Accessoires, niederländisch, 11 /12

2 ARMATUREN EN ACCESSOIRES 8 93 EDITION PLAN EN PLAN BLUE ELEGANCE EDITION EDITION PALAIS JOLY ACCESSOIRES ALEA ASTOR CITY SOLO UNIVERSELE ARTIKELEN COSMETICASPIEGEL ZEEPMANDJES PRODUCT OVERZICHT

3 KEUCO FASCINATIE VOOR DE BADKAMER Zin en zinnelijkheid de passie voor de badkamer zit bij KEUCO in de genen en dit blijkt uit onze producten. Een KEUCO-badkamer roept emoties op. Het is een intieme plaats voor het welbevinden. Het biedt elegantie en luxe. Het verenigt esthetiek, ergonomie en functionaliteit. In geen andere ruimte is deze uitdaging zo spannend en veeleisend als in de badkamer. De fascinatie laat ons daarom ook niet los. Sinds de oprichting in 1953 voltrok zich in ons bedrijf, dat tot op de dag van vandaag nog familiebezit is, een soortgelijke snelle alsmede duurzame ontwikkeling. KEUCO veranderde van een marktleider voor hoog kwalitatieve badkameraccessoires in een merk voor de badkamer met een groot assortiment aan meubels, kranen, accessoires en spiegelkasten. In het middelpunt stond reeds vroeg het idee, inrichtingconcepten aan te bieden waarmee badkamers volledig ingericht kunnen worden. Het design-thema speelde bij KEUCO al langere tijd een dragende rol, voordat het een alomtegenwoordig thema werd. Tot onze interpretatie van design behoort het streven na een klassiekmoderne esthetiek, die ook na veel jaren nog eigentijds is. Door onszelf ontworpen of in samenwerking met internationaal bekende designers KEUCO-producten ontvangen regelmatig gerenommeerde prijzen. Tijdloos design en duurzame productkwaliteit zijn echter slechts enkele aspecten van onze duurzaamheidsfilosofie. Daartoe behoren mede een verantwoorde bedrijfsvoering en hulpbronnensparende productie bijvoorbeeld met behulp van fabriekseigen waterzuivering voor onze galvaniseerinstallatie. Het label Made in Germany beschouwen wij als een verplichting voor een bedrijfsvoering die het langdurig zekerstellen van werkplekken tot doel heeft. Belangrijke constanten voor ons succes zijn moderne, technisch innovatieve producten, hoogste kwaliteitsniveau, een markante design-oriëntatie en productie-installaties volgens de nieuwste stand van de techniek. KEUCO-producten worden wereldwijd verkocht en zijn in veel gebieden marktleidend. Zij zijn het resultaat van intensieve ontwikkelingswerkzaamheden, het gebruik van de beste materialen en zorgvuldige verwerking. Voor optimale resultaten richten wij ons op een mix van hightech-fabricage en gedetailleerde handarbeid. KEUCO-kwaliteit zet maatstaven: Onze producten overtuigen door onberispelijke oppervlakken, door maximale duurzaamheid en feilloze functionaliteit. Ieder artikel wordt voorafgaand aan de levering individueel gecontroleerd. KEUCO-producten worden door onszelf gefabriceerd in onze fabrieken in Hemer, Gütersloh en Bünde. Door de binnenlandse fabricage kunnen we de knowhow van onze medewerksters en medewerkers over langere tijd op te bouwen en gebruiken om op deze manier een naadloos kwaliteitsmanagement te realiseren. Hierdoor wordt Made in Germany een kwaliteitsbelofte.

4

5 Edition 11 Vrijheid IS HET GROTE SCALA AAN MOGLIJKHEDEN.

6 EDITION 11 PUUR DESIGN MAAR NIET PURISTISCH. Het gerenommeerde designkantoor Tesseraux+Partner ontving de opdracht voor het ontwerp van de EDITION 11. De kranen en accessoires geven op het eerste gezicht en bij ieder gebruik een duidelijke indruk: Hier vindt men perfecte kwaliteit. Onberispelijke handgepolijste oppervlakken, zeer zorgvuldige afwerking, de modernste techniek, corrosievrije bevestigingen, uiterst nauwkeurige afdichtingscontrole van elke individuele kraan zo ontstaat een kwaliteitsklasse met een kwaliteit, die men ziet en voelt en die zich langdurig bewijst. Tesseraux+Partner Dominik Tesseraux

7 EDITION 11 Driegatskraan anders dan anders: Links de regeling van de temperatuur, rechts die van de hoeveelheid. Na het instellen van de persoonlijk gewenste temperatuur kan de regelaar, door deze omhoog te trekken, zodanig weer in de uitgangspositie worden teruggedraaid, dat de temperatuurinstelling wordt behouden zonder de regelaar schuin te hoeven zetten. Daaronder een wandkraan met eengreepsmengkraan. Zoals alle wastafelkranen van de EDITION 11 is de eengreepsmengkraan met een doorstroombegrenzing uitgerust.

8

9 EDITION 11 Douchestang en handdouche weerspiegelen de zwaarteloze elegantie van het design van de EDITION 11. De kwadratische basisvorm van EDITION 11 komt in de viergats-badrandarmatuur met handdouchestang terug in de rozetten. In perfecte chroomglans schittert de badmengkraan met de zijdelings geplaatste doorstroom en temperatuurregelaars.

10 EDITION 11 Het zeepbakje beschikt over een uitneembaar schaaltje van echt kristal. De mondgeblazen glazen in de dubbele houder bestaan uit hetzelfde hoogwaardige materiaal. Eenvoudige vormen, grondig overwogen: Vaststaande handdoekhouder en handdoekring. Bij de laatste zorgt een afstandhouder ervoor, dat vochtige handdoeken kunnen drogen door genoeg afstand tot de wand.

11

12 EDITION 11 De douchemand met reling is gemakkelijk schoon te maken en biedt rijkelijk plaats aan douchegel, shampoo en co. de handgreep met zijn nauwkeurig vervaardige randen heeft door zijn aan de binnenkant afgeronde vorm een aangename haptiek.

13 PLAN DE EVOLUTIE VAN COMFORT.

14 PLAN TIJDLOOS-MODERN EN ONGEKEND VEELZIJDIG. PLAN is met 450 afzonderlijke producten een van de meest uitgebreide badkamercollecties wereldwijd. PLAN is even veelzijdig als de huidige levensstijlen en maakt met zijn brede assortiments afzonderlijke, nauwkeurig passende oplossingen mogelijk; niet alleen op het esthetische, maar ook op het ergonomische vlak voldoet PLAN aan alle wensen, want met het assortimentszwaartepunt PLAN Care behoren aanvullend een grote bandbreedte aan barrièrevrije producten tot de keuze..molldesign Reiner Moll

15 PLAN Zo puur als de vormen zijn, zo aangenaam zijn de armaturen in gebruik. Verchroomd, roestvrij staal of met aluminiumfinish: Het uitstekende ontwerp en de onovertroffen kwaliteit van de PLAN armaturen zijn in elk afzonderlijk armatuur terug te vinden. Een doordacht ontwerp wordt vaak ook heel onopvallend duidelijk bijvoorbeeld door het gemak waarmee het te reinigen is.

16 PLAN BLUE De kranenserie PLAN blue is vandaar niet alleen aantrekkelijk door het perfecte, glanzende oppervlak en de compromisloze functionaliteit, maar ook door een consequent doorgevoerde duurzaamheidsgedachte. PLAN blue helpt water en energie te besparen bijvoorbeeld door de doorloopbegrenzer op de wastafelkraan die de hoeveelheid water begrenst tot 6 l/min.

17 PLAN BLUE De rijke verscheidenheid van PLAN blue is ook terug te zien onder de douche. Afhankelijk van de persoonlijke smaak ontspringen hoofdsproeier en handdouche direct uit de wand of alternatief uit de kraan. En natuurlijk is de klassieke, in hoogte verstelbare combinatieoplossing eveneens verkrijgbaar.

18

19 PLAN PLAN biedt het meest omvangrijke badkamerassortiment van de KEUCO collecties. De vele variaties bij PLAN bieden elegante oplossingen voor zowel kleine ruimtes alsook voor iedere badkamer. De eenhandel-, sensor- en toiletkranen beiden een grote variatiebreedte in het assortiment.

20 PLAN De veelzijdigheid wordt nog eens vergroot door de verschillende mogelijkheden voor het oppervlak. U heeft de keuze uit chroom, aluminium en roestvrij staal. Links lotiondispenser in zware kwaliteit, de lotiondispenser boven, kan in de wastafel of het wastafelblad worden ingebouwd.

21 PLAN Innovatief, elegant en van compromisloze, hoge kwaliteit. De PLAN-accessoires overtuigen op esthetisch evenals op functioneel vlak. Op deze pagina afgebeeld: Handgreep, handdoekhouder en handdoekhaak. De toiletpapierhouder op de rechter bladzijde inspireert door zijn onberispelijke oppervlak.

22 PLAN INTEGRAL De PLAN Integral-wandinbouwmodule voor wastafel en WC zijn uitstekend geschikt voor vaak gebruikte openbare sanitaire ruimten. Zij overtuigen niet alleen door voordelen zoals onderhoudsgemak, robuustheid en eenvoudig navullen, maar daarnaast eveneens door hun elegante, terughoudende ontwerp.

23

24 PLAN De CARE-producten op deze bladzijde kunnen eenvoudig met de sanitaire uitrusting worden gecombineerd. Het PLAN-relingsysteem biedt onder andere de mogelijkheid een douche met, indien nodig, het inhangbare opklapbare douchezitje in een handomdraai barrièrevrij te maken. De vastgemonteerde soft-zitting met een breedte van 450 mm voldoet aan de eisen van DIN

25 ELEGANCE VEELZIJDIGHEID ALS PRINCIPE.

26 ELEGANCE HET DESIGN-SUCCES MET CONTOUR. Na in 1967 in eerste instantie als pure accessoirelijn te zijn begonnen, vestigde ELEGANCE zich in de loop van tientallen jaren internationaal en werd wereldwijd de meest verkochte badkamerserie. Tegenwoordig biedt ELEGANCE een omvangrijk volledig assortiment met een grote diversiteit aan varianten. Niet in de laatste plaats is de vraag naar ELEGANCE-producten dankzij een tijdloos en modern ontwerp onveranderd gebleven..molldesign Reiner Moll

27

28 ELEGANCE Combinatiemogelijkheden à la carte: Doucheoplossingen kunnen eenvoudig aan elke ruimteconstallatie en natuurlijk aan uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Handdouche of hoofdsproeier, inbouw- of opbouwmontage u hebt de vrije keuze.

29 ELEGANCE Rechte hoeken en lijnen, gecombineerd met ronde vormen: ELEGANCE overtuigt door het markante, klassiek-moderne design.

30

31 ELEGANCE Kwaliteitsklasse, die men ziet en voelt: ELEGANCE kranen en accessoires zijn perfect tot in het kleinste detail. De opmerkelijke glans van de onberispelijke, handgepolijste chromen oppervlakken en de zware kwaliteit van de accessoires maakt hun gebruik tot een esthetische en haptische ervaring.

32 ELEGANCE ELEGANCE-accessoires brengen esthetiek, ergonomie en onderhoudsgemak onder een paraplu. Alle metalen delen zijn hoogwaardig verchroomd. De zeepdispenser bestaat uit gematteerd opaalglas, de tandenpoetsbeker en de lotiondispenser zijn gematteerd echt kristallen glas. Bij het rechts afgebeelde zeepschaaltje kan het gematteerde kristallen schaaltje eruit worden genomen om te reinigen.

33 ELEGANCE Het ELEGANCE-relingsysteem brengt elegant comfort in de badkamer. Bestaande badkamerinrichtingen kunnen met dit systeem volledig naar behoefte worden gecombineerd.

34 Edition 300 Karakter IN PLAATS van WILLEKEUR.

35 EDITION 300 MARKANT DESIGN, ERGONOMISCH DOORDACHT. KEUCO-design is bepaald door esthetiek, functionaliteit en ergonomie en niet door de logica van een massaproductie. De kranen en accessoires van de EDITION 300 laten deze filosofie duidelijk zien en beleven. Comfortabel gebruik gaat samen met markante elegantie. De glans van de perfect bewerkte oppervlakken benadrukt de karakteristieke lijnvoering. Tesseraux+Partner Dominik Tesseraux

36

37 EDITION 300 De kraan voor op de badrand is een consequente doorontwikkeling van de design lijn EDITION 300. Bij de douchekranen kunt u kiezen tussen op- en inbouwvariaties. Volledig volgens uw smaak en volgens de bouwkundige mogelijkheden.

38 EDITION 300 Het gastentoilet is een speciaal visitekaartje voor elk huis. De EDITION 300, met haar hoge functionaliteit en stijlvolle elegantie, laat ongetwijfeld een uitstekende indruk achter bij uw gasten. Dankzij het smalle, nauwelijks uitstekende wastafelformaat kunnen ook gastentoiletten met veel charme worden ingericht. Ook de handdoekhouder en de wastafelonderbouw met frontlades en geïntegreerde handdoekuitsparing bieden veel comfort in kleine ruimtes.

39 EDITION 300 Accessoires betekenen bij KEUCO veel meer dan alleen nuttige aanvullingen. Het gaat er ook om, dat ze in elke willekeurige combinatie tot een harmonische eenheid kunnen worden samengevoegd perfect afgestemd op de karakteristieke vormtaal van de overige badkamerinrichting. De EDITION 300 voldoet soeverein aan deze eis.

40

41 Edition Palais Innovatie ONTMOET TRADITIE.

42 EDITION PALAIS WEELDE EN UNDERSTATEMENT. De kranen van de EDITION Palais creëren de verbinding tussen innovatie en traditie. Soevereine understatement, een zweem van weelde en de modernste techniek vormen een nieuw geheel ontdek een dimensie van tijdloosheid..molldesign Reiner Moll

43 EDITION PALAIS Hoogstaande geënsceneerde wastafel: De kranen en accessoires van de EDITION Palais volgt het markante profiel van de collectie met haar karakteristieke gewelfde kantlijn. Zo ontstaat een harmonisch totaalbeeld.

44 EDITION PALAIS De EDITION Palais biedt douche en badkranen in diverse uitvoeringen, met mengkranen voor op- of inbouwmontage. Zo kunnen individuele oplossingen worden gerealiseerd.

45 EDITION PALAIS De liefde voor perfectie is ook merkbaar in de verchroomde oppervlakken van de kranen en accessoires van de EDITION Palais. Een onberispelijke glans ontstaat onder meer door een uitgebreide polijst- en handarbeid.

46 Joly COMPACT EN HOOGSTAAND.

47 JOLY INTELLIGENT DESIGN MULTIFUNCTIONEEL EN INDIVIDUEEL. Asymmetrische vormen en de onmiskenbare multifunctionele stangen: Bij de planning wordt duidelijk dat het designconcept van JOLY een groot aanpassingsvermogen heeft. Zo wordt ook een klein gastentoilet een echt pronkstuk.

48 toebehoren KLEINE HULP MET GROTE INVLOED.

49 toebehoren Kwaliteit EN DESIGN voor de HOOGSTE EISEN. Hoogwaardige materialen, de beste verwerkingskwaliteit en perfecte oppervlakken dat zijn de gemeenschappelijke kenmerken van alle KEUCO accessoires. De persoonlijke woonesthetiek kan met u worden verdergeleid en effectief accentueren. Dankzij hun rijke verscheidenheid bieden KEUCO accessoires voor elke badkamerconstellatie de passende oplossing.

50

51 ALEA Het metalen blok van de muurbevestiging vormt de markante basis van ALEA. Samen met gewelfde vormen en vlakke metalen randen zorgt het design voor een lichte, moderne sfeer. Geheel links de zeephouder, daarnaast handdoekhaak, handdoekring en de glashouder met mat echtglas.

52 ASTOR Elegant cirkel- en kogelvormig: De rozetafwerking van de ASTOR accessoires geven de badkamer een aristocratische uitstraling. Rechts, de verchroomde handdoekring. Boven: Lotiondispender met mat opaalglas, Glas- en zeephouder met inzet van echtglas en de toiletrolhouder met deksel.

53 CITY.2 Urban chic met een onverslaanbare prijskwaliteitverhouding: CITY.2 zorgt voor zakelijke elegantie in de badkamer. Dankzij de grote veelvoud aan producten voldoet de serie aan vele verschillende eisen. Links de lotiondispender, en op deze zijde de zeephouder en handdoekring.

54 SOLO Ondanks de naam is de collectie SOLO zeer omvangrijk en biedt het een breed scala aan producten. Alleen staat hoogstens voor de gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

55 UNIVERSELE ARTIKELEN Het hele universum van de accessoires: De universele producten laten niks te wensen over, voor elke wens is er immers een passende oplossing. De producten zijn zowel geschikt voor privé gebruik als gebruik in openbare ruimten. Dankzij het zakelijkfunctionele design en de verschillende varianten voegen de producten zich harmonisch naar elke badkamerinrichting.

56 UNIVERSELE ARTIKELEN Praktisch, hoogwaardig en compatibel met iedere inrichtingsstijl ontdek de diversiteit van de universele artikelen van KEUCO. Boven toiletborstelgarnituur en dubbele toiletpapierrolhouder, rechts de zeep dispenser.

57 COSMETICASPIEGEL U zult grote ogen opzetten: Cosmeticaspiegels in allerlei varianten. Verlicht of niet-verlicht, staande modellen, wandmodellen, verschillende afmetingen met diverse verstelmogelijkheden. Tenslotte moet niet alleen uw badkamer er goed uitzien, maar bovendien u zelf ook.

58 COSMETICASPIEGEL De ilook zou uw vaste metgezel kunnen worden, hij past namelijk niet alleen in de badkamer maar ook in uw handtas. De door een batterij aangedreven, niet-verblindende LED-verlichtingstechniek en het vervormingvrije ontwerp voldoen zelfs aan professionele eisen. De ilook biedt veel opstelmogelijkheden en naar wens is de ilook ook met een wandmontagestang en een netaansluiting verkrijgbaar. Rechts een cosmeticaspiegel uit de collectie ELEGANCE.

59 ZEEPMANDJES Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bovendien gewoon mooi. De veelzijdigheid in het design van de KEUCO accessoires wordt bij de zeepmandjes voortgezet. Met de verschillende vormgevingen, oppervlakken, afmetingen alsmede de variaties voor hoek- of wandmontage is hierbij voor elke badkamer de passende oplossing.

60 ONZE PASSIE LIGT BIJ ONBERISPELIJKE PRODUCTEN.

61 EDITION PRODUKT- OVERZICHT Eenhandelmengkraan met/zonder trekstang en afvoergarnituur 1 ¼ duim, eengatsmontage, keramische cartouche perlator SLIM SSR M 24 x 1 perlatorhoek verstelbaar +/- 6 doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Eenhandel bidetmengkraan met trekstang en afvoergarnituur 1 ¼ duim, eengatsmontage, keramische cartouche, kogelgewricht perlator cache TT M 18,5 x 1 doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Driegats wastafelarmatuur met/zonder trekstang en afvoergarnituur 1 ¼ duim, driegatsmontage, keramisch deel voor temperatuurinstelling en hoeveelheidregeling perlator SLIM SSR M 24 x 1 perlatorhoek verstelbaar +/- 6 doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Enkele mengkraan voor het bad voor vrijstaande montage mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing, compleet met handdouchestang en doucheslang (1250 mm) (montageblok Art.-Nr voor vloerbevestiging svp apart bestellen) Eenhandelmengkraan voor inbouwmontage mengcartouche met keramische afdichtschijven perlator SLIM SSR M 24 x 1 perlatorhoek verstelbaar +/- 6 doorstroming beperkt tot 7,6 l/min (passend bij montageblok Art.-Nr svp apart bestellen) Badmengkraan voor opbouwmontage keramische stop- en omstelkraan, keramische cartouche, slangaansluiting DN 15 (doorstroming beperkt tot 12 l/min) met terugstroombeveiliging hartafstand 150 +/- 14 mm perlator M 28 x 1 doorstroming ca. 23 l/min Oppervlak verchroomd

62 EDITION / / Eengreeps bad- en douchemengkraan 4-gats badrandmontage keramisch deel voor temperatuurinstelling en hoeveelheidregeling Perlator M 28 x 1 verzinkbare handdouche, met terugstroombeveiliging Uitsprong: 180, 220 mm (passend montageblok Art.-Nr svp apart bestellen) / Thermostatarmatuur voor inbouwmontage met keramische stopkraan (51173), met keramische stop- en omstelkraan (51174), veiligheidsstop bij 38 C kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx THM DN 20, Bestaande uit: greep, huls en rozet (Flexx Boxx THM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandel badmengkraan voor inbouwmontage met/zonder veiligheidsinstelling kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls omstelling en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandel douchemengkraan voor inbouwmontage kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Baduitloop DN 20 passend bij alle inbouw kranen Uitsprong: 146, 196 mm Eenhandel wandmengkraan voor opbouwmontage veiligheidsstop bij 38 C Douchestang Bestaande uit: Glijstang 1200 mm Douchegeleider Tegel opvulstuk (5 mm) in hoogte verstelbaar met greep, trapsgewijze verstelbaarheid Slangaansluiting DN15 met terugstroombeveiliging, passend bij alle inbouw kranen Handdouche met antikalksysteem met normale straal doorstroming 12 l/min Stabhanddouche met normale straal Handdouchehouder voor doucheslangen met conische moer rechts of links bruikbaar Slangaansluiting met Handdouchehouder voor doucheslangen met conische moer met terugstroombeveiliging passend bij alle inbouw kranen / Hoofdsproeier met plafondaansluiting DN 15 met douchearm doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 100, 300 mm / Hoofdsproeier met wandcontactdoos DN 15 met douchearm doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 300, 450 mm Doucheslang DN 15 met conische moer aan beide zijden beschermd tegen verdraaien 1250, 1600, 2000 mm Oppervlak verchroomd

63 EDITION , 822, 1022 mm 322 mm Badlakenhouder 600, 800, 1000 mm Handdoekhaak 47 mm Handdoekhouder vaststaand Uitsprong: 450 mm Handgreep 300 mm Handdoekhaak dubbel, 46 mm Handdoekring Plankje met kristallijnen glasplaat 700 x 120 mm 1050 x 120 mm 1400 x 120 mm Badjashaak 67 mm Glashouder met kristallen glas, mondgeblazen Dubbele glashouder met kristallen glas, mondgeblazen Dubbele houder Compleet met: 1 x kristallen glas, mondgeblazen 1 x lotiondispenser (kristallen glas, mat) pomp voor vloeibare zeep Inhoud: ca. 180 ml doseerhoeveelheid ca. 0,5 ml/keer Lotiondispenser kristallen glas, mat, compleet met houder en pomp voor vloeibare zeep Vulhoeveelheid ca. 180 ml doseerhoeveelheid ca. 0,5 ml/keer Douchemand aluminium zilver-geëloxeerd/verchroomd Rolhouder reservetoiletpapier Zeepschaal met uitneembare kristallen schaal Toiletpapierrolhouder open vorm, voor naar 120 mm brede rollen Toiletborstelgarnituur met kristallen inzetstuk, matte afwerking borstel met handvat en reserveborstelkop Oppervlak verchroomd

64 PLAN Eenhandelmengkraan met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing Eenhandelmengkraan met verlengde handel met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing Eenhandelmengkraan met verlengde uitloop en handel met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing IR Sensor gestuurde wastafelmengkraan zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, modulaie monoblock zonder onderbouw, infrarood-sensor (batterij 6 V Lithium DL 223 A) IR Sensor gestuurde wastafelmengkraan zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, modulaie monoblock zonder onderbouw, infrarood-sensor (netstroom 230 V) Eenhandelmengkraan voor wandmontage mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing Uitsprong: 150, 200, 250 mm Eenhandelmengkraan voor open water toevoer met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing Eenhandelmengkraan middelgrote uitvoering met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing IR Sensor gestuurde wastafelmengkraan met trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, modulaie monoblock zonder onderbouw, infrarood-sensor (batterij 6 V Lithium DL 223 A) Toiletkraan zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, 90 bovenstuk met keramische afdichtschijven Eenhandle bidetmengkraan met trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing Eenhandel badmengkraan voor vrijstaande montage mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing, compleet met handdoechestang en doucheslang (1250 mm) (montageset Art.-Nr voer vloerbevestiging svp apart bestellen) Alleen in de uitvoering chroom verkrijgbaar Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish Oppervlak roestvrij staal bv. roestvrij-staal-finish

65 PLAN / / Eenhandelmengkraan voor opbouwmontage mengcartouche met keramische afdichtschijven en temperatuurbegrenzing, met automatische voorziening bad/douche Eenhandel wandmengkraan voor inbouwmontage kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls omstelling en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandel wandmengkraan voor inbouwmontage met veiligheids instelling kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls omstelling en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Baduitloop DN 20 passend bij alle inbouw kranen Uitsprong: 135, 185 mm Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish Oppervlak roestvrij staal bv. roestvrij-staal-finish Eenhandel douchemengkraan voor inbouwmontage kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Thermostatarmatuur voor inbouwmontage met keramische stopkraan, veiligheidsstop bij 38, kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx THM DN 20, Bestaande uit: greep, huls en rozet (Flexx Boxx THM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandle douchemengkraan voor opbouwmontage, keramische cartouche met temperatuur begrenzing Thermostatarmatuur voor inbouwmontage met keramische stop-en omstelkraan, kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx THM DN 20, Bestaande uit: greep, huls en rozet (Flexx Boxx THM DN 20 svp apart bestellen) Douche-thermostaat voor opbouwmontage greep met 50% mengbegrenzing, veiligheidsstop bij 38 C Douchestang Bestaande uit: Glijstang, 800 mm Douchegeleider Tegelopvulstuk Douche set Bestaande uit: Glijstang 800 mm met douchegeleider in hoogte verstelbaar met greep, trapsgewijs verstelbaar Tegel opvulstuk (5 mm) Handdouche met normale straal, soft straal en massage straal Doucheslang 1600 mm Douche-unit alleen in de uitvoering chroom verkrijgbaar Bestaande uit: Schotelsproeier met regenstraal, Ø 180 mm of hoofdsproeier met perlatorstraal Handdouchestang Doucheslang 1600 mm Sproeierhouder (met verstelbare hellingshoek) (Bijpassende inbouw kraan svp apart bestellen) / Hoofdsproeier met wandcontactdoos DN 15 Ø 180 mm, met douchearm, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 300, 450 mm / Hoofdsproeier met plafondaansluiting DN 15 Ø 180 mm, met douchearm, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 100, 300 mm Handdouche met antikalksysteem Functies: normale straal soft straal massage straal Handdouchestang alleen in de uitvoering chroom verkrijgbaar met normale straal Slangaansluiting DN 15 passend bij alle inbouw kranen Handdouchehouder voor doucheslangen met conische moer, trapsgewijs verstelbaar van Uitsprong: 97 mm Handdouchehouder voor doucheslangen met conische moer Afbouwset voor stopkraan DN 15/DN 20 Bestaande uit: greep, huls, rozet en verstelbare verlenging (stopkraan DN 15/DN 20 svp apart bestellen) Doucheslang DN 15 met conische moer aan beide zijden beschermd tegen verdraaien 1250, 1600, 2000 mm

66 PLAN BLUE Eenhandelmengkraan met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, keramische cartouche met temperatuurbegrenzing, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 6 l/min Hoogte: 161 mm Uitsprong: 107 mm Eenhandelmengkraan grote uitvoering met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, keramische cartouche met temperatuurbegrenzing, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 6 l/min Hoogte: 202 mm Uitsprong: 125 mm Eenhandelmengkraan XL-uitvoering zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, keramische cartouche met temperatuurbegrenzing, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 6 l/min Hoogte: 287 mm Uitsprong: 140 mm Eenhandle bidetmengkraan met trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, keramische cartouche met temperatuurbegrenzing, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 6 l/min Baduitloop DN 20 passend bij alle inbouw kranen Uitsprong: 138, 188 mm Wandmengkraan DN 15 voor opbouwmontage badmengkraan met keramische schijven, keramische stop- en omstelkraan, slangaansluiting DN 15, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 12 l/min Eenhandle douchemengkraan DN 15 voor opbouwmontage badmengkraan met keramische schijven, met omstelling, slangaansluiting DN 15, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 12 l/min

67 PLAN BLUE / / Eenhandel wandmengkraan voor inbouwmontage kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls omstelling en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandel wandmengkraan voor inbouwmontage met veiligheids instelling kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls omstelling en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandel douchemengkraan voor inbouwmontage kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandle douchemengkraan met hoofdsproeier voor opbouwmontage keramische stop- en omstelkraan, keramische cartouche, hoofdsproeier draaibar, Ø 180 mm, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 9 l/min, handdouche met normale straal, soft straal en massage straal, met douchegeleider en doucheslang (1600 mm) Douchestang Bestaande uit: Glijstang 800 mm Douchegeleider Tegelopvulstuk Douche set Bestaande uit: Glijstang 800 mm met douchegeleider in hoogte verstelbaar met greep, trapsgewijs verstelbaar Tegel opvulstuk (5 mm) Handdouche met normale straal, soft straal en massage straal Doucheslang 1600 mm / Hoofdsproeier met wandcontactdoos DN 15 Ø 180 mm, met douchearm, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 300, 450 mm / Hoofdsproeier met plafondaansluiting DN 15 Ø 180 mm, met douchearm, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 100, 300 mm Handdouche met antikalksysteem Functies: normale straal soft straal massage straal Handdouchehouder voor doucheslangen met conische moer, trapsgewijs verstelbaar van Afbouwset voor stopkraan DN 15/DN 20 Bestaande uit: greep, huls, rozet en verstelbare verlenging (stopkraan DN 15/DN 20, svp apart bestellen) Handdouchehouder voor doucheslangen met conische moer Doucheslang DN 15 met conische moer aan beide zijden beschermd tegen verdraaien 1250, 1600, 2000 mm Slangaansluiting DN 15 passend bij alle inbouw kranen Oppervlak verchroomd

68 PLAN , 851 mm 351 mm / / / Badlakenhouder 600, 800 mm Handdoekhaak met deurstop, zwart / Handdoekhaak Handgreep 300 mm Muurrail met 4 haken Glasplanchet met kristallen glasplanchet 220 x 100 mm 350 x 120 mm 550 x 120 mm / Handdoekhouder 2 lids, draaibaar Uitsprong: 300, 438 mm Handdoekring grote uitvoering Universele planchet met kristalglazen plaat 210 x 115 mm Handdoekring kleine uitvoering Glashouder met kristallen glas Zeepschaaltje met kristallen schaaltje Lotiondispenser voor vloeibare zeep Vulhoeveelheid: ca. 250 ml Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish Oppervlak roestvrij staal bv. roestvrij-staal-finish

69 PLAN / Lotiondispenser staand model/ Lotiondispenser wand model voor vloeibare zeep Inhoud: ca. 250 ml Inbouw-zeepdispenser voor inbouw in wastafel of wastafelplaat Inhoud: ca. 500 ml Rolhouder toiletpapier met deksel, voor 100/120 mm brede rollen Zeepschuimdispenser met opaal glas, mat Inhoud: ca. 250 ml inclusief proefsetje vloeibare zeep (2 x 500 ml) Asbak met vuurbestendige grepen, diefstalveilig Rolhouder toiletpapier beveiligd tegen diefstal voor 100/120 mm brede rollen Lotiondispenser Inhoud: ca. 1,1 l Lotiondispenser sensor-gestuurd, Inhoud: ca. 0,8 l op batterijen, 4 batterijen 1,5 V AA nodig Rolhouder toiletpapier open model, voor 100/120 mm brede rollen Hygiënezakjes-houder ABS-kunststof voor max. 25 hygienezakjes inclusief hygienezakjes (25 stuks) Rolhouder reservetoiletpapier 14972/14964 Toiletborstelgarnituur met uitneembaar kunststof inzetstuk, borstel en reserveborstel Toiletpapierrolhouder horizontaal of verticaal monteerbaar voor 2 rollen, voor 100/120 mm brede rollen Deurplaat symbool dames Deurplaat symbool heren Deurplaat symbool gehandicapten Toiletpapierrolhouder horizontaal of verticaal monteerbaar voor 3 rollen, voor 100/120 mm brede rollen Hygiene-afvalbak wandhangend Inhoud: 3 l Afvalbak met uitneembare zwarte inzet Inhoud: ca. 5 l Deurplaat symbool dames/heren Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish Oppervlak roestvrij staal bv. roestvrij-staal-finish

70 PLAN / / / / / beantragt gevraagd / Waslijn compleet met wandhouder uitrekbaar tot max. 2,80 m Houder voor papieren handdoeken Afvalbak wandhangend Inhoud: 30 l Cosmeticaspiegel niet verlicht, op muurbeugel, driedimensionaal verstelbaar, vergrotingsfaktor x 2,5, Ø 190 mm Kruk geschikt voor in de natte ruimte Haardroger met wandhouder, 230 V Uitvoering: schakelaar met controlelampje op de wandhouder 3 verwarmingsstanden tot max W 2 snelheidsstanden Knop voor koude lucht Beveiliging tegen oververhitting Wandlamp met opaalglas, mat en lampen, 2 x 40 W (E14) / / Kristallen spiegel Afmeting (b x h): 220 x 800 mm 350 x 850 mm 430 x 1050 mm 550 x 850 mm 550 x 1050 mm Klapzitting voor wandmontage zitje naar boven opklapbaar zitvlak: 360 mm, wit, zwartgrijs of lichtgrijs Oppervlak verchroomd of aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) Klapzitting voor wandmontage zitje naar boven opklapbaar zitvlak: 450 mm, wit, zwartgrijs of lichtgrijs Douchegordijnstang mm Verbindingsbuis Buisbocht 90 voor rechthoekige douchebakken Buisbocht 90 voor kwartronde douchebakken Verbindingsstuk zwartgrijs of verchroomd Plafondbevestiging (set) compleet, Bestaande uit: 1 x wandbevestiging 1 x douchegordijnstang 1 x verbindingsstuk, mm / Douchegordijnstangenset voor rechthoekige douchebakken 800 x 800 mm / 900 x 900 mm Bestaande uit: 3 x wandbevestiging 2 x douchegordijnstang 700 mm / 800 mm 1 x buisbocht 90 voor rechthoekige douchebakken 1 x plafondsteun 400 mm 1 x verbindingsstuk 2 x 10 gordijnringen, wit Douchegordijnstangenset voor kwartronde douchebakken 900 x 900 mm Bestaande uit: 3 x wandbevestiging 2 x douchegordijnstang 300 mm 1 x buisbocht 90 voor kwartronde douchebakken 1 x plafondsteun 400 mm 1 x verbindingsstuk 2 x 10 gordijnringen, wit Douchegordijnstangenset voor rechthoekige douchebakken 1000 x 1000 mm / 1200 x 1200 mm Bestaande uit: 2 x wandbevestiging 2 x douchegordijnstang 900 mm / 1100 mm buisbocht 90 voor rechthoekige douchebakken 2 x 10 gordijnringen, wit Douchegordijnstangenset voor rechthoekige douchebakken 1000 x 1000 mm / 1200 x 1200 mm Bestaande uit: 2 x wandbevestiging 2 x douchegordijnstang 900 mm / 1100 mm 1 x douchegordijnstang 800 mm / 1000 mm 2 x buisbocht 90 voor rechthoekige douchebakken 3 x 10 gordijnringen, wit Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish Oppervlak roestvrij staal bv. roestvrij-staal-finish Oppervlak verchroomd of Aluminium gelakt

71 PLAN / PLAN CARE Kleuren douchegordijnen Wit PLAN uni/plan maxxi / / Lichtgrijs PLAN uni 982 mm, 1182 mm 597 mm, 797 mm Ecru PLAN uni 597 mm, 797 mm Wolwit PLAN Flame CS / / / / / 34948// / Douchegordijn PLAN uni* 100% Trevira, 80 g/m², antistatisch, gekalanderd, wasbaar op 30 C, op 60 C desinfecteerbaar (krimp 1 2%) Kleuren: wit, ecru of lichtgrijs Klare Lengte: 1800, 2000 mm Breedte: 1400, 2000, 3000 mm / Douchegordijn PLAN Flame CS* zwaar ontvlambaar conform DIN 4102/B1 100% Trevira, 80 g/m², antistatisch, gekalanderd, wasbaar op 30 C, op 60 C desinfecteerbaar (krimg 1 2%) Kleur: wolwit Klare Lengte: 1800, 2000 mm Breedte: 1400, 2000, 3000 mm / / Douchegordijn PLAN maxxi* 100% Polyester, 75 g/m², wasbaar op 30 C (krimp 3%) Kleur: wit Klare Lengte: 1800, 2000 mm Breedte: 1400, 1800, 2000, 3000 mm Douchegordijn PLAN* alle maten mogelijk als speciale bestelling A.u.b. vermelden: Materiaal, kleur, klare lengte en breedte * Opmerking voor verwerking: Gezoomde zijkanten, verstevigingsband voor ogen in roestvrij staal, afstand van de ogen ca. 20 cm, zoom in roestvrij staal rechts genaaid, per meter 50 g, compleet met ophangringen, wit. Opmerking voor de maten: De opgegeven maten zijn de klare gordijnmaten. Wij raden een afstand tot de grond aan van ca. 30 mm aan zodat het douchegordijn niet op de bodem van het bad of de douchevloer ligt. Afstand tussen het midden van de stang en bovenkant douchegordijn ca. 40 mm. De gordijnbreedte dient ca. 1,3- tot 1,5 keer de lengte van de gordijnstang te zijn. Voor alle kwaliteiten geldt: Waterdicht, schimmeldodend, antibacterieel, strijken mogelijk (krimp 1 3 %), getest op schadelijke stoffen volgens Öko-Tex-Standard Gordijnring zwart of wit Wandbevestiging met afscherming, voor schuine plafonds traploos verstelbaar van 10 tot 80 graden Wandbevestiging met afscherming Douchegordijn om in de houdgreep evenals douche- en badhandkraan te hangen compleet met douchegordijn PLAN maxxi (670 x 800 mm) Handdouchehouder voor douchestang, in hoogte verstelbaar Douchestang compleet met sproeierhouder 900, 1100 mm Douche- en badgreep rechts of links te gebruiken 400 x 400 mm 400 x 600 mm 600 x 600 mm Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish

72 PLAN CARE , 482, 582, 682, 782, 882, 982, 1082, 1182 mm 1265 mm 765 mm Kleuren Donkergrijs 266 mm Lichtgrijs 565 mm 465 mm 673 mm Wit mm, 797 mm 1265 mm 1265 mm 797 mm, 1097 mm, 1297 mm 1265 mm 680 mm, 880 mm 682 mm, 982 mm, 1182 mm 797 mm, 1097 mm, 1297 mm beantragt gevraagd Hoeksteun 90 voor douchestang compleet met handdouchehouder rechts of links te gebruiken 400 x 1100 mm Douchegreep met douchestang compleet met sproeierhouder rechts of links te gebruiken 400 x 400 x 1100 mm 400 x 600 x 1100 mm 600 x 400 x 1100 mm 600 x 600 x 1100 mm Hoeksteun 90 rechts of links te gebruiken 300 x 600 mm Douchegreep met douchestang compleet met sproeierhouder rechts of links te gebruiken douchestang voor vrij positioneerbare montage 600 x 600 x 1100 mm 600 x 900 x 1100 mm 900 x 600 x 1100 mm 900 x 900 x 1100 mm 900 x 1100 x 1100 mm 1100 x 900 x 1100 mm Handgreep voor horizontale of verticale montage 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1100 mm Hoeksteun 135 rechter en linker uitvoering 300 x 400 mm Douchegreep met douchestang compleet met sproeierhouder douchestang voor vrij positioneerbare montage 600 x 600 x 1100 mm 600 x 900 x 1100 mm 900 x 600 x 1100 mm 900 x 900 x 1100 mm 900 x 1100 x 1100 mm 1100 x 900 x 1100 mm Rugsteun voor gebruik in het toilet, bestaand uit wandstang (600 mm) en rugsteun Klapzitting voor wandmontage soft zitting naar boven opklapbaar, Zitvlak: 450 mm Oppervlak verchroomd of Aluminium gelakt Klapzitting met rugleuning om in de houdgreep te hangen net als de handkraan voor douche en bad, zitje naar boven opklapbaar, zitvlak 360 mm breed Klapzitting met rugleuning voor wandmontage zitje naar boven opklapbaar, zitvlak 360 mm breed Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish

73 PLAN CARE Kleuren steunen Donkergrijs Lichtgrijs Wit Opklapbare steun wastafel wegklapbaar, met rem, met kunststof-ommanteling naar boven Uitsprong: 650 mm Opklapbare steun wc* wegklapbaar, met rem, met kunststof-ommanteling naar boven met toilethouder afneembaar (met rem) Uitsprong: 700/850 mm Bevestigingshoek voor op afstand bedienbaar wc-spoelmechanisme Grohe/Dal (Art.-Nr ) voor bevestiging aan opklapbare steunen en wandsteunen Toiletpapierrolhouder voor montage met de hoeksteunen Toiletborstelgarnituur compleet met inzetstuk van kunststof, borstel met verlengde handvat en reserveborstelkop Kippspiegel ook voor wandvoorbouwmontage geschikt Afmetingen: 600 x 540 mm Wandsteun wastafel vast gemonteerd, met kunststof-ommanteling naar boven Uitsprong: 450/650 mm Wandsteun wc* vast gemonteerd, met kunststof-ommanteling naar boven met toilethouder afneembaar (met rem) Uitsprong: 700/850 mm Afdekplaat voor bevestigingsboringen van opklapbare steunen en wandsteunen Oppervlak verchroomd Oppervlakken aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminiumfinish *Ook verkrijgbaar met geïntegreerd elektronisch wc-spoelmechanisme passend bij Geberit, Grohe, Sanit, Tece und Viega.

74 ELEGANCE Eenhandelmengkraan grote uitvoering met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, keramische cartouche Eenhandelmengkraan met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, keramische cartouche Toiletkraan zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, 90 bovenstuk met keramische afdichtschijven IR sensorgestuurde wastafelmengkraan met/zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, infrarood sensoren, manuele waterstop voor het schoonmaken, met temperatuurregeling, naar keuze met batterij- of stroomaandrijving Verlengstuk voor Eenhandelmengkraan passend bij eenhandelmengkraan en 51604, toiletkraan evenals IR Sensor gestuurde wastafelmengkraan en Opmerking: De eengreeps wastafelmengkraan moet apart besteld worden! IR sensorgestuurde wastafelmengkraan zonder trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, infrarood sensoren, manuele waterstop voor het schoonmaken, zonder temperatuurregeling, naar keuze met batterij- of stroomaandrijving Eenhandelmengkraan voor inbouwmontage DN 15 mengcartouche met keramische afdichtschijven met temperatuurbegrenzing, perlator SLIM SSR M 24x1 perlatorhoek verstelbaar (passend bij montageblok Art.-Nr svp apart bestellen) Eenhandel wandmengkraan met hoofdsproeier voor opbouwmontage keramische cartouche, met automatische voorziening bad/douche, hoofdsproeier draaibar, Ø 180 mm, handdouche met normale straal, soft straal en massage straal, met douchegeleider en doucheslang 2000 mm Eenhandle bidetmengkraan met trekstangenafvoergarnituur, 1-gats montage, keramische cartouche Eenhandel wandmengkraan voor opbouwmontage keramische cartouche, met automatische voorziening bad/douche Baduitloop DN 20 passend bij alle inbouw kranen Uitsprong: 173, 223 mm Eengreeps bad- en douchemengkraan 4-gats badrandmontage keramische cartouche, met automatische voorziening bad/douche, verzinkbare handdouche met normale straal, soft straal en massage straal Oppervlak verchroomd

75 ELEGANCE / / Eenhandle douchemengkraan met hoofdsproeier voor opbouwmontage keramische cartouche, omstelling für hoofdsproeier / handdouche met keramische afdichtschijven, hoofdsproeier draaibar, Ø 180 mm, handdouche met normale straal, soft straal en massage straal, met douchegeleider en doucheslang 1600 mm Eenhandle douchemengkraan voor opbouwmontage keramische cartouche Douche-thermostaat voor opbouwmontage greep met 50 % mengbegrenzing Douche-thermostaat met hoofdsproeier voor opbouwmontage greep met 50 % mengbegrenzing, veiligheidsstop bij 38, omstelling für hoofdsproeier / handdouche met keramische afdichtschijven, tegen terugstroombeveiliging hoofdsproeier draaibar, Ø 180 mm, handdouche met normale straal, soft straal en massage straal, met douchegeleider en doucheslang 1600 mm Eenhandel douchemengkraan voor inbouw montage kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Thermostaatarmatuur voor inbouw montage met keramische stopkraan, kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx THM DN 20, Bestaande uit: temperatuurgreep, stopgreep, huls en rozet (Flexx Boxx THM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandel wandmengkraan voor inbouw montage kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls, omstelling en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Eenhandel wandmengkraan voor inbouw montage met veiligheidsinstelling kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx EHM DN 20, Bestaande uit: greep, huls, omstelling en rozet (Flexx Boxx EHM DN 20 svp apart bestellen) Thermostaatarmatuur voor inbouw montage met keramische stop- en omstelkraan, kant-en-klaar set, passend bij Flexx Boxx THM DN 20, Bestaande uit: temperatuurgreep, stop- en omstelgreep, huls en rozet (Flexx Boxx THM DN 20 svp apart bestellen) / Hoofdsproeier met plafondaansluiting DN 15 Ø 180 mm, met douchearm, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 100, 300 mm / Hoofdsproeier met wandcontactdoos DN 15 Ø 180 mm, met douchearm, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min Uitsprong: 300, 450 mm Handdouche met antikalksysteem Functies: normale straal soft straal Doucheslang DN 15 met conische moer aan beide zijden beschermd tegen verdraaien 1250, 1600, 2000 mm Oppervlak verchroomd

76 ELEGANCE mm 1142 mm mm, 828 mm, 501 mm 1028 mm Hoeksteun 90 voor douchestang compleet met handdouchehouder rechts of links te gebruiken Afmetingen (b x h): 400 x 1100 mm Douchegreep met douchestang compleet met sproeierhouder douchestang voor vrij positioneerbare montage Afmetingen (b x h): 600 x 1100 mm 800 x 1100 mm 1000 x 1100 mm Douchestang Bestaande uit: Glijstang 900 mm Douchegeleider Tegelopvulstuk douche set Bestaande uit: Glijstang 900 mm met Douchegeleider in hoogte verstelbaar met greep, trapsgewijze verstelbaarheid Tegel opvulstuk (5 mm) Handdouche met normale straal en soft straal Doucheslang 1600 mm Handdouchehouder wandmodel voor doucheslangen met conische moer, trapsgewijs verstelbaar van Handdouchehouder wandmodel voor doucheslangen met conische moer Afbouwset voor stopkraan DN 15/DN 20 Bestaande uit : greep, huls, rozet en verstelbare verlenging (stopkraan DN 15/DN 20 svp apart bestellen) Slangaansluiting DN 15 passend bij alle inbouw kranen Oppervlak verchroomd

77 ELEGANCE , 635, 835, 1035 mm 335 mm 428, 528, 628, 728, 828, 928, 1028, 1128 mm mm, 901 mm / , 501 mm / mm 11618/ Badlakenhouder 400, 600, 800, 1000 mm Hoeksteun Optioneel rechter en linker uitvoering Afmetingen (b x h): 300 x 600 mm 400 x 800 mm / Handdoekhouder 2 lids, draaibaar Uitsprong: 450, 340 mm Handgreep 300 mm Plankje met kristall of kristallijnen glasplaat 360 x 131 x 10 mm 600 x 131 x 10 mm 700 x 131 x 10 mm 950 x 131 x 10 mm Handdoekring Uitsprong: 95 mm Handgreep 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1100 mm / Handdoekhaak dubbel, 34 mm Handdoekhaak 59 mm Badjashaak 82 mm Glashouder/ Glashouder tafelmodel compleet met kristallen glas, mat Lotiondispenser met gematteerde stolpbeker uit kunststof, met gematteerd authentiek kristalglas, voor vloeibare zeep, geschikt voor de douche Inhoud: ca. 180 ml Lotiondispenser met gematteerd authentiek kristalglas, voor vloeibare zeep Inhoud: ca. 180 ml Zeepschuimdispenser/ Zeepschuimdispenser tafelmodel opaal glas, mat, inclusief schuimzeep (2 x 500 ml) bij eerste aankoop Inhoud: ca. 220 ml Hoeksponskorf met uitneembare inzet in wit of antraciet Lotiondispenser/ Lotiondispenser tafelmodel opaal glas, mat, voor vloeibare zeep Inhoud: ca. 220 ml Sponskorf met uitneembare inzet in wit of antraciet Zeepdispenser voor inbouw in wastafel of wastafelplaat, inclusief schuimzeep (2 x 500 ml) bij eerste aankoop, ook verkrijgbaar voor vloeibare zeep Inhoud: ca. 500 ml Hoogte: 93, 161 mm Zeepschaal / Zeepschaal tafelmodel met uitneembaar kristallen schaaltje, mat Oppervlak verchroomd

78 ELEGANCE mm Toiletpapierrolhouder met deksel Toiletborstelgarnituur met deksel, kunststof inzet, borstel en reserveborstelkop Toiletborstelgarnituur compleet met kristallen inzet, mat, borstel en reserveborstelkop Toiletpapierrolhouder open vorm, voor 100/120 mm brede rollen Box voor vochtige tissues met porseleinen box, wit Toiletpapierreserverolhouder Handdoekenrek 600 mm Klapzitting met zitvlak, wit Cosmeticaspiegel verlicht, wandmodel, optioneel met stroomaansluiting, of met extra stekker en spiraalkabel, vergrotingsfaktor x 5, 1 x 8-W-energiespaarlamp, Ø 207 mm Kruk verchroomd, walnoot fineer Cosmeticaspiegel verlicht, staand model, met stroomkabel (1,70 m), vergrotingsfaktor x 5, 1 x 8-W-energiespaarlamp, Ø 207 mm Wandlamp naar keuze voor horizontele of verticale montage, voorzijde verspiegeld, verlichting aan beide zijden, apart schakelbaar naar ruimteverlichting, TL-Lampen (2 x 14 W T5)/700 x 70 x 66 mm (2 x 21 W T5)/950 x 70 x 66 mm Oppervlak verchroomd

COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE

COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 58653 Hemer, Germany Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/250601 Komfort und

Nadere informatie

ARMATUREN Met passie naar perfectie

ARMATUREN Met passie naar perfectie Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd werd.

Nadere informatie

Armaturen en Accessoires

Armaturen en Accessoires Armaturen en Accessoires KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/020601 Katalog Armaturen und Accessoires,

Nadere informatie

Collection moll. KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.

Collection moll. KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco. Collection moll KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/310601 Broschüre Collection Moll, niederländisch,

Nadere informatie

BADKAMERINRICHTING. Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie

BADKAMERINRICHTING. Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd werd.

Nadere informatie

BADKAMERINRICHTING. Art.-Nr.: 03507/010601 Katalog Badeinrichtungen, niederländisch, 05/14

BADKAMERINRICHTING. Art.-Nr.: 03507/010601 Katalog Badeinrichtungen, niederländisch, 05/14 BADKAMERINRICHTING KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/010601 Katalog Badeinrichtungen, niederländisch,

Nadere informatie

ARMATUREN EN ACCESSOIRES

ARMATUREN EN ACCESSOIRES Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd werd.

Nadere informatie

ARMATUREN EN ACCESSOIRES

ARMATUREN EN ACCESSOIRES ARMATUREN EN ACCESSOIRES 1 INHOUDSOPGAVE 3 VOORWOORD 4 5 BADKAMER ARMATUREN & ACCESSOIRES 6 39 PLAN 6 13 ELEGANCE 14 21 EDITION 300 22 27 EDITION Palais 28 33 EDITION Atelier 34 39 BADKAMER ACCESSOIRES

Nadere informatie

Exclusief verkrijgbaar bij Plieger, Vigour

Exclusief verkrijgbaar bij Plieger, Vigour 2 Exclusief verkrijgbaar bij Plieger, Vigour Duitsland staat wereldwijd bekend om haar vele, uitstekende, sanitairfabrikanten. Niet alleen qua design maar ook als het om kwaliteit gaat scoort ons buurland

Nadere informatie

SENSATIONELE SOLISTEN

SENSATIONELE SOLISTEN SENSATIONELE SOLISTEN NIEUW nu ook als thermostaat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/470600, niederländisch,

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

ARMATUREN & ACCESSOIRES

ARMATUREN & ACCESSOIRES Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd werd.

Nadere informatie

royal 60 Art.-Nr. 03507/290601 Broschüre Royal 60, niederländisch, 04/13

royal 60 Art.-Nr. 03507/290601 Broschüre Royal 60, niederländisch, 04/13 royal 60 KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/290601 Broschüre Royal 60, niederländisch, 04/13 Tesseraux

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T EDITION 90: vrijheid van zuivere vormen Prachtige designbadkamers met de EDITION 90 van KEUCO Rond en rechthoekig gecombineerd: de KEUCO-badkameruitrusting EDITION 90 speelt met rond en vierkant, waarbij

Nadere informatie

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14 metime_spa KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/340601 Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Sensuele producten voor geavanceerde estheten Met de EDITION 400 van KEUCO de badkamer in scène zetten. Met sterke designproducten creëert KEUCO een unieke sfeer in de badkamer. De badkamerinrichting EDITION

Nadere informatie

Axor Montreux. Terug in de tijd.

Axor Montreux. Terug in de tijd. Axor Montreux Terug in de tijd. B egin van de 20 e eeuw: terwijl Hans Grohe zijn bedrijf oprichtte in Schiltach, in het Duitse Zwarte Woud, beleefde de Belle Époque het hoogtepunt in Europa. Er is de

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In de badkamer keren we de rug toe naar onze dagelijkse beslommeringen om zo te genieten van weldoende momenten

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Het multitalent onder de kranen: IXMO van KEUCO Meer functies op de kleinste oppervlakte met maximale planningsvrijheid Met IXMO-armaturen voor douche en bad verenigt KEUCO innovatieve techniek en minimalistisch

Nadere informatie

Koninklijke Sphinx B.V. Boschstraat 24 Postbus 1019 6201 BA Maastricht Tel.: +31 (0) 43 350 22 33

Koninklijke Sphinx B.V. Boschstraat 24 Postbus 1019 6201 BA Maastricht Tel.: +31 (0) 43 350 22 33 www.sphinx.nl Koninklijke Sphinx B.V. Boschstraat 24 Postbus 1019 6201 BA Maastricht Tel.: +31 (0) 43 3 22 33 Tel. Showroom: +31 (0) 43 3 23 33 Fax Showroom: +31 (0) 43 325 78 29 E-mail: showroom@sphinx.nl

Nadere informatie

Exclusief verkrijgbaar bij Plieger, Vigour

Exclusief verkrijgbaar bij Plieger, Vigour Exclusief verkrijgbaar bij Plieger, Vigour Duitsland staat wereldwijd bekend om haar vele, uitstekende, sanitairfabrikanten. Niet alleen qua design maar ook als het om kwaliteit gaat scoort ons buurland

Nadere informatie

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 De Axor Citterio E haalt zijn charme uit de combinatie van moderne functionaliteiten. Deze volmaakte collectie elegantie. Het alledaagse tappen

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Be inspired by Danish Design. Tradition. i n a m o d e r n f o r m

Be inspired by Danish Design. Tradition. i n a m o d e r n f o r m Be inspired by Danish Design Tradition i n a m o d e r n f o r m Geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl is de nieuwe Tradition eenhendelmengkraan een perfect voorbeeld van een klassiek

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond PROJECTS Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond Versie 9-5-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Stijlvol te gast: de badkamer voor gasten van KEUCO PLAN Eenvoudige elegantie, zelfs voor kleine ruimtes Het holistische inrichtingsconcept PLAN biedt betekenisvolle functionaliteit, ook voor de inrichting

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T ilook_move van KEUCO: de perfecte metgezel voor gezichtsverzorging Verlichte cosmeticaspiegel scoort dankzij eenvoudige montage en bediening Een cosmeticaspiegel staat hoog op de populariteitsschaal van

Nadere informatie

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,-

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- GROHE GROHTHERM 1000 TEMPESTA II SHOWER SET Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- ALTRA REGENDOUCHE INCLUSIEF THERMOSTAAT De opbouw regendouche van het merk Altara staan

Nadere informatie

All in One Badkamer van Villeroy&Boch

All in One Badkamer van Villeroy&Boch WWW. VILLEROY-BOCH.COM All in One All in One badkamer van Villeroy&Boch Top kwaliteit en een aantrekkelijk design. Dat is wat de All in One badkamer van Villeroy&Boch u biedt. Wanneer u kiest voor een

Nadere informatie

BADKAMERINRICHTING. Nadruk en vermenigvuldiging, ook bij wijze van uittreksel, alleen met de uitdrukkelijke

BADKAMERINRICHTING. Nadruk en vermenigvuldiging, ook bij wijze van uittreksel, alleen met de uitdrukkelijke Wij kennen - volgens onze garantieverklaring van de fabrikant - een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd

Nadere informatie

Persdossier JADO COLLECTIONS

Persdossier JADO COLLECTIONS JADO COLLECTIONS JADO draagt FREEDOM OF EXPRESSION uit door een exclusieve collectie van luxe design keuken- en badkameroplossingen. JADO maakt onderdeel uit van Ideal Standard International, de leidende

Nadere informatie

Franke Handdroger, Zeepverdeler STRATOS

Franke Handdroger, Zeepverdeler STRATOS STRATOS Duidelijke, elegante en harmonische erialen en vormen bepalen het moderne design. Ook de voorwerpen voor dagelijks gebruik moeten naast functionele steeds vaker esthetische eigenschappen bezitten.

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

ilook_move Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13

ilook_move Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13 ilook_move KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13

Nadere informatie

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care Hansgrohe Talis CARE Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan Care 32035000 - ComfortZone 80 - verlengde greep, 116mm - keramisch kardoes 196,50 - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig stabiele greep

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID 244248_PI_Badkamerconcept_Solid.indd 1 08-11-12 16:22 BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO P E R F E C T PURISME. 03 Eenvoudige vormen en een esthetisch design, dat is AXOR Uno: het toonbeeld van purisme. De lange, rechte

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 31 woningen De Wijde Blick te Hapert

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 31 woningen De Wijde Blick te Hapert PROJECTS Sanitairvisualisatie 31 woningen De Wijde Blick te Hapert Versie 12-10-2015 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen PROJECTS Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen Versie 6-11-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 PROJECTS Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 Versie 28-9-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

Kranen Het moderne design van zorgt voor de combinatie van strakke lijnen en aantrekkelijke rondingen voor harmonie binnenshuis. Het innovatieve accent op functionaliteit maakt de bediening zeer eenvoudig

Nadere informatie

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen Croma 100 / Crometta 85 Doucheplezier voor iedereen Croma 100 Meer doucheplezier voor ons allemaal Groot, mooi en veelzijdig daar moet elke handdouche vandaag aan beantwoorden. Miljoenen doucheliefhebbers

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Hygiëne en design als middelpunt Een knap staaltje architectuur met PLAN-accessoires van KEUCO In het dagelijks leven is hygiëne belangrijk om gezond te blijven. Overal waar veel mensen zijn die elkaar

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden 04-2016 Wooniversum Pakketten

Nadere informatie

Norad verwarming en sanitair

Norad verwarming en sanitair Kranen Wastafelmengkraan WELL B9936AA 5 l/min met waste Cool Body Ideal Pure 146,80 Wastafelmengkraan A6326AA 5 l/min met waste 296,60 Wastafelmengkraan F3206AA 5 l/min zonder waste 92,00 Wastafelmengkraan

Nadere informatie

Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten

Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten Exclusief bij Plieger: Conel VIS De serie VIS (Voorwand Installatie Systeem) van Conel bestaat uit een reeks voorwandsystemen met een innovatieve kabeltechniek

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 29 woningen Surfplas te Goirle

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 29 woningen Surfplas te Goirle PROJECTS Sanitairvisualisatie 29 woningen Surfplas te Goirle 2 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE VILLEROY & BOCH TOILETRUIMTE Impressies / Plattegronden 6 Visualisatie 7 BADKAMER Impressies / Plattegronden 8

Nadere informatie

Systeem S 01 Info voor planners

Systeem S 01 Info voor planners Systeem S 01 Info voor planners Inhoud 1 Algemene informatie...3 HEWI planning en advies...3 Actualiteit van de informatie...3 2 Productbeschrijving...4 Integratie als vormgevingsprincipe...4 Opbouwprincipe...5

Nadere informatie

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld 2 Inhoudsopgave Villeroy & Boch 4 Toiletruimte begane grond Impressies / plattegronden 6 Toiletruimte 1e verdieping

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 15 woningen Zuiderveld West Waalsprong te Nijmegen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 15 woningen Zuiderveld West Waalsprong te Nijmegen PROJECTS Sanitairvisualisatie 15 woningen Zuiderveld West Waalsprong te Nijmegen Versie 11-10-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne

Nadere informatie

GROHE BADKAMER GROHE ACCESSOIRES

GROHE BADKAMER GROHE ACCESSOIRES GROHE BADKAMER GROHE ACCESSOIRES THEOcHaRis LiOLis Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door GROHE StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MasTERs Of TEcHNOLOGy De mensen

Nadere informatie

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW DE E GROHTHERM 2000 ONBEZORGD GENIETEN www. GENIET VAN LUXE EN VEILIGHEID EEN COMBINATIE VAN INNOVATIEF DESIGN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de meest succesvolle

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE BOSTON _Badkamerconcept_Boston_Prijslijst.indd :46

PRIJSINFORMATIE BOSTON _Badkamerconcept_Boston_Prijslijst.indd :46 PRIJSINFORMATIE BADkamerconcept BOSTON 461676_Badkamerconcept_Boston_Prijslijst.indd 1 05-12-12 12:46 Meubelpoten, set 4 stuks Optioneel bij wastafel- en kolomkasten 279314 Chroom 40.50 279315 RVS 40.50

Nadere informatie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN Badkamerserie ONDERHOUD Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte plekken zo snel mogelijk afdrogen

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

Batibouw pre-dossier. toilet - kraan- wastafel - bad - douche - meubel

Batibouw pre-dossier. toilet - kraan- wastafel - bad - douche - meubel Batibouw pre-dossier toilet - kraan- wastafel - bad - douche - meubel Beste mevrouw, Beste meneer, Batibouw 2013 Van Marcke maakt van deze gelegenheid gebruik u via dit persdossier en in primeur haar eerste

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline 0110

Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline 0110 5.1 Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline 0110 5.2 Hoofdstuk 5 Sanmedi Saniline algemene omschrijving 0110 Sanmedi Saniline omvat een uitgebreid assortiment aangepast sanitair voor o.a. badkamers en toiletruimtes.

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

Art.-Nr.: 03507/ EDITION 11, niederländisch, 05/11

Art.-Nr.: 03507/ EDITION 11, niederländisch, 05/11 KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/200601 EDITION 11, niederländisch, 05/11 de FUNdAMENTELE VRAAG

Nadere informatie

Night & Day: AQUAFIT de innovatieve eengreepsmengkraan voor veiligheid en hygiëne

Night & Day: AQUAFIT de innovatieve eengreepsmengkraan voor veiligheid en hygiëne Night & Day: DRINKWATERHYGIENE AQUAFIT de innovatieve eengreepsmengkraan voor veiligheid en hygiëne Maximale bescherming, maximale hygiëne Behoud van de drinkwaterkwaliteit in alle drinkwaterinstallaties

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen XL appartement

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen XL appartement PROJECTS Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen XL appartement Versie 30-3-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT 64 liftsysteem Profielen van hoogwaardig aluminium, 6 mm sterk veiligheidsglas, deuren met liftsysteem en doorlopende magneetlijsten vormen de uitstraling

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 woningen Winsum, Munster, Type Centaurus en Delphinus

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 woningen Winsum, Munster, Type Centaurus en Delphinus PROJECTS Sanitairvisualisatie 12 woningen Winsum, Munster, Type Centaurus en Delphinus Versie 1-5-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

Atelier EDITION. De nieuwe ruimtelijkheid. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring

Atelier EDITION. De nieuwe ruimtelijkheid. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring Wij kennen - volgens onze garantieverklaring van de fabrikant - een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd

Nadere informatie

Ideal Standard Jasper Morrison collectie

Ideal Standard Jasper Morrison collectie Jasper Morrison collectie B o d y & M i n d Voor is creativiteit de drijfveer voor een continue evolutie in de badkamer. Als toonaangevend Europees merk stellen wij ons tot doel uw badkamer om te vormen

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG De elegante techniek FLAT DESIGN INNOVATIE IN VORMGEVING Door de extreem vlakke vormgeving lijkt dit innovatieve ontwerp samen te smelten met de omgeving. Op subtiele wijze ontstaat zo een fraai aanzicht:

Nadere informatie

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Badkamer Hansgrohe Focus E² 70 Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 70 - ComfortZone 70 - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig

Nadere informatie

DiamondStone B.V. myday 2/3

DiamondStone B.V. myday 2/3 DiamondStone B.V. 2/3 DiamondStone B.V. 4/5 Een vloeiende, elegante vorm. Zacht en licht. Onmiskenbaar qua design. is de nieuwe complete serie voor een bijzondere, van nature lichte badkameratmosfeer.

Nadere informatie

VEEMARKT UTRECHT. Basis sanitair en de opties

VEEMARKT UTRECHT. Basis sanitair en de opties VEEMARKT UTRECHT Basis sanitair en de opties Toilet Sphinx 300 Closet 300 Basic 96 Nom. Spoelwaterhoeveelheid Closetzitting Staand Keramiek 6 l Kunststof Fontein Sphinx 300 Fontein 300 Basic Vorm Breedte

Nadere informatie

STUNT. Volop feestvoordeel! GRATIS DECEMBER 1250,- LCD-TV 30,- 15,- 428,- Een nieuwe badkamer voor elk budget

STUNT. Volop feestvoordeel! GRATIS DECEMBER 1250,- LCD-TV 30,- 15,- 428,- Een nieuwe badkamer voor elk budget Een nieuwe badkamer elk budget Ruim assortiment A-merken Snel leverbaar Garantie op alle producten Badkamerontwerp naar wens Volop feestdeel! GRATIS LCD-TV Besteed 5000,- aan sanitair en krijg een waterdichte

Nadere informatie

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS ONTDEK JOUW NIEUWE IK MET PUUR DOUCHEGENOT. Douchen is zo veel meer dan alleen maar een dagelijks verzorgingsritueel. Onder de douche worden we uiteindelijk

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vroondaal aan het Park te Den Haag Fase 5

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vroondaal aan het Park te Den Haag Fase 5 PROJECTS Sanitairvisualisatie Vroondaal aan het Park te Den Haag Fase 5 Versie 15-6-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

Palais EDITION. Innovatie ontmoet traditie. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring

Palais EDITION. Innovatie ontmoet traditie. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring Wij kennen - volgens onze garantieverklaring van de fabrikant - een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega.

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. We staan op de drempel van een nieuw douchetijdperk. Eindelijk kan men ook thuis in de eigen badkamer water als een natuurverschijnsel

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Hagenborgh in Het Lint te Hoef en Haag Woningtype Beuk

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Hagenborgh in Het Lint te Hoef en Haag Woningtype Beuk PROJECTS Sanitairvisualisatie Hagenborgh in Het Lint te Hoef en Haag Woningtype Beuk Versie 13-4-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

SPIEGELKASTEN EN SPIEGELS

SPIEGELKASTEN EN SPIEGELS SPIEGELKASTEN EN SPIEGELS KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/030601 Katalog Spiegelschränke und

Nadere informatie

badkamerserie KOOPHULP GODMORGON ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel.

badkamerserie KOOPHULP GODMORGON ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel. KOOPHULP GODMORGON badkamerserie ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte sporen moeten zo snel mogelijk afgedroogd worden

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen 2 en 3 kamer appartementen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen 2 en 3 kamer appartementen PROJECTS Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen 2 en 3 kamer appartementen Versie 30-3-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla PROJECTS Sanitairvisualisatie Koningskwartier, fase 3 C t.b.v. type Singelwoning en Singelvilla Versie 24-5-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

mengkranen en accessoires

mengkranen en accessoires mengkranen en accessoires Inbouw mengkranen en accessoires Inbouw 1. 29.3961 Caral 5- gats badrandcombinatie 2 stuks bedieningsknoppen, (warm en koud) 1 stuk omstelknop (keuze uitloop of handdouche) 1

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE BADKAMER NIEUW EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MASTERS OF TECHNOLOGY De

Nadere informatie

Catalogus. Samuel Heath Novis serie. www.jmodesign.nl. E : info@jmodesign.nl M : 06-20599527 T : 035-5339518. www.jmodesign.nl

Catalogus. Samuel Heath Novis serie. www.jmodesign.nl. E : info@jmodesign.nl M : 06-20599527 T : 035-5339518. www.jmodesign.nl Catalogus Samuel Heath Novis serie Novis serie Opgericht in 1820, is Samuel Heath een Britse fabrikant dat internationaal bekend is om zijn innovatie en kwaliteit. De Novis serie is een traditioneel assortiment

Nadere informatie

DRINKWATERHYGIENE. AQUAFIT de innovatieve eengreepsmengkraan voor veiligheid en hygiëne

DRINKWATERHYGIENE. AQUAFIT de innovatieve eengreepsmengkraan voor veiligheid en hygiëne Night & Day: DRINKWATERHYGIENE AQUAFIT de innovatieve eengreepsmengkraan voor veiligheid en hygiëne Maximale bescherming, maximale hygiëne Behoud van de drinkwaterkwaliteit in alle drinkwaterinstallaties

Nadere informatie

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Individuele bewegingsvrijheid ComfortZone voor Meer bewegingsvrijheid bij het handen wassen, comfortabel haren wassen of vullen

Nadere informatie

De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën

De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën BETTELUX SHAPE De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën BETTELUX SHAPE Design: Tesseraux + Partner Een nieuwe generatie vrijstaande badkuipen en wastafels die gedragen wordt

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: Altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN 2 HET RESULTAAT VAN EEN VOORTDURENDE EVOLUTIE We streven al bijna 150 jaar hetzelfde doel na. We willen het leven van mensen aangenamer maken met baanbrekende

Nadere informatie

BURGMANS SANITAIR. ...net even anders BADKAMER PRIJZENBOEK Fantini - serie Lame ADVIES VERKOOPPRIJZEN EXCLUSIEF BTW

BURGMANS SANITAIR. ...net even anders BADKAMER PRIJZENBOEK Fantini - serie Lame ADVIES VERKOOPPRIJZEN EXCLUSIEF BTW BURGMANS SANITAIR...net even anders Fantini - serie Lame BADKAMER PRIJZENBOEK 2017 ADVIES VERKOOPPRIJZEN EXCLUSIEF BTW Welkom bij Burgmans Sanitair! Burgmans Sanitair is importeur en leverancier van de

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In bad laten we de werkdag van ons rug afglijden en kunnen we genieten van onze kostbare minuten. Zelden

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T KEUCO-spiegelkast ROYAL MODULAR 2.0 laat niets te wensen over Architectonisch meesterwerk in veel uitvoeringen De extreem flexibele afmetingen, de diverse uitvoeringen en een gestroomlijnd eenvoudig ontwerp

Nadere informatie