Handleiding voor medewerker

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding voor medewerker"

Transcriptie

1 Handleiding voor medewerker Wil je weten hoe je gegevens kunt wijzigen of raadplegen dan kun je op onderstaande zoektermen klikken. DE EERSTE KEER INLOGGEN INLOGGEVENS VERGETEN INLOGGEN OP JE WERKPLEK INLOGGEN IN DE THUISSITUATIE UITLOGGEN SALARISSPECIFICATIE BENADEREN JAAROPGAAF BENADEREN DIENSTREIZEN DECLAREREN VERPLICHTE (HER)REGISTRATIE(S) (declareren) COLLEGELD LL VERPLEEGKUNDIGEN (bij- en nascholing) Nog niet alle mogelijkheden van Youforce en mutatiestappen zijn uitgewerkt. Wij blijven doorlopend bezig om de handleiding te vervolmaken. Regelmatig zal dan ook een update verschijnen. Heb je nog andere vragen over Youforce dan kun je een mail sturen aan Binnen 3 werkdagen krijg je antwoord van Quico Staps, Els Killaars of Hilary van der Bruggen. Belangrijke informatie Gezien de fiscale wet- en regelgeving moet je maandelijks je declaratie indienen. Het liefst direct na het aflopen van de maand, zodat je leidinggevende de tijd heeft om de declaratie te controleren en deze vóór de 8 e van de maand door te sturen naar de salarisadministratie. Declaraties worden, mede gelet op de fiscale wet- en regelgeving, alleen in behandeling genomen als de daarvoor bedoelde formulieren in Youforce gebruikt worden en als deze bovendien correct en volledig ingevuld zijn. Bij een incorrecte of te late aanlevering zullen de declaraties worden geretourneerd aan de declarant. De declarant moet de declaratie dan nog een keer indienen (controleer op volledigheid en juistheid!). De leidinggevende geeft vervolgens in een toelichting aan de reden van het opnieuw indienen van de declaratie.

2 INLOGGEN OP JE WERKPLEK (blad 1 van 1) Inloggen in Youforce kun je op een snelle manier via een klik op het icoontje van Youforce. Na de klik opent het aanmeldscherm direct. Je kunt het icoontje vinden op je bureaublad en op intranet. NB. Verder kun je overal waar je internettoegang hebt inloggen in Youforce (dus ook thuis!). Open je webbrowser en typ in de adresblok van je webbrowser het inlogadres van Youforce: Het aanmeldscherm opent direct. In dit scherm kun je inloggen door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen en vervolgens op de knop aanmelden te klikken.

3 DE EERSTE KEER INLOGGEN IN YOUFORCE (BLAD 1 VAN 2) Vanuit Youforce ontvang je een mail met daarin een gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer je voor het eerst inlogt dien je de gekregen gebruikersnaam en wachtwoord eenmalig te gebruiken. Je krijgt vervolgens het verzoek deze aan te passen. Inloggen in Youforce kun je op een snelle manier via een klik op het icoontje van Youforce. Na de klik opent het aanmeldscherm direct. Je kunt het icoontje vinden op je bureaublad en op intranet. NB. Verder kun je overal waar je internettoegang hebt inloggen in Youforce (dus ook thuis!). Open je webbrowser en typ in de adresblok van je webbrowser het inlogadres van Youforce: Het aanmeldscherm opent direct.

4 DE EERSTE KEER INLOGGEN IN YOUFORCE (BLAD 2 VAN 2) In dit scherm kun je inloggen door de per mail toegezonden gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen en vervolgens op de knop LOG IN te klikken. Let op: gebruik voor je wachtwoord tenminste 8 lettertekens of cijfers, waarvan minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Typ je zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop Opslaan. Je ziet direct een bevestiging dat de gewijzigde gegevens zijn opgeslagen. Klik vervolgens op de knop OK om door te gaan. Je komt weer in het aanmeldscherm en nu kun je met je zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

5 INLOGGEGEVENS VERGETEN Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten, klik dan op wachtwoord vergeten. Hierna wordt gevraagd om de gegevens van Afbeelding over te nemen in Tekst in de afbeelding en je adres in te geven. Nadat je op verzenden hebt geklikt, ontvang je middels een een nieuw wachtwoord.

6 INLOGGEN IN DE THUISSITUATIE (blad 1 van 2) Inloggen in Youforce gaat via je webbrowser. Dus overal waar je een internettoegang heb kun je inloggen in Youforce. Je kunt op 2 manieren inloggen: 1. Open je webbrowser en typ in de adresblok van je webbrowser het inlogadres van Youforce: Het aanmeldscherm opent direct. 2. Open je webbrowser en typ in de adresblok van je webbrowser het adres van Youforce : a. Klik vervolgens op INLOGGEN

7 INLOGGEN IN DE THUISSITUATIE (blad 2 van 2) b. Klik vervolgens bij HR-Portal op Youforce bij Inloggen voor managers en medewerkers. c. Het aanmeldscherm opent.

8 UITLOGGEN Indien je wilt uitloggen, klik dan rechtsboven in het scherm op uitloggen. Hierbij wordt geen bevestiging gevraagd, je wordt direct uitgelogd.

9 SALARISSPECIFICATIE EN JAAROPGAAF BENADEREN Nadat je bent ingelogd kom je op het Youforce bureaublad. Klik op Mijn dossier, je krijgt dan toegang tot je digitale salarisspecificaties en jaaropgaven. Nadat je op de salarisspecificatie of jaaropgaaf hebt geklikt, klik dan op het PDF icoontje om het bestand goed te openen. Hierna kun je het bestand opslaan en/of printen. Heb je vragen over de inhoud van de salarisspecificatie of jaaropgaaf dan kun je contact opnemen met de salarisadministratie.

10 DECLARATIE DIENSTREIZEN (blad 1 van 3) Nadat je bent ingelogd kom je op het Youforce bureaublad Klik vervolgens op HR Self Service Beaufort Klik op Start Onder het tabblad 1a Declaraties klik je op 1.01 Dienstreizen

11 DECLARATIE DIENSTREIZEN (blad 2 van 3) Het volgende scherm opent zich. Bij DATUM kun je de datum invullen door te klikken op De kalender wordt geopend en je geeft de datum aan waarop je de dienstreis hebt gemaakt. Vervolgens ga je naar SOORT KOSTEN en klik je op Je ziet dan een tabel. Klik aan wat van toepassing is. In de kolom OMSCHRIJVING vul je in de begin- en eindbestemming (de locatie) en de reden. Vervolgens geef je aan of je een BON hebt. In geval van openbaar vervoer heb je bijvoorbeeld een treinkaart. In geval van parkeergeld, een parkeerbon. Zonder bon kun je niet declareren. Het is belangrijk om de bonnen te bewaren en hierop het mutatienummer van het declaratieformulier te vermelden. De salarisadministratie kan hier acheraf namelijk om vragen. Je hoeft ze dus niet op te sturen, alleen als hier nadrukkelijk om wordt gevraagd. Je kunt ze bijvoorbeeld goed bewaren door ze aan het uitgeprinte declaratieformulier te nieten. In de kolom BEDRAG vul je het bedrag in, als je een bon hebt van bijvoorbeeld parkeergeld en/of openbaar vervoer.

12 DECLARATIE DIENSTREIZEN (blad 3 van 3) In de kolom AFSTAND vul je het aantal kilometers van de dienstreis in. Je kunt hierbij gebruik maken van de berekeningsprogramma. Klik op de calculator. Afstand bepalen zal worden geopend. Na invulling van de postcodes wordt het aantal kilometer berekend. Wanneer je alle verplichte velden hebt gevuld, klik je onderaan de pagina op de knop VERDER. Het einde van het declaratieformulier wordt als volgt aangegeven:

13 DECLARATIE DIENSTREIZEN (blad 3 van 3) Het declaratieformulier waarin je aan het werk bent wordt opgeslagen (alleen de afgeronde schermen) en in de TE DOEN lijst geplaatst. Het declaratieformulier wordt definitief verwijderd. Het declaratieformulier wordt opgeslagen met status CONCEPT en is weer oproepbaar in het scherm TE DOEN. Het declaratieformulier wordt verzonden. Conform de ingerichte route gaat het formulier naar de volgende persoon in de keten, in dit geval de leidinggevende die de declaratie moet accorderen.

14 DECLARATIE COLLEGELD LL VERPLEEGKUNDIGEN (blad 1 van 2) Nadat je bent ingelogd kom je op het Youforce bureaublad: Klik op HR Self Service Beaufort, ga via START naar 1b Bij en nascholing naar het formulier Collegeld LL verpleegkundigen. Bij *datum kun je de datum invullen door te klikken op De kalender wordt geopend en je geeft de datum aan waarop de kosten zijn betaald / afgeschreven. Bij *soort kosten klik je op Je ziet dan een nieuw venster > klik vervolgens op Duale opleiding /leerlingen G In de kolom omschrijving vul je in dat het om collegeld gaat. Vervolgens geef je aan dat je een bon hebt. Zonder bon kun je niet declareren. Het is belangrijk om de bonnen (betalingsbewijzen/bankafschriften te bewaren. De salarisadministratie kan hier achteraf namelijk om vragen. Je hoeft ze dus niet op te sturen, alleen als hier nadrukkelijk om wordt gevraagd. In de kolom bedrag vul je het bedrag in.

15 DECLARATIE COLLEGELD LL VERPLEEGKUNDIGEN (blad 2 van 2) Alle invoervelden waar een sterretje (*) voor staat, zijn verplichte velden. Wanneer je alle velden hebt ingevuld klik je onderaan de pagina op de knop Verder Het einde van het declaratieformulier wordt als volgt aangegeven Het declaratieformulier waarin je aan het werk bent wordt opgeslagen (alleen de afgeronde schermen) en in de TE DOEN lijst geplaatst. Het declaratieformulier wordt definitief verwijderd. Het declaratieformulier wordt opgeslagen met status CONCEPT en is weer oproepbaar in het scherm TE DOEN. Het declaratieformulier wordt verzonden. Conform de ingerichte route gaat het formulier naar de volgende persoon in de keten, in dit geval de leidinggevende die de declaratie moet accorderen.

16 VERPLICHTE (HER)REGISTRATIE(S) (blad 1 van 3) Nadat je bent ingelogd kom je op het Youforce bureaublad: Klik op HR Self Service Beaufort, ga via START naar 1b Bij en nascholing naar het formulier Verplichte (her)registratie(s). Je krijgt onderstaand formulier te zien, vul dit zo volledig mogelijk in. Indien je de registratiebrief van BIG gescand hebt en digitaal wilt toevoegen klik dan vervolgens links bovenaan op het icoontje Als je de brief niet digitaal toevoegt dan moet je deze per post nasturen naar afdeling Personeelsbeheer in Rijen.

17 VERPLICHTE (HER)REGISTRATIE(S) (blad 2 van 3) Als je hebt aangegeven dat je de kosten wilt declareren krijg je onderstaand scherm Vul bij *Datum de datum in dat je de registratie betaald hebt. Bij *Soort kosten klik je Registratieverg. Aan. Helaas kunnen we de kolom Omschrijving niet verwijderen. Deze kolom kun je leeglaten of invullen met de functie van registratie. In de kolom Bon geef je aan dat je een bon hebt. En in de kolom Bedrag vul je het bedrag in. Zonder bon kun je niet declareren. Het is belangrijk om de bonnen te bewaren en hierop het mutatienummer van het declaratieformulier te vermelden. De salarisadministratie kan hier achteraf naar vragen. Je hoeft ze dus niet op te sturen alleen als hier nadrukkelijk om wordt gevraagd. Je kunt ze bijvoorbeeld goed bewaren door ze aan het uitgeprinte declaratieformulier te nieten. Alle invoervelden waar een sterretje (*) voor staat, zijn verplichte velden. Wanneer je alle velden hebt ingevuld klik je onderaan de pagina op de knop Verder

18 VERPLICHTE (HER)REGISTRATIE(S) (blad 3 van 3) Het einde van het declaratieformulier wordt als volgt aangegeven Het declaratieformulier waarin je aan het werk bent wordt opgeslagen (alleen de afgeronde schermen) en in de TE DOEN lijst geplaatst. Het declaratieformulier wordt definitief verwijderd. Het declaratieformulier wordt opgeslagen met status CONCEPT en is weer oproepbaar in het scherm TE DOEN. Het declaratieformulier wordt verzonden. Conform de ingerichte route gaat het formulier naar de volgende persoon in de keten, in dit geval de leidinggevende die de declaratie moet accorderen.

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Declareren via ProActive

Declareren via ProActive Declareren via ProActive Declareren via ProActive kan op twee manieren: 1. Inloggen in ProActive via de website Om in te loggen ga je naar https://mijn.proactive.nl/svok/. Als nieuwe gebruiker heb je nog

Nadere informatie

Handleiding CURA. (employee self service)

Handleiding CURA. (employee self service) Handleiding CURA ESS (employee self service) Versie uitvoering HV d.d. 19-12-2017 Inleiding Cura ESS, die naam klinkt nogal ingewikkeld, maar dit programma biedt je de mogelijkheid om: Je rooster te bekijken

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~

HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK ~ 1 ~ Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke maand de dag van de betaaldatum

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren

Handleiding urenregistratie ZZP digitaal invoeren Beste ZZP er, Deze handleiding beschrijft hoe je jouw maandstaat met gewerkte uren en eventuele zakelijke kilometers digitaal kunt inleveren bij je opdrachtgever. Aangeboden uren en zakelijke kilometers

Nadere informatie

Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011)

Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011) Instructies voor het invullen van declaraties met behulp van de zelfbedieningsmodule van Raetonline (versie 14 november 2011) Algemeen Er zijn voorlopig acht declaratieformulieren klaar gezet die niet

Nadere informatie

Krijgt u de melding sessie verlopen. Dan is RAET vastgelopen. U moet het internet dan helemaal uitzetten en weer opnieuw aanzetten.

Krijgt u de melding sessie verlopen. Dan is RAET vastgelopen. U moet het internet dan helemaal uitzetten en weer opnieuw aanzetten. HANDLEIDING INLOGGEN YOUFORCE VOOR DIGITALE SALARISSPECIFICATIES START: U gaat naar https://login.youforce.biz. Gebruikersnaam : invoeren. Wachtwoord : invoeren Eerste Vinkje : U kunt er voor kiezen om

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV

Mijn Personeelszaken/ESS. Gebruikershandleiding ESS. juni 2013 CTB Personele Systemen BV Mijn Personeelszaken/ESS Gebruikershandleiding ESS juni 2013 CTB Personele Systemen BV Inhoudsopgave 1.Mijn Personeelszaken/ESS 3 Tegels en toepassingen 3 Gegevens opslaan of annuleren 3 2.Werken met Mijn

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving Hoofdstuk 1 Klaar voor de start Hoe kan ik leren? mijn.capabel.nl - blz 1 van 10 Capabel Onderwijs Groep, 2014 Inhoud Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2 Inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE)

INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE) INSTRUCTIE IPHONE/IPAD APP (NIEUWE VERSIE) Met de nieuwe versie is het mogelijk om vanaf de app je declaraties in te dienen. Je hoeft niet meer naar de webportal. Alle stappen kun je vanuit de app doen!

Nadere informatie

Mijn HRM. Mijn Dossier

Mijn HRM. Mijn Dossier Mijn HRM Mijn Dossier Via mijnhrm.connexxion.nl kun je je dossier inzien. In je dossier worden al je (aan)vragen en wijzigingen geregistreerd. Ook zijn hier de reacties terug te vinden van je leidinggevende

Nadere informatie

Handleiding Self Service

Handleiding Self Service Handleiding Self Service Inleiding Self Service is een programma waarmee u zelf wijzigingen in de personeels- en salarisadministratie kunt doorgeven. Afhankelijk van het soort mutatie (wijziging) en de

Nadere informatie

Handleiding Mijn AFAS Indienen declaraties

Handleiding Mijn AFAS Indienen declaraties Handleiding Mijn AFAS Indienen declaraties Stap 1. Inleiding en spelregels Stap 2. Indienen declaratie Stap 3. Controleren of declaratie succesvol is ingediend Stap 4. Declaratie wordt afgekeurd, hoe nu

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Handleiding mijn.beroepservaringperiode.nl (zelfstandige route)

Handleiding mijn.beroepservaringperiode.nl (zelfstandige route) Handleiding mijn.beroepservaringperiode.nl (zelfstandige route) Dit document is bestemd voor deelnemers aan de zelfstandige route van de Beroepservaringperiode. Het bevat de gebruikershandleiding voor

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK.

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Klik vervolgens op Inloggen en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2: Mijn IAK Direct nadat u bent

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Beste collega s, Vanaf nu declareren via ProActive

Beste collega s, Vanaf nu declareren via ProActive Beste collega s, Onlangs heeft het Centraal Management Team van SVOK besloten dat de manier van declareren binnen SVOK gaat veranderen. Tot nu toe kon je declareren door een declaratieformulier in te vullen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Handleiding. self service adverteren in print.

Handleiding. self service adverteren in print. Handleiding self service adverteren in print. Met onze online tool maak je in drie simpele stappen een advertentie drukklaar. Gereed voor de krant van morgen. Kies een ontwerp. Bewerk de inhoud. En lever

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Youforce

Veelgestelde vragen Youforce Veelgestelde vragen Youforce 1. Inleiding... 2 2. Ondersteuning door en instelling van internet browsers... 3 3. Inloggen/wachtwoord vergeten... 5 4. Handleiding en help... 6 5. Verwerking van en opslaan

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik

Evry voor Diëtheek. Handleiding eerste gebruik Evry voor Diëtheek Handleiding eerste gebruik 1 Introductie Maak verbinding met het bureaublad-op-afstand van Diëtheek op de gebruikelijke manier. Start hier Evry met het icoon op het bureaublad. De gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service POLARIS Nova Handleiding Employee Self Service Versie: 2.0 Datum: 01-03-2013 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 Vraag & antwoord... 4 2.2 Wachtwoord wijzigen... 5 2.3 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Handleiding VKKOnline

Handleiding VKKOnline Handleiding VKKOnline Welkom bij de Online cursus van de Vrij-Katholieke Kerk. Deze handleiding neemt je bij de hand om de cursus te kunnen starten. 1 Donatie Het volgen van de cursus is kosteloos. Wel

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Handleiding voor Unit4 Salarisonline Werknemersportal ODG Accountants Adviseurs

Handleiding voor Unit4 Salarisonline Werknemersportal ODG Accountants Adviseurs In deze handleiding vindt u de volgende instructies: 1. Werknemersaccount activeren 2. Inloggen (vanaf de 2 e keer) 3. Persoonlijke gegevens raadplegen 4. Salarisspecificaties (loonstroken) raadplegen

Nadere informatie

Handleiding CareAssist Online

Handleiding CareAssist Online Handleiding CareAssist Online Mobiele applicatie E.E. Brantjes Versie 0.2 Datum 4-7-2017 1 Inhoud 1. Hoe log ik in?... 3 2. Hoe kan ik CareAssist mobile eenvoudig opstarten vanuit het beginscherm van mijn

Nadere informatie

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker Handleiding Digitale Salarisstrook voor de medewerker Pagina 1 van 15 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN VOORBEREIDING... 3 2 INLOGGEN IN HET MEDEWERKERDOSSIER... 4 3 INHOUD MIJN DOSSIER... 6 4 TABBLAD RESULTATEN...

Nadere informatie

Aanleveren gegevens. Werkbeschrijving t.b.v. nieuwe medewerker. Werkbeschrijving t.b.v. nieuwe medewerker 1/7

Aanleveren gegevens. Werkbeschrijving t.b.v. nieuwe medewerker. Werkbeschrijving t.b.v. nieuwe medewerker 1/7 Aanleveren gegevens Werkbeschrijving t.b.v. nieuwe medewerker Werkbeschrijving t.b.v. nieuwe medewerker 1/7 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen in Youforce... 4 2 Self Service openen en het aanleveren

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een

Nadere informatie

Opleidingscoördinator handleiding Zoetwaren-online.nl

Opleidingscoördinator handleiding Zoetwaren-online.nl Opleidingscoördinator handleiding Zoetwaren-online.nl Vooraf Met behulp van deze handleiding geven wij u uitleg over de opleidingscoördinator functionaliteiten van de opleiding Zoetwaren-online.nl. In

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING. Versie 1.5

HANDLEIDING. Versie 1.5 HANDLEIDING Versie 1.5 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat u helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van uw medewerkers. In deze handleiding nemen we u stapsgewijs

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

EXCHANGE 2010 WEBCLIENT

EXCHANGE 2010 WEBCLIENT EXCHANGE 2010 WEBCLIENT Datum: 09-03-11 1 1. Documentbeheer Datum Auteur Versie Wijziging 20-04-2005 Ruud Coppens 2.0 Definitief 12-11-2010 Ramon Rottier 3.0 Definitief 09-03-2011 Ramon Rottier 3.1 Definitief

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Werkinstructie. Inloggen Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work

Werkinstructie. Inloggen Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Nummer : WI9700 Versie : 010 Laatste wijziging : September 2013 Auteur : Servicedesk Merces@Work Inloggen op Mijn Merces... 3 Servicevoorwaarden... 6 Mijn Merces...

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Tip! Ga naar

Nadere informatie

Handleiding Myflex. myflex.nl

Handleiding Myflex. myflex.nl myflex.nl Handleiding Myflex Welkom bij Myflex Myflex is actief als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en verzorgt het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor haar opdrachtgevers.

Nadere informatie

Handleiding: Afdrukken Digitale Lidkaart

Handleiding: Afdrukken Digitale Lidkaart Handleiding: Afdrukken Digitale Lidkaart Sinds maart 2013 kunnen alumni hun lidkaart zelf afdrukken vanuit het Alumni Portaal. De lidkaarten worden dus niet meer per post verzonden zoals dit vroeger gebeurden

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Bewerken van uw objecten... 3 5. Het objectformulier...

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar  Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

Handleiding Mijn AFAS

Handleiding Mijn AFAS Handleiding Mijn AFAS Stap 1. Kies op het scherm Mijn AFAS Stap 2. Inlogscherm Stap 3. Wachtwoord wijzigen? Stap 4. Wachtwoord vergeten? Stap 5. Startpagina van Mijn AFAS Stap 6. Wijzigingen doorgeven

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals

Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals Handleiding Mijn USG MarComSales Voor Interim Professionals 1. Inloggen 2. Persoonlijke gegevens 3. Werkurenbriefjes invoeren en doorsturen 4. Afgewezen werkurenbriefjes 5. Declaraties 6. Salarisspecificaties

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Wat is ProjectNet? Hoe dien ik een Projectidee in? Stap 1: Projectnet account aanmaken

Wat is ProjectNet? Hoe dien ik een Projectidee in? Stap 1: Projectnet account aanmaken Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Wat is ProjectNet?... 2 Hoe dien ik een Projectidee in?... 2 Stap 1: Projectnet account aanmaken... 2 Stap 2: Een Projectidee aanmaken... 4 ProjectNet... 5 Stap 3: Projectidee

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

www.meestermichael.nl Gebruik van:

www.meestermichael.nl Gebruik van: Gebruik van: Aanmelden bij Gmail 1. Ga naar www.google.nl 2. Klik daar op Gmail: 3. Klik vervolgens op Aanmelden voor Gmail: 4. Let op: staat de taal op Nederlands? 5. In het volgende venster moet van

Nadere informatie

Handleiding ATA-Nederland

Handleiding ATA-Nederland Handleiding ATA-Nederland Inhoudsopagve 1. Start 1 1.1. Toegang tot ATA-Nederland en Aanmelding 1 2. Carnet-ATA aanvragen 3 2.1. Inloggen in ATA-Nederland 3 2.2. Nieuw Carnet-ATA aanvragen 4 2.2.1 Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Handleiding Myflex. Medewerker

Handleiding Myflex. Medewerker Handleiding Myflex Medewerker Versie 1.1-2016 Welkom bij Myflex Myflex is een managed service provider (MSP) en verzorgt voor haar klanten de realisatie en administratie van hun gehele flexschil. De diensten

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar   Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE GROEIDOCUMENT

HANDLEIDING ONLINE GROEIDOCUMENT HANDLEIDING ONLINE GROEIDOCUMENT Jack Duivenvoorden Kees Wamelink Versie mei 2015 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen..3 2. Aanmaken leerling.. 3 3. Koppelen digitale groeidocument aan leerling.5 4. Invullen groeidocument..6

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Uitleg webportal aios M&G

Uitleg webportal aios M&G Uitleg webportal aios M&G Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb je van SBOH via email ontvangen. Als

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding HR Self Service in Youforce

Handleiding HR Self Service in Youforce Handleiding HR Self Service in Youforce Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Instellingen... 3 3. Inloggen... 6 4. De module HR Self Service... 7 5. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 6. Het afhandelen van openstaande

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie