De Kattebel AGENDA! Schaatsen. Geen gym in de laatste week voor de kerstvakantie. Ik zorg goed voor: jaargang december 2015 nr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Kattebel AGENDA! Schaatsen. Geen gym in de laatste week voor de kerstvakantie. Ik zorg goed voor: jaargang 16 11 december 2015 nr."

Transcriptie

1 Openbare Basisschool De Belhamel Rudolfusdal EG Dommelen De Kattebel Copy kunt u aanleveren voor 5 januari 2016 via kattebel@obsdebelhamel.nl jaargang december 2015 nr. 07 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Schaatsen Tijd voor ijspret! Op woensdag 16 december gaan we van 8.30 uur tot uur met de groepen 3 t/m 8 onder schooltijd schaatsen op de schaatsbaan op de Markt in Valkenswaard. Zoals elk jaar zijn we ook dit jaar weer uitgenodigd om aan de Rabo KinderSchaatsWeken deel te nemen en we maken daar graag gebruik van! Voor groep 3 t/m 6 hebben we auto s nodig met begeleiders. Groep 7/8 gaat met de fiets naar de ijsbaan. Hierbij hebben we begeleiders nodig die mee fietsen. Kunt u helpen? Wilt u dit dan kenbaar maken op de lijst die bij de deur van de klas hangt? Alvast bedankt! Wat verwachten we van de begeleiders? We zijn erg blij met alle hulp van ouders of opa s en oma s om dit mogelijk te maken! Zonder hulp lukt het niet! We vinden het fijn als u actief mee helpt. Wilt u helpen bij het aantrekken van de schaatsen? Na het schaatsen zorgt de bank voor warme chocolademelk. Helpt u deze uitdelen? Het is een schoolactiviteit. Daarom is het niet toegestaan te roken, etc. Ook op de schaatsbaan gelden de normale schoolregels en wordt er alleen gegeten en gedronken tijdens de pauze die de leerkracht aan zal geven. Denkt u aan warme kleding zoals een goede jas, das, muts of handschoenen (ook belangrijk voor de veiligheid op het ijs) en uiteraard schaatsen? We vertrekken om 8.30 uur vanuit de school! Veel plezier! Team OBS De Belhamel AGENDA! WOENSDAG 16 DECEMBER GROEP 3 T/M 8 SCHAATSEN DONDERDAG 17 DECEMBER OM UUR ZIJN ALLE KINDEREN UIT. VAN UUR TOT UUR IS HET KERSTFEEST OP SCHOOL. VRIJDAG 18 DECEMBER OM UUR ZIJN ALLE KINDEREN VRIJ. MAANDAG 21 DECEMEBER T/M VRIJDAG 1 JANUARI KERSTVAKANTIE Geen gym in de laatste week voor de kerstvakantie De groepen 3 t/m 8 gaan in de laaste week voor de kerstvakantie niet gymmen! Op woensdag zijn de kinderen actief op de schaatsbaan, op donderdag maken we de klassen klaar voor het kerstdiner en op vrijdag is iedereen om uur uit. DE KOMENDE TWEE WEKEN STAAT HET VOLGENDE CENTRAAL: Ik zorg goed voor: Mezelf De ander Mijn omgeving Dit is een basisregel. Als je dit toepast zal je merken dat het voor iedereen prettiger is!

2 Kerst op De Belhamel De grote lijnen voor de avondviering op donderdag 17 december zijn bekend. Het buffet is al een paar jaar een erg groot succes en daarom hebben we ervoor gekozen om daar dit jaar weer mee te starten. Hiervoor willen we de ouders vragen om een gerechtje klaar te maken met uw kind(eren) voor ongeveer 4 tot 6 kinderen. Graag voorzien van kaartje met de naam van het gerecht. Deze gerechtjes kunnen tussen uur en uur op deze dag gebracht worden. Naast het diner zal er vanaf uur in de Belhal de mega grote kerstshow plaatsvinden. Kinderen die hun talent willen laten zien op het podium zijn van harte uitgenodigd! Schrijf je in op het formulier wat bij je klas hangt. Dus ben jij een kanjer op het gebied van dans? Zingen jullie de sterren van de hemel? Wordt iedereen stil tijdens jouw pianospel? Of doe jij iedereen versteld staan met jouw diabolokunsten? Dan zijn jullie het talent wat wij zoeken! Je kunt je opgeven bij je eigen juf, alleen of met een groepje. Omdat dit de laatste kattebel is voorafgaand aan de kerstviering, hieronder het programma met huishoudelijke mededelingen Inloop De kinderen worden in hun feestkleding in de klas verwelkomd door de leerkracht. Voor de ouders is de Belhal feestelijk ingericht voor een gezellig samenzijn Diner in de klas voor de kinderen In de Belhal is een hapje en drankje verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding voor de ouders Kinderen maken zich klaar voor de mega grote kerstshow. Indien er nog hapjes over zijn van het buffet, mogen de ouders deze komen proeven Mega grote kerstshow! Kinderen sluiten op dit moment aan bij hun ouders in de Belhal om samen te genieten van een wervelende show Afsluiting Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten tijdens de kerstviering op de Belhamel. Namens de kerstcommissie, juf Anouk en juf Maaike

3 Kijkochtenden Sinds dit schooljaar hebben we iets nieuws op onze school: Kijkochtenden! Bij de klankgroepavonden spraken verschillende ouders uit dat ze graag iets meer van het onderwijs zouden meekrijgen. Wij vinden het op onze beurt ook belangrijk dat u weet hoe het er op school aan toegaat. Hiervoor geven we elke twee weken een Kattebel uit, hebben we een schoolgids met prachtige foto s op de site staan, kunt u s ochtends tot en met groep 8 met uw kind de school in lopen en een kijkje in de klas nemen. Daarnaast zijn er informatieavonden, oudergesprekken etc. Vanaf dit schooljaar is het mogelijk om twee keer per jaar een kijkje in de klas te nemen onder schooltijd. We openen dan letterlijk onze deuren voor u. U kunt dan tot 9.00 uur in de klas blijven en zien wat daar gebeurt. Als u meerder kinderen kinderen op school heeft, kunt u na een poosje naar een andere klas gaan. De data van deze kijkochtende vindt u op de kalender. De eerste kijkochtend is dinsdag 26 januari Juf Dieneke Koffieochtend Na de kijkochtend hebben we meteen nog een andere activiteit voor u: de koffieochtend! Om 9.00 uur kunt u naar de Belhal komen en andere ouders ontmoeten. Dit doen we omdat we graag een ontmoetingsplek in de wijk willen zijn. Voor deze ochtend heb ik ook de GGD en schoolmaatschappelijk werk uitgenodigd. Zij geven wat algemene informatie over hun werkzaamheden op de school. Daarnaast zal de leesconsulent van de bibliotheek op school zijn om wat te vertellen over de bibliotheek op school. Het is een eerste introductie. Mocht blijken dat u als ouder graag eens verder zou willen praten over een onderwerp kan daar een afspraak voor worden gemaakt of we gaan er mee verder op de volgende koffieochtend. Ik hoop dat u gezellig een kopje koffie (of thee) komt drinken! Ik ben er ook! Juf Dieneke Flessenactie SOS straatkinderen Afgelopen maandag is Theo van Hoof, de opa van Dominique uit groep1/2, in elke klas kort komen vertellen over het goede doel. Theo vertelde dat ze in Roemenië twee huizen hebben gebouwd waar de straatkinderen binnen kunnen lopen voor een warme maaltijd, een douche, de kinderclub enz. Zodat deze kinderen zich ook weer even kind voelen en even van de straat zijn. Met het geld wat wij ophalen door onze flessenactie kunnen ze de kinderen eten, drinken en warmte bieden. Van de opbrengst van één fles kopen ze in Roemenië al een brood! Laten we proberen zoveel mogelijk flessen in te zamelen komende week! Op donderdagavond, tijdens de kerstviering, overhandigen we de cheque aan Opa Theo en zien we hoeveel geld wij hebben opgehaald voor het goede doel! De flessenmeters in de Belhal. Welke groep haalt de meeste flessen op?

4 Terugblik Sinterklaas Wat een bijzondere situatie vorige week donderdag op het IKC Dommelen. We stonden buiten Sinterklaas en zijn Pieten op te wachten, maar er kwam geen Piet en al helemaal geen Sinterklaas. Nadat we de longen uit ons lijf hadden gezonden, stond er plots een Piet op het dak. Hij had een vervelende mededeling: Hij was Sinterklaas kwijt! Even later kwamen er twee Pieten aangelopen met het boek van Sinterklaas maar zonder Sinterklaas zelf! Paniek!! De Piet op het dak onderzocht het dak en kwam er op een gegeven moment achter dat Sinterklaas in school lag te slapen! Wie had dat gedacht? Op onze tenen gingen we samen met de papa s en mama s naar binnen en samen maakten we Sinterklaas wakker! Na een kopje koffie was de Sint goed wakker en kon het echte feest beginnen! Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan elke groep. In de groepen 1 t/m 4 bracht hij een klein cadeautje mee. In groep 5 t/m 8 kregen de kinderen een surprise met een gedicht. Wat hadden de kinderen hun best gedaan! Fantastisch om te zien! Tegen uur hebben we samen de Sint en zijn Pieten weer uitgezwaaid op het plein.het was een zeer geslaagde dag met heel veel blije kindergezichten! Hartelijk dank aan Sinterklaas en zijn Pieten, fijn dat jullie ook dit jaar weer bij ons waren. Een speciaal woord van dank ook aan Mieke en Petra, de ouders van de Sinterklaascommissie! Heel erg bedankt voor jullie hulp. Een laatste woord van dank is aan meneer Hans, oud leerkracht van de school. Dankzij het gezellige arcordeonspel van meneer Hans konden we heerlijk zingen.

5 Juf Jackelien weer terug Aanstaande dinsdag start juf Jackelien weer op school in groep 7/8 en dan vooral groep 8. We vinden het heel fijn dat ze weer terug is in ons team en bedanken juf Mariska hartelijk voor de afgelopen drie weken. Misschien ook leuk voor u om te weten is dat het zoontje van juf Jackelien bij ons naar de kinderopvang (van Ik OOK!) gaat. Open dagen Op vrijdag 22 januari en maandag 25 januari houden we van 9.00 uur tot uur open dagen. Iedereen die op zoek is naar een school voor zijn of haar kind kan een kijkje komen nemen. De school is deze dag gewoon in bedrijf dus nieuwe ouders kunnen het onderwijs in de praktijk zien. We hopen ze ook iets te kunnen laten beleven van de sfeer die er hangt op school. Kent u iemand met jonge kinderen? Wilt u dit dan doorgeven? Ook het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang is dan te bezoeken. We hopen op een grote opkomst! OBS De Belhamel: Groots in kleinschaligheid! Opening bibliotheek Op maandag 1 februari gaan we de bibliotheek officieel openen. Meteen om uur is iedereen welkom met zijn of haar ouder in de Belhal. Hier wordt een theatervoorstelling gegeven en wordt de bibliotheek officieel geopend. JARIG 13 DECEMBER LLyndi Samuels groep 5/6 19 DECEMBER Noah de Haard groep 3/4 20 DECEMBER Driek Jansen groep 5/6 22 DECEMBER Anja Lugungu groep 7/8 24 DECEMBER Khai Santos Verkuijlen groep 3/4 1 JANUARI Abdiaziz Mohammed Osman groep 7/8 17 JANUARI Madushan Surendran groep 7/8 Reserveert u vast een plekje in uw agenda? Weet u dat u elke dag boeken in kunt leveren in de speciale inleverkast in de bibliotheek? Weet u dat u altijd op maandag en woensdag boeken kunt lenen? Dit zijn de openingstijden: Maandag: uur Woensdag: uur Graag tot ziens in de bibliotheek op school! VAN HARTE GEFELICITEERD!

6 Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Thema Sinterklaas - HELP wie helpt ons zoeken? - Het nieuwe thema - Het raadsel van de week Thema: Sinterklaas Afgelopen weken hebben we veel activiteiten gedaan aan de hand van thema Sinterklaas. Pepernoten gebakken, pepernoten race en we hebben een bezoekje gehad van Sinterklaas. Wie helpt ons zoeken? Onderweg naar ikook! Is Zwarte Piet een heel belangrijk pakje van ons verloren. In de wijk bij IKC Dommelen ligt dus een verloren pakje Wie kan ons helpen het pakje te zoeken? Natuurlijk is er een beloning voor de eerlijke vinder.. Alvast bedankt! (Voor het hele verhaal loop even binnen bij het kinderdagverblijf)

7 Het nieuwe thema Deze week zijn we zowel bij de BSO als het kinderdagverblijf begonnen met het thema kerst. Ook bij dit thema hebben we verschillende activiteiten. We gaan Bijvoorbeeld de kerstboom versieren, kerstballen knutselen en kerstkransjes. Kom gerust een keer kijken bij onze werkjes en kerstboom. We wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen. Het raadsel van de week Wist je al dat wij een raadsel van de week hebben? Alle kinderen van de school mogen hier aan mee doen. Het raadsel hangt aan de buitenkant van het raam bij de BSO. Als je de vraag op het antwoord weet. Doe dan een briefje met je naam en klas en het goede antwoord in de bak die bij het raadsel staat en wie weet kom jij als winnaar in de nieuwsbrief! We hebben deze week 1 iemand die de vraag goed had en dat is geworden Aline uit groep 5 gefeliciteerd! Elke donderdag een nieuw raadsel. INGEKOMEN BERICHTEN: UITNODIGING KERSTVIERING UITNODIGING KERSTVIERING De werkgroep gezinsviering van de Martinuskerk nodigt alle leerlingen van de basisscholen zoals een light graffiti workshop of marshmallows roosteren boven (en vooral de aanstaande communicanten), ouders, broertjes, zusjes, opa s, oma s en verder een echt kampvuur? Kom dan op zondag 13 december naar Pulse! iedereen die wil komen, uit om De werkgroep gezinsviering van de Martinuskerk nodigt alle leerlingen van de basisscholen (en vooral de aanstaande communicanten), ouders, broertjes, zusjes, opa s, oma s en verder iedereen die wil komen, uit om DONDERDAG 24 DECEMBER OM UUR INGEZONDEN BERICHTEN: naar de gezinsviering in de Kerk H. Martinus te komen. Tijdens deze viering kunt u luisteren meedoen aan een jongensquiz waarbij je kans maakt op gave prijzen, naar het kerstverhaal, meezingen met kerstliederen en genieten van het kerst-toneelspel dat light graffiti en een echt tafelvoetbaltoernooi. door kinderen zal worden opgevoerd. Tot ziens in de kerk. Werkgroep gezinsviering, Kerk H. Martinus, Dommelen DONDERDAG 24 DECEMBER OM UUR Jongensmanifestatie Jongens opgelet! Vind je het leuk om echte jongensdingen te doen Op zondag 13 december organiseren we vanuit Cordaad Welzijn (voorheen Paladijn, organisatie voor welzijn), een jongensmanifestatie speciaal voor jongens tussen 10 en 16 jaar. Tijdens deze middag kun je echte jongens dingen doen zoals; stoere vogelhuisjes maken, Je krijgt hier de kans om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met Pulse. Je kunt door deze activiteiten je eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Maar het is vooral heel leuk en gezellig! Ben je benieuwd wat voor gave jongensdingen we nog meer gaan doen? Kom dan langs op zondag 13 december tussen en naar de gezinsviering in de uur bij Pulse, Kerkhofstraat 15 in Valkenswaard. Jongensmanifestatie Kerk H. Martinus te komen. De entree is gratis maar voor sommige activiteiten kan een kleine Tijdens Jongens deze opgelet! viering kunt Vind je het leuk om echte bijdrage jongensdingen van maximaal te doen 2 gevraagd zoals een worden. light graffiti workshop of u luisteren marshmallows naar het roosteren kerstverhaal, meezingen met boven een echt kampvuur? Ook krijg je Kom een verrassingsdrankje dan op zondag 13 bij december binnenkomst. naar Pulse! kerstliederen Op zondag en 13 genieten december organiseren we vanuit Hopelijk Cordaad zien we Welzijn je dan! (voorheen Paladijn, organisatie voor van welzijn), het kerst-toneelspel een jongensmanifestatie dat speciaal voor jongens tussen 10 en 16 jaar. Tijdens deze middag door kun kinderen je echte zal jongens worden dingen doen zoals; stoere Heb je vogelhuisjes vragen of opmerkingen? maken, meedoen aan een jongensquiz opgevoerd. waarbij je kans maakt op gave prijzen, light Dan graffiti kun je altijd en een contact echt opnemen met Malou van de Rijt, tafelvoetbaltoernooi. Tot Je ziens krijgt in de hier kerk. de kans om elkaar te ontmoeten telefoonnummer: en kennis te maken met Pulse. Je kunt door deze Werkgroep gezinsviering, of malouvanderijt@ activiteiten je eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Maar het is vooral heel leuk en gezellig! Kerk H. Martinus, Dommelen cordaadwelzijn.nl. 2

8 Het team van IKC Dommelen en OBS De Belhamel in het bijzonder wenst jullie allemaal een heel fijne vakantie en een heel goed 2016!

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

De Kattebel AGENDA! IVN bezoek groep1/2 en 3/4 IVN. Ik zorg goed voor: jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17

De Kattebel AGENDA! IVN bezoek groep1/2 en 3/4 IVN. Ik zorg goed voor: jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 5 juni 2015 nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

jaargang 15 19 december 2014 nr. 8 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

jaargang 15 19 december 2014 nr. 8 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 15 19 december 2014 nr. 8 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

14 dec Optreden gr 5 en gr 6: 13.45 uur 13 jan Studiedag; alle leerlingen vrij 16 dec Teamvergadering 14 jan Nieuwsbrief 4 17 dec Oudergesprekken

14 dec Optreden gr 5 en gr 6: 13.45 uur 13 jan Studiedag; alle leerlingen vrij 16 dec Teamvergadering 14 jan Nieuwsbrief 4 17 dec Oudergesprekken December 2015 - nummer 3 Agenda 4 dec Sinterklaasviering 18 dec Kerstviering 7 dec OR-vergadering 21 dec 1 jan Kerstvakantie GMR-vergadering 6 jan Luizencontrole 8 dec Oudergesprekken VO-avond gr 7 en

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Kerst-tent. Jaargang 16, nummer 14 Woensdag

Kerst-tent. Jaargang 16, nummer 14 Woensdag Jaargang 16, nummer 14 Woensdag 14-12-2016 Kerst-tent Donderdag 22 december is van 17.30-19uur het jaarlijkse kerstdiner op school. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor ouders (en jongere broertjes

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later!

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later! Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 6, 2014-2015 6 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? In

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard

Smelenderwijs. Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Smelenderwijs Jaargang: 15-16 Datum: 9 nov 2015 Week: 45 Website: www.bsdesmelen.nl Telefoon: 040 2076656 Facebook: https://www.facebook.com/bsdesmelen.valkenswaard Inhoud Verjaardagen Nieuws vanuit het

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Het volgende Spionneke verschijnt op dinsdag 15 december 2015

Het volgende Spionneke verschijnt op dinsdag 15 december 2015 t Spiionneke Speelllleercentrum de Piioniier Nrr... 7 2015--2016 Kopiiijjj Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk maandag 14 december in te dienen bij Stans Peters, e-mail : speters@skozok.nl

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Sinterklaas. Hartelijk gefeliciteerd!

INFO De Toverlaars. Agenda. Sinterklaas. Hartelijk gefeliciteerd! INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl December 2015 Agenda DECEMBER 4. Sint op school groep 1 aanwezig 11. Groep 2 vrij 16. Kerstviering

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen Kalender Kalender 10 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 15 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 16 december Kerstdiner Gr. 1 t/m 8 16 december Rapporten mee naar huis Gr. 3 t/m 7 18 december Kerstvakantie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie