Notulen bestuursvergadering 04

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen bestuursvergadering 04"

Transcriptie

1 Notulen bestuursvergadering 04 Datum : Locatie: 24 juni, uur Nicole (St. Antoniusveldweg 2, Venray) 1. Opening & Mededelingen Anita opent de vergadering. 2. Notulen vorige vergadering, Openstaande actiepunten uit de vorige vergadering: - Beweging in het koor, oppakken na de zomervakantie. Evt. 26 oktober, dan missen we geen repetitietijd. Afstemmen met René/Wilmy. Actie Yvonne. - Instuderen van het meerstemmige lang zal ze leven lied. Actie Yvonne. - VGT en VGTJ als vereniging opsplitsen, subsidiemogelijkheden bekijken. Actie Loes. De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. 3. Stand van zaken bestuursonderdelen Algemeen (Anita) Anita heeft het repetitieschema voor de rest van het jaar doorgegeven aan de Witte Hoeve. Tevens doorgegeven dat er a.s. woensdag geen repetitie is. Wilmy en René zijn verhinderd i.v.m. de diploma-uitreiking van Wilmy (behalen van de 1 e graads bevoegdheid om les te geven). Het oudste VGTJ lid (Andrea, 19 jaar) is toe aan een nieuwe kooruitdaging en wil zich graag aansluiten bij VGT. Ze blijft ook nog bij VGTJ, omdat ze hier een waardevol koorlid is (en een brugfunctie heeft richting bestuur). René en Wilmy zijn het hier mee eens. Vastgesteld wordt dat VGTJ is voor leden van 11 t/m 18, VGTJ voor 19+. Aanpassen op de site, actie Henriette. Vanwege de brugfunctie hoeft Andrea tot het einde van het jaar geen contributie te betalen voor VGT. Carla zal dit afstemmen met Andrea, actie Carla. Stemsoort wordt met Wilmy afgestemd, voorstel hoge alt. Actie Yvonne. Voor de Floriade zal een groot openlucht theater aan het water gebouwd worden. Verenigingen kunnen zich opgeven om aldaar een uitvoering te geven. Een commissie buigt zich over de aanmeldingen. Voorstel is om VGT aan te melden, samen met het Percussie ensemble. Henriette zal dit opnemen met René en het Percussie ensemble, bij akkoord vervolgens aanmelden. Actie Henriette. We hebben een mail gekregen van Alda Hagens en Jan Hendriks over een kerstgala benefiet op 9 december in de Witte Hoeve. Ze vragen om medewerking van VGT. Op 9 december staat echter de generale repetitie gepland bij het Raayland voor de Feelgood middag.

2 Yvonne informeert wat er precies gevraagd wordt en of e.e.a. evt. gecombineerd kan worden. Tevens overleggen met René. Actie Yvonne. Financiën (Loes) De kascontrole is uitgevoerd. Er zijn geen oneffenheden geconstateerd. Er is decharge verleend aan de penningmeester. Loes zal de kascommissie vragen om deze decharge verlening te ondertekenen. Actie Loes. De kascommissie heeft vragen gesteld over: - de aanstelling van het aspirant-bestuurslid / penningmeester. Dit is niet goed gecommuniceerd c.q. aangekondigd. Hierover (en over de aanstelling van het aspirantbestuurslid voor VGTJ) zal een mail naar de leden gestuurd worden. Voor beide aspirantleden zal bij de jaarvergadering gestemd worden. Actie Anita. - het geld dat naar de kledingcommissie is gegaan. Hiervoor is echter bij de mini-enquete toestemming gevraagd. 51 leden waren toen voor, 16 tegen. - gelden die rechtstreeks doorgeschoven worden naar de kledingcommissie, zonder ze eerst in de boekhouding te verwerken. Bijv. de gift van de open repetitie voor bejaarde gasten in de Witte Hoeve (25 euro) en de opbrengst van de tassenparty (11 euro). Dit is rechtstreeks doorgeschoven naar de kledingcommissie, om extra boekhoudkundige werkzaamheden (in- en uitboeken) te besparen. Kwaliteit & muziek (Yvonne) Bij de mezzo s zijn enkele wijzigingen doorgevoerd in de kooropstelling. Van een koorlid kwam een verzoek om in de Vocal School aandacht te besteden aan de ademhaling. Dit wordt door de Vocal Coach per groep behandeld. De alten hebben lang geen vocal coaching meer gehad. Yvonne neemt dit op met Wilmy, Actie Yvonne. Vocal School kaarten laten printen, Actie Henriette. Afgelopen woensdag hebben de buddy s gesproken met de Vocal Coach. Onderwerpen waren ademhalingstechnieken, oefeningen, hoe train je je medekoorleden. Bij de sopranen is er geen buddy die buiten de repetitietijd om buddytraining kan geven. Yvonne neemt dit op met de buddy s van de sopranen. Actie Yvonne. Leden (Nicole) Het nieuwe koorlid, Nellie Roelofs, heeft aangegeven toch geen lid te willen worden van VGT. Ze vond het moeilijker dan ze verwacht had. Na de laatste repetitie voor de zomervakantie wordt voorgesteld om de leden 2 gratis consumpties te geven om gezamenlijk te zomervakantie in te luiden. Tevens bitterballen laten rondgaan. Anita neemt dit op met de Witte Hoeve, actie Anita. PR (Henriëtte) Voor Muziek Totaal zullen ca. 250 flyers geprint worden, zodat er goed geflyerd kan worden voor VGTJ (o.a. bij het open jongeren podium). Tevens wat grote posters laten printen om in het centrum op te hangen. Actie Henriette. Het feit dat de website er een tijdje uit heeft gelegen, kwam door hostingproblemen. Deze zijn opgelost. VGT Junior (Carla)

3 4. Uitvoeringen Een nieuw ledenoverzicht van VGTJ leden zal na het 2 e project opgesteld worden. Actie Carla. Na de laatste repetitie voor de zomervakantie een leuke activiteit organiseren, bijv. bowlen in Oostrum. Carla zal dit organiseren, actie Carla. Henriette zal met Carla en Margret afspreken om PR activiteiten voor VGTJ te bespreken. Met name om ook jongens aan te trekken. Actie Henriette/Carla. Het geld van de Jan Linders Clubactie is ontvangen. Het door VGTJ meegenomen startkapitaal is nog niet gebruikt. Dit komt door de contributie en de Jan Linders Clubactie. Voornemen is om door te gaan met VGTJ, hiervoor zal in de ledenvergadering wel toestemming gevraagd moeten worden. Evaluatie VGT/VGTJ Zondagochtendconcert Schouwburg in Venray, 5 juni Goed verlopen, geëvalueerd door dirigent. Evaluatie VGT bij Natuurbegraafplaats in St. Odiliënberg, 13 juni Goed, wel enigszins rommelig, verlopen. De organisatie heeft gevraagd of we dit jaarlijks willen komen doen. We willen ons echter niet vastleggen, maar per keer kunnen we benaderd worden. Dan kan er per keer naar de mogelijkheden gekeken worden. Voorgesteld wordt of we een schema kunnen opstellen om bij grote afstanden samen te rijden. Dit moeten we echter niet allemaal willen regelen. Het is veel werk, en je kunt het niet voor iedereen goed doen. Mochten mensen willen samen rijden, dan kan iedereen dit zelf regelen. Evt. kan een oproep via de site geplaatst worden. Tijdens de ledenvergadering kunnen we vragen of er behoefte is aan een vervoer- c.q. reiscommissie. Dan kan er ook een persoon aangesteld worden voor het vervoer van de piano. Een onkostennota moet nog opgesteld worden voor de natuurbegraafplaats. Actie Loes. Stand van zaken VGTJ bij Muziek Totaal in Venray, 1 juli Muziek Totaal is een goed PR moment voor VGTJ. VGT zal vanuit het publiek 2 nummers meezingen met VGTJ (This little light en baby just cares for). Stand van zaken VGT/VGTJ Feelgood Middag in Venray, 11 december Peet wordt weer aangesteld als feelgood manager voor de feelgood middag. Ze heeft behoefte aan vaste contactpersoon vanuit het bestuur. Dit wordt neergelegd bij Henriette en Loes voor de financiën. Peet wordt gevraagd om na de zomer een plan voor te leggen. Actie Henriette. 5. Protocollen V.w.b. het programma zullen wij dit zoveel mogelijk zelf gaan vullen (VGT en VGTJ). Geen solisten, evt. wel aangevuld met wat Dizzy danseresjes. Anita koppelt dit ook terug aan Sanne/Berry, actie Anita. Overlijden koorlid Condoleancekaart (Nicole) Contact met familie, bespreken wensen t.a.v. ondersteuning van het koor tijdens de dienst (Anita) Leden op de hoogte stellen via mail (Nicole, Anita achtervang)

4 Bloemstuk bestellen met lint 75,00 (Yvonne) Vermelding op site (Henriëtte) Advertentie samenstellen (Henriëtte) Op gesloten deel communiceren kan per mail via Nicole. Wie gaat naar de begrafenis van het bestuur (coördinatie Nicole) Eerstvolgende repetitie bij stilstaan, evt. familie uitnodigen (Anita) Besloten wordt geen speciaal uitvaartnummer in te studeren (bijv. In Pardiso). We hebben voldoende nummers in het repertoire die ook in een uitvaartmis gezongen kunnen worden. Concertaanvragen Naar de vereniging toe: Contact leggen met betreffende vereniging (Yvonne - VGT / Carla - VGTJ) Overkoepelende PR (Henriette) Vragen aan vereniging: Hoe is de ruimte, waar? Hoeveel M2 (lengte x breedte minimaal 12 meter breed) wordt er gebruik gemaakt van podiumblokken? Is er een mogelijkheid om in te zingen? Ruimte om onze spullen op te bergen? Hoe is de versterking geregeld? Verlichting? Naar René toe: Waaruit bestaat ons combo? Programma concert Hoeveel tijd per vereniging? Programma concert van iedere deelnemende vereniging? Kleding combo? Bestuur: Uiterlijk 4 weken voor aanvang van het concert flyer aan leden sturen (Henriette) Bloemen (Yvonne) Welkomstwoord (Anita) 6. VGT-Avond Bij de jaarvergadering zal gevraagd worden of hier interesse voor is, actie Yvonne. 7. Nieuw logo Carla heeft een PR-bureau om advies gevraagd over ons logo. Advies was om letters op te vullen. Een nieuw logo ontwerpen is duur. Voorkeur is om terug te gaan naar het reclamebureau die ook ons oude logo heeft ontworpen. Henriette neemt hier contact mee op, actie Henriette. 8. Rondvraag & plannen volgende vergadering Een overzicht opstellen over wat een uitvoering van VGT/VGTJ kost, met/zonder combo. Actie Loes. Mailadressen evt. toch in BCC zetten, zodat leden geen commerciële mails meer kunnen sturen middels allen beantwoorden. Hier wordt niet voor gekozen, want dan vervalt de back-up functie van Anita (bij afwezigheid van Nicole). Afgesproken wordt dat Nicole mails van VGTJ in cc zal gaan ontvangen, zodat zij de back-up wordt voor mails aan VGTJ. Actie Carla.

5 Anita vindt het vervelend dat ze bij aanvang van de repetitie vaak niet of weinig aandacht krijgt om de VGT berichten door te geven. We zullen bij de ledenvergadering nog eens het verzoek benadrukken om om uur aanwezig te zijn, zodat we om uur ook echt kunnen beginnen. Transparant berichten zullen, bij wijze van proef, voortaan na het inzingen door Anita gedaan worden. Discipline tijdens de repetitie is van groot belang, ook dit zal tijdens de ledenvergadering benadrukt worden. Het is niet de bedoeling dat buddy s tijdens de repetitie buddytraining geven, want dit leidt af. De volgende vergadering wordt vastgesteld op 19 augustus om uur, bij Anita. 9. Sluiting Anita sluit de vergadering. Actiepuntenlijst jaarvergadering (12 oktober) - Jaarvergadering voor VGT leden, VGTJ leden, en VGTJ ouders. - Stemmen voor uitbreiding bestuur (Loek / Margret). - Doorgaan met VGTJ, stemmen. - Is er behoefte aan een vervoer- c.q. reiscommissie? - Is er behoefte aan een VGT Avond? uur aanwezig zijn, uur beginnen. - Discipline tijdens de repetitie. - Visiedocument VGT/VGTJ komende 3 jaren opstellen, actie Anita - Ieder bestuurslid bereid voor de jaarvergadering iets voor over haar eigen taakgebied, actie Nicole, Loes, Yvonne, Carla, Henriette.

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement 2013 2 Doel van het koor Het oorspronkelijke doel is, gekozen binnen een thema, te zingen in een optreden voor de bewoners van De Amberhof en eventuele andere zorginstellingen.

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Artikel 1 Het Bestuur 1. De algemene dagelijkse leiding berust bij het bestuur. 2. Bij tussentijdse aftreding van een bestuurslid blijft deze in functie, tot in de vacature is voorzien, tenzij overmacht

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering in It Dûke Lûk. (Let wel: deze notulen worden goed- dan wel afgekeurd op de jaarvergadering in 2019).

Verslag jaarvergadering in It Dûke Lûk. (Let wel: deze notulen worden goed- dan wel afgekeurd op de jaarvergadering in 2019). Verslag jaarvergadering 14-2-2018 in It Dûke Lûk. (Let wel: deze notulen worden goed- dan wel afgekeurd op de jaarvergadering in 2019). Niet aanwezig: Johan D., Willem P., Geert vdv., Lieuwe vd V. sr.,

Nadere informatie

STATUTEN. Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen

STATUTEN. Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen STATUTEN Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen Artikel 1. Algemeen 1. De vereniging draagt de naam: Gospelkoor Eternal Joy 2. Het gospelkoor werd op

Nadere informatie

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Mijn AGOK Het Agok is een laagdrempelig koor, waar plezier in het zingen met elkaar op de eerste plaats komt. Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Dit introductieboekje is bedoeld

Nadere informatie

datum: pagina: 1

datum: pagina: 1 Verder genoemd als Huishoudelijk reglement van het koor Multiple Voice te Veldhoven 1. Algemeen Multiple Voice is opgericht in 2009. De eerste repetitie is op 12 november 2009. De vereniging draagt de

Nadere informatie

Reglement. (theater-)koor-onomatopee. Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam

Reglement. (theater-)koor-onomatopee. Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam (theater-)koor-onomatopee Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement.

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. DE VERENIGING Art.1 De vereniging draagt de naam, Eibergs Mannenkoor en is gevestigd te Eibergen. GRONDSLAG Art.2 De vereniging is gebaseerd op een algemene

Nadere informatie

Algemene regels over het lidmaatschap

Algemene regels over het lidmaatschap HUISHOUDELIJK REGLEMENT KAMERKOOR TON sur TON Dit Huishoudelijk Reglement vult de Statuten van de Vereniging Kamerkoor Ton sur Ton aan. Artikel 1 De vereniging heeft gemiddeld 30 tot maximaal 35 zingende

Nadere informatie

1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda: Audrey opent om uur. Speciaal welkom voor Ineke D als toehoorder (voor het eerst)!

1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda: Audrey opent om uur. Speciaal welkom voor Ineke D als toehoorder (voor het eerst)! Notulen Bestuursvergadering Valley Voices donderdag 25 augustus 2016 Aanvang 19.45 uur bij Emma Daniels Aanwezig: Corrie, Ineke vrp, Ineke D, Toos, Doris, Emma, Audrey Afwezig: 1. Opening, mededelingen

Nadere informatie

STATUTEN Zoals vastgesteld op de ALV van 12 april 1995; herzien op de ALV van 30 januari 2013

STATUTEN Zoals vastgesteld op de ALV van 12 april 1995; herzien op de ALV van 30 januari 2013 STATUTEN Zoals vastgesteld op de ALV van 12 april 1995; herzien op de ALV van 30 januari 2013 Art. 1 Naam en doel De vereniging draagt de naam Eerste Echte Levensliederen- en SmartlappenKoor, EELSK. Ze

Nadere informatie

Afwezig met afmelding: Saskia Boer, Esther Hesterman, Miriam van Huut, Mariëlle Kooter, Dalima Kraaibeek, Dineke Linnenkamp, Theresa van Lith.

Afwezig met afmelding: Saskia Boer, Esther Hesterman, Miriam van Huut, Mariëlle Kooter, Dalima Kraaibeek, Dineke Linnenkamp, Theresa van Lith. Notulen algemene ledenvergadering 9 oktober 2018. Afwezig met afmelding: Saskia Boer, Esther Hesterman, Miriam van Huut, Mariëlle Kooter, Dalima Kraaibeek, Dineke Linnenkamp, Theresa van Lith. Petra opent

Nadere informatie

1. Het standaard LOOdS tenue is een blauw en groen LOOdS35 polo shirt met witte broek, groen fleecevest en zwarte bodywarmer.

1. Het standaard LOOdS tenue is een blauw en groen LOOdS35 polo shirt met witte broek, groen fleecevest en zwarte bodywarmer. Reglement LOOdS35 Repetities 1. Er wordt wekelijks op donderdag gerepeteerd. Bij Sky Ballonvaarten, Gilzerbaan 495 5032 VD Tilburg. Er wordt verwacht dat je bij elke repetitie aanwezig bent. 2. Als je

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Eemnesser Popkoor Dijksound

Notulen bestuursvergadering Eemnesser Popkoor Dijksound Notulen bestuursvergadering Eemnesser Popkoor Dijksound Datum : donderdag 30 maart 2017 Tijd : 20.00 uur Plaats : bij Carla (Ijsbaankade 193 Huizen) Aanwezig : Carla, Willeke, Erik, Heleen & Petra Afwezig

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement.

Huishoudelijk Reglement. Artikel 1 Het Bestuur 1. De algemene dagelijkse leiding berust bij het bestuur. 2. Bij tussentijdse aftreding van een bestuurslid blijft deze in functie, tot in de vacature is voorzien, tenzij overmacht

Nadere informatie

Functieomschrijving Bestuursleden

Functieomschrijving Bestuursleden Functieomschrijving Bestuursleden versie juli 14 Voorwoord. Een bestuur van een vereniging bestaat uit meerdere personen, bij voorkeur een oneven in getal, z.a. voorzitter, secretaris, penningmeester enz.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Lemster Mannenkoor

Huishoudelijk Reglement Lemster Mannenkoor 1 Huishoudelijk Reglement Lemster Mannenkoor Huishoudelijk Reglement (HR) Artikel 1. Overeenkomstig artikel 3 van het statuut oefent Het Lemster Mannenkoor zich door het zingen van één- en meerstemmige

Nadere informatie

New Voices, een koor waar woorden gaan leven!

New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices is in 2004 opgericht. Beginnen in een regio waar al veel koren reeds langere tijd hun bestaan hebben, is een uitdaging. Als koor moet je dan wel

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT SHANTYKOOR DE BIESBOSCH ARTIKEL 1. Het verenigingsjaar en het boekjaar vallen samen met het kalenderjaar. FINANCIEN ARTIKEL 2. De contributie van de leden wordt jaarlijks op een

Nadere informatie

Vereniging. Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014)

Vereniging. Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014) Vereniging Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014) Inhoud HUISHOUDELIJK REGLEMENT... 3 LIDMAATSCHAP... 3 BESTUUR... 3 DIRIGENT... 5 REPETITIES en UITVOERINGEN... 6 GELDMIDDELEN... 6 FINANCIELE KONTROLE...

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Notulen Bestuursvergadering Valley Voices d.d. 28 oktober 2014 Aanvang uur bij Joke

Notulen Bestuursvergadering Valley Voices d.d. 28 oktober 2014 Aanvang uur bij Joke Notulen Bestuursvergadering Valley Voices d.d. 28 oktober 2014 Aanvang 19.45 uur bij Joke Aanwezig : Joke P, Coby N, Emma, Toos, Corrie Afwezig : Ineke vrp 1. Opening Joke opent om 19.55 de vergadering.

Nadere informatie

Marcel heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering.

Marcel heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Notulen bestuursvergadering 21 mei 2019 Aanwezig: Marcel, Ton, Jan, Cobie,, Hilda Afwezig met kennisgeving: Saskia notuleert deze keer. Marcel heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Notulen

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement September 2017

Huishoudelijk Reglement September 2017 Huishoudelijk Reglement September 2017 1. DOEL: Het vormen en in stand houden van een breed muzikaal koor met een zo hoog mogelijk niveau en een zo laag mogelijke drempel. De vereniging kan zich tevens

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

GGK-Bulletin Nr

GGK-Bulletin Nr GGK-Bulletin Nr. 5-2018 9 oktober 2018 De zomervakantie is achter de rug en we zijn weer volop aan het werk. Het Kerstconcert is (weer) moeilijker dan we dachten. Veel thuis oefenen is absoluut noodzakelijk.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 1. Oorsprong, vorm, doel en middelen: HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Interkerkelijk Gospelkoor Outside Interkerkelijk Gospelkoor Outside is opgestart vanuit het Kerkcentrum De Drieklank in Almere

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Opening Jack opent de vergadering. Hij vervangt de rol als voorzitter, omdat Erik later aansluit.

Opening Jack opent de vergadering. Hij vervangt de rol als voorzitter, omdat Erik later aansluit. Notulen Datum: donderdag 24 maart 2015 Afmelding: Mascha is afwezig. Opening Jack opent de vergadering. Hij vervangt de rol als voorzitter, omdat Erik later aansluit. Vaststelling agenda Agenda wordt vastgesteld.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 1 Huishoudelijk reglement t Hèmerts Visserskoor Index Artikel 1 Aanmelden... Pag. 2 Artikel 2 Contributie. Pag. 2 Artikel 3 Repetities.. Pag. 2 Artikel 4 Afmelden repetitie... Pag. 2 Artikel 5 Toegang

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Notulen Bestuursvergadering 7 juli 2014

Notulen Bestuursvergadering 7 juli 2014 Notulen Bestuursvergadering 7 juli 2014 Lokatie: Bij Afwezig: Aanwezig:,, Ingrid,, Aanvang 20.00 uur Agenda items 1 Opening en vaststellen definitieve agenda Evaluatie van afgelopen jaar vwb band, koor,

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 25-03-2013 Datum: maandag 25-03-2013 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Buurtcentrum Sprang-Driessen Aanwezig: 19 van de 25 leden (volgens presentielijst) 1. Welkom en opening vergadering door de voorzitter Zie bijlage

Nadere informatie

Artikel 7 Einde lidmaatschap 1. Het lidmaatschap eindigt: a. door overlijden van het lid, in welk geval het lidmaatschap niet vererft;

Artikel 7 Einde lidmaatschap 1. Het lidmaatschap eindigt: a. door overlijden van het lid, in welk geval het lidmaatschap niet vererft; Aanpassing Statuten oktober 2015 Artikel 6 4c. Een opgelegde straf wordt aan de leden bekend gemaakt. Artikel 7 Einde lidmaatschap 1. Het lidmaatschap eindigt: a. door overlijden van het lid, in welk geval

Nadere informatie

Chr. vrouwenkoor. Jaarrekening 2013. Jaarrekening 2013 Sola Gratia

Chr. vrouwenkoor. Jaarrekening 2013. Jaarrekening 2013 Sola Gratia Chr. vrouwenkoor Jaarrekening 2013 1 Inhoudsopgave Balans... 3 Staat van baten en lasten... 4 Toelichting op de balans... 5 Toelichting op de staat van baten en lasten... 6 Overige... Bijlage I Begroting

Nadere informatie

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 Aanwezig: Peter Zandveld, lid Amsterdam en voorzitter EGCC, tevens gemachtigde voor Allard Köster, lid NGoB, Merlijn Kuin, lid NGoB, Eric van de Marel, voorzitter

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Basisschool De Overplaats Willibrorduslaan 71 2171 VB Sassenheim Tel: 0252-223090 Begripsbepaling 1. Dit reglement verstaat onder: a. Oudervereniging:

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

dienstverlening/ protocollen Specifiek bijbehorende instrumenten opgeslagen in: niet van toepassing Eerstvolgende evaluatiedatum mei 2013

dienstverlening/ protocollen Specifiek bijbehorende instrumenten opgeslagen in: niet van toepassing Eerstvolgende evaluatiedatum mei 2013 Statusoverzicht. Consultatie unitmanagers/ locatiemanagers mei 2011 evaluatie Consultatie cliëntenraad sept. 2001 OR Instemming Advies N.v.t. n.v.t. Vastgesteld door Bestuursgroep sept. 2001 Borging. Proceseigenaar

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

Beleidsplan Het Bestuur.

Beleidsplan Het Bestuur. Beleidsplan 2016 2021 Het Bestuur. Inhoudsopgave 1. Missie 2. Visie 3. SWOT-analyse 4. Conclusie 5. Doelstellingen 6. Tijdstraject/planning 2 1. Missie Interkerkelijk Mannenkoor Drachten is een mannenkoor

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012

Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012 Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012 Aanwezig: Afwezig: Namens team: Yvonne (vz), Annette (secr.), Helen (pm), Angelique, Astrid, Guinyfer, Ellen, Diana, Kyra, Susan, Lenny, Joyce (aspirant),

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 4/9/2017 7e nieuwsbrief

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 4/9/2017 7e nieuwsbrief Nieuwsbrief de Mariapassie. 4/9/2017 7e nieuwsbrief 7 e nieuwsbrief Let op uitnodiging voor vrienden dag: in deze nieuwsbrief. Bekijk ook even de laatste pagina Verslag van een repetitiedag, en een nieuwsflits

Nadere informatie

Beleidsplan opleidingen Levenslust

Beleidsplan opleidingen Levenslust Beleidsplan opleidingen Levenslust Algemeen doel Het ontwikkelen en/of in stand houden van een dynamische muziekvereniging door de leerlingen zo goed en doeltreffend mogelijk op te leiden voor het instrument

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond

Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond (VGR) Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond De vergadering wordt geleid door dhr. Riekus Wolzak. Notulist is Jan

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015 Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 8 september 2015 Aanwezig : Joyce van Dijk Arenda Doets Monique Hallegraeff (teamleider) Angelique Hogeveen Esther van der Linden Hans Nijhuis (voorzitter) Wim

Nadere informatie

Introductie voor de nieuwe leden van

Introductie voor de nieuwe leden van Introductie voor de nieuwe leden van versie: mei 15 Voorwoord. Bij dit koor doen wij, leden en bestuur, veel zaken zoals we dat gewend zijn te doen. Wij kunnen ons voorstellen dat die manier voor nieuwe

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 11 juli 2013

Verslag oudercommissie 11 juli 2013 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder Gastouder Houder Ariënne van Braak (voorzitter) Christiene van Schuppen Roos Blom Talitha van der Zijden Jolijn Hendriks Datum en tijd 11-07-2013 om 20:30

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae

Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae Algemene bepalingen Artikel 1: Ieder lid van de Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae onderwerpt zich behalve aan

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Harmonie St. Caecilia Gendt

Huishoudelijk Reglement Harmonie St. Caecilia Gendt Huishoudelijk Reglement Harmonie St. Caecilia Gendt Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 1.1 DEFINITIES... 2 2 CONTRIBUTIE... 3 3 INSTRUMENTARIUM... 3 4 VERZEKERING... 3 5 UNIFORM... 4 5.1 UNIFORM MUZIKANTEN...

Nadere informatie

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk)

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Notulen ledenvergadering C.O.V. D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Agenda: 1) Welkom. 2) Notulen ledenvergadering 28

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

=========================================================

========================================================= Inhoudsopgave Statuten bladzijde Artikel 1 Naam, duur en zetel 1 Artikel 2 Doel van de vereniging 1 Artikel 3 Lidmaatschap 1 Artikel 4 Duur van het lidmaatschap 1 Artikel 5 Middelen 2 Artikel 6 Bestuur

Nadere informatie

5. Het bestuur kan, wanneer dit naar zijn oordeel redelijk is, in speciale gevallen besluiten dat het door een lid verschuldigde, geheel of

5. Het bestuur kan, wanneer dit naar zijn oordeel redelijk is, in speciale gevallen besluiten dat het door een lid verschuldigde, geheel of Doorlopende tekst van de statuten van de Ter Aar, gemeente Nieuwkoop, gevestigde vereniging: Surfclub Ter Aar, zoals de zijn komen te luiden na de statutenwijziging geconstateerd bij akte op twaalf juni

Nadere informatie

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 30 juni 2015

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 30 juni 2015 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 30 juni 2015 Aanwezig: Edith Keller (teamlid), Ingrid Mali (voorzitter), Wim Bremer, José de Groot, Marieke van Haaren, Jolanda

Nadere informatie

3. Het uitgangspunt is dat de vereniging uit maximaal 50 leden, exclusief begeleiding, zal bestaan.

3. Het uitgangspunt is dat de vereniging uit maximaal 50 leden, exclusief begeleiding, zal bestaan. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zeevrouwenkoor StormVrouwen Artikel 1 ALGEMEEN 1. Het koor is opgericht op 27-11-2012 en statutair vastgelegd als vereniging op 20-10-2016. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Eric Geraerts (pen); Hans van Duren; Mien van NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: Mien van Kollenburg, Stoelenmatter

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 28 oktober 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement 16 november Bond van Zangverenigingen der Gereformeerde Gemeenten

Huishoudelijk Reglement 16 november Bond van Zangverenigingen der Gereformeerde Gemeenten Leden Artikel 1 De rechten en plichten van de leden van de zijn statutair geregeld. Begripsomschrijving Artikel 2 In dit reglement wordt verstaan onder: a. de Bond: de ; b. de statuten: de statuten van

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden.

Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Ledenvergadering S.V. Pegasus Notulen 06-09-2016 Notulist: Marcel Pol Afwezig met kennisgeving: Hedzer Terpstra, Herman Schreurs, Dick Metz. Aanwezig: 17 leden. Bestuur: Voorzitter: Piet van der Wal Penningmeester:

Nadere informatie

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.);

Ans Smits (vz); Marcel Vis (sec); Hans van Duren; Willie Pluijm; Miranda Vugts (Regio- Politie B.O.S.); NOTULEN Bewonersoverleg De Leeuwerik K.v.K. 56652739 Klompenmaker 42 5683 NE Best secretaris@bodeleeuwerik.nl www.bodeleeuwerik.nl Locatie: Datum: Aanwezig: Afwezig: De Boei, Leemkuilen 101, 5683 BT Best

Nadere informatie

Toevoeging over de onduidelijkheden rondom het peuterspeelzaalgebeuren.

Toevoeging over de onduidelijkheden rondom het peuterspeelzaalgebeuren. Notulen van de gezamenlijke vergadering van 19 januari 2011 Aanwezig: Lykele, Claudia, Boukje, Gjiltsje, Richtsje, Alie, Wilbert en Henny Afwezig wegens ziekte: Yvonne en Wianda 1 Opening Claudia opent

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Aanwezig: Paul, Gerjan, Marleen, Irma, Gerlinde, Alice, Annemarie en Hedwig (tot punt..) Afwezig: Willeke

Aanwezig: Paul, Gerjan, Marleen, Irma, Gerlinde, Alice, Annemarie en Hedwig (tot punt..) Afwezig: Willeke Medezeggenschapsraad Notulen van 10 maart 2016 Aanwezig: Paul, Gerjan, Marleen, Irma, Gerlinde, Alice, Annemarie en Hedwig (tot punt..) Afwezig: Willeke 1. Welkom en opening Annemarie opent de vergadering

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Mei 2018 Jaargang 82 nummer 2 ACTUEEL

Mei 2018 Jaargang 82 nummer 2 ACTUEEL Mei 2018 Jaargang 82 nummer 2 ACTUEEL Verenigingsblad van de Rotterdamse Accordeonvereniging Scala Algemene Ledenvergadering 16 april 2018 Zoals gebruikelijk komen eerst de vaste agendapunten aan de beurt,

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Reglement van de Ouderraad

Reglement van de Ouderraad Reglement van de Ouderraad Onderdeel van: Brederode Daltonschool Willem de Zwijgerlaan 110, 2082 BD Santpoort-Zuid Begripsbepaling: 1. Dit reglement verstaat onder: a. Ouderraad: Het Dagelijks bestuur,

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Audiovisuele Hulpmiddelen. Enquête KNZV Limburg september 2014

Audiovisuele Hulpmiddelen. Enquête KNZV Limburg september 2014 Audiovisuele Hulpmiddelen Enquête KNZV Limburg september 2014 Inleiding In september 2014 is door KNZV Limburg een enquête formulier inzake een inventarisatie audiovisuele hulpmiddelen ter ondersteuning

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering 18 april 2016

Notulen bestuursvergadering 18 april 2016 Datum Locatie Flynth Aanwezig P. Komen (PK) voorzitter M. van Velzen (MV) A. Lof (AL) R. Broer (RB) H. Oosterink (HO) Afwezig F. Achterbosch T. Pouwels Gast(en) Geen Cc. n.v.t. Notulen D. Dekker (DD) Aantal

Nadere informatie

VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN

VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN Inhoud NAAM, ZETEL EN DUUR... 4 1. Naam... 4 2. Vestiging... 4 3. Duur... 4 4. Historie... 4 5. Verenigingsjaar... 4 DOEL, ACTIVITEITEN EN MIDDELEN... 4

Nadere informatie