Employee Self Service

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Employee Self Service"

Transcriptie

1

2 Employee Self Service Met de online verloftool van OKc HR Software vragen medewerkers via het internet zelf hun afwezigheden aan, raadplegen ze de status van hun aanvragen en bekijken het overblijvend saldo van hun verlof. Leidinggevenden beschikken over de mogelijkheid om de aanvragen van hun medewerkers online te bekijken en al dan niet goed te keuren. De HR-medewerkers krijgen de gegevens elektronisch toegestuurd. Deze kunnen automatisch worden gekoppeld met het loonverwerkingsprogramma.

3 Het proces van verlofaanvragen wordt met dit systeem sterk vereenvoudigd. De personeelsafdeling hoeft bijna niet meer tussen te komen. De medewerker krijgt een overzicht van zijn resterende verlofdagen in my.e- OK, en kan via de jaarkalender zijn verlofdagen inplannen.

4 Aan de hand van deze gegevens kan de medewerker nu een aanvraag tot verlof indienen. Het systeem zal automatisch een mail sturen naar de medewerker en ook de leidinggevende die deze aanvraag dient goed te keuren. De leidinggevende bekijkt de verlofplanning van zijn afdeling en keurt de aanvraag aan de hand van deze informatie goed of af. Er wordt opnieuw automatisch een mail verzonden naar de medewerker en ook de personeelsdienst wordt real time op de hoogte gebracht van de wijziging. De personeelsdienst heeft alle instrumenten in handen om de kalenders te beheren. Via diverse beheers mogelijkheden wordt deze oplossing volledig op maat van de organisatie geconfigureerd. Ook de teamkalenders kunnen worden bekeken om de bezettingsgraad van bepaalde teams na te gaan.

5 De data uit my.e-ok worden vanzelf gebruikt voor de loonverwerking. Via de knop maand afsluiten worden alle gegevens automatisch doorgestuurd naar het sociaal secretariaat. De uitgebreide rapporteringstools maken het mogelijk voor iedereen (zowel medewerker, leidinggevende als personeelsmedewerkers) om de overzichten op te maken waartoe zij geautoriseerd zijn. De medewerker heeft tevens ook de mogelijkheid om van thuis uit zijn ziekte mee te delen en tegelijkertijd zijn/haar doktersbriefje up te loaden. Daarnaast is het ook mogelijk om als medewerker recup op te bouwen en het themaverlof te beheren.

6 Employee Self Service Met Time van OKc HR Software maak je flexibel werken in jouw organisatie op een eenvoudige manier echt waar. Via een handige webapplicatie worden de afspraken omtrent flexibel werken opgesteld. Dit gaat bijvoorbeeld over uurroosters, extra prestatieregels en de locaties van waaruit medewerkers mogen loggen. De medewerkers maken gebruik van de web- of mobiele applicatie om hun werktijden te registreren. Dit doen ze door gebruik te maken van een eenvoudige start / stop knop. Dit alles gebeurt online met alle bijhorende voordelen zoals kostenbesparing, gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid.

7 Time werd ontwikkeld om flexibel werken te beheren en op te volgen. Zowel medewerkers, leidinggevenden als de personeelsdienst krijgen met dit instrument een efficiënte ondersteuning om flexibel werken zonder zorgen mogelijk te maken. In een eerste fase stelt zal de werkgever de theoretische uurroosters op en definieert extra prestatieregels in het kader van flexibel werken. Normaal uurrooster In een normaal uurrooster wordt de werkprestatie vergeleken met het uurrooster. Het is mogelijk om bij een normaal uurrooster de werknemer te verplichten de ingestelde dagindeling te volgen. Hiernaast is er de mogelijkheid om werktijden af te ronden per 1, 5,15, 30 of 60 minuten. Glijdend uurrooster In een glijdend uurrooster wordt de werkprestatie vergeleken met het uurrooster. Het verschil met een normaal uurrooster is dat de werknemer geen dagindeling moet volgen maar moet starten en stoppen tussen bepaalde tijden. De werknemer kiest dan zelf wanneer hij start en stopt en zorgt dan zelf dat hij het aantal verwachte uren werkt. Hiernaast is er de mogelijkheid om werktijden af te ronden per 1, 5,15, 30 of 60 minuten. Flexibel uurrooster Binnen een flexibel uurrooster is het mogelijk om elke week een verschillend aantal uur te werken. Hierdoor is het mogelijk om flexibeler te werken. Hiernaast is er de mogelijkheid om werktijden af te ronden per 1, 5,15, 30 of 60 minuten.

8 Deze verschillende werkroosters worden telkens via eenvoudige schermen geconfigureerd voor de organisatie en vervolgens toegewezen aan medewerkers. Daarnaast is het ook mogelijk om te definiëren vanaf welke fysische plaats(en) een medewerkers zijn tijd mag registreren. Een uitgekiende geolocatie maakt het mogelijk om te verifiëren of de medewerker zijn/haar tijd gelogd heeft op de plaats waar dit is toegestaan. Daarnaast geven praktische overzichtskaarten onmiddellijk een beeld van waar de medewerker zich laatst bevond.

9 Werknemers maken gebruik van de website of een app (iphone / Android) om hun werktijden te loggen. Dit kunnen ze door gebruik te maken van een eenvoudige start/stop knop. De ingebouwde achterliggende algoritmes doen de rest. Via online rapportering kan zowel de medewerker zelf als de personeelsverantwoordelijke al deze gegevens in real time verifiëren en vergelijken. Door de link met andere programma s van OKc HR Software, kan de werknemer via deze tool ook informatie krijgen over wanneer hij/zij verlof heeft.

10 Employee Self Service Opleidingen en trainingen worden efficiënt online bijgehouden en via een selfservice toepassing ter beschikking gesteld van medewerkers, leidinggevenden en HR. Met Training van OKc HR Software vragen medewerkers online zelf een opleiding uit een opleidingscatalogus aan en ze raadplegen zelf de status van hun aanvragen. Leidinggevenden beschikken over de mogelijkheid om de aanvragen van hun medewerkers online te bekijken en al dan niet goed te keuren. De HR-medewerkers krijgen automatisch een overzicht van alle gegevens en kunnen ingrijpen waar nodig.

11 Training werd ontwikkeld om opleidingen te beheren, te plannen, op te volgen en te evalueren. Zowel medewerker, leidinggevenden als HR krijgen met deze tool een efficiënte ondersteuning. HR en/of de opleidingsverantwoordelijken van de organisatie stellen de opleidingscatalogus samen. Op een eenvoudige manier wordt het opleidingsbudget verdeeld en beheerd. Een transparant overzicht maakt dat iedereen zich bewust wordt van de opleidingskosten..

12 Het toegewezen budget wordt bij iedere behandeling van een vraag naar opleiding getoond. Op die manier wordt ook iedere leidinggevende zich bewust van het budgettaire aspect van opleidingen. Elke medewerker kan online de catalogus van de opleidingen consulteren en zich inschrijven voor een opleiding. Via mail wordt de leidinggevende en/of de HR-verantwoordelijke in real time op de hoogte gebracht. Medewerkers worden na het volgend van de opleiding automatisch uitgenodigd om de opleiding te evalueren. Diverse rapporteringen maken het mogelijk om dit alles optimaal op te volgen. Daarnaast maken nog een aantal specifieke rapporten het leven van de opleidingsverantwoordelijke gemakkelijker. Zo wordt er niet alleen automatisch een opleidings-cv opgebouwd. Ook het vormingsluik van de sociale balans wordt met één druk op de knop opgemaakt.

13 Management Self Service Of u verantwoordelijk bent voor een grote of kleine organisatie, Safe van OKc HR Software ondersteunt u in het beheer van de verschillende aspecten met betrekking tot preventie en bescherming.

14 Hierdoor wordt het mogelijk een correct beeld te hebben van de maatregelen die u neemt om uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsongevallen, beroepsziektes en alle andere risico's die het uitoefenen van hun werk met zich meebrengt. Zo geeft u via duidelijke rapportering niet alleen aan dat u wettelijk in orde bent, maar beperkt u ook effectief het aantal schadegevallen. Safe laat u toe een planmatig en structureel preventiebeleid te voeren. Via een beperkt overzicht hieronder krijg je een beeld van hoe deze complexe materie door Safe beheersbaar gemaakt wordt. Een eerste stap om arbeidsongevallen en beroepsrisico's te verminderen of te voorkomen, is het hebben van een goed overzicht op de stand van zaken van: De verschillende werkposten en hun specifieke risico s. De persoonlijke beschermingsmiddelen gelinkt aan de risico s. De nodige opleidingen en attesten in het kader van preventie en bescherming. De medewerkers en hun specifieke situatie in het kader van preventie en bescherming.

15

TimeManager Handleiding

TimeManager Handleiding TimeManager Handleiding DOT SYS 1997-2012 I TimeManual Inhoudstafel Deel I Gebruikershandleiding TimePlan 1 1 Configuratie... TimePlan 1 2 Verlofaanvraag... invoeren 4 Verlofaanvraag... ASP-Klant 5 Verlofaanvraag...

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

1.6 Gebruikershandleiding TimePlan

1.6 Gebruikershandleiding TimePlan 24 TimePlan TIMEPLAN 24 1.6 Gebruikershandleiding TimePlan De installatie van de module Timeplan wordt door een medewerker van Dot Sys uitgevoerd. Hieronder ziet u hoe u de verlofplanning (TimePlan) kan

Nadere informatie

Acerta Connect Zit zelf aan het stuur van uw payroll starters, zelfstandigen en werkgevers

Acerta Connect Zit zelf aan het stuur van uw payroll starters, zelfstandigen en werkgevers Acerta Connect Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta ondersteunt starters, zelfstandigen en werkgevers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Beheer vlot uw payrollprocessen met Acerta Connect!

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

Acerta Connect Smart. Zit zelf aan het stuur van uw payroll

Acerta Connect Smart. Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta Connect Smart Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta ondersteunt starters, zelfstandigen en werkgevers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Redactie: Vormgeving: Realisatie: Communicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING ESS GOEDKEURDERS

HANDLEIDING ESS GOEDKEURDERS + HANDLEIDING ESS GOEDKEURDERS Inhoud 1. Wat is ESS... 2 2. Aanmelden... 2 STAP 1... 2 STAP 2... 2 STAP 3... 2 3. Titelbalk... 3 3.1. Logo vzw Curando... 3 3.2. Iconen... 3 4. Planning (groene menubalk)...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

LESRO BV SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN. Welkom bij de presentatie van Lesro BV

LESRO BV SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN. Welkom bij de presentatie van Lesro BV LESRO BV SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN Welkom bij de presentatie van Lesro BV Lesro BV In de huidige tijd is het juist belangrijk om uw personeelsbeleid professioneel aan te pakken waardoor u

Nadere informatie

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3 (Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker Versie 0.3 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1) Inloggen... 4 2) Jaaroverzicht... 5 3) Verlof bekijken... 8 4) Verlof aanvragen... 10 5) Buitengewoon

Nadere informatie

Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module

Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module SynPeople e-hr werkt 100% geïntegreerd in SynPeople en staat voor employee en managers self services. Dank zij SynPeople e-hr kan het volledige

Nadere informatie

INGAVE PRESTATIES. Mijn Sodiwe

INGAVE PRESTATIES. Mijn Sodiwe INGAVE PRESTATIES Mijn Sodiwe Hieronder vindt u, stapsgewijs, een toelichting rond het ingeven van uw prestaties via onze online tool Ingave prestaties onder Mijn Sodiwe. 1. Aanduiden van periode en dossier

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Sonet Self Service

Gebruikershandleiding Sonet Self Service Sonet Self Service Gebruikershandleiding Sonet Self Service Sonet Self Service Gebruikershandleiding Sonet Self Service Prato Services nv www.prato.be 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding...

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a

Handleiding ProNet. 1 P a g i n a Handleiding ProNet 1 P a g i n a ni- (standaard) Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. ProNet opstarten... 3 2. Homepage... 4 3. Algemene informatie... 5 4. ProNetEE Vandaag... 5 5. Acties... 6 5.1. Wachtwoord

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning Webplanner Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning De Déhora webplanner is dé online oplossing om makkelijk en snel personeel te plannen. Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden zoals productieplanning,

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

SpotOnMedics Personeel

SpotOnMedics Personeel SpotOnMedics Personeel Online personeel & salarisadministratie De personeelsadministratie op orde in één digitale omgeving? Dat kan. SpotOnMedics richt zich alleen op fysiotherapeuten en paramedisch specialisten.

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Tijdsregistratie. Personal Handboek

Tijdsregistratie. Personal Handboek Tijdsregistratie Personal Handboek Deze gebruikersgids is bedoeld voor alle medewerkers die Efficiënt Personal gebruiken. Efficiënt maakt het mogelijk voor medewerkers om via een web browser de klokkaart

Nadere informatie

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer!

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Retail is een dynamische branche waar een juiste personele bezetting in de winkels op basis van de verwachte omzet en bezoekersaantallen essentieel is.

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4. App... 8 2 1.

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Self-service. Officient. Kalender Vraag zelf je verlof aan. Loon & Voordelen Je loonpakket, werkrooster en budgetten.

Self-service. Officient. Kalender Vraag zelf je verlof aan. Loon & Voordelen Je loonpakket, werkrooster en budgetten. Officient Self-service 12:0 Persoonlijk Kalender Vraag zelf je verlof aan. Bekijk je werkmiddelen. 1 IN WACHTRIJ Loon & Voordelen Je loonpakket, werkrooster en budgetten. Houdt persoonlijke en contactgegevens

Nadere informatie

Beste, Alvast bedankt voor uw medewerking, Met vriendelijke groeten, De dienst Evaluatie Lichamelijke Schade. Bestuur medische expertise (MEDEX)

Beste, Alvast bedankt voor uw medewerking, Met vriendelijke groeten, De dienst Evaluatie Lichamelijke Schade. Bestuur medische expertise (MEDEX) Bestuur medische expertise (MEDEX) ONZE REF. DATUM 20/04/2015 BIJLAGE(N) Toelichting over de rol van Medex bij afwezigheden, controles en bij arbeidsongevallen CONTACT Contact center TEL. 02/524 97 97

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

Handleiding. Planbition (Web) App. Software Consultancy Projectmanagement Training. Uitgebracht door: Planbition B.V.

Handleiding. Planbition (Web) App. Software Consultancy Projectmanagement Training. Uitgebracht door: Planbition B.V. Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Planbition (Web) App Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 15 augustus 2016 Referentie: Handleiding ESS App Versie: 2.2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Mobile Employee Plan

Mobile Employee Plan Zo simpel als,, 3 Mobile Employee Plan Makkelijker mobiel met Mobile Employee Plan 0800 66 00 telenet.be/mep Mobiele abonnementen voor werknemers Mobile Employee Plan U bepaalt het budget U bepaalt hoeveel

Nadere informatie

Toelichting over de rol van Medex bij arbeidsongevallen

Toelichting over de rol van Medex bij arbeidsongevallen Toelichting over de rol van Medex bij arbeidsongevallen Leo Blanchette - Fotolia.fr 2 Medex is uw medische dienst voor arbeidsongevallen 1. Medex is bevoegd om de tijdelijke arbeidsongeschiktheid bij een

Nadere informatie

HR Selfservice Klaar voor 2019

HR Selfservice Klaar voor 2019 HR Selfservice Klaar voor 2019 Inhoudsopgave Inleiding. 3 Stap 1: Bepalen van de collectieve afwezigheden / planningskalender voor 2019. 4 Stap 2: Toekennen van de verlofrechten 2019. 6 Stap 3 : Overzetten

Nadere informatie

Astrow Web en de Management Self Service (MSS)

Astrow Web en de Management Self Service (MSS) Astrow Web en de Management Self Service (MSS) Astrow Web is een compleet modulaire oplossing voor tijdregistratie, aanwezigheids-registratie, HR management, employee self service, toegangscontrole en

Nadere informatie

WERKINSTRUCTIE QDNA PREM Fysiotherapie

WERKINSTRUCTIE QDNA PREM Fysiotherapie WERKINSTRUCTIE QDNA PREM Fysiotherapie 1 QDNA Portal en App Versie. 1.0 Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd, verhuurd of verkocht zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. De auteur

Nadere informatie

Handleiding profielbeheer voor managers

Handleiding profielbeheer voor managers Handleiding profielbeheer voor managers Liesje De Schryver- trekker Profielbeheer Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Persoonsprofiel bekijken... 4 2. Functieprofiel bekijken... 10 3. Arbeidsplaatsprofiel

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Mijn Tijden. Handleiding voor behandelaars

Mijn Tijden. Handleiding voor behandelaars Mijn Tijden Handleiding voor behandelaars 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Mijn startscherm... 5 3. Mijn Team selectie werkervaringsklant... 6 4. Registreren... 7 4.1. In- en uitboekingen... 7 4.2. Afwezigheden

Nadere informatie

Veelgestelde vragen door ouders

Veelgestelde vragen door ouders Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij

Nadere informatie

Bezoekersregistratie Open Dagen

Bezoekersregistratie Open Dagen Bezoekersregistratie Open Dagen Maart 2008 1 Uitgangspunten Scholieren kunnen zich via de site vooraanmelden Scholieren ontvangen op hun mobiel een unieke code Scholieren worden geacht deze mee te nemen

Nadere informatie

Met ESS kun je via het web:

Met ESS kun je via het web: Met ESS kun je via het web: o een wens ingeven (bv. verlofaanvraag) o nagaan of de wens door de planner is goed- of afgekeurd o de planning opvragen en het uurrooster zien van de volledige cel (=afdeling)

Nadere informatie

Are you ready. Bart Kuipers, HR manager Bobbejaanland

Are you ready. Bart Kuipers, HR manager Bobbejaanland Are you ready Bart Kuipers, HR manager Bobbejaanland 2 Are you ready 3 (Optimaal) plannen in Bobbejaanland = FLEXIBILITEIT Fluctuerende bezoekersaantallen Wisselende openingsuren Periodes van laag seizoen,

Nadere informatie

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig.

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Direct inzicht op elk niveau Beantwoordt de vragen van uw organisatie in

Nadere informatie

PrestaHR is DE oplossing voor een volledig, efficiënt en innovatief beheer van de human resources.

PrestaHR is DE oplossing voor een volledig, efficiënt en innovatief beheer van de human resources. PrestaHR is DE oplossing voor een volledig, efficiënt en innovatief beheer van de human resources. Verrijkt met talrijke functionaliteiten bestrijkt deze applicatie een grote verscheidenheid van HR-domeinen.

Nadere informatie

Handleiding Invalleerkrachten Versie 1.4

Handleiding Invalleerkrachten Versie 1.4 Handleiding Invalleerkrachten Versie 1.4 Driessen HRM alle rechten voorbehouden 1 Inhoudsopgave 1. Wat is de VervangingsManager?... 3 2. Inloggen... 3 3. Hoe werkt de VervangingsManager?... 4 3.1 Startscherm...

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

E-services: Ingave prestaties

E-services: Ingave prestaties Via deze webtoepassing kunt u op de website van uw sociaal secretariaat online de prestaties invullen van uw werknemers. Deze prestaties worden dan ingelezen bij uw sociaal secretariaat en berekend. U

Nadere informatie

Self-service. Officient. Kalender* Vraag zelf je verlof aan. Assets* Bekijk je werkmiddelen.

Self-service. Officient. Kalender* Vraag zelf je verlof aan. Assets* Bekijk je werkmiddelen. Officient Self-service 12:0 Persoonlijk Kalender* Vraag zelf je verlof aan. Assets* Bekijk je werkmiddelen. Loon & Voordelen* Je loonpakket, werkrooster en budgetten. Houdt persoonlijke en contactgegevens

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS EX-GESCO

HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS EX-GESCO / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR DOSSIERS EX-GESCO / versie 1.1-13.01.2017 13.01.2017 Handleiding e-loket voor dossiers EX-gesco 1/10 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 Helpdesk eloket voor zorgvoorzieningen

Nadere informatie

Voorbereiding pilootfase Het Nieuwe Werken

Voorbereiding pilootfase Het Nieuwe Werken Voorbereiding pilootfase Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken gaat ruimer dan telewerken. Terwijl telewerken beperkt is tot het werken op een andere plaats, gaat het bij het Nieuwe Werken

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor iphone) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de handleiding voor de software (voor iphone) voor Live Streaming Camera GV-LS2/GV-LS1 van JVC KENWOOD Corporatie. De modellen die

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

Salarispraktijk. Uitstel Werkkostenregeling. Bezwaar eindheffing hoge lonen Pagina 2. Overgangsregeling levensloopregeling Pagina 3

Salarispraktijk. Uitstel Werkkostenregeling. Bezwaar eindheffing hoge lonen Pagina 2. Overgangsregeling levensloopregeling Pagina 3 Nieuwsbrief i KPMG MKB Salarispraktijk Middels onze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van de laatste wijzigingen op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Heeft u vragen over de

Nadere informatie

MOTUS- APP: De gebruikersgids

MOTUS- APP: De gebruikersgids MOTUS- APP: De gebruikersgids 1 Hoe de MOTUS- app gebruiken Een gebruikersgids voor de web tool van MOTUS is beschikbaar via de webpagina s http://www.motus.vub.ac.be en www.motusdemo.com. Wat nu volgt

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Acerta Connect Pro. De oplossing op maat voor uw payroll

Acerta Connect Pro. De oplossing op maat voor uw payroll Acerta Connect Pro De oplossing op maat voor uw payroll Acerta ondersteunt starters, zelfstandigen en werkgevers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Redactie: Vormgeving: Realisatie: Communicatie Acerta

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport 1. Inleiding In deze handleiding staat beschreven hoe u kunt inloggen op de GTS webapplicatie Gasport via Multi-Factor Authentication (MFA). Voordat u kunt

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers

Handleiding voor medewerkers Handleiding voor medewerkers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Basishandleiding Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Inhoudsopgave 1 ESS LOKET.NL... 3 2 TOEGANG TOT ESS... 4 3 WERKNEMER TOEGANG TOT APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER

HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER HANDLEIDING HUAWEI E-5330 MIFI ROUTER Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken!

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Met de online diensten van Salariszaken heeft u altijd toegang en overzicht. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht het nodig zijn, dan

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

12/10/2017 Group S - Sociaal Secretariaat 1

12/10/2017 Group S - Sociaal Secretariaat 1 12/10/2017 Group S - Sociaal Secretariaat 1 Presentatie Group S Sociaal Secretariaat Anja Van Houtvinck Inhoudstafel 1. Inleiding / trends 2. Interacties en gegevensstromen 3. Schema s 4. Aangiften 5.

Nadere informatie

Taxis Pitane voor iphone / ipad

Taxis Pitane voor iphone / ipad Taxis Pitane voor iphone / ipad gebruikershandleiding Censys BV - Eindhoven Voorwoord Censys BV is erkend Apple iphone software ontwikkelaar en heeft eveneens zijn Taxis Pitane voor iphone 3G/3GS/4 versie

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

HR MANAGEMENT CIPAL OPLOSSINGEN VOOR EEN HEDENDAAGS HRM-BELEID. Aanbod. Dienstverlening

HR MANAGEMENT CIPAL OPLOSSINGEN VOOR EEN HEDENDAAGS HRM-BELEID. Aanbod. Dienstverlening HR MANAGEMENT CIPAL OPLOSSINGEN VOOR EEN HEDENDAAGS HRM-BELEID Aanbod Doorheen de decennia is de rol van de personeelsdienst in openbare besturen sterk gewijzigd en neemt de human resources -afdeling steeds

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

HRM-so ware voor mens en organisa e

HRM-so ware voor mens en organisa e HRM-so ware voor mens en organisa e Wat biedt Prinsys mij? HRM (Digitale) Medewerkerdossiers Werving en selectie Verlof- en verzuim Afspraken maken Salarisverhogingsrondes Reorganisaties Rapportage Procesbewaking

Nadere informatie

ipad in beheer nemen met Mobile Iron

ipad in beheer nemen met Mobile Iron ipad in beheer nemen met Mobile Iron Deze handleiding beschrijft welke handelingen je moet uitvoeren om een bestaande ipad te laten beheren met onze beheer tool Mobile Iron. Hiervoor moet je onderstaande

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding

Mobile Service Request : handleiding Mobile Service Request : handleiding bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt dan automatisch

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

Handleiding Medewerker Versie 3.0

Handleiding Medewerker Versie 3.0 Handleiding Medewerker Versie 3.0 0 Laatst bijgewerkt op: 21 mei 2013 Inhoud 1 Starten met Online-Planning... 2 1.1 De eerste keer inloggen... 2 1.2 De Online-Planning navigatie... 4 2 Uw persoonlijke

Nadere informatie

HR INSURANCE. Mijn Verzekeringen. De betrouwbare weboplossing om uw verzekeringsdossiers te beheren

HR INSURANCE. Mijn Verzekeringen. De betrouwbare weboplossing om uw verzekeringsdossiers te beheren HR INSURANCE Mijn Verzekeringen De betrouwbare weboplossing om uw verzekeringsdossiers te beheren Mijn Verzekeringen Uw verzekeringen beheren hoeft geen tijdrovende karwei te zijn. Met de tool Mijn Verzekeringen

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Onderzoeksrapport dienstenchequegebruikers. software consultancy training

Onderzoeksrapport dienstenchequegebruikers. software consultancy training Onderzoeksrapport dienstenchequegebruikers software consultancy training Inleiding De dienstencheque vierde onlangs zijn tiende verjaardag. In 2012 waren er bijna 870.000 actieve gebruikers van dienstencheques

Nadere informatie

Personeelsnota 59 SAGA: versie 8

Personeelsnota 59 SAGA: versie 8 Personeelsnota 59 SAGA: versie 8 Contactpersoon: Ann Vanraes / Laatste aanpassing: 12.02.2018 Op 15.02.18 is er een upgrade gebeurd van SAGA naar versie 8. Voor de planners is er weinig gewijzigd. De lay-out

Nadere informatie

Handleiding/werkinstructie personeelsapp

Handleiding/werkinstructie personeelsapp Handleiding/werkinstructie personeelsapp Voor eindgebruikers Aangepaste versie voor Nummereen September 2018 Inhoud Introductie... 3 Inloggen... 4 Agenda... 6 Verlof aanvragen... 9 Diensten accorderen...

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Handleiding Hoe bereidt u het nieuwe jaar voor in HR Selfservice Afwezigheden?

Handleiding Hoe bereidt u het nieuwe jaar voor in HR Selfservice Afwezigheden? Handleiding Hoe bereidt u het nieuwe jaar voor in HR Selfservice Afwezigheden? Inhoudsopgave Inleiding.... 3 Stap 1: Bepalen van de collectieve afwezigheden / planningskalender voor 2017.... 3 Planningskalenders

Nadere informatie

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee SYNERGY HRM 3.0 Henke Willemsen Justus van Hoegee Trends in HRM Strategische rol Robotics Talent Management Vermindering van back office Cloud computing HR Analytics E-Recruitment HR als Business Partner

Nadere informatie

HANDLEIDING. Mobiele applicatie voor prospecting

HANDLEIDING. Mobiele applicatie voor prospecting HANDLEIDING Mobiele applicatie voor prospecting BELANGRIJKSTE FUNCTIES Aanknopen van gesprekken Ingebouwde gewichtsapplicatie Functies om gegevens te delen Focus op de Nu Skinopportuniteit Leiderschapsmanagement

Nadere informatie

Van start met Emprova-Self Service

Van start met Emprova-Self Service Van start met Emprova-Self Service Oosterring 9 Poort Genk 7372 B-3600 Genk Tel: +32 (0)89 62 04 40 Fax: +32 (0)89 61 32 98 Mail: welcome@gps-time.be www.gps-time.be Aanmelden... 2 Startscherm... 3 Mijn

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie