QW TB-9718D ANDROID 4.0 TABLET-PC

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "QW TB-9718D ANDROID 4.0 TABLET-PC"

Transcriptie

1 QW TB-9718D ANDROID 4.0 TABLET-PC

2

3 Gebruikershandleiding Inhoud 1. Belangrijkste functies 2. Verpakkingsinhoud 3. Product lay-out 4. Hardware specificaties 5. Opstarten en afsluiten 6. Desktop 7. Menu bediening 8. Systeem instellingen A. Wireless & netwerken B. Beeldscherm - Output-instellingen - Helderheid - Beeldscherm timeout C. Datum & tijd 9. Internet 10. Muziek 11. Video 12. Galerie 13. Achtergrondafbeelding 14. Geluid opnemen 15. Camera 16. Google Play Op een pc aansluiten * usb-aansluiting * usb-toetsenbord en -muis 19. Firmware actualiseren

4 Opmerkingen: * Dit is een elektronisch product. Niet demonteren. * Vermijd vallen of stoten van het product. * Vermijd het gebruik van dit product onder volgende omstandigheden: hoge en lage temperaturen, vocht, stof, sterke magnetische velden en langdurige blootstelling aan zonlicht. * Gebruik een vochtige katoenen doek om de buitenkant van het product voorzichtig te reinigen. Gebruik geen reinigingsmiddelen. Dit product mag niet worden blootgesteld aan drup- of spatwater. * Gebruik van de hoofdtelefoon bij hoog volume kan permanente gehoorschade veroorzaken. * Vermijd ongelukken. Steek niet over, bestuur geen motorvoertuigen of rijwiel met een koptelefoon op. * Gebruik alleen erkende laadapparatuur en accessoires. Gebruik van andere producten is in strijd met de garantievoorwaarden en kan gevaarlijk zijn. * Houd u aan de geldende plaatselijke richtlijnen voor het verwijderen van afgedankte elektronische en elektrische apparatuur en accessoires. * Neem bij vragen contact op met de plaatselijke dealer of de helpdesk. * De fabrikant is niet aansprakelijk voor dataverlies door apparaatschade, reparatie of andere oorzaken. Houd u aan de standaard gebruikswijze volgens de gebruikershandleiding. * Open het product niet. Het is in strijd met de garantiebepalingen en het is gevaarlijk.

5 Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van uw 9.7-inch Qware QW TB-9718D tablet-pc. De QW TB-9718D is voorzien van het Android 4.0 besturingssysteem en heeft een krachtige Cortex A9 1.5 Ghz processor. De QW TB-9718D heeft 8 GB intern geheugen, waarvan 2 GB is toegewezen voor directe applicatiedownloads. De rest van het geheugen kan vrij gebruikt worden voor het opslaan van foto's, muziek, film en andere databestanden. Dankzij een micro-sd-kaartslot kan de geheugencapaciteit nog verder worden uitgebreid. Het snelle 1GB DDR III-ramgeheugen verhoogt het prestatievermogen van de QW TB-9718D. Het apparaat heeft een 9.7-inch IPS capacitief aanraakscherm, waardoor het heel gemakkelijk met alleen uw vingertoppen te bedienen is. Dankzij de snelle ingebouwde N netwerkadapter kunt u snel surfen en downloaden. Verder heeft de QW TB-9718D een micro-usb-poort waarmee u accessoires kunt aansluiten, en een mini-hdmi -poort voor video-output.

6 1. Belangrijkste functies Functie Ongelooflijk snelle datatransfer tot 150 MBPS* Gevoelig capacitief aanraakscherm 8GB ingebouwd geheugen Voordeel Snel websurfen en downloaden Nauwkeurige vingerbediening van de tablet-pc Voldoende opslagcapaciteit voor apps, foto's, muziek en andere bestanden Krachtige Cortex A9-processor Snelle uitvoering van instructies en programma's Mali 400 grafische processor snelle 3D-grafiek, decoderen, ideaal voor gaming * Theoretische standaard, gebaseerd op gebruik van de IEEE b,g,n chipset. De daadwerkelijke throughput kan variëren. Netwerkcondities en omgevingsfactoren verlagen de daadwerkelijke throughput. Alle specificaties kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd.

7 2. Verpakkingsinhoud Open de verpakking voorzichtig en overtuig u ervan dat geen van de onderstaande componenten ontbreekt. Gooi de verpakking in verband met eventueel retourneren niet weg; terugsturen van het apparaat moet geschieden in de originele verpakking: 1. Het tablet QW TB-9718D 2. Een 100~240V voeding 3. Een usb-kabel 4. Een koptelefoon 5. Een gebruiksaanwijzing

8 3. Product lay-out Het Android-systeem heeft de volgende knoppen: 1) Volumeknoppen: stel het volume in met de knoppen Volume + en Volume- op de bovenzijde. 2) Aan/uit-knop: om het apparaat aan en uit te zetten of om met een korte druk naar of uit de stand-by-stand te schakelen. 3) Terugknop: Keert terug naar het vorige scherm.

9 4. Hardware specificatie Productspecificatie Processor Geheugen Opslagcapaciteit Wireless Rockchip 3066,Cortex A9 Multi-Core ARM v7 processor, frequentie 1.5GHz met Quad Core MALI 400 GPU 1GB DDR3 ram Ingebouwd geheugen 8GB Ondersteunt micro-sd-kaart voor geheugenuitbreiding tot 32 GB IEEE802.11b/g/n wireless netwerk usb usb 2.0 'on-the-go' high speed interface en usb 1.1 Video-output Audio Beeldscherm Overige HDMI 1.4 Full HD video-outputinterface 3,5mm koptelefoonaansluiting luidspreker Ingebouwde microfoon Uitgangsvermogen koptelefoon max 40 mw Frequentieresponse: 20Hz-20KHz Signaal-ruisafstand: beter dan 90 db Afmetingen cm Resolutie WVGA 1024*768 IPS panel Kleur 16 miljoen kleuren Bediening Capacitief multitouch aanraakscherm Afmetingen 242.2*189.1*10.5mm Kleur Behuizing zwart Gewicht 610g Accu Ingebouwde lithium polymer 8000mAh

10 5. Opstarten en afsluiten Houd de aan/uit-knop ingedrukt tot het opstartproces van het systeem begint. Start afbeelding Nadat het systeem is gestart, wordt het Android besturingssysteem geladen:

11 Het systeem toont het stand-by scherm; raak het hangslotpictogram aan en beweeg het uit de cirkel om het te openen. Vervolgens verschijnt het bureaublad.

12 Afsluiten: Houd de aan/uitknop ingedrukt totdat een pop-upscherm verschijnt en druk op OK om het apparaat uit te schakelen Aanklikken Druk kort op de aan/uit-knop om naar de stand-by modus te gaan. Druk op de de aan/uit-knop om het apparaat te activeren.

13 6. Bureaublad Als het opstarten klaar is ziet u het bureaublad van Android 4.0 (zie afbeelding hieronder) Het standaard-bureaublad bevat: Statusbalk, Snelzoekbalk, Hoofdmenutabs en een aantal pictogrammen van snelkoppelingen. - Linksonder op de statusbalk zitten 3 belangrijke knoppen: Terugknop, Thuisknop en snelkoppelingsknoppen - Rechtsonder op de status balk ziet u de actuele status van netwerk en batterij, alsmede de tijd. - In de linker bovenhoek ziet u een een snelzoekpictogram waar u kunt intypen wat u op het internet wilt zoeken. - Rechtsboven ziet u een applicatiepictogram. Als u dat aanraakt gaat u naar het scherm voor applicaties.

14 7. Bediening van het hoofdmenu. Druk op de applicatieknop. Het applicatiescherm verschijnt: Op het applicatiescherm kunt u iedere geïnstalleerde applicatie kiezen of het pictogram naar het bureaublad verplaatsen door erop te drukken en het vast te houden.

15 8. Systeem instellingen Druk op het instellingenpictogram in het tabblad hoofdmenu. Het startscherm voor de instellingen verschijnt: Kies het gewenste onderwerp om te bewerken: WIRELESS & NETWERKEN * WiFi APPARAAT * Geluid * Beeldscherm * Opslagcapaciteit * Accu * Apps PERSOONLIJK * Rekeningen & sync * Locatiediensten * Beveiliging * Taal & invoer SYSTEEM * Datum & tijd * Backup & Reset * Toegankelijkheid * Opties voor programmeurs Info

16 A. Wireless & netwerken Zet het WiFi-pictogram op 'AAN' om de WiFi-functie in te schakelen indien nodig Kies het gewenste netwerk. Het onderstaande scherm verschijnt indien het netwerk is beveiligd. Voer het wachtwoord in en druk op 'verbinden' op het scherm. Als het juiste wachtwoord werd ingevoerd, ziet u op het scherm dat u met het netwerk wordt verbonden.

17 B. Beeldscherm - Output-instellingen Dit product ondersteunt HDMI - en LCD-output. De standaardinstelling is LCD-output. Dat betekent dat alle video-output op het beeldscherm van het apparaat wordt weergegeven. Als u HDMI -output wilt gebruiken moet u het externe beeldscherm op het apparaat aansluiten met een HDMI -kabel. De weergave schakelt automatisch om naar het externe beeldscherm.

18 - Helderheid Kies 'Helderheid' om de helderheid van het scherm in te stellen. Aanklikken - Beeldscherm timeout: Om vast te leggen na hoeveel tijd het beeldscherm wordt uitgeschakeld drukt u op 'Slaapstand' en kiest u de gewenste duur.

19 C. Datum- & tijdinstellingen Datum & tijd zijn gemakkelijk in te stellen door 'Autom. tijd en datum te kiezen en 'Automatische tijdzone'. Alternatief kunnen ze handmatig worden ingesteld als volgt: - Datum instellen - Tijd instellen - Tijdzone kiezen - 24-uursformaat gebruiken - Datumformaat kiezen Gebruik de pijl omhoog om met 1 eenheid te verhogen, Gebruik de pijl omlaag om met 1 eenheid te verlagen. U kunt de datum ook invoeren door het datumvenster van de kalender aan te raken.

20 9. Internet U kunt van het internet gebruik maken door aanraken van het browserpictogram en invoeren van een webadres. Enter

21 10. Muziek Druk op het muziekpictogram om naar de interface voor de muziekafspeler te gaan. Hier kunt u alle op het apparaat aanwezige audiobestanden vinden. U kunt bestanden kopiëren via usb of micro-sd-kaart of van het internet downloaden. Als u een titel afspeelt, verschijnt het onderstaande scherm:

22 11. Video Druk op het pictogram 'Video' op het applicatiescherm. De beschikbare videobestanden worden als volgt weergegeven: Druk op het videobestand om het automatisch af te spelen zoals hieronder aangegeven: Aanklikken

23 12. Galerij Druk op het pictogram 'Galerij' op het applicatiescherm. Afbeeldings- en videobestanden verschijnen zoals hieronder: Kies een afbeeldingbestand. De afbeelding word zoals hieronder weergegeven. U kunt in- en uitzoomen, draaien, etc. Aanklikken

24 13. Achtergrondafbeelding Het apparaat ondersteunt de statische afbeeldingen en 3D-afbeeldingen. Er verschijnt een pop-upmenu. Raak een willekeurige plek van het bureaublad aan en houd de plek even vast. Kies een optie als hieronder aangegeven: Kies 'Live achtergronden': U kunt de 3D-achtergrondafbeeldingen kiezen die door het systeem worden aangeboden. Kies Galerij : U kunt de foto of afbeelding voor de achtergrondafbeelding kiezen. Kies 'Achtergronden': U kunt een met door systeem aangeboden statische afbeelding kiezen als achtergrondafbeelding.

25 14. Geluid opnemen Druk op het pictogram 'Hi-Q Mp3 Recorder' op het applicatiescherm. Het onderstaande scherm verschijnt. Aanklikken om de opname te starten Aanklikken om de opname te stoppen Druk op de opnametoets om de opname te starten en op de stoptoets om te stoppen. Daarna verschijnt onderstaande scherm:

26 Druk op het menupictogram en een Playlists, verschijnt zoals hieronder aangegeven: Kies vervolgens de opnamebestanden en druk op 'Afspelen' om af te spelen, zoals hieronder aangegeven:

27 15. Camera Druk op het camerapictogram op het applicatiescherm om naar het hoofdscherm voor de camera te gaan, zoals hieronder weergegeven: Om een foto op te slaan drukt u op de sluitertoets (de blauwe knop), zoals hieronder aangegeven:

28 Om een video op te nemen schuift u de schuifknop naar de videopositie, zoals hieronder aangegeven: Druk op de opnameknop (rode knop) om de video-opname te starten. Om te stoppen drukt u opnieuw op de rode knop:

29 16. Google Play Overtuig u ervan dat u verbinding hebt met het internet. Druk op het 'Play Store'-pictogram en volg de instructies op het applicatiescherm. Het onderstaande scherm verschijnt : Als u geen Gmailaccount hebt, drukt u op de knop 'Een Google-account maken' om een Gmailaccount aan te maken, zoals hieronder aangegeven: Voer uw naam in

30 Voer uw naam in en druk op 'Volgende'. Het volgende scherm verschijnt: Voer uw naam in Aanklikken Stel uw Gmailadres in en druk op 'Volgende'. Het volgende scherm verschijnt: Voer uw wachtwoord in Aanklikken

31 Voer het gewenste wachtwoord in en druk op 'Volgende'. Het onderstaande scherm verschijnt: Kies een beveiligingsvraag en geef het antwoord. Druk op 'Volgende'. Het onderstaande scherm verschijnt. U kunt zich desgewenst later bij Google+ aanmelden. Druk vervolgens op de knop 'Niet Nu'. Het onderstaande scherm verschijnt:

32 Om de aanmelding voor uw Googleaccount af te sluiten drukt u op 'Ik ga akkoord'. Het onderstaande scherm verschijnt: Aanklikken Aanklikken Vul de captcha op het scherm in en druk op 'Volgende'. Het apparaat neemt contact op met de Google server en het onderstaande scherm verschijnt:

33 Na een paar minuten verschijnt het onderstaande scherm: Wacht enige seconden Aanklikken Voer desgewenst uw kredietkaartinformatie in om apps te kunnen kopen bij Google Play. Anders kunt u op 'Overslaan' drukken. Het onderstaande scherm verschijnt:

34 Druk op 'Volgende' om de instellingen van uw Googleaccount af te sluiten. Het onderstaande scherm verschijnt: Aanklikken

35 Nadat u op Accepteren hebt gedrukt om de voorwaarden van Google Play te accepteren, kunt u beginnen met het downloaden van apps van Play Store.

36 17. Overtuig u ervan dat u verbinding hebt met het internet. Druk op het applicatiescherm op het pictogram om naar het programma te gaan. De eerste keer dat u deze App gebruikt moet u de accountinformatie configureren. Zie hieronder: Voer uw adres in Voer uw wachtwoord in Voer uw adres en wachtwoord in en druk op 'Volgende'. Het volgende scherm verschijnt:

37 Kies het accounttype. In het voorbeeld wordt een POP3-account gebruikt en het scherm ziet er als volgt uit: Voer alle informatie van uw account in, zoals gebruikersnaam, wachtwoord en POP3-server. Druk vervolgens op 'Volgende'. Het volgende scherm verschijnt. Voer ook SMTP-server, poort en beveiligingstype in. Vraag uw netwerkbeheerder of internet provider om de details.

38 Als de instellingen correct zijn verschijnt het scherm zoals hieronder: Kies 'Volgende' en voer de accountinformatie in:

39 Druk vervolgens op 'Volgende' om naar de interface te gaan. wordt automatisch gedownload en gesynchroniseerd met de server. Het onderstaande scherm verschijnt: Wacht enige seconden Na een poosje worden alle s geladen zoals op onderstaand scherm

40 Kies een . U kunt lezen en beantwoorden of wissen of desgewenst de aanhang openen.

41 18. Op een pc aansluiten Nadat het apparaat op een pc is aangesloten, verschijnt een pop-upvenster met de mededeling dat nieuwe hardware is gevonden. Druk op 'Annuleren' om deze pop-upmelding te negeren. Raak vervolgens de statusbalk aan, rechtsonder op het bureaublad. er verschijnt een klein pop-upvenster, zoals hieronder: Aanklikken Klik op de balk 'usb-verbinding'. Het scherm moet er nu zo uitzien als hieronder:

42 Druk vervolgens op 'USB-opslag inschakelen' om usb-opslag te activeren. Het scherm verschijnt zoals hieronder: Druk op 'OK' en er verschijnt een nieuw station onder 'My Computer'. Bestanden kunnen nu gekopieerd worden van het apparaat naar de pc en omgekeerd. Om het apparaat van de pc los te koppelen drukt u op 'Turn off usb storage' op het hieronder afgebeelde scherm: usb-toetsenbord en muis. - Ondersteunt plug-and-play usb-muis en toetsenbord.

43 19. Upgraden van de firmware Controleer of de tablet VOLLEDIG GELADEN is voordat u het upgraden start. Het proces voor het upgraden van de Android zal het interne flashgeheugen formatteren. Maak dus een back-up van uw gegevens voordat u de firmware gaat upgraden. Ga naar de website en download het correcte firmware-bestand. Er zijn 3 hoofdbestanden voor het upgraden van de firmware: 1/ BatchTool tool voor het upgraden van de firmware in de PC 2/ Driver driver voor 9.7 capacitatieve tablet Pro4 3/ Update_tve910s_dayao_debug4_r259.img beeldbestand voor het Android besturingssysteem Stap 1) Installatie van de driver: 1/ Schakel de stroom van de tablet UIT. 2/ DRUK op de toets Volume + van de 9.7 tablet Pro 4 en HOUD deze toets INGEDRUKT. 2/ Sluit de tablet aan op de PC met de USB-kabel. 3/ Open Mijn Computer en zoek het onbekende toestel op. Laat de toets vervolgens los. 4/ Update de driver, waarna een beeldscherm getoond wordt zoals hieronder weergegeven wordt:

44 5/ Selecteer Browse my computer for driver software en klik op VOLGENDE. Nu wordt het beeldscherm hieronder getoond: 6/ Ga naar de locatie van de driver directory en klik op Volgende. Nu wordt het beeldscherm hieronder getoond:

45 7/ Selecteer en klik op Install this driver software anyway. Wacht even tot de installatie van de driver uitgevoerd wordt. Nu wordt het beeldscherm hieronder getoond:

46 8/ Nadat de driver van de tablet met succes geïnstalleerd is, wordt onderstaand beeldscherm getoond: Stap 2) Ten uitvoer brengen van de Firmware tool BatchTool: 1/ Open de map BatchTool. 2/ Klik op het uitvoeringsbestand RKBatchTool.exe en klik op Ja om de upgrade-tool te openen in uw PC. Nu wordt het beeldscherm hieronder getoond:

47 3/ De groene icoon 1 geeft aan dat de tablet correct op de PC aangesloten is. 4/ Ga naar de locatie van het firmware-bestand. Zoek naar het bestand met de naam Update_tve910s_dayao_debug4_r259.img en klik op OPEN. Nu wordt het beeldscherm hieronder getoond:

48 5/ Klik op Upgrade om het upgraden van de firmware te starten. Nu wordt het beeldscherm hieronder getoond:

49 6/ Tijdens het upgradeproces dient u het toestel NIET uit te schakelen of de USB-kabel los te maken. 7/ Nadat de tablet met succes geüpgraded is, wordt het beeldscherm hieronder getoond:

50 8/ De tablet zal herstart worden en de upgrading verwerken om het upgraden van de firmware definitief te voltooien. OPMERKING : - Schakel het toestel NIET uit zolang het upgradeproces niet voltooid is. - Druk op de toets RESET als het upgraden nog niet gestart is en herhaal vervolgens bovenstaande procedure. - Controleer of de driver correct geïnstalleerd is.

51 Qware Correspondence address P.O. Box GA Rotterdam The Netherlands

ANDROID 4.0 TABLET-PC

ANDROID 4.0 TABLET-PC QW TB-1280 ANDROID 4.0 TABLET-PC Gebruikershandleiding Inhoud 1. Belangrijkste functies 2. Verpakkingsinhoud 3. Product lay-out 4. Hardware specificaties 5. Opstarten en afsluiten 6. Desktop 7. Menu bediening

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Hardware specificaties 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9.

Nadere informatie

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV

1 Aansluiten op uw TV. Sluit de HDMI poort van de SmarTVstick aan op een HDMI poort van uw TV Stenmark SmarTVstick Handleiding: Inhoudsopgave 1 SmarTVstick aansluiten op een TV 2 Voeding aansluiten Externe apparaten 3 Verbinding met de muis Gebruik 4 Verbinding met het netwerk 5 Schermresolutie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I785D8DCZ Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EMPIRE Intel Tablet Model I785D8DCZ. Deze handleiding geeft een kort overzicht van alle functies van de tablet en is ervoor bedoeld

Nadere informatie

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel.

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel. Edutab2+ Gebruikshandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de Edutab2+. Wij wensen u veel plezier met deze tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies voordat u het apparaat in gebruik neemt,

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT702101

HANDLEIDING DIT702101 HANDLEIDING DIT702101 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10

Gebruiksaanwijzing. User Manual. OV-BaseCore10 Gebruiksaanwijzing User Manual OV-BaseCore10 NEDERLANDSE GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Dank u voor de aanschaf van de Overmax Basecore 10. Wij wensen u veel plezier met de tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Inhoudsopgave 3 Belangrijke veiligheidsinstructies 4 Eerste Kennismaking 4 Inhoud verpakking 5 Voor en zijkant 6 Achterkant 6 De tablet opladen 7 De eerste keer opstarten

Nadere informatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 1. Inhoud van de verpakking 1. 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 2. Overzicht van het apparaat 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 EN

Nadere informatie

HANDLEIDING DIT902104

HANDLEIDING DIT902104 HANDLEIDING DIT902104 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN UNSEREN

Nadere informatie

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 SNELSTARTGIDS MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN INHOUD 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 3. TERUG GAAN NAAR HET VORIGE SCHERM 3 4. DIREKT

Nadere informatie

Handleiding DIT902101

Handleiding DIT902101 Handleiding DIT902101 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Tablet. Gebruikershandleiding QW TB-1317HD ANDROID 4.1 TABLET PC

Tablet. Gebruikershandleiding QW TB-1317HD ANDROID 4.1 TABLET PC Tablet Gebruikershandleiding QW TB-1317HD ANDROID 4.1 TABLET PC 2 Inhoudsopgave Inhoud I. BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN 4 II. III. IV. INTRODUCTIE VAN UW NIEUWE TABLET 5 BELANGRIJKSTE KENMERKEN 6 INHOUD VAN

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

DRAADLOZE HDMI STICK

DRAADLOZE HDMI STICK DRAADLOZE HDMI STICK G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze Draadloze HDMI Stick. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een 3-jarige

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Welkom! In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening HDMI kabel Voedingsadapter Handleiding

Welkom! In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening HDMI kabel Voedingsadapter Handleiding Welkom! U heeft een goede keuze gemaakt met uw nieuwe AFK-Box, Wij wensen u alvast veel kijk plezier. In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u alles aansluit, instellingen veranderd en

Nadere informatie

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding.

ATV Full HD TV Stick. Gebruikershandleiding. ATV Full HD TV Stick Gebruikershandleiding http://europe.mygica.com 1 Inhoud Snelle installatiehandleiding...3 Stroom en HDMI aansluiten...4 KR-34 afstandsbediening...4 Eerste gebruik...5 Deel 1: Inschakelen...5

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing. Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies.

Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing. Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies. Gebruiksaanwijzing Voor het bedienen van dit product, lees, begrijp alstublieft de volgende instructies. Waarschuwingen Voor beter gebruik, lees alstublieft de "gebruiker gids" en volg de aanwijzingen.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl

QUALCORE 1010. Handleiding. Nederlands. www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl QUALCORE 1010 Handleiding Nederlands www.overmax.eu/nl voor service vragen: info@overmax.nl Voorwoord Dank u voor het kopen van de Overmax tablet. Wij wensen u veel plezier met de Qualcore 1010. Lees en

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave Hollywood TV Box Inhoudsopgave 1. Uitpakken en aansluiten... 2 2. Opstarten... 4 3. De Hollywood TV Box gebruiken... 5 4. Een film kijken... 6 5. Ondertiteling instellen... 8 6. Ondertiteling synchroniseren...

Nadere informatie

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt.

Druk niet met scherpe voorwerpen op het oppervlak van het touchscreen. Het touchscreen kan beschadigd raken waardoor het niet meer of onjuist werkt. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 1GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 1

Gebruikshandleiding 1 Gebruikshandleiding 1 Dank u voor de aanschaf van de GoXtreme WiFi actiecamera. Lees alvorens dit product in gebruik te nemen deze gebruikshandleiding zorgvuldig door om het gebruik te optimaliseren en

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R 2 0 1 6 0 8 2 4 INHOUDSOPGAVE 1. Software in 3 stappen geïnstalleerd...1 Stap 1: Downloaden van de software...1 Stap 2: Starten met de installatie...2

Nadere informatie

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk.

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 2GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen, door de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding DIT102201

Handleiding DIT102201 Handleiding DIT102201 Deze handleiding bevat belangrijke veiligheidsvoorschriften en informatie voor correct gebruik. Lees deze handleiding voor gebruik aandachtig door om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8 TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b.

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding

Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Ladibug Document Camera Image Software Gebruikershandleiding Inhoud 1. Introductie...2 2. Systeemvereisten...2 3. Ladibug installeren...3 4. Beginnen met de Ladibug te gebruiken...5 5. Bediening...6 5.1

Nadere informatie

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 10 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Point of view HDMI Smart TV dongel Mini RF Keyboard

Point of view HDMI Smart TV dongel Mini RF Keyboard Point of view HDMI Smart TV dongel Mini RF Keyboard Nederlands Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 1.1. Product introductie

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. MP3-speler. Modelnummer: MP755 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL)

Gebruikshandleiding. MP3-speler. Modelnummer: MP755 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) Gebruikshandleiding MP3-speler Modelnummer: MP755 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be

Downloaded from www.vandenborre.be WATCH ME Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies Watch me is een Bluetooth-horloge en MP3-speler met capacitief touchscreen, u kunt uw vinger gebruiken om een icoontje aan te raken en een submenu

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands

Inhoudsopgave. 114234_ARCHOS 50c Platinum book.indd 81 02/09/2015 10:44:14. Nederlands Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 82 Beschrijving van het apparaat... 83 Aan de slag... 86 Mobiele data & WiFi-verbinding... 90 Scherm Google account & Contacten... 92 Vertrouwd raken met Android

Nadere informatie

Korte handleiding Windows 8.1

Korte handleiding Windows 8.1 Korte handleiding Windows 8.1 Inhoud Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 8.1... 3 Online handleiding... 3 Windows 8.1 opstarten... 3 Windows 8.1 vergrendelingsscherm... 3 Windows-UI... 4 Startscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

Specificaties. Software. Hardware 10.1 High Definition TN LCD Touchscreen (1024x600 pixels) Capacitief multi-touch (5 touch-punten)

Specificaties. Software. Hardware 10.1 High Definition TN LCD Touchscreen (1024x600 pixels) Capacitief multi-touch (5 touch-punten) Deze handleiding bevat belangrijke voorzorgsmaatregelen en informatie voor correct gebruik. Zorg ervoor dat u de handleiding vóór gebruik zorgvuldig heeft doorgelezen om ongelukken te voorkomen. Plaats

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding Nederlands Multifunctionele Digitale camera Gebruikershandleiding ii INHOUD DE ONDERDELEN IDENTIFICEREN... 1 PICTOGRAMMEN OP HET LCD-SCHERM... 2 VOORBEREIDING... 2 Batterijen laden... 2 De SD/MMC-kaart

Nadere informatie

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave

Hollywood TV Box. Inhoudsopgave Hollywood TV Box Inhoudsopgave 1. Uitpakken en aansluiten... 2 2. Opstarten... 4 3. De Hollywood TV Box gebruiken... 5 4. Een film kijken... 6 5. Ondertiteling instellen... 8 6. Ondertiteling synchroniseren...

Nadere informatie

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanzetten 7. PlayNow Box besturen met

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201

Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 Veelgestelde vragen voor Eee Pad TF201 DU6915 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Expert LP250 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211

Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Veelgestelde vragen voor Transformer TF201 DU7211 Bestanden beheren... 2 Hoe krijg ik toegang tot mijn gegevens die opgeslagen zijn op microsd, SD-kaart en USB-apparaat?... 2 Hoe verplaats ik het geselecteerde

Nadere informatie

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten.

MM002 Sweex USB DVB-T Dongle. Belangrijk! Installeer eerst de driver voordat de Sweex USB DVB-T Dongle wordt aangesloten. MM002 Sweex USB DVB-T Dongle Inleiding Stel de Sweex USB DVB-T Dongle niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van verwarmingselementen.

Nadere informatie

TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES

TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES TAB07-100 LUNA 7 TABLET ANDROID 4.1 UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

Gebruikershandleiding V1.0

Gebruikershandleiding V1.0 Gebruikershandleiding V1.0 Hoofd functie omschakel knop. Schakelt tussen videocamera (Camera icoon), Time-lapse (Klok icoon) en Uitzending (Wereldbol icoon) modi. Hoofdmenu Bediening bovenaan Met de volume

Nadere informatie

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP DVC-255IP DVC-1000 IVM-100 V1.x INHOUD: VOORBEREIDING

Nadere informatie

Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 Bluetooth Mini Keyboard...

Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 Bluetooth Mini Keyboard... Point of view HDMI Smart TV dongel TV-HDMI-200BT Nederlands Contents Contents... 1 Algemene mededelingen... 2 Disclaimer... 2 Inhoud van de verpakking... 2 1. HDMI TV dongel... 3 1.1. Product introductie...

Nadere informatie

Installatiehandleiding CT-1024/1029 Extended powerful wifi Antenne voorzien van Alfa AWUS036NEH wifi-adapter

Installatiehandleiding CT-1024/1029 Extended powerful wifi Antenne voorzien van Alfa AWUS036NEH wifi-adapter Uitleg overzicht gevonden netwerken de volgorde van gevonden netwerken kan worden weergegeven op volgorde van: - naam (klik op groene bol "SSID") - kanaal (Channel) - Signal (ontvangststerkte) bij iedere

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk

GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk GEBRUIKERSHANDLEIDING SIGMA ipk Auteursrechten Deze gebruiksaanwijzing is beschermd onder internationale auteursrechtwetten. Geen enkel onderdeel van deze gebruiksaanwijzing mag worden gereproduceerd,

Nadere informatie

HANDLEIDING STREAMBOX PRO

HANDLEIDING STREAMBOX PRO HANDLEIDING STREAMBOX PRO Inhoud 1. Algemene informatie... 3 2. Eerste gebruik... 3 2.1 Aansluitingen... 3 2.2 De afstandsbediening... 4 2.3 Internetconnectie installeren... 4 2.4 Schermverhouding aanpassen...

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING NEDERLANDS/NEDERLANDS WIQ-10013

GEBRUIKSHANDLEIDING NEDERLANDS/NEDERLANDS WIQ-10013 GEBRUIKSHANDLEIDING WIQ-10013 www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. Belangrijke veiligheid- en gebruiksinformatie

Nadere informatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie

1. Prestigio MultiPad 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. Snelstartgids 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 1. Inhoud van de verpakking 1. 2. Voedingsadapter 3. Draaghoes 4. USB-kabel 5. 6. Garantiekaart 7. Wettelijke en veiligheidsinformatie 2. Overzicht van het apparaat 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Installatie Windows 2000 en XP. LW058 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps

Nederlandse versie. Inleiding. Installatie Windows 2000 en XP. LW058 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps LW058 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps Inleiding Stel de Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie

WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken, neem dan contact op met je verkooppunt.

WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken, neem dan contact op met je verkooppunt. WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex USB Webcam 300K with Microphone. Met deze webcam kun je gemakkelijk video- en voicechatten

Nadere informatie

F-Series Desktop Gebruikershandleiding

F-Series Desktop Gebruikershandleiding F-Series Desktop Gebruikershandleiding F20 nl Nederlands Inhoudsopgave Toets naar iconen in tekst...3 Wat is F-Series Desktop?...4 Hoe installeer ik F-Series Desktop op mijn computer?...4 Hoe abonneer

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

TIQ DUTCH / NEDERLANDS

TIQ DUTCH / NEDERLANDS TIQ-10093 DUTCH / NEDERLANDS Belangrijke veiligheidsinformatie WAARSCHUWING: Lees alle hieronder vermelde veiligheidsinformatie voordat u deze tablet PC in gebruik neemt. 1. Uit de elektrostatische ontladingtest

Nadere informatie

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem (2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem Raadpleeg eerst de Quick-Start Guide voor het installeren van uw DSL-aansluiting voordat u deze handleiding leest. Versie 30-08-02 Handleiding

Nadere informatie

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01 Uiterlijk 3 2 1 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets NED 01 13 4.MicroUSB-poort 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Schakelaar voor batterijvoeding 6.Toets pagina omhoog 7.Inschakeltoets 8.OK-toets 9.Toets pagina

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding

EnVivo EZ Converter. Gebruikershandleiding EnVivo EZ Converter Gebruikershandleiding op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 4 OPMERKINGEN... 4 FUNCTIES... 5 SPECIFICATIES... 5 SYSTEEMEISEN... 5 INHOUD VAN DE VERPAKKING

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Stereomicrofoon STM10 Inhoudsopgave Basisprincipes...3 Functieoverzicht...3 Overzicht hardware...3 Montage...4 De microfoon gebruiken...5 Geluid opnemen...5 Geluid voor video opnemen...8

Nadere informatie

Handleiding MP Soundblaster

Handleiding MP Soundblaster Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES

TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES TAB364 GOTAB GRAVITY 8 TABLET ANDROID 4.1.1 JELLY BEAN UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle

Nadere informatie

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen 0 Korte introductie De MP217SP is een digitale, draagbare muziekspeler van een nieuwe generatie, met ondersteuning voor het MP3/WMA/WAV-formaat en een perfecte geluidskwaliteit. De speler heeft bovendien

Nadere informatie

Installeren driver M-1023Q voor firmware update.

Installeren driver M-1023Q voor firmware update. Installeren driver M-1023Q voor firmware update. 1. Zet vóór de firmware update de USB Foutopsporing mode in de Tablet aan. 2. Pak het update zip pakket uit in een aparte map en ga vanuit die map werken.

Nadere informatie

Aan de slag met de Easi-Speak

Aan de slag met de Easi-Speak Aan de slag met de Easi-Speak Zing de sterren van de hemel of neem interessante interviews af! Door het microfoonontwerp is het product erg aantrekkelijk voor kinderen om te gebruiken. Laat uw leerlingen

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging app... 2 1.1 Installatie... 2 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 2.2 Gebruik... 6 1. Smart Home Beveiliging app Met

Nadere informatie