Kleine vernuftigheden, groot effect zonder mooidoenerij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kleine vernuftigheden, groot effect zonder mooidoenerij"

Transcriptie

1 PERSBERICHT VERBORGEN HELDEN Kleine vernuftigheden, groot effect zonder mooidoenerij Al 50 jaar lang staat Silhouette symbool voor authentiek, innovatief en trendy design. Authentiek en innovatief, omdat het design van onze brillen aantoont hoe een functionele, esthetisch perfecte bril er precies kan uitzien. Trendy, omdat onze modellen dankzij baanbrekende innovaties de lat keer op keer hoger leggen in de brillenwereld. Tot het einde van de jaren 1990 dacht men dat randen, scharnieren en schroeven onmisbaar waren. Maar Silhouette werkte aan een vooruitstrevend concept. Het legde de focus op het essentiële. Alles wat voor de drager niet nuttig of absoluut noodzakelijk was, ruimde plaats. In de vaste overtuiging dat less echt wel more is, is Silhouette zijn minimalistische ontwerpprincipe al die jaren tot in de kleinste details trouw gebleven mét onwrikbare investeringen in kwaliteit, onderzoek en technologie. Minimalisme is allesbehalve eenvoudig. Er komt heel wat bij kijken: innovatieve hightech oplossingen, voortdurende evoluties (op het vlak van design en materialen) en vooral een constant en precies oog voor details. Net deze wisselwerking tussen design, onderzoek en ontwikkeling maakt van Silhouette het bedrijf dat het nu is. Deze uiterst efficiënte, technische details (zoals scharnieren, glazen en verbindingsstukken zonder schroeven) zijn met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Het zijn de verborgen helden van alle Silhouette brillen. Samen vormen ze een uniek, wondermooi geheel. Scharnieren 2.0 zonder schroeven, onderhoudsvriendelijk en ongelooflijk duurzaam Alledaagse dingen trekken gewoonlijk niet veel aandacht, ook al hebben ze een belangrijke functie. Een van die dingen is de scharnier. We kunnen gewoon niet zonder. In de brillenindustrie gebruiken we scharnieren al 700 jaar. En al bijna net zo lang wordt er geen aandacht aan besteed, behalve als er een schroefje loskomt. Maar toen Silhouette in 1999 de Titan Minimal Art, zijn revolutionaire scharnier- en schroefloze brillen, voorstelde, behoorden losse schroeven voorgoed tot het verleden. Toch voor wie een bril van Silhouette koos. Tot dat moment was een scharnier gewoon een technisch en functioneel onderdeel dat zo goed mogelijk weggestopt werd aan de binnenkant van een bril, vertelt Rupert Spindelbalker, hoofd van de afdeling Research & Development, over het begin van het schroefloze verhaal achter de designerscharnieren van Silhouette. Maar achter een stukje hightech titanium van amper 0,9 mm dik kun je helemaal niets verbergen!

2 De standaardoplossingen van toen pasten gewoonweg niet bij de pure lijnen van Silhouette. Daarom hebben we schroefloze designerscharnieren ontwikkeld. Dit baanbrekende technologische en esthetische concept gaat vandaag nog altijd mee en staat garant voor een functioneel en onweerstaanbaar geheel. Dit kleine, innovatieve onderdeel van de Silhouette brillen heeft ondertussen wel een hele weg afgelegd. Sinds 1998 heeft geen enkele scharnier van Silhouette nog schroeven. De innovatieve verbindingen van metaal en plastic vertonen de beste wrijvingseigenschappen en zijn gemakkelijk te onderhouden. Zo kunnen specialisten de veren heel gemakkelijk, snel en zonder gereedschap aanbrengen en verwijderen. Bovendien profiteren brildragers tegenwoordig volop van de voordelen van de huidige generatie scharnieren. Die zijn licht en flexibel, maar ook duurzaam en onbreekbaar. Losse of verdwenen schroeven behoren nu echt tot het verleden. Waarom Silhouette brillen maakt, is kristalhelder: het merk wil innovatieve en esthetische ontwerpen bedenken die het leven lichter maken. Op basis van de specifieke behoeften van brildragers heeft Silhouette drie scharniersystemen ontwikkeld: 1.De gepatenteerde knipscharnier is een van de prominente eigenschappen van de flexibele, aanpasbare pasvorm van de titaniumveren op de Silhouette Lite Touch. Het schuivende gedeelte of de rotor is gemaakt van SPX+ polymeer composietmateriaal en zit in de veren ingebouwd. Daar rond zit het onderdeel dat Rupert Spindelbalker beschrijft als een open haak uit titanium die gemakkelijk vastgeklemd kan worden dankzij de enorme flexibiliteit van dit hightech materiaal. 2.Met de ronde scharnier (zoals op de Titan Harmony van Silhouette) bestaat de veer die rond het schuivende gedeelte aan het zijstuk vastgeklemd wordt uit twee elementen in hightech plastic. Wanneer die boven- en onderaan in het gesloten oogje geklikt worden, vormen ze een schijfje waaraan de veren worden vastgemaakt. 3.De meest verfijnde oplossing is hoe dan ook die zonder scharnieren: een flexibele veerzone in het zijstuk, zoals bij het legendarische Silhouette icoon Titan Minimal Art en de plastic SPX Art brillen, neemt de functie van de scharnieren over. Door het optimale gebruik van de verschillende materiaaleigenschappen blijft de flexibele veerzone zo elastisch en stabiel mogelijk. Het zijstuk neemt dus altijd terug zijn originele vorm aan.

3 Dankzij de scharnierloze scharnier luidde Silhouette 15 jaar geleden het tijdperk van de scharnierloze brillen in. Opnieuw een ware revolutie in de brillensector. Maar het is typisch voor Silhouette om van iets goeds nog iets beters te willen maken. Daarom is zelfs de eenvoudige bladveer uit hightech titanium uit de nieuwe Silhouette collectie Titan Minimal Art The Icon het summum van materialen, vakmanschap, kwaliteit en formaat. Glazen plaatsen op randloze brillen. Een bijzondere uitdaging... en oplossing Randloze brillen uitrusten met glazen is een optisch huzarenstukje. Dat was het al toen Silhouette in de jaren 1990 aan deze oplossing begon te werken, en dat is het nu nog altijd. Spanningsbarsten ontstaan vaak wanneer een glas doorboord en met schroeven vastgemaakt wordt. Silhouette loste dit probleem in 1998 op met mechanisch geoptimaliseerde glazen en nog belangrijker een nieuwe methode om glazen vast te maken zonder schroeven. Die lijkt op het schroef-en-plugprincipe: zo klein mogelijke kegelvormige, metalen pinnetjes (met een haak in plaats van draad) worden op de neusbrug gelast. Door het glas worden ze aangesloten op hun tegenhanger, een plastic spoel met een dempende werking. De complexe eenvoud en de onderdelen van dit erg geavanceerde beglazingsysteem werden voortdurend bijgeschaafd. Het resultaat: vandaag de dag is het over de hele wereld de beste methode om randloze brillen van glazen te voorzien. De voordelen van deze eenvoudige, ingenieuze verborgen helden zijn duidelijk: onderhoudsvriendelijke brillen met minder poespas, spanningsvrij vakmanschap en glazen die probleemloos gewisseld kunnen worden. Een revolutie: schroefloze beglazing van brillen met volledig rand uit hightech titanium Het flex lens lock voor het eerst gebruikt op de Titan Notion is sinds juli 2013 op de markt en vormt nu al een van de meest baanbrekende vernieuwingen van Silhouette. Als je een bril met een volledig rand uit hightech titanium wilt ontwerpen, heb je bijzonder fijne randen nodig. Een uitdaging die Silhouette graag aanging. Het bedrijf stelde ongelooflijk hoge eisen op het vlak van functionaliteit, comfort en esthetiek.

4 De technologie wordt in het zijstuk verwerkt en is dus onzichtbaar voor de drager. Onder- en bovenaan de opening van het metalen oogje in het zijstuk worden dunne plaatjes gelast. Daarna worden hun uiteinden met elkaar verbonden. Zo ontstaat een verend effect, waardoor je de glazen zonder schroeven of gereedschap in het flexibele metalen oogje kunt vastklikken. Qua meesterlijke verfijning kent het flex lens lock zijn gelijke niet. Dit systeem belichaamt dan ook ten volle de perfecte combinatie van technologie en minimalistisch design die Silhouette kenmerkt. Plastic en metaal. Kleine, schroefloze verbindingen van topklasse Silhouette streeft zijn innovatieve visie op brillen tot in de kleinste details na. Geen enkel onderdeel wordt willekeurig geplaatst; niets wordt aan het toeval overgelaten. In elk onderdeel, hoe klein ook, steekt even veel aandacht, onderzoek en innovatie als in de hele bril. De doelstellingen die Silhouette haalt zijn maar kleine stapjes in een heel proces. Anders gezegd: vanaf dit punt wordt het pas echt interessant voor de ontwerpers, ontwikkelaars en technici bij Silhouette. Denk maar aan de verbinding van de neusbrug en - kussentjes bijvoorbeeld. Daarvoor combineert Silhouette de uitstekende veringseigenschappen en geweldige flexibiliteit van twee hightech materialen: titanium en SPX+. Een metalen, lusvormige verlenging verbindt de neuskussentjes met de brug. Die lus wordt in de geïntegreerde opening van de kussentjes vastgemaakt en beschikt bovendien over een stabiliserende buffer uit SPX+. Die verlaagt ook het geluid wanneer de bril neergelegd wordt. Daarnaast plaatst men een apart geproduceerde golf op het deel van de brilveer dat uit hightech titanium bestaat. De tegenhanger wordt in het plastic gedeelte gespoten. De essentie? Twee elementen met minimale kruisingen die niet te zien zijn met het blote oog, worden mechanisch met elkaar verbonden. De twee golven (met amper één kruising, die bovendien onzichtbaar is) liggen op elkaar, zoals een dubbele spiraal. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen een superveerkrachtig geheel. Vooruitgang is het resultaat van een continue zoektocht naar verbetering. Silhouette wil van een bril een uiterst functioneel, aantrekkelijk accessoire maken en op dat vlak heeft het bedrijf al heel wat belangrijke resultaten geboekt. De wil om iets bekends altijd maar weer te herwerken blijkt al decennialang uit alle Silhouette producten. En uit alle revolutionaire ontwikkelingen op het vlak van design, materialen en vakmanschap. Wie innovatief wil zijn, mag zich niet beperken tot wat aan het oppervlak te zien is. Je moet dieper graven, tot in het kleinste detail zelfs als het op het ontwerp aankomt. Daar is Silhouette rotsvast van overtuigd. En daar staat Silhouette ook voor, vandaag én morgen. Zijn verborgen helden zijn daar het beste bewijs van.

5 Klaus Schmied, mede-eigenaar van Silhouette international, over de aanpak voor de toekomst: Elke succesvolle stap in het ontwerp van, het onderzoek naar en de ontwikkeling van onze brillen hoe klein ook betekent altijd het begin en het einde voor Silhouette. En er is geen enkele reden waarom deze sterke wil om nog beter te doen ons bedrijf niet naar een hoger niveau kan tillen. Feiten: Minimalisme vraagt innovatieve hightech oplossingen, een continue ontwikkeling op het vlak van ontwerpen en materialen, en een uitstekend oog voor details. Een onwrikbare wisselwerking tussen design en onderzoek & ontwikkeling is de grootste prioriteit van Silhouette. Verdere ontwikkeling van een zuiver technische scharnier naar een designerscharnier van Silhouette. Design en technologie creëren samen een functioneel, esthetisch geheel. De beste wrijvingseigenschappen aan de scharnieren dankzij innovatieve verbindingen van metaal en plastic. Alle scharnieren van Silhouette zijn onderhoudsvriendelijk, licht en flexibel, maar toch duurzaam en onbreekbaar. Verdwenen schroeven behoren voorgoed tot het verleden. Innovatief, mooi en licht. Door de eigenschappen van de materialen optimaal te benutten, ontwikkelde Silhouette drie scharniersystemen op maat van de drager: de knipscharnier, de ronde scharnier en de scharnierloze oplossing. Silhouette ontwikkelde een geavanceerd systeem om randloze brillen van glazen te voorzien. Spanningsbarsten zijn voortaan verleden tijd. Flex lens lock van Silhouette, schroefloze beglazing bij brillen met een volledig metalen rand: de drager ziet de techniek niet omdat ze in het zijstuk geïntegreerd is. De nieuwste hightech innovatie van Silhouette. Silhouette combineert de uitstekende veringseigenschappen en geweldige flexibiliteit van twee hightech materialen: titanium en SPX+. Voor meer informatie kan u contact opnemen met: Foudraine Optiek Wilhelminaplein 18, 5684 VL Best

Christophe Van Couteren

Christophe Van Couteren Christophe Van Couteren The world is your wallpaper, extend your living room to the outside. Zicht op de wereld Het Hi-Finity schuifraamsysteem van Reynaers Aluminium kadert in de hedendaagse architectuur

Nadere informatie

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Meteen gebruiksklaar We leven in een tijd waarin snelheid allesbepalend is: snel, direct en to-the-point. Fuse, een nieuwe generatie

Nadere informatie

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN 2 HET RESULTAAT VAN EEN VOORTDURENDE EVOLUTIE We streven al bijna 150 jaar hetzelfde doel na. We willen het leven van mensen aangenamer maken met baanbrekende

Nadere informatie

Janisol HI. Sterker staal voor sterke isolatie

Janisol HI. Sterker staal voor sterke isolatie Janisol HI Sterker staal voor sterke isolatie De nieuwe standaard voor thermische isolatie Janisol HI combineert verfijnde esthetiek met technisch raffinement. Slanke profielen maken een elegante architectuur

Nadere informatie

E P D M. E x c e l l e n c e. Sure-Seal AFX-programme

E P D M. E x c e l l e n c e. Sure-Seal AFX-programme E P D M E x c e l l e n c e Sure-Seal AFX-programme INDUSTRIE-DAKEN PRIVE-DAKEN ENERGIE-DAKEN TERRAS-DAKEN GROEN-DAKEN SecuOne Excellence in EPDM I.R.S-Btech Aantrekkelijk en vernieuwend van geest, net

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

COMFORT ZONDER COMPROMIS.

COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT ZONDER COMPROMIS. COMFORT INNOVATIE Wetenschappelijk ontwikkeld en ergonomisch ontworpen voor het beste comfort. Recente onderzoeken bevestigen het opnieuw: wanneer je een bril koopt is draagcomfort

Nadere informatie

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen Het nieuwe Systeem Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen De bedrijfswageninrichting van vandaag is gemaakt uit aluminium Het systeem is natuurlijk van ALUCA. Brandstof besparen

Nadere informatie

copper art & silver art

copper art & silver art Synthetische afdichtingsoplossingen innovatie flexibel creatief kwaliteit copper art & silver art copper art & silver art een opmerkelijk esthetische kwaliteit voor een innovatieve dakbedekking synthetisch

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 ARCHE BAD COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig object, het is ook een stijvol accessoire en een mode-artikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

We believe there is no substitute for the beauty of natural daylight

We believe there is no substitute for the beauty of natural daylight We believe there is no substitute for the beauty of natural daylight Ons verhaal Met VALO creëren we innovatieve rolgordijnen met oog voor een strak en architecturaal design. VALO zoekt als specialist

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

HOET EYEWEAR en HOET COUTURE

HOET EYEWEAR en HOET COUTURE 1 HOET EYEWEAR en HOET COUTURE Beide brillencollecties, zowel Hoet Eyewear als Hoet Couture zijn onopvallend opvallend. Ze worden ontworpen voor consumenten die geen behoefte hebben aan status maar wel

Nadere informatie

SL3O-ISO. Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE

SL3O-ISO. Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE SL3O-ISO Slank, geïsoleerd stalen profielsysteem voor, ramen, deuren en gevels EER LICHT! ON THE EDGE ON THE edge Perfectie MHB, de Design & Build gevelproducent is in 1938 opgericht door Johan Mathijssen,

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

Mileage. persbericht. De legendarische pilotenbril gezien door Alain Mikli...

Mileage. persbericht. De legendarische pilotenbril gezien door Alain Mikli... Mileage persbericht De legendarische pilotenbril gezien door Alain Mikli... Een nieuw label van het merk Alain Mikli en een nieuwe collectie : met Mileage vindt de beroemde ontwerper de pilotenbril opnieuw

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

DIEFAC_scherp door innovatie

DIEFAC_scherp door innovatie DIEFAC_scherp door innovatie DIEFAC_scherp door kwaliteit DIEFAC_scherp door ervaring DIEFAC ontwikkelt stansvormen, uitbreeksystemen, modellen, prägen, stans-/rilplaten, braille-/preegsystemen, separeergereedschappen

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Slank, stalen profielsysteem voor (brandwerende) binnendeuren- en puien

Slank, stalen profielsysteem voor (brandwerende) binnendeuren- en puien SL3O Slank, stalen profielsysteem voor (brandwerende) binnendeuren- en puien ON THE edge Perfectie MHB, de Design & Build gevelproducent is in 1938 opgericht door Johan Mathijssen, maar de geschiedenis

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

Putty Eén druk op de knop. Express. Penta Putty & Ultra-Light Body. Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal

Putty Eén druk op de knop. Express. Penta Putty & Ultra-Light Body. Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal Putty Eén druk op de knop Express Penta Putty & Ultra- Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal Pentamix 2: Constante beschikbaarheid van topkwaliteit in een recordtijd Gestandaardiseerde, telkens reproduceerbare

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

ASSA ABLOY K800. Een nieuwe dimensie in veiligheid. Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034

ASSA ABLOY K800. Een nieuwe dimensie in veiligheid. Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034 Een nieuwe dimensie in veiligheid Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034 2 Een nieuwe generatie sluitsystemen. Een belangrijke factor voor de veiligheid van een object is de keuze van een sluitsysteem

Nadere informatie

Roto NT. Roto NT Designo Alu. Raam- en deurtechnologie. 's Werelds bestverkochte draaikiep-beslagsysteem voor ramen en balkondeuren

Roto NT. Roto NT Designo Alu. Raam- en deurtechnologie. 's Werelds bestverkochte draaikiep-beslagsysteem voor ramen en balkondeuren Raam- en deurtechnologie Roto NT 's Werelds bestverkochte draaikiep-beslagsysteem voor ramen en balkondeuren Roto NT Designo Alu Het verdektliggend draaikiep-beslagsysteem voor aluminium profielen met

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering MaarsMetaLine Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering van elke systeemwand. Perfectie plus

Nadere informatie

BREEDVELD is al sinds 1906 een inspiratiebron voor (interieur)architecten, eindgebruikers en aannemers. Gestart als interieur bouw er en sinds de

BREEDVELD is al sinds 1906 een inspiratiebron voor (interieur)architecten, eindgebruikers en aannemers. Gestart als interieur bouw er en sinds de BREEDVELD is al sinds 1906 een inspiratiebron voor (interieur)architecten, eindgebruikers en aannemers. Gestart als interieur bouw er en sinds de jaren 70 producent van mobiele wandsystemen. De opgebouwde

Nadere informatie

Al meer dan 125 jaar heeft PARKER zich gevestigd als een pionier op het Fine Writing veld in zowel de technologie als design.

Al meer dan 125 jaar heeft PARKER zich gevestigd als een pionier op het Fine Writing veld in zowel de technologie als design. by Al meer dan 125 jaar heeft PARKER zich gevestigd als een pionier op het Fine Writing veld in zowel de technologie als design. Onstaan uit het verlangen van part-time verkoper George Parker voor een

Nadere informatie

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding

Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding Ringtone speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Catalogus aluminium ramen &

Catalogus aluminium ramen & Catalogus aluminium ramen & buitendeuren Reynaers Vermelde prijzen zijn Z/BTW Mail: info@mvgspecial.be - website: www.mvgspecial.be Gsm: 0475/ 59 33 56 - Tel: 02/ 657 43 73 Aluminium Raam-en deursystemen

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie

Concept store HAY design

Concept store HAY design Concept store HAY design Kelly van den Dries K l a s : 4 W G 4 O H M C R o t t e r d a m I n t e r i e u r a d v i s e r i n g 1 Voorwoord Voor het vak interieuradvisering mocht ik een concept store bedenken.

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

In de Widex-filosofie staan drie aspecten centraal vormgeving, technologie en milieu.

In de Widex-filosofie staan drie aspecten centraal vormgeving, technologie en milieu. The natural ChoiCe In de Widex-filosofie staan drie aspecten centraal vormgeving, technologie en milieu. The natural Choice Het helpen van slechthorenden is hoewel uitdagend - niet altijd eenvoudig. Elk

Nadere informatie

TA'OR BOX Functioneel design in hout

TA'OR BOX Functioneel design in hout TA'OR BOX Functioneel design in hout 1 Concept CUBICS VOOR ORGANISATIE GEKWARTIERD HOUTFINEER Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade.

DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade. DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade.be Ariade maakt deel uit van Deaplus en geldt als het nec-plus-ultra

Nadere informatie

www.deaplus.be Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings.

www.deaplus.be Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings. Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings. Dankzij de hoogtechnologische productie -en afwerkingslijnen garandeert Deaplus

Nadere informatie

Het 5 liter vaatje met geïntegreerd druksysteem PAC KAG I NG GROUP

Het 5 liter vaatje met geïntegreerd druksysteem PAC KAG I NG GROUP Het 5 liter vaatje met geïntegreerd druksysteem PAC KAG I NG GROUP INNOVATIEF DESIGN, MODERNE TECHNOLOGIE. Perfecte vormen en een slanke en aantrekkelijke uitstraling. Ontdek het eigentijdse design van

Nadere informatie

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding

Wifi antenne iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

TA'OR box Functioneel design in hout

TA'OR box Functioneel design in hout TA'OR box Functioneel design in hout 1 Concept Cubics voor organisatie Gekwartierd houtfineer Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

Ambacht in een nieuw jasje

Ambacht in een nieuw jasje 1. Ambacht in een nieuw jasje Inhoud Hollandse ambacht in een nieuw jasje Batavia 4 Rembrand 5 Duroflame productieproces 7 Pelle 8 Rinus 9 Dit mag jij als klant van ons verwachten 10 De behaaglijke, gezellige

Nadere informatie

argenta opening doors Kennismakingsbrochure

argenta opening doors Kennismakingsbrochure argenta Kennismakingsbrochure Inleiding Argent Alu: dé referentie voor het openen van deuren Opgericht in 1909 is Argent Alu, beter bekend onder de merknaam argenta, al meer dan 100 jaar actief in de ontwikkeling

Nadere informatie

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS unieke technologie & professionele toepassingen ICS is het intelligente systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met een uitgekiende, unieke

Nadere informatie

OPTIMALE PRESTATIES DOOR EEN WEERGALOOS CONCEPT

OPTIMALE PRESTATIES DOOR EEN WEERGALOOS CONCEPT OPTIMALE PRESTATIES DOOR EEN WEERGALOOS CONCEPT Q.PEAK-G4.1 EN Q.PEAK BLK-G4.1 VORM EN FUNCTIE EEN KRACHTIGE COMBINATIE Q.PEAK-G4.1 - baanbrekende prestaties in een uiterst aantrekkelijke vormgeving Haal

Nadere informatie

DESIGN. Binnen en buiten, atijd in harmonie. Het Artline raam is kunst met. een doel. Kwaliteit, maximale lichtinval en comfort.

DESIGN. Binnen en buiten, atijd in harmonie. Het Artline raam is kunst met. een doel. Kwaliteit, maximale lichtinval en comfort. DESIGN Binnen en buiten, atijd in harmonie. Het Artline raam is kunst met een doel. Kwaliteit, maximale lichtinval en comfort. Het design als kunstobject: functioneel en esthetisch. Design dat inspeelt

Nadere informatie

Stapelstoelen met strakke belijning.

Stapelstoelen met strakke belijning. outline Stapelstoelen met strakke belijning. Strak en tijdloos van vormgeving, optisch licht en tot in detail afgewerkt. De vormgeving loopt consequent door in de functionele aspecten: dankzij de slanke

Nadere informatie

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis PERSBERICHT Uitbreiding van de klassieke µ-serie De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis Aartselaar, 7 januari 2009 De populaire Olympus µ-serie is uitgebreid

Nadere informatie

COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS nl.indd 1 26/02/14 15:33 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

was nog nooit Er cool uitzien zo veilig 3M Premium Oogbescherming 3M Veiligheidsproducten

was nog nooit Er cool uitzien zo veilig 3M Premium Oogbescherming 3M Veiligheidsproducten 3M Veiligheidsproducten Oogbescherming 3M Premium Oogbescherming Er cool uitzien was nog nooit zo veilig Geen compromissen: elegant design gecombineerd met complete bescherming Het nieuwe gamma van 3M

Nadere informatie

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen We zijn uniek. SYNEGO NL Uitzonderlijke ramen We hebben onze eigen stijl. EEN RAAM ZOALS GEEN ANDER Het perfecte samenspel tussen functionaliteit en design Grote raamoppervlakken, goed verlichte ruimtes,

Nadere informatie

COCOS PLUS COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014

COCOS PLUS COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur

Nadere informatie

Nieuwe generatie DAP OPTIMA projectieschermen

Nieuwe generatie DAP OPTIMA projectieschermen M a c a d a I n n o v i s i o n B V N i e u w s b r i e f n o v e m b e r 2 0 1 3 Nieuwe generatie DAP OPTIMA projectieschermen Al sinds onze bedrijfsstart in 1996 staat Macada Innovision bekend als specialist

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijvol accessoire en een modeartikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max.

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max. CABERNET W-802 W 80 40 88 1,5 min. 2 max. CABERNET Product Artikel Kg W-802 80 W-802 Paneel 4-5 Kg 5Un 120Un N 40 88 1,5 min. 2 max. 0,32 m 2 HET BEDRIJF Bolucchi is partner van het eerste uur van PanelPiedra

Nadere informatie

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega.

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. We staan op de drempel van een nieuw douchetijdperk. Eindelijk kan men ook thuis in de eigen badkamer water als een natuurverschijnsel

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

ARTLINE. Light is more.

ARTLINE. Light is more. ARTLINE Light is more www.sapabuildingsystems.co.uk 1 DESIGN Binnen en buiten, atijd in harmonie. Het Artline raam is kunst met een doel. Kwaliteit, maximale lichtinval en comfort. Het design als kunstobject:

Nadere informatie

Speaker iphone 4 Installatie handleiding

Speaker iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

De DESIGN 760 D GREEN met bijbehorende studio-schoorsteenmantels De nieuwe revolutionaire dubbelzijdige houthaard

De DESIGN 760 D GREEN met bijbehorende studio-schoorsteenmantels De nieuwe revolutionaire dubbelzijdige houthaard PERSBERICHT - NIEUW IN 2013-2014 De DESIGN 760 D GREEN met bijbehorende studio-schoorsteenmantels De nieuwe revolutionaire dubbelzijdige houthaard De dubbelzijdige houthaard van BG, de belangrijkste nieuwigheid

Nadere informatie

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD.

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. NIEUW -- NIEUW -- NIEUW -- GELTEX!! Zo'n 20 jaar geleden kwam er traagschuim op de markt. Nu, 20 jaar later, is er een nieuwe ontwikkeling.

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming 23 Wetgeving met betrekking tot oog en gelaatsbescherming De wettelijke verantwoordelijkheden Volgens de Europese wetgeving moeten werkgevers de noodzaak van persoonlijke

Nadere informatie

1961-2011. New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE

1961-2011. New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE 1961-2011 New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE Van pioniers tot meesters: een halve eeuw onovertroffen productiviteit. NOG EEN WERELDPRIMEUR! In 1961 zorgde New Holland

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

GluePRO. Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig.

GluePRO. Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig. GluePRO Lijmen voor professionals. Snel en nauwkeurig. Welkom STEINEL Rubrikbezeichnung bij de nieuwe dimensie van heet verlijmen. Niets minder dan het allerbeste lijmpistool! Dat was de uitdaging die

Nadere informatie

MCS. Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid

MCS. Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid MCS Het baanbrekende systeem voor ongeëvenaarde veiligheid MCS unieke technologie & complexe toepassingen Magn De veiligheidstechniek van MCS werd in nauwe samenwerking met technische universiteiten ontwikkeld

Nadere informatie

De evolutie van de JumpSeat

De evolutie van de JumpSeat JumpSeat De evolutie van de JumpSeat Vele wegen leiden naar innovatie. Bovendien is niet te voorspellen welk idee een volgende doorbraak in design zal opleveren. De transformatie van vaste bestoeling werd

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

Nuon Helianthos. Een doorbraak in zonne-energie.

Nuon Helianthos. Een doorbraak in zonne-energie. Nuon Helianthos Een doorbraak in zonne-energie. 2 Nuon Helianthos Een doorbraak in zonne-energie. Nuon Helianthos 3 Een duurzame samenleving staat hoog op de politieke en maatschappelijke agenda. Een wezenlijke

Nadere informatie

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend.

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. 02 03 L-Door. Enkel sectionele poorten. 04 Sectionele garagepoorten. Niets dan voordelen. 06 L-Door. Sectionele poorten op maat. 08 L-Door. Niets wordt aan het

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T ilook_move van KEUCO: de perfecte metgezel voor gezichtsverzorging Verlichte cosmeticaspiegel scoort dankzij eenvoudige montage en bediening Een cosmeticaspiegel staat hoog op de populariteitsschaal van

Nadere informatie

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 3 Create your personal space De badkamer is de ruimte waar u alle vrijheid krijgt. Niemand maakt die beter

Nadere informatie

Live Communications Server en Office Communicator bij Bugaboo

Live Communications Server en Office Communicator bij Bugaboo Live Communications Server en Office Communicator bij Bugaboo Innovatieve samenwerking bij Bugaboo: betere communicatie en minder e-mail Het designbedrijf Bugaboo bekend van de baanbrekende kinderwagens

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP www.accoya.com HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP HOUTEN TERRASSEN: EEN REVOLUTIONAIR ONZICHTBAAR BEVESTIGINGSSYSTEEM www.novlek.com ACCOYA -HOUT WORDT GEMAAKT VAN SNELGROEIEND HOUT UIT DUURZAAM

Nadere informatie

Fairo 60. Fairo Gesloten gashaard. Detail

Fairo 60. Fairo Gesloten gashaard. Detail Noviteiten Fairo Gesloten gashaard Fairo 60 Fairo 60 340 606 Na een gedegen marktonderzoek heeft Kal-fire een geheel nieuw concept gesloten gashaarden ontwikkeld. Een haard die alléén aan de bovenzijde

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

De veelzijdige beveiliging

De veelzijdige beveiliging De veelzijdige beveiliging Xesar Het sluitsysteem voor complexe toepassingen De veelzijdige beveiliging voor professioneel gebruik Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem

Nadere informatie

JOIN THE REVOLUTION. TA'OR BOX

JOIN THE REVOLUTION. TA'OR BOX JOIN THE REVOLUTION. TA'OR BOX DE TOEKOMST MOET JE NIET VOORSPELLEN MAAR MOGELIJK MAKEN. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY TA'OR BOX. HET NIEUWE BOXSYSTEEM VOOR HOUTEN LADES. 4 5 KWALITEIT OPNIEUW BELEVEN. Wanneer

Nadere informatie

De juiste partners voor uw innovaties

De juiste partners voor uw innovaties De juiste partners voor uw innovaties Een project van: Ondernemer met innovatieplan Juiste partner(s) Kennis Financiering Ondernemers Overheid Onderzoekers Onderwijs Innovatief idee verdient partnerschap

Nadere informatie

Nieuw: Smeg 50's Retro Style broodrooster voor 4 boterhammen.

Nieuw: Smeg 50's Retro Style broodrooster voor 4 boterhammen. Nieuw: Smeg 50's Retro Style broodrooster voor 4 boterhammen. Een kleine vorm van alledaagse luxe. De Smeg 50 s Retro Style collectie klein huishoudelijke apparaten verwelkomt een nieuw stijlicoon in de

Nadere informatie

Viega Advantix-douchegoot. Aantrekkelijk design, flexibel te combineren.

Viega Advantix-douchegoot. Aantrekkelijk design, flexibel te combineren. Viega Advantix-douchegoot Aantrekkelijk design, flexibel te combineren. 2 Viega Advantix-douchegoot Viega Advantix-douchegoot Altijd uitstekend in vorm, in elke badkamer. De eisen aan de vormgeving van

Nadere informatie