Je kan ons herkennen aan onze koningsblauw met goudgele linten, dit zijn tevens de kleuren die terug te vinden zijn op ons wapenschild.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Je kan ons herkennen aan onze koningsblauw met goudgele linten, dit zijn tevens de kleuren die terug te vinden zijn op ons wapenschild."

Transcriptie

1

2 VOORWOORD Het 37 ste jaar van Filii Lamberti is van start gegaan. Een jaar met de 6 de lustrum (30 ste ) editie van Jungle Love, de langst lopende TD in heel Diepenbeek en omstreken. Een jaar vol activiteiten en ontspanning zoals alleen wij kennen. Een jaar om niet te vergeten. Voor onze eerstejaars leden begint het jaar met een GRATIS pizza avond op 24 september. Hier eten ze niet alleen hun buikjes vol maar leren ze ook direct elkaar en ons kennen op een gezellige manier. Hierop volgend is maandag 28 september een bowling avond gepland zodat iedereen elkaar goed kent om samen te kunnen gaan feesten die donderdag 1 oktober op onze Intro TD. Een TD die tevens mee georganiseerd wordt door DIP s, SOFA en ASG. Door het jaar houden we bijna wekelijkse activiteiten gaande van sportactiviteiten, filmavonden, etc. tot cantussen, fakbars en kroegentochten. Houd dus goed in de gaten en volg ons op Facebook. Filii Lamberti is echter niet alleen feesten. Wij zijn immers studenten die ons diploma willen halen. Als wij elkaar hierbij kunnen helpen dan zullen wij dat zeker ook doen. Daarom hebben wij voorbeeldexamens en kan je steeds bij onze leden terecht voor vragen in verband met de leerstof, professoren of je studies in het algemeen. Aarzel dus zeker niet om ons iets te vragen! Kortom, Filii Lamberti draait om een gezellige studententijd met een hechte, toffe vriendengroep. Wij steunen elkaar door dik en dun en schuimen samen de activiteiten af. Geen enkele reden dus om niet bij Filii te komen! Arno Stienaers Praeses Filii Lamberti

3 WIE OF WAT IS FILII LAMBERTI? Filii Lamberti is de tofste studentenvereniging van Diepenbeek. Theoretisch gezien is het een vereniging voor studenten informatica, wiskunde en fysica maar in praktijk is het wel anders. Iedereen is dan ook welkom! Filii Lamberti betekent letterlijk Zonen van Lambert en verwijst naar de reeds overleden Paul Lambert, een professor aan de universiteit van hasselt. Filii is doorgaans een veel gebruikte afkorting van onze vereniging. Je kan ons herkennen aan onze koningsblauw met goudgele linten, dit zijn tevens de kleuren die terug te vinden zijn op ons wapenschild. We organiseren vele leuke activiteiten, waar al onze leden korting krijgen en je vele leuke mensen kunt leren kennen. Zoals gewoonlijk staan al onze activiteiten altijd vermeld op onze website ( maar je kan ons ook gewoon volgen op Facebook. Ook zij die liever een poster bekijken kunnen terecht bij ons ad valvas (Dit is een slim woord voor mededelingsbord op de universiteit). Filii heeft geen officieel motto, maar we zweren bij Toujours fidèle et sans soucis, oftewel Steeds trouw en zonder zorgen.

4 AANWERVING (DE DOOP) De doop, een van de tofste activiteiten als student, is jammer genoeg ook een van de meest afschrikkende wat dus doodzonde is. Door uit te lezen wat de doop ongeveer inhoudt, zal je snel beseffen dat er niets is om schrik voor te hebben. De doop begint eigenlijk al een week op voorhand met de verkoop, hier word je verkocht aan een oud lid van de vereniging. Hij mag je gedurende een week leuke opdrachten geven. Op het einde van die week vindt de echte doop pas plaats. Wat we exact gaan doen op de doop, gaan we hier nog niet verklappen. In het algemeen wordt er een namiddagje genomen om allerlei leuke opdrachten uit te voeren. Niemand wordt hier gedwongen om iets te doen wat je écht niet wilt, zoiets is dan ook niet plezant. Na de doop ben je een schacht en krijg je een awesome verenigingslint voor mee te pronken op fuiven of cantussen. Op het einde van het jaar krijg je de kans om je te laten ontgroenen zodat je volwaardig lid of commilito wordt. WAAROM ZOU JE JEZELF NU LATEN DOPEN? Het is niet enkel een onvergetelijke ervaring, maar vooral ook een leuke manier om mensen te leren kennen. In essentie is het een toffe teambuilding activiteit. Moest je nog met vragen zitten, voel je vrij om ze te stellen aan een Filii praesidium lid.

5 HET PRAESIDIUM Arno Stienaers Arno is vastberaden een nieuwe wind te doen waaien binnen Filii. Als praeses mag dat natuurlijk, al wordt vernieuwzucht meer dan eens onthaald met passiviteit. Met een kritische massa people skills en aanleg voor bokstalent meent Arno het praesidium aan te kunnen. Evi Van Looy a.k.a. Folu Toegepaste Deze felle jongedame is niet op haar mondje gevallen. Goed voor haar want het is de taak van de vice-praeses om de kerk in het midden te houden wanneer revolutionaire ideeen de kop op steken. Robin Barthels a.k.a. Thanos Jelco Adamczyk a.k.a. Polka Robin speelt secretaris voor Filii in een kleine proportie van de tijd die hij met een verscheidenheid aan uiteenlopende interesses vult. Zijn van trots en goede moed blakende alter ego Thanos leidt dit jaar studentenclub Caeruleus naar hogere sferen. Polka studeert al jarenlang informatica en beheert daarom de IT bij Filii. Een volledige technologische update is dan ook onvermijdelijk. Hij is regelmatig gespot onderweg naar één of andere repetitie of concert want hij is een slagwerker. Als senior praesidiumlid werd hij quaestor

6 Michali Tsompanoglou a.k.a. Delphi Industrieel Ingenieur Michali zal als schachtenmeester de schachten opleiden tot volwaardige commilito (in zoverre een schacht dat kan worden). Vanuit zijn zetel in het filiikot houdt hij de schachten goed in de gaten. Stef Adriaansen Toegepaste Stef heeft een dubbelzinnige functie en is dus zeker een belangrijk schakel binnen Filii. Met zijn ervaring als bokser en zijn dictie kennis houdt hij de schachten zeker wel gedisciplineerd. Hoewel hij een verstandige man is, heeft hij toch zichzelf in de lijst van doelwitten gezet. Willem Salden a.k.a Bont Rechtspraktijk Willem zorgt voor de nodige ontspanning binnen Filii. Ontspannen is zelfs één van zijn favoriete bezigheden maar zich inzetten ook. En inzetten zal hij moeten aangezien hij de vorige twee wilt overtreffen. Laura Deckers Verpleegkunde Het filii kot is een gewijde plek onder de filianen, het is het brandpunt van ons verenigingsleven. Als kotverantwoordelijke zal Laura er voor zorgen dat de chaos niet de meester opnieuw de meester wordt van ons verblijf.

7 Daan Schouteden Tom Marchand De creatieve geest van een informaticus speelt Daan parten als dominus morum. Straffen verzinnen zal geen probleem zijn net zoals het duidelijk uitleggen ervan. Een belangrijk iemand om als vriend te houden dus. Wiskunde De scriptor zal de flits vervolmaken met nuttige weetjes, humor en de meest van de pot gerukte zever die men hem permitteren zal... Tom beschouwt de hem gegeven vrijheid als een opgave en laat het aanmodderen zijn gewone gang gaan... Sven Coppers Dieter Gijsen a.k.a. Qlinck Sven was ooit het clanhoofd van een motorclub die door een bendeoorlog herleid werd tot een bende rolschaatsers. Daar heeft sven zijn conditie vandaan, meer sportiviteit kunnen we niet verwachten van iemand die Fillii in beweging moet houden. Een beetje ontspanning verzorgen is voor ondergetekende geen enkel probleem. Een fijne kerel is Dieter ook wel, reeds in zijn eerste jaar werd hij lid bij een studentenclub!

8 MOGELIJKE HIDEOUTS In de UHasselt (A) ligt het filiikot (achter de boekhandel), dit is het hoofdkantoor van Filii. Hier wordt er praktisch elke dag gegeten, gedronken, gegamed en gewoon rond gehangen door Filiianen. Als Filii iets gaat doen, wordt ook hier altijd verzameld. Dit kot is echter alleen open als er een praesidium lid aanwezig is. Er zijn plannen gemaakt om te kunnen achterhalen of het open is, zonder dat men aan de deur moet gaan voelen. In de Fitlink (B) wordt er ook vaak afgesproken door Filiianen, zei het om iets te drinken, (te sporten,) te eten of om naar een of andere speciaal evenement te gaan, zoals de typische Fitlink (B) TD s (studenten fuif). Drinken wordt ook gedaan in de Borly (F) en het is ook mogelijk in De Ploeg (J) en t Stiemerke (E) maar deze laatsten worden minder vaak bezocht.

9 Filii eet vooral in de UHasselt (A) maar soms ook in de Fitlink (B), t Snackske (I), Da Francesco (H), De Ploeg (J) en Basic-Fit (D) die ook een restaurant binnen heeft liggen. In de Basic-Fit (D) wordt er vooral gesport natuurlijk en misschien in tegenstelling tot wat de meesten denken, ook door Filii wordt er gesport. Filii gaat ook regelmatig iets drinken in Hasselt en gebruikt daarvoor vooral de fiets (K), de auto of de bus wiens halte (C) vlakbij de universiteit ligt. Tot slot wordt er soms ook wel een Filiiaan gespot in de Aldi (G) om enkele aankopen te doen voor op zijn kot.

10 PUZZELS WAAR IS ARNO? -

11 SUDOKU Makkelijk: Moeilijk:

12 AGENDA 24 september, donderdag: Pizza-avond, gratis pizza voor nieuwe leden! 28 september, maandag: Bowlen met Filii, kennismakingsavond 30 september, woensdag: verkoop 1 oktober, donderdag: intro-td, behoeft geen verdere intro... 9 oktober, vrijdag: dies natalis Filii Lamberti! MEDEDELINGEN Filii Lamberti is verbroederd met Ambifaarke. Dit betekent dat we het als studentenverenigingen onderling goed met elkaar kunnen vinden! Dinsdag 20u repetities, samenkomen op de agora Dinsdag 6 oktober open repetitie op de agora! Iedereen die mee speelt krijgt een gratis drankje!

Je kan ons herkennen aan onze koningsblauw met goudgele linten, dit zijn tevens de kleuren die terug te vinden zijn op ons wapenschild.

Je kan ons herkennen aan onze koningsblauw met goudgele linten, dit zijn tevens de kleuren die terug te vinden zijn op ons wapenschild. VOORWOORD Het academiejaar is weer van start gegaan. De één kruipt weer achter zijn boeken, de ander achter de toog. Belangrijker is dat Filii Lamberti terug gaat beginnen met het zorgen voor de nodige

Nadere informatie

Jelco 'Polka' Adamczyk. Scriptor '13 - '14

Jelco 'Polka' Adamczyk. Scriptor '13 - '14 De vakantie is weeral voorbij en voor velen betekent dit het begin van een serieuze verandering in hun leven: het verder studeren! Voor anderen wilt dit dan weer zeggen dat vakantietijd gevuld met studentenjobs,

Nadere informatie

FLITS World s sexiest lifestyle magazine

FLITS World s sexiest lifestyle magazine FLITS World s sexiest lifestyle magazine Voorwoord Na alweer een geweldige editie van Jungle Love komt stilaan het besef dat we steeds dichter en dichter bij het einde van het schooljaar komen, maar niet

Nadere informatie

Wat is Filii Lamberti? Redenen om lid te worden

Wat is Filii Lamberti? Redenen om lid te worden Wat is Filii Lamberti? Filii Lamberti is de studentenvereniging van de informatici, fysici en wiskundigen, maar iedereen is welkom. Het praesidium van dit jaar bestaat uit te gekke mensen die het hele

Nadere informatie

e bent student, mogelijk eerstejaars, en halsoverkop in een wereld terecht gekomen waar je wel of niet deel van wilt uitmaken. Wel, maak je borst al

e bent student, mogelijk eerstejaars, en halsoverkop in een wereld terecht gekomen waar je wel of niet deel van wilt uitmaken. Wel, maak je borst al e bent student, mogelijk eerstejaars, en halsoverkop in een wereld terecht gekomen waar je wel of niet deel van wilt uitmaken. Wel, maak je borst al maar nat want Diepenbeek is niet enkelboekenenlaptops!

Nadere informatie

HOOGSTUDENTENCLUB MOEDER MALHEUR

HOOGSTUDENTENCLUB MOEDER MALHEUR HOOGSTUDENTENCLUB MOEDER MALHEUR MOEDER MALHEUR, een jonge en ambitieuze studentenclub met een beloftevolle toekomst. Even voorstellen 1) Wat is MOEDER MALHEUR? MOEDER MALHEUR is een hoogstudentenclub

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten.

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten. 24 februari 2011 Job- en stage-event Hogeschooll Gentt Departtementt Toegepastte Ingeniieurswettenschappen Woord vooraf Geachte heer, Geachte mevrouw, Met trots stellen wij van de studentenvereniging Hermes

Nadere informatie

E-Files. September 2014. www.e-kring.be

E-Files. September 2014. www.e-kring.be E-Files September 2014 www.e-kring.be Praeses Dixit Beste E'ers De vakantie is nog maar juist begonnen (zo lijkt het mij toch) en de lessen beginnen weeral. Veel te kort die vakantie, zeker voor de mensen

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Filii heeft geen officieel motto, maar we zweren bij 'Toujours fidèle et sans soucis', oftewel 'Steeds trouw en zonder zorgen'.

Filii heeft geen officieel motto, maar we zweren bij 'Toujours fidèle et sans soucis', oftewel 'Steeds trouw en zonder zorgen'. Het is weer zo ver, de vakantie is jammer genoeg voorbij! Diepenbeekse studenten maken zich klaar voor een sprong in een nieuw academiejaar vol hersenkronkels, stress en examenkoorts. Maar niet getreurd!

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

EUROPESE AEGEE STEDEN

EUROPESE AEGEE STEDEN STRUCTUUR AEGEE-Amsterdam wordt geleid door het bestuur. De voorzitter, secretaris, penningmeester en de algemene bestuursleden doen een jaar lang van april tot april hun uiterste best om alles op rolletjes

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 3 24 september 2013 "Het is te gezellig in de letteren, dat kan nooit goed zijn. Gerrit Komrij Om te beginnen Nu alle colleges weer volop bezig zijn, is een dag waarop

Nadere informatie

Oefenen in gehoorzaamheid

Oefenen in gehoorzaamheid LES Oefenen in gehoorzaamheid Sabbat Doe Lees om te beginnen Efeziers 6. Stel je eens voor dat je geen keus had over wanneer je opstond 's morgens, geen keus over wat je at of waar je naar toe ging of

Nadere informatie

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 VCSVU nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 Lieve leden, De laatste nieuwsbrief verscheen vlak voor de zomervakantie, dus het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. Ten eerste hoop

Nadere informatie

Leren (kan je ) leren!

Leren (kan je ) leren! Leren (kan je ) leren! Leertips op maat van de middenschool Beste leerlingen en ouders, Het begrip leren leren klinkt jullie waarschijnlijk niet onbekend in de oren. We hopen dat er in de basisschool al

Nadere informatie

De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben

De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben De stap naar het secundair onderwijs komt dichtbij. In de lagere school ben je bij de oudsten, je weet hoe alles daar draait. Volgend schooljaar ben je weer de jongste. Je moet alles nog ontdekken. Dat

Nadere informatie

Studentenvereniging UMTC

Studentenvereniging UMTC Studentenvereniging UMTC Adres: E-mail: Tel: Voorstraat 64 ucb@umtc.nl 06 81952994 Wij schenken geen alcohol aan minderjarigen WELKOM Beste aankomend student, Binnenkort staat je leven op zijn kop: je

Nadere informatie

Job- en Stage-event. Voorwoord. Geachte heer, Geachte mevrouw,

Job- en Stage-event. Voorwoord. Geachte heer, Geachte mevrouw, Job- en Stage-event Voorwoord Geachte heer, Geachte mevrouw, Wij zijn zeer verheugd om u in naam van de studentenkring Hermes ons jaarlijkse Job - en Stage-event te mogen voorstellen. Dit evenement hebben

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Studentenvereniging UMTC

Studentenvereniging UMTC Studentenvereniging UMTC WELKOM Beste aankomend student, Binnenkort staat je leven op zijn kop: je wordt student! Starten met studeren, je maakt nieuwe vrienden en wellicht ga je op kamers. De Utrechtse

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning:

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning: Vergadering 7/03 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Alex, Segers, Julien, Kwinten, Sarah, DaviT, Joshua, Tuur, Julie, Maggie, Tamos, Nathan Afwezig: Te laat: Apo Praeses: - Vrijwilligers Dies Natalis - Voor 2u

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk?

Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Wat is verantwoordelijkheid en waarom is het belangrijk? Verantwoordelijkheid. Ja, ook heel belangrijk voor school!!! Het lijkt veel op zelfstandigheid, maar toch is het net iets anders. Verantwoordelijkheid

Nadere informatie

MINIGIDS Omschrijving van de talenten

MINIGIDS Omschrijving van de talenten Omschrijving: Waar haal ik mijn drive vandaan? Aansteker Bezige Bij Als ik een idee heb of hoor, wil ik meteen aan de slag gaan. Ik wil actie en ben vaak de eerste die eraan begint. Ik steek vaak anderen

Nadere informatie

WiNA-Vergadering dinsdag 06/12/2011

WiNA-Vergadering dinsdag 06/12/2011 WiNA-Vergadering dinsdag 06/12/2011 Aanwezig : Hans, Javache, Gauthier, Lisa, Yannick, Hannes, Stef, Failix, Annelies, Bert, Ann, Felix, Klaas, Lot, Robbert Verontschuldigd : Verontschuldigd te laat: Nilleken

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Voor al uw boodschappen komt u langs op Voorstraat 38! of belt u:

Voor al uw boodschappen komt u langs op Voorstraat 38! of belt u: Voor al uw boodschappen komt u langs op Voorstraat 38! of belt u: 030 231 7609 Studentenvereniging UMTC Adres: Voorstraat 64 Website: uit.umtc.nl Tel: 06 81 95 30 49 Wij schenken geen alcohol aan minderjarigen

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli 2015 Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Vergadering dinsdag 8 maart

Vergadering dinsdag 8 maart Vergadering dinsdag 8 maart Aanwezigen: Konijn, Yasser, Laura, Sam, Alex, Blokkie, Julien, Vinanda, Maggie, David, Kasper, Xeno, Theo Te laat: Afwezigen: Sarah, Bert, Robin VdB Praeses Vice Streepjesstand

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Vernieuwingen. Commilitones probleem. Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones,

Vernieuwingen. Commilitones probleem. Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones, Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones, Zoals jullie alreeds weten heb ik mij kandidaat gesteld voor praeses 2014-2015 van Manu Juvanta te worden. Gisteren heeft onze AV plaatsgevonden.

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (24-09-2018) Aanwezig: Lilith, Roselien, Ina, Noëmi, Axel, Lars, Sven, Lene, Magalie, Kirsty, Veerle, Lisa Lambrechts, Anthony, Gil, Davy, Fréderic, Cynthia, Lisa van der Vleuten, Robin,

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

Sponsordossier. Beste lezer

Sponsordossier. Beste lezer Sponsordossier Beste lezer Met dit dossier geven we u graag wat extra uitleg over wie wij zijn, wie onze doelgroep is en welke activiteiten wij doorheen het academiejaar organiseren. U ontdekt ook waarom

Nadere informatie

Cicero Cicer 1 2008-2009 nr.

Cicero Cicer 1 2008-2009 nr. nr.1 Cicero 2008-2009 Het clubcafé Ons clubcafé en afspreekplaats voor de meeste activiteiten is café Den Draver met onze lieve meter Christientje achter de toog. Vanuit het Rabot (KaHo): Sla rechtsaf

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Je ouders kunnen perfecte last minute studie oriëntatiecoaches zijn, maar weten ze eigenlijk wel wat je dromen en ambities zijn? En omgekeerd: weet jij hoe jouw

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015

maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 Elk jaar organiseert de HAN een introductie voor de nieuwe studenten. Dit jaar vindt deze introductie plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. De introductie is een uitstekende gelegenheid

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Explorers. Begeleiding. Explorerraad

Explorers. Begeleiding. Explorerraad Explorers De oudste leden van de Graaf Ottogroep zijn lid van het speltak Explorers. Explorers zijn zelfstandige, creatieve, gezellige en nieuwsgierige jongeren die niet bang zijn iets vreemds uit te proberen.

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Kies je route Trainingsmap voor de deelnemer Deze map is van:

Kies je route Trainingsmap voor de deelnemer Deze map is van: Kies je route Trainingsmap voor de deelnemer Deze map is van:... Auteurs: Titia Boers en Anja Valk Projectleiding en eindredactie: Carola van der Voort cwh.vander.voort@let.vu.nl 020 5986575 Vrije Universiteit

Nadere informatie

Hoe gaat het met je studie?

Hoe gaat het met je studie? 195 195 HOOFDSTUK 12 Hoe gaat het met je studie? WOORDEN 1 Kies uit: onvoldoende controleren gymnastiek mening huiswerk 1 Heb je je al gemaakt? 2 Ik was op school niet zo goed in. Ik vond sport niet leuk.

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet ik? Houd je spreekbeurt over GGNet 1 Houd je spreekbeurt over GGNet Krijg je zelf hulp van GGNet Jeugd? Of je vader/moeder/broer(tje)/zus(je) of iemand anders die je kent? Werkt één van je ouders bij GGNet?

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm?

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm? 12. Olifant met gsm? Ontspannende tekst: kort verhaal Gisteren was het markt in de stad. Ik pakte m n fiets en reed naar de markt. Het was er erg druk. Opeens zag ik mijn neefje staan. Ik riep hem en zwaaide.

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Zwart in de nacht (muziek Thriller )

Zwart in de nacht (muziek Thriller ) Zwart in de nacht (muziek Thriller ) t Is bijna middernacht, ze komt terug van het superfeest op school. Ja, het was heerlijk, maar om de hoek daar komt een vreemde man. Ze is alleen! En ze wordt gepakt

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Activiteiten programma zomervakantie

Activiteiten programma zomervakantie Week 29 Maandag 13 juli Tomatensoep maken Dinsdag 14 juli Modderdag Neem kleren die vies mogen worden! Voor meer informatie zie poster op de deur. Woensdag 15 juli Macaroni Naar de gymzaal van 10.00 t/m

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Demet TV. Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken

Thema Op zoek naar werk. Demet TV. Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Thema Op zoek naar werk. Demet TV Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Inleiding Maria heeft een sollicitatiegesprek met de manager. Deze les gaat over het tweede deel van het gesprek. Maria

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Deze handreiking is van:

Deze handreiking is van: 9 lessen over het volgen van Jezus Deze handreiking is van: Deze lessen zijn geschreven Beryl Voorhoeve en opgemaakt door Judith Maarsen. Ten behoeve van de kinderstudiegroepen voor de bovenbouw Gebruikte

Nadere informatie

Deze handreiking is van:

Deze handreiking is van: 9 lessen over het volgen van Jezus Deze handreiking is van: Deze cursus is geschreven Beryl Voorhoeve en opgemaakt door Judith Maarsen. Ten behoeve van de kinderstudiegroepen voor de bovenbouw Gebruikte

Nadere informatie