Training Telfort CombiVoordeel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Training Telfort CombiVoordeel"

Transcriptie

1 24 maart 2014 Training Telfort CombiVoordeel per 1 april 14

2 Inhoudsopgave Waarom Telfort CombiVoordeel? Wat is CombiVoordeel? Uitleg voordelen Voor wie is welk voordeel interessant Wanneer gaan de voordelen in Klantcommunicatie CombiVoordeel in 4 stappen 1. Gebruik het CombiVoordeel stoplicht 2. Meld de klant aan 3. Verkoop de kansen 4. Of vul het leadformulier in Wijzigen voordeel Bijlagen

3 Waarom Telfort CombiVoordeel? Marktontwikkelingen - Agressieve markt met veel campagnes - Innovaties op de mobiele markt, zoals 4G - Alle telecommunicatie in een huishouden steeds meer bij één provider ondergebracht (denk aan KPN Compleet, Ziggo Mobiel) Telfort heeft alles in huis om 4P te bieden: - Mobiele telefonie: het beste netwerk van Nederland met voordelige abonnementen - Internet, bellen en interactieve tv voor thuis: complete pakketten en heel veel zenders Goed voor de klant én goed voor Telfort - Wij kunnen onze klanten alle diensten supervoordelig bieden - Tevreden klanten die meer diensten van Telfort gebruiken, blijven veel langer bij ons.

4 Wat is CombiVoordeel? In 1 zin: - Combineer een abonnement met Interactieve TV met een mobiel abonnement van Telfort, en profiteer elke maand weer van CombiVoordeel. Voorwaarden - Telfort Thuis: minimaal Internet & Interactieve TV (vast bellen optioneel) - Telfort Mobiel (privéabonnement of ZZP-abonnement): minimaal minuten & MB s (sms optioneel), afgesloten na 3 januari Abonnementen staan op hetzelfde adres; naam en rekeningnummer maakt niet uit - Maximaal 5 mobiele abonnementen per adres (bij voordeel 2 x zoveel)

5 Vanaf 1 april keuze uit voordelen Tot nu toe kon de klant alleen profiteren van Twee keer zoveel minuten, MB s en sms jes Vanaf 1 april komen er twee voordelen bij. De klant kan vanaf nu zelf bepalen aan welk voordeel hij het meeste heeft De klant kan vanaf nu kiezen tussen maandelijks: een tv-pakket naar keuze (HBO, Opnemen of Kids, of 5,- korting op factuur met TV of Twee keer zoveel min/mb s/sms jes De keuze voor het voordeel wordt gemaakt via het online aanmeldformulier

6 Uitleg voordelen Opnemen pakket (t.w.v. 5,- p/mnd) Met het Opnemen pakket kun je meerdere programma s tegelijk opnemen en tot 200 uur aan opnames bewaren. Mis geen enkele aflevering van je favoriete serie met Serie Opnemen. Daarnaast kun je via Interactieve TV Online opnames op afstand instellen. Heb je twee Interactieve TVontvangers? Dan kun je op beide tv s je opnames bekijken. Het Opnemen pakket is maandelijks opzegbaar. Kidspakket (t.w.v. 5,- p/mnd) Met dit pakket kunnen kinderen onbeperkt genieten van de leukste tv-programma s op Jim Jam, Baby TV en Nicktoons. Je krijgt toegang tot een speciaal gedeelte van de videotheek met ruim 200 kinderseries en muziekclips Daarnaast is er een selectie van tien kinderfilms beschikbaar die maandelijks wisselt en te bekijken is Interactieve TV en Interactieve TV Online.

7 Uitleg voordelen HBO pakket (t.w.v. 15,- p/mnd) Met HBO ontvang je 3 zenders waarop de beste films, de nieuwste series en documentaires worden uitgezonden. De zenders HBO, HBO 2 en HBO 3 zijn zo op elkaar afgestemd, dat er iedere avond wel een film of serie te zien is die je leuk vindt. Met een abonnement op HBO hoef je vanaf nu niet meer lang te wachten tot je favoriete serie hier op tv te zien is. Je ziet m vaak al binnen een dag na Amerikaanse uitzending! Met Nederlandse ondertiteling, zonder reclame. Ook krijg je onbeperkt gratis toegang tot HBO films en series met HBO On Demand. En geniet je thuis en onderweg ook van HBO GO op je laptop, tablet of smartphone

8 Uitleg voordelen Twee keer zoveel minuten, MB s en sms jes 5,- korting op je factuur met Interactieve TV Heeft de klant bijvoorbeeld 300 minuten en 500MB op zijn mobiel? Dan wordt dit tegoed met CombiVoordeel automatisch verhoogd naar 600 minuten en 1000MB per maand. Er geldt een maximum van vijf mobiele abonnementen per adres. De 5,- korting wordt maandelijks verrekend op de factuur waar ook Interactieve TV op staat. Betaalde de klant normaal dus 36,- voor zijn Allesin-1 pakket? Dan is dat nu maar 31,-! Of 40,- i.p.v. 45,- voor zijn Alles-in-1 Glasvezelpakket.

9 Voor wie is welk voordeel interessant? Kijkt de klant op zijn adres niet veel TV? Zijn er meerdere personen op het adres met een mobiel abonnement? Dan is de 2 x zoveel een super voordeel! Kijkt de klant op zijn adres veel TV? Vind hij het gezellig met anderen tv te kijken? Dan is het tv-pakket naar keuze een super voordeel! Of heeft hij liever een financieel voordeel? Dan is de 5,- korting een super voordeel!

10 Wanneer gaan de voordelen in? Staan de juiste abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd? En zijn beide abonnementen aangemeld? Dan wordt het voordeel geactiveerd. TV-pakket naar keuze Gaat 1 dag nadat de klant per mail én per sms de bevestiging heeft gekregen dat het CombiVoordeel is ingegaan. Op de factuur met Interactieve TV staat het voordeel vermeld onder Telfort CombiVoordeel. Dit zie je na de activatie van het voordeel direct terug in Mijn Telfort. Had de klant het tv-pakket al? Dan wordt deze vanaf dat moment gratis. Als dat halverwege de maand is, dan betaal je alleen het eerste deel van de maand voor het tv-pakket, daarna is het gratis. 5,- korting Gaat 1 dag nadat de klant per mail én per sms de bevestiging heeft gekregen dat het CombiVoordeel is ingegaan. Als dat halverwege de maand is, verrekenen we het kortingsbedrag naar het aantal dagen dat je die maand van het voordeel geniet. Op de factuur met Interactieve TV staat het voordeel vermeld onder Telfort CombiVoordeel. Dit zie je na de activatie van het voordeel direct terug in Mijn Telfort. Voordeel 2x zoveel Voordeel tv-pakket of korting Twee keer zoveel Dit voordeel gaat direct in nadat de klant per mail én per sms de bevestiging heeft gekregen dat het CombiVoordeel is ingegaan. De 2 x zoveel min/mb/sms worden toegekend vanaf het laatste factuurmoment. Dus ontvangt de klant voor heel de maand! Het kan zijn dat het een dag duurt voordat dit zichtbaar is in Mijn Telfort. Je kunt deze echter wel direct gebruiken als je de bevestiging hebt ontvangen. 1 e Dag maand Factuurmoment mobiel 15 april Laatste dag maand CombiVoordeel gaat in

11 Klantcommunicatie Direct mailings Verkoopsheet Flyer

12 CombiVoordeel in 4 stappen

13 1 Gebruik het CombiVoordeel stoplicht De insteek van je gesprek met de klant wordt eenvoudig doordat je in het systeem wat je gebruikt (Cinco, CC-Unit, CCBS, Resellertool) het CombiVoordeel stoplicht hebt. Hiermee zie je in 1 oogopslag welk product de klant nog op zijn adres nog nodig heeft om het CombiVoordeel te krijgen. Of dat hij wellicht al in aanmerking komt. Rood = Nog niet aanwezig op adres Oranje = Wel aanwezig, maar nog niet volledig (bijvoorbeeld nog geen internetbundel) Groen = Aanwezig op adres Nog geen Interactieve TV Nog niet de juiste bundels

14 2 Ga naar Telfort.nl/CombiVoordeel Klanten kunnen zichzelf aanmelden voor het CombiVoordeel. Jij kan dit uiteraard ook voor ze doen. Doe wel altijd eerst de fraudecheck. 1. Ga naar telfort.nl/combivoordeel 2. Doe de CombiVoordeel check 3. Meld het abo met TV aan (zie volgende sheet)

15 2 Aanmelden CombiVoordeel In het formulier kies je welk voordeel je wilt ontvangen Het aanmelden moet voor zowel het mobiele als het abonnement met Interactieve TV gebeuren. 1. Via het online aanmeldformulier kies je het voordeel en meld je het abonnement met Interactieve TV aan. Dit kun jij voor de klant doen als je de vaste contractant spreekt. webformulier sms naar Om het mobiele abonnement aan te melden, moet de klant zelf met zijn Telfort abonnement een sms sturen. Vertel daarom altijd dat de klant een gratis sms ook nog stuurt met de tekst CombiVoordeel AAN naar Duurt het langer dan 45 dagen voordat alle abonnementen actief zijn op het adres? Geef de klant dan de juiste instructies om zodra dit het geval is, zichzelf aan te melden met beide abonnementen. Dit kun jij voor de klant op wiens naam Interactieve TV staat doen. Dit moet de klant met het mobiele abonnement altijd zelf doen.

16 3 Verkoop de kansen CombiVoordeel is hét bruggetje voor de cross- of upsell, omdat je de klant nu nog meer voordeel kan bieden als hij meerdere diensten bij ons afneemt. Maar op zich zijn onze producten natuurlijk van zo een goede prijs / kwaliteit verhouding dat dit op zich tot al voldoende verkoopargumenten leidt: Waarom heeft u eerder voor Telfort gekozen? Wist u dat Telfort ook een super kwalitatief TV product heeft? Zou u ook met uw mobiele abonnement op het netwerk van KPN willen zitten en elke maande dezelfde lage prijs betalen?

17 4 Geschikt aanbod op het juiste moment Wat zijn leads? Leads zijn gegevens van (potentiële) klanten, die we op een later moment kunnen benaderen met een mobiel abonnement of een abonnement met Interactieve TV. Een lead bevat informatie over de klant en over het moment en de methode van benaderen. Waarom leads bijhouden? Niet elke potentiële klant kan op dit moment een abonnement afsluiten, omdat het huidige abonnement nog niet is afgelopen of overgenomen kan worden. Met het verzamelen van de leads kunnen we op een later moment wel de juiste abonnementen en ook CombiVoordeel aanbieden. Wat gebeurt er met de leads? Leads worden middels marketingcampagnes benaderd met een geschikt aanbod, op het moment van hun voorkeur.

18 4 Vul het formulier in: telfort.nl/aanmeldformulier Vraag na ieder gesprek waarin klant interesse in Telfort toont, maar geen product kan afnemen, of we later nogmaals een aanbod mogen doen. Vul het formulier in: 1. Vul n.a.w.-gegevens in 2. Zorg dat de datum dat het huidige abonnement van de klant afloopt ongeveer klopt 3. Vraag de klant toestemming om een aanbod te doen, bij voorkeur per telefoon Een goede lead draag je aan als je met de klant (die nog binnen contract zit) duidelijk bespreekt wat de daadwerkelijke einde-contractdatum is. Dus niet ergens eind mei.

19 Wijzigen voordeel Je kunt je opnieuw voor een ander voordeel aanmelden, als je je eerst helemaal afmeldt. 1. Dit doe je door CombiVoordeel UIT te sms-en naar 1255, met alle mobiele Telfort nummers die zijn aangemeld voor het CombiVoordeel. 2. Nadat de klant per mail en per sms de bevestiging heeft gehad dat de afmelding succesvol is geregistreerd, 1 dag later, Kan hij zich opnieuw aanmelden volgens het gewone proces. In het online aanmeldformulier kun je aangeven welk van de voordelen je voortaan wenst te ontvangen. Profiteerde de klant van het voordeel Twee keer zoveel minuten, MB s en sms jes? Het voordeel loopt dan door tot het moment dat je de eerstvolgende factuur ontvangt. Profiteerde de klant van het voordeel TV-pakket naar keuze of 5,- korting op je factuur? Dit voordeel loopt nadat je je hebt afgemeld door tot het moment dat dat je bent afgemeld. En wordt verrekend op de eerstvolgende, of de daarop volgende factuur.

20 Bijlagen Proces aanmelden Proces aanmeldingen niet compleet Proces coulance periode

21 Proces: Aanmelden Wat gebeurt er nadat zowel het mobiele, als het abonnement met Interactieve TV van Telfort zijn aangemeld?

22 Aanmelden Dag 1 sms naar 1255 webformulier ontvangstbevestiging ontvangstbevestiging

23 Aanmelden Dag 2 sms van Telfort met akkoord mail Telfort van Telfort controleert juiste abonnement op juiste met akkoord adres OK

24 Aanmelden Dag 3 Dubbel aantal minuten, sms en data in Mijn Telfort Verdubbeling met terugwerkende kracht

25 Proces: Aanmelding niet compleet Wat gebeurt er als niet zowel het mobiele, als het abonnement met Interactieve TV worden aangemeld?

26 Aanmelden niet compleet webformulier Telfort controleert of er een mobiel nummer wordt aangemeld met op hetzelfde adres NIET OK

27 Aanmelden, niet compleet 1 en 2 weken na ontvangst formulier 4 weken na ontvangst formulier Herinneringsmail van Telfort 8 weken i.p.v. 4 weken Telfort controleert of er een mobiel nummer Telfort annuleert aanmelding CombiVoordeel wordt aangemeld met op hetzelfde adres NIET OK

28 Proces: Coulance periode Wat gebeurt er als er na een tijdje iets aan de abonnementen wordt verandert waardoor op het adres niet meer aan de CombiVoordeel voorwaarden wordt voldaan?

29 Coulance-periode min. sms data Telfort controleert of klant voldoet aan voorwaarden Herinneringssms van Telfort Herinneringsmail van Telfort

30 Coulance-periode 24 weken na wijziging plus 1 dag min. sms data Telfort controleert of klant voldoet aan Telfort annuleert voorwaarden Telfort CombiVoordeel Herinneringssms van Telfort mail van Herinnerings- Telfort OK NIET OK

31 Telfort CombiVoordeel, start/stop Telfort Combi Voordeel 8e 14e 16e 8e min sms MB 800 min. 200 sms 1000 MB

32 Telfort CombiVoordeel, start/stop Coulance-periode 30 dgn min. 200 sms 1000 MB opzeggen databundel vervallen databundel einde coulanceperiode 400 min. 100 sms 800 min. 200 sms? MB

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Het KPN Mobiel abonnement

Het KPN Mobiel abonnement Het In deze e-learning wordt ingegaan op het nieuwe dat per 4 februari 2012 wordt geïntroduceerd. De veranderingen ten opzichte van de vorige e-learning zijn: KPN Instap wordt onderdeel van Bel-SMS-bundels

Nadere informatie

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken:

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: 1. Abonnement & bundels 2. Bellen & SMS-en 3. Nummerbehoud 4. Bestellen, leveren en/of opzeggen 5. Verbruik,

Nadere informatie

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken:

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen voor DELTA Mobiel verdeeld over de volgende rubrieken: 1. Abonnement & bundels 2. Bellen & SMS-en 3. Nummerbehoud 4. Bestellen, leveren en/of opzeggen 5. Verbruik,

Nadere informatie

Q&A Hi MOBIEL INTERNET ON STEROIDS

Q&A Hi MOBIEL INTERNET ON STEROIDS Q&A Hi MOBIEL INTERNET ON STEROIDS Voor verkopers 20 augustus 2013 1 INHOUDSOPGAVE PERSBERICHT... 3 TOP 10 FAQ s... 5 NIEUWE Hi ABONNEMENTEN EN SIM-ONLY ABONNEMENTEN... 8 Hi Abonnementen... 8 Hi Sim-only

Nadere informatie

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO

Vragen over BoekelNet en lokale diensten. Vragen over het glasvezelnetwerk. Vragen over de aanleg. Infoavond KBO Infoavond KBO Vragen over BoekelNet en lokale diensten Kunnen particulieren ook diensten gaan aanbieden op het netwerk? Ja dat kan. Het is een open netwerk dus behalve bedrijven kunnen ook verenigingen

Nadere informatie

Bellen en internetten op de manier die bij je past.

Bellen en internetten op de manier die bij je past. Bellen en internetten op de manier die bij je past. Inhoud. 4 Met een abonnement. Relax: je ongebruikte minuten, sms jes, mms jes en MB s blijven onbeperkt houdbaar. Voordeelbundels: met de Voordeelbundels

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Breedband abonnementen (excl. groepsbundel) gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk

Nadere informatie

Internet, TV en Vast Bellen met Vodafone Thuis. Dat je zelf iedere maand gratis kunt aanpassen. Vodafone Power to you

Internet, TV en Vast Bellen met Vodafone Thuis. Dat je zelf iedere maand gratis kunt aanpassen. Vodafone Power to you Internet, TV en Vast Bellen met Vodafone Thuis Dat je zelf iedere maand gratis kunt aanpassen. Vodafone Power to you Bepaal zelf hoe jouw Vodafone Thuis eruit ziet Vodafone Thuis is internet, TV en vast

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle abonnementen gelden aansluitingskosten. Er geldt een tarief voor mobiele abonnementen en een tarief voor Mobiel Breedband abonnementen,

Nadere informatie

Interactieve TV Handleiding

Interactieve TV Handleiding Interactieve TV Handleiding Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA a b c d 1x 1x 1x 1x 1x Stroomadapter Hiermee sluit je de tv ontvanger aan op het electriciteitsnetwerk. HD tv ontvanger Motorola 1853,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Reglement Allianz Beleggersrekening

Reglement Allianz Beleggersrekening Allianz Nederland Asset Management B.V. Reglement Allianz Beleggersrekening Versie 1.2 December 2014 Inhoudsopgave Waarvoor dit reglement? 4 Wat is het doel van de Allianz Beleggersrekening? 4 Hoe werkt

Nadere informatie

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile

vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile t-mobile cloud 10 bellen verzekering deezer music internet europa vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile vertel maar hoe je het hebben wilt de abonnementen van t-mobile Je bepaalt

Nadere informatie

Telecom E-zine mei 2012

Telecom E-zine mei 2012 1 van 5 13-9-2013 10:47 Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie. Telecom E-zine mei 2012 Beste abonnee, Volgens de Metro stappen consumenten sneller over om geld te besparen

Nadere informatie

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Eigenaar: Product Management Telfort Pagina 1 van 28 Inhoudsopgave 1 Introductie...4 2 Zakelijk beheer overzicht...5 2.1 Overzicht menu... 5 2.2 Verschillen

Nadere informatie

Overstappen. Waarom overstappen?

Overstappen. Waarom overstappen? Overstappen Waarom overstappen? De meeste mensen stappen over naar een andere leverancier omdat zij hier flink wat geld mee kunnen besparen. Er bestaan namelijk grote verschillen in energietarieven van

Nadere informatie

Eindelijk. Doe mee en steun de vereniging.

Eindelijk. Doe mee en steun de vereniging. Eindelijk. Glasvezel. Glasvezel is goed voor u, maar ook voor de verenigingen bij u in de buurt. Want elk nieuw afgesloten glasvezelabonnement levert ze 10 euro op. In deze brochure vindt u de inschrijfformulieren

Nadere informatie

En algemene voorwaarden

En algemene voorwaarden 12:00 Handleiding En algemene voorwaarden September 2013 1 Welkom bij DekaMobiel Gefeliciteerd met de aanschaf van uw DekaMobiel prepaid startpakket. U heeft gekozen voor een van de meest voordelige manieren

Nadere informatie

Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39

Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39 Deelname voorwaarden WoMcampagne BASE B-39 The Insiders Maart 2014 Deelnemen aan deze campagne is volledig gratis, maar vereist duidelijke actie van de Insider met betrekking tot: Het overdragen van zijn

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Telfort Zakelijk Handleiding Zakelijk Beheer Versie 3.0 Handleiding Zakelijk Beheer V3.0 maart 2015 Zet- en drukfouten voorbehouden Inhoudsopgave Inhoud 1. Introductie... 3 2. Overzicht... 4 2.1. Toegang

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Inhoudsopgave 1. Buurtmobiliteit 2. Delen via MyWheels: hoe het werkt 3. Lid worden 4. Je dashboard 5. Huur een auto 6. Verhuur je auto 7. De MyWheels app 1. Buurtmobiliteit

Nadere informatie

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier FAQ Retourpinnen Voor de winkelier Is deze FAQ ook in het andere talen beschikbaar? Nee. Deze FAQ is alleen in het Nederlands. Is er een FAQ voor mijn kassamedewerkers? Ja. Kijk op www.pin.nl/retourpinnen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij uw levensverzekering

Algemene voorwaarden bij uw levensverzekering Algemene voorwaarden bij uw levensverzekering 2012 Inleiding Deze inleiding hoort zelf niet bij de voorwaarden. De voorwaarden beginnen dus bij de inhoudsopgave. Waarvoor zijn deze voorwaarden? U hebt

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider

kwaliteit maatwerk korte lijnen betrouwbaar ongekende service persoonlijk de juiste prijs gratis extra diensten Dé Business Provider kwaliteit de juiste prijs persoonlijk maatwerk grootste zakelijke MVNO onbeperkte mogelijkheden voice- en data abonnementen korte lijnen direct een medewerker aan de lijn betrouwbaar géén aansluitkosten

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

Lesbrief Phone Challenge Workshop. : Workshop, met online onderdelen. : 45-60 minuten

Lesbrief Phone Challenge Workshop. : Workshop, met online onderdelen. : 45-60 minuten Phone Challenge Workshop mbo 1-2 Lesbrief Phone Challenge Workshop mbo 1-2 Lesvorm Leerlijn Doelgroep Duur Gastdocent : Workshop, met online onderdelen : Grip op geld : Niveaus 1-2 mbo, vanaf 18 jaar :

Nadere informatie