Onderscheidend vermogen voor uw evenement!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderscheidend vermogen voor uw evenement!"

Transcriptie

1 Onderscheidend vermogen voor uw evenement!

2 Aaaaha! the Actor Factory BV produceert inhoudelijk entertainment voor bedrijfsevenementen en actie-marketing campagnes Voor uw kick-off, congres of relatie-evenement creëren wij acts en belevenissen op basis van uw input, bijvoorbeeld: X Gastvrouwen (actrices) verzorgen een hartverwarmende ontvangst. X Comedians brengen op een persoonlijke en directe wijze uw boodschap over. X Presentatoren en discussieleiders betrekken deelnemers bij het onderwerp. X Door speeddating maken uw gasten kennis met elkaar: zij wisselen ervaringen en ideeën uit. X Prikkelende workshops activeren uw deelnemers. X Videoclips zijn een levendig communicatiemiddel. Ons entertainment maakt uw evenement onderscheidend en onvergetelijk. Op evenementen enthousiasmeren wij uw deelnemers. Herhaling is de kracht van goede communicatie. In het vervolgtraject bieden we oplossingen om uw boodschap te verankeren: maatwerk videoclips op DVD, webvideo s, e-learning en verrassingsbezoekjes. In deze brochure vindt u een aantal ideeën om alvast in de stemming te komen. Graag adviseren we u persoonlijk.

3 Maak uw evenement in het voortraject al onderscheidend. Prikkel uw gasten, opdat zij uw evenement niet willen missen. Laat een acteur een verrassingsbezoek brengen aan uw gasten. Het thema van uw evenement kunt u hier vast tot leven brengen. Ook een gezongen uitnodiging is mogelijk. Geef een gezicht aan uw evenement in de communicatie: het Cora van Mora-effect. Verbindt de personality van een actrice aan uw evenement. Voer dat door in elke uiting. Dezelfde actrice verwelkomt uw gasten op uw evenement en kondigt de sprekers aan. Zo maakt u uw communicatie cross-mediaal. Nodig uw gasten uit door middel van een pakkende videoclip. Na afloop van het filmpje kan men direct on-line registreren. Eventueel verzenden we de video gepersonaliseerd: de ontvanger ziet zijn naam en bedrijfsnaam verwerkt in de video. Voorbeelden op:

4 Zet de juiste toon voor uw evenement. Creëer sfeer, verras en breng uw gasten met elkaar in contact. Feest in het kleinste kamertje: puzzels, lectuur, vrolijke ansichtkaarten. Onze toiletdames zingen u graag hartelijk toe. U kunt levend decor gebruiken om uw thema te onderstrepen: butlers illustreren hoe servicegericht uw organisatie is. Acteurs brengen actief uw gasten met elkaar in gesprek. Met humor doorbreken zij geijkte patronen.

5 Acteurs in de bediening verrassen uw gasten met komische gesprekjes. Tot slot zingen zij een lied op basis van uw input. Onze routeplanners wijzen uw gasten de weg. Zij geven de route op papier mee. Routeplanners brengen onder meer uw informatiemarkt onder de aandacht. Magie op het hoogste niveau verrast uw gasten. Verras uw gasten met visueel spektakel. De spelers in het bankstel brengen uw gasten met elkaar in contact. Groupies schreeuwen uw gasten enthousiast toe. Een fotograaf flitst er lustig op los. Uw gasten zijn de sterren op deze bijeenkomst. Breng uw informatiemarkt onder de aandacht met een mobiele quiz. Wie alle antwoorden goed heeft wint een leuke prijs.

6 Zorg ervoor dat uw sprekers perfect zijn voorbereid. De dagvoorzitter/presentator moet in staat zijn om het publiek actief bij het onderwerp te betrekken. Op basis van uw input schrijven onze comedians een interactieve spelshow. Laat uw sprekers 1-op-1 coachen. In een sessie van anderhalf uur wordt gewerkt aan persoonlijke, specifieke aandachtspunten. Optimaal voorbereid verschijnen uw sprekers op het podium. Overzicht presentatoren op: Onze discussieleider gaat met uw sprekers in gesprek. Met kritische vragen en luchtige opmerkingen zorgt hij ervoor dat de boodschap helder wordt voor alle gasten.

7 Comic relief voor uw evenement. Sluit uw evenement af met een lach. Wij bieden ook engelstalige comedians. Professor Flip van der Wal Niets is wat het lijkt. Deze comedians doen zich voor als vakspecialist. Hun verfrissende blik werpt nieuw licht op elk onderwerp. Ondermeer professor Flip van der Wal, professor Maarten Willemse en professor doctor Eduard Mayall. Jeffrey Spalburg Harry Glotzbach Tom Sligting Uw publiek bepaalt de inhoud van sketches en liedjes. De voorstelling ontstaat ter plekke. In een apart theatertje kunnen uw gasten zich laten vermaken door top comedians. Op basis van observaties tijdens uw bijeenkomst vat onze comedian de dag samen. Wij schrijven maatwerk comedy op basis van uw input. Soms confronterend, nooit schofferend en altijd raak! Met special effects grime brengen we historische en bekende figuren tot leven. Op basis van uw input geven zij een bijzondere toespraak. Wij creëerden ondermeer: Einstein, Edison, Couperus, Bonifatius, Odin, Walkira, Hugo de Groot, Balkenende, Zalm, Rembrandt, Van Gogh en captain Stubing. Rembrandt van Rijn

8 Ingedeeld in groepjes leren uw deelnemers elkaar van hun leukste kant kennen. Vooraf selecteren wij foto s bij het onderwerp. De deelnemers bedenken hierbij komische onderschriften. De acteur biedt tegenspel. In een veilige omgeving kunnen de deelnemers werken aan hun vaardigheden. Leer de kunst van het improviseren. De coaches van Lama gezocht brengen de leukste theatersport uitdagingen naar uw evenement. Uw deelnemers ontpoppen zich tot standup comedians. In kleine groepjes blazen zij hun observaties op tot komische proporties.

9 Betrek uw deelnemers bij het onderwerp. Laat iedereen zijn mening formuleren. Aan de hand van stellingen gaan de deelnemers met elkaar in debat. Op basis van uw input produceren we een spel, waarbij alle deelnemers worden geactiveerd. Acteurs spelen klanten. Zij introduceren elk een eigen casus. De deelnemers moeten multiple choice vragen beantwoorden. De klanten geven daarop direct hun reactie. Eén op één brengen we uw deelnemers met elkaar in contact. Zij komen direct tot de kern in korte gesprekken aan de hand van stellingen. De gespreksleider laat deelnemers aan het woord. Zo betrekt hij hen bij het onderwerp. Iedere participant heeft minstens 4 nieuwe en intensieve ontmoetingen.

10 Gun uw buitenlandse gasten inzicht in de Nederlandse cultuur, nu ze er toch zijn. Getimed op muziek komen het bekende boertje en boerinnetje tot leven. Dit is een betoverend visueel schouwspel. Comedians geven hun kijk op de Nederlandse cultuur. Deze ambassadeur van de Nederlandse geschiedenis en cultuur neemt uw onderwerp onder de loep. Daarbij introduceert hij de Nederlandse cultuur. Laat uw gasten op Schiphol door onze kaasmeisjes ophalen. Op basis van improvisatie comedy ontstaan onvergetelijke gesprekken. Uw gasten leren direct hun eerste zinnen in het Nederlands.

11 Voorbeelden op: Op basis van uw input produceren wij videofilms: script, productie, regie, acteurs, montage en codering. Videoclip p Op basis van uw input schrijven we een maatwerk lied. Het lied wordt opgenomen in de studio. We nemen een pakkende videoclip op. De hoofdrollen worden vervuld door acteurs of door uw eigen project-team. Laat uw evenement on-line doorwerken. Stuur uw deelnemers korte webfilmpjes met nieuwswaarde. Door personalisering ziet de ontvanger zijn naam in beeld, verwerkt in het filmpje! Uw sprekers introduceren we met mini-documentaires. Onze videoreporter verzamelt quotes van uw gasten en creëert op locatie een pakkende terugblik op de dag. De reportage kunt u aan het einde van de dag direct vertonen en vervolgens plaatsen op internet.

12 Herhaling is de kracht van goede communicatie. In een prikkelend vervolgtraject kunt u uw boodschap verankeren. Creëer nieuwswaarde met korte web-filmpjes. Een acteur vormt de rode draad door uw on-line university. Zo verlevendigt u de leeromgeving. Vol enthousiasme is een cabaretière de aanjager van uw actie. Via verschillende kanalen (verrassingsbezoekje, , filmpje) stelt zij doelen en geeft zij tussenstanden. Met humor activeert u uw doelgroep. DVD, verrassingsbezoek, webfilmpjes, videoclip, ansichtkaart, handgeschreven brief, hyves, MSN-bots, weblog, community, guerilla, cadeautje,...

13 ONZE WERKWIJZE X U belt ons en we werken vrijblijvend en gratis een maatwerk voorstel uit. X Telefonisch en per werken we samen het concept verder uit, tot dit aan uw wensen voldoet. X Wij zijn aangesloten bij IDEA, u kunt rekenen op correcte afdracht van belastingen en premies. X Onze acteurs zijn 60 minuten voor aanvang aanwezig op locatie.

14 Voor de NVDO is de inzet van professionele acteurs - komieken een vast gegeven bij het organiseren van studiedagen. Zij leveren een essentiële bijdrage aan het slagen van de activiteit. Ze sluiten bij de NVDO meestal een dag met zware intellectuele kost voor de deelnemers op een humoristische en relativerende manier af. Een gezonde lach aan het einde van een activiteit is een waardevol instrument in handen van de professionele event organiser. De inzet van de acteurs is een goede en herkenbare afsluiting van de activiteit, draagt bij tot een betere herinnering van de dag, en heeft een positieve invloed op de beleefde en waargenomen kwaliteit van de deelnemers. En praktisch gezien: dat laatste leidt weer tot herhalingsaankopen van de doelgroep. [Han van der Linden, NVDO] WestlandUtrecht startte in 2006 de campagne: WestlandUtrecht Slimme Hypotheken. Een campagne waarin twee meisjes de hoofdrol spelen. Deze campagne wilden we ook intern laten bruisen. Met de acteurs van the Actor Factory is dat helemaal geslaagd. De Meisjes zijn een levensecht symbool voor de campagne geworden. En als de Meisjes van the Actor Factory bij WestlandUtrecht over de vloer komen, weten ze ons door hun enthousiasme telkens weer te inspireren en te motiveren. [René Kuijpers, senior Communicatiemanager WestlandUtrecht] De actie met Oscar is een groot succes gebleken. Wij kijken er dan ook met veel plezier op terug. [Ronald van der Pol, Salesmanager Postbank Zakelijk] Voor verschillende evenementen hebben wij de hulp en kennis ingeroepen van Aaaaha! the Actor Factory. Iedere keer komen zij met verrassende, leuke ideeën om de interactiviteit tussen de deelnemers te vergroten en de bijeenkomst op te leuken. Of het nu gaat om een dagvoorzitter, een spectaculaire openingsact, charmante stewardessen of afsluitend entertainment, ze komen altijd met passende voorstellen om een congres of evenement helemaal af te maken. [Jop van Langevelde, ATP - The Advanced Travel Partner] Al jaren werken wij op een erg prettige manier samen met het enthousiaste team van Aaaaha! the Actor Factory. Het meedenken in het creatieve proces en het samenstellen van het juiste entertainment /programma naar aanleiding van de gestelde doelen maakt dat Aaaaha! the Actor Factory meer is dan alleen een toeleverancier. Wij hopen nog lang met elkaar te mogen samenwerken! [Jan Douwe Rekers, KrasEvents Organisatie & Adviesa] Werken met the Actor Factory voelt ook echt als een Aha-erlebnis. Er wordt mee- en vooruitgedacht. Je komt met een concept waar zij dan weer iets aan toevoegen; vanuit de organisatie en door de acteurs zelf. Heel plezierig. [Henjo Guitjens, Publicis Consultants Van Sluis] Ook bij nieuwe projecten zullen we acteurs van the Actor Factory inzetten want Aaaaha! levert een goede bijdrage om onze evenementen onvergetelijk te maken. [Marc Liethof, Eventex - Organisator vakbeurs Evenement] De comedian was een enorme hit! Er is nog lang na gelachen en gesproken over zijn optreden. Bedankt! [Esther Reinders, SNV World] Als evenementen en congresbureau werken wij sinds 2001 regelmatig samen met Aaaaha! the Actor Factory. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en over de kwaliteit van de acteurs. In zeer uiteenlopende opdrachten - van congres en relatiedag tot feest en show - weten de medewerkers van Aaaaha! the Actor Factory op een snelle en flexibele manier een goede acteur of performer te koppelen aan ons programma. Daarbij denken ze gevraagd en ongevraagd mee over de creatieve en communicatieve invulling van het concept en de meerwaarde van hun diensten in dat traject. Wij kijken uit naar een gezellige samenwerking in de komende jaren. [Pieter Schure, PINO] Laten we eerlijk zijn, je kunt nooit vermijden dat er tijdens een evenement of incentive dingen gebeuren die je niet had (kunnen) voorzien. Soms vervelende dingen. Vaak huren wij vantevoren een acteur in die op een ludieke manier kan inspringen en onvoorziene momenten tot een positieve zaak kunnen draaien. Gasten hebben dan vaak niet eens het idee dat er iets misgaat. Sterker nog, ze hebben lol omdat de professioneel improviserende acteur op een effectieve manier de aandacht afleidt of de zaak rechtzet! [Gerco Stoffelsen, CWT Events]...het speeddaten is zeer goed ontvangen. Harry had zich goed voorbereid en wist de medewerkers ook goed mee te krijgen. [Bea Gangelhof, Rabobank] Referenties: ABB / ABN AMRO / Amsterdam Schiphol Airport / Arjan van Dijk Groep / ATP The Advanced Travel Partner / Backbone Marketing / Boekingsburo / BP / CWT Events / Dechesne & Boertje / ENECO / Festivents / FHI / Go4events / Holland Casino / ING / Koninklijk Theater Carré / KPN / Krasevents / McKinsey & Company / Ministerie van Sociale Zaken / NVDO / Nycomed / Philips / PINO / Publicis Consultants Van Sluis / Rabobank / Shell / TNT / World Forum / Wyeth

15 Ernstig Powerpoint Massaal Abstract Voorspelbaar Jargon Kluitje Lolbroek n kuch Luchtig Interactie Persoonlijk Beeldend Verrassend Metafoor Netwerk Spontaan n lach

16 Vertel het me en ik zal het vergeten Laat het me zien dan onthoud ik het misschien Laat me het beleven en ik zal het begrijpen Confusius

Beleving op uw stand!

Beleving op uw stand! Beleving op uw stand! ABB connect is een webshop vol schakelaars en elektrotechniek. De connectoren brachten de aansluiting met ABB-technologie in beeld. Wij creëren opvallend visueel spectakel op maat.

Nadere informatie

Beleving op uw beurs!

Beleving op uw beurs! Beleving op uw beurs! ONZE WERKWIJZE X Als beurs-organisator kunt u boeken tegen een extra gunstig tarief. X U belt ons en we werken vrijblijvend en gratis een maatwerk voorstel uit op basis van uw input.

Nadere informatie

Hoe komt u in gesprek met beursbezoekers?

Hoe komt u in gesprek met beursbezoekers? Hoe komt u in gesprek met beursbezoekers? Op de beursvloer trekt uw hele doelgroep aan u voorbij. Hoe gaat u in contact komen met beursbezoekers die u nog niet kent? Wij zorgen voor stopkracht! Wij bedenken

Nadere informatie

Maatwerkentertainment

Maatwerkentertainment Maatwerkentertainment Tijdens seminars en congressen is het belangrijk uw gasten op een originele manier uw boodschap te communiceren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste entertainment-acts

Nadere informatie

Wie is ROPE theater op maat?

Wie is ROPE theater op maat? Wie is ROPE theater op maat? De basis van ROPE bestaat uit Roel Pot en Peter Douw. In 1989 ontmoetten zij elkaar voor het eerst, uiteraard..op het toneel. En nu jaren later zijn ze nog steeds bij elkaar.

Nadere informatie

Breng uw campagne tot leven!

Breng uw campagne tot leven! Breng uw campagne tot leven! Maak uw marketingactie of PR actie onvergetelijk! Onze acteurs voegen beleving toe aan uw marketingactie. Zij maken het contactmoment met uw doelgroep bijzonder en interactief.

Nadere informatie

Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij ze wakker?

Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij ze wakker? Pagina 5 Op deze manieren kun je deelnemers een actieve rol geven in je programma... Pagina 2 Laat me je vertellen over een bijeenkomst die ik nooit zal vergeten... Superbrainstorm DvdTW 2010 Hoe hou jij

Nadere informatie

Verrassen, vertellen, verbinden

Verrassen, vertellen, verbinden Verrassen, vertellen, verbinden Hoe organiseer je het evenement dat niemand wil missen? Deel 2: Zo geef je deelnemers een actieve rol in je programma! Een goed evenement verbindt de deelnemers met elkaar

Nadere informatie

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT

D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT D&B s Little Pink Book Editie II D&B CONGRESBOOSTER UW VERENIGING VOORUIT DECHESNE EN BOERTJE Als fullservice eventmarketing bureau hebben wij het mooiste vak van de wereld: het raken en laten stralen

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

VERRASSEN, VERTELLEN, VERBINDEN... Marketing acties. Verrassen, Vertellen, Verbinden...

VERRASSEN, VERTELLEN, VERBINDEN... Marketing acties. Verrassen, Vertellen, Verbinden... VERRASSEN, VERTELLEN, VERBNDEN... Marketing acties Verrassen, Vertellen, Verbinden... 1 Verrassen, Vertellen, Verbinden... Wij verrijken communicatie met humor en interactie. Op basis van uw input maken

Nadere informatie

Verrassen, vertellen, verbinden

Verrassen, vertellen, verbinden Verrassen, vertellen, verbinden Hoe organiseer je het evenement dat niemand wil missen? Deel 2: Zo geef je deelnemers een actieve rol in je programma! Een goed evenement verbindt de deelnemers met elkaar

Nadere informatie

Teambuilding workshops

Teambuilding workshops Teambuilding workshops Speciaal voor het bedrijfsleven heeft Quality Bookings een aantal educatieve en interactieve workshops ontwikkeld. Teambuilding en plezier staan voorop bij onze workshops. Graffiti

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

Presentatoren en dagvoorzitters

Presentatoren en dagvoorzitters Presentatoren en dagvoorzitters Het aan elkaar praten van een programma wordt vaak onderschat. Het inhuren van een professionele presentator of dagvoorzitter is van onschatbare waarde voor de structuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Bemoeitheater maakt de onderste steen zichtbaar! Spraakmakende aanpak bij veranderingsproces UMCG

Bemoeitheater maakt de onderste steen zichtbaar! Spraakmakende aanpak bij veranderingsproces UMCG Bemoeitheater maakt de onderste steen zichtbaar Spraakmakende aanpak bij veranderingsproces UMCG recensie geschreven door:moniek Bakker Aanjager van leer-en veranderprocessen Op 23 juni was het dan zover.

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

C5basis)201452015) Discipline:*muziek*/*dans* Thema:)GEZONDHEID))))))))))))) Gr)152:)Museum)voor)Religieuze)Kunst)

C5basis)201452015) Discipline:*muziek*/*dans* Thema:)GEZONDHEID))))))))))))) Gr)152:)Museum)voor)Religieuze)Kunst) Ondersteunend)educatief)materiaal))voor)de)groepen)758)behorende)bij):) C5basis)201452015) Discipline:*muziek*/*dans* Thema:)GEZONDHEID))))))))))))) Gr)152:)Museum)voor)Religieuze)Kunst) ) Gr)354:)Markant)Uden)i.s.m.)Jelle)Douma)

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Hoe kunt u keihard meer verkopen? Van reclame mag je keiharde resultaten verwachten

Hoe kunt u keihard meer verkopen? Van reclame mag je keiharde resultaten verwachten MÉÉR VERKOPEN Keihard méér verkopen Door Pieter Hemels, Hemels van der Hart Meer klanten, meer omzet Door Pieter Burghouts, Microsoft Hoe kunt u keihard meer verkopen? Klanten vinden, winnen en behouden

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80 en 90 opnieuw of voor het eerst!

Nadere informatie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie

Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Uitnodiging #AMC, werken- bij websites, video s, Layar; Relevante Tips & Meer Sessie Doelgroep: ArbeidsmarktcommunicaFe professionals, HR- professionals verantwoordelijk voor W&S, (MarkeFng)communicaFeprofessionals

Nadere informatie

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag

Online Storytelling met uw interactief jaarverslag REACH TOUCH MOVE Interactief Jaarverslag Online Storytelling met uw interactief jaarverslag Maximale Reach, Touch en Move in de financiële verantwoording van een jaar Waarom uw jaarverslag interactief?

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

SPREKER R O B W U I J S T E R ERVARING ALS SPREKER

SPREKER R O B W U I J S T E R ERVARING ALS SPREKER JE KUNT ME ALS SPREKER BOEKEN Zoek je een enthousiaste, motiverende, inspirerende spreker voor je bijeenkomst, evenement, congres, bedrijfsevenement of symposium? Zoek je een spreker met een heldere boodschap?

Nadere informatie

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET?

E BOOK HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE. o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? E BOOK Vol met handige, onmisbare tips om uw relatiedag te laten slagen! HOE ORGANISEER IK EEN SUCCESVOLLE o.a. aandachtspunten hoe BENADER JE JE GASTEN? WAT DOE JE WEL EN WAT DOE JE NIET? BEDRIJFSFEEST.NL

Nadere informatie

een briljant idee kan in één dag op je bureau liggen

een briljant idee kan in één dag op je bureau liggen Voor een prikkelende boodschap, hogere omzet, nieuwe branding, uitdagende campagne, meer publiek, betere nieuwsbrief, unieke beleving, opvallend logo, meer kaartverkoop, meer leden, uitdagende campagne,

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 2000 opnieuw of voor

Nadere informatie

Wij bezorgen uw gasten een TOP-Vakantie!

Wij bezorgen uw gasten een TOP-Vakantie! Seizoen 2014 Wij bezorgen uw gasten een TOP-Vakantie! Gasten stellen steeds hogere eisen. Professionaliteit, kwaliteit en spectaculaire activiteiten is wat de gast van vandaag verwacht van een goed animatieprogramma.

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

PERSONAS Wat als de corporatie maar 3 klanten had? Rob Beltman

PERSONAS Wat als de corporatie maar 3 klanten had? Rob Beltman PERSONAS Wat als de corporatie maar 3 klanten had? Rob Beltman 1 Wat is kwaliteit eigenlijk? Stelling 1. Kwaliteit is Wat wij leveren! Wat KWH zegt dat het is! Wat de klant waardeert! 2 En klanten dan?

Nadere informatie

NAJAAR 2016 LEDEN / BESTUURSVERKIEZINGEN / WIJ 1. ALLES BEGINT BIJ ONZE LEDEN 2. UW LIDMAATSCHAP GEEFT U EEN STEM 3. LEDENCAMPAGNE 2016

NAJAAR 2016 LEDEN / BESTUURSVERKIEZINGEN / WIJ 1. ALLES BEGINT BIJ ONZE LEDEN 2. UW LIDMAATSCHAP GEEFT U EEN STEM 3. LEDENCAMPAGNE 2016 NAJAAR 2016 LEDEN / BESTUURSVERKIEZINGEN / WIJ 1. ALLES BEGINT BIJ ONZE LEDEN 2. UW LIDMAATSCHAP GEEFT U EEN STEM 3. LEDENCAMPAGNE 2016 ALLES BEGINT BIJ ONZE LEDEN De ledencampagne 2015: alles begint bij

Nadere informatie

NIEUWE ORGANISATIE SPRINT. verbinding > actie > resultaat

NIEUWE ORGANISATIE SPRINT. verbinding > actie > resultaat NIEUWE ORGANISATIE SPRINT verbinding > actie > resultaat INHOUD Nieuwe organisatie opstarten Aanpak 5 Nieuwe organisatie sprint 6 Cases Prijslijst 5 NIEUWE ORGANISATIE OPEN uitdaging HOE GAAN JULLIE SAMEN

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

Acquisitie & Zakelijk netwerken

Acquisitie & Zakelijk netwerken E-boek 3 bedrijfsblogs Acquisitie & Zakelijk netwerken Nu lezen. Praktische adviezen. Morgen toepassen. Nog succesvoller ondernemen! 1. Acquisitie is veel meer dan alleen gunnen 2. Alleen met glimlach

Nadere informatie

EFFECTIEVE CAMPAGNES

EFFECTIEVE CAMPAGNES EFFECTIEVE CAMPAGNES Programma 15.00: Opening 15.15: Deel 1 - Analyse eigen campagnes 16.00: Deel 2 - De voorwaarden bij campagne voeren 16.45: Pauze & eten 17.45 Deel 3 - De kernboodschap en het verhaal

Nadere informatie

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht.

ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. ANP is méér dan een persbureau. ANPinOpdracht ontwikkelt en produceert content in opdracht van bedrijven. Wij brengen uw boodschap onder de aandacht. Professioneel, effectief en met de snelheid van het

Nadere informatie

Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand

Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand Confucius Wat doet dance4life? Informeren en activeren! Een wereld zonder hiv en aids is mogelijk. Voor de oplossingen

Nadere informatie

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement?

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Introductie Evenementen en congressen zijn nog steeds een belangrijk moment om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande

Nadere informatie

1 Over evenementen. 1.1 Beleveniscommunicatie

1 Over evenementen. 1.1 Beleveniscommunicatie 1 Over evenementen Bedrijven en instellingen kunnen hun (marketing) communicatiedoelstellingen op verschillende manieren realiseren. Basis daarvoor vormt het communicatieplan, waarin verschillende communicatiemiddelen

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Enthousiasme zorgt voor meer omzet

Enthousiasme zorgt voor meer omzet Enthousiasme zorgt voor meer omzet Vinden nieuwe klanten de weg naar uw organisatie? U biedt een goed product tegen een goede prijs en toch lijkt het steeds lastiger om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

Coalitielid met hart en ziel

Coalitielid met hart en ziel Coalitielid met hart en ziel Samenwerken vind ik belangrijk omdat... Peter Rooze 29 januari 2011 Teambuilding en samenwerking. Resultaten: 1. Kennismaking met - motieven van - collega s. 2. Betere samenwerking.

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

Dit verhaal. Een Goede Lezing. Voorbereiding. Overzicht. Waar moet ik op letten als ik een lezing geef Voldoet deze lezing aan wat hij zelf zegt?

Dit verhaal. Een Goede Lezing. Voorbereiding. Overzicht. Waar moet ik op letten als ik een lezing geef Voldoet deze lezing aan wat hij zelf zegt? Dit verhaal Een Goede Lezing Waar moet ik op letten als ik een lezing geef Voldoet deze lezing aan wat hij zelf zegt? Hans L. Bodlaender 2 Overzicht Voorbereiding van een lezing Opbouw Vormgeving Geven

Nadere informatie

Succes is een keuze Het verschil maken op de vakbeurs

Succes is een keuze Het verschil maken op de vakbeurs Succes is een keuze Het verschil maken op de vakbeurs Wat maakt u succesvol op een vakbeurs? Hoe krijgt u een goede klantenstroom op gang? Door alleen uw geweldige diensten of uw betrouwbare producten

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

stichting Magneet Festival - 22 september 2009 Fotografie Zie 't Zo

stichting Magneet Festival - 22 september 2009 Fotografie Zie 't Zo Eindelijk is het zover! De Magneetbar - bekend van de gelijknamige Magneetbar op Lowlands - heeft een eigen festival in het leven geroepen: Het Magneet Festival. As we speak wordt de motor aangeslingerd

Nadere informatie

Diedie en Dekster Producties

Diedie en Dekster Producties Diedie en Dekster Producties Een onvergetelijke persoonlijke blijvende herinnering van uw bedrijfsfeest, jubilea of andere partijen. Vindt u het leuk om feesten te organiseren voor uw bedrijf, vereniging

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief Theatergroep Locals www.tgthelocals.com Lesbrief 1. Over de voorstelling De vader van Polle is ooit met de noorderzon vertrokken. Daarom denkt ze dat haar vader ontdekkingsreiziger is en dat zijn schip

Nadere informatie

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname

Krachtstroom voor het genereren van leads. tijdens uw beursdeelname Krachtstroom voor het genereren van leads tijdens uw beursdeelname Al 12 jaar standervaring; Zo spannend is het acteren op beurzen toch allemaal niet? hoor ik wel eens vaker een trotse standmanager zeggen

Nadere informatie

15 tips om meer uit uw e-mailcampagnes te halen

15 tips om meer uit uw e-mailcampagnes te halen 15 tips om meer uit uw e-mailcampagnes te halen Volgens de IT-beveiligingsorganisatie Symantec werd in februari 2007 wereldwijd 70% van alle e-mails als SPAM bestempeld en op mailserverniveau tegengehouden.

Nadere informatie

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN Powered by LEF 19 brengt uw hele organisatie en al uw mensen in beweging. Tijdens dit inspirerende en activerende event in Schouwburg Odeon reiken wij uw medewerkers praktische tools en nieuwe inzichten

Nadere informatie

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN

HET LEF EVENT OVER ELLLA EEN LEVEN LANG ONTWIKKELEN Powered by LEF 19 brengt uw hele organisatie en al uw mensen in beweging. Tijdens dit inspirerende en activerende event in Schouwburg Odeon reiken wij uw medewerkers praktische tools en nieuwe inzichten

Nadere informatie

Hoe ontwikkel ik. Lezing van Ineke Strouken op 19 maart in Nieuwegein. Geachte dames en heren, Volkscultuur

Hoe ontwikkel ik. Lezing van Ineke Strouken op 19 maart in Nieuwegein. Geachte dames en heren, Volkscultuur Hoe ontwikkel ik Ineke Strouken een ijzersterk volkscultuurproject? Geachte dames en heren, Welkom op deze studiedag Hoe ontwikkel ik een ijzersterk volkscultuurproject. Sinds een tweetal jaren staat volkscultuur

Nadere informatie

Superbrainstorm Ronde 1

Superbrainstorm Ronde 1 Dit was het beste evenement ooit... Amsterdam, prive chauffeur Voortraject met filmpjes Dag ervoor, smsjes Genootschap voor eventmanagers Super georganiseerd Persoonlijke kaartjes Heel bijzonder Uitnodigingstraject

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

Dag 15 - natuurlijk speechen met mind mapping

Dag 15 - natuurlijk speechen met mind mapping Dag 15 - natuurlijk speechen met mind mapping Zodra je er op gaat letten zie je dat veel toespraken eigenlijk heel onnatuurlijk overkomen. De spreker staat kaarsrecht achter zijn spreekgestoelte. Hij duikt

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG

Ckv verslag. Julia van Sluijs April 2015. Kunst- en Cultuurroute en cabaret CKV VERSLAG Ckv verslag Kunst- en Cultuurroute en cabaret Julia van Sluijs April 2015!1 Inhoudsopgave - Algemene gegevens 3 - Verantwoording keuze 4 - Kunst- en cultuurroute Workshop 1: Graffiti 5 Workshop 2: Capoeira

Nadere informatie

Yes we can! Succesvolle verkiezingen met de verkiezingsmanager! Workshop Performabeurs 10 oktober 2012

Yes we can! Succesvolle verkiezingen met de verkiezingsmanager! Workshop Performabeurs 10 oktober 2012 Yes we can! Succesvolle verkiezingen met de verkiezingsmanager! Workshop Performabeurs 10 oktober 2012 Sara Meijknecht, FNV Formaat Stef van Grieken, Wie kies jij OR De kracht van het gesprek.. Maak 2-tallen

Nadere informatie

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Communicatieplan Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Auteur: Marcel Tinnemans Datum: 23 februari 2017 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Inleiding... 4 2. Kader communicatieplan...

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie

Streetdance door Dennis van Breukelen in de Artiance- zaal voor max. 20 leerlingen:

Streetdance door Dennis van Breukelen in de Artiance- zaal voor max. 20 leerlingen: Bonhoeffercollege Workshops op dinsdag 10 april 2012 VWO 3: HAVO 3: workshoptijd: 8.30 11.00 uur workshoptijd: 11.30 14.00 uur Streetdance door Dennis van Breukelen in de Artiance- zaal voor max. 20 leerlingen:

Nadere informatie

Rapportage. De Kracht van Communicatie. DirectResearch in samenwerking met Logeion Auteurs: Marieke Gaus & Marvin Brandon

Rapportage. De Kracht van Communicatie. DirectResearch in samenwerking met Logeion Auteurs: Marieke Gaus & Marvin Brandon Rapportage De Kracht van Communicatie DirectResearch in samenwerking met Logeion Auteurs: Marieke Gaus & Marvin Brandon Index Achtergrond van het onderzoek 3 Conclusies Resultaten van het onderzoek 5 De

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

Exclusief voor uw mensen

Exclusief voor uw mensen Exclusief voor uw mensen Uw mensen zijn exclusief En wij zijn er exclusief voor uw mensen Mensen zijn uniek. In hun doen en laten, maar ook in hun werk. Ieder mens heeft andere prikkels nodig om te kunnen

Nadere informatie

Programma. Welkom en terugblik. 50+ & bibliotheken aan het woord. Koffie. Lunch. Afsluiting om 15.30

Programma. Welkom en terugblik. 50+ & bibliotheken aan het woord. Koffie. Lunch. Afsluiting om 15.30 Hartelijk welkom Programma Welkom en terugblik o 10.15-11.00: 50+ & bibliotheken aan het woord Koffie o 11.15-12.15: Vervolg Lunch o 13.00-13.30: Campagnes o 13.30-15.15: Nederland Leest Afsluiting om

Nadere informatie

Welkom bij Edut ainer.nl!

Welkom bij Edut ainer.nl! Welkom bij Edut ainer.nl! "Hallo Willem en Lucien, Ik heb vandaag zeer veel positieve reacties mogen ontvangen over de bijeenkomst van gisteren. De avond heeft echt wat losgemaakt en medewerkers in beweging

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres

Nadere informatie

Cursussen & Congressen

Cursussen & Congressen Cursussen & Congressen BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum. BAANBREKEND. BETROUWBAAR. Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen Als u een cursus of een congres organiseert, moet alles

Nadere informatie

Presenteren the easy way

Presenteren the easy way Presenteren the easy way Dit is een uitgave van Marie-Jose Custers van CustersCoaching (niets uit deze uitgave mag gekopieerd worden) Voor de meeste mensen is presenteren een echte opgave. Ze weten dat

Nadere informatie

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET

BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Hoe videoclips bijdragen aan: BRANDING KLANTLOYALITEIT MERKBELEVING NAAMSBEKENDHEID SALES & OMZET Watch things happen or make things happen? Online Marketing In 2009 leerde het bedrijfsleven dat Social

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

inspiratie11 Trending Words Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Event Participants

inspiratie11 Trending Words Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Event Participants inspiratie11 Inspiratiesessies Amsterdam RAI op Event11 Inspiratiesessies over duurzaamheid, webinars, social media en toekomstperspectieven op 30 en 31 maart 2011, stand AmsterdamRAI op Trending Words,

Nadere informatie

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en RECRUITMENT EVENT EEN KRACHTIG MIDDEL OM BRILJANT TOPTALENT VAN MORGEN TE VERLEIDEN Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet het event de nodige triggers

Nadere informatie

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Je hebt als groep ouders een idee van wat je rond cultuur, ouderbetrokkenheid en taalstimulering zou willen doen op de school van je kind(eren)? Dit doe

Nadere informatie

Wees duidelijk tegen je klanten

Wees duidelijk tegen je klanten Ronald Dingerdis Wees duidelijk tegen je klanten 3 In onze training Klantgerichtheid en communicatie vroeg een cursist me onlangs of je tegen je klant kan zeggen dat hij extreem vervelend is. Dat hij onredelijk

Nadere informatie

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY GEEN DAG IS HETZELFDE IN DE WERELD VAN TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY. ELKE REISWENS DIE JE VERVULT EN ELKE ACTIVITEIT DIE JE ORGANISEERT IS UNIEK. MET JOUW ENTHOUSIASME,

Nadere informatie

Werkvorm The World Café

Werkvorm The World Café Werkvorm The World Café Wat houdt de werkvorm The World Café in? Het is een werkvorm om een levendige gezamenlijke dialoog op te zetten rondom vragen die er echt toe doen. Dit gebeurt door in kleine groepen

Nadere informatie

Een Goede Lezing. Hans L. Bodlaender

Een Goede Lezing. Hans L. Bodlaender Een Goede Lezing Hans L. Bodlaender Dit verhaal Waar moet ik op letten als ik een lezing geef? Voldoet deze lezing aan wat hij zelf zegt? 2 Overzicht Voorbereiding van een lezing Algemene voorbereiding

Nadere informatie

Draaiboek vorming oudercontact

Draaiboek vorming oudercontact Draaiboek vorming oudercontact Doel van de avond: - De juiste informatie over uw kind uit het oudercontact kunnen halen en zelf de juiste informatie aan de leerkracht tijdens het oudercontact kunnen geven

Nadere informatie

verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen mening 3 Datum: verwerking recensie 1 Paraaf docent Titel voorstelling:

verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen mening 3 Datum: verwerking recensie 1 Paraaf docent Titel voorstelling: CKV THEATER CKV Verslag Culturele Activiteit Theater / Cabaret Naam:. Klas:. Toegangsbewijs: geldig / ongeldig (ln te vullen door je CKV-docent) verwoording inhoud + vorm + functie 3 CA: verwoording eigen

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Workshop voorbereiden Authentieke instructiemodel

Workshop voorbereiden Authentieke instructiemodel Workshop voorbereiden Authentieke instructiemodel Workshop voorbereiden Uitleg Start De workshop start met een echte, herkenbare en uitdagende situatie. (v.b. het is een probleem, een prestatie, het heeft

Nadere informatie

4 Is Pinterest interessant voor mij?

4 Is Pinterest interessant voor mij? 4 Is Pinterest interessant voor mij? 1. Wat kan ik met Pinterest? Social media platformen hebben hun eigen groep gebruikers en hun eigen kracht. In de voorgaande hoofdstukken bespraken we deze met betrekking

Nadere informatie

Een gastspreker op bezoek

Een gastspreker op bezoek Een gastspreker op bezoek Zo maak je er een succes van DRAAIBOEK VOOR EEN PLEEGOUDERBIJEENKOMST MET EEN GASTSPREKER Een gastspreker op bezoek DE ACTIVITEIT IN HET KORT Een gastspreker uitnodigen: het is

Nadere informatie

ENECO WINDLAB 'BELEEF DE WIND MET JE KLAS'

ENECO WINDLAB 'BELEEF DE WIND MET JE KLAS' ENECO WINDLAB 'BELEEF DE WIND MET JE KLAS' Eneco opende in 2013 in de gemeente Etten-Leur het eerste Windlab van Nederland. Leerlingen van de basisschool (groep 7 en 8) en brugklassers kunnen daar op een

Nadere informatie