Beter kantoorinnovatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beter kantoorinnovatie"

Transcriptie

1 gekozen lettertype Ik heb Microsoft JhengHei gekozen omdat het mooi duidelijk is. Het is overzichtelijker en makkelijker te lezen vergeleken met de andere lettertype en op lettergrootte 12 groter dan de meeste andere fonts.

2 Beter kantoorinnovatie mijn eerste foto heb ik gemaakt in Hilversum. Ik had een tussenuur dus besloot ik in Hilversum rond te lopen zoekend naar winkel namen of spandoeken die ik kon verbeteren en toen vond ik dit. Ten eerste zijn de woorden die worden opgesomd uitgerekt in de lengte. Wat er ook niet goed uitziet is dat er te veel ruimte tussen te worden vrij is gelaten er kunnen makkelijk nog andere dingen bij. Ik heb hun website bezocht en het bleek dat ze ook Pringles en frisdrank blikjes verkochten, ook was er hier geen categorie voor op de website je moest geluk hebben dat je ze bij de 10 willekeurige producten op de hoofdpagina kreeg. Als je ze hier niet op krijgt zijn ze eigenlijk niet te vinden want er is geen categorie voor snacks of frisdranken in het menu.

3

4 Brenda Ik reed rond door de stad en kwam deze tegen. De winkel zelf ziet er super ouderwets en verkleurd uit, net zoals het uithang bord. de woorden zijn veel te doen en zijn van een afstand niet eens te zien en het lettertype van de kleurende woorden is moeilijk te lezen tenzij je eronder staat. De achtergrond kleur van het uithang bord ziet er heel vies en ouderwets uit, dit geeft niet een goed gevoel bij de klant want er kan dan ook gedacht worden dat de winkel ook zou vies is en dit jaagt mensen weg. de naam van de winkel staat er ook heel dunnetjes op. het staat er niet duidelijk op zoals de naam van een winkel normaal op een uithangbord staat.

5 Gorkink Deze kwam ik ook tegen in de stad. Dit zijn de uithang borden van de Gorkink in apeldoorn. Gorkink is een bloemist winkel. er zijn 3 uithangborden waarvan de tekst gewoon op een groot bord kan. Het ziet er een beetje raar uit. Het logo past ook niet bij waar de winkel voor staat, kleurijke ronde bloemen. het logo zou beter geschikt zijn bij een computer of kantoor winkel door de pixel letters. ook al zou het één groot bord zijn dan nog ziet het er veel te kaal uit voor een bloemist winkel.

6 Garage F. Veeneman Fietsend onderweg naar huis vond ik deze. Ik fiets hier elke dag langs maar het is me nooit opgevallen hoe slecht de reclame borden zijn ontworpen. een paar dagen nadat ik de opdracht gekregen had begon ik meer omheen te kijken en zag dit dus. Ten eerste zit er een veel te grote witte ruimte tussen garage en F. wat er niet goed uit ziet. Dit is raar want na F. is er gewoon een normale spatie. daaronder staat v.a. 69,- schuin, dit staat onnodig en is nogal irritant. Daar weer onder staat een bord met het website die om een of andere reden een spatie heeft, ook is het web adres schuin gezet zodat ze het er in kunnen passen. Dit kan ervoor zorgen dat mensen de website niet goed intypen omdat het zo raar staat. Dit kan natuurlijk op heel veel andere manieren zonder dat het hele web adres schuin gezet moet worden.

7 Juliana Toren

8 Ik liep net uit de supermarkt toen ik deze opmerkte. Juliana Toren is een pretpark in Apeldoorn en deze mini fietsenstalling staan overal in Apeldoorn, het is moeilijk ze te missen. De fout die ik hier in zag is dar Koningin en Apeldoorn boven Juliana Toren staan wat ervoor kan zorgen dat het als Koningin Apeldoorn Juliana Toren kan gelezen worden. Als mensen het zo gaan noemen omdat ze het zo gelezen hebben kan dat schadelijk zijn voor de naam van het pretpark, vooral omdat deze fietsenstallingen overal in Apeldoorn zijn. Ladylicious Nog eentje uit de binnenstad van Apeldoorn. Op het eerste gezicht zag ik niet eens dat dit een kleding winkel is omdat de voorgevel zou kleurloos en lelijk is. De voorgevel trekt op geen één manier de aandacht van de klant. Het lettertype van "Ladylicious" zien er nog een beetje goed uit maar daar heb je niks aan als de letters zo ver uit elkaar staan en in het zwart op een wit achtergrond. Dit is een kledingswinkel voor vrouwenmode en het is totaal niet te zien op de voorgevel. De woorden onder de naam van de winkel zijn overbodig sinds Ladylicious al genoeg aangeeft dat het iets met vrouwen te maken heeft en je gewoon de winkel in kunt kijken en zit dat er kledingstukken staan.

9

10 Gebr. Schaap pannendaken Deze foto heb ik ook gemaakt op de dag dat ik door Hilversum rondliep zoeken naar voorbeelden die ik zou kunnen verbeteren. Ik liep er twee keer langs tot dat ik de fout zag. Ik zocht het voor de zekerheid op en het klopte. De naam van het bedrijf is Gebr. Schaap pannendaken maar hier staat doordat pannendaken boven Schaap is gezet Gebr. pannendaken Schaap. dit zorgde wel voor verwarring bij mijn medestudent want die dacht dat het echt Gebr. pannendaken was.

11 Coffeshop De Palm Net buiten de binnenstad staat De Palm, zeer bekende coffeshop in Apeldoorn. Ik fiets hier vaak langs en de naam "De Palm" op de voorgevel ziet er altijd zo apart uit, het hoort niet thuis tussen de andere woorden die er staan. De kleur is te vel vergeleken met de kleuren van de andere woorden. Het lettertype is veel te strak en officieel voor een coffeeshop. Het hoort niet bij het imago van een coffeeshop wat mellow en chill is. Gelukkig staat er nog coffee-shop aan beide kanten die wel in een wat ronder lettertype staan die een wat betere sfeer geven.

12 Decork In de binnenstad van Apeldoorn staat Decork een speciaal zaak in bevloering en dan vooral kurken vloeren. Wat me het eerste opviel is het logo. De letters zien er een beetje raar uit met een boompje erbij en ik dacht dat is wat ik on verbeteren, maar na wat research kwam ik erachter dat ze gespecialiseerd zijn in kurken vloeren en kurk komt van een bepaalde boom vandaar de kurk. De voorgevel viel alsnog te verbeteren. er staan drie verschillende lettertypes en vloeren staat naast het logo en het woord is ook net zo groot waardoor je zou kunnen denken dat het bij Decork hoort maar het hoort apart. doordat er een boompje met ondergrond links onder Decork staat en "vloeren" op dezelfde lijn als Decork staat, ontstaat er een witte regel die gedeeltelijk ook niet wit is wat de voorgevel een beetje chaotisch maakt.

13 Hosseini telecom Hosseini telecom is een zeer populaire winkel in de binnenstad van Apeldoorn. bijna iedereen die de binnenstad in wil om te winkelen moet hier langs. Maar voor een winkel die zo populair is en dagelijks door heel veel mensen gezien word als ze er langs lopen heeft het een weel heel saaie en minimalistische design. Een saaie lettertype met een wit achtergrond waar niks anders op staat dan de naam van de winkel. Behalve dat staat er ook nog een veel te brede spatie tussen Hosseini en telecom. Deze eyesoar zorgt ervoor dat het uiterlijk van de binnenstad beschadigt word. Niet dat ik het een slechte winkel vind het is alleen dat het er niet uit ziet.

14

Bjorn Dingeldein, Klas B, Typographie opdracht. Foto 1:

Bjorn Dingeldein, Klas B, Typographie opdracht. Foto 1: Bjorn Dingeldein, Klas B, Typographie opdracht. Foto 1: De bellettering op de ramen van dit cafe was voor mij een irritatiepunt, het is erg onprofessioneel en er is totaal geen rekening gehouden met het

Nadere informatie

Dit pak tabak heb ik gevonden bij een vriendin van mij. We stonden bij haar in de berging te roken toen ik op dit pak shag stuitte.

Dit pak tabak heb ik gevonden bij een vriendin van mij. We stonden bij haar in de berging te roken toen ik op dit pak shag stuitte. Dit pak tabak heb ik gevonden bij een vriendin van mij. We stonden bij haar in de berging te roken toen ik op dit pak shag stuitte. Persoonlijk vind ik het logo opsich wel goed. Het lettertype is lekker

Nadere informatie

Voor verbetering vatbaar Joanna Siccama GAR1-B Leraar: Leon Kranenburg

Voor verbetering vatbaar Joanna Siccama GAR1-B Leraar: Leon Kranenburg Voor verbetering vatbaar Joanna Siccama GAR1-B Leraar: Leon Kranenburg 2 Hier vond ik het lettertype veel te zakelijk voor een herdenkingsbordje. Het bordje deed mij meer denken aan een bedrijf die de

Nadere informatie

Op de foto is een bord te zien van een doner kebab tent bij het station van hoofddorp. Op dit bord hebben ze geprobeerd te communiceren met de

Op de foto is een bord te zien van een doner kebab tent bij het station van hoofddorp. Op dit bord hebben ze geprobeerd te communiceren met de Op de foto is een bord te zien van een doner kebab tent bij het station van hoofddorp. Op dit bord hebben ze geprobeerd te communiceren met de mensen, maar naar mijn mening komt dit niet goed over bij

Nadere informatie

10 voorbeelden van slechte of onduidelijke visuele communicatie

10 voorbeelden van slechte of onduidelijke visuele communicatie 10 voorbeelden van slechte of onduidelijke visuele communicatie 1. De Lidl leesmap Deze map staat bij ons in de kantine van het Lidl filiaal waar ik werk. Ik heb er nog nooit ingekeken, maar de tekst die

Nadere informatie

Sander Dijkens 1B - Logo opdracht

Sander Dijkens 1B - Logo opdracht Sander Dijkens 1B - Logo opdracht Font-keuze: Ik heb voor het font arial gekozen omdat ik het makkelijk te lezen vind. Het heeft geen uitsteeksel aan letters en en geen extreme dikheid of bolheid. De ruimte

Nadere informatie

10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Voor verbetering: Na verbetering:

10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Voor verbetering: Na verbetering: 10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Foto genomen op 09-09-2015 om 08:14. Ik loop elke dag langs dit bord onderweg naar het centraal station in Amsterdam.

Nadere informatie

DE KROEG SCHILDERSBEDRIJF

DE KROEG SCHILDERSBEDRIJF RITUALS LE CLUB DE KROEG SCHILDERSBEDRIJF TODAY MEGA MEUBEL ORANGE IS THE NEW WHACK MOTORSERVICE VEGA-SNACKS KRYNEN RITUALS Over het algemeen staan de winkels van Rituals zeer goed aangeschreven en staan

Nadere informatie

OPDRACHT1. De nieuwe winkelervaring. Jerrymel Anino(0794209) Esra Isguzar (0841000)

OPDRACHT1. De nieuwe winkelervaring. Jerrymel Anino(0794209) Esra Isguzar (0841000) OPDRACHT1 De nieuwe winkelervaring Jerrymel Anino(0794209) Esra Isguzar (0841000) Inleiding We hebben uit de lijst beddenwinkel gekozen. We konden niet samen bedden winkel opzoeken en hadden daarom besloten

Nadere informatie

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar

Opdracht 1. Ideeën liggen voor het oprapen. Nick de Kleijn 0817774. 16-03-2011 Manon van der Sar Opdracht 1 Ideeën liggen voor het oprapen Nick de Kleijn 0817774 CMD2D Concept Development 16-03-2011 Manon van der Sar Inhoud De Locatiekeuze 3 De 15 foto s 4 De principes 5 Het Concept 9 De Locatiekeuze

Nadere informatie

Piotr Tekien. Grafische Vormgeving 10 Slechte logo s/typografie verbeteringen. Oktober 2, 2014 GAR1-B PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B

Piotr Tekien. Grafische Vormgeving 10 Slechte logo s/typografie verbeteringen. Oktober 2, 2014 GAR1-B PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B Piotr Tekien GAR1-B Grafische Vormgeving 10 Slechte logo s/typografie verbeteringen Oktober 2, 2014 PIOTR TEKIEN HKU GAME ART GAR-1B 10 Slechte voorbeelden van logo s/fonts VOORBEELD 1 Bij het 1e voorbeeld

Nadere informatie

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al:

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al: Niet meer overgeven Vaak is de eerste zin die de klant uitspreekt een aanwijzing voor de hulpvraag. Paula zat nog maar net toen ze zei: ik ben bang om over te geven. Voor deze angst is een mooie naam:

Nadere informatie

10 Voorbeelden van slechte communicatie

10 Voorbeelden van slechte communicatie 10 Voorbeelden van slechte communicatie Naam: Zoë Tabak Vak: Digital Art Leraar: Leon Kranenburg Datum: 2 Oktober 2014 Afbeelding 1 Deze kiosk staat in station Utrecht Centraal. Hetgeen dat hier fout mee

Nadere informatie

Chocoladepasta. Interview en verslag. Jan de Keijzer MM1A

Chocoladepasta. Interview en verslag. Jan de Keijzer MM1A Chocoladepasta Interview en verslag. Jan de Keijzer MM1A INHOUD Hoofdstuk 1 Blz. 1 t/m 2 hoofdstuk 2 Blz. 3 t/m 5 HOOFDSTUK 1 Wat is het voor beleg? Het is een smeer beleg je kan dit heel makkelijk in

Nadere informatie

1 Ben of word jij weleens gepest?

1 Ben of word jij weleens gepest? Onderzoeksresultaten TipHorstaandeMaas.nl Pesten Pesten is van alle generaties. Het kan bijna overal plaatsvinden en is daarom dichterbij dan mensen soms denken 8 1 Ben of word jij weleens gepest? 7 6

Nadere informatie

INHOUD 1. HKU logo remastered 2. Diamant Juwelier 3. Andere Juwelier 4. Café Cosy Place 5. Gouwespoor 6. Loempia s! 7. Mr Wok 8. Pizza centrum 9. Vega

INHOUD 1. HKU logo remastered 2. Diamant Juwelier 3. Andere Juwelier 4. Café Cosy Place 5. Gouwespoor 6. Loempia s! 7. Mr Wok 8. Pizza centrum 9. Vega INHOUD 1. HKU logo remastered 2. Diamant Juwelier 3. Andere Juwelier 4. Café Cosy Place 5. Gouwespoor 6. Loempia s! 7. Mr Wok 8. Pizza centrum 9. Vega snacks 10. La Place express 11. Einde HKU LOGO REMASTERED

Nadere informatie

VOOR VERBETERING VATBAAR. Nadia Groenewald G&IB

VOOR VERBETERING VATBAAR. Nadia Groenewald G&IB VOOR VERBETERING VATBAAR Nadia Groenewald G&IB - 3012673 Welk font gebruik ik? Ik gebruik Lato, dit is een google font. Ik vind dit een mooie schreefloze lettertype die niet zo cliché is als Helvetica

Nadere informatie

Strategieles Verbanden (Relaties en verwijswoorden) niveau A

Strategieles Verbanden (Relaties en verwijswoorden) niveau A Strategieles Verbanden (Relaties en verwijswoorden) niveau A Wat doe je in deze les? Bij Nieuwsbegrip lees je altijd een tekst met het stappenplan. Je gaat vaak op zoek naar verbanden in een tekst. Wat

Nadere informatie

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014

Growth & Reflection. Opleverdatum: 18 juni 2014 Growth & Reflection Growth & Reflection Opleverdatum: 18 juni 2014 Multimediaal Reclamebureau 2013/2014 Inleiding Er zit alweer een half jaar bij MMR op en ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe

Nadere informatie

Elk seizoen een nieuw interieur

Elk seizoen een nieuw interieur 52 Stijlvol Wonen B i n n e n k i j k e n Elk seizoen een nieuw interieur De kans dat Anke en Geert ooit uitgekeken raken op hun interieur, is wel heel erg klein. De inrichting wordt namelijk regelmatig

Nadere informatie

Sander Doomen G&I 1B Typografie correcties. 1. Carver timmerwerken en onderhoud. 1 e plaatje is orgineel, 2 e is aanpassing.

Sander Doomen G&I 1B Typografie correcties. 1. Carver timmerwerken en onderhoud. 1 e plaatje is orgineel, 2 e is aanpassing. Sander Doomen G&I 1B Typografie correcties 1 e plaatje is orgineel, 2 e is aanpassing. 1. Carver timmerwerken en onderhoud Ik kwam dit tegen onderweg naar huis op de parkeerplaats. Ik irriteerde me eraan

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

BINNENSUIS Jehudi van Dijk

BINNENSUIS Jehudi van Dijk BINNENSUIS Jehudi van Dijk Op het toneel staat een vrouw. Ze draagt gewone kleren en ze heeft een horloge om. Ook staat er een stoel en een prullenbak en ligt er een pluisje op de grond. Ik denk altijs

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

Lekker ding. Maar Anita kijkt boos. Hersendoden zijn het!, zegt ze. Die Jeroen is de ergste. Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten.

Lekker ding. Maar Anita kijkt boos. Hersendoden zijn het!, zegt ze. Die Jeroen is de ergste. Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten. Lekker ding Pas op!, roept Anita. Achter je zitten de hersendoden! Ik kijk achterom. Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten. Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Ze schudt haar

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

leerlingen sociale veiligheid

leerlingen sociale veiligheid Verslag vragenlijst voor leerlingen over sociale veiligheid juni 2011 OBS De Rolpaal Samenvatting Eens in de 2 jaar wordt er een vragenlijst afgenomen over de sociale veiligheid op school. Dit is in 2009

Nadere informatie

2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1

2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1 2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1! " #$% & #& '$' '& + ()" *% $, $ -% 1 H. Jagersma en M. Vervenne, Inleiding in het Oude Testament, Kampen, 1992. J. Bowker, Het verhaal

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I

Webteksten schrijven. Denise van der Burg 0840384 CMD1I Webteksten schrijven Denise van der Burg 0840384 CMD1I Inhoud Inleiding... Analyse websites. De bloemist Zoetermeer. Boom bloembinders Breda Norbets bloemkunst en meer. De bloemenhoek. Mijn keuze. Bouwplan

Nadere informatie

Project Interactieve multimedia

Project Interactieve multimedia Project Interactieve multimedia Jerney van Schagen Inleiding: Het eerste idee van het project bij mij was dat het een vrij breed project zou worden, maar in een van de eerste colleges kwam ik er al gauw

Nadere informatie

Werkwoorden in uitvoering - Werkwoorden schrijven - leerboek - 1

Werkwoorden in uitvoering - Werkwoorden schrijven - leerboek - 1 Werkwoorden in uitvoering - Werkwoorden schrijven - leerboek - 1 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 6 2. Werkwoorden schrijven, een verhaal (1). 9 We missen iemand Werkwoorden: een begin 3. Werkwoorden

Nadere informatie

Website bouwen Blok2 Wat kan wel en wat kan

Website bouwen Blok2 Wat kan wel en wat kan Beste studente: Helaas zit je bij het ontwerpen van een website vast aan bepaalde regels, tenzij je een flashwebsite zou maken. Bij flash is veel meer mogelijk alleen heeft deze manier van websites bouwen

Nadere informatie

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32

Documentatie WD32. Christine van Woensel M32 Documentatie WD32 Christine van Woensel M32 Ontwerpkeuzes per device resolutie Desktop (1025 1600px & 769 1024px): Tablet (481 768px): Smartphone (321 480px & tot 320px): Algemeen: Alle ontwerpen voor

Nadere informatie

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang wachten tot we erin konden. Onze klas mocht als eerste de

Nadere informatie

Pluskrant periode 1 2014-2015 plusklas Ommen. ik heb geleerd dat je erg veel informatie op internet kunt vinden over alles wat je maar kunt verzinnen.

Pluskrant periode 1 2014-2015 plusklas Ommen. ik heb geleerd dat je erg veel informatie op internet kunt vinden over alles wat je maar kunt verzinnen. Pluskrant periode 1 2014-2015 plusklas Ommen ik heb geleerd dat je erg veel informatie op internet kunt vinden over alles wat je maar kunt verzinnen. Italiaans kan moeilijk zijn maar het is niet heel vaak

Nadere informatie

INFORMATIEARCHITECTUUR DESIGN EN MARKTPLAATS

INFORMATIEARCHITECTUUR DESIGN EN MARKTPLAATS INFORMATIEARCHITECTUUR DESIGN EN MARKTPLAATS HOW TO MAKE IT BETTER FOR THE USER? Priscilla Roos van Raadshooven Marcel Jansen V1CC1 26 oktober 2007 1 Inhoudspagina Inhoudspagina 2 Inleiding 3 Design Marktplaats

Nadere informatie

Het ideale font voor programmeurs

Het ideale font voor programmeurs Het ideale font voor programmeurs Onderzoeksverslag Hogeschool Utrecht Communicatie & Media Design Auteur: Benjamin van Bienen (1576750) Docent: Dick Swart Specialisatie: Visual design seminar 2014-B Samenvatting

Nadere informatie

22/12/12$ Strikvragenronde. ! Doe-opdrachten! ANWTOORD: Je naam natuurlijk! ANTWOORD: Het plonst. ANTWOORD: In een woordenboek. !

22/12/12$ Strikvragenronde. ! Doe-opdrachten! ANWTOORD: Je naam natuurlijk! ANTWOORD: Het plonst. ANTWOORD: In een woordenboek. ! ! Strikvragenronde! Muziekronde! Film- en fotoronde! De Saaie Ronde! Leidersronde! Doe-opdrachten!! 1) Het is van jou, maar andere mensen gebruiken het meer dan jijzelf. Strikvragenronde ANWTOORD: Je naam

Nadere informatie

1. Inleiding 3 2. Waarom heb ik voor deze verzameling gekozen? 3 3. Foto s verzameling 4

1. Inleiding 3 2. Waarom heb ik voor deze verzameling gekozen? 3 3. Foto s verzameling 4 Inhoudsopgave Pagina: 1. Inleiding 3 2. Waarom heb ik voor deze verzameling gekozen? 3 3. Foto s verzameling 4 3.1. 9 september: Huisduinen, Donkere Duinen 4 3.2. 20 september: Donkere Duinen 5 3.3. 27

Nadere informatie

Dit te koop bord zag ik staan voor een huis in Dalfsen. De eerste twee worden zijn met allemaal kleine letters geschreven. Hoewel in mijn ogen om

Dit te koop bord zag ik staan voor een huis in Dalfsen. De eerste twee worden zijn met allemaal kleine letters geschreven. Hoewel in mijn ogen om Deze logo is van een klein winkeltje waar je onder andere sigaretten en frisdranken kunt kopen, op het station van Utrecht Centraal. In de eerste afbeelding staan de woorden Kiosk en Smorenburg erg ver

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Grafisch Vormgeven 10 verbeterde designs. Youri Stans GAR-1B

Grafisch Vormgeven 10 verbeterde designs. Youri Stans GAR-1B Grafisch Vormgeven 10 verbeterde designs Youri Stans GAR-1B Mount and Blade Warband Interface In het eerste voorbeeld beslaat de interface ongeveer 70% van het beeldscherm. Dit terwijl de tekst binnen

Nadere informatie

M I K E R U B I O K E R N T A A K

M I K E R U B I O K E R N T A A K M I K E R U B I O E X A M E N 2 0 1 4 K E R N T A A K 2 1 Inhoudsopgave Inventarislijst...03 Begeleidt Uitbestedingen...05 Logboek Back-ups...07 Protocol & Bestaden...09 Testplan...11 Website...15 Applicatie...18

Nadere informatie

Op de volgende pagina volgen wat foto s

Op de volgende pagina volgen wat foto s Wat is een IT biografie?: In een IT biografie beschrijf je alles wat je kan op het gebied van IT en wat je nog wilt leren op het gebied van IT. Je leert de persoon kennen (mij) op het gebied van IT. In

Nadere informatie

Hoe maak je een HDR-foto?

Hoe maak je een HDR-foto? Hoe maak je een HDR-foto? De eerste vraag is natuurlijk; wat is HDR. HDR staat voor High Dynamic Range en betekent niets meer en minder dat je gewoon een heel groot verschil van donker naar licht in je

Nadere informatie

Interview 3FM Collin Eisema 20150918.txt Transcript interview Collin Eisema voor 3FM met Harm den Besten.

Interview 3FM Collin Eisema 20150918.txt Transcript interview Collin Eisema voor 3FM met Harm den Besten. Transcript interview Collin Eisema voor 3FM met Harm den Besten. Gemaakt door: Richard van Royen, info@letterval.nl HARM DEN BESTEN (PRESENTATOR): Aankomende zaterdag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd

Nadere informatie

Bescherm je foto s met een watermerk

Bescherm je foto s met een watermerk Bescherm je foto s met een watermerk Het is vervelend wanneer een ander met je foto's aan de haal gaat. Je steekt er niet alleen tijd en moeite in maar ook wettelijk heb je rechten over je eigen foto's.

Nadere informatie

Apple Fanboy. Leerling: Jippe Joosten Opleiding: Game Development Klas: G&I1C. De intro. De opdracht. Proces

Apple Fanboy. Leerling: Jippe Joosten Opleiding: Game Development Klas: G&I1C. De intro. De opdracht. Proces Apple Fanboy Leerling: Jippe Joosten Opleiding: Game Development Klas: G&I1C De intro Welkom in het verslag van de Apple fanboy, ik ben Jippe Joosten en ik ben enorm fan van Apple. Ik ben nu 21 jaar oud

Nadere informatie

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist?

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? Ik ben Nathali Meurs-Pas, mijn bedrijf heet NML Design Interieurontwerp & Styling. Ik woon in Amsterdam,

Nadere informatie

Thema In en om het huis

Thema In en om het huis http://www.edusom.nl Thema In en om het huis Lesbrief 25. Een jurk ruilen. Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u een jurk gaat ruilen. Verleden tijd gebruiken. Vragen stellen. Veel succes! Deze

Nadere informatie

Aan de poort van de stad der geletterdheid

Aan de poort van de stad der geletterdheid Aan de poort van de stad der geletterdheid Wij hebben besloten om eindelijk onze stem te laten horen. Samen met de cursisten en docenten. Omdat je als laaggeletterde geen toegang krijgt tot de stad. Met

Nadere informatie

Inhoud. Het leven van Escher. Weiland wordt vogel. Kringloop metamorfose. De wereld op z n kop.

Inhoud. Het leven van Escher. Weiland wordt vogel. Kringloop metamorfose. De wereld op z n kop. Inhoud. Blz. 1. Blz. 2. Blz. 3. Blz. 4. Blz. 5. Blz. 6. Blz. 7. Blz. 8. Blz. 9. Blz. 10. Blz. 11. Kaft Inhoud Het leven van Escher. Moeilijke jaren. Weiland wordt vogel. Kringloop metamorfose. De wereld

Nadere informatie

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen.

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen. Woensdag Ik denk dat ik gek word! Dat moet wel, want ik heb net gehoord dat mijn moeder kanker heeft. Niet zomaar een kankertje dat met een chemo of bestraling overgaat. Nee. Het zit door haar hele lijf.

Nadere informatie

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Of je nu tot rust wilt komen tussen zakelijke beslommeringen door of je wilt met je geliefde

Nadere informatie

Inleiding. Succes! In dit boek lees je dat werken leuk is. Maar dat werken ook zwaar kan zijn. Met dit boek leer je hoe het werkt in de praktijk!

Inleiding. Succes! In dit boek lees je dat werken leuk is. Maar dat werken ook zwaar kan zijn. Met dit boek leer je hoe het werkt in de praktijk! Inleiding Maak kennis met de klas van meneer Jakobi. De leerlingen uit deze bovenbouwklas hebben deze zomer een bijzondere opdracht uitgevoerd. Ze moesten aan het werk! Drie weken lang. En dat niet alleen.

Nadere informatie

Ik ben Aniek en ik ben over 20 jaar kapster in mijn eigen kapsalon, en ik heb heel veel klanten in mijn kapsalon.

Ik ben Aniek en ik ben over 20 jaar kapster in mijn eigen kapsalon, en ik heb heel veel klanten in mijn kapsalon. David 4a5 weken geleden heeft groep 8 de eindtoets gemaakt. De cito is een toets waar een score uit komt aan de score kan je zien welk niveau je kan doen. De vakken waren taal rekenen en wereldoriëntatie.

Nadere informatie

6 In Beeld. Bieke Depoorter

6 In Beeld. Bieke Depoorter 6 In Beeld Bieke Depoorter De 25-jarige fotografe Bieke Depoorter uit Ingooigem besloot pas in het laatste jaar middelbaar, tot verrassing van velen, om fotografie te gaan studeren. Ze trok naar het Kask

Nadere informatie

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google?

6. Indexatie: Zijn de verschillende pagina s binnen de site geïndexeerd door Google? PIMPTER WEBSHOP http://www.nailsprinter.com http://www.pimpter.com/ http://www.salonique.com/nail-printers.html http://www.nagelstudiocenc.nl/shop.php http://www.yournail.nl/webwinkel-category-1127889/nagelprinter.html

Nadere informatie

Microsoft PowerPoint Basics Hoe maak je een presentatie in Microsoft PowerPoint 2010? Handleiding voor kinderen

Microsoft PowerPoint Basics Hoe maak je een presentatie in Microsoft PowerPoint 2010? Handleiding voor kinderen Als je weet wat er komt, wat inhoud betreft, kijken bij maken van een spreekbeurt, kunnen we praten over jouw PowerPoint presentatie. Je hebt in de klas de basis handelingen op de computer al geleerd zoals:

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Scholieren enthousiast maken voor de techniek

Scholieren enthousiast maken voor de techniek Scholieren enthousiast maken voor de techniek Woorden van deze les de behoefte het imago de servicetechnicus de installatie uitdagend communiceren de installatietechniek carrière maken het project het

Nadere informatie

Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk Voortgezet Onderwijs. Maart 2012

Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk Voortgezet Onderwijs. Maart 2012 Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk Voortgezet Onderwijs Maart 2012 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Rapportage Open Dag Evaluatie - Landelijk

Nadere informatie

Grafisch vormgeving Verbeterpunten

Grafisch vormgeving Verbeterpunten Grafisch vormgeving Verbeterpunten Het originele design van de cover gebruikt een heel groot lettergroote wat Nogal de hele voorkant overmeesterd. Het woord SHOPAHOLIC is zo groot Afhebeeld dat de P zelfs

Nadere informatie

Ik moet Claire nu niet aankijken. Wij kennen elkaar te goed. Mijn ogen zouden me verraden.

Ik moet Claire nu niet aankijken. Wij kennen elkaar te goed. Mijn ogen zouden me verraden. 1. We gaan eten in een restaurant. Serge heeft gereserveerd; dat doet híj altijd. Het is zo n restaurant waar je drie maanden van tevoren moet bellen. Of nog langer. Serge belt nooit drie maanden van tevoren.

Nadere informatie

Meer Winst Met Je Website MEER WINST MET JE WEBSITE!

Meer Winst Met Je Website MEER WINST MET JE WEBSITE! MEER WINST MET JE WEBSITE! Wat is het doel van jouw website? Wat wil je dat de bezoekers doen? En doen ze dat nu ook? Of kijken ze doelloos rond om daarna weer te verdwijnen. Vandaag gaan we kritisch naar

Nadere informatie

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen!

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! 1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! Ge zijt nooit in orde! Ge zijt altijd te laat! Ge zijt nooit

Nadere informatie

Look! Inspire : De schaduw kant van verslavende middelen Daan Hermans G&I 1B

Look! Inspire : De schaduw kant van verslavende middelen Daan Hermans G&I 1B Look! Inspire : De schaduw kant van verslavende middelen Daan Hermans G&I 1B 1 Inhoudsopgave Inleiding.. 3 Tijdlijn verzameling..4 week 1 & 2..4 week 3 & 4..5 week 5 & 6..6 week 7...7 De verwerkingskeuze....7

Nadere informatie

Stage verslag 18 juni 2012. Stage verslag. 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam. Versie 1.0 Pagina 0

Stage verslag 18 juni 2012. Stage verslag. 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam. Versie 1.0 Pagina 0 Stage verslag 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam Versie 1.0 Pagina 0 Inhoudsopgave Opdracht 1 het stage bedrijf... 2 A beschrijving van het bedrijf... 2 B geschiedenis van het bedrijf... 2 C een plattegrond...

Nadere informatie

Aan de slag met de Werk Ster!

Aan de slag met de Werk Ster! Aan de slag met de Werk Ster! Werk Ster Copyright EgberinkDeWinter 2013-2014 Werk Ster Stappen naar werk De Werk Ster helpt je duidelijk te krijgen waar jij op dit moment staat op weg naar werk. Je krijgt

Nadere informatie

Introductie. Dansvoorstelling

Introductie. Dansvoorstelling Door: John van Sambeek Introductie Ja, je ziet het goed. Daar is alweer een nieuwe schoolkrant! De schoolkrantredactie bestaande uit allemaal leerlingen heeft in een paar weken tijd veel leuke en interessante

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

De drijfveren zijn ontwikkeld en aangeleverd door Coert-Jan Tomassen van CJT for Sales: Coert-Jan Tomassen info@cjtforsales.com www.cjtforsales.

De drijfveren zijn ontwikkeld en aangeleverd door Coert-Jan Tomassen van CJT for Sales: Coert-Jan Tomassen info@cjtforsales.com www.cjtforsales. Drijfveren Tool 1.0 Carolien van Herrikhuyzen www.cforcycling.nl www.cforcycling.com carolien@cforcycling.nl Om wat handvaten te hebben voor een gesprek met ons begeleidingsteam bij het formuleren van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Mijn artfiact 3. Proces 4. Mijn beoordelingsblad en presentatie 5. Autotic Selfie eindproduct (ware grootte) 6

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Mijn artfiact 3. Proces 4. Mijn beoordelingsblad en presentatie 5. Autotic Selfie eindproduct (ware grootte) 6 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Mijn artfiact 3 Proces 4 Mijn beoordelingsblad en presentatie 5 Autotic Selfie eindproduct (ware grootte) 6 2 Autobiotic Selfie Inleiding De autobiotic selfie heeft mij heel

Nadere informatie

Trots op hun oogst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF. MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten.

Trots op hun oogst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF. MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten. 112 12 JULI 2014 ELSEVIER Trots op hun oogst MOESTUIN / Vijf tuiniers over schoffelen, zaaien, oogsten en genieten. Liza Karsemeijer Foto s René van der Hulst IK KWEEK MIJN GROENTEN LIEVER ZELF JOHN VAN

Nadere informatie

2014 was voor mij een zeer speciaal jaar, Ik heb een groot werk naar volle tevredenheid afgerond.. Ik ga werken aan de vormgeving van het logboek.

2014 was voor mij een zeer speciaal jaar, Ik heb een groot werk naar volle tevredenheid afgerond.. Ik ga werken aan de vormgeving van het logboek. 2014 was voor mij een zeer speciaal jaar, Ik heb een groot werk naar volle tevredenheid afgerond.. Ik ga werken aan de vormgeving van het logboek. Houtworm In het begin dacht ik nog, hoe krijg ik al die

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Uitleg boekverslag en boekbespreking

Uitleg boekverslag en boekbespreking Uitleg boekverslag en boekbespreking groep 7 schooljaar 2014-2015 Inhoudsopgave: Blz. 3 Blz. 3 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 7 Stap 1: Het lezen van je boek Stap 2: Titelpagina Stap 3: Inhoudsopgave

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

Drents Archief. Meisje met de hoepel. Groep 2 Speuren in het archief

Drents Archief. Meisje met de hoepel. Groep 2 Speuren in het archief Drents Archief Meisje met de hoepel Groep 2 Les 3 Speuren in het archief Les 3 Speuren in het archief Samenvatting van de les In het Drents Archief bevindt zich een kistje dat een dubbele bodem blijkt

Nadere informatie

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014

Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Datum test: dinsdag 8 april 2014 Schrijven review: donderdag 10 april 2014 Getest met: Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195) op 4G netwerk KPN Android versie: 4.2.2 Mijn Hi Beta versie: 3.0.0 build 95 Als

Nadere informatie

Interieurontwerp/renovatie Telegraaf Media Groep Hoofdkantoor Amsterdam breedbouw. randi van gerve Interieurarchitect BNI

Interieurontwerp/renovatie Telegraaf Media Groep Hoofdkantoor Amsterdam breedbouw. randi van gerve Interieurarchitect BNI randi van gerve Interieurarchitect BNI Het gebouw van de Telegraaf Media Groep ligt aan de Basisweg in Amsterdam Sloterdijk. Het is samengesteld uit een nieuwbouwtoren van 10 verdiepingen, de breedbouw

Nadere informatie

WHITEPAPER IN 5 MINUTEN. 09. ibeacons

WHITEPAPER IN 5 MINUTEN. 09. ibeacons WHITEPAPER IN 5 MINUTEN A P R I L 2 0 1 4 09. ibeacons ibeacons vormen een nieuwe manier waarop apparaten met elkaar kunnen communiceren; met verrassende toepassingen. Bij Oberon zijn we altijd op zoek

Nadere informatie

Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014

Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014 Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014 1. Doet u dit examen voor de eerste keer of gaat het om een herexamen? Eerste keer 279 70% Herexamen 104 26% Niet beantwoord 16 4% Totaal 399 2. Als de voorlopige

Nadere informatie

Les 2: Voorspellen Tekst: Veilig in het verkeer. Introductiefase: 2. Vraag: "Kan iemand zich nog herinneren wat de bedoeling was bij het voorspellen?

Les 2: Voorspellen Tekst: Veilig in het verkeer. Introductiefase: 2. Vraag: Kan iemand zich nog herinneren wat de bedoeling was bij het voorspellen? Les 2: Voorspellen Tekst: Veilig in het verkeer "Welkom:... " Introductiefase: 1. "Vorige week zijn we begonnen met voorspellen." 2. Vraag: "Kan iemand zich nog herinneren wat de bedoeling was bij het

Nadere informatie

Taal In welke taal worden de cursussen aangeboden?

Taal In welke taal worden de cursussen aangeboden? Erasmusbestemming: Zagreb Kroatië... Academiejaar: 2014. - 2015. Één/twee semester(s) Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De rechtenfaculteit is centraal

Nadere informatie

Aan dit reclamebord is werkelijk van alles mis. Is de tekstuitlijning gecentreerd, en zo wel wat is dan de middenlijn? Of is de tekstuitlijning links,

Aan dit reclamebord is werkelijk van alles mis. Is de tekstuitlijning gecentreerd, en zo wel wat is dan de middenlijn? Of is de tekstuitlijning links, Het onder elkaar zetten van tekst gebeurt wel vaker, daar is vaak genoeg ook niks mis mee. In dit geval daarentegen, naar mijn mening, wel. Zowel bij de kabeljauwhaas, schol, heilbot, scholfilet en makreel

Nadere informatie

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Interview verslag Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Inhoudsopgave: Voorwoord -!!!!! blz. 3 Wempe Webdesign -!!!! blz. 4 Opleiding -!!!!!! blz. 4 Beroepskeuze

Nadere informatie

Pieter Geneugelijk 4H3

Pieter Geneugelijk 4H3 Pieter Geneugelijk 4H3 Opdracht 1 www.ad.nl : Geeft het AD mij voldoende juiste en actuele informatie? Ja het AD beschikt over actuele informatie en de juistheid ervan. Cijfer: 8 Tip: Iets minder drukke

Nadere informatie

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 FLIPPEN Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 Verantwoording: Opleiding: Media Vormgeven School: Media college Amsterdam Jaar: 1 Projectomschrijving: Het maken van

Nadere informatie

Wat was het afgelopen schooljaar het meest op jou van toepassing? Doe je deze zomer betaald vakantiewerk? Ik ging naar de middelbare school 53,9%

Wat was het afgelopen schooljaar het meest op jou van toepassing? Doe je deze zomer betaald vakantiewerk? Ik ging naar de middelbare school 53,9% Wat was het afgelopen schooljaar het meest op jou van toepassing? Ik ging naar de middelbare school 53,9% Ik volgde een MBO-opleiding 9,1% Ik volgde een HBO-opleiding 20,2% Ik studeerde aan de universiteit

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie