Informatieboekje 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieboekje 2013"

Transcriptie

1 Informatieboekje Introductie TennisInn Zutphen 2 Activiteiten bij TennisInn Zutphen 3 Lidmaatschap en baangebruik 4 Ledenkortingen en introductieregeling 5 Les- en trainingsmogelijkheden 6 Reglementen 7 Adresgegevens TennisInn Zutphen welkom bij TennisInn Zutphen

2

3 1 INTRODUCTIE TENNISINN ZUTPHEN Tennisvereniging TennisInn Zutphen stelt zich graag aan je voor! TennisInn Zutphen is een in 2011 opgerichte tennisvereniging in de zuidwijken van Zutphen. TennisInn Zutphen wil een actieve vereniging zijn, waar voorop staat dat de leden op een prettige, ongedwongen en sportieve wijze hun favoriete sport kunnen beoefenen. De vereniging is aangesloten bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). TennisInn Zutphen speelt op de fraaie tennisaccommodatie van Inntel Hotels Resort Zutphen. Deze accommodatie biedt 4 binnenbanen, 7 buitenbanen (6 gravelbanen en 1 multipurpose kunstgrasbaan) en 1 minibaan voor de kleintjes. De buitenbanen zijn verlicht, zodat er tot s avonds laat kan worden gespeeld. Met de mogelijkheid om in de tennishal te spelen biedt TennisInn Zutphen een groot voordeel ten opzichte van andere tennisverenigingen in de directe omgeving. Leden van TennisInn Zutphen kunnen bij slecht weer in de zomer namelijk binnen spelen en in de winter tegen sterk gereduceerde tarieven gebruik maken van de tennishal. Leden van TennisInn Zutphen mogen gebruik maken van de aanwezige faciliteiten, zoals de sportbar, de kleedruimtes, douches en het terras. In de sportbar van het Inntel Resort is het goed toeven. De bar is dagelijks open van s morgens vroeg tot s avonds laat en de bediening gebeurt door het personeel van het Resort. Dit betekent dat alle leden van TennisInn Zutphen vrijgesteld zijn van het verzorgen van kantinediensten. First Class Tennis en Lagendijk Conditietraining bieden in de tennisaccommodatie prima les- en trainingsmogelijkheden. Daarbij geldt dat de buitenlessen bij slecht weer gewoon in de hal door kunnen gaan. TennisInn Zutphen biedt de mogelijkheid om het lidmaatschap aan te passen aan de eigen voorkeur. Je kunt een (jaarlijks) basislidmaatschap, een compleet lidmaatschap of een winterlidmaatschap afsluiten. Meer informatie over de lidmaatschappen, het baangebruik en de lesmogelijkheden lees je verderop in dit informatieboekje. Als je lid wordt, krijg je na je inschrijving en de inlevering van een pasfoto een KNLTB-ledenpas die strikt persoonlijk is en die jou recht geeft op het tennispark te spelen. Wil je direct de baan op dan kun je, in afwachting van de KNLTB-pas, een tijdelijke speelpas ontvangen.

4 2 ACTIVITEITEN BIJ TENNISINN ZUTPHEN Binnen de vereniging zijn alle leeftijdscategorieën en uiteenlopende speelsterktes vertegenwoordigd. De activiteitencommissie en de maxicommissie zorgen dat er voor leden voldoende activiteiten worden georganiseerd. Een overzicht van de activiteiten is te vinden in de activiteitenkalender 2013, die op onze website is te vinden. Competitiespelers Alle leden van TennisInn Zutphen kunnen meedoen aan de door de KNLTB georganiseerde competities. De activiteitencommissie zorgt voor de inschrijving van de teams en de algehele coördinatie. Mini s Leden tot 8 jaar zijn bij TIZ de mini s. Het geboortejaar is hierbij bepalend. Voor de mini s worden jaarlijks enkele specifieke activiteiten georganiseerd, al dan niet gerelateerd aan tennis. Junioren Je bent junior tot en met het jaar waarin je 17 jaar wordt. Binnen de jeugdafdeling wordt op diverse niveaus gespeeld en getraind. De training van de selectiejeugd wordt jaarlijks gesponsord door de vereniging, de Tennisschool en het Inntel Resort. Op de planning voor 2013 staan in ieder geval het reeds befaamde Ouder- Kind Toernooi, het PCO Open Jeugdtoernooi en het End of Summer Toernooi. Senioren De activiteitencommissie organiseert diverse toernooien en competities voor de seniorleden. Op de activiteitenkalender voor 2013 staan o.a. de volgende evenementen: Openingstoernooi, Hemelvaart Toernooi, Clubkampioenschappen en de Zondagavond-mixcompetitie in de winter in de hal. Verder is er voor alle leden de mogelijkheid om mee te doen aan de TennisInnstuif (een vorm van inlooptennis, waarbij per half uur wisselend wordt gespeeld met degenen die op die ochtend/avond aanwezig zijn). Maxi s TennisInn Zutphen heeft een relatief grote en actieve groep oudere spelers, die zich de Maxi s noemen. De maxicommissie organiseert de activiteiten voor deze groep. Wekelijks wordt er in groepsverband op vaste tijdstippen getennist, s zomers buiten en s winters binnen. En er worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals een jaarlijks uitje en onderlinge tennistoernooien.

5 3 LIDMAATSCHAP EN BAANGEBRUIK TennisInn Zutphen speelt in een accommodatie met zowel binnen- als buitenbanen. Dit wijkt af van andere tennisverenigingen in Zutphen, want het biedt aanvullende mogelijkheden voor tennissen in de winter. Bovendien hebben leden van TennisInn Zutphen het grote voordeel dat er in het zomerseizoen (voor zover er banen beschikbaar zijn) ook gratis binnen getennist mag worden. Met het Inntel Resort is overeen gekomen dat de leden van Zutphen in de winterperiode een aanmerkelijk voordeel krijgen op het gebruik van de binnenbanen. Leden die een contract sluiten voor een vast uur per week krijgen hierop een korting van 10%. Voor het huren van een losse baan is die korting zelfs 25%. Maar een nog groter voordeel zit in het gebruik maken van de zgn. vrije uren (uren waarop banen niet verhuurd zijn). In de praktijk zijn dat met name de uren overdag (tot uur) en in het weekeind. Met een TIZ-compleet of een TIZ-winter lidmaatschap (of een zwerflabel) mag je 1 dag van te voren een nog beschikbare baan reserveren via de sportbar. Contributie De jaarlijkse contributie is per 1 maart verschuldigd. De hierna genoemde contributiebedragen gelden voor het jaar Bij inschrijving na 1 juli geldt een aangepast tarief. TIZ-compleet lidmaatschap (senioren 215 euro / junioren 107,50 / mini s 35) gravelbanen buiten 1 april sluiting banen (okt./nov.) multifunctionele kunstgrasbaan buiten oktober - april binnenbanen gehele jaar Bedoeld voor leden die in het winterseizoen geen contract hebben voor een vaste baan, maar wel gebruik willen maken van vrije uren. De mini s mogen altijd het gehele jaar binnen en buiten. TIZ-basis lidmaatschap (senioren 155 / junioren 82,50) gravelbanen buiten 1 april sluiting banen (okt./nov.) multifunctionele kunstgrasbaan buiten oktober - april binnenbanen half april half september Bedoeld voor leden die alleen in het zomerseizoen spelen en leden die een contract hebben voor een vaste binnenbaan. Als je ook gebruik wilt maken van vrije uren koop je aanvullend een zwerflabel. Ook voor junioren die in de winterperiode in de hal lessen is een basislidmaatschap toereikend. Zij mogen in de winterperiode gratis op vrije uren in de hal tennissen. TIZ-winter lidmaatschap (senioren 115 euro / junioren 57,50) gravelbanen buiten n.v.t. multifunctionele kunstgrasbaan buiten oktober - april binnenbanen half september half april Dit lidmaatschap is alleen bedoeld voor leden die gedurende de winterperiode op vrije uren binnen willen tennissen.

6 Zwerflabel Een zwerflabel is een pas die je bij Inntel Resort kunt verkrijgen en waarmee je op de nog vrije uren kunt tennissen in de hal. Normaal kost een zwerflabel (tarief winter nog niet bekend), maar dit geldt niet voor leden van TennisInn Zutphen. Dit behoeft enige uitleg. Leden met een TIZ-winter of een TIZ-compleet lidmaatschap hoeven voor het tennissen op vrije uren in de hal niet te betalen, omdat dit onderdeel uitmaakt van hun lidmaatschap. Zij hoeven dus geen zwerflabel te kopen. TIZ-basis leden met een wintercontract voor een baan in de hal op een vast uur kunnen een zwerflabel kopen voor een zeer gereduceerd tarief (ongeveer 35 / Maxi s 25). Omdat de aanschaf hiervan goedkoper is dan de hogere contributie die voor een compleet lidmaatschap is verschuldigd kunnen zij voor het tennissen op vrije uren beter een zwerflabel kopen in combinatie met een basis lidmaatschap. Senioren Een seniorlid is op 1 januari van het verenigingsjaar 17 jaar of ouder. Junioren Juniorlid is diegene die op 1 januari van het verenigingsjaar nog geen 17 jaar is (dus voor 2013: geboren in 1996 of later). Mini s Mini-lid is diegene die op 1 januari van het verenigingsjaar nog geen 8 jaar is (dus voor 2013: geboren in 2005 of later). Zij zijn geen lid van de KNLTB. Indien gewenst kan dat voor 15 aangevraagd worden. Studenten Studerende leden zijn leden die buitenshuis studeren EN wonen. Zij betalen het lidmaatschapstarief dat voor junioren is vastgesteld. Gezinskorting De gezinskorting bedraagt 10% bij vier of meer betalende gezinsleden, mits geen gebruik wordt gemaakt van een andere kortingsregeling. Donateurs Wanneer je geen spelend lid bent, maar wel betrokken wilt zijn bij de vereniging kun je kiezen voor een donateurschap tegen het jaarlijkse tarief van minimaal 20. Donateurs ontvangen geen KNLTB-pasje. Inschrijven Het ingevulde en ondertekende inschrijvings- en machtigingsformulier (te downloaden via de website: voorzien van recente pasfoto kan gestuurd worden naar: Petra Cremer, Gasthuisstraat 14A-21, 7201 MN ZUTPHEN. Ook kan het formulier ingescand worden (handtekening noodzakelijk) en een foto g d worden naar: secretaris@tennisinnzutphen.nl. Beëindiging lidmaatschap Het lidmaatschap kan elk jaar tot 1 december bij de secretaris schriftelijk worden opgezegd (per post of per mail). Indien geen opzegging wordt ontvangen, volgt stilzwijgende jaarlijkse verlenging van het lidmaatschap. Er wordt géén contributie gerestitueerd, ook niet in verband met ziekte, verhuizing, blessures e.d.

7 4 LEDENKORTINGEN EN INTRODUCTIEREGELING Ledenkortingen bij Inntel Hotels Resort Zutphen Ieder lid van TennisInn Zutphen kan in de sportbar een consumptiekaart kopen. Je krijgt dan ca. 15% korting op de drankjes!! Overige kortingen: 10% korting op een wintertennis contract 10% korting op alle gerechten in het restaurant 10% korting op alle barbecue arrangementen 10% korting op de zogenoemde kleine kaart in de sportbar 25% korting op de losse huur van tennisbanen 10% korting op de huur van squash- en bowlingbanen 5% korting op hotelovernachtingen in de Inntel Hotels Amsterdam, Zaandam, Rotterdam en Zutphen Introductieregeling Als vereniging willen we het tennisplezier van onze leden op elke mogelijke manier bevorderen. Dus wil je eens tennissen met vrienden of iemand die (nog) geen lid is van onze vereniging, dan kun je gebruik maken van de introductieregeling (alleen voor de buitenbanen). Hiervoor gelden de volgende spelregels: Eenzelfde persoon mag per seizoen maximaal 5 maal worden geïntroduceerd Een lid mag niet meer dan 3 personen op één dag introduceren Aan de sportbar moet een introductiepasje gekocht worden en de introducé moet vergezeld zijn van een verenigingslid, welke een geldige speelpas moet tonen Het verenigingslid tennist samen met de introducé De introducé is verplicht zich te houden aan het baanreglement en het afhangsysteem De prijzen per dag voor een introductielabel zijn in 2013: 4,- voor junioren en 6,50 voor senioren.

8 5 LES- EN TRAININGSMOGELIJKHEDEN First Class Tennis Per 1 april 2013 gaan de leraren van Tennisschool Eddy samenwerken met de tennisorganisatie First Class Tennis (FCT). FCT is een ambitieuze tennisschool die in 2011 is gestart met een mooie mix van ervaren trainers en jeugdig enthousiasme. Door de ervaring en competenties van de leraren kan FCT de tennisprestaties op elk niveau snel op een hoger peil brengen. Clubtrainer van TennisInn Zutphen blijft Eddy Schol, die al jaren tennislessen naar ieders tevredenheid bij TennisInn Zutphen verzorgt. Samen met Lisette Dijkman passen beide trainers perfect in het profiel van First Class Tennis. Robert Lagendijk gaat in samenwerking met de trainers bewegingsscholing lessen voor de Tenniskids verzorgen. Mede-eigenaar van First Class Tennis is Kevin Schimmel (1989), afkomstig uit Zutphen. Hij is drievoudig Nederlands dubbelkampioen en nog steeds actief op nationaal top niveau. Hij is als medeoprichter van FCT enkele jaren actief als succesvol trainer. Aarzel niet en geef je op voor de tennislessen! Inschrijven kan via de website van TennisInn Zutphen of rechtstreeks via Lagendijk-trainingen Als aanvulling op de tennislessen kunnen kinderen in de leeftijd van 9 tot 18 jaar loop- en coördinatietraining krijgen. Hierbij worden alle coördinatieve bewegingsvaardigheden zoals reactievermogen, balanceervermogen, oriëntatie in tijd en ruimte enz. ontwikkeld. Vooral de motorische ontwikkeling zal, afgestemd op leeftijdsfase, optimaal ontwikkeld worden. Daarnaast zal ook een aantal tennisspecifieke coördinatievaardigheden worden ontwikkeld zodat het kind sneller gevoel voor racket en bal krijgt. Zodra de kinderen de leeftijd van bereiken, zal er ook specifiek getraind worden op snelheid (wenden/keren en starten/stoppen) en kortdurend uithoudingsvermogen, gecombineerd met de coördinatieve bewegingsvaardigheden. Kortom een compleet programma rekening houdend met de ontwikkelings-fasen van het kind. En dit onder het genot van een flinke dosis plezier en werklust wat in elk kind zit. Het motto van Lagendijk-trainingen is dan ook: Voorsprong door Training.

9 6 REGLEMENTEN Statuten en huishoudelijk reglement De statuten en het huishoudelijk reglement zijn door de ALV vastgesteld op basis van het concept van de KNLTB. Inzage en downloaden is mogelijk via de website: Baanreglement Artikel 1 Gebruik en prioriteitsvolgorde Het gebruik van de banen is uitsluitend toegestaan aan: Leden van TennisInn Zutphen (TIZ) die in het bezit zijn van een geldige speelpas; Personen die volgens de introductieregeling zijn geïntroduceerd; Leden van andere verenigingen, die voor het spelen van competitie- en/of toernooiwedstrijden het park bezoeken; Toegelaten tennisleraren en zij die les van hen krijgen; Toegelaten gasten van Inntel Hotels Resort Zutphen (IHRZ); Personen in het bezit van een geldig sponsorlabel. Artikel 1a Om een eerlijke verdeling van de buitenbanen en speeltijden te bereiken, geldt een afhangregeling. Een wedstrijd begint in principe op het hele of halve uur. Een enkelspel mag na een half uur worden afgehangen, een dubbelspel na een vol uur. Een hotelgast of huurder van IHRZ mag altijd een uur spelen. Artikel 1b Bijzondere regels over: baan 6: In het zomerseizoen is deze multibaan beschikbaar voor overige balspelen. Er kan per uur gereserveerd worden bij de bar. In het winterseizoen wordt deze baan beschikbaar gemaakt voor tennis. baan 7: Baanreserveringen van IHRZ gebeuren in eerste instantie op baan 7. TIZ-leden die op baan 7 willen spelen dienen vooraf te informeren bij de bar of er mogelijk reserveringen zijn. Artikel 1c Van 1 oktober tot 1 april: reserveren van een binnenbaan op vrije uren kan vanaf de dag (vanaf 8.30 uur) voorafgaande aan de speeldag. Een binnenbaan kan 1 uur worden gereserveerd op basis van een winter- of compleet lidmaatschap of een zwerflabel van het IHRZ. Artikel 1d Te allen tijde kunnen banen geclaimd worden voor activiteiten als training, toernooien, competitie, hotelarrangementen e.d. Het bestuur zal de leden waar mogelijk dienaangaande tijdig informeren. Op de website en in het informatiebord naast het afhangbord staan de vaste baanreserveringen per maand. Hierbij geldt de volgende prioriteitsvolgorde: 1. Officiële KNLTB-competities en -toernooien TennisInn Zutphen (TIZ) maximaal 5 buitenbanen; 2. Lessen (max. 4 buiten- of 3 binnenbanen. N.b. tijdens competities min. 1 buitenbaan, max. afhankelijk van hoeveel banen t.b.v. de competitie); 3. Arrangementen Inntel Hotels Resort Zutphen (IHRZ), max. alle banen; 4. Reserveringen IHRZ te reserveren per uur; 5. Clubcompetities & overige activiteiten TIZ.

10 Artikel 1e In geval van regen geldt de volgende prioriteitsvolgorde voor de binnenbanen: 1. Lessen van First Class Tennis; 2. Verhuur IHRZ; 3. Competitie & overige activiteiten TIZ; 4. Leden die recreatief willen tennissen. Artikel 2 Openingstijden tennispark Het tennispark is het hele jaar geopend van 7.00 tot uur. De gravelbanen zijn in ieder geval van april tot oktober toegankelijk, tenzij de weersomstandigheden het bespelen van de banen onmogelijk maken. Na 1 oktober mag er bij goed weer op de gravelbanen nog gespeeld worden zolang de tennisnetten niet zijn weggehaald. Artikel 2a De binnenbanen zijn in het zomerseizoen dagelijks beschikbaar voor de leden van de vereniging van 8.00 tot uur, indien het afhangsysteem dit toelaat. Artikel 3 Regels t.a.v. kleding De buitenbanen mogen alleen worden betreden met voor gravel c.q. kunstgras goedgekeurde tennisschoenen. Het dragen van tenniskleding is verplicht. Artikel 3a De binnenbanen mogen niet worden betreden met op buitenbanen gebruikte tennisschoenen. Het dragen van tenniskleding is verplicht. Artikel 3b Spelers dienen er voor te zorgen dat de tennisschoenen vrij van gravel zijn bij het betreden van de sportbar. Artikel 4 Regels t.a.v. onderhoud De spelers dienen aan het einde van hun spel, maar binnen hun speeltijd, de gravelbanen te slepen en de lijnen te vegen. Artikel 4a De spelers dienen de groundsman, op zijn verzoek, gelegenheid te geven om het noodzakelijke onderhoud van de banen uit te voeren. Artikel 4b Gebruikers van de banen dienen zich te houden aan de aanwijzingen van personeel van de sportbar en leden van het bestuur. Artikel 5 Regels t.a.v. meegebrachte etenswaren en overig Meegebrachte etenswaren zijn alleen toegestaan op het TIZ terras (bij baan 3). Meegebrachte non-alcoholische dranken zijn alleen toegestaan op de tennisbaan. Meegebrachte alcoholische dranken zijn nergens toegestaan. Artikel 5a Tassen dienen netjes te worden gestald of te worden meegenomen naar de baan. Artikel 5b De vereniging is niet aansprakelijk voor het oplopen van enig lichamelijk letsel, noch voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

11 7 ADRESGEGEVENS TENNISINN ZUTPHEN Website: Informatie: Voorzitter: vacant Penningmeester en voorzitter a.i.: Ton van Soest, tel of Secretaris (tevens ledenadministratie): Petra Cremer, Gasthuisstraat 14A-21, 7201 MN Zutphen tel Bestuurslid activiteiten: Gonnie Beltifa, tel of Bestuurslid algemene zaken: Frank van Driel, tel Maxicommissie: Harry van Braak, tel of Tennistrainers: Namens First Class Tennis: Eddy Schol, tel Lisette Dijkman, tel Conditietraining: Robert Lagendijk, tel Tennisaccommodatie: Inntel Hotels Resort Zutphen De Stoven 37, 7206 AZ Zutphen Tel (sportbar) Tot slot In de TennisInnfohoek bij de sportbar van het Inntel Resort vind je meer informatie over TennisInn Zutphen. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen. versie maart 2013

12 TennisInn Zutphen wordt gesponsord door:

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman.

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman. BAANREGLEMENT OPENSTELLING GRAVEL en KUNSTGRASBANEN Van 1 april t/m 30 november : Alle banen. Van 1 januari t/m 31 december : Kunstgras banen 7 t/m 9. Van 1 december t/m 30 maart (winterperiode): baan

Nadere informatie

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Welkom. Website: en nieuwsbrieven

Welkom. Website:  en nieuwsbrieven Welkom bij 1 Welkom Wij heten iedereen van harte welkom als nieuw lid van TCO en hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. TCO betekent Tennis Club Oirsbeek. De club is opgericht in 1978 met

Nadere informatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie

Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Bestuur en Organisatie Wie, wat en waar. Welkom bij TV Overhout! Deze introductie is opgesteld om jou als nieuw lid van de tennisvereniging Overhout te verwelkomen en met jou de belangrijkste zaken te delen. Bij vragen kan je

Nadere informatie

Ie - boekje Introduct

Ie - boekje Introduct Introductie - boekje Wat is TV Metgensbleek TV Metgensbleek is een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, die recreatief tennis hoog in het vaandel heeft staan, maar waar ook ruimte is voor competitiespelen.

Nadere informatie

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo?

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? Algemene informatie De Almelose Tennisvereniging Luctor et Emergo is opgericht in 1898 en is één van de oudste tennisverenigingen

Nadere informatie

PARKREGLEMENT. Tennisvereniging Soest-Zuid

PARKREGLEMENT. Tennisvereniging Soest-Zuid PARKREGLEMENT Tennisvereniging Soest-Zuid uitgave 2016 INHOUDSOPGAVE Dit reglement omvat de speelrechten en de gedragsregels op het tennispark, zoals door de Algemene Ledenvergadering (ALV) vastgesteld.

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte Welkom bij Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS). Wij hopen dat u met en bij ons vele gezellige en sportieve uren op en naast de baan zult doorbrengen. Door middel van dit boekje, hopen wij u nader wegwijs

Nadere informatie

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1 Welkom bij de VBF Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. TV VBF is op 28 mei 1968 ontstaan uit de personeelsvereniging van de Verenigde Buizen Fabriek. Sinds 22 april 1994

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

Baan- & Parkreglement

Baan- & Parkreglement Baan- & Parkreglement 2016 (Hiermee komen voorgaande reglementen te vervallen) Apeldoorn, September 2016. Inhoudsopgave A. Algemene bepalingen... 3 B. Reserveren van banen... 4 C. Gebruik verlichte (buiten)banen...

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Regeling tenniskleding

Nadere informatie

Tennispark de Oude Eik

Tennispark de Oude Eik Tennispark de Oude Eik 7 smashcourt banen (hele jaar bespeelbaar) waarvan 6 verlicht gelegen in een rustige omgeving oefenmuur, geitjes en speelplaats! Tennisclub de Oude Eik wil kinderen van de basisschool

Nadere informatie

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam Welkom bij Après! Après Après is een tennisvereniging die speelt op tennispark Overdam te Leidschendam. Après is sinds 2005 een zelfstandige tennisvereniging. Wij tellen momenteel zo n 30 enthousiaste

Nadere informatie

Welkom bij TC Rijpwetering

Welkom bij TC Rijpwetering Welkom bij TC Rijpwetering 1 1. Even kennismaken TC Rijpwetering is een recreatieve tennisvereniging. De vereniging is in 1979 opgericht en is destijds gestart met 3 onverlichte mateco (=betonsoort) tennisbanen.

Nadere informatie

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN In dit reglement wordt verstaan onder: Bestuur: Baancommissaris: Senioren: Junioren: Seniorenbaan: Juniorenbaan: Wisselbaan:

Nadere informatie

T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden)

T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) Afhangen: Leden die aan hun contributie voor dat jaar hebben voldaan, krijgen een KNLTBpasje. Dit pasje moet te alle tijde worden

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING DE KAAG TE WERVERSHOOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF 1 ALGEMEEN 1.1 Lid van de tennisvereniging is: 1.1.1 Ieder, die in het afgelopen jaar lid was en niet voor 1 december van dat jaar

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van LTV Almere

Huishoudelijk reglement van LTV Almere Huishoudelijk reglement van LTV Almere Vastgesteld 28 november 2016 1. Inleiding 2. Doelstellingen L.T.V. Almere 3. Samenstelling leden 3.1 Lidmaatschap 3.2 Contributie 3.3 Bardienst 3.4 Blessureleed 3.5

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen oktober en Maart 2019

Nadere informatie

Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio

Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio INLOGGEN KNLTB HOME CLUB LIDMAATSCHAP ACTIVITEITEN NIEUWS Welkom bij de actiefste tennisvereniging in de regio Over LTC Barneveld We hebben als doel het beoefenen en het bevorderen van de tennissport.

Nadere informatie

Informatieboekje Maart 2019

Informatieboekje Maart 2019 Informatieboekje Maart 2019 Welkom bij Tennisvereniging Ommoord Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Tennisvereniging Ommoord staat vooral

Nadere informatie

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie.

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie. FIJN DAT JE BELANGSTELLING HEBT VOOR ONZE VERENIGING. DEZE INFORMATIE IS BEDOELD OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET ONZE TENNISCLUB. KOM OOK GERUST EENS EEN KIJKJE NEMEN OP DE BANEN. WE HOPEN VAN HARTE DAT

Nadere informatie

Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging.

Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. Welkom bij de VBF Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. De VBF is op 28 mei 1967 ontstaan uit de personeelsvereniging van de Verenigde Buizen Fabriek. Sinds 22 april 1994

Nadere informatie

Tennisvereniging Giessenburg. Informatieboekje voor nieuwe leden. (uitgave 2018)

Tennisvereniging Giessenburg. Informatieboekje voor nieuwe leden. (uitgave 2018) Tennisvereniging Giessenburg Informatieboekje voor nieuwe leden (uitgave 2018) Inhoudsopgave TVG De club Het clubhuis Huisregels Baanreglement Beschikbaarheid banen Algemene informatie Contributie Lidmaatschap

Nadere informatie

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Versie 1-2013 Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Welkom Welkom bij de Valkenburgse Tennis Vereniging. Als nieuw lid vind je in dit boekje de belangrijkste informatie over onze club. Natuurlijk

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Commissie ledenwerving en -behoud 3

Nadere informatie

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je/u belangstelling heeft in het jeugdlidmaatschap van Helios. Deze informatie is bedoeld voor kinderen die overwegen

Nadere informatie

Tennissen in Emmeloord

Tennissen in Emmeloord Tennissen in Emmeloord Informatiebulletin Tennisvereniging: A.T.C. Emelwerth Tennishal: Tenniscentrum Emmeloord Tennisschool: P.R.O.-Tennis 1 Inhoud 1. Even voorstellen... 3 2. Tennisvereniging ATC Emelwerth...

Nadere informatie

WIE, WAT EN WAAR. Valkenburgse Tennis Vereniging

WIE, WAT EN WAAR. Valkenburgse Tennis Vereniging Informatie boekje 2009 WIE, WAT EN WAAR Valkenburgse Tennis Vereniging Recreatiepad 2 te Valkenburg, Telefoon clubgebouw: 071-4074100. E-mail: info@vtv-tennis.nl. Website: www.vtv-tennis.nl Postgiro: 5590864,

Nadere informatie

Baanreglement. Definities. Openstelling van de banen en clubhuis. Speelgerechtigd zijn. Opgesteld Versie 1.3 / gewijzigd

Baanreglement. Definities. Openstelling van de banen en clubhuis. Speelgerechtigd zijn. Opgesteld Versie 1.3 / gewijzigd Baanreglement Opgesteld 28-03-2017 Versie 1.3 / gewijzigd 31-08-2017 Definities In dit baanreglement wordt verstaan onder: De club: Tennisclub Hardenberg (TCH) Sportpark: Sportpark De Boshoek De Match:

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

WELKOM BIJ. Beukenlaan ZE Leimuiden Welkom nieuwe leden

WELKOM BIJ. Beukenlaan ZE Leimuiden Welkom nieuwe leden WELKOM BIJ Beukenlaan 48 2451 ZE Leimuiden 0172-509168 http://www.tvleimuiden.nl/ Welkom nieuwe leden 2017 1 Welkom Hartelijk welkom als nieuw lid bij tennisvereniging Leimuiden. Dit boekwerkje is bedoeld

Nadere informatie

INFOGID Versie mei 2013

INFOGID Versie mei 2013 INFOGID Versie mei 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Historie van Tennisvereniging Veldmaat 3. Bestuur en commissies 4. Accommodatie 5. Lidmaatschap en contributie 6. Parkreglement 7. Het label 8. Introductieregeling

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen.

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Manger Cats is een bloeiende tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE TENNISVERENIGING WESTERVOORT

INFORMATIE BROCHURE TENNISVERENIGING WESTERVOORT INFORMATIE BROCHURE TENNISVERENIGING WESTERVOORT 3 september 2018 2 Inhoud 1 ALGEMENE GEGEVENS TVW 74... 4 2 DE ORGANISATIE.... 5 3 BELANGRIJKE ACTIVITEITEN... 6 3.1 Algemene ledenvergadering... 6 3.2

Nadere informatie

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting zomerlessen Aemstelburgh jeugd 2019 1 Table of Contents 1. TENNISKIDS BLAUW.... 3 2. FLEX TENNISLES ROOD, ORANJE, GROEN... 4 3. TENNISLES GEEL... 5 4.

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je belangstelling hebt in het jeugdlidmaatschap van Helios. Deze informatie is bedoeld voor kinderen die

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Beleidsplan TCA

Beleidsplan TCA Beleidsplan TCA 2014-2018 1. Voorwoord 2 2. TC Appelscha 3 3. Organisatiestructuur 4 4. Accommodatie 5. Sporttechnisch beleid 6. Ledenwerving- en behoud 7. Vrijwilligersbeleid 8. Communicatie 9. Financiën

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

Informatieboekje Nieuwe Leden

Informatieboekje Nieuwe Leden Versie 2016-02 Welkom Hierbij heten wij je van harte welkom bij onze tennisclub Smalhorst. We proberen sportiviteit en gezelligheid bij elkaar te brengen door middel van het organiseren van activiteiten

Nadere informatie

Laan van Maarschalkerweerd 3585 LJ Utrecht Vlakbij het stadion FC Utrecht!

Laan van Maarschalkerweerd 3585 LJ Utrecht Vlakbij het stadion FC Utrecht! Laan van Maarschalkerweerd 3585 LJ Utrecht Vlakbij het stadion FC Utrecht! 1 van 11 INHOUDSOPGAVE Algemeen... 3 (Email)adressen... 4 Openingstijden squashbanen... 4 Openingstijden bar/clubhuis... 4 Nieuwsbrief...

Nadere informatie

Tennisvereniging Langeland

Tennisvereniging Langeland Tennisvereniging Langeland Van de voorzitter, Op 29 juni jl. is er tijdens de extra ALV met een overgrote meerderheid van stemmen besloten om de geboden kans van de gemeente om tijdens de wintermaanden

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - SENIOREN Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat u belangstelling heeft in het lidmaatschap van onze tennisvereniging. Deze informatie is bedoeld voor

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP

INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP LTC LEEUWENBERGH 01-2013/1 Vereniging L.T.C. Leeuwenbergh Het Leeuwenbergh Gevoel Onze vereniging, de L.T.C. (Lawn Tennis Club) Leeuwenbergh, met doorgaans een kleine zeshonderd

Nadere informatie

Let op: ondertekenen op pagina 2. Blue Stars Basketbal inschrijfformulier

Let op: ondertekenen op pagina 2. Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Let op: ondertekenen op pagina 2 Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Achternaam Meisjesnaam* Voornamen Adres Postcode Woonplaats Geb. datum Nationaliteit** Geslacht** Tel. Nr. Tel. Mobiel E-mail adres(sen)***

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je belangstelling hebt in het jeugdlidmaatschap van Helios om bij ons te komen tennissen. Deze informatie

Nadere informatie

BETALINGSWIJZE KANTINE. In de kantine kunnen consumptiekaarten tegen contante betaling worden gekocht, evenals losse consumpties.

BETALINGSWIJZE KANTINE. In de kantine kunnen consumptiekaarten tegen contante betaling worden gekocht, evenals losse consumpties. HUISHOUDELIJK REGLEMENT KANTINE, KLEEDLOKALEN, TOILETTEN EN TERRAS. 1. Beschouw de kantine als uw eigen huiskamer: steeds opgeruimd, geen vuile schoenen op stoelen of barkrukken,geen peuken of afval op

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Beachsportvereniging Aiolos

Huishoudelijk reglement Beachsportvereniging Aiolos Huishoudelijk reglement Beachsportvereniging Aiolos Algemeen Artikel 1. De Beachsportvereniging Aiolos, hierna te noemen de vereniging is opgericht op 16 april 2010. De bepalingen in dit reglement zijn

Nadere informatie

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1 R E G L E M E N T V A N O R D E Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies Artikel 1 1. Tot het park hebben uitsluitend toegang die spelers (speelsters) die voorzien zijn van een parkkaart (seizoenkaart

Nadere informatie

Tennisles bij TCV. Inleiding.

Tennisles bij TCV. Inleiding. Tennisles bij TCV Inleiding. Tennis is een technische sport. Het is daarom van belang om jong te beginnen met tennissen. Jong geleerd is oud gedaan! Tennis is bovenal een leuke sport. In dit gedeelte wordt

Nadere informatie

Welkom bij LTC De Gelenberg

Welkom bij LTC De Gelenberg Welkom bij LTC De Gelenberg Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij tennisvereniging De Gelenberg. Onze vereniging is opgericht in 1966 en is gelegen aan Sportpark De Gelenberg, Gelenberg

Nadere informatie

INFOBOEKJE uitgave 2016. Infoboekje 2016 Pagina 1

INFOBOEKJE uitgave 2016. Infoboekje 2016 Pagina 1 INFOBOEKJE uitgave 2016 Infoboekje 2016 Pagina 1 Belangrijke gegevens: naam: TEBO Heinkenszand (Tennisvereniging Borsele) datum oprichting : 1 april 1974 adres: postadres: Dorpsstraat 102 B, 4451 AC Heinkenszand

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

BAANREGELMENT TV HEERHUGOWAARD

BAANREGELMENT TV HEERHUGOWAARD BAANREGLEMENT BUITENBANEN BAANREGELMENT TV HEERHUGOWAARD De commissie Beheer Opstallen en Park (BOP) maakt in opdracht van het bestuur het baanreglement om een goede verdeling van de beschikbare banen

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST (Plantage Speelt Tennis) vierde in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht door een aantal buurtbewoners die, het toen nog met gravel

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin 2013-2018 Uitgangspunten van beleid

Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin 2013-2018 Uitgangspunten van beleid Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin 2013-2018 Uitgangspunten van beleid Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin Page 1 Inhoudsopgave: Technisch beleid: 1.1 Jeugdbeleid: 1.2 Plan van aanpak Jeugd selectieplan

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD R.C.W.

INFORMATIEBLAD R.C.W. INFORMATIEBLAD R.C.W. Tennisvereniging R.C.W. Informatieblad nieuwe leden R.C.W. Waalwijk Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoud Welkom... 3 Historie R.C.W.... 3 Het tennispark en het paviljoen... 4 Openingstijden

Nadere informatie

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 1. De Badmintonclub Scarabee, hierna te noemen: B.C. Scarabee heeft ten doel het bevorderen en beoefenen van de badmintonsport.

Nadere informatie

Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement

Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement 1 TOT WIJZIGING VAN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT INLEIDING Algemene overwegingen voor deze wijziging zijn dat enkele artikelen uit het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN

Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN Hartelijk welkom als lid van de TTV Ruitersvaart. Ik verwacht dat je jezelf snel in onze tennisvereniging zult thuis voelen. De mogelijkheden hiertoe zijn ruimschoots

Nadere informatie

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke

Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Infobrochure tennisschool TC t Lobbeke Tennisplezier voor alle leeftijden en niveaus! Zowel jeugd als volwassenen kunnen terecht bij onze tennisschool om in de beste omstandigheden te sporten. We bieden

Nadere informatie

Winterswijkse Watersport Vereniging

Winterswijkse Watersport Vereniging Huishoudelijk reglement Artikel 1: Algemeen Dit huishoudelijke reglement bevat een nadere uitwerking van de bepalingen gesteld in de statuten van WWV en mag geen bepalingen bevatten die met deze statuten

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer Sponsorboek T.V. De Spatter Spatterstraat 19 1531 AD Wormer Inleiding Om te beginnen willen wij u bedanken dat u overweegt onze tennisvereniging te sponsoren. Om een en ander te verduidelijken presenteren

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE Artikel 1. De Leden 1.1 Het lidmaatschap van de badmintonvereniging kan (met inachtneming van het gestelde in art. 1.2) verkregen worden door

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN / INSCHRIJFFORMULIER Tennis Vereniging NECKSLAG

INFORMATIEBULLETIN / INSCHRIJFFORMULIER Tennis Vereniging NECKSLAG INFORMATIEBULLETIN / INSCHRIJFFORMULIER Tennis Vereniging NECKSLAG Onze vereniging heeft zijn domicilie in Tenniscentrum Neckslag. Het tenniscentrum is gevestigd aan de Neckerstraat 133, 1456 BC WIJDEWORMER,

Nadere informatie

Werving & Behoud. Den Haag 26 mei

Werving & Behoud. Den Haag 26 mei Werving & Behoud Den Haag 26 mei Cijfermateriaal 1-1-2011 1-3-2011 1-5-2011 1-7-2011 1-9-2011 1-11-2011 1-1-2012 1-3-2012 1-5-2012 1-7-2012 1-9-2012 1-11-2012 1-1-2013 1-3-2013 1-5-2013 1-7-2013 1-9-2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1 INFOFOLDER Tennisvereniging Eijsden TVE Versie 2015.1 Alles wat je graag wil weten over tennisvereniging Eijsden (TVE) Deze informatie is bedoeld om het leden (nieuw of bestaand) zo aangenaam mogelijk

Nadere informatie

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios!

Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Ledeninformatie Tennisvereniging Helios - SENIOREN Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je belangstelling hebt in het lidmaatschap van onze tennisvereniging. Deze informatie is bedoeld voor

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP Persoonlijke gegevens Roepnaam M/V Man / Vrouw Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Adresgegevens Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Contactgegevens Contactgegevens

Nadere informatie

Parkreglement & Afschrijfreglement

Parkreglement & Afschrijfreglement Parkreglement & Afschrijfreglement 1. Toegang Park, Tennisbanen en Openingstijden Paviljoen a. Toegang Park, Tennisbanen en Speeltijden Indien de weersomstandigheden en baanconditie dit toelaten is het

Nadere informatie

Reglement Tennis Vereniging

Reglement Tennis Vereniging 2017 Reglement Tennis Vereniging Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Lidmaatschap... 3 2.1 Soorten lidmaatschappen... 3 2.2 Ledenpassen... 3 3. Wettelijk kader... 4 3.1 De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond...

Nadere informatie

Ledentevredenheidsonderzoek 4 e kwartaal 2014

Ledentevredenheidsonderzoek 4 e kwartaal 2014 Ledentevredenheidsonderzoek 4 e kwartaal 2014 In december heeft onze vereniging gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een ledentevredenheidsonderzoek te doen onder onze leden. Het onderzoek is een initiatief

Nadere informatie

Inhoudsopgave. HLTC voor kids 13/5/2015 2

Inhoudsopgave. HLTC voor kids 13/5/2015 2 Inhoudsopgave De Jeugdcommissie 4 Jeugdleden 4 Activiteiten 4 Open Jeugdtoernooi 6 Uitwisselingen 6 Diverse ééndags-toernooitjes 6 Ledenlijst 6 Clubhuis 7 Tennisbanen 7 Tennisles 8 Selectietraining 9 Gratis

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT BEACH VOLLEY CLUB GRONINGEN (BVCG)!1 Inhoudsopgave blz. 2 1. Algemeen blz. 3 2. Het bestuur blz. 3 3. Soort leden blz. 3 4. Lidmaatschap blz. 3 5. Contributie blz. 4 6. Donateurschap

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom!

Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Welkom! Leuk dat je lid wordt van onze tennisvereniging, we heten je van harte welkom! Dit boekje is bedoeld om de nieuwe leden een beetje wegwijs te maken. Wij hebben geprobeerd alle belangrijke zaken

Nadere informatie

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem VZW KGTC Zwevegem is een aangename tennisclub waar recreanten en competitiespelers welkom zijn. Om alles in goede banen te leiden, werd

Nadere informatie