Welkom. Opening kinderopvang. Agenda. Informatieavond BSO. 6 oktober februari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Opening kinderopvang. Agenda. Informatieavond BSO. 6 oktober 192011. februari 2015"

Transcriptie

1 6 oktober februari 2015 INHOUD Agenda Welkom Opening Montessori kinderopvang Informatieavond BSO Schoolvoetbal Geboorte baby Fin SchoolVoorleesKampioen Verjaardagen Bezoek CLV De Grote Rekendag 2015 CliniClowns Landelijke Montessoridag Kangoo Jumps Uitnodiging Opening Centrum Jeugd en Gezin Agenda februari: 20 management team 23 t/m 27 voorjaarsvakantie 28 luizencontrole maart: 2 AC overleg 3 onderwijsvergadering 7 open dag 10 zorgteam 10 groepsplan MB+BB 11 ouderavond GGD Lentekriebels 11 landelijke montessori open dag 12 INFObulletin 12 Baas ronde 12 MR 13 groepsplan OB 13 school versieren 16 week van de Lentekriebels 17 groepsplan MB+BB 18 bestuursvergadering 18 Informatieavond BSO 19 sectieoverleg OB / MB / BB 20 ouderpanel 23 werkgroep rekenen 25 grote rekendag 26 INFOkrant 31 AC overleg Welkom In maart verwelkomen wij: Bodhi en Youssof in van klas bij Angela & Ilja Mette en Tycho in de klas van Annemiek & Marianne Het hele team wenst jullie een fijne schooltijd op Aan de Basis! Opening kinderopvang Op woensdag 4 maart aanstaande wordt de Montessori kinderopvang officieel geopend door de wethouder van Onderwijs mevr N. Kundic. Hiermee gaat een grote wens van onze school in vervulling om samen met Montessori Kinderopvang te komen tot een integraal Montessori Kindcentrum (MKC). Een doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar voor onze kinderen. Als na de zomervakantie Montessori Kinderopvang ook de buitenschoolse opvang voor haar rekening neemt, gaan we in de volle breedte werken vanuit onze Montessoriaanse uitgangspunten. De openingshandeling wordt verricht op woensdag 4 maart om 12.30u. Aansluitend is er gelegenheid om een kijkje te nemen in de ruimte en natuurlijk gelegenheid voor vragen onder het genot van een drankje. De uitnodiging vindt u op pagina 5. Informatieavond BSO Op 18 maart aanstaande om 19.00u organiseren we op onze school een informatieavond over de Montessori BSO (Montessori Kinderopvang). Deze informatieavond is bedoeld voor ouders die graag gebruik of misschien gebruik willen maken van de BSO in onze school. Na de zomervakantie start Montessori Kinderopvang met de BSO in school. Meer informatie:

2 Schoolvoetbal CORINA Maandag 2 februari jl. vond de eerste training van onze schoolvoetballers plaats. Op het kunstgras bij VRC, onder heerlijke omstandigheden gingen 21 enthousiaste kinderen aan de slag met warming-up en partijspel. Onder de inspirerende leiding van de Jan Kees Bos, Casper Bos en Matijn van Wijk werd ook op vrijdag 13 en maandag 16 februari hard gewerkt door de groep. Afgelopen maandag werd bekend welke 15 kinderen uiteindelijk doorgaan. Het programma voor de komende tijd ziet er als volgt uit: Maandag 2 maart (extra): 15.45u aanwezig bij VRC, Oefenwedstrijd tegen Rehobothschool 2 Vrijdag 6 maart: 15.45u aanwezig bij VRC. Training of oefenwedstrijd Maandag 9 maart: 15.45u aanwezig bij VRC. Training of oefenwedstrijd Colofon INFOkrant is een uitgave van de Montessorischool Aan de basis te Veenendaal. De volgende INFO krant verschijnt op 26 maart! Kopij voor de INFO krant graag voor 20 maart per mail naar: infokrant@aandebasis.nl Opmaak: Olga Nellestijn-Bosch Website: Geboorte baby Fin Wij feliciteren Melinda en Henri met de geboorte van hun zoon Fin! Hij is geboren op 16 januari jl., woog toen 4060 gram en was 53 cm lang. SchoolVoorleesKampioen FRANCISKA Inmiddels is ook het toernooischema bekendgemaakt: Wij zitten in poule C, samen met Tamin, De Achtbaan De Grondtoon, Het Baken 1 en De Burcht 2. Onderstaande wedstrijden worden gespeeld bij V.V. Veenendaal, Groeneveldselaan 15, 3902 HA V daal. Datum scholen veld aanvang 16 maart Aan de Basis-Tamin A uur 20 maart Aan de Basis Achtbaan B uur Op woensdagmiddag 18 februari kwamen dertien schoolvoorleeskampioenen bijeen in de Bibliotheek Veenendaal, om te strijden voor een plek in de regionale ronde. Voor onze school was Daan Schouten hierbij aanwezig. Vermeldenswaardig is dat hij de enige mannelijke kandidaat was. Ondanks dit feit heeft hij met volle overtuiging zijn spannende fragment voorgelezen. Het publiek hing aan zijn lippen! Helaas ging de plaats net aan zijn neus voorbij...maar wij blijven onverminderd trots op onze voorleeskanjer! 23 maart Aan de Basis Het Baken 1 A uur 27 maart De Grondtoon Aan de Basis B uur 30 maart Aan de Basis De Burcht 2 A uur Na de laatste wedstrijd zijn de uitslagen te zien op de site van v.v. Panter Fijn wanneer u ons komt aanmoedigen!

3 Onderbouw: In de klas van Angela & Ilja zijn jarig: Thijs Ryan In de klas van Esther zijn jarig: Zoë In de klas van Annemiek & Marianne zijn jarig: Donya Mayssae Sami Yasir Middenbouw: In de klas van Helma zijn jarig: Sara Amilia Rayan Jahmilia In de klas van Bernadette & Mirjam zijn jarig: Suhaeb Tara Lev Lyanne In de klas van Brenda & Roos zijn jarig: Wouter Maissa Noëlle Rosa In de klas van Edith zijn jarig: Sofia Bovenbouw: In de klas van Marjolein zijn jarig: Isa Olaf Leire In de klas van Marit & Nienke zijn jarig: Amber Pepijn In de klas van Theo zijn jarig: Cas Eugène In de klas van Annelies & Franciska zijn jarig: Ralph Soufyan Gytha Wie is er nog meer jarig? Storkstraat 1c Veenendaal Tel.: Op 10 maart is Marjolein jarig! Op 20 maart is Rabia (overblijf) jarig! Op 23 maart is René jarig! Op 29 maart is Angela jarig! Op 30 maart is Corina jarig! Namens alle kinderen van school en de redactie: van harte gefeliciteerd!

4 Bezoek CLV MARIT Dinsdag is groep 8 naar het CLV geweest. We gingen in kleine groepjes naar een bepaalde vak. Sommigen kregen Geschiedenis, Engels, Biologie, Techniek en Scheikunde. Met geschiedenis deden we Wat je op het eerste oog ziet. Met Engels moesten we een filmpje vertalen in het Nederlands. Met Scheikunde deden we testjes met voorwerpen om een lichtje te laten branden. De meeste kinderen vonden de vakken en de school superleuk! Grote Rekendag 2015 Grote Rekendag 2015 Op woensdag 25 maart doen alle groepen van Aan de Basis mee aan de Grote Rekendag. Dit is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen, die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in een schrift! Voor alle groepen van de basisschool zijn activiteiten ontwikkeld rondom een jaarlijks wisselend thema. Het thema van dit jaar is: Meetkunde uit de kunst in de klas MARIT Tijdens deze dag ontdekken kinderen spelenderwijs wat je allemaal met rekenen kunt. Het doel? Kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. En niet onbelangrijk: het maakt rekenen leuk! In het volgende Basisbulletin leest u meer over deze dag. Voor de Grote Rekendag hebben we de volgende materialen nodig: Wc-rollen Lege blikjes van de tomatenpuree Spaart u mee? De spullen kunnen worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind! CliniClowns CORINA Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. Mede dankzij onze school is er in 2014 een record aantal lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons ingezameld! Samen hebben we meer dan 3,8 miljoen cartridges en mobieltjes bespaard van de afvalberg. Deze producten werden gerecycled en kregen zo een tweede leven. De niet bruikbare materialen werden verbrand met terugwinning van duurzame energie. De opbrengst hebben wij namens u gedoneerd aan Stichting CliniClowns Nederland. Dankzij de inzameling van lege cartridges en mobiele telefoons, ook binnen uw bedrijf, heeft Stichting Clini- Clowns ruim zieke en gehandicapte kinderen een klein magisch moment met grote betekenis kunnen bieden. Een bezoek van de clowns biedt de kinderen de mogelijkheid weer even kind te zijn. U vindt de verzamelboxen in het hoofdgebouw! Landelijke Montessoridag Op 11 maart zetten heel veel Montessorischolen hun deuren open tijdens de landelijke Montessoridag. Ook bij ons zijn belangstellenden van harte welkom tussen 9.00u en 11.00u. Kinderen uit de bovenbouw staan dan klaar om een rondleiding te verzorgen en te vertellen over hun werk, de dagelijkse werkzaamheden en hun belevingen. Ook een kijkje bij de Montessori Kinderopvang hoort hier vanzelfsprekend bij. We zorgen dat de koffie met wat lekkers klaar staat en geven er een feestelijke tintje aan. Kangoo Jumps Vandaag heeft de bovenbouw een workshop Kangoo Jumps gevolgd tijdens de gymles. MARJOLEIN Deze uitdagende les werd gegeven door de gym-stagiaire. Het was een mooie ervaring voor de groep.

5 Centrum Jeugd en Gezin KATJA Mijn naam is Katja Bensalem. Sinds 1 januari werk ik voor het Centrum voor Jeugd en Gezin in Veenendaal en ben ik de contactpersoon van deze school. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en woensdagochtend. Ik ben bereikbaar via de katja.bensalem@cjgveenendaal.nl of telefoon: U kunt ook altijd bellen met ons algemene nummer: Hoe werkt het Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal? Vanaf 1 januari 2015 kan iedereen met vragen over opvoeden en opgroeien terecht bij een medewerker van het Centrum Jeugd en Gezin in zijn eigen wijk. De medewerkers werken vanuit 4 wijken in Veenendaal. Vanuit de 4 teams zal nauw samen gewerkt gaan worden met de bewoners en de scholen in de wijk. Ouders, jongeren en kinderen kunnen zelf bij het Centrum voor Jeugd en Gezin aankloppen met vragen en problemen waar ze wat hulp bij willen. Vanuit ieder wijkteam van het CJG zullen voor de basisscholen vaste contactpersonen aangesteld worden. De scholen kunnen de contactpersonen benaderen voor advies of vragen. Daarnaast is het mogelijk dat de CJG contactpersoon aansluit bij een overleg van de school met ouders over de situatie rondom hun kind. Zo kan al vanaf het begin onderwijs en zorg met elkaar verbonden worden. School en CJG zullen samen met ouders een plan maken over wie wat gaat doen om de situatie voor het kind te verbeteren. Naast vragen en zorgen over individuele kinderen, hebben scholen soms ook meer groepsgerichte vragen. Bijvoorbeeld als veel kinderen op hun school een scheiding meemaken, of wanneer veel kinderen op een school moeite hebben met sociale vaardigheden. Ook dan kan het CJG meedenken en meehelpen om de situatie voor de kinderen te verbeteren. Voor meer informatie:

6

Welkom. Uit de Onderbouw. Agenda. 6 oktober december 2014

Welkom. Uit de Onderbouw. Agenda. 6 oktober december 2014 6 oktober 182011 december 2014 INHOUD Agenda Welkom Uit de Onderbouw Ambrasoft thuis Montessori Kinderopvang Uit de BSO Verjaardagen Kerstvakantieprogramma BSO Welkom In december verwelkomen wij: Jorre

Nadere informatie

Welkom. Waterpolo. Agenda. 6 oktober december 2013

Welkom. Waterpolo. Agenda. 6 oktober december 2013 6 oktober 192011 december 2013 INHOUD Agenda Welkom Waterpolo Uit de Onderbouw Uit de Middenbouw Uit de Bovenbouw Uit de BSO Verjaardagen Vakantieprogramma BSO Welkom In januari verwelkomen wij: Thijs

Nadere informatie

Welkom. Overblijfteam. Agenda. 6 oktober 182011. september 2014

Welkom. Overblijfteam. Agenda. 6 oktober 182011. september 2014 6 oktober 182011 september 2014 INHOUD Agenda Welkom Overblijfteam Uit de Middenbouw Lentekriebels Uit de Onderbouw Verjaardagen Schoolbieb Lampegiet Kinderboekenweek Workshop EHBO Welkom In september

Nadere informatie

Welkom. Agenda. Avondvierdaagse. 6 oktober 282011. mei 2015

Welkom. Agenda. Avondvierdaagse. 6 oktober 282011. mei 2015 6 oktober 282011 mei 2015 INHOUD Agenda Welkom Avondvierdaagse Uit de Middenbouw Verjaardagen Zomerfeest Uit de Onderbouw Disco groep 8 Schoolfruit Montessori Kinderopvang BSO Oudervergadering 10 juni

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 25 augustus Uit de onderbouw

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 25 augustus Uit de onderbouw Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM 25 augustus 2016 Inhoud Uit de onderbouw Uit de middenbouw Actie Operatie Olifant Zonnepanelen Schoolbibliotheek Gouden weken Agenda Uit de onderbouw

Nadere informatie

Welkom. Agenda. Vakantierooster 2014-2015. 6 oktober 272011. maart 2014

Welkom. Agenda. Vakantierooster 2014-2015. 6 oktober 272011. maart 2014 6 oktober 272011 maart 2014 INHOUD Agenda Welkom Vakantierooster 2014-2015 Uit de Onderbouw Uit de BSO Bezoek Rijksmuseum Verjaardagen Grote Rekendag 2014 Paasfeest Schoolkorfbal Schoolschaaktoernooi Overblijfteam

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 30-09-2014 Informatieavond en inloop In dit nummer: Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Welkom. Ik in de MR. Agenda. 6 oktober 232011. april 2015

Welkom. Ik in de MR. Agenda. 6 oktober 232011. april 2015 6 oktober 232011 april 2015 INHOUD Agenda Welkom Ik in de MR Uit de Onberbouw Slot Schoolvoetbal BHV op onze school Verjaardagen Uit de Bovenbouw Verkeersveiligheid Ouderbijdrage ColorRain Campina School

Nadere informatie

Welkom RDO. Agenda. 6 oktober 202011. november 2014

Welkom RDO. Agenda. 6 oktober 202011. november 2014 6 oktober 202011 november 2014 INHOUD Agenda Welkom RDO Schoolkeuze groep 8 Wereldkaart Onderbouw Opruimactie in de Wijk Verjaardagen Uit de Bovenbouw Uit de BSO Uit de Onderbouw Zorg op school Sinterklaas

Nadere informatie

Welkom. Agenda. Gouden Weken

Welkom. Agenda. Gouden Weken 6 oktober 3 september 2011 2015 INHOUD Agenda Welkom Gouden Weken Vincent van Gogh Uit de Onderbouw Verjaardagen augustus Verjaardagen september Uit de Middenbouw Uit de Bovenbouw Engels in de Bovenbouw

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Uit de bovenbouw. Agenda. 6 oktober 282011. november 2013

Uit de bovenbouw. Agenda. 6 oktober 282011. november 2013 6 oktober 282011 november 2013 INHOUD Agenda Uit de bovenbouw Overblijven Uit de BSO Zwemmen Ouderpanel Verjaardagen Rekenen in de onderbouw Uit de middenbouw Topografie: Uit de bovenbouw ANNELIES Ouders

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

BASISbulletin. Naamsverandering. Agenda. Inzamelen

BASISbulletin. Naamsverandering. Agenda. Inzamelen 6 oktober 4 september 2011 2014 INHOUD Agenda Naamsverandering Montessori Kindcentrum Uit de Onderbouw Uit de Middenbouw Verjaardagen Uit de Bovenbouw Scholierenveldloop 01-10-14 Kosmisch bovenbouw Maori

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 9 maart Uit de peutergroep, kinderopvang en BSO

Basis Beeld. Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM. Inhoud. 9 maart Uit de peutergroep, kinderopvang en BSO Basis Beeld in Aan de Basis MONTESSORI KIND CENTRUM 9 maart 2017 Inhoud Peutergroep en meer Uit de onderbouw Uit de middenbouw Uit de bovenbouw Overig nieuws Verjaardagen Welkom Agenda Uit de peutergroep,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

Sociale veiligheid. 6 oktober 162011. oktober 2014

Sociale veiligheid. 6 oktober 162011. oktober 2014 6 oktober 162011 oktober 2014 INHOUD Sociale Veiligheid Agenda Rekenen met kleuters Uit de Bovenbouw Verjaardagen Uit de Onderbouw Uit de Middenbouw Scholierenveldloop Impressie Afsluiting Gouden Weken

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 23 Jaargang 9 13-02-2015 Agenda Donderdag 19 februari Groep 5 en 6 gaan om 9.15 naar de Voorveghter Donderdag 19 februari Grote schoolavond groep 3 en 4, aanvang 19:00 Maandag 23

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Grote Rekendag woensdag 25 maart: Meetkunde uit de kunst in de klas. Maandsluiting. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Grote Rekendag woensdag 25 maart: Meetkunde uit de kunst in de klas. Maandsluiting. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 12, 2014-2015 12 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

SAMEN VOOR GEZOND DE KRENTENMIK HET SPECTRUM HET SPECTRUM. Integraal kindcentrum voor onderwijs en opvang. Hofsingel Wilhelminastraat Boslaan

SAMEN VOOR GEZOND DE KRENTENMIK HET SPECTRUM HET SPECTRUM. Integraal kindcentrum voor onderwijs en opvang. Hofsingel Wilhelminastraat Boslaan SAMEN VOOR GEZOND DE KRENTENMIK HET SPECTRUM HET SPECTRUM Hofsingel Wilhelminastraat Boslaan Integraal kindcentrum voor onderwijs en opvang Welkom OP Het Spectrum Elkaar de ruimte geven, SAMEN leren, SAMEN

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie.

Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor het komende half jaar. Alle kinderen zijn vrij. Voorjaarsvakantie. Nr.11 DB 12-2-2016 AGENDA Dinsdag 16 februari Woensdag 17 februari Donderdag 18 februari Maandag 22 t/m vrijdag 26 februari Maandag 29 februari Studiedag voor het team. Zij maken de groepsplannen voor

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 oktober 2015

Datum: donderdag 22 oktober 2015 Datum: donderdag 22 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Luizencontrole: we willen alle ouders vragen om hun kinderen regelmatig te controleren op hoofdluis. We hebben nu enkele meldingen binnen. We

Nadere informatie

Welkom. Agenda (zie ook op website) De Gouden Weken. 6 oktober augustus 2012

Welkom. Agenda (zie ook op website) De Gouden Weken. 6 oktober augustus 2012 6 oktober 302011 augustus 2012 INHOUD Agenda Welkom De Gouden Weken Uit de Onderbouw Verjaardagen Nieuws uit het team Uit de Middenbouw Uit de Bovenbouw Nieuws vanuit het Overblijfteam Jeugdsportfonds

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school + OPENING -- KINDCENTRUM september Linknieuws Sinds twee jaar zijn wij samen met Peuterwerk de Schakel (SPO) en BSO de Nieuwe Link (de Schaepskooi) bezig met de ontwikkeling van een Kindcentrum. Dankzij

Nadere informatie

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 09-04 Britt Goëtjes 10-04 Sammie van Lith 12-04 Ruben van Lent 13-04 Tijn Piek 13-04 Lisa van Brakel 13-04 Dannique van den Broek 14-04 JUF WOUKE 14-04

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend groepen 1/2.

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend groepen 1/2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Maandag 28 september: Week van de pauzehap. Dinsdag 29 september: GMR-vergadering. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Welkom. Oefenen Cito Eindtoets. Agenda. 6 oktober 302011. januari 2014

Welkom. Oefenen Cito Eindtoets. Agenda. 6 oktober 302011. januari 2014 6 oktober 302011 januari 2014 INHOUD Agenda Welkom Oefenen Cito Eindtoets Uit de Onderbouw Verjaardagen Oproep Scholen Uit de BSO Schoolvoetbal Olympische Spelen BB Loopevenement Zwemmen Uit de Bovenbouw

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014

Nieuwsbrief It Iepen Stee 26 september 2014 Leerlingen vrij: Woensdag 1 oktober hebben alle leerlingen vrij. Alle personeelsleden van OPO Furore hebben dan een gezamenlijke personeelsdag. Workshop de gezonde school bovenbouw: Maandagmiddag 20 oktober

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Bericht van directie: Beste ouders, Graag wil ik u vertellen dat ik helaas ons kindcentrum ga verlaten. Kindcentrum Theresia is een plek waar veel mooie dingen gebeuren, oprechte

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

11 maart a.s. Landelijke Montessori Dag

11 maart a.s. Landelijke Montessori Dag JAARGANG 13, NR. 12 7 MAART 2014 11 maart a.s. Landelijke Montessori Dag Open ochtend Montessori Stad (locaties Parkwijk, Muziekwijk en Randstad) Meer dan 80 ouders hebben aangegeven de Montessorischool

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9.

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9 Geachte ouders, Wegwijzertje De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het was goed elkaar

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgen licht breek aan; de Zoon van God is

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie