Duurzaam oliemanagement & procesoptimalisatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Duurzaam oliemanagement & procesoptimalisatie"

Transcriptie

1 Duurzaam oliemanagement & procesoptimalisatie

2 Triple R is dé fabrikant en leverancier van innovatieve filtratie- en separatiesystemen voor hydraulische en smeerolie. Door goed te kijken naar uw productie- en onderhoudsprocessen zijn wij sterk in het vertalen van uw behoeften en in staat uw huidige processen te analyseren en te optimaliseren. Wij hanteren een aanpak die gebaseerd is op het beheersen en verlagen van uw onderhoudskosten en het verhogen van uw productiviteit en beschikbaarheid. Duurzaamheid en veiligheid op site staan hierbij hoog in het vaandel. Met onze kennis en technische mogelijkheden streven wij naar goed en effectief onderhoud voor onze klanten. Samen met onze klanten realiseren wij dit. Duurzaam oliemanagement Triple R gelooft sterk dat het een ieders verantwoordelijkheid is ons milieu te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Deze verantwoordelijkheid staat centraal in alles wat wij doen. Een passende missie voor een specialist in filtratie- en separatietechniek. De laatste 40 jaar is Triple R continu op zoek geweest naar verbetering van filtratie- en separatietechnieken. Dit heeft geresulteerd in een brede range nieuwe producten. Van dieptefiltratiesystemen tot water- en olieseparatoren. Met een breed assortiment systemen en producten zijn wij in staat om te gaan met bijna ieder hedendaags industrieel olie contaminatie vraagstuk of probleem. In iedere industrie is het van belang dat bronnen gespaard blijven en kosten worden verlaagd. Wij zijn trots op onze bijdrage; het continu ontwikkelen van vooruitstrevende filtratie- en separatietechnieken om dit te realiseren. Al onze systemen en producten zijn erop gericht dit te bereiken. Reduce, Reuse en Recycle. Onze naam spreek voor zich TRIPLE R.

3 GESCHIEDENIS Gebaseerd op een oud Amerikaans patent is in 1960 door Japan de basis gelegd voor het huidige Triple R. In beginsel was het doel een product te ontwikkelen dat de levensduur zou verlengen van motorolie in vrachtwagens. Destijds was het noodzakelijk olie iedere km te verwisselen. Het eerste Triple R oliefilter maakte het toen al mogelijk tot KM af te leggen zonder oliewissel, een baanbrekende technologische en praktisch eenvoudig uitvoerbare oplossing. ONZE AANPAK In onze aanpak streven wij ernaar de onderhoudsprocessen van onze klanten zodanig te analyseren dat we in staat zijn een verschuiving van preventief naar proactief onderhoud te bewerkstelligen. De ervaring leert dat deze verschuiving leidt tot een betere beheersing van onderhoud, hogere beschikbaarheid en langere levensduur van installaties, hogere productie output, hogere betrouwbaarheid, hogere veiligheid op site en lagere kosten. INNOVATIE Vanaf de start heeft Triple R productontwikkeling tot een van haar hoogste prioriteiten gemaakt. Onze systemen en producten zijn continu onderhevig aan innovatie en verandering om te kunnen voldoen aan de gestelde eisen van verschillende industriën. Dit heeft ertoe geleid dat Triple R filtratie- en separatiesystemen een fundamentele plek hebben verworven binnen het CBM (Condition Based Maintenance) en een wereldwijde erkenning hebben in relatie tot proactief onderhoud en procesoptimalisatie. ONZE MENSEN De gezamenlijke focus van onze mensen ligt te allen tijde op het verbeteren van uw onderhoudsprocessen. Door de diversiteit aan specialisaties en de brede kennis op filtratie- en separatiegebied zijn onze mensen in staat deze kennis en vaardigheden in te zetten bij al uw vraagstukken. De kracht van onze mensen is terug te vinden in de eenheid in focus op procesoptimalisatie en hun passie voor techniek en onderhoud.

4 MARKTEN EN TOEPASSINGEN Veel eindgebruikers maken inmiddels gebruik van Triple R (diepte)filtratie- en separatiesystemen. Duurzaamheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en lage levensduurkosten. Veel bedrijven leggen de lat op deze gebieden de laatste jaren steeds hoger. Men is drukdoende met het verhogen van machinebeschikbaarheid, het verlagen van onderhoudskosten, het verlengen van standtijd van bestaande assets of het optimaliseren van het assetmanagement systeem. Manieren om bestaande installaties zodanig te optimaliseren dat de economische levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Om bovengenoemde doelstellingen te kunnen realiseren is effectief onderhoud onmisbaar. Proactief onderhoud is een belangrijk middel om dit te kunnen bereiken. Triple R Nederland is actief in de onderstaande markten; (PROCES)INDUSTRIE OVERHEID SCHEEPVAART SERVICE/ ONDERHOUD AUTOMOTIVE ENERGIE INFRA O.E.M. PETROCHEMIE OFFSHORE

5 Toepassingen Triple R Medium (PROCES)INDUSTRIE Gasturbines, stoomturbines, (koel)compressoren, hydraulische installaties, (verbrandings) motoren, tandwielkasten, transformatoren. Hydraulische en smeerolie, thermische olie, conserveringsolie, glycol, solvent, snijolie, hardings olie, trafo olie, koelemulsies. ENERGIE Gasturbines, stoomturbines, windturbines, hydraulische installaties, transformatoren. Hydraulische en smeerolie, trafo olie. OVERHEID INFRA Hydraulische systemen, tandwielkasten, puntbeluchters, generatoren, (verbrandings)motoren. Hydraulische en smeerolie. Motoren, aggregaten, kranen, grondverzetmachines. Hydraulische en smeerolie, brandstof. SCHEEPVAART Hydraulische systemen, verbrandings- en dieselmotoren, hoofdmotoren, generatoren, stuurmachines, (koel) compressoren, keerkoppelingen. Hydraulische en smeerolie, thermische olie. O.E.M. Kranen, spuitgiet machines, aggregaten, motoren, scheepsbouw, plaatbewerkingsmachines. Hydraulische en smeerolie, brandstof. SERVICE/ ONDERHOUD Gasturbines, stoomturbines, (koel)compressoren, hydraulische installaties, (verbrandings)motoren, transformatoren, tandwielkasten. Hydraulische en smeerolie. PETROCHEMIE Gasturbines, stoomturbines, (koel)compressoren, hydraulische installaties, (verbrandings)motoren, transformatoren. Hydraulische- en smeerolie, thermische olie, conserveringsolie, glycol, solvent, ruwe olie, trafo olie. AUTOMOTIVE OFFSHORE Hydraulische systemen, tandwielkasten, generatoren, (verbrandings)motoren, (automatische)transmissies. Hydraulische en smeerolie, brandstof. Generatoren, hydraulische installaties, gasturbines. Hydraulische en smeerolie, brandstof.

6 PRODUCTEN EN DIENSTEN Triple R Nederland is een volwaardig Europees kenniscentrum op het gebied van dieptefiltratie, waarbij verkoop, bouw en engineering van custom filtratiesystemen en oplossingen centraal staan. Daarnaast is Triple R totaalleverancier van (diepte)filtratie- en separatiesystemen, filters én heeft Triple R de capaciteit in huis om op te treden als service contractor en het geven van advies op maat, door het laten analyseren van olie, het rapporteren van deze analyses en het leveren van systemen en filters om processen te optimaliseren. FILTERELEMENTEN Voor het verwijderen van vaste deeltjes, oxidatieproducten, harsen en water. Triple R filterelementen verwijderen deeltjes vanaf 0,1 micron en zijn multipass getest tot 2 micron absoluut. FILTRATIE EN SEPARATIE Een brede range van (diepte)filtratie- en separatiesystemen. Van dieptefiltratiesystemen voor smeer en hydraulische olie tot geavanceerde vacumeersystemen en centrifuges. ENGINEERING OP MAAT Adviseren, ontwerpen, bouwen en installeren van filtratie- en separatiesystemen. Indien gewenst volledig Turn-Key. Triple R biedt optimalisaties voor al uw machines en installaties. EUROPEES KENNISCENTRUM Support, training en productmanagement. OLIEANALYSES Door de meest geavanceerde onafhankelijke laboratoria. VERHUURSYSTEMEN Voor het filtreren, ontwateren of verpompen van hydraulische en smeerolie.

7 ENGINEERING OP MAAT Ieder proces is uniek. Hierdoor is het niet altijd mogelijk een standaard Triple R dieptefiltratiesysteem toe te passen. Betekent dit dat u nu niet meer in staat bent uw productie- of onderhoudsprocessen te optimaliseren? Niets is minder waar! Door onze kennis van filtratie- en separatie, installaties en aanverwante technieken zijn onze adviseurs enthousiast en toegewijd in het vinden van voor u effectieve en duurzame oplossingen. Wij leren van onze klanten en onze klanten genieten de besparingen en optimalisaties die middels Triple R custom built filtratie- en separatie systemen behaald worden. Onze op maat gebouwde filtratie- en separatiesystemen worden strikt gebouwd conform de specificaties van onze klanten. Wij werken te allen tijde samen met gespecialiseerde bedrijven. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige materialen afkomstig uit eigen fabriek en van betrouwbare en gerenommeerde leveranciers en fabrikanten. Hierdoor worden onze systemen breed door de markt gedragen. Turn-key projecten Omdat wij begrijpen dat onze klanten focus willen houden op hun productie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u uw filtratie en separatie vraagstukken volledig aan ons uitbesteden. Wij zullen, indien u dat wenst, de oplossing Turn-key aan u opleveren. Onder Turn-key verstaat Triple R: Analyseren van uw installatie. Ontwerpen en bouwen van filtratie- en separatiesystemen. Installeren. Periodieke monstername, olie analyses en filterelementwissels.

8 PRODUCTEN Duurzaamheid, efficiency, betrouwbaarheid, inzetbaarheid en lage levensduurkosten. Onze producten dragen bij aan uw procesoptimalisaties en het in kaart brengen van verborgen productiecapaciteit Filterelementen Voor het verwijderen van vaste deeltjes, oxidatieproducten, harsen en water. SE dieptefiltratie systemen Zelfstandig opererende off-line dieptefiltratiesystemen voor hydraulische en smeerolie toepassingen, transformatoren. Filtratiesystemen voor koelcompressoren Door de installatie zelf gevoede en pompgevoede off-line dieptefiltratiesystemen voor hoge druk. Speciaal ontwikkeld voor koelinstallaties. ATEX filtratiesystemen Standaard of custom built offline (diepte)filtratiesystemen voor ATEX omgevingen. AL en BU dieptefiltratie systemen Off-line dieptefiltratiesystemen voor hydraulische of smeerolie. Toepasbaar op installaties met hoge en lage drukken. Vacumeersystemen en Centrifuges Automatische en manuele systemen voor het verwijderen van grote hoeveelheden water, solids en sludge.

9 Hogere machinebeschikbaarheid en een lager olie- en energieverbruik. Proactief onderhoud = Duurzaam onderhoud. Mobiele dieptefiltratiesystemen Plug & Play mobiele (diepte) filtratiesystemen voor het reinigen van hydraulische, smeer- en transformatorolie. Filtratiesystemen voor grote volumes Systemen en skids voor het reinigen van smeer en hydraulische olie tot wel liter. Tevens brandstof filtratie. Mobiele Multiclean Systemen Voor het effectief en efficiënt off-line verwijderen van grote hoeveelheden water en vaste deeltjes uit hydraulische en smeerolie systemen. Tevens brandstoffiltratie. Breathers en adapters Duurzame hervulbare PVC en aluminium breathers. Olie vulpompen Voor het snel en efficiënt verpompen van olie. Zowel grote als kleine volumes. Componenten en pakkingsets Voor alle Triple R filtratiesystemen.

10 DIEPTEFILTRATIE EN DUURZAAMHEID Het verouderingsproces van olie is een natuurlijk gegeven, onder andere omdat olie hygroscopisch is. Met hygroscopisch bedoelen we dat olie vocht aantrekt. Dit heeft een nadelig effect op de levensduur, de olie verslechtert hierdoor sneller. Wanneer er gewerkt wordt met conventionele filtertechnieken dan is het noodzakelijk om de olie, afhankelijk van het gebruik, regelmatig te vervangen. Oude olie wordt dan als chemisch afval afgevoerd met alle nadelige gevolgen voor het milieu. Maar ook kosten van nieuwe olie en standaard filters lopen behoorlijk op. Door olie continu te reinigen met Triple R bypassfiltersystemen wordt de levensduur van olie of andere vloestoffen minimaal verdubbeld. Bij dit proces wordt de olie op relatief eenvoudige wijze geconditioneerd. Vuildeeltjes met een grootte vanaf circa 0,1 micron, oxidatie producten en vocht worden door Triple R eenvoudig uit de olie gehaald. LEAN MANUFACTURING Triple R (diepte)filtratiesystemen dragen bij verspillingen te elimineren. De productiekwaliteit gaat hierdoor omhoog en productiekosten dalen. We kunnen stellen dat er met Triple R zowel kwalitatieve als kwantitatieve winst te behalen valt. Triple R maakt processen op het gebied van oliecontaminatie beheersbaar en verlengt daarmee de technische levensduur van uw installatie. BESCHIKBAARHEID We kennen 3 factoren waardoor een machine of installatie niet optimaal zou kunnen presteren. Stilstand, snelheidsverlies en kwaliteitsverlies. Dit kan veroorzaakt worden door zowel geplande als ongeplande factoren: Stilstand: Snelheidsverlies: Kwaliteitsverlies: Onderhoud, reiniging, storingen. Opstart verliezen, kleine stops, snelheidsreductie. Uitval. Triple R draagt ertoe bij de beheersbaarheid van deze factoren te maximaliseren. TOTAL SOLUTION PROVIDER Triple R is úw aanspreekpunt voor totaaloplossingen op het gebied van filtratie en separatie. Variërend van adviseren en implementeren van (diepte)filtratie- en separatiesystemen tot het bouwen en onderhouden van deze systemen om efficiënter, kosteneffectiever en milieuvriendelijker te werken.

11 Geen woorden, maar daden. Daar is Triple R Nederland het volledig mee eens! Het behalen van goede resultaten is een van onze belangrijkste pijlers. Een goed en effectief filtratiesysteem, goede adviezen en de optimalisatie van uw onderhoudsprocessen zijn onze drive en uw sleutel tot succes. Onze kennis zetten wij graag voor u in. Dankzij ruim 20 jaar ervaring met filtratie en separatie vraagstukken, de kennis van onze mensen en onze geavanceerde systemen maken wij het verschil. De vele opdrachten die wij krijgen bevestigen het vertrouwen van de markt. 11

12 TRIPLE R NEDERLAND B.V. European Research and Technology Center EXCELLENCE IN OIL FILTRATION Topaasstraat TJ Hengelo - T: F: E: info@triple-r-nl.com - I:

OFFLINE OIL CLEANER. TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner.

OFFLINE OIL CLEANER. TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner. TRIPLE R OIL CLEANER: RIES OFFLINE OIL CLEANERS OFFLINE OIL CLEANER TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner Get in contact: Topaasstraat 5 7554 TJ Hengelo the Netherlands. T: +31(0)742428109

Nadere informatie

BYPASS OIL CLEANER. TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner.

BYPASS OIL CLEANER. TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner. TRIPLE R OIL CLEANER: SERIES BYPASS OIL CLEANERS BYPASS OIL CLEANER TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner Get in contact: Topaasstraat 5 7554 TJ Hengelo the Netherlands. T: +31(0)742428109

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum Process Solutions Process Installations The smart way forward in food and beverage Find your optimum Find your optimum The smart way forward in food and beverage. In de food & beverage-industrie bent u

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht.

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht. Generating Powerful Solutions G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM Groningen Pon Equipment & Power Systems (PEPS)

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Wij leveren alle soorten luchtfilters die vuildelen

Wij leveren alle soorten luchtfilters die vuildelen PRODUCTS Filtratie zit in onze genen. Van oudsher leveren wij luchtfilters, vloeistoffilters en gasfilters. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround industriële dienstverlener, met als specialisme

Nadere informatie

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s CUSTOMER SERVICE PAGINA 2 CUSTOMER SERVICE Een Caterpillar is een hoogwaardige, betrouwbare krachtbron die is ontworpen om te presteren en vooral om

Nadere informatie

Topwind Asset Management

Topwind Asset Management Same Conditions, Better Performance De missie van Topwind Uw turbines moeten beschikbaar zijn en optimaal presteren op het moment dat het waait. Specialisten in Asset en Project. Maximaal Rendement Topwind

Nadere informatie

PON POWER. Taking care of it. Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum

PON POWER. Taking care of it. Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum PON POWER Taking care of it Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum 1. PON HIGHLIGHTS IN DE HISTORIE VAN PON 1949 1974 1980 1988 1996 Importeur van Continental banden Importeur van Audi, SEAT en

Nadere informatie

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com evisie & Onderhoud vos rotating is part of the vos industrial group Alles draait om service en revisie Vos otating voert met behulp van gespecialiseerd personeel en geavanceerde apparatuur alle reparatie-,

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

INDUSTRIE voor een zuiver klimaat en proces. filtratie luchtverdeling reconditionering solids handling

INDUSTRIE voor een zuiver klimaat en proces. filtratie luchtverdeling reconditionering solids handling INDUSTRIE voor een zuiver klimaat en proces filtratie luchtverdeling reconditionering solids handling 2 DE 360 -AANPAK VAN VLINT IN DE INDUSTRIE Vlint bestaat uit de divisies Filtratie, Reconditionering,

Nadere informatie

"Filtratie zit in onze genen. Van oudsher. leveren wij luchtfilters, vloeistoffilters en. gasfilters. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround

Filtratie zit in onze genen. Van oudsher. leveren wij luchtfilters, vloeistoffilters en. gasfilters. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround SOLUTIONS "Filtratie zit in onze genen. Van oudsher leveren wij luchtfilters, vloeistoffilters en gasfilters. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround industriële dienstverlener, met als specialisme

Nadere informatie

Service SolutionS nl

Service SolutionS nl Service Solutions NL banzo Service Solutions 1e druk, oktober 2016 Buitenvaart 1409 7905 SJ Hoogeveen Nederland +31(0) 88 58 85 000 www.banzo.nl The way to maintain 4 banzo Service Solutions 5 inhoud Banzo

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Rotating equipment Drives Field services

Rotating equipment Drives Field services Tijdens een preventieve inspectie, werd in één van de vier compressoren een foutmelding vastgesteld op de ABB ACS800-4 regelaar. De service engineer van het compressorbedrijf maakte melding van deze calamiteit

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Machinebeheerplan voor de foodindustrie

Machinebeheerplan voor de foodindustrie Machinebeheerplan voor de foodindustrie Zwettestraat 29-05 8912 AV Leeuwarden Telefoon (058) 843 0095 info@booijmachinetechniek.nl www.booijmachinetechniek.nl Booij houdt uw machinepark in optima forma

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

Greentec Oils: Smeer hem groen!

Greentec Oils: Smeer hem groen! Greentec Oils: Smeer hem groen! GreenTec Oils life long for life. De GreenTec oliën en smeermiddelen dragen zorgt voor een langdurig betere smering waardoor slijtage aan motoren en installaties aanzienlijk

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld Kracht door samenwerking VDL Steelweld VDL Steelweld VDL Steelweld staat op het gebied van productieautomatisering bekend als de innovatieve systeemintegrator. Wij hebben deze reputatie gedurende de afgelopen

Nadere informatie

Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU

Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU 1 PolyCoil warmtewisselaars De Polycoil warmtewisselaar is een revolutionaire kunststof warmtewisselaar welke is ontwikkeld na jaren van onderzoek door Cesaroni

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner BOAL Systems is een hecht familiebedrijf en heeft vanaf haar oprichting een sterke groei doorgemaakt. Als onderdeel van een internationaal opererende

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit

Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit Camfil Farr Gold Series zijn nu leverbaar in Nederland Wereldklasse in stofafscheiden

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner Bij BOAL Systems staat Partnership & Innovation hoog in het vaandel. Zo beschikken wij over een krachtig netwerk van zorgvuldig gekozen partners waar

Nadere informatie

Electroproject... power and drive

Electroproject... power and drive Electroproject... power and drive De wereld om ons heen verandert. Uw behoefte blijft echter dezelfde: u wilt nog steeds zekerheid. Dat uw bedrijfsprocessen veilig zijn, energiezuinig en duurzaam, maar

Nadere informatie

De kracht van samenspel

De kracht van samenspel De kracht van samenspel Er zijn ambities in het spel U wilt zeker zijn van de continuïteit en beschikbaarheid van techniek. U wilt een prettige, veilige werkomgeving in een nieuw kantoorpand. U wilt uw

Nadere informatie

glaesum group synergy in global industry

glaesum group synergy in global industry glaesum group synergy in global industry Glaesum Group Synergy in global industry Met warmte-, metaal- en procestechniek als speerpunten voorziet de Glaesum Group de professionele, industriële markt van

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

The Generator Company A Division of TGC International Ltd

The Generator Company A Division of TGC International Ltd Stroomoplossingen voor de toekomst De heeft wereldwijd naam gemaakt als toonaangevend leverancier, installateur en onderhoudsmonteur van industriële generatoren. Ons succes is gebaseerd op de levering

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Produceren zonder zorgen

Produceren zonder zorgen Produceren zonder zorgen PRODUCEREN ZONDER ZORGEN Bakker & Co is één van de meest gespecialiseerde technische toeleveranciers van Nederland en België en werkt voor toonaangevende bedrijven in een groot

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost FOR YOUR PEACE OF MIND Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost Uw productie, klaar voor morgen Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer

Nadere informatie

Petrochemie, Oil & Gas en Energie

Petrochemie, Oil & Gas en Energie Petrochemie, Oil & Gas en Energie Nauwkeurige metingen beïnvloeden meer dan winst. Metingen en analyses helpen bij het ontwikkelen van ingenieuze oplossingen voor eeuwenoude problemen, dragen bij aan meer

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar!

Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Onze DencoHappel dienst-na-verkoop werkt op basis van vier pijlers DencoHappel is sinds jaar en dag marktleider in luchtbehandelingsunits.

Nadere informatie

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud Machinebouw Infratechniek Milieutechniek Engineering Onderhoud Machinebouw Voorwoord Machinefabriek Emmen B.V. is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 50 medewerkers. De onderneming

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

Koning & Hartman maakt het verschil

Koning & Hartman maakt het verschil Koning & Hartman maakt het verschil KH Smart Manufacturing KH Smart Manufacturing Smart Made Simple Smart Made Simple Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en leiden tot nieuwe concepten,

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

rhenus lubrineering Van tevoren weten, wat u bespaart.

rhenus lubrineering Van tevoren weten, wat u bespaart. rhenus lubrineering Van tevoren weten, wat u bespaart. 15 tot Kostenbesparing in het totale productieproces door rhenus lubrineering 30% Het gebruik van koelsmeermiddelen is geen bijzaak, maar een succesfactor.

Nadere informatie

Project Portfolio. IP-Solutions

Project Portfolio. IP-Solutions Project Portfolio IP-Solutions IP-Solutions leidt de uitrol van een Maintenance Improvement Programma over 3 locaties : Op- en overslag natte bulk : 12 maanden Uitrol en verankering van een Corporate Maintenance

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Het meest gespecialiseerde bedrijf in totaalonderhoud van rollend materieel!

Het meest gespecialiseerde bedrijf in totaalonderhoud van rollend materieel! Het meest gespecialiseerde bedrijf in totaalonderhoud van rollend materieel! DSP We zijn in 2001 ontstaan vanuit een passie voor treinen en in de jaren uitgegroeid tot een organisatie met circa 40 medewerkers

Nadere informatie

Products & Solutions for professionals like you

Products & Solutions for professionals like you Products & Solutions for professionals like you FLEXOCLEAN Flexoclean is marktleider op het gebied van professionele reiniging voor de flexografie. Wereldwijd doen we waar we goed in zijn: reinigen, in

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

OVERZICHT VAN OLIEANALYSEPROGRAMMA LUBEWATCH EEN LUBEWATCH- OLIEANALYSE KAN U HELPEN RUN BETTER LONGER

OVERZICHT VAN OLIEANALYSEPROGRAMMA LUBEWATCH EEN LUBEWATCH- OLIEANALYSE KAN U HELPEN RUN BETTER LONGER OVERZICHT VAN OLIEANALYSEPROGRAMMA LUBEWATCH EEN LUBEWATCH- OLIEANALYSE KAN U HELPEN RUN BETTER LONGER texaco-lubricants.com/lubewatch Meer productiviteit en optimale prestaties van uw uitrusting Met een

Nadere informatie

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY Welkom Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland OP WEG NAAR NOG SCHONER TRANSPORT GLOBAL WARMING LUCHT KWALITEIT Local Nationaal Week + trip ~ 1500km 2-3 day trip ~ 500km 1 day trip ~ 250km DC

Nadere informatie

UW PARTNER VOOR PROJECT MANAGEMENT

UW PARTNER VOOR PROJECT MANAGEMENT UW PARTNER VOOR PROJECT MANAGEMENT CONSTRUCTION Elke dag werken onze mensen aan het veilig, beheersbaar en succesvol uitvoeren van complexe investeringsprojecten. Als kennisorganisatie begrijpen we de

Nadere informatie

Filters en filtratieoplossingen

Filters en filtratieoplossingen ISO 9001 ATEX ISO 90 ATEX FDA FDA EMC ATEX FDA EMC Heco Filtration A/S Filters en filtratieoplossingen HECO FILTRATION A/S EEN DEENSE FIRMA GESPECIALISEERD IN FILTRATIE VAN VLOEISTOFFEN Heco Filtration

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy The perfect match is our standard Burdock is de verbindende factor tussen opdrachtgevers en technische specialisten in de procesindustrie.

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions Behuizingen & wanden Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Behuizingen & wanden De verschillende behuizingen en wanden van Alara-Lukagro zijn met oog voor detail ontwikkeld op basis van een

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare watervoorziening essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële

Nadere informatie

dpvci verticale insteekpomp

dpvci verticale insteekpomp de dynamiek van water dpvci verticale insteekpomp 2 de kracht van innovatie Het efficiënt koelen, smeren en reinigen van gereedschappen en producten met het maximaal haalbare pomprendement en optimale

Nadere informatie

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 SONETTO Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

HANDLEIDING SE-50 SERIE HYDRAULIEK

HANDLEIDING SE-50 SERIE HYDRAULIEK HANDLEIDING SE-50 SERIE HYDRAULIEK GEFABRICEERD DOOR TRIPLE R NEDERLAND Lees en bestudeer deze handleiding zorgvuldig alvorens u het systeem opstart. 2010-2011.1 SE-50 HYDRAULIEK NL Triple R Procesoptimalisatie

Nadere informatie

De best leesbare displays van Nederland

De best leesbare displays van Nederland De best leesbare displays van Nederland Missie De missie van Data Display is helder de openbare ruimte voorzien van hoogwaardige elektronische informatiesystemen. Daarbij onderscheidt Data Display drie

Nadere informatie

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand Systeempartner hydraulica Systeempartner hydraulica Alles uit één hand Hydraulica betekent HANSA-FLEX. Vandaag meer dan ooit. HANSA-FLEX heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Tijden veranderen. De behoefte aan vertrouwen is zelden groter geweest dan nu. Juist in deze tijden moeten afwegingen

Nadere informatie

LNG IS MEER DAN EEN NIEUWE BRANDSTOF... HET IS PURE CONCURRENTIEKRACHT DE LNG SPECIALIST LNG LNG, DE BRANDSTOF VAN DE TOEKOMST SOLUTIONS

LNG IS MEER DAN EEN NIEUWE BRANDSTOF... HET IS PURE CONCURRENTIEKRACHT DE LNG SPECIALIST LNG LNG, DE BRANDSTOF VAN DE TOEKOMST SOLUTIONS DE LNG SPECIALIST LNG IS MEER DAN EEN NIEUWE BRANDSTOF... HET IS PURE CONCURRENTIEKRACHT LNG, DE BRANDSTOF VAN DE TOEKOMST LNG SOLUTIONS DE TRANSPORTSECTOR STAPT OVER OP LNG... DE BRANDSTOF VAN DE TOEKOMST

Nadere informatie

Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur

Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur Swepac ontwikkelt en vervaardigt producten voor veeleisende toepassingen. Wij streven ernaar machines te maken die bestand zijn tegen ruwe behandeling in

Nadere informatie

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening Wat er ook gebeurt, uw bedrijf heeft continuïteit nodig. Daarom wilt u zeker weten dat uw energievoorziening goed geregeld is. Betrouwbaar

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven Flowserve Corporation Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven 1 Innovatie bij Flowserve Flowserve, wereldwijd leverancier van centrifugaal

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Finding the optimal solution is An our open standard mind comes standard... Burdock is de verbindende schakel tussen opdrachtgevers

Nadere informatie

Brevini Power Transmission

Brevini Power Transmission krachtige beweging Brevini Power Transmission Brevini Power Transmission (BPT) Benelux is gevestigd in Alphen aan den Rijn en vormt een onderdeel van de wereldwijd opererende Brevini Group. De onderneming

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

De 17 principes van lean working

De 17 principes van lean working De 17 principes van lean working Lean working kan samengevat worden in 17 basis principes. De totale aanpak is hieruit opgebouwd. Het kennen en beheersen van de principes is belangrijk voor de continu

Nadere informatie

Duurzame automatiseringsoplossingen

Duurzame automatiseringsoplossingen A u t o m a t i o n S o l u t i o n s B u s i n e s s o p t i m a l i s a t i e d o o r P r o c e s I n t e g r a t i e Duurzame automatiseringsoplossingen Door mondiale ontwikkelingen en steeds sneller

Nadere informatie

Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar

Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar Gastronomie Topkwaliteit; overal toepasbaar Convotherm uw productspecialist De wortels van Convotherm gaan terug tot in de vorige eeuw. Eind jaren 60 werd door Convotherm de eerste stoomoven (Combi-Steamer)

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

voedingsmiddelenindustrie slangen en koppelingen

voedingsmiddelenindustrie slangen en koppelingen slangen en koppelingen De voedingsmiddelenindustrie heeft te maken met een uitgebreide regelgeving. Voor u is het dan ook van groot belang dat uw leveranciers aan de gevraagde eisen kunnen voldoen. Met

Nadere informatie

Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken. LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011. Inhoud

Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken. LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011. Inhoud Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011 Rob Brager 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Waarom productieprocessen? 3. Traditioneel productieproces

Nadere informatie

Smeermiddelen en het Milieu. Een eeuwige strijd? Hoe komt men tot een optimale balans?

Smeermiddelen en het Milieu. Een eeuwige strijd? Hoe komt men tot een optimale balans? Southwestern Petroleum Corporation High Performance Industrial & Commercial Lubricants Southwestern Petroleum Corporation, Fort Worth, Texas USA, 2003 Smeermiddelen en het Milieu. Een eeuwige strijd? Hoe

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Digitalisatie van de Waterinfrastructuur WHITEPAPER

Digitalisatie van de Waterinfrastructuur WHITEPAPER Digitalisatie van de Waterinfrastructuur Hoe assetmanagement bij BAM geleid heeft tot besparing van onderhoudskosten, energiekosten en verlenging van de levensduur van installaties. smarter solutions BAM

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

We zijn groot in ontwikkeling en productie van industriële fans

We zijn groot in ontwikkeling en productie van industriële fans Air to measure We zijn groot in ontwikkeling en productie van industriële fans Wij zijn er van overtuigd dat onze kennis en vakmanschap de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk in de ventilatietechniek

Nadere informatie