Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten. Oskam Reizen Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep Klaverjasreizen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten. Oskam Reizen Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep contact@oskamreizen.nl. Klaverjasreizen"

Transcriptie

1 Klaverjasreizen en Klaverjasdagtochten Oskam Reizen Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep Internet:

2 Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij bieden wij u het klaverjasreizen programma voor 2016 aan waarin we zowel klaverjasreizen als klaverjasdagtochten hebben vermeld. Oskam levert een kwalitatief goed verzorgde klaverjasreis, geheel volpension in goede hotels, vanaf de koffie/thee (2 kopjes) met gebak op de eerste dag t.m. het drie-gangen diner (tussen de middag) op de laatste dag. Elke dag maakt u s ochtends of s middags een gezellig uitstapje met de bus naar hetzij een leuke (winkel) stad, een bezienswaardigheid of een prachtige rondrit door de omgeving. Vanaf maandag t.m. donderdag wordt er competitie geklaverjast. Hiermee zijn elke avond en aan het einde van de week leuke prijzen te winnen. Iedereen gaat met een gezellig ingepakt cadeautje naar huis; zelfs de Poedel wordt niet vergeten. Voor de hoogste scores zijn een aantal geldprijzen gereserveerd. De verzorging van de klaverjasdagtochten staan apart bij de dagtochten vermeld. Reserveren U kunt telefonisch reserveren via telefoonnummer: Helaas zijn de 1-persoonskamers beperkt en vaak snel volgeboekt. Wacht dus niet te lang met reserveren. Volledig verzorgde klaverjasreizen Inbegrepen in de reissom: Volpension vanaf 2 kopjes koffie/thee met gebak op de eerste dag t/m het diner (tussen de middag) op de laatste dag. (tenzij anders vermeld) Verblijf op één- en/of tweepersoonskamers, voorzien van douche of bad met toilet. Vanaf de 2 e t/m de 4 e dag maakt onze chauffeur diverse excursies met u in de omgeving, andere bezienswaardigheden of naar een mooie (winkel) stad. Iedere dag klaverjassen in competitieverband onder leiding van een competitieleider(ster). Er wordt gekaart volgens Amsterdams systeem. Dagelijks zijn er gezellige prijsjes te winnen en aan het einde van de week voor iedereen een prijsje en een aantal (geld) hoofdprijzen. Vervoer per comfortabele touringcar met een ervaren chauffeur. Niet inbegrepen in de reissom zijn: Eventuele entrees tijdens de excursies. Uitgaven van persoonlijke aard, b.v. consumpties. Vermelde toeslagen, zoals de toeslag op één persoonskamers. Annuleringsverzekering. Reisverzekering. (Voor de buitenlandse reizen zeer aan te raden) De reispapieren voor uw klaverjasreis, o.a. een deelnemers- en opstaplijst en een label krijgt u ongeveer één week voor de reisdatum toegestuurd Kennelijke fouten en vergissingen in dit programma binden onze reisorganisatie niet. De directie behoudt zich het recht, wijzigingen aan te brengen in de reisroute en de bijbehorende verzorging, indien hiertoe gegronde redenen bestaan. Door het inschrijven op één of meerdere reizen, verklaart elke passagier zonder voorbehoud, akkoord te gaan met deze voorwaarden.

3 De Bestemmingen Met zorg zoeken wij ieder jaar hotels uit die geschikt zijn voor onze klaverjasreizen. De volgende hotels hebben wij voor 2016 opgenomen in ons programma: Kalender 2016 Reisnr. Datum Bestemming t.m. 29 maart 2016 Valkenburg (Limburg) vrijdag dinsdag reis Paasreis t.m. 22 april 2016 Blankenberge (België) 3. 6 t.m. 10 juni 2016 Wemeldinge (Zeeland) t.m. 19 augustus 2016 Moezel ( Duitsland ) t.m. 22 september 2016 Nunspeet (Gelderland) zondag - donderdag reis t.m. 21 oktober 2016 Millingen aan de Rijn (Gelderland) Inclusief drankjes tijdens happy hour en diner t.m. 18 november 2016 Valkenburg (Limburg) Sinterklaasreis dec t.m. 2 januari 2017 Ootmarsum (Overijssel) donderdag maandag reis Oud en Nieuwreis U kunt telefonisch reserveren: Na reservering krijgt u een schriftelijke boekingsbevestiging. Deze bevestiging is tevens uw nota en uw eventuele verzekeringsbewijs. Op deze nota staat een bedrag van aanbetaling die u binnen 10 dagen dient te voldoen. Wanneer het inschrijfgeld niet tijdig op één van onze rekeningen is bijgeschreven, behouden wij ons recht voor, de door u gereserveerde plaatsen opnieuw te verkopen. Wij verzoeken u het restant van de reissom uiterlijk vier weken voor vertrek te voldoen. U krijgt hiervoor van ons geen acceptgirokaart. Zowel het inschrijfbedrag als het restant van de reissom kunt u overmaken op rekening : Postbank: NL78 INGB Oskam Reizen.

4 Opstapplaatsen U kunt de door u gewenste opstapplaats bij reservering opgeven. Plaats: Hoofddorp Hillegom Nieuw Vennep Heemskerk Haarlem Amsterdam Amsterdam Amstelveen Uithoorn Ouderkerk Purmerend Straat: Burg. Van Stamplein Groot Veenenburg of Zomerzorg Westerdreef, bushalte Westerkim Voorheen postkantoor M. van Heemskerckstraat Schalkwijk, Californiëdreef (ter hoogte van V en D) Amstelstation Osdorp (tegenover ANWB kantoor) Bushalte Keizer Karelweg/ Heemraadschaplaan Busstation Bushalte Burg. Stramanweg Beatrixplein Andere opstapplaatsen in overleg.

5 Valkenburg (Limburg) Nr. Reisdatum: 1 vrijdag 25 t.m. dinsdag 29 maart 2016 Paasreis 7 maandag 14 t.m. vrijdag 18 november 2016 Sinterklaasreis Het hart van Zuid-Limburg is de ideale locatie voor een heerlijke vakantie. Het heeft prachtige natuur, eeuwenoude kastelen, mergelrotsen en boeiende steden zoals Maastricht en Aken. U bent te gast bij Grand Hotel Monopole, een gezellig familiehotel op loopafstand van het fraaie centrum van Valkenburg. In het hotel vindt u een gezellige lounge met huisbar en buiten kunt u gebruik maken van een zonneterras. De hotelkamers zijn voorzien van bad/douche, toilet en kleurentelevisie. Ook zijn er een aantal kleine appartementen met aparte slaapkamers, voor bijvoorbeeld drie personen. U logeert in: Reissom: Paasreis 415,00 p.p. Grand hotel Monopole Toeslag 1-persoonskamer 40,00 p.p. Nieuweweg ET Valkenburg Reissom: Sinterklaas 395,00 p.p. telefoon Toeslag 1-persoonskamer 40,00 p.p. Nieuweweg 22 Blankenberge (België) Nr. Reisdatum: 2 maandag 18 t.m. vrijdag 22 april 2016 Hotel Sabot d Or in Blankenberge is een gezellig familiehotel. Als gast kunt u rekenen op een vriendelijk onthaal. Het goed gezellig ingerichte hotel ligt op loopafstand van het oude centrum en 10 minuten lopen van de boulevard De kust van het Belgische Vlaanderen behoort tot één van de meest bezochte streken van België. In Blankenberge zijn een groot aantal voorzieningen, die speciaal voor de toeristen zijn ingericht. U kunt lekker dwalen door het oude centrum met de leuke winkeltjes, of genieten van een kopje koffie met een Belgische wafel op één van de vele terrasjes of in gezellige restaurantjes.

6 Vanuit het hotel kunnen we diverse uitstapjes maken door Vlaanderen. Alle kamers in het hotel zijn ingericht met douche en toilet. Verder heeft het hotel een gezellig restaurant en een lift. s Morgens serveert het hotel een ontbijtbuffet. Als lunch krijgt u geen broodmaaltijd maar een plateservice-maaltijd in de vorm van een warm hoofdgerecht. De tafeldranken zijn daarbij niet inbegrepen. In de avond serveert het hotel een driegangen diner. U logeert in: Reissom: 400,00 p.p. Hotel Sabot d Or Toeslag 1-persoonskamer 65,00 p.p. Kerkstraat Blankenberge telefoon Wemeldinge (Zeeland ) Nr. Reisdatum: 3. maandag 6 t.m. vrijdag 10 juni 2016 Hotel Restaurant Wemeldinge ligt in het pittoreske dorpje Wemeldinge aan de Oosterschelde. Rust en genieten kenmerken de omgeving en het hotel. Wemeldinge behoort tot de gemeente Kapelle. Kapelle ligt zo'n 3 kilometer verderop en is via de Wemeldingse Zandweg snel te bereiken. Wemeldinge is omringd door vele weilanden. Aan de noordkant van dit dorp ligt het Nationaal Park Oosterschelde, het grootste nationale park van Nederland. Rond deze toeristische trekpleister liggen diverse campings en twee hotels waaronder hotel Wemeldinge.

7 Alle kamers zijn voorzien van een bad of douche en toilet. Het hotel is voorzien van een lift. Een aantal 1-persoons kamers op de etages, zijn echter niet met een lift bereikbaar. U logeert in hotel: Hotel Wemeldinge Reissom: 399,00 p.p. Noordelijke Achterweg 62 Toeslag 1-persoonskamer 60,00 p.p EG Wemeldinge telefoon Moezel ( Duitsland ) Nr. Reisdatum: 4. maandag 15 t.m. vrijdag 19 augustus 2016 MoselHotel Burg-Café is gelegen in het Duitse plaatsje Alken in de deelstaat Rheinland-Pfalz, direct aan de oevers van de rivier de Moezel. Alken ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de schilderachtige stad Koblenz. De natuurrijke Moezelregio kent vele bezienswaardigheden. MoselHotel Burg-Café is een gezellig 3-sterrenhotel dat al drie generaties gerund wordt door familie Kretzer. De familie heeft bij het hotel een eigen banketbakkerij waar ze heerlijke cakes, pralines en ijs maken. Van deze lekkernijen kunt u genieten in het café van MoselHotel Burg-Café. Vanuit het café geniet u van een prachtig uitzicht op de rivier. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het overdekte moezelterras. In de sfeervolle wijnkelder van het hotel is het ook goed toeven. De comfortabele hotelkamers van Mosel-Hotel Burg-Café zijn voorzien van een televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met douche/bad toilet en föhn. De natuurrijke omgeving van het hotel leent zich perfect voor recreatieve ontspanning. Langs de Moezel, in de Eifel en in de Hunsrück liggen vele fiets en wandelpaden. In het plaatsje Alken zijn drie plaatsen waar op een rondvaartboot gestapt kan worden om zo vanaf het water van het Moezelgebied te genieten. In het nabijgelegen Koblenz kunt u in een gondel van de kabelbaan over de Rijn zweven en genieten van het uitzicht op de Deutsche Eck. Dit is het punt waar de Moezel in de Rijn uitmondt.

8 U logeert in: Reissom: 405,00 p.p. Mosel-Hotel Burg-Café Toeslag 1-persoonskamer 48,00 p.p. Moselstrasse Alken/Mosel Telefoon Nunspeet (Gelderland) Nr. Reisdatum: 5 zondag 18 t.m. donderdag 22 september 2016 Op het meest gevarieerde stukje van de Veluwe ligt Hotel Dennenhoeve in Nunspeet. Tussen de bossen, heidevelden, de zandverstuiving en het Veluwemeer zijn er voor iedereen volop mogelijkheden. Het hotel ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Nunspeet. De nieuwe eigenaren van hotel Dennenhoeve zijn in 2014 begonnen met de verbouwing van de hotelkamers, het comfort van nu maar met nostalgische details. Alle kamers zijn voorzien van een douche en toilet gelegen op de begane grond of op etage met een lift bereikbaar. Het hotel beschikt ook over een klein binnen zwembad. Gastvrijheid, gemoedelijkheid, nostalgie en gezelligheid zijn het streven van hotel Dennenhoeve om u een heerlijk verblijf te bieden. U logeert in: Reissom: 399,00 p.p. Hotel de Dennenhoeve Toeslag 1-persoonskamer 40,00 p.p. Elspeterweg PA Nunspeet telefoon Millingen aan de Rijn (Gelderland) Nr. Reisdatum: 6. maandag 17 t.m. vrijdag 21 oktober 2016 Inclusief drankjes tijdens happy hour en diner. Midden in het leuke dorp Millingen aan de Rijn, ligt Hotel Restaurant Millings Centrum. Mooi en rustiek gelegen aan de rivier, in het natuurreservaat De Gelderse Poort, met als belangrijkste onderdeel de Millinger Waard. Dit natuurgebied is een belangrijke toeristische trekpleister. Hotel Restaurant Millings Centrum is een sfeervol

9 drie sterren familiehotel. Op mooie dagen kunt u genieten op het terras voor en naast het hotel. Winkelen kunt u in Kleef (Duitsland) of in het dichtbij gelegen Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Er zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes. Fietshuur is mogelijk en er zijn allerlei routes verkrijgbaar. U kunt er dus heerlijk op uit om de prachtige omgeving te ontdekken. Het hotel beschikt over kamers allen met douche, toilet, telefoon en televisie. Allen met lift bereikbaar. In dit familiehotel voelt u zich meteen thuis! Tijdens deze reis zijn de drankjes vanaf s middags tot en met het diner uur inbegrepen. Iedere avond krijgt u tijdens de prijsuitreiking één drankje gratis. U logeert in: Reissom: 385,00 p.p. Hotel Millings Centrum Toeslag 1-persoonskamer 40,00 p.p. Heerbaan EW Millingen aan de Rijn Telefoon Ootmarsum (Overijssel) Nr. Reisdatum: 8. donderdag 29 december 2016 t.m. maandag 2 januari 2017 Stadshotel Ootmarsum is een gezellig familiehotel op een oude stadswal, aan de rand van het historische stadscentrum. Ootmarsum is een eeuwenoud stadje in Overijssel, waar u onder andere kerken, monumenten, galerieën, een stadspark en een openluchtmuseum kunt bekijken. Een wandeling door het stadje is aan te bevelen. In 2016 wordt het hotel volledig gerenoveerd. Deze week zal voor ons een hernieuwde kennismaking met het hotel zijn. De gastvrijheid, het familiegevoel de goede keuken zal onveranderd blijven. U logeert in: Reissom: 415,00 p.p. Stadshotel Ootmarsum Toeslag 1-persoonskamer 32,00 p.p. Westwal BM Ootmarsum telefoon

10 Onvoldoende deelname Bij alle reizen uit dit programma geldt een vereiste van een minimum aantal deelnemers. Bij te weinig deelnemers kan de directie van Oskam Reizen het besluit nemen de reis te annuleren. Uiterlijke datum van annulering bij onvoldoende deelname is 21 dagen voor vertrek. Annuleringen Soms komt het voor dat u uw reis door een zekere reden moet annuleren. Als u uw reis dan moet annuleren zijn daar kosten aan verbonden (annuleringskosten) a. bij annulering tot 56 ste voor de dag van vertrek euro per persoon, tot een maximum van 25 % van de reissom. b. Bij annulering vanaf de 56 ste dag (inclusief) tot de 28 ste dag voor de dag van vertrek: de aanbetaling, tot een maximum van 25 % van de reissom. c. Bij annulering vanaf de 28 ste dag (inclusief) tot de 14 e dag (inclusief) tot de dag van vertrek: 50 % van de reissom. d. Bij annulering vanaf de 14 e dag (inclusief) tot de dag van vertrek: 75% van de reissom. e. Bij annulering op de dag van vertrek of later; de volle reissom. Om u tegen deze kosten in te dekken kunt u zich verzekeren door middel van een annuleringsverzekering die dan deze kosten, mits het een geldige reden van annulering is, vergoedt. Geldige annuleringen zijn o.a. (staan vermeld in de annuleringsvoorwaarden die u bij uw boekingsbevestiging krijgt opgestuurd) Ernstige ziekte (altijd overleg met uw huisarts of hij/zij annuleren nodig acht) ongeval of overlijden, ook uw medereizigers of directe familieleden. Toewijzing van een huurwoning (binnen 30 dagen voor vertrek) Overlijden of levensgevaar van uw hond, kat of paard. (altijd overleg met de dierenarts) Echtscheiding of ontbinding van een samenlevingsovereenkomst. Reisverzekering Een reisverzekering sluit u af ter dekking van reisbagage, reisongevallen b.v. in geval van blijvende invaliditeit of overlijden ten gevolge van een ongeval, medische kosten, S.O.S.- kosten waardoor u verzekerd bent voor extra reis- en verblijfkosten, voor repatriëring, ambulancevlucht, opsporing en dergelijke bij ziekte of ongeval. Vooral voor de reizen naar het buitenland is een aanvullende reisverzekering naast uw ziektekostenverzekering noodzakelijk. U kunt deze verzekering afsluiten bij uw eigen ziektekostenverzekeraar of elders. De door Oskam reizen verzorgde reis en/of annuleringverzekeringen worden via tussenpersoon Westeinder adviesgroep in Aalsmeer, onder gebracht bij Allianz verzekeringsmaatschappij. Een informatiefolder/ dekkingsoverzicht Allianz reisverzekeringen sturen wij u op aanvraag toe. Wilt u een (klaverjas) dagtocht voor uw eigen groep of vereniging organiseren? Wij regelen het graag voor u. Bel Oskam Reizen telefoon

11 Klaverjasdagtochten Een aantal keren per jaar organiseert Oskam Reizen een klaverjasdagtocht. Wij gaan in 2016 op verzoek van vele reizigers meer klaverjasdagtochten organiseren. Wilt u de folders van de klaverjasdagtochten toegestuurd krijgen? Geeft u ons een bericht dan sturen wij het u graag toe. De opstapplaatsen voor de dagtochten zijn: Purmerend Beatrixplein, Amsterdam Noord bushalte Waddenweg, Amsterdam Amstelstation, Amsterdam Osdorpplein t/o/ de ANWB, Ouderkerk a.d. Amstel Bushalte Burg. Stramanweg, Amstelveen Keizer Karelweg, Heemskerk M. van Heemskerckstraat, IJmuiden bij de Hema, Haarlem Californiëplein Schalkwijk, Zwanenburg de Olm Olmenlaan, Lisse Eikenhorst Eikenlaan, Hillegom, restaurant Zomerzorg, Meerlaan, Badhoevedorp bushalte Albert Heijn, Nieuw Vennep bushalte Westerkim, Hoofddorp Burg. Van Stamplein bij Dirk v.d. Broek, Aalsmeer zwembad, Uithoorn busstation. Komt u met eigen vervoer dan sturen wij u het juiste adres en tijd een week voor de dagtocht toe. Onderstaande dagtochten staan al gepland. Zondag 20 maart 2016 Paasklaverjasdagtocht Voor deze dagtocht wordt u tussen en uur bij uw opstapplaats opgehaald. Als u zich heeft opgegeven krijgt u één week voor de dagtocht een opstaplijst met uw opstaptijd toegestuurd. De touringcar brengt u richting restaurant de Dennenhoeve in Nunspeet. U wordt hartelijk ontvangen met een kopje koffie en/of thee en een gebakje. Hierna kaart u 1 ronde (Amsterdams) Het klaverjassen wordt onderbroken voor een heerlijke Oud Hollands genieten buffet bestaande uit groentesoep met balletjes, rundvleessalade met gevulde eitjes, oma s stoofvlees, aardappelpuree met spekjes, roerbakgroentes, beenham met honig-mosterd saus, stokbrood met kruidenboter en als nagerecht een ijscoupe met vruchten en slagroom. Na deze maaltijd kaart u nog twee ronden, waarna de punten worden geteld. Voordat de prijswinnaars bekend worden gemaakt, serveert het restaurant u een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Natuurlijk zijn er tijdens deze dagtocht weer de echte Oskam Prijsjes te winnen en een aantal hoofdprijzen in de vorm van tegoedbonnen voor uw volgende reis of dagtocht. Na de prijsuitreiking brengen de touringcars u weer terug naar de diverse opstapplaatsen. Wij bieden u deze dagtocht aan voor: 52,00 p.p. Met eigen vervoer : 47,00 p.p. U kunt telefonisch boeken via nummer U krijgt na boeking een week voor de dagtocht een deelnemerslijst toegestuurd met uw opstapplaats en opstaptijd. De kosten van de dagtocht kunt u contant aan de chauffeur voldoen.

12 Zondag 26 juni 2016 Bootklaverjasdagtocht Een klaverjasdagtocht op een rondvaartboot. Voor deze dagtocht wordt u tussen en uur opgehaald vanaf uw opstapplaatsen. De touringcar brengt u naar het Amsterdamse bos. Daar scheept u in op de rondvaartboot van Rederij Randmeer voor een vijf uur durende vaartocht. U wordt ontvangen met twee kopjes koffie en een heerlijk gebakje. Hierna kaart u 1 ronde (Amsterdams). Het klaverjassen wordt onderbroken voor een heerlijke koffietafel bestaande uit: een kopje soep, een kroket, diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, zoetwaren en een kroket met twee kopje koffie of thee. Na deze lunch kaart u nog twee ronden, waarna de punten worden geteld. Voordat de prijswinnaars bekend worden gemaakt, serveert het restaurant u een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Natuurlijk zijn er tijdens deze dagtocht weer de echte Oskam Prijsjes te winnen en een aantal hoofdprijzen in de vorm van tegoedbonnen voor uw volgende reis of dagtocht. Na de prijsuitreiking brengen de touringcars u weer terug naar de diverse opstapplaatsen. Wij bieden u deze dagtocht aan voor: 55,00 p.p. Met eigen vervoer : 50,00 p.p. U kunt telefonisch boeken via nummer U krijgt na boeking een week voor de dagtocht een deelnemerslijst toegestuurd met uw opstapplaats en opstaptijd. De kosten van de dagtocht kunt u contant aan de chauffeur voldoen. Zondag 11 december 2016 Kerstklaverjasdagtocht Voor deze dagtocht wordt u tussen en uur bij uw opstapplaats opgehaald. Als u zich heeft opgegeven krijgt u één week voor de dagtocht een opstaplijst met uw opstaptijd toegestuurd. De touringcar brengt u richting Amersfoort, naar het plaatsje Achterveld. In partycentrum De Klaveet wordt u ontvangen met twee kopjes koffie en een gebakje. Hierna kaart u 1 ronde (Amsterdams) Het klaverjassen wordt onderbroken voor een heerlijke wintermaaltijd, bestaande uit een kopje soep vooraf, hutspot, boerenkool, zuurkool met worst en spek en een ijsdessert toe. Na deze maaltijd kaart u nog twee ronden, waarna de punten worden geteld. Voordat de prijswinnaars bekend worden gemaakt, serveert het restaurant u een heerlijk kopje koffie met iets lekkers. Natuurlijk zijn er tijdens deze dagtocht weer de echte Oskam Prijsjes te winnen en een aantal hoofdprijzen in de vorm van tegoedbonnen voor uw volgende reis of dagtocht. Na de prijsuitreiking brengen de touringcars u weer terug naar de diverse opstapplaatsen. Wij bieden u deze dagtocht aan voor: 49,00 p.p. Met eigen vervoer : 44,00 p.p. U kunt telefonisch boeken via nummer U krijgt na boeking een week voor de dagtocht een deelnemerslijst toegestuurd met uw opstapplaats en opstaptijd. De kosten van de dagtocht kunt u contant aan de chauffeur voldoen.

Klaverjasreizen. Oskam Reizen B.V. Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep oskam.reizen@hccnet.nl. Klaverjasreizen

Klaverjasreizen. Oskam Reizen B.V. Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep oskam.reizen@hccnet.nl. Klaverjasreizen Klaverjasreizen 0252 672727 Oskam Reizen B.V. Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep Email: Internet: oskam.reizen@hccnet.nl www.oskamreizen.nl Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij bieden wij u het klaverjasreizen

Nadere informatie

Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten. Oskam Reizen Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep Klaverjasreizen

Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten. Oskam Reizen Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep Klaverjasreizen Klaverjasreizen en Klaverjasdagtochten 0252 672727 Oskam Reizen Postbus 183, 2150 AD Nieuw Vennep Email: Internet: contact@oskamreizen.nl www.oskamreizen.nl Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij bieden wij

Nadere informatie

Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep

Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep Klaverjasreizen en Klaverjasdagtochten 0252 672727 Oskam Reizen Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep Email: contact@oskamreizen.nl Internet: www.oskamreizen.nl Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij bieden wij

Nadere informatie

Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep

Klaverjasreizen en. Klaverjasdagtochten Oskam Reizen. Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep Klaverjasreizen en Klaverjasdagtochten 0252 672727 Oskam Reizen Bramerveld 36, 2151 LC Nieuw Vennep Email: contact@oskamreizen.nl Internet: www.oskamreizen.nl Geachte mijnheer/mevrouw, Hierbij bieden wij

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN ZOMER 2019 SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN VOOR OUDEREN VAN 50+ MARKELO - RIJS - ZEDDAM VOOR OUDEREN MET MEER ZORGBEHOEFTE EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Brabantse en Belgische Kempen

Brabantse en Belgische Kempen Brabantse en Belgische Kempen individuele fietsreis vanaf 295 De Groote Heide en de Hoge Kempen Ze zeggen dat in Brabant het leven goed is. Dat klopt, maar die kwaliteit stopt niet bij de grens - in België

Nadere informatie

Johanniter vakanties Zorgeloos genieten. Vrijwilligersorg. mét m

Johanniter vakanties Zorgeloos genieten. Vrijwilligersorg. mét m Johanniter vakanties 2018 Vrijwilligersorg Zorgeloos genieten mét m Wat een aandacht en liefde De vrijwilligers zijn stuk voor stuk ontzettende lieverds! Dankzij de professionele zorg voor mijn man konden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!!

20 jaar Sauerlandhotels... Vier het mee met ons!!!! 20 jaar 2014 Winterberg / Siedlinghausen 2014 1994-2014... Vier het mee met ons!!!! Gezelligheid, amusement, topservice en een sfeer die door gasten als bijzonder omschreven wordt. Dat zijn de vaste ingrediënten

Nadere informatie

50-plus. Oskam Reizen,

50-plus. Oskam Reizen, 50-plus Oskam Reizen December 2014 t.m. mei 2015 Opstapplaatsen van Vijftig plus. Nieuw Vennep, Westerdreef bij de Westerkim. Hoofddorp, - Burg van Stamplein, bij bushalte D. vd Broek winkel - Brievenbus,

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Wandelen rond Krefeld 4 dagen

Wandelen rond Krefeld 4 dagen Wandelen rond Krefeld 4 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 199 Wandelen én genieten in Nordrhein-Westfalen! Aan de westelijke oever van de Rijn ligt Krefeld, onze uitvalsbasis voor deze veelzijdige

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie te gaan? Dan ontmoeten

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Midweek Eifel & Arhdal- Duitsland.

Midweek Eifel & Arhdal- Duitsland. Westvoorne - Midweek Eifel & Arhdal- Duitsland. Eifel-Altenahr 13-17 Juli 2015 Vanuit Nederland is de Eifel het dichtstbijzijnde gebied met echte bergen. Een prachtige vakantieregio, die net over de grens

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

Lutherstad Worms. Samen zingen en luisteren. en langs de Rijn in Duitsland. Reformatie. Tijdens de 6-daagse verzorgde reis naar de

Lutherstad Worms. Samen zingen en luisteren. en langs de Rijn in Duitsland. Reformatie. Tijdens de 6-daagse verzorgde reis naar de Herdenking 500 jaar Luther Reformatie Als concertreis en als excursiereis te boeken Samen zingen en luisteren Tijdens de 6-daagse verzorgde reis naar de Lutherstad Worms en langs de Rijn in Duitsland van

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

UITNODIGING 36ste Internationaal Congres 39ste Wereldfestival voor Amateurfilmers

UITNODIGING 36ste Internationaal Congres 39ste Wereldfestival voor Amateurfilmers UITNODIGING 36ste Internationaal Congres 39ste Wereldfestival voor Amateurfilmers Geachte Filmvriend(in), H et kijken naar films geeft ons, als echte f il m lief hebbers, minstens zo veel genoegen, a Is

Nadere informatie

Elbe Radweg standplaats 6 dagen

Elbe Radweg standplaats 6 dagen Elbe Radweg standplaats 6 dagen individuele fietsreis vanaf 445 Langs de Elbe vanuit Bad Schandau in de Sächsische Schweiz Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe rond Bad Schandau

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

Verzorgd in de zon. Op vakantie met AWBZvergoeding. Beweging 3.0 Klantenservice T (033) 469 20 20 E klantenservice@beweging3.nl www.beweging3.

Verzorgd in de zon. Op vakantie met AWBZvergoeding. Beweging 3.0 Klantenservice T (033) 469 20 20 E klantenservice@beweging3.nl www.beweging3. Beweging 3.0 Klantenservice T (033) 469 20 20 E klantenservice@beweging3.nl www.beweging3.nl BEW-007-041 Verzorgd in de zon Op vakantie met AWBZvergoeding Verzorgd in de zon Residencia Rojales is de mooie

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

Teutoburger Wald 7 dagen

Teutoburger Wald 7 dagen Teutoburger Wald 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 549 Fietsen in het dichtbije Duitsland Onbekend maakt onbemind, en dat zou kunnen gelden voor hoe Nederlanders over het Teutoburgerwald denken!

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Beleef het heerlijke Lentegevoel...

Beleef het heerlijke Lentegevoel... Beleef het heerlijke Lentegevoel... 4 dagen v.a. 139, 50 per persoon VOORJAARSPOST 2011 HOTEL HET JAGERSHOF NUNSPEET OP DE VELUWE W elkom De dagen worden alweer wat langer en na een lange, winterse periode

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net

Dagtochten. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Dagtochten 2014 Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht bij: Riet Filius 06-10374724 / riet@doelen.net Doelen Coach Service BV Kruisweg 471 1437 CL Rozenburg NH tel: 020 653 09 81 / 020 653 09 71

Nadere informatie

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering 6 iza dekkingsoverzicht De zorgverzekeraar iza doorlopende reisverzekering voor de publieke sector dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering Speciaal voor elkaar D-IZAD10 2 dekkingsoverzicht iza

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN ZONNIGE ZOMERREIS

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN  ZONNIGE ZOMERREIS PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl ZONNIGE ZOMERREIS 10-daagse busreis van 2 juli t/m 11 juli of 14-daagse busreis van 2 juli t/m 15 juli (beiden gaan door) Tegen ongelofelijke

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Moezel Weinbergen 6 dagen

Moezel Weinbergen 6 dagen Moezel Weinbergen 6 dagen individuele fietsreis vanaf 410 De Mosel-Radweg vanuit Gästehaus "Unter den Weinbergen" Het vlakke tot heuvelachtige landschap aan weerszijden van de rivier de Moezel nodigt uit

Nadere informatie

Schoolreizen schooljaar

Schoolreizen schooljaar Schoolreizen schooljaar 2018-2019 OF Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Na het succesvolle Wintersportkamp in 2016, willen we dit jaar weer proberen een Wintersportkamp voor de leerlingen uit de

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535

I N F O M E N U K A A R T. Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 I N F O & M E N U K A A R T 2 0 1 4 1 Kerkstraat 1 7641 BS Wierden Tel: 0546-571535 Tel:0546-571535 Welkom Het St. Jansgebouw Is een gezellige en zeer gunstig gelegen horecagelegenheid in hartje Wierden.

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Luxemburgse Ardennen 4 dagen per trein

Luxemburgse Ardennen 4 dagen per trein Luxemburgse Ardennen 4 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 298 Het Sentier du Nord in Europa's kleinste landje Hoe kunt u beter dan te voet het onbedorven landschap van het kleinste landje

Nadere informatie

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara. Informatie 2012 Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.nl Zakelijke meetings Beschrijving van de vergaderruimtes:

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie