Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd."

Transcriptie

1

2 BEDRIJF Delicook B.V. is reeds in augustus 2012 opgericht en heeft in eigen beheer en met eigen middelen de winkelruimte aan de Goudsesingel 24a in Rotterdam verbouwd en ingericht. Op 1 maart 2013 is de pilotstore officieel geopend en is Delicook ook online van start gegaan op zowel haar eigen website als op de site thuisbezorgd.nl. De behoefte naar een gezond en verantwoord alternatief voor de traditionele afhaal- en bezorggerechten gaf ons voldoende ruimte voor de ontwikkeling van een nieuwe en vooral lekkere foodformule. Delicook heeft zich hierbij mede laten inspireren door de to-go scene in met name Amerika en Australië. Onze filosofie is dat met behulp van kwalitatief goede, dagverse ingrediënten en een innovatieve menubereiding op een snelle manier verse, heerlijke en tevens gezonde gerechten kunnen worden bereid. Daarnaast maken wij gebruik van zoveel mogelijk milieuvriendelijke en duurzame verpakkingen en hebben wij de keuze gemaakt om de meeste bestellingen te bezorgen op stoere E-bikes. BEDRIJFSACTIVITEITEN De officiële bedrijfsactiviteiten van Delicook zijn het exploiteren en uitvoeren van foodconcepten, alsmede het bezorgen en laten afhalen van maaltijden (droge horeca). De term droge horeca is belangrijk omdat de activiteiten van Delicook daardoor niet vallen onder de (strenge) regels van de horecawetgeving maar onder die van de detailhandel. Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd. Naast het laten afhalen en bezorgen van gezonde maaltijden is Delicook tegenwoordig ook actief als producent van verse lunchsalades die aan horeca gerelateerde bedrijven (zonder eigen keukenmogelijkheden) worden geleverd. Voorbeelden hiervan zijn de dagelijkse leveringen van dagverse lunchsalades aan koffieketen Caffé Belmondo met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam (WTC) en de levering van verse lunchsalades aan de hotelketen Holiday Inn Express in Rotterdam.

3 BEDRIJFSSTRUCTUUR / PERSONEEL De rechtsvorm van de onderneming is een besloten vennootschap met 1 aangestelde bestuurder/directeur die alleen en zelfstandig is bevoegd. De directeur is 7 dagen per week actief in de onderneming en is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Naast de directeur werken er momenteel circa 15 parttimers op basis van 0-uren contracten. Dit zijn allemaal studenten of middelbare scholieren waardoor de loonkosten laag en dus zeer concurrerend zijn. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan natuurlijk voorop bij Delicook. OMZET Delicook heeft op 1 maart 2013 haar pilotstore aan de Goudsesingel geopend en is tevens online van start gegaan op zowel haar eigen website als op de site thuisbezorgd.nl. Bezorging van de gezonde maaltijden en gerechten was vanaf de start beperkt tot de postcodegebieden in het Centrum (3011/3012), Kralingen (3061/3062) en Crooswijk/Rubroek (3031/3034). Al direct vanaf de opening behaalde Delicook een vast marktaandeel in de bezorgmarkt, wat zonder enige marketing-inspanning bevestigde dat het concept levensvatbaar was. De gemiddelde en constante omzet in de eerste 3 maanden (maart t/m mei) bedroeg circa euro per maand en omvatte uitsluitend de omzet in afhaal- en bezorgmaaltijden. Overigens heeft Delicook vanaf de opening bewust gekozen voor een slow start zodat eventuele kinderziektes in het concept konden worden verholpen. In de relatief wat stillere vakantieperiode is het concept en onze website verder geperfectioneerd zodat na de vakantie zo efficiënt mogelijk in de thuisbezorgmarkt kon worden geopereerd. Daarnaast is stapsgewijs het bezorggebied uitgebreid met levering in de postcodegebieden 3021 t/m 3024, 3032 en 3033, 3035 t/m 3039, 3051 t/m 3056, 3065, 3066, 3071 en zelfs 2909 (Rivium/Fascinatio). De vergroting van het bezorggebied heeft stilaan ook geresulteerd in een verdubbeling van de omzet. Vanaf de maand september is duidelijk een stijgende lijn ingezet en is de omzet gestegen van euro (september) tot euro (oktober). De start in november is wederom veelbelovend en met behulp van de extra bedrijfsactiviteiten (de productie van lunchsalades) is de verwachting dat de omzet in november boven de euro uitkomt.

4 OMZETPROGNOSE De afgelopen maanden is reeds een duidelijke omzetstijging gerealiseerd. Ook de komende maanden laten een zeer positief beeld zien. De omzet zal in deze periode een duidelijke piek opleveren omdat de wintermaanden in het algemeen zeer drukke thuisbezorg-maanden zijn. Het gezonde verse foodassortiment van Delicook speelt daarnaast ook een rol in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Vanwege de match tussen goede voornemens, een gezonde leefstijl en gezond eten is de verwachting dat dit tevens zorgt voor een omzetstijging. Delicook heeft tot op heden nog niet aan actieve marktbenadering gedaan. Onze ambitie en doelstellingen zijn echter onlosmakelijk met een goede marketingstrategie verbonden. Een mooi uitgangspunt bij het formuleren van onze marketingstrategie zijn de klassieke vier P s, waarbij wij product en promotie beknopt toelichten; Product Onze producten en gerechten zijn het startpunt en de belangrijkste reden van de start van de onderneming. Met behulp van (kook)specialisten zullen wij de komende jaren continu aan productvernieuwing blijven doen en nieuwe lekkere en gezonde gerechten presenteren. Omdat Delicook de versheid en kwaliteit van onze gerechten elke dag opnieuw garandeert, kunnen wij ons met de puurheid hiervan onderscheiden. Naast het dagverse karakter moet de kwaliteit van de aangeboden producten en gerechten van het hoogste niveau zijn en dit proberen wij met de beste ingrediënten van de beste (lokale) leveranciers te bereiken. Een graadmeter voor de kwaliteit en dienstverlening vormen de beoordelingen op de site thuisbezorgd.nl waar Delicook al sinds de start met meer dan 4,5 ster bovenaan staat. Promotie In een optimale promotiemix zullen huishoudens in onze bezorggebieden actief en vaak worden bewerkt met flyers en overige communicatiemiddelen. Daarnaast kunnen promoties en proeverijen op braderieën of andere evenementen tevens potentiële klanten opleveren. Gelet op de ordergrootte en omzetvolume in de afgelopen periode zullen bedrijven op onder meer bedrijventerreinen persoonlijk worden benaderd en bezocht. Ook hier kan vaak direct gescoord worden met productpromotie en sampling. Niet alledaagse doelgroepen zoals zelfstandig wonende senioren vormen tevens een potentiële markt.

5 OMZETPROGNOSE (vervolg) Naast de omzet in de markt voor afhaal- en bezorgmaaltijden vormt de productie van dagverse lunchsalades voor Delicook tevens een extra omzetmogelijkheid. Wij leveren onze lunchsalades nu al aan de vestigingen in Rotterdam en Amsterdam van koffieketen Caffé Belmondo en aan de hotelketen Holiday Inn Express in Rotterdam. Delicook wil in de toekomst voor haar lunchsalades extra verkoopmogelijkheden creëren bij bedrijven, bedrijfskantines, scholen, (sport)verenigingen, flexwerkplekken, fitnesscentra, etc. Op langere termijn zal dus een aanzienlijke omzetstijging kunnen worden gerealiseerd. De verwachting is dat Delicook in dit eerste boekjaar (maart t/m december) een omzet realiseert van circa euro. Voor het jaar 2014 is de omzet begroot op circa euro met een doorgroei in het jaar 2015 naar meer dan euro. Omzetontwikkeling 1 3 jaar: Totaal omzet Afhaal/Bezorg Overige omzet

6 FINANCIERING Het streven is om middels crowdfunding circa tot euro aan extra werkkapitaal te realiseren om de groei van Delicook te financieren. Onze crowdfunding campagne is deze week gestart en eindigt op 30 november aanstaande. Haast is dus geboden! Delicook wil graag gefinancierd worden in de vorm van een rentedragende lening. Wij geven lening certificaten uit van 250,- per stuk, elk met een looptijd van 5 jaar. Naast een jaarlijkse aflossing en een rente van 8% ontvangen de investeerders/participanten ook een gratis aanbod om elk jaar tal van nieuwe gerechten van Delicook te (komen) proeven. Daarnaast biedt Delicook voor elke participant die in 1 of meerdere lening certificaten investeert, aparte beloningen in de vorm van gratis gerechten, vaste kortingen, etc., etc.. De financiering zal worden besteed voor de volgende doeleinden: - mensen/personeel/opleiding - transportmiddelen (warmhoudboxen, warmhoudtassen) - vervoermiddelen (e-bikes, e-scooters) - keukeninventaris (heteluchtoven, extra koelingen) - verpakkingsmateriaal - marketing/reclame/promotiemateriaal WAAROM CROWDFUNDING IN EIGEN BEHEER? Ondanks de moeilijke periode in de horeca bestaat er voor innovatieve concepten nog altijd een goede markt. Banken weigeren nog steeds om in (startende) horeca te investeren. Vanaf het moment dat het foodconcept is bedacht en uiteindelijk van start is gegaan, werd dit door enorm veel mensen gewaardeerd en zoals uit de huidige omzetgroei inmiddels blijkt, alom breed gedragen. Het gevoel is dus aanwezig dat met behulp van iedereen dit project haalbaar en realiseerbaar moet zijn. Gezien de noodzaak en urgentie van een snelle financiering is door Delicook niet gekozen voor een bestaand crowdfunding-platform maar crowdfunding in eigen beheer. Naast het financiële voordeel (besparing aan commissiekosten), kunnen wij via en social media direct onze trouwe klanten en aanhangers benaderen en aanspreken. Daarnaast is crowdfunding ook een vorm van marketing en kan het zorgen voor nieuwe klanten.

7 HEEFT DELICOOK U KUNNEN VERLEIDEN? Als u in de groei van Delicook wilt investeren dan stellen wij het volgende voor: Wij geven lening certificaten uit van 250,-- per stuk met een looptijd van 5 jaar. Delicook betaalt jaarlijks 8% rente en lost tevens af. De rente en aflossing over een lening certificaat wordt aan het einde van elk jaar betaald. Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 Begin saldo lening (1/12) Aflossing lening (30/11) Uitstaand saldo Rente (8%) Totaal rente en aflossing En natuurlijk belonen wij elke investeerder daarnaast met extra Delicook-voordelen: U investeert in 1 certificaat van 250,- per elk. U ontvangt 8% rente per jaar. U ontvangt het eerste jaar 3 hoofdgerechten of maaltijdsalades naar keuze gratis en u ontvangt op alle afhaalbestellingen bij Delicook standaard 5% korting. U investeert in 4 10 certificaten van 250,- elk. U ontvangt 8% rente per jaar. U ontvangt het eerste jaar 10 hoofdgerechten of maaltijdsalades naar keuze gratis en u ontvangt op alle afhaalbestellingen bij Delicook standaard 15% korting. U investeert in 10 of meer certificaten van 250,- elk. U ontvangt 8% rente per jaar. U ontvangt het eerste jaar 20 hoofdgerechten of maaltijdsalades naar keuze gratis en u ontvangt op alle afhaalbestellingen bij Delicook standaard 25% korting. Overige voorwaarden: - Aflossing in 5 jaar - Vervroegd boetevrij aflossen door Delicook is mogelijk. Inschrijven en direct investeren: Via een bankoverschrijving naar rekeningnummer (IBAN NL97RABO ) t.n.v. Delicook BV met vermelding van uw Naam en Woonplaats en onder vermelding van lening Delicook. Na ontvangst van de investeringsgelden sturen wij u per de ingevulde en rechtsgeldig door Delicook B.V. getekende leningsovereenkomst.

8 Model leningsovereenkomst wonende/kantoorhoudend te hierna te noemen uitlener, en Delicook B.V. kantoorhoudend aan de Goudsesingel 24a, 3011KB te Rotterdam, rechtsgeldig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op voornoemd adres met KvK nummer hierna te noemen lener komen het volgende overeen: Artikel 1 Hoofdsom De uitlener stelt aan de lener ter beschikking een bedrag van zegge, hierna te noemen de hoofdsom. De terbeschikkingstelling gebeurt door bijboeking voor de eerste van de maand december 2013 op rekening (IBAN NL97RABO ) van lener aangehouden te Rotterdam. Artikel 2 Doel van de lening De lening is bedoeld ter financiering van het werkkapitaal van de onderneming en zal uitsluitend voor dit doel worden aangewend. Artikel 3 Vaststelling van de rente De rente die over een periode verschuldigd is, wordt berekend over de in die periode nog uitstaande hoofdsom. Voor het berekenen van de rente geldt dat een maand 30 dagen heeft. De rente is hetzelfde voor de hele looptijd van de lening en bedraagt 8 procent per jaar. Artikel 4 Rentebetaling en rentebedragen De tijdstippen waarop de rente betaald moet worden zijn gelijk aan de tijdstippen voor betaling van aflossing zoals aangegeven in artikel 5. Artikel 5 Looptijd en terugbetaling van hoofdsom De schuld (hoofdsom en rente) dient te zijn afgelost op 1 december Aflossing van de uitstaande hoofdsom gebeurt door betaling van 5 gelijke termijnen van 50,-- en dient plaats te vinden per de eerste dag van de maand december. De grootte van de eindtermijn is 50,--. De eerste termijn is verschuldigd op de eerste dag van de maand december 2014.

9 Artikel 6 Betaling De lener zal alle te betalen bedragen voldoen zonder enige inhouding, compensatie of kosten voor de uitlener per de eerste van de maand december. Over te laat betaalde bedragen is rente verschuldigd tegen het in artikel 3 genoemde rentepercentage. De uitlener is bevoegd per direct betaling daarvan te verlangen. Deze bevoegdheid vervalt drie maanden na afloop van het betreffende leningsjaar. Artikel 7 Opzegging De lening kan niet worden opgezegd behalve zoals voorzien in artikel 8. Artikel 8 Opeisbaarheid Alle uit hoofde van de lening verschuldigde bedragen kunnen met onmiddellijke ingang worden opgeëist, en de lening geldt bij opeising als opgezegd indien: - De lener achter is met betalen en veertien dagen na sommatie per aangetekend schrijven nog niet heeft betaald wat hij diende te betalen. - De lener in strijd handelt met deze overeenkomst, anders dan de plicht tot betaling van rente en aflossing, en het verzuim niet is te herstellen. - De lener in strijd handelt met deze overeenkomst, anders dan de plicht tot betaling van rente en aflossing, en de lener niet alsnog nagekomen heeft binnen 30 dagen na sommatie per aangetekend schrijven of een langere termijn in de sommatie genoemd. - Er met betrekking tot de lener een aanvraag is gedaan, al dan niet door de lener zelf, voor faillissement, surseance van betaling of toepasselijkheid van de schuldsaneringsregeling. - De lener overleden is, ten laste van hem executoriaal beslag is gelegd, hij niet langer in Nederland woont of wanneer aannemelijk is respectievelijk uitlener goede reden heeft te veronderstellen dat een van deze omstandigheden zich zal voordoen. Artikel 9 Vervroegd aflossen De lener is bevoegd om vervroegd aflossingen te doen per de eerste van enige maand en wel onbeperkt. Vervroegde aflossingen dienen 50 euro of een veelvoud daarvan te bedragen. De lener zal met een vervroegde aflossing een aankondiging en een herberekening meesturen van de nieuwe rentetermijn en indien van toepassing de nieuwe aflossingstermijn. Vervroegde aflossingen komen in mindering op de laatste verplichte aflossingstermijn, dan op de één na laatste en zo verder; de andere aflossingen blijven in grootte ongewijzigd. Van deze akte zijn twee exemplaren door de lener getekend op. Delicook B.V. Handtekening lener

Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd.

Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd. BEDRIJF Delicook B.V. is reeds in augustus 2012 opgericht en heeft in eigen beheer en met eigen middelen de winkelruimte aan de Goudsesingel 24a in Rotterdam verbouwd en ingericht. Op 1 maart 2013 is de

Nadere informatie

Leningsovereenkomst met startende ondernemer (rechtspersoon)

Leningsovereenkomst met startende ondernemer (rechtspersoon) Leningsovereenkomst met startende ondernemer (rechtspersoon) Naam: Wonende/kantoorhoudende aan de: Te Burgerservicenummer: Hierna te noemen uitlener, En M-Ve BV. (Martijn van Eerden> Wonende/kantoorhoudende

Nadere informatie

Leningovereenkomst met startende onderneming

Leningovereenkomst met startende onderneming Leningovereenkomst met startende onderneming Mevrouw Willemsen, wonende of kantoorhoudende aan de Den Elterweg 75 te Zutphen, burgerservicenummer 12345678 (dit is natuurlijk een voorbeeldovereenkomst,

Nadere informatie

Leningsovereenkomst. wonende/kantoorhoudend aan de te. wonende/kantoorhoudend aan de te. Artikel 2 Doel van de lening De lening is bedoeld

Leningsovereenkomst. wonende/kantoorhoudend aan de te. wonende/kantoorhoudend aan de te. Artikel 2 Doel van de lening De lening is bedoeld Tip! Indien u de muisaanwijzer op de plaats van een invulveld houdt, verschijnt de hulptekst. (Deze tekst wordt niet geprint) Leningsovereenkomst wonende/kantoorhoudend aan de te hierna te noemen uitlener,

Nadere informatie

Leningsovereenkomst met startende ondernemer (natuurlijke persoon)

Leningsovereenkomst met startende ondernemer (natuurlijke persoon) Tip! Indien u de muisaanwijzer op de plaats van een invulveld houdt, verschijnt de hulptekst. (Deze tekst wordt niet geprint) Leningsovereenkomst met startende ondernemer (natuurlijke persoon) wonende/kantoorhoudend

Nadere informatie

Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk

Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk Overeenkomst van geldlening strekkende tot financiering aansluitkosten glasvezelnetwerk Partijen: 1. De gemeente Eersel, ingevolge artikel 171 lid 1 van de Gemeentewet ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN GELDLENING

OVEREENKOMST VAN GELDLENING OVEREENKOMST VAN GELDLENING Informele Vereniging Crowdfunders Warmte-Koude-Opslag Ouverture in Goes hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door Stichting Greencrowd via de heer Jan Willem Zwang in zijn

Nadere informatie

Faralda Crane Hotel;

Faralda Crane Hotel; Leningsovereenkomst Ondergetekenden: Uitlener: Bedrijf : rechtsvorm Vertegenwoordigd door : Adres : Postcode en plaats : Telefoon : Handelsregister : Uittreksel als bijlage toevoegen Identiteitsbewijs

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN GELDLENING

OVEREENKOMST VAN GELDLENING OVEREENKOMST VAN GELDLENING de ondergetekenden: (bedrijfs)naam: naam vertegenwoordiger bedrijf: straatnaam en huisnummer: postcode: plaats: KvK-nummer:. nummer:. hierna te noemen: schuldeiser en (bedrijfs)naam:

Nadere informatie

2.1. De Investeerders verstrekken hierbij een Lening aan Geldnemer en Geldnemer aanvaardt deze Lening.

2.1. De Investeerders verstrekken hierbij een Lening aan Geldnemer en Geldnemer aanvaardt deze Lening. OVEREENKOMST LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer,

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer, OVEREENKOMST LENING ANNUÏTAIRE LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting

Nadere informatie

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer,

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer, CONCEPT OVEREENKOMST AFLOSSINGSVRIJE LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de

Nadere informatie

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer,

Woonplaats: (de Geldnemer ), Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer, CONCEPT OVEREENKOMST AFLOSSINGSVRIJE LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de

Nadere informatie

Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer,

Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer, CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST ANNUÏTAIRE LENING

CONCEPT OVEREENKOMST ANNUÏTAIRE LENING CONCEPT OVEREENKOMST ANNUÏTAIRE LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting

Nadere informatie

Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer,

Hierna wordt Geldnemer en/of Medegeldnemer zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk genoemd de Geldnemer, CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

Faralda Crane Hotel;

Faralda Crane Hotel; Leningsovereenkomst Ondergetekenden: Volledige naam : Voornamen (voluit) : Adres : Postcode en plaats : Telefoon : Geboortedatum en plaats : Nationaliteit : Identiteitsbewijs : s.v.p. kopie bijvoegen Uitgeleende

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST AFLOSSINGSVRIJE LENING

CONCEPT OVEREENKOMST AFLOSSINGSVRIJE LENING CONCEPT OVEREENKOMST AFLOSSINGSVRIJE LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de

Nadere informatie

CONCEPT ADDENDUM DEPOT

CONCEPT ADDENDUM DEPOT CONCEPT ADDENDUM DEPOT DE PARTIJEN: 1. de in Bijlage 1 bij de Overeenkomst Lening (zoals hierna gedefinieerd) genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN GELDLENING

OVEREENKOMST VAN GELDLENING OVEREENKOMST VAN GELDLENING De ondergetekenden: en en 1. Zencap Netherlands B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende aan de Strawinskylaan

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING

CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING

CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING CONCEPT OVEREENKOMST GROEILENING DE PARTIJEN: A. De in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

Leningovereenkomst leningnummer

Leningovereenkomst leningnummer Leningovereenkomst: XXXX Pagina 1 van 7 Leningovereenkomst leningnummer Ondergetekenden, Debiteur a, een rechtsvorm opgericht naar Nederlands recht, gevestigd te adres, postcode plaats, ingeschreven onder

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST VASTGOEDLENING

CONCEPT OVEREENKOMST VASTGOEDLENING CONCEPT OVEREENKOMST VASTGOEDLENING DE PARTIJEN: A. De in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST FLEXLENING

CONCEPT OVEREENKOMST FLEXLENING CONCEPT OVEREENKOMST FLEXLENING DE PARTIJEN: A. De in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting Klantengelden

Nadere informatie

CONCEPT ADDENDUM ACHTERSTELLING

CONCEPT ADDENDUM ACHTERSTELLING CONCEPT ADDENDUM ACHTERSTELLING DE PARTIJEN: 1. de in Bijlage 2 (zijnde de Geldvoorelkaar.nl Lening, zoals hierna gedefinieerd) bij dit Addendum genoemde Investeerders (zoals gedefinieerd in Bijlage 2)

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning - OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning DE ONDERGETEKENDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V., statutair gevestigd te en kantoorhoudende aan de, te (.), te dezer zake

Nadere informatie

-OVEREENKOMST - Inzake achtergestelde geldlening

-OVEREENKOMST - Inzake achtergestelde geldlening -OVEREENKOMST - Inzake achtergestelde geldlening DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.. B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de.., te ( ), rechtsgeldig

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

Mixed Hockeyclub Dieren

Mixed Hockeyclub Dieren Mixed Hockeyclub Dieren PROSPECTUS Obligatielening t.b.v. Financiering Nieuwbouw Clubhuis 6 maart 2017 1. Algemeen Mixed Hockeyclub Dieren, hierna te noemen MHC Dieren een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid,

Nadere informatie

Model Leningovereenkomst

Model Leningovereenkomst Model Leningovereenkomst Ondergetekenden, Het besloten venootschap: Rijkenvoorde Institutum Holding B.V., kantoorhoudende te Doesburg en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 63065126; hierna

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN GELDLENING tussen [ ] en [ ] OVEREENKOMST VAN GELDLENING De ondergetekenden: 1 [ ] B.V., statutair gevestigd te ( ) [ ] en aldaar kantoorhoudende aan [ ], hierna te noemen: de "Geldgever",te

Nadere informatie

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101;

2. de vennootschap onder firma: Geldvoorelkaar.nl V.O.F., kantoorhoudende te Heemstede en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30286101; INVESTERINGSOVEREENKOMST DE PARTIJEN: 1. Indien particuliere investeerder: Voorletters: Achternaam: Geboortedatum: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Investeerdersnummer bij Geldvoorelkaar.nl:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Personal Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. PL20150002 Juli 2015 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Persoonlijke lening...

Nadere informatie

KREDIETOVEREENKOMST. 13 februari tussen. Coöperatie Ontwikkeling Leerpark U.A. als Kredietnemer. Triodos Bank N.V.

KREDIETOVEREENKOMST. 13 februari tussen. Coöperatie Ontwikkeling Leerpark U.A. als Kredietnemer. Triodos Bank N.V. KREDIETOVEREENKOMST 13 februari 2017 tussen Coöperatie Ontwikkeling Leerpark U.A. als Kredietnemer en Triodos Bank N.V. als Kredietgever INHOUDSOPGAVE Artikel Pagina 1. FINANCIERING EN DOEL... 3 2. OPSCHORTENDE

Nadere informatie

BIJLAGE 5, BEHORENDE BIJ ARTIKEL I, ONDERDEEL B

BIJLAGE 5, BEHORENDE BIJ ARTIKEL I, ONDERDEEL B BIJLAGE 5, BEHORENDE BIJ ARTIKEL I, ONDERDEEL B Bijlage 9a.5, behorende bij de artikelen 9a.13, eerste lid, en 9a.20, eerste lid, van de Subsidieregeling starten, groeien en overdragen van ondernemingen

Nadere informatie

Prospectus Masterlening

Prospectus Masterlening Prospectus Masterlening De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële dienstverleners

Nadere informatie

Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch.

Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch. Informatienotitie AAN VAN ONDERWERP Leden van de gemeenteraad College van Burgemeester en Wethouders Financiering CV Parijsch DATUM 02 juni 2016 BIJLAGE Concept leningsovereenkomst (14663), Aflossingsschema

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Continue. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Continue. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Continue Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Versie 3.0 September 2014 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Doorlopend krediet...

Nadere informatie

Gemeenteblad Nijmegen. Jaartal / nummer 2007 / 47. Naam Besluit Algemene bepalingen voor geldleningen 2006. Publicatiedatum 14 februari 2007

Gemeenteblad Nijmegen. Jaartal / nummer 2007 / 47. Naam Besluit Algemene bepalingen voor geldleningen 2006. Publicatiedatum 14 februari 2007 Gemeenteblad Nijmegen Jaartal / nummer 2007 / 47 Naam Besluit Algemene bepalingen voor geldleningen 2006 Publicatiedatum 14 februari 2007 Opmerkingen - Vaststelling van de bepalingen bij besluit van Burgemeester

Nadere informatie

Leningovereenkomst. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: XXXXXXXX

Leningovereenkomst. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: XXXXXXXX Leningovereenkomst LENINGNUMMER XX De ondergetekenden: A) BEDRIJF gevestigd te PLAATSNAAM, STRAAT NR, POSTCODE zoals bij HorecaCrowdfunding.nl geregistreerd onder cliëntnummer XX, Ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

De heer B.E.T. Aaltermijn Meerssenderwg JH Valkenburg Lb. Geachte heer Aaltermijn,

De heer B.E.T. Aaltermijn Meerssenderwg JH Valkenburg Lb. Geachte heer Aaltermijn, De heer B.E.T. Aaltermijn Meerssenderwg 4 6301 JH Valkenburg Lb SNS Bank Postbus 8584 3503 RN UTRECHT T 030 219 88 00 Onze referentie 10156713/02 Datum 21 juni 2016 Onderwerp Acceptatiebevestiging Geachte

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Doorlopend Krediet

Algemene Voorwaarden Doorlopend Krediet Algemene Voorwaarden Doorlopend Krediet Doorlopend Krediet 1 1. Begrippen Kredietnemer: Kredietgever: Krediet: Kredietlimiet: De natuurlijke persoon of personen aan wie de kredietgever een lening heeft

Nadere informatie

Crowdfunding, lenen van echte mensen

Crowdfunding, lenen van echte mensen Crowdfunding, lenen van echte mensen Stap voor stap. 1 Welkom bij Capital Circle Financiering krijgen zou makkelijk en snel moeten gaan, zodat u zich bezig kunt houden met de dingen waar het echt om gaat

Nadere informatie

Prospectus Studentenlimiet

Prospectus Studentenlimiet Prospectus Studentenlimiet De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële dienstverleners

Nadere informatie

Voor de toepassing van het bij of krachtens deze regeling bepaalde wordt verstaan onder:

Voor de toepassing van het bij of krachtens deze regeling bepaalde wordt verstaan onder: REGLEMENT FINANCIERINGSFONDS VAN DE RBVV Begripsomschrijving: Artikel 1. Voor de toepassing van het bij of krachtens deze regeling bepaalde wordt verstaan onder: a. RBVV : de Rotterdamse Bond Van Volkstuinders;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Classic. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Classic. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Classic Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Versie 3.0 September 2014 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Huurkoop... 4 Artikel

Nadere informatie

Prospectus Crediam Lenen

Prospectus Crediam Lenen Prospectus Crediam Lenen Prospectus 1 Wat extra ruimte is wel zo prettig. Ook financieel. Voor geplande of juist onverwachtse uitgaven. Want wat is er vervelender dan dat u juist op dát moment geen geld

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING PMC De ondergetekenden: 1. De Stichting Parkmanagement Coevorden, gevestigd te Coevorden aan de Monierweg 12, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Participatievoorwaarden Obligatielening II Windpark De Kookepan

Participatievoorwaarden Obligatielening II Windpark De Kookepan Participatievoorwaarden Obligatielening II Windpark De Kookepan Artikel 1 Algemene bepalingen De uitgifte dient ter financiering van Windpark De Kookepan (hierna: het Windpark ). De door de uitgifte ontvangen

Nadere informatie

Algemene bepalingen voor geldleningen NEF0408

Algemene bepalingen voor geldleningen NEF0408 NEF0408 Algemene bepalingen voor geldleningen Inhoudsopgave Begripsbepalingen.... 2 Algemeen.... 2 Het bedrag van de lening.... 2 De looptijd van de lening.... 2 Rentepercentage en rente... 3 De aflossing;

Nadere informatie

Krediet op creditcard

Krediet op creditcard Krediet op creditcard Met een krediet op uw creditcard kunt u de aankopen met uw RaboCard of Rabo GoldCard desgewenst gespreid terug betalen. En dan betaalt u natuurlijk alleen rente als u dat krediet

Nadere informatie

ACHTERGRONDINFORMATIE STAALBANKIERS HYPOTHECAIRE LENING IN ZWITSERSE FRANKEN

ACHTERGRONDINFORMATIE STAALBANKIERS HYPOTHECAIRE LENING IN ZWITSERSE FRANKEN Staalbankiers N.V. Postbus 327 2501 CH DEN HAAG ACHTERGRONDINFORMATIE STAALBANKIERS HYPOTHECAIRE LENING IN ZWITSERSE FRANKEN Deze achtergrondinformatie bij de Staalbankiers hypothecaire lening in Zwitserse

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Old Liquors Invest B.V.

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT GELDLENING

OVEREENKOMST TOT GELDLENING OVEREENKOMST TOT GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN 1. Stichting Combibaan Hengelo, gevestigd te Hengelo, vertegenwoordigd door Y.P.J. Drost, voorzitter, hierna te noemen geldneemster ; 2. Gemeente Hengelo,

Nadere informatie

Samenvatting financieringsovereenkomst

Samenvatting financieringsovereenkomst Postbus 75505, 1070 AM Amsterdam Gustav Mahlerplein 50, Amsterdam Samenvatting financieringsovereenkomst Aan Metropoolgemeente Rotterdam Den Haag ("MRDH") T.a.v. Evert Visser en Brigitte van Beers Datum

Nadere informatie

CONCEPT ADDENDUM ACHTERSTELLING

CONCEPT ADDENDUM ACHTERSTELLING CONCEPT ADDENDUM ACHTERSTELLING DE ONDERGETEKENDEN: 1. de in Bijlage 2 (zijnde de Geldvoorelkaar.nl Lening, zoals hierna gedefinieerd) bij dit Addendum genoemde Investeerders (zoals gedefinieerd in Bijlage

Nadere informatie

RETOURNEREN VÓÓR 1 SEPTEMBER 2019

RETOURNEREN VÓÓR 1 SEPTEMBER 2019 FORMULIER BETALINGSREGELING CURSUSGELD Administratie, Informatievoorziening en Control Start opleidingsseizoen 2019-2020 / Master Begeleidingskunde RETOURNEREN VÓÓR 1 SEPTEMBER 2019 Naam Studentnummer

Nadere informatie

TRUSTAKTE. Partijen: Overwegingen:

TRUSTAKTE. Partijen: Overwegingen: TRUSTAKTE Partijen: 1. De Korte Weg B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel in Langeweg, Gemeente Moerdijk, Nederland en kantoorhoudende te Utrecht, ingeschreven in

Nadere informatie

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden:

OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE. De ondergetekenden: OVEREENKOMST ENERGIELENING DRENTHE De ondergetekenden: 1. De Stichting DRENTSE ENERGIE ORGANISATIE, gevestigd te (9405 BJ) Assen aan de Westerbrink 1, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Trainingscentrum Inburgering of Online-inburgeren.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren

Nadere informatie

Disclaimer. Indien u vragen heeft dan verzoeken wij u om ons een mail te sturen aan client.ed@ge.com. www.geartesiabank.nl

Disclaimer. Indien u vragen heeft dan verzoeken wij u om ons een mail te sturen aan client.ed@ge.com. www.geartesiabank.nl Disclaimer Begin 2013 heeft GE Artesia Bank een strategische evaluatie van haar activiteiten uitgevoerd. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten onze activiteiten te herstructureren. Tot onze grote

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Uitgevende instelling Obligatievorm : DIVAS Bad Langensalza Vastgoed I B.V. : Winstdelend Leningomvang : maximaal 400.000 Nominaal bedrag : 25.000

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser;

1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser; Voorbeeld pandakte De ondergetekenden: 1. (Naam), handelend voor zich in privé, geboren te (Plaats) op (geboortedatum) en wonende te (Plaats) aan de (adres) hierna te noemen Schuldeiser; en 2. De besloten

Nadere informatie

Het crowdfunding platform voor. Professionals. Voor investeerders

Het crowdfunding platform voor. Professionals. Voor investeerders Het crowdfunding platform voor Professionals Voor investeerders INDEX Hoofdpunten 3 Hoe werkt het? 4 Rente 5 Risico 6 Zekerheden leningen 7 Overige voorwaarden 8 2 Hoofdpunten Purple24 is een crowdfunding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Voorwaarden Annuïteitenlening

Voorwaarden Annuïteitenlening Voorwaarden Annuïteitenlening Bij uw Annuïteitenlening horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten. En wat wij verwachten van u. De Voorwaarden Annuïteitenlening zijn geldig

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Nieuwdorp Hypotheken & Verzekeringen tevens handelend onder de naam Cebri BV, Frambozenstraat 76, 2564 XN te Den Haag, hierna te noemen Nieuwdorp Hypotheken &

Nadere informatie

Crowdfunding, lenen van echte mensen

Crowdfunding, lenen van echte mensen Crowdfunding, lenen van echte mensen Stap voor stap. 1 Welkom bij Capital Circle Financiering krijgen zou makkelijk en snel moeten gaan. U kunt zich dan bezig houden met de dingen waar het echt om gaat

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam Obligatie met schenking hoofdsom Januari 2019 Samenvatting Fiscaal interessante obligatielening ter financiering project Olympia Duurzaam - Financieringsopzet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1/7 Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1. Begrippen In de kredietovereenkomst en in de algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd. Kredietnemer Kredietgever

Nadere informatie

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Belangrijkste Informatie over de belegging Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Van ISG Groeiffonds BV Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te bedrijpen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: De heer/mevrouw..., geboren te... op... en wonende te...,..., te dezen handelende, voor zich in privé, hierna te noemen: "X"; als aandeelhouder en bestuurder

Nadere informatie

Inhoud. Kredietprospectus Effectenkrediet 4

Inhoud. Kredietprospectus Effectenkrediet 4 Inhoud Kredietprospectus Effectenkrediet 4 Kredietprospectus Effectenkrediet Algemeen Een Staalbankiers Effectenkrediet is een effectenrekening met een automatische, doorlopende en variabele kredietfaciliteit

Nadere informatie

BANK. Stichting Gezondheidscentrum Krimpen a/d IJssel Postbus AK KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

BANK. Stichting Gezondheidscentrum Krimpen a/d IJssel Postbus AK KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Retouradres: Postbus 30305, 2500 GH Den Haag Stichting Gezondheidscentrum Krimpen a/d IJssel Postbus 434 2920 AK KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Koninginnegracht 2 2514 AA Den Haag T 070 3750 750 www.bngbank.nl

Nadere informatie

OVEREENKOMST LENING CONVERTEERBARE LENING

OVEREENKOMST LENING CONVERTEERBARE LENING OVEREENKOMST LENING CONVERTEERBARE LENING DE PARTIJEN: A. de in Bijlage 1 bij deze Overeenkomst Lening genoemde Investeerders aan de hand van het Investeerdersnummer waaronder zij bekend zijn bij de Stichting

Nadere informatie

Overeenkomst van Geldlening

Overeenkomst van Geldlening Overeenkomst van Geldlening DE ONDERGETEKENDEN : 1. De personen die geregistreerd zijn als investeerders via de Website en zich hebben ingeschreven op het Projectvoorstel, allen door vermelding van het

Nadere informatie

MODELOVEREENKOMST VAN GELDLENING

MODELOVEREENKOMST VAN GELDLENING Bijlage 3 MODELOVEREENKOMST VAN GELDLENING ONDERGETEKENDEN, 1. De Gemeente Oss, hierna te noemen de gemeente, krachtens de Mandaatregeling Dienst Gemeentebedrijven zoals vastgesteld bij besluit van het

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht Gemeente. en Stichting AKJ en Stichting De Kindertelefoon

Overeenkomst van opdracht Gemeente. en Stichting AKJ en Stichting De Kindertelefoon Overeenkomst van opdracht Gemeente. en Stichting AKJ en Stichting De Kindertelefoon Partijen: I Gemeente.., te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam en functie). Hierna te noemen: Opdrachtgever

Nadere informatie

INLEIDING OP CONCEPT GELDLENINGSOVEREENKOMST

INLEIDING OP CONCEPT GELDLENINGSOVEREENKOMST INLEIDING OP CONCEPT GELDLENINGSOVEREENKOMST Informatie vooraf De Gemeente Roosendaal is eventueel bereid om een door Coresta Design & Build aan te wijzen nader te noemen meester, verder Douanekantoor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Voorwaarden Rentevastlening

Voorwaarden Rentevastlening Voorwaarden Rentevastlening Bij uw Rentevastlening horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten. En wat wij verwachten van u. De Voorwaarden Rentevastlening zijn geldig vanaf

Nadere informatie

FD0578 0305(i) Leningen

FD0578 0305(i) Leningen FD0578 0305(i) Leningen Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan

Nadere informatie

Prospectus Doorlopend Krediet. Prospectus Doorlopend krediet Fidis Nederland B.V. 1 mei 2006 Versie 1 Pagina 1

Prospectus Doorlopend Krediet. Prospectus Doorlopend krediet Fidis Nederland B.V. 1 mei 2006 Versie 1 Pagina 1 Prospectus Doorlopend Krediet Prospectus Doorlopend krediet Fidis Nederland B.V. 1 mei 2006 Versie 1 Pagina 1 Doel van deze prospectus Deze prospectus is bedoeld om u duidelijke informatie te verstrekken

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GELIJKGESLAAGD.COM Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. Algemene voorwaarden NUTHEORIE.NL. Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Uitvoering van de overeenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Eigendomsvoorbehoud

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet

Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet 1. Begrippen Kredietnemer Kredietgever Krediet Kredietlimiet Jaarlijks kostenpercentage Totaal te betalen bedrag De natuurlijke persoon of personen aan wie

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand

Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand Overeenkomst en voorwaarden Zakelijke Roodstand Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJKE ROODSTAND... 3 1. Wat hoort er bij zakelijke roodstand?... 3 2. Hoe werkt zakelijke roodstand?...

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN GELDLENING (zonder zekerheid)

OVEREENKOMST VAN GELDLENING (zonder zekerheid) OVEREENKOMST VAN GELDLENING (zonder zekerheid) Tussen: [naam Investeerder] en Stichting Beheer NLInvesteert en Stichting Zekerheden NLInvesteert en [naam Ondernemer] De ondergetekenden: 1. [Investeerder]

Nadere informatie