Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd."

Transcriptie

1

2 BEDRIJF Delicook B.V. is reeds in augustus 2012 opgericht en heeft in eigen beheer en met eigen middelen de winkelruimte aan de Goudsesingel 24a in Rotterdam verbouwd en ingericht. Op 1 maart 2013 is de pilotstore officieel geopend en is Delicook ook online van start gegaan op zowel haar eigen website als op de site thuisbezorgd.nl. De behoefte naar een gezond en verantwoord alternatief voor de traditionele afhaal- en bezorggerechten gaf ons voldoende ruimte voor de ontwikkeling van een nieuwe en vooral lekkere foodformule. Delicook heeft zich hierbij mede laten inspireren door de to-go scene in met name Amerika en Australië. Onze filosofie is dat met behulp van kwalitatief goede, dagverse ingrediënten en een innovatieve menubereiding op een snelle manier verse, heerlijke en tevens gezonde gerechten kunnen worden bereid. Daarnaast maken wij gebruik van zoveel mogelijk milieuvriendelijke en duurzame verpakkingen en hebben wij de keuze gemaakt om de meeste bestellingen te bezorgen op stoere E-bikes. BEDRIJFSACTIVITEITEN De officiële bedrijfsactiviteiten van Delicook zijn het exploiteren en uitvoeren van foodconcepten, alsmede het bezorgen en laten afhalen van maaltijden (droge horeca). De term droge horeca is belangrijk omdat de activiteiten van Delicook daardoor niet vallen onder de (strenge) regels van de horecawetgeving maar onder die van de detailhandel. Delicook heeft bewust gekozen om geen zitplaatsen in de pilotstore te creëren zodat terplekke geen maaltijden of gerechten kunnen worden genuttigd. Naast het laten afhalen en bezorgen van gezonde maaltijden is Delicook tegenwoordig ook actief als producent van verse lunchsalades die aan horeca gerelateerde bedrijven (zonder eigen keukenmogelijkheden) worden geleverd. Voorbeelden hiervan zijn de dagelijkse leveringen van dagverse lunchsalades aan koffieketen Caffé Belmondo met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam (WTC) en de levering van verse lunchsalades aan de hotelketen Holiday Inn Express in Rotterdam.

3 BEDRIJFSSTRUCTUUR / PERSONEEL De rechtsvorm van de onderneming is een besloten vennootschap met 1 aangestelde bestuurder/directeur die alleen en zelfstandig is bevoegd. De directeur is 7 dagen per week actief in de onderneming en is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Naast de directeur werken er momenteel circa 15 parttimers op basis van 0-uren contracten. Dit zijn allemaal studenten of middelbare scholieren waardoor de loonkosten laag en dus zeer concurrerend zijn. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan natuurlijk voorop bij Delicook. OMZET Delicook heeft op 1 maart 2013 haar pilotstore aan de Goudsesingel geopend en is tevens online van start gegaan op zowel haar eigen website als op de site thuisbezorgd.nl. Bezorging van de gezonde maaltijden en gerechten was vanaf de start beperkt tot de postcodegebieden in het Centrum (3011/3012), Kralingen (3061/3062) en Crooswijk/Rubroek (3031/3034). Al direct vanaf de opening behaalde Delicook een vast marktaandeel in de bezorgmarkt, wat zonder enige marketing-inspanning bevestigde dat het concept levensvatbaar was. De gemiddelde en constante omzet in de eerste 3 maanden (maart t/m mei) bedroeg circa euro per maand en omvatte uitsluitend de omzet in afhaal- en bezorgmaaltijden. Overigens heeft Delicook vanaf de opening bewust gekozen voor een slow start zodat eventuele kinderziektes in het concept konden worden verholpen. In de relatief wat stillere vakantieperiode is het concept en onze website verder geperfectioneerd zodat na de vakantie zo efficiënt mogelijk in de thuisbezorgmarkt kon worden geopereerd. Daarnaast is stapsgewijs het bezorggebied uitgebreid met levering in de postcodegebieden 3021 t/m 3024, 3032 en 3033, 3035 t/m 3039, 3051 t/m 3056, 3065, 3066, 3071 en zelfs 2909 (Rivium/Fascinatio). De vergroting van het bezorggebied heeft stilaan ook geresulteerd in een verdubbeling van de omzet. Vanaf de maand september is duidelijk een stijgende lijn ingezet en is de omzet gestegen van euro (september) tot euro (oktober). De start in november is wederom veelbelovend en met behulp van de extra bedrijfsactiviteiten (de productie van lunchsalades) is de verwachting dat de omzet in november boven de euro uitkomt.

4 OMZETPROGNOSE De afgelopen maanden is reeds een duidelijke omzetstijging gerealiseerd. Ook de komende maanden laten een zeer positief beeld zien. De omzet zal in deze periode een duidelijke piek opleveren omdat de wintermaanden in het algemeen zeer drukke thuisbezorg-maanden zijn. Het gezonde verse foodassortiment van Delicook speelt daarnaast ook een rol in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Vanwege de match tussen goede voornemens, een gezonde leefstijl en gezond eten is de verwachting dat dit tevens zorgt voor een omzetstijging. Delicook heeft tot op heden nog niet aan actieve marktbenadering gedaan. Onze ambitie en doelstellingen zijn echter onlosmakelijk met een goede marketingstrategie verbonden. Een mooi uitgangspunt bij het formuleren van onze marketingstrategie zijn de klassieke vier P s, waarbij wij product en promotie beknopt toelichten; Product Onze producten en gerechten zijn het startpunt en de belangrijkste reden van de start van de onderneming. Met behulp van (kook)specialisten zullen wij de komende jaren continu aan productvernieuwing blijven doen en nieuwe lekkere en gezonde gerechten presenteren. Omdat Delicook de versheid en kwaliteit van onze gerechten elke dag opnieuw garandeert, kunnen wij ons met de puurheid hiervan onderscheiden. Naast het dagverse karakter moet de kwaliteit van de aangeboden producten en gerechten van het hoogste niveau zijn en dit proberen wij met de beste ingrediënten van de beste (lokale) leveranciers te bereiken. Een graadmeter voor de kwaliteit en dienstverlening vormen de beoordelingen op de site thuisbezorgd.nl waar Delicook al sinds de start met meer dan 4,5 ster bovenaan staat. Promotie In een optimale promotiemix zullen huishoudens in onze bezorggebieden actief en vaak worden bewerkt met flyers en overige communicatiemiddelen. Daarnaast kunnen promoties en proeverijen op braderieën of andere evenementen tevens potentiële klanten opleveren. Gelet op de ordergrootte en omzetvolume in de afgelopen periode zullen bedrijven op onder meer bedrijventerreinen persoonlijk worden benaderd en bezocht. Ook hier kan vaak direct gescoord worden met productpromotie en sampling. Niet alledaagse doelgroepen zoals zelfstandig wonende senioren vormen tevens een potentiële markt.

5 OMZETPROGNOSE (vervolg) Naast de omzet in de markt voor afhaal- en bezorgmaaltijden vormt de productie van dagverse lunchsalades voor Delicook tevens een extra omzetmogelijkheid. Wij leveren onze lunchsalades nu al aan de vestigingen in Rotterdam en Amsterdam van koffieketen Caffé Belmondo en aan de hotelketen Holiday Inn Express in Rotterdam. Delicook wil in de toekomst voor haar lunchsalades extra verkoopmogelijkheden creëren bij bedrijven, bedrijfskantines, scholen, (sport)verenigingen, flexwerkplekken, fitnesscentra, etc. Op langere termijn zal dus een aanzienlijke omzetstijging kunnen worden gerealiseerd. De verwachting is dat Delicook in dit eerste boekjaar (maart t/m december) een omzet realiseert van circa euro. Voor het jaar 2014 is de omzet begroot op circa euro met een doorgroei in het jaar 2015 naar meer dan euro. Omzetontwikkeling 1 3 jaar: Totaal omzet Afhaal/Bezorg Overige omzet

6 FINANCIERING Het streven is om middels crowdfunding circa tot euro aan extra werkkapitaal te realiseren om de groei van Delicook te financieren. Onze crowdfunding campagne is deze week gestart en eindigt op 30 november aanstaande. Haast is dus geboden! Delicook wil graag gefinancierd worden in de vorm van een rentedragende lening. Wij geven lening certificaten uit van 250,- per stuk, elk met een looptijd van 5 jaar. Naast een jaarlijkse aflossing en een rente van 8% ontvangen de investeerders/participanten ook een gratis aanbod om elk jaar tal van nieuwe gerechten van Delicook te (komen) proeven. Daarnaast biedt Delicook voor elke participant die in 1 of meerdere lening certificaten investeert, aparte beloningen in de vorm van gratis gerechten, vaste kortingen, etc., etc.. De financiering zal worden besteed voor de volgende doeleinden: - mensen/personeel/opleiding - transportmiddelen (warmhoudboxen, warmhoudtassen) - vervoermiddelen (e-bikes, e-scooters) - keukeninventaris (heteluchtoven, extra koelingen) - verpakkingsmateriaal - marketing/reclame/promotiemateriaal WAAROM CROWDFUNDING IN EIGEN BEHEER? Ondanks de moeilijke periode in de horeca bestaat er voor innovatieve concepten nog altijd een goede markt. Banken weigeren nog steeds om in (startende) horeca te investeren. Vanaf het moment dat het foodconcept is bedacht en uiteindelijk van start is gegaan, werd dit door enorm veel mensen gewaardeerd en zoals uit de huidige omzetgroei inmiddels blijkt, alom breed gedragen. Het gevoel is dus aanwezig dat met behulp van iedereen dit project haalbaar en realiseerbaar moet zijn. Gezien de noodzaak en urgentie van een snelle financiering is door Delicook niet gekozen voor een bestaand crowdfunding-platform maar crowdfunding in eigen beheer. Naast het financiële voordeel (besparing aan commissiekosten), kunnen wij via en social media direct onze trouwe klanten en aanhangers benaderen en aanspreken. Daarnaast is crowdfunding ook een vorm van marketing en kan het zorgen voor nieuwe klanten.

7 HEEFT DELICOOK U KUNNEN VERLEIDEN? Als u in de groei van Delicook wilt investeren dan stellen wij het volgende voor: Wij geven lening certificaten uit van 250,-- per stuk met een looptijd van 5 jaar. Delicook betaalt jaarlijks 8% rente en lost tevens af. De rente en aflossing over een lening certificaat wordt aan het einde van elk jaar betaald. Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 Begin saldo lening (1/12) Aflossing lening (30/11) Uitstaand saldo Rente (8%) Totaal rente en aflossing En natuurlijk belonen wij elke investeerder daarnaast met extra Delicook-voordelen: U investeert in 1 certificaat van 250,- per elk. U ontvangt 8% rente per jaar. U ontvangt het eerste jaar 3 hoofdgerechten of maaltijdsalades naar keuze gratis en u ontvangt op alle afhaalbestellingen bij Delicook standaard 5% korting. U investeert in 4 10 certificaten van 250,- elk. U ontvangt 8% rente per jaar. U ontvangt het eerste jaar 10 hoofdgerechten of maaltijdsalades naar keuze gratis en u ontvangt op alle afhaalbestellingen bij Delicook standaard 15% korting. U investeert in 10 of meer certificaten van 250,- elk. U ontvangt 8% rente per jaar. U ontvangt het eerste jaar 20 hoofdgerechten of maaltijdsalades naar keuze gratis en u ontvangt op alle afhaalbestellingen bij Delicook standaard 25% korting. Overige voorwaarden: - Aflossing in 5 jaar - Vervroegd boetevrij aflossen door Delicook is mogelijk. Inschrijven en direct investeren: Via een bankoverschrijving naar rekeningnummer (IBAN NL97RABO ) t.n.v. Delicook BV met vermelding van uw Naam en Woonplaats en onder vermelding van lening Delicook. Na ontvangst van de investeringsgelden sturen wij u per de ingevulde en rechtsgeldig door Delicook B.V. getekende leningsovereenkomst.

8 Model leningsovereenkomst wonende/kantoorhoudend te hierna te noemen uitlener, en Delicook B.V. kantoorhoudend aan de Goudsesingel 24a, 3011KB te Rotterdam, rechtsgeldig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op voornoemd adres met KvK nummer hierna te noemen lener komen het volgende overeen: Artikel 1 Hoofdsom De uitlener stelt aan de lener ter beschikking een bedrag van zegge, hierna te noemen de hoofdsom. De terbeschikkingstelling gebeurt door bijboeking voor de eerste van de maand december 2013 op rekening (IBAN NL97RABO ) van lener aangehouden te Rotterdam. Artikel 2 Doel van de lening De lening is bedoeld ter financiering van het werkkapitaal van de onderneming en zal uitsluitend voor dit doel worden aangewend. Artikel 3 Vaststelling van de rente De rente die over een periode verschuldigd is, wordt berekend over de in die periode nog uitstaande hoofdsom. Voor het berekenen van de rente geldt dat een maand 30 dagen heeft. De rente is hetzelfde voor de hele looptijd van de lening en bedraagt 8 procent per jaar. Artikel 4 Rentebetaling en rentebedragen De tijdstippen waarop de rente betaald moet worden zijn gelijk aan de tijdstippen voor betaling van aflossing zoals aangegeven in artikel 5. Artikel 5 Looptijd en terugbetaling van hoofdsom De schuld (hoofdsom en rente) dient te zijn afgelost op 1 december Aflossing van de uitstaande hoofdsom gebeurt door betaling van 5 gelijke termijnen van 50,-- en dient plaats te vinden per de eerste dag van de maand december. De grootte van de eindtermijn is 50,--. De eerste termijn is verschuldigd op de eerste dag van de maand december 2014.

9 Artikel 6 Betaling De lener zal alle te betalen bedragen voldoen zonder enige inhouding, compensatie of kosten voor de uitlener per de eerste van de maand december. Over te laat betaalde bedragen is rente verschuldigd tegen het in artikel 3 genoemde rentepercentage. De uitlener is bevoegd per direct betaling daarvan te verlangen. Deze bevoegdheid vervalt drie maanden na afloop van het betreffende leningsjaar. Artikel 7 Opzegging De lening kan niet worden opgezegd behalve zoals voorzien in artikel 8. Artikel 8 Opeisbaarheid Alle uit hoofde van de lening verschuldigde bedragen kunnen met onmiddellijke ingang worden opgeëist, en de lening geldt bij opeising als opgezegd indien: - De lener achter is met betalen en veertien dagen na sommatie per aangetekend schrijven nog niet heeft betaald wat hij diende te betalen. - De lener in strijd handelt met deze overeenkomst, anders dan de plicht tot betaling van rente en aflossing, en het verzuim niet is te herstellen. - De lener in strijd handelt met deze overeenkomst, anders dan de plicht tot betaling van rente en aflossing, en de lener niet alsnog nagekomen heeft binnen 30 dagen na sommatie per aangetekend schrijven of een langere termijn in de sommatie genoemd. - Er met betrekking tot de lener een aanvraag is gedaan, al dan niet door de lener zelf, voor faillissement, surseance van betaling of toepasselijkheid van de schuldsaneringsregeling. - De lener overleden is, ten laste van hem executoriaal beslag is gelegd, hij niet langer in Nederland woont of wanneer aannemelijk is respectievelijk uitlener goede reden heeft te veronderstellen dat een van deze omstandigheden zich zal voordoen. Artikel 9 Vervroegd aflossen De lener is bevoegd om vervroegd aflossingen te doen per de eerste van enige maand en wel onbeperkt. Vervroegde aflossingen dienen 50 euro of een veelvoud daarvan te bedragen. De lener zal met een vervroegde aflossing een aankondiging en een herberekening meesturen van de nieuwe rentetermijn en indien van toepassing de nieuwe aflossingstermijn. Vervroegde aflossingen komen in mindering op de laatste verplichte aflossingstermijn, dan op de één na laatste en zo verder; de andere aflossingen blijven in grootte ongewijzigd. Van deze akte zijn twee exemplaren door de lener getekend op. Delicook B.V. Handtekening lener

lage rente geld lenen

lage rente geld lenen lage rente geld lenen Aan een lage rente geld lenen, is dat niet wat we allemaal willen? U zou maar gek zijn om voor een hoge rente te kiezen en u blauw te betalen als het ook met een lage rente kan. Toch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Samenlening 2013

Algemene voorwaarden Samenlening 2013 Algemene voorwaarden Samenlening 2013 Artikel 1. Definities Hoofdstuk 1. Definities a. In deze algemene voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: Samenlening B.V. Samenlening Site Lener Investeerder

Nadere informatie

Microfinanciering als aanjager van ondernemerschap in Nederland

Microfinanciering als aanjager van ondernemerschap in Nederland Microfinanciering als aanjager van ondernemerschap in Nederland Advies aan het Ministerie van Economische Zaken November 2009 AUTEURSRECHTELIJK BESCHERMD Microfinanciering als aanjager van ondernemerschap

Nadere informatie

Prospectus 8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING

Prospectus 8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING Prospectus 8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING Dit prospectus wordt gepubliceerd in verband met de aanbieding en uitgifte van maximaal 1000 nominaal 8% achtergestelde obligaties, met een nominale waarde

Nadere informatie

INFORMATIEMEMORANDUM GLASVEZELOBLIGATIES

INFORMATIEMEMORANDUM GLASVEZELOBLIGATIES INFORMATIEMEMORANDUM GLASVEZELOBLIGATIES INFORMATIEMEMORANDUM GLASVEZELOBLIGATIES Coöperatie HSLnet u.a. Heeze-Leende Informatiememorandum versie 14 december 2012 Copyright 2012 Coöperatie HSLnet u.a.

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening Clubhuis v.v. PVCV. Beste leden, supporters en sponsoren van PVCV, Prospectus Obligatie lening PVCV 1

Prospectus Obligatielening Clubhuis v.v. PVCV. Beste leden, supporters en sponsoren van PVCV, Prospectus Obligatie lening PVCV 1 Prospectus Obligatielening Clubhuis v.v. PVCV Beste leden, supporters en sponsoren van PVCV, Prospectus Obligatie lening PVCV 1 Onze voetbalvereniging, bijna 1.000 leden en 80 jaar historie, timmert voortdurend

Nadere informatie

Informatiememorandum PV-installatie gemeentehuis Opheusden (gemeente Neder-Betuwe)

Informatiememorandum PV-installatie gemeentehuis Opheusden (gemeente Neder-Betuwe) < 2 1. Samenvatting... 4 2. Risicofactoren... 5 3. Juridische achtergronden... 9 4. Regelgeving en toezicht... 12 5. Financiële prognoses... 14 5.1 Aankoop en betaling van de installatie... 14 5.2 De exploitatie...

Nadere informatie

Hettema & van Bambost Juristen

Hettema & van Bambost Juristen Hettema & van Bambost Juristen INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 Profielschets 4 Werkwijze incasso 5 Tarieven 7 Voorbeeld sommatie 9 Algemene voorwaarden 10 ALGEMENE INFORMATIE Naam onderneming : Hettema

Nadere informatie

Succesvol een financiële administratie opzetten en bijhouden. Handboek Financiële administratie

Succesvol een financiële administratie opzetten en bijhouden. Handboek Financiële administratie Succesvol een financiële administratie opzetten en bijhouden Handboek Financiële administratie 1 Inleiding... 3 Stap 1: Organisatie... 5 Stap 2: Begroting... 6 2.1 Doel van de begroting... 6 2.2 Opbrengsten...

Nadere informatie

investeringsmemorandum 2 e serie

investeringsmemorandum 2 e serie 1. Subheading 1.1 Rendement De zon is een duurzame energiebron met veel potentie. Elk uur levert de zon voldoende energie om in de jaarlijkse behoefte van alle mensen te voorzien. Door de stille maatschap

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN GELDLENING TUSSEN DE PROVINCIE OVERIJSSEL ALS KREDIETGEVER ALS KREDIETNEMER [*****] B.V. ALS GROEPSMAATSCHAPPIJ

OVEREENKOMST VAN GELDLENING TUSSEN DE PROVINCIE OVERIJSSEL ALS KREDIETGEVER ALS KREDIETNEMER [*****] B.V. ALS GROEPSMAATSCHAPPIJ Bijlage 4: concept geldleningsovereenkomst Bijlage bij het aanvraagformulier voor subsidie Breedbandinfrastructuur Overijssel, NGA-project Buitengebied Twente. OVEREENKOMST VAN GELDLENING TUSSEN DE PROVINCIE

Nadere informatie

per 22 april 2008 LENINGSVOORWAARDEN VOOR EEN BUDGET PLUS HYPOTHEEK 1 DE OFFERTE VOOR EEN BUDGET PLUS HYPOTHEEK

per 22 april 2008 LENINGSVOORWAARDEN VOOR EEN BUDGET PLUS HYPOTHEEK 1 DE OFFERTE VOOR EEN BUDGET PLUS HYPOTHEEK Leningsvoorwaarden Budget Plus Hypotheek per 22 april 2008 DEEL A LENINGSVOORWAARDEN VOOR EEN BUDGET PLUS HYPOTHEEK 1 DE OFFERTE VOOR EEN BUDGET PLUS HYPOTHEEK 1.1 De inhoud van de offerte Uw offerte bestaat

Nadere informatie

Veel gestelde vragen gesteld door beleggers met hun antwoorden.

Veel gestelde vragen gesteld door beleggers met hun antwoorden. Bijlage A Veel gestelde vragen gesteld door beleggers met hun antwoorden. 1. Communicatie naar de Beleggers Toelichting : De Stichting Beleggers Eco Direct io heeft in juni een mailing verzonden naar een

Nadere informatie

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt Ben je gepassioneerd over je idee? Begrijp je welk probleem jouw idee oplost voor jouw (potentiële) klanten? Weet je wie er geïnteresseerd

Nadere informatie

Beleggingsprospectus

Beleggingsprospectus Beleggingsprospectus Voorwoord Het juist beschermen van vermogen is altijd een uitdaging, zeker in economisch onzekere periodes. Het is daarom vaak lastig om de juiste balans in uw portfolio te vinden.

Nadere informatie

Afspraken voor Evi Beheer

Afspraken voor Evi Beheer Afspraken voor Evi Beheer Van Lanschot Bankiers beheert uw vermogen of u wilt dat wij uw vermogen gaan beheren. Hiervoor hebt of sluit u met ons een Overeenkomst voor Evi Beheer. Bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsflits 2013. Levert de BTW regeling op zonnepanelen u voordeel op?

Nieuwsflits 2013. Levert de BTW regeling op zonnepanelen u voordeel op? Nieuwsflits 2013 Levert de BTW regeling op zonnepanelen u voordeel op? Belasting Adviesgroep Asten Postbus 122, 5720 AC Asten Julianastraat 2, Asten T. 0493 69 52 98 F. 0493 69 64 25 I. www.baa.nl E. info@baa.nl

Nadere informatie

Boete Maesons voor niet-passende advisering bij consumptief krediet

Boete Maesons voor niet-passende advisering bij consumptief krediet Terug (url: /nl-nl/professionals/nieuws/2014/dec) Boete Maesons voor niet-passende advisering bij consumptief krediet 10 december 2014 Maatregel De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 2 december

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

Productkenmerken en voorwaarden Rabo DoelSparen. Productkenmerken Rabo DoelSparen Algemene voorwaarden Rabo DoelSparen 2013 Algemene Bankvoorwaarden

Productkenmerken en voorwaarden Rabo DoelSparen. Productkenmerken Rabo DoelSparen Algemene voorwaarden Rabo DoelSparen 2013 Algemene Bankvoorwaarden Productkenmerken en voorwaarden Rabo DoelSparen Productkenmerken Rabo DoelSparen Algemene voorwaarden Rabo DoelSparen 2013 Algemene Bankvoorwaarden Productkenmerken Rabo DoelSparen Leeswijzer In dit document

Nadere informatie

------------- - ---- -- ------- Inzake bovengenoemd onderwerp bericht de Autoriteit Financiële Markten (AFM) u als volgt.

------------- - ---- -- ------- Inzake bovengenoemd onderwerp bericht de Autoriteit Financiële Markten (AFM) u als volgt. Aangetekend verstuurd met bevestiging van ontvangst Openbare versie de heer M.P.G. Berkers ------------- - ---- -- ------- Datum 29 augustus 2013 - Pagina 1 van 25 Telefoon ------------------- E-mail ------------------@afm.nl

Nadere informatie

De Voorzitter van de vergadering is de heer J.A. de Vreeze, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap.

De Voorzitter van de vergadering is de heer J.A. de Vreeze, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap. Notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap DOCDATA N.V., gehouden op woensdag 12 mei 2010, om 14.00 uur in Hotel NH Waalwijk (Sprang Capelle), Bevrijdingsweg

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET. BIJ

Nadere informatie

Samenmogelijkmaken. Onderzoeknaardemotivaties vancrowdfundersinnederland. PetervandenAkker,RonaldKleverlaan, GijsbertKorenenKoenvanVliet

Samenmogelijkmaken. Onderzoeknaardemotivaties vancrowdfundersinnederland. PetervandenAkker,RonaldKleverlaan, GijsbertKorenenKoenvanVliet Samenmogelijkmaken Onderzoeknaardemotivaties vancrowdfundersinnederland PetervandenAkker,RonaldKleverlaan, GijsbertKorenenKoenvanVliet Op dit werk is de volgende Creative Commons licentie van toepassing:

Nadere informatie

Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen

Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJK BETALEN... 3 1. Wat hoort er bij de overeenkomst?... 3 2. Welke algemene regels gelden voor je zakelijke

Nadere informatie

De Goudse Ondernemershypotheek Algemene voorwaarden

De Goudse Ondernemershypotheek Algemene voorwaarden Correspondentieadres De Goudse n.v. Postbus 9 2800 ma Gouda Nederland T (0182) 544 544 F (0182) 544 899 De Goudse Ondernemershypotheek Algemene voorwaarden inhoudsopgave Deel A - leningsvoorwaarden voor

Nadere informatie

Informatiebrochure DE OPWEKKER. Investeer in windenergie en ontvang 10 jaar schone stroom

Informatiebrochure DE OPWEKKER. Investeer in windenergie en ontvang 10 jaar schone stroom 1 Informatiebrochure DE OPWEKKER Investeer in windenergie en ontvang 10 jaar schone stroom 2 Raedthuys Opwekker 3 Zeker van windstroom, nu én in de toekomst Je kunt niet leven van de wind is een vreemde

Nadere informatie

Om een Persoonlijke Lening te krijgen, moet u aan de volgende regels voldoen. Pas dan bieden wij u een lening aan:

Om een Persoonlijke Lening te krijgen, moet u aan de volgende regels voldoen. Pas dan bieden wij u een lening aan: Productinformatie Athlon Auto Financiering Persoonlijke Lening Algemeen Een Persoonlijke Lening is een doorlopende lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Zolang de lening loopt, betaalt u elke

Nadere informatie

Bereikbaarheid Onze contactgegevens zijn:

Bereikbaarheid Onze contactgegevens zijn: DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Credit4You Wie is Credit4You? Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

Prospectus EN OVERIGE PRODUCTINFORMATIE NVF VOORSCHOTBANK Doorlopend Krediet

Prospectus EN OVERIGE PRODUCTINFORMATIE NVF VOORSCHOTBANK Doorlopend Krediet VOORSCHOTBANK Entrada 600 1096 ET Amsterdam Postbus 20585 1001 NN Amsterdam E-mail: info@nvfvoorschotbank.nl Prospectus EN OVERIGE PRODUCTINFORMATIE NVF VOORSCHOTBANK Doorlopend Krediet Bij een NVF adviseur

Nadere informatie