Vakantie. MegaZin. X-tra

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantie. MegaZin. X-tra"

Transcriptie

1 Vakantie MegaZin H ET MAGAZI N E MET NIEUWTJES OVER DE REISWERELD! X-tra

2 Wij doen meer! Wij doen meer! Welkom bij de X-tra uitgave van ons vakantiemagazine MegaZin. Zoals u weet helpen wij u, als Beste reisbureau van Noord-Brabant, graag bij het regelen van uw vakantie. Onze travelconsultants staan u met raad en daad bij tijdens het maken van uw vakantiekeuze en boeken aansluitend voor u de gewenste reis. Ook tijdens en na uw vakantie staan wij voor u klaar met onze gepaste service. Thomas Cook Travel Shop Pelikaan Reizen biedt echter meer dan u denkt! Dit is dan ook precies de reden voor deze X-tra editie van ons vakantiemagazine. Wij informeren u graag over de speciale reizen, unieke bestemmingen en service op maat die wij u kunnen bieden. Laat u informeren over het fenomeen cruisen, luxe (strand)vakanties, speciale (club)resorts, exclusieve rondreizen en avontuurlijke treinreizen. Ook stellen wij uw reis naar Noord- en Zuid-Amerika of enig ander land op basis van uw wensen graag op maat samen. Natuurlijk zonder extra kosten zoals u dat van ons bent gewend. P Inhoud: Welkom 2 Paradijselijke strandvakanties 3 Speciale Clubresorts 4 Exclusieve rondreizen 6 Onvergetelijk cruisen 8 Wonderbaarlijke citybreaks 10 Actieve vakanties 12 Dromerige eilanden 14 Reizen op maat 16 Pure Luxe 18 Nieuwe bestemmigen 20 Avontuurlijke treinreizen 22 Charmehotels 23 Bent u na het lezen van deze uitgave MegaZin X-tra geïnteresseerd geraakt in één van de bijzondere reizen en bestemmingen? Komt u dan langs op een van onze kantoren. Onze travelconsultants informeren u graag vrijblijvend over de uiteenlopende mogelijkheden. Graag tot ziens, Met vriendelijke groet, John Goverde Directeur Thomas Cook Travel Shop Pelikaan Reizen 2 e v a n h é é l N e d e r l a n d!

3 aradijselijke strandvakanties Paradijselijke strandvakanties Silverjet - follow your dreams - Zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd en in combinatie met lijndienstmaatschappijen maximaal flexibel in vertrekmogelijkheden en reisduur. Specifieke vermeldingen zijn er met oog op kindvriendelijke hotels, designhotels en accommodaties met specifieke faciliteiten zoals golf en spa & wellness. Zo kunt u afhankelijk van uw wensen de beste keuze maken. Reizen met Silverjet - Vluchten met lijndiensten waardoor keuze vertrek- en aankomsttijden mogelijk is. - Executive lounge op Schiphol en Rotterdam Airport. - Standaard private transfers op de vakantiebestemming. - Extra s mogelijk zoals Private Jet (6 tot 16 pax) binnen Europa & Limousinetransfer naar luchthaven. - Bestemmingen: Europa, Amerika, Caribbean, Frans- Polynesië en Azië.

4 Speciale Clubresorts Speciale Clubresorts Voor iedereen die graag actief vakantie viert op zijn/ haar manier, is een verblijf op een van de Robinson Clubs perfect. Volop keuze in activiteiten maar ook de nodige rust op z n tijd. Ideaal! Patricia Castelijn, Terheijden Clubresorts staan synoniem voor een combinatie van service, interactie met andere gasten, eten & drinken, beauty & gezondheid, kinderclubs en vele (sport)activiteiten. Deze accommodaties zijn uitermate geschikt voor vakantiegangers die door het beleven en ervaren van nieuwe activiteiten of het ontwikkelen van hun bestaande hobby s geheel tot rust komen.

5 Club Med de wereld ontdekken is mensen ontmoeten Deze zogenaamde clubdorpen van Club Med zijn ingedeeld in vijf vakantieprofielen zodat u het Clubdorp kiest dat het beste aansluit bij uw wensen. U kunt een keuze maken uit een van de volgende profielen; Exclusief genieten, Alles beleven, De omgeving ontdekken, Intensief sporten en Nieuwe energie opdoen. Voor ieder wat wils. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met Club Med beleeft u altijd een royale, stijlvolle en multiculturele vakantie op maat. De service van Club Med is uniek. Bij de (meertalige) G.O. s - Gentils Organisateurs kunt u uw gehele verblijf terecht. Zij animeren de kinderen, zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende sporten, verzorgen een ontspannende behandeling in de schoonheidscentra en zorgen dat vakantiegangers uit alle windstreken gemakkelijk met elkaar in contact komen. Verblijf Club Med - 5 verschillende clubdorp-profielen. Voor ieder wat wils. - Geschikt voor iedereen; koppels, gezinnen met kinderen, grootouders en singles. - Keuze uit 65 clubdorpen in 30 landen ter wereld; Europa, Afrika, Caribisch gebied, Azië, Stille Oceaan en Amerika. - Comfort op maat; keuze in verschillende comfortniveaus en soort kamers. - Doel van alle activiteiten om u de mogelijk te geven nieuwe dingen te laten ontdekken, beleven en zich hierin te ontwikkelen. Robinson de Tijd van je Leven - Tijdens een verblijf bij een van de Robinson Clubs wacht een bonte aaneenschakeling van de meest diverse mogelijkheden van sport, het welzijnsconcept WellFit tot professioneel entertainment. Speciale aandacht is er voor de golfbanen, welzijn (in de vorm van gezond eten, sporten, ontspannende activiteiten) en milieu (keurmerk Eco Resort). De meeste Robinson Clubs zijn tevens uitermate geschikt voor een verblijf met kinderen. In de Roby Club vinden kinderen de speelse ruimte die hun vakantie tot iets heel bijzonders maakt. Niet alleen fijn voor de kinderen maar ook zeker voor u als ouder. Verblijf Robinson - 3 soorten ROBINSON CLUBS; Tijd voor lichaam en geest (bewustzijn, wellfit, cultuur en creativiteit), Tijd om krachten te ontdekken ( sport, avontuur, plezier en power) en Tijd om te genieten (lifestyle, exclusiviteit, genot, esthetiek, beauty & health). - Spaarsysteem per 8-daags verblijf ontvangt u per persoon 1 gratis overnachting. - Kortingen: vroegboekkorting, kinderkorting (tot 100%!), speciale kortingen voor jeugd en volwassenen. - Bestemmingen: Spanje, Turkije, Griekenland, Italië, Egypte en Oostenrijk. Nieuwe bestemmingen: Portugal, Dubai en Agadir.

6 Rondr Exclusieve Rondreizen Rondreizen bestaan er in verschillende soorten en maten. Veel reisaanbieders stellen u in de mogelijkheid te kiezen uit hun veelzijdig aanbod van groepsrondreizen of juist rondreizen op individuele basis. Kwalitatief goede en indrukwekkende reizen waarbij u in een relatief korte tijd veel van uw bestemming te zien krijgt. Wilt u iets extra s aan uw rondreis meegeven dan bestaan er ook reisaanbieders gericht op bijvoorbeeld extra luxe rondreizen op basis van een thema óf beleving. Er zijn tevens reisorganisaties die simpelweg gespecialiseerd zijn in rondreizen naar een bepaalde bestemming en/of continent. Enkele voorbeelden hiervan zijn Iva Oa en African Holidays. Iva Oa - de nieuwe reisbeleving - Iva Oa heeft luxe een nieuwe betekenis gegeven die verder reikt dan louter materiële begrippen. Zij vinden dat echte luxe vooral wordt bepaald door de intensiteit van de beleving en de emoties die deze beleving bij ons oproept. Deze beleving en emoties creëren zij door middel van bijzondere ontdekkingen waarbij een beroep wordt gedaan op alle zintuigen van de reizigers. De rondreizen van Iva Oa zijn allemaal opgebouwd rond zes centrale thema s die als rode draad door uw reisverhaal lopen. Deze thema s zijn: Cultuur, Natuur, Safari, Volkeren, Welness en Keuken. Reizen met Iva Oa - Kleine, exclusief Nederlandstalige groepen (max. 18 tot 22 reizigers per reis). - Minimum aantal deelnemers: 2. - Nederlandstalige reisleiders. - 1 Brochure: Iva Oa de nieuwe reisbeleving met bestemmingen als: Thailand, China, Vietnam & Cambodja, India, Egypte, Zuid-Afrika, Argentinië, Peru, Mexico en Guatemala.

7 eizen You leave Africa, but Africa never leaves YOU! Een prachtige en indrukwekkende bestemming; het maken van een safari in één van de Nationale Parken en het spotten van de Big Five, de wijnroute bij Stellenbosch, de tuinroute met de mooie ruige kustlijn bij Plettenberg Bay en natuurlijk Kaapstad met zijn historie, zorgen ervoor dat Afrika een speciaal plekje in je hart krijgt. Maryse Kempers, Zevenbergen African Holidays - trouw aan kwaliteit - Deze Afrika specialist biedt zowel pakketreizen als à la cartereizen naar het Afrikaanse continent. Een reisorganisatie waarbij kwaliteit, advies en milieu de sleutelwoorden zijn voor het samenstellen van een geweldige reis. U heeft de keuze uit uiteenlopende soorten reizen, bestemmingen, vervoersmiddelen en accommodaties. Van de bekende tuinroute in Zuid-Afrika, een avontuurlijke Gorilla Trekking in Rwanda tot eilandhoppen op de Seychellen, er is altijd een rondreis die bij u past. Bij African Holidays speelt tijdens het samenstellen van uw droomvakantie de reputatie van de lokale organisatie, verzekerde aansprakelijkheid, kwaliteit van de voertuigen en de gidsen een grote rol. Kwaliteit op en top. African Holidays - Afrika specialist met reizen naar zuidelijk & oostelijk Afrika en de eilanden in de Indische oceaan (o.a. Botswana, Kenia, Tanzania, Mauritius, Mozambique, Namibië, Oeganda, Rwanda, Seychellen en Zuid- Afrika). - Diverse soorten rondreizen: individueel, groepsreizen, auto- en camperreizen, treinreizen en à la carte (op maat samengestelde reizen).

8 cruisen Onvergetelijk Cruisen Genieten van het goede leven aan boord Cruisen is een fenomeen dat nog vaak ten onrechte wordt bestempeld als saai en voor reizigers op latere leeftijd. Niets is echter minder waar. Op een cruiseschip ontbreekt het u aan niks. De meeste schepen zijn uitgerust met diverse restaurants, bars, beauty & wellness-faciliteiten, sportfaciliteiten, zwembaden en op de grotere schepen zelfs casino s en theaterzalen. Kortom genoeg faciliteiten voor jong én oud. Bijna iedere dag kunt u bij het aanmeren van het schip aan wal gaan en de meest uiteenlopende bestemmingen bezoeken. Op het schip kunt u hiervoor een van de vele excursies boeken of op eigen gelegenheid op avontuur gaan. Goed om te weten: Dagprijzen De meeste rederijen hanteren dagprijzen, gebaseerd op vraag en aanbod. Deze prijs wordt tevens nog beïnvloed door de dagelijkse wisselkoers van de dollar. Vaak staan er dan ook vanaf prijzen in cruisebrochures. Onze travelconsultants vragen graag de actuele prijzen voor u op, op basis van uw gewenste cruise en afvaartdatum. In- en ontscheping Bij het inschepen bij de cruiseterminal wordt u aan een van de balies ontvangen, uw reisdocumenten worden gecontroleerd (paspoort, visum, cruisevouchers en immigratieformulieren) waarna uw bagage aan boord naar uw hut/suite wordt gebracht. Een paar uur na aankomst vaart het schip doorgaans af. De laatste dag van de cruise kunt u na vertrek uit uw hut/suite in de lounge wachten tot u het schip kunt verlaten. Betalen aan boord van het schip De kosten van alle aankopen op het schip, uiteenlopend van excursies, aankopen in een van de boetiekjes tot aan drankjes (indien niet inclusief) worden op uw cruisecard bijgeschreven. Na de cruise wordt uw scheepsrekening automatisch per creditcard verrekend. Dineren Op grote schepen wordt het diner meestal in twee zittingen verdeeld om u van de gewenste service te kunnen voorzien. De vroege zitting is rond uur de late zitting om uur. Bij boeking kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Deze voorkeur is echter geen garantie aangezien de rederij de indeling bepaald. Excursies Uw cruiseschip meert regelmatig aan op de meest uiteenlopende bestemmingen. De excursies die u op het schip kunt boeken zijn van bijzonder goede kwaliteit en gericht om ervoor te zorgen dat u als gast de meest interessante bestemmingen te zien krijgt. Uiteraard bent u vrij om op eigen gelegenheid de bestemming verkennen. Enkele rederijen bieden op een aantal cruises gratis excursies aan. Rederijen Iedere rederij biedt een unieke combinatie van sfeer, inrichting van het schip, faciliteiten maar ook dresscode en luxe aan boord. Laat u informeren over de rederij die het beste bij u past.

9 SeaDream Yacht Club - it s yachting, not cruising - De ultieme luxe op zee. U verblijft aan boord van een klein cruiseschip met niet meer dan ca. 100 medepassagiers en 89 bemanningsleden. De sfeer aan boord is informeel en ongedwongen, maar wel van een luxe klasse, die op bijna geen ander schip te vinden is. Zo zijn er bijvoorbeeld geen kledingverplichtingen en kan u zich elegant maar casual kleden. De service is uitmuntend. De hutten zijn zeer compleet ingericht met een apart zit- en slaapgedeelte en u heeft de beschikking over 24 uur roomservice. Uiteraard kunt u ook dineren in het elegante en intieme restaurant, waar dagelijks exquise maaltijden worden geserveerd. De lounge, bibliotheek, pianobar, casino en de (water)sportfaciliteiten zullen hier ook niet ontbreken. SeaDream Yacht Club - Alle dranken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch zijn inbegrepen. - Kleine, op een jacht lijkende schepen met een zeer persoonlijke en uitmuntende service. - Middellandse Zee, Caribbean, Zuid-Amerika en Transatlantisch. Star Clippers - álles mag, niets moet - Een zeereis met een van deze schepen is vast en zeker een unieke ervaring in een luxe, gezellige, ongedwongen sfeer met een sportief accent. Als het weer het toelaat wordt er onder zeil gevaren waarbij u, indien u wilt, kunt helpen met het hijsen van de zeilen. Kijkt u liever toe, dan mag dat vanzelfsprekend ook. Vanaf het achtersteven van het zeilschip kunnen diverse watersporten worden beoefend waarbij u de hulp en service kan verwachten van het sportteam. Liever relaxen op het dek met een heerlijke cocktail in de hand kan natuurlijk ook. Zoals u zult verwachten treft u op een zeilschip een stuk minder entertainmentfaciliteiten aan als op een doorgaand cruiseschip. Toch probeert de bemanning u snel thuis te laten voelen en plezieren met bijvoorbeeld een livemuziek aan boord. Star Clippers - Vloot van 3 zeilschepen met nautische sfeer; Star Clipper, Star Flyer en Royal Clipper (laatste is grootste zeilschip te wereld). - Maaltijden in open zitting zonder vaste tafelreservering. - Veel watersportmogelijkheden vanaf het schip. - Middellandse Zee, Caribbean, Panamakanaal, Pacific (Frans Polynesië) en Azië. Royal Caribbean International - één en al beleving - Een cruise met Royal Caribbean is één en al beleving. Denkt u aan een combinatie van de gebruikelijke faciliteiten (casino, spa-center, theater, fitnesszaal) met unieke, ongewonere faciliteiten als een klimwand op het bovendek en schaatsen op echt ijs. Het allernieuwste schip van de vloot is zelf uitgerust met een heuse, nog nooit eerder vertoonde Flowrider dat het mogelijk maakt aan boord te surfen! Kortom een ideale rederij voor de actieve cruisers of om met uw kinderen te beleven. Royal Caribbean - 6 verschillende klasse schepen; Vision Family, Sovereign Family, Empress Of The Seas, Radiance Family, Voyager Family en Freedom Family. - Zeer veel faciliteiten aan boord zoals klimmuur, ijsbaan, mini golfbaan, volleybal- en basketbalveld. Het nieuwste schip is uitgerust met het eerste drijvende surfpark ter wereld, Flowrider genaamd. - Uitgebreide kinderprogramma s voor verschillende leeftijden. - Middellandse Zee, Noord-Europa, Caribbean, Alaska & alternatieve routes Noord & Zuid Amerika, Engeland en Canarische Eilanden.

10 c Wonderbaarlijke citybreaks Heeft u Parijs, Londen en Milaan al meerdere malen bezocht en wilt u eens iets anders? Op een steenworp afstand liggen unieke steden als Marrakech, Reykjavik, Berlijn en Caïro als alternatief voor de gewone citytrip. Marrakech Reykjavik De duizend-en-een-nachtsfeer in deze koningsstad zal u betoveren. Bij een bezoek aan de rode stad, zoals Marrakech wordt genoemd vanwege de kleur van de huizen, zult u genieten van de unieke sfeer. De omliggende bergen van het Hoge Atlas gebied vormen het prachtige decor van deze bruisende Berberstad. In de oude stad, de Medina, treft u vele monumenten en bezienswaardigheden. De Marokkaanse cultuur beleeft u op en top bij een bezoek aan het beroemde Djemaa el Fna plein. Elk moment van de dag wemelt het hier van de mensen. Van tandartsen en kappers in de ochtend tot slangenbezweerders en tientallen eetkraampjes s avonds. In het nieuwere gedeelte van Marrakech treft u het moderne leven aan; vaste prijzen, hotels en restaurants (naar westerse maatstaven) en golfmogelijkheden. De stad is ook een prima uitvalsbasis om prachtige excursies te maken naar bijvoorbeeld het Atlas-gebergte. Voor een uniek verblijf slaapt u in een van de vaak omgetoverde en compleet gerenoveerde riads in het centrum van de stad. Deze kleinschalige hotels (max. 10 kamers) zijn sfeervol, huiselijk en bijzonder verfijnd ingericht in Marokkaanse stijl. Uiteraard is uw kamer geheel voorzien van alle nodige luxe als badkamer met bad/douche en toilet. Afhankelijk van de Riad beschikt uw kamer tevens over airco. Reykjavik, de hoofdstad van IJsland, is een van de veiligste en schoonste steden ter wereld, met tal van bezienswaardigheden en omgeven door prachtige natuur. Niet ver verwijderd van de stad vindt u vulkanische velden, gletsjers, geisers en watervallen. Het Thingvellir Nationaal Park en het Gullfoss- en Geysirgebied zijn hier enkele voorbeelden van. Een onvergetelijke walvissafari of een avontuurlijke tocht te paard brengt u nog dichter bij de natuur. Ontspannen kunt u in de Blue Lagoon, een lagune met warm, mineraalrijk en geothermisch water welke zijn omgeven door zwarte lavavelden. De stad zelf is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. De mooiste bezienswaardigheden zijn de Hallgrímskerk (skyline dominerende kerk met magnifiek uitzicht), het Höfdi-huis (hier maakte Reagan en Gorbatsjov een einde aan de koude oorlog) en het Stjornarradshusid (het eerste stenen huis van IJsland). Het uitgaansleven in de stad trekt jong, hip en trendy publiek naar de drukbezochte pubs en dansgelegenheden. 10

11 itybreaks Marrakech heeft me betoverd. De kleuren, historische gebouwen en de wirwar van straatjes, mensen en winkeltjes maken de stad tot een sfeervolle citytrip-bestemming. Linda Martens, Zevenbergen Berlijn Caïro Ruim 18 jaar na de val van de Berlijnse muur is de stad hip, trendy en terug van weggeweest. Berlijn heeft met haar nieuwe identiteit een magische aantrekkingskracht op jong en oud. Of het nu gaat om een van de talloze musea, winkels of uitgaansgelegenheden, Berlijn is the place to be. Uiteraard vindt u het nodige terug van de geschiedenis van deze stad. Hoogtepunten zijn de Brandenburger Tor, Siegessäule, Checkpoint Charlie, Reichstag en Alexanderplatz. Of flaneer over de Kurfürstendamm, een van de belangrijkste boulevards van de stad (3,5 km lang). Ook mag u het bruisende uitgaansleven niet missen. Tussen de vele discotheken of een van de ruim 3000 cafés in Berlijn vindt u zeker iets naar uw gading. Tot in de late uurtjes kunt u hier genieten van de Duitse gemütlichkeit. Caïro is een van de fascinerendste steden ter wereld. De hoofdstad van Egypte, met ruim 16 miljoen inwoners, ligt op slechts 4 uur vliegen van Amsterdam en is een bijzonder alternatief voor de gewone citytrip. Laat u zich onderdompelen in de overblijfselen uit het oude Egypte. Een must zijn uiteraard het Egyptisch museum ( s werelds grootste egyptologisch museum) en de op de westelijke nijloever gelegen piramides van Gizeh (een van de 7 antieke wereldwonderen). Andere bezienswaardigheden als de Khan al-khalili bazar, Gayer-Anderson huis, de Citadel, het koptisch klooster Wadi El Natroun en schitterende moskeeën getuigen van een rijke, culturele geschiedenis. Geniet van het hectische straatbeeld met claxonnerende Egyptenaren, kleurrijke bazaars en trendy bars. Zoekt u liever rust? Kiest u dan voor één van de luxe hotels met uitzicht op de piramides. Het zal u aan niets ontbreken. Caïro biedt u een vervlochten combinatie van Afrikaans en Arabisch - oud en nieuw oost en west modern en traditioneel in één stad. Uniek en een bijzonder geschikte bestemming voor cultuurliefhebbers! 11

12 Scandinavië is, alhoewel veel mensen niet denken aan een vakantie in het noorden van Europa, een absolute topbestemming. Of u nu in de zomer of winter een vakantie in Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland boekt, er is altijd volop te zien, te doen en te beleven. Laura Gijbels, Zevenbergen Actieve vakanties Actieve vakanties Antarctica Het vijfde continent Altijd al een keer pinguïns, zeeluipaarden, zeeolifanten, zeeleeuwen en walvissen in het wild willen zien? Antarctica heeft het allemaal! Op dit vijfde continent vindt u tevens indrukwekkende ijsbergen, gletsjers en ijskappen, die voor een schitterend kleurenspectrum zorgen. Van al het ijs op de wereld ligt 90% op Antarctica. Ervaar al dit moois en ga mee op cruise-expeditie naar Antarctica! Tijdens een cruise-expeditie ontdekt u namelijk al dit moois. Per zodiak vaart u tussen de ijsbergen op zoek naar interessante dieren en maakt u tochten langs de ijsbergen in de fjorden. Ondertussen geniet u van alle luxe op de expeditieschepen. 12

13 Wintersport kan ook anders! Finland Denkt u eens aan een wintersportavontuur in karakteristiek lapland. Sneeuwzeker in de winter, skipas is vaak voordelig en in de rij staan bij de skilift is onbekend. Naast langlaufen, skiën en snowboarden zijn hier nog tal van andere sportieve activiteiten zoals rendier-, husky- en sneeuwscootersafari s, ijsvissen of maak een prachtige wandeling (met sneeuwschoenen) in de Scandinavische natuur. Dit alles in een landschap met besneeuwde bomen, absolute stilte en witte vlaktes. Even genoeg van de sneeuw?... een bezoek aan een rendierboerderij, een van de vele musea, een huskyfarm of het beroemde Santa Clause Village laten u kennismaken met de Lapse cultuur. Wanneer u na uw avonturen terugkomt in uw hotel kruipt u heerlijk bij het haardvuur om te relaxen onder het genot van een lekker glas wijn of warme kop koffie. In de avonden kunt u genieten van lokale gerechten, hete sauna s en als u geluk heeft een heldere hemel met het prachtige noorderlicht. Noord-Amerika Wintersport in het land van de onbegrensde mogelijkheden is met een woord fantastisch. Steeds meer Nederlanders maken de oversteek voor de poedersneeuw van uitstekende kwaliteit, pistes in alle soorten en maten, speciale parken voor snowboarders, goede accommodaties en après-ski mogelijkheden. Een unieke, onvergetelijke ervaring voor zowel de beginnende als de doorgewinterde wintersporter. U zult zich hier zeker thuis voelen door de vriendelijke, spontane en vooral gastvrije mensen die u met open armen ontvangen. Tijdens een afdaling over een van de lange, brede pistes komt u ogen te kort bij de aanblik van het prachtige natuurschoon. Bekende skigebieden in de VS zijn Aspen, Keystone en Jackson Hole. Uitgestrekte skigebieden in Canada vindt u onder andere in Banff, Whistler en Jasper. 13

14 Eilan Dromerige Eilanden Een verblijf op een eiland geeft u direct een vakantiegevoel. Alhoewel u zult denken dat veel van deze eilanden hetzelfde te bieden hebben, verschillen ze vaak in cultuur, sfeer en natuurschoon. Malediven Zanzibar & Mauritius Een van de bekendste eilanden archipels van de wereld is wel de Malediven. Een archipel van bijna 1200 koraaleilanden met witte zandstranden, wuivende palmen gelegen in de Indische Oceaan op gemiddeld 13 uur vliegen van Amsterdam. Door een rijk onderwaterleven van duizenden vissoorten, dolfijnen, walvissen, zeeschildpadden en veelkleurige koraalriffen zijn de Malediven een unieke duikbestemming. Dit in combinatie met de tropische omgeving en de vele verschillende luxueuze hotels (mét watervilla s/bungalows op palen) maken de Malediven tot een gewilde honeymoon-bestemming. Deze eilanden, gelegen ten oosten van het Afrikaanse vasteland, zijn zeer goed te combineren, als strandverlenging, met een van de rondreizen door Zuid-Afrika, Kenia en/of Tanzania. Maar ook als hoofdbestemming zijn het sublieme eilanden. Mauritius staat synoniem aan luxueus paradijs. Deze tropische tuin in de oceaan biedt, net als andere eilanden, een diversiteit aan hotels en resort maar van een ongekende kwaliteit. Het vulkanische eiland is ook prima te combineren met een rondreis op La Réunion, een iets kleiner eiland gelegen naast Mauritius. Dé ideale manier om twee eilanden beter te leren kennen. Het eiland Zanzibar, gelegen ten oosten van Tanzania, is mede door de vele specerijen op het eiland in de geschiedenis belangrijk geweest voor de handel. Stone Town, het historische centrum van de belangrijkste stad Zanzibar (genoemd naar het eiland), getuigt van dit turbulente verleden. Vandaag de dag is het eiland een bijzondere reisbestemming. 14

15 den De Malediven zijn kortweg het onovertroffen paradijs op aarde. Een op en top relaxvakantie in een verbluffend mooie omgeving. Niet voor niks een van de populairste honeymoonbestemmingen! Barbara Biesheuvel Teteringen Caribisch gebied Canarische Eilanden Witte stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmen en heerlijke temperaturen; hét beeld van de Caribische Eilanden. De eilanden hebben vaak geheel verschillende culturele achtergronden en karakters. Een ding hebben ze in ieder geval gemeen; stress is onbekend bij de lokale bevolking. Bekende toeristische eilanden zijn de ABC-eilanden, Dominicaanse Republiek, Cuba en Jamaica. Zoekt u iets exclusiefs in de Caraïbische zee dan kunt u terecht op een van de kleinere en onbekendere eilandjes als Martinique, Antigua, St. Barths en St. Lucia. U wordt hier omringd door ongerepte natuur, prachtige witte zand- en lavastranden en tropisch regenwoud. Er zijn grote verschillen in bereikbaarheid, prijs en kwaliteit. Voor wie niet ver weg wil om lekker in de zon te zitten kan ook heerlijk genieten op de Canarische Eilanden. Gran Canaria is en blijft een van de best bezochte eilanden binnen Europa. Zonzeker gedurende het hele jaar, mooie omgeving en een grote keuze uit verschillende hotels. Als u het alom bekende Playa del Inglés te druk vindt maar dit levendige centrum wel wil kunnen opzoeken is het nieuwe Costa Meloneras de uitkomst. Hier worden de meest luxueuze en nieuwe hotels van het eiland gebouwd. Daarnaast is de omgeving ideaal voor golfliefhebbers. Een bijzonder nieuwe regio op een bekende bestemming. Door het veelzijdige karakter van de diverse eilanden kunt u er ook voor kiezen een combinatiereis te maken van meerdere eilanden of een van de eilanden te combineren met het vaste land zoals Florida. Trouwplannen? Geef elkaar het ja-woord op een van deze prachtige eilanden. 15

16 Reizen op maat Brazilië is HOT! Breng een bezoek aan Rio de Janeiro, de overweldigende watervallen in Iquazu, de Pantanal mag niet ontbreken bij natuurliefhebbers. En dan natuurlijk mag de Amazone niet ontbreken in dit rijtje; aanschouw de meeting of the waters, alwaar de 2 rivieren samenkomen. Maar ook voor de sportieve vakantieganger is een buggytour over de duinen van Natal een aanrader! Reizen op maat U wilt op reis, niet in een gezelschap maar wel georganiseerd? Dit kan. Of het nu alleen een vlucht, een huurauto/camper en de eerste paar nachten is of de gehele trip. Onze travelconsultants stellen op basis van uw wensen een mooie reis voor u samen voor ieders budget. Zoals u van ons bent gewend doen wij dit zonder extra kosten. Service hoeft namelijk niks te kosten. Esther de Roos, Zevenbergen 16

17 Verenigde Staten De Verenigde Staten is een veelzijdig land bij uitstek, geschikt voor een individuele rondreis, standvakantie of citytrip op maat. Denkt u hierbij aan een strandverblijf in Florida waar u tevens een bezoek kunt brengen aan een van de vele Disney - en/of andere themaparken. Uiteraard verzorgen wij tevens graag voor u de entreetickets voor deze parken. The Keys, Miami en het nationale park The Everglades zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken in the sunshine state. Er is geen betere manier om dit immense continent te ontdekken dan door middel van een rondreis. Combineer de bruisende steden aan de westkust met de natuurpracht van de Rocky Mountains, de vele andere nationale parken in het mid-westen van de VS en de ultieme entertainmentstad Las Vegas. Of het nu een rondreis is van een week of een maand - van New York naar Los Angeles of Miami - de keuze is aan u. Legio mogelijkheden zijn er voor vervoer en accommodatie. Huurauto s zijn er in alle soorten en maten. Comfortabel en ruim aangezien het vervoersmiddel vrijwel onmisbaar en de basis is van een formidabele reis door de VS. Hotels, motels, villa s, resorts en lodges kunt u naar eigen wens combineren bij een rondreis per huurauto. De steeds populairder wordende motorhome kan hier uiteraard ook niet ontbreken in het aanbod. Zuid-Amerika De verschillende landen in Zuid-Amerika verschillen enorm van elkaar in cultuur en gewoontes, ieder land is anders. Ook voor dit uiteenlopende continent is op basis van uw wensen een reis samen te stellen. Onder andere reisorganisator Travel Trend biedt naast haar standaard programma de mogelijkheid om af te wijken van een standaard rondreis of te logeren in andere hotels. Een andere mogelijkheid is om uw bestaande standaard rondreis uit te breiden met een van de verschillende (meerdaagse) arrangementen. Breng bijvoorbeeld vanuit Rio de Janeiro in 5 dagen een bezoek aan Porto Paraty en Angra Dos Reis, vanuit Quito een dagexcursie naar Mindo Cloud Forest of vanuit Cuzco een kampeertrektocht naar Machu Picchu. 17

18 Pure luxe Pure Luxe Pure luxe vindt u in elke uithoek van de wereld. Verschillende reisorganisaties selecteren jaarlijks de beste accommodaties op basis van hoog gestelde eisen die ook u als klant van deze organisaties mag verwachten. Alleen het allerbeste ter wereld wordt door hun aangeboden. Emotions - verrassend, inspirerend en fascinerend - Emotions biedt het allerbeste van de wereld aan gastvrijheid, exclusiviteit, privacy en luxe op maat in vijf continenten. De top op het gebied van resort hotels, safari camps, cruises, treinen en rondreizen. Telkens met zorg uitgekozen, afgestemd op de persoonlijke wensen en eisen van de reizigers. En dus altijd uniek. 5 emoties vertegenwoordigen de vijf werelddelen vol bijzondere reizen: Inspiration Afrika, Fascination Australië & Nieuw-Zeeland, Desire Azië, Enthusiasm Amerika & Caribbean, Surprise Europa. Emotions inspireert u bij het kiezen van uw volgende reisdoel en helpt uw verlangens werkelijkheid te laten worden. Emotions - Selecteert reisbureaus om emotionsreizen te mogen verkopen. Thomas Cook Travel Shop Pelikaan Reizen is reeds geselecteerd. - Gespecialiseerd in maatreizen. - 5 emoties vertegenwoordigen 5 werelddelen. Emotions biedt veel diverse bestemmingen en soorten reizen over de hele wereld. 18

19 Odysseus - deluxe travel collection Odysseus wordt al jaren gerespecteerd om zijn objectiviteit en kennis bij het selecteren van de beste en meest charmante luxehotels, safari s, rondreizen en cruiseschepen, waar ook ter wereld. Met de grootste nauwkeurigheid zijn de 11 Odysseus brochures gevuld met de breedste waaier kwaliteitshotels wereldwijd. De kernbegrippen van een Odysseus reis zijn: individueel maatwerk, kwaliteit, persoonlijke service, betrouwbaarheid en unieke belevenissen. Dit is waarom een hotel alleen door Odysseus wordt aangeboden als het aan hun hoge eisen voldoet. Aangezien Odysseus ieder hotel heeft bezocht hebben zij een eigen sterren beoordelingssysteem, dit aangezien de officiële hotelclassificaties gezien de normen per land teveel verschillen brochures op bestemmingsniveau en soort reis: Midden-Oosten, Afrika, Circuits (rondreizen), Cruises, Wellness, Citybreaks, Turkije Griekenland, Italië, Frankrijk Spanje Portugal, Worldwide en Over the top luxury. - Odysseus is een volledig onafhankelijke reisorganisatie en biedt u daardoor enkel objectieve informatie. - Vluchten met lijndiensten waardoor keuze vertrek- en aankomsttijden mogelijk is. 19

20 Japan is een land van tegenstellingen. Modern en authentiek tegelijk. In het voorjaar en najaar kunt u nog meer genieten van de bijzondere natuur en dit is dan ook een ideale reisperiode. Een must tijdens uw reis door Japan is de vismarkt in Tokyo! Josepha Willemsen Zevenbergen Nieuwe bestemming Nieuwe bestemmingen Ieder jaar zoeken reizigers een nieuwe, ongewone en vooral onbekende bestemming om naar af te reizen. Ook wij zien jaarlijks de vraag naar verschillende bestemmingen toenemen zoals bijvoorbeeld Namibië, Japan en Dubai. 20

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

BOX 53/54/55. Deze 3dvd-box verschijnt in juni en neemt de kijker mee op een treinreis door o.a. Zwitserland, Groot-Brittannië en Duitsland.

BOX 53/54/55. Deze 3dvd-box verschijnt in juni en neemt de kijker mee op een treinreis door o.a. Zwitserland, Groot-Brittannië en Duitsland. RAIL AWAY Al meer dan 20 jaar is de serie Rail Away een begrip onder treinliefhebbers. De eerste uitzending vond plaats op 6 januari 1996 en sindsdien zijn er 25 seizoenen met meer dan 180 afleveringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Travel Specialist September 2010

Nieuwsbrief Travel Specialist September 2010 Nieuwsbrief Travel Specialist September 2010 Lien afwezig van 18 sept. t/m 3 okt. i.v.m. studiereis Australië, Fiji. Onlangs diende de unieke kans zich aan om mee te mogen op een studiereis naar Australië,

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

Actief & Avontuurplein. (Hal 2) Suriname, kleurrijke grond! Verre Reizen is voor iedereen! (FOX) Tips & Trucks voor betere vakantiefoto s (Canon)

Actief & Avontuurplein. (Hal 2) Suriname, kleurrijke grond! Verre Reizen is voor iedereen! (FOX) Tips & Trucks voor betere vakantiefoto s (Canon) woensdag 9 januari Hong Landelijk Toerisme en wandelen in Gran Canaria Ruzie met een neushoorn in Zuid-Afrika Schotland per trein Verre Reizen is voor iedereen! Fietsavontuur Europa met kinderen (Europa

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring!

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Dialysevakanties & dialysecruises Agenda 1) Wie zijn wij? 2) Wat kunnen wij voor u betekenen? 3) Waarom uw dialysevakantie bij Santé Reizen

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder 12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder Hieronder 12 bijzondere, gezinsvriendelijke woningen van HomeExchange: Frankrijk Seignosse Dit Baskische huis in Landes- stijl ligt pal aan het strand. Het

Nadere informatie

Thomas Cook Travel Shop Reizen Dehaene. Bruggestraat 31 B 8930 Menen Tel 056 51 76 70 Fax 056 51 22 51 reizen.dehaene@telenet.be

Thomas Cook Travel Shop Reizen Dehaene. Bruggestraat 31 B 8930 Menen Tel 056 51 76 70 Fax 056 51 22 51 reizen.dehaene@telenet.be Jullie hebben trouwplannen Gefeliciteerd! Donderdag 26 november waren wij present op de Workshop Trouwen in Wevelgem. Aangezien wij daar veel vragen kregen naar bestemmingen en soorten reizen, willen wij

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

LAND WERELDDEEL VIDEOREPORTAGES VLAANDEREN VAKANTIELAND

LAND WERELDDEEL VIDEOREPORTAGES VLAANDEREN VAKANTIELAND LAND WERELDDEEL VIDEOREPORTAGES VLAANDEREN VAKANTIELAND Algerije http://www.een.be/programmas/vlaanderen-vakantieland/nic-de-oases-van-de-sahara http://www.een.be/programmas/vlaanderen-vakantieland/nic-tussen-de-kamelen-algerije

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

MSC DIVINA 8 dagen 7 nachten. Cruise naar Jamaica, Kaaiman Eilanden, Mexico & de Bahama s. Vertrek vanuit Miami

MSC DIVINA 8 dagen 7 nachten. Cruise naar Jamaica, Kaaiman Eilanden, Mexico & de Bahama s. Vertrek vanuit Miami ONTDEK DE CARIBBEAN MET MSC CRUISES & ONTVANG EEN GRATIS ALLINCLUSIVE DRANKPAKKET EN WIFI! Bekend om haar weelderige ongerepte natuur, de warmte van haar volkeren en de juwelen van de koloniale architectuur.

Nadere informatie

Noem de letters H t/m J en zeg welke oceaan het is. H = de Grote Oceaan (Stille Oceaan), I = de Atlantische Oceaan, J = de Indische Oceaan

Noem de letters H t/m J en zeg welke oceaan het is. H = de Grote Oceaan (Stille Oceaan), I = de Atlantische Oceaan, J = de Indische Oceaan Thuistopo. Noem de letters A t/m G en zeg welk werelddeel het is. A = Noord-Amerika, B = Europa, C = Azië, D = Zuid-Amerika, E = Afrika, F = Australië, G = Zuidpool/Antarctica Noem de letters H t/m J en

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Style in maroc. www.styleinmaroc.nl

Style in maroc. www.styleinmaroc.nl Style in maroc www.styleinmaroc.nl style in travel Vakanties op maat naar het authentieke Marokko Ervaar de woestijn vanaf een kamelenrug en verdwaal in de smalle straatjes van de medina palmoases, vriendelijke

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de MS Eurodam, het eerste schip van de Holland America Line in de signature klasse, het is 285 meter

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N

A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N A V O N T U U R L I J K R E I Z E N I N N O O R W E G E N zeilen boven de poolcirkel midzomernachtzon wandelen op de lofoten noorderlicht walvisreizen Reisprogramma 2016 NOORS AVONTUUR Een actieve vakantie

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

20 jaar Avitour. Bedankt!

20 jaar Avitour. Bedankt! NEWSLETTER EEN WOORDJE VOORAF 20 jaar Avitour Bedankt! Avitour Newsletter nr 22 / Juli, Aug, Sept. 2012 1 N I E U W B I J A V I T O U R 20 jaar Avitour, dat vieren we! Onze groep heeft zijn 20-jarig bestaan

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Verre reizen maken zonder te vliegen

Verre reizen maken zonder te vliegen Verre reizen maken zonder te vliegen Heeft u ook altijd een verre reis willen maken maar wil u lange vluchten vermijden? Cunard biedt verschillende cruises aan naar de Caraïben, New York en Canada die

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 AMSTERDAM - Bij jongerenreizen wordt vaak het beeld opgeroepen van funvakanties op massabestemmingen zoals Chersonissos of Lloret de Mar. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

De eerste winterbrochures van Thomas Cook liggen in de rekken

De eerste winterbrochures van Thomas Cook liggen in de rekken De eerste winterbrochures van Thomas Cook liggen in de rekken Dit jaar geen favourites brochures meer bij Thomas Cook, maar ineens het volledige winteraanbod vliegvakanties beschikbaar nog voor de start

Nadere informatie

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Curacao Altijd al naar Curaçao willen reizen, maar staat de lange vlucht of de reissom u tegen? Zet deze gedachten even opzij! Het klinkt erg cliché, maar u stelt zich

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek elke zondag 22 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Ontdek de parel van Frans-Polynesië

Ontdek de parel van Frans-Polynesië Ontdek de parel van Frans-Polynesië DOMPEL JE VOLLEDIG ONDER IN DE PARADIJSELIJKE SCHOONHEID VAN 118 ONGEREPTE EILANDEN. LAAT JE VERLEIDEN DOOR DE TROPISCHE TEMPERATUREN, EINDELOZE STRANDEN EN KRISTALHELDER

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren en spectaculair vuurwerk. Verken

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika on a budget. Selfdrive. Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika on a budget Johannesburg Panoramaroute Kruger NP Swaziland Saint Lucia Drakensbergen Verken de Blyde River Canyon, de Rondavels, God's Window en Bourke Luck s Potholes

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Desert Trail Mongolia

Desert Trail Mongolia Desert Trail Mongolia 13 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Binnen-Mongolië Profiel Per woestijnschip met zadel Over zandduinen en langs schatten van een rijk verleden Zinderende landschappen

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN BIJZONDER WATERSPORTCENTRUM It Sailhûs is een watersportaccommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige

Nadere informatie

Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be

Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be Dromerige 16-daagse reis waarvan 13 dagen Hawaii Cruise van 20 april tot 6 mei

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie