De feitelijke omschrijving van de aangeboden appartementen staat op de website.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De feitelijke omschrijving van de aangeboden appartementen staat op de website."

Transcriptie

1 ALGEMENE INFORMATIE Lloydtoren te Rotterdam Veilingvoorwaarden De veiling vindt plaats onder de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2013 (AVVI 2013) voor zover daarvan in de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken. De AVVI 2013 en de bijzondere voorwaarden zijn in te zien op de website en op te vragen bij de notaris. Executant / verkoper FGH Bank N.V. Notaris De veiling vindt plaats ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Van der Stap Notarissen B.V. Contactpersonen bij Van der Stap Notarissen B.V. zijn de heer mr. M.R.H. Krans en mevrouw drs. C.M.P. Poppelaars, telefoon: , veiling@vdstap.com. Makelaar Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. is als makelaar bij de veiling betrokken. Contactpersoon bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. is de heer M.F. Schol RT, telefoon: , m.schol@ooms.com. Website De website van BOG-Auctions: Objecten De feitelijke omschrijving van de aangeboden appartementen staat op de website. Er zullen 4 veilingen plaatsvinden: 1. de veiling van de woning met index 556, Lloydkade 855 (bouwnummer 386), tezamen met parkeerplaats met index 100, de garagebox met index 116 en de berging met index 590; 2. de veiling van de woning met index 557, Lloydkade 853 (bouwnummer 385), tezamen met de parkeerplaats met de indices 103 en 102 en de berging met index 591; 3. alle op de website vermelde indices met uitzondering van de indices vermeld onder 1 en 2; 4. alle op de website vermelde indices. Informatie Alle door de executant of door de executant ingeschakelde derden, waaronder begrepen de notaris en makelaar, beschikbaar gestelde informatie is in te zien op de website.

2 Complex Bij de Vereniging van Eigenaars (VvE) is navraag gedaan over de achterstanden en na ontvangst van de opgaven zullen deze op de website worden geplaatst. De VvE heeft de mogelijkheid om de uit deze opgaven blijkende achterstand over het ten tijde van de juridische levering lopende en het voorgaande boekjaar op de koper te verhalen. De contouren van de gebouwen waarop het appartementsrecht met index 6 het uitsluitend recht van gebruik geeft zijn gewijzigd. In verband hiermede is de bij de hoofdsplitsing behorende splitsingstekening gerectificeerd. De bij de ondersplitsingen behorende splitsingstekeningen moeten nog dienovereenkomstig gewijzigd casu quo gerectificeerd worden. Niet alle te vestigen beperkte rechten voor nutsvoorzieningen zijn gevestigd. BTW / overdrachtsbelasting Volgt Bezichtiging Voor eventuele bezichtiging wordt verwezen naar informatie van de makelaar. Huur Een aantal appartementsrechten is verhuurd. Op de website is de informatie geplaatst die de verkoper bekend is omtrent de verhuur. Op grond van de veilingvoorwaarden staat de verkoper er niet voor in dat er: - geen huur vooruit is betaald; - afwijkende afspraken zijn en worden gemaakt tussen de verhuurder en de huurders; - beslag is of wordt gelegd op een of meer rechten uit hoofde van de huurovereenkomst; en/of - een of meer rechten uit hoofde van de huurovereenkomst zijn verpand. Bovendien heeft de koper geen aanspraak jegens de verkoper uit hoofde van op het moment van juridische levering door de huurder reeds voldane servicekosten of BTW. Slechts een huurtermijn die betrekking heeft op een periode na de juridische levering én die door de verkoper is ontvangen, komt in aanmerking voor verrekening en dan uitsluitend voor het gedeelte dat betrekking heeft op de periode na de juridische levering. Onderhandse verkoop Een onderhandse bieding dient gericht te zijn aan Van der Stap Notarissen B.V. en dient uiterlijk 15 januari 2014 om 24:00 uur door Van der Stap Notarissen B.V. te zijn ontvangen. Een onderhandse bieding dient te worden uitgebracht door middel van rechtsgeldige ondertekening van het formulier voor het uitbrengen van een onderhandse bieding, welk formulier op de website staat.

3 Om aan te tonen dat hij aan zijn financiële verplichting uit hoofde van de veiling kan voldoen, dient de bieder 2.500,00 als waarborgsom aan de Van der Stap Notarissen B.V. te betalen, welke borg uiterlijk 15 januari 2014 om 24:00 uur door Van der Stap Notarissen B.V. dient te zijn ontvangen. Van der Stap Notarissen B.V. betaalt de waarborgsom van 2.500,00 terug aan de bieder indien en zodra vaststaat dat de verkoper het bod van de bieder niet heeft geaccepteerd. Als de executant een onderhandse bieding accepteert, komt tussen de bieder en de verkoper een koopovereenkomst tot stand conform de op de website geplaatste onderhandse koopovereenkomst. De koper dient binnen 2 dagen nadat de verkoper zijn onderhandse bieding heeft geaccepteerd, een waarborgsom van 10% van de koopsom aan Van der Stap Notarissen B.V. te betalen. De koper kan in plaats van het storten van een waarborgsom ook een originele bankgarantie voor hetzelfde bedrag laten stellen door een kredietinstelling met een vergunning als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht, welke bankgarantie overigens dient te voldoen aan de daaraan in de veilingvoorwaarden gestelde voorwaarden. De onderhandse koopovereenkomst wordt gesloten onder ontbindende voorwaarde van tijdige betaling van de waarborgsom. Als de koper de waarborgsom niet tijdig voldoet, kan de verkoper de onderhandse koopovereenkomst ontbinden. In dat geval zal de onderhandse koopovereenkomst niet ter goedkeuring aan de voorzieningenrechter worden voorgelegd en zal de hieronder bedoelde veiling doorgang vinden. Conform de veilingvoorwaarden komen uitsluitend voor rekening van de koper de volgende kosten: - de verschuldigde overdrachtsbelasting; - het notariële honorarium gelijk aan ,00, de daarover verschuldigde kantoorkosten (6%) en de over beide verschuldigde BTW; - de kosten van aanzegging door de deurwaarder: 713,30 exclusief BTW; - de kosten voor het opvragen van informatie bij de gemeente: 342,50, exclusief BTW; - de kosten van kadastrale recherches en opvragen van titels bij het Kadaster: 4.400,00, exclusief BTW; - het kadastrale recht: 193,00 (tarief 2014); - de advertentie- en marketingkosten: ,00, exclusief BTW; - de kosten van publicatie op veilingnotaris: 335,00, exclusief BTW; - de kosten van het veilinghuis: 750,00, exclusief BTW; - een bedrag gelijk aan de wettelijke rente (voor niet-handelstransacties, momenteel 3%) over de koopsom vanaf de dag van goedkeuring van de onderhandse koopovereenkomst door de voorzieningenrechter tot en met de dag van betaling van de koopsom; - het notariële honorarium voor de op verzoek van koper afgegeven eerste grosse: 180,00, exclusief BTW - de over het betreffende gedeelte van de koopsom verschuldigde BTW. Het risico van de appartementsrechten gaat over op de koper met ingang van de dag van goedkeuring van de onderhandse koopovereenkomst door de voorzieningenrechter. De koper is verplicht de appartementsrechten met ingang van die dag te verzekeren.

4 De koopprijs en alle overige door de koper verschuldigde bedragen dienen uiterlijk 6 weken na de dag van goedkeuring van de onderhandse koopovereenkomst door de voorzieningenrechter te worden voldaan. Veiling De veiling van de appartementsrechten vindt plaats op 30 januari 2014 vanaf 9.30 uur via de website en via de computers in de veilingzaal gelegen aan de Kryptonweg 8 te Amersfoort. Eenieder die wil bieden, dient, om aan te tonen dat hij aan zijn financiële verplichting uit hoofde van de veiling kan voldoen, 2.500,00 als waarborgsom aan Van der Stap Notarissen B.V. te betalen, welke waarborgsom uiterlijk 29 januari 2014 om 12:00 uur door Van der Stap Notarissen B.V. dient te zijn ontvangen. Van der Stap Notarissen B.V. betaalt de waarborgsom van 2.500,00 terug aan de bieder: - als de bieder niet het hoogste bod heeft uitgebracht: op 31 januari 2014; - als de bieder wel het hoogste bod heeft uitgebracht, maar de verkoper niet aan hem heeft gegund: na afloop van het recht van beraad. De inzetter heeft geen recht op een inzetpremie. Een bieder op de veiling dient zich conform de veilingvoorwaarden te registreren. Op de website staat ook de procedure van registratie beschreven. De termijn voor het recht van beraad eindigt 6 februari Conform de veilingvoorwaarden komen uitsluitend voor rekening van de koper de volgende kosten: - de verschuldigde overdrachtsbelasting; - het notariële honorarium gelijk aan ,00, de daarover verschuldigde kantoorkosten (6%) en de over beide verschuldigde BTW; - de kosten van aanzegging door de deurwaarder: 713,30 exclusief BTW; - de kosten voor het opvragen van informatie bij de gemeente: 342,50, exclusief BTW; - de kosten van kadastrale recherches en opvragen van titels bij het Kadaster: 4.400,00, exclusief BTW; - het kadastrale recht: 193,00 (tarief 2014); - de advertentie- en marketingkosten: ,00, exclusief BTW; - de kosten van publicatie op veilingnotaris: 335,00, exclusief BTW; - de kosten van het veilinghuis: 2.000,00, exclusief BTW; - een bedrag gelijk aan de wettelijke rente (voor niet-handelstransacties, momenteel 3%) over de koopsom vanaf de dag van gunning tot en met de dag van betaling van de koopsom; - het notariële honorarium voor de op verzoek van koper afgegeven eerste grosse: 180,00, exclusief BTW - de over het betreffende gedeelte van de koopsom verschuldigde BTW. Het risico van de appartementsrechten gaat over op de koper met ingang van de dag van de gunning. De koper is verplicht de appartementsrechten met ingang van die dag te verzekeren.

5 De koper dient een waarborgsom van 10% van de koopsom aan Van der Stap Notarissen B.V. te betalen. De koper kan in plaats van het storten van een waarborgsom ook een originele bankgarantie voor hetzelfde bedrag laten stellen door een kredietinstelling met een vergunning als bedoeld in de Wet op het financieel toezicht, welke bankgarantie overigens dient te voldoen aan de daaraan in de veilingvoorwaarden gestelde voorwaarden. De verschuldigde overdrachtsbelasting en waarborgsom dienen uiterlijk 3 dagen na de dag van de gunning te worden voldaan. De koopprijs en alle overige door de koper verschuldigde bedragen dienen uiterlijk 6 weken na de gunning te worden voldaan. Rekeningnummer derdengeldenrekening Van der Stap Notarissen B.V. Het rekeningnummer van de derdengeldenrekening van Van der Stap Notarissen B.V. is (ABN AMRO Bank N.V. swiftcode ABNANL2A IBANcode NL43ABNA ) ten name van Derdengelden Van der Stap Notarissen B.V. Bij iedere overboeking dient het kenmerk "16069" vermeld te worden. Eventuele tegenstrijdigheid Bij eventuele tegenstrijdigheid tussen deze algemene informatie en de veilingvoorwaarden prevaleert het bepaalde in de veilingvoorwaarden.

Dossiernummer: Mk/kp 15894 - Industriestraat 6-22 te Numansdorp

Dossiernummer: Mk/kp 15894 - Industriestraat 6-22 te Numansdorp Dossiernummer: Mk/kp 15894 - Industriestraat 6-22 te Numansdorp Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Dossiernummer: 15828 VS/pm - Stammerkamp 15-17 te Diemen

Dossiernummer: 15828 VS/pm - Stammerkamp 15-17 te Diemen Dossiernummer: 15828 VS/pm - Stammerkamp 15-17 te Diemen Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing

Nadere informatie

Dossiernummer: 15774 KP/pm

Dossiernummer: 15774 KP/pm Dossiernummer: 15774 KP/pm Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing te verklaren de Algemene Veilingvoorwaarden

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Kadedijk 85 te 4793 RP Fijnaart ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan

Nadere informatie

Populierweg CP Maastricht

Populierweg CP Maastricht Populierweg 71 6222 CP Maastricht Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Een perceel grond met woonhuis en tuin woonhuis met tuin Kadastrale

Nadere informatie

Dossiernummer: 17600 VS/pm

Dossiernummer: 17600 VS/pm Dossiernummer: 17600 VS/pm VEILINGVOORWAARDEN een perceel (tuinbouw)grond met de daarop staande loods en restanten van kassen, verharding, ondergrond en erf gelegen aan Den Adelszwet bij nr 8 te Rijsenhout

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN CAPITTENWEG ONGENUMMERD TE BLARICUM

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN CAPITTENWEG ONGENUMMERD TE BLARICUM BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN CAPITTENWEG ONGENUMMERD TE BLARICUM Omschrijving Registergoed een perceel landbouwgrond, gelegen aan de Capittenweg te Blaricum, kadastraal bekend gemeente Blaricum sectie

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN perceel grond gelegen aan de Meppelerweg (ongenummerd) te Steenwijk

VEILINGVOORWAARDEN perceel grond gelegen aan de Meppelerweg (ongenummerd) te Steenwijk Dossiernummer: 17180 Mk vs VEILINGVOORWAARDEN perceel grond gelegen aan de Meppelerweg (ongenummerd) te Steenwijk Op zestien april tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf - Hendrik

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Bergse Rechter Rottekade 1 te Rotterdam

VEILINGVOORWAARDEN Bergse Rechter Rottekade 1 te Rotterdam Dossiernummer: 17686 VS/ddj VEILINGVOORWAARDEN Bergse Rechter Rottekade 1 te Rotterdam Op tweeëntwintig oktober tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Olaf ---- Ansgar Joseph Hermanus Smit, hierna

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam)

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam) BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VOOR INTERNET (Zuiddijk 7 en 7A te Zaandam) het bedrijfspand met ondergrond en verder aan- en toebehoren, plaatselijk bekend te 1501 CA Zaandam, Zuiddijk 7 en 7A, kadastraal

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Rooijakkersstraat 2A te Eindhoven

VEILINGVOORWAARDEN Rooijakkersstraat 2A te Eindhoven Dossiernummer: 17225 VS/pm VEILINGVOORWAARDEN Rooijakkersstraat 2A te Eindhoven Op negentien maart tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Meindert ------ Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam:

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR H.W.J.M. POLDERMANS FORMULIER S.V.P.

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Dokweg 1 te Lelystad

VEILINGVOORWAARDEN Dokweg 1 te Lelystad Dossiernummer: 16724 KP/pm VEILINGVOORWAARDEN Dokweg 1 te Lelystad Op drie juli tweeduizend veertien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf ------ Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: --------------------------------------------------

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Gendijk 2 te Neer

VEILINGVOORWAARDEN Gendijk 2 te Neer Dossiernummer: 16979 VS/pm VEILINGVOORWAARDEN Gendijk 2 te Neer Op eenentwintig november tweeduizend veertien verscheen voor mij, mr. ------- Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: -------------------------------

Nadere informatie

Weissenbruchstraat 41, 3314 TW DORDRECHT (39628)

Weissenbruchstraat 41, 3314 TW DORDRECHT (39628) Weissenbruchstraat 41, 3314 TW DORDRECHT (39628) Appartement Adres: Weissenbruchstraat 41 3314 TW DORDRECHT mr. P.A.M. Tjon Sien Kie het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling 2014.008405.01 1 Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.J.J. VAN TIENEN FORMULIER

Nadere informatie

Hoofdstraat ET Landgraaf

Hoofdstraat ET Landgraaf Hoofdstraat 302 6372 ET Landgraaf Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Woonhuis met ondergrond, tuin en verdere toebehoren, plaatseljk bekend

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Haambroekweg 3 te Swalmen

VEILINGVOORWAARDEN Haambroekweg 3 te Swalmen Dossiernummer: 17597 MK/vs VEILINGVOORWAARDEN Haambroekweg 3 te Swalmen Op dertig oktober tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: --------------------------------------------------

Nadere informatie

Pijlkruid 10 te Elburg

Pijlkruid 10 te Elburg Pijlkruid 10 te Elburg Voerman Garantiemakelaars Omschrijving Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 4 oktober 2017 bij inzet en afslag vanaf 9.30 uur, via het

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Bleijerheiderstraat 74 6462 AL Kerkrade Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 19 NOV 2008 Objectomschrijving Een perceel grond met het daarop gelegen half vrijstaande

Nadere informatie

Wijenburg 5, 5655EV EINDHOVEN (41050)

Wijenburg 5, 5655EV EINDHOVEN (41050) Wijenburg 5, 5655EV EINDHOVEN (41050) Woonhuis Wijenburg 5 te 5655 EV Eindhoven het woonhuis met verdere aanhorigheden, ondergrond en tuin, plaatselijk bekend als Wijenburg 5 te 5655 EV Eindhoven Veilinginfo

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK

KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK CONCEPT Dossiernummer: Mk/kp 16069 KOOPOVEREENKOMST OP GROND VAN ARTIKEL 3:268 LID 2 BURGERLIJK WETBOEK Lloydtoren te Rotterdam De ondergetekenden: 1. FGH Bank N.V., een naamloze vennootschap, gevestigd

Nadere informatie

Drie appartementen met bergingen gelegen in Zeist

Drie appartementen met bergingen gelegen in Zeist Online executieveiling Drie appartementen met bergingen gelegen in Zeist Adres Laan van Vollenhove 868, 960 en 994 te Zeist Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Keizersgracht 269 te Amsterdam

VEILINGVOORWAARDEN Keizersgracht 269 te Amsterdam Dossiernummer: 16155 VS/pm VEILINGVOORWAARDEN Keizersgracht 269 te Amsterdam Op vierentwintig december tweeduizend dertien verscheen voor mij, mr. --------- Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam:

Nadere informatie

Venebosweg 10 te Ossenzijl

Venebosweg 10 te Ossenzijl Venebosweg 10 te Ossenzijl Omschrijving Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 8 november 2017 bij inzet en afslag vanaf 14:00 uur, via het internetplatform van

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Nijverheidsweg 7 te Stein

VEILINGVOORWAARDEN Nijverheidsweg 7 te Stein Dossiernummer: 17785 KP/pm VEILINGVOORWAARDEN Nijverheidsweg 7 te Stein Op éénentwintig januari tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert - Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: ------------------------------------------

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Westhavenkade 35 3131 AD Vlaardingen Bedrijfsruimte Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 14 JAN 2009 Objectomschrijving Een perceel grond met het daarop gelegen horecapand

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Percelen grond aan de Brimweg en een perceel grond aan de Heistraat te Someren vastgesteld door een waarnemer van mevrouw mr. I.M.B. Balvert, notaris te Utrecht op 30 juli

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Broekstraat hoek Tuindersweg te Belfeld Deze bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden zijn

Nadere informatie

Veilingobject Chatelainplein 17 Echt

Veilingobject Chatelainplein 17 Echt Woonoppervlakte 125 m 2 Veilingobject Chatelainplein 17 Echt ALGEMEEN Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 11 oktober 2017 bij inzet en afslag vanaf 14:00 uur,

Nadere informatie

SCHATTING KOSTEN EXECUTORIALE VERKOOP VIA INTERNET Van: Westeinde 10 te Waalwijk Opgave per: 11 januari 2016

SCHATTING KOSTEN EXECUTORIALE VERKOOP VIA INTERNET Van: Westeinde 10 te Waalwijk Opgave per: 11 januari 2016 SCHATTING KOSTEN EXECUTORIALE VERKOOP VIA INTERNET Van: Westeinde 10 te Waalwijk Verantwoording kostenopave De notaris geeft hieronder een opgave per voormelde datum van de door koper verschuldigde kosten

Nadere informatie

Financiële informatie

Financiële informatie Financiële informatie huuropbrengst: Spuistraat 98-bg (winkel) Spuistraat 98-I (wonen) Spuistraat 98-II (wonen) Kale huur per maand Watergeld per maand Servicekos ten per maand BTW 21% Totaal per maand

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN De Kring 14 te 7891 TE Klazienaveen

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN De Kring 14 te 7891 TE Klazienaveen BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN De Kring 14 te 7891 TE Klazienaveen ARTIKEL 6. ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover

Nadere informatie

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van:

t.o.v. één der notarissen van Van Heeswijk Notarissen N.V. te Rotterdam, van: Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 16 september 2016 bij inzet en afslag vanaf 11.10 uur via het internetplatform van BOG Auctions (www.bog-auctions.com) t.o.v.

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Spoordonkseweg 30 te Oirschot

VEILINGVOORWAARDEN Spoordonkseweg 30 te Oirschot Dossiernummer: VS/aj/17310 VEILINGVOORWAARDEN Spoordonkseweg 30 te Oirschot Op dertig oktober tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: --------------------------------------------------

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden. (Voltastraat 13, 17 en 21 te Zevenaar)

Veilingvoorwaarden. (Voltastraat 13, 17 en 21 te Zevenaar) Veilingvoorwaarden (Voltastraat 13, 17 en 21 te Zevenaar) a. het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend als Voltastraat

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fa 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.R.H. KRANS FORMULIER S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Dossiernummer: VS/pm

Dossiernummer: VS/pm Dossiernummer: 17486 VS/pm VEILINGVOORWAARDEN een perceel grond gelegen aan de Ruytersweg(ongenummerd) te Echt een perceel grond gelegen aan de Eckbergweg(ongenummerd) te Susteren Op acht september tweeduizend

Nadere informatie

- 1 - KOPIE / ch

- 1 - KOPIE / ch - 1 - ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN ------------------------------------------ Deze openbare verkoop zal worden gehouden - voor zover daarvan bij -- de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken - onder

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Bosweg te Venray

VEILINGVOORWAARDEN Bosweg te Venray Dossiernummer: 18220 KP/pm VEILINGVOORWAARDEN Bosweg 46-48 te Venray Op éénentwintig juni tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert ---- Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: -----------------------------------------

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 28 april 2015 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 28 april 2015 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/CB/18522901 5156268/40065428 Vastgesteld 23 april 2015 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 28 april 2015 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 10 juni 2016 voor mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, ter publicatie.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 10 juni 2016 voor mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, ter publicatie. Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 10 juni 2016 voor mr. F. Stroucken, notaris te Amsterdam, ter publicatie. ARTIKEL 1. REGISTERGOEDEREN 1. het winkelpand met ondergrond en

Nadere informatie

7 januari 2016 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat

7 januari 2016 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat Zeijerveen, Jan wittestraat EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen

Nadere informatie

SCHATTING KOSTEN EXECUTORIALE VERKOOP VIA INTERNET Van: Rode Brugstraat 3, 5 en 7 te Oisterwijk Opgave per: 23 september 2016

SCHATTING KOSTEN EXECUTORIALE VERKOOP VIA INTERNET Van: Rode Brugstraat 3, 5 en 7 te Oisterwijk Opgave per: 23 september 2016 Van: Rode Brugstraat 3, 5 en 7 te Oisterwijk Verantwoording kostenopave De notaris geeft hieronder een opgave per voormelde datum van de door koper verschuldigde kosten bij de onderhavige executoriale

Nadere informatie

18 november 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat

18 november 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Zeijerveen, Jan wittestraat Zeijerveen, Jan wittestraat EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen

Nadere informatie

Dossiernummer: 15464 MK vs

Dossiernummer: 15464 MK vs Dossiernummer: 15464 MK vs Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing te verklaren de Algemene Veilingvoorwaarden

Nadere informatie

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM

DE GENESTETSTRAAT AW AMSTERDAM VRIJWILLIGE VERKOOP DE GENESTETSTRAAT 1 1054 AW AMSTERDAM Geheel pand op eigen grond bestaande uit twee appartementsrechten: een bedrijfsruimte in de kelder, de begane grond en eerste etage en drie bovengelegen

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN KISSEL 42, HEERLEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN KISSEL 42, HEERLEN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN KISSEL 42, HEERLEN ARTIKEL 1. REGISTERGOED Het bedrijfspand met woning, ondergrond, erf, tuin en verder aanbehoren, plaatselijk bekend 6416 AC Heerlen, Kissel 42, kadastraal

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 27515/MMG Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:28 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: Het bedrijfsverzamelgebouw met ondergrond, gelegen aan de Schoepenweg 51A t/m

Nadere informatie

19 november 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Heino, Zwolseweg 71 a5

19 november 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Heino, Zwolseweg 71 a5 Heino, Zwolseweg 71 a5 EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen N.V.

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Waalbandijk 107 6651 KA Druten Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 15 JUN 2010 Objectomschrijving Een perceel grond met het daarop gelegen woonhuis met tuin aan

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Koningstraat 29/31 1781 KC Den Helder Bedrijfsruimte Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 19 SEP 2013 Objectomschrijving Pand met ondergrond en erf, bestaande uit een horecaruimte

Nadere informatie

Brinklaan 62 te Bussum

Brinklaan 62 te Bussum Dossiernummer: 18259 KP/pm Brinklaan 62 te Bussum Op zes oktober tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf -- Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: ----------------------------------------------------

Nadere informatie

Artikel 3. Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2015, hierna te noemen:

Artikel 3. Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2015, hierna te noemen: Artikel 3. Veilingvoorwaarden Op deze openbare verkoop zijn van toepassing de Algemene Veilingvoorwaarden met Internetbieden 2015, hierna te noemen: "AVVI 2015", vastgesteld door de stichting: Stichting

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Seminarieweg 26, 26b en 26c te Bavel

VEILINGVOORWAARDEN Seminarieweg 26, 26b en 26c te Bavel Dossiernummer: 17368 KP/pm VEILINGVOORWAARDEN Seminarieweg 26, 26b en 26c te Bavel Op zevenentwintig mei tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert -- Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam:

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VELDHOFSTRAAT 64-66 EN ANSELDERLAAN 4G 1 TOT EN MET 4G 6 TE EYGELSHOVEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VELDHOFSTRAAT 64-66 EN ANSELDERLAAN 4G 1 TOT EN MET 4G 6 TE EYGELSHOVEN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN VELDHOFSTRAAT 64-66 EN ANSELDERLAAN 4G 1 TOT EN MET 4G 6 TE EYGELSHOVEN ARTIKEL 1. REGISTERGOED het café-restaurant en vier wooneenheden met ondergrond, erf, tuin en verder

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Hooglandstraat 200 te Rotterdam

VEILINGVOORWAARDEN Hooglandstraat 200 te Rotterdam Dossiernummer: 17459 VS/ddj VEILINGVOORWAARDEN Hooglandstraat 200 te Rotterdam Op vierentwintig december tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Olaf -- Ansgar Joseph Hermanus Smit, hierna te noemen

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Nijverheidsweg te Nieuwegein

VEILINGVOORWAARDEN Nijverheidsweg te Nieuwegein Dossiernummer: 17998 KP/pm VEILINGVOORWAARDEN Nijverheidsweg 16-18 te Nieuwegein Op dertien mei tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf --- Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: --------------------------------------------------

Nadere informatie

Onderhandse biedingen Voor deze veilingprocedure geldt dat er geen onderhandse biedingen uitgebracht kunnen worden.

Onderhandse biedingen Voor deze veilingprocedure geldt dat er geen onderhandse biedingen uitgebracht kunnen worden. Onderhandse biedingen Voor deze veilingprocedure geldt dat er geen onderhandse biedingen uitgebracht kunnen worden. Uittreksel van de vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden gepasseerd op 13 november

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Ridder Snouckaertlaan 9-13 te 2273 HZ Voorburg

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Ridder Snouckaertlaan 9-13 te 2273 HZ Voorburg BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Ridder Snouckaertlaan 9-13 te 2273 HZ Voorburg Vastgesteld bij akte op vijftien november tweeduizend achttien verleden voor mr. Femke Stroucken, notaris te Amsterdam. Verkoopster

Nadere informatie

Abberdaan 170 in Amsterdam

Abberdaan 170 in Amsterdam A M E R S F O O R T 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW jo 57 lid 1 Faillissementswet) op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2013 de veiling vindt uitsluitend plaats via de website: WWW.BOG-AUCTIONS.COM

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fa 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR M.R.H. KRANS FORMULIER S.V.P. RETOUR UITERLIJK:

Nadere informatie

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl.

Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. Autoweg A76 3 6422 PW Heerlen Bedrijfsruimte Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op Veilingnotaris.nl. 6 MEI 2010 Objectomschrijving De erfpacht eindigende 29 juni 2079 van de percelen grond,

Nadere informatie

IJburglaan 431 in Amsterdam

IJburglaan 431 in Amsterdam A M E R S F O O R T 2013 EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW jo 57 lid 1 Faillissementswet) Op DONDERDAG 6 juni 2013 vanaf 13.50 uur vindt deze veiling uitsluitend plaats via de website

Nadere informatie

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Amersfoort, Oude lageweg

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Amersfoort, Oude lageweg Amersfoort, Oude lageweg EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen N.V.

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Keulenstraat 21 te Deventer

VEILINGVOORWAARDEN Keulenstraat 21 te Deventer Dossiernummer: 18598 KP/pm VEILINGVOORWAARDEN Keulenstraat 21 te Deventer Op vijftien november tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert ---- Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: ------------------------------------------

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Industrieweg 69H te Waalwijk

VEILINGVOORWAARDEN Industrieweg 69H te Waalwijk Dossiernummer: 17246 VS/ddj VEILINGVOORWAARDEN Industrieweg 69H te Waalwijk Op negentien januari tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert ----- Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: -----------------------------------------

Nadere informatie

14 april 2016 Online executieveiling, Hellendoorn, Dorpsstraat 3

14 april 2016 Online executieveiling, Hellendoorn, Dorpsstraat 3 Online executieveiling, Hellendoorn, Dorpsstraat 3 EXECUTIEVEILING (ex art. 3:368 BW juncto 3:254 BW) Op zal vanaf 10:00 uur uitsluitend online via www.bogauctions.com t.o.v. notaris mr. I. Balvert, verbonden

Nadere informatie

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Veendam, Tonckelweg

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Veendam, Tonckelweg Veendam, Tonckelweg EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen N.V. te

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN BEDRIJFSRUIMTE ('s-gravendijkwal 56 te 3014 EE Rotterdam)

VEILINGVOORWAARDEN BEDRIJFSRUIMTE ('s-gravendijkwal 56 te 3014 EE Rotterdam) - 1 - MLA\THO\00322791-000350\1257287 VEILINGVOORWAARDEN BEDRIJFSRUIMTE ('s-gravendijkwal 56 te 3014 EE Rotterdam) Definities. Artikel 1. In deze akte wordt verstaan onder: - Aflevering: de inbezitstelling

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 11 december 2017 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 11 december 2017 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/CB/26105421 5166133/40074761 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 11 december 2017 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. AKTE HOUDENDE VEILINGVOORWAARDEN (Ridderstraat

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 8 juni 2015 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 8 juni 2015 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/MB/PH/18988367 5157105/40066211 Vastgesteld 8 juni 2015 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 8 juni 2015 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. Veilingvoorwaarden

Nadere informatie

SCHATTING KOSTEN VRIJWILLIGE VERKOOP VIA INTERNET Van Musschenbroekstraat 48 te Den Haag Opgave per: 18 november 2016

SCHATTING KOSTEN VRIJWILLIGE VERKOOP VIA INTERNET Van Musschenbroekstraat 48 te Den Haag Opgave per: 18 november 2016 SCHATTING KOSTEN VRIJWILLIGE VERKOOP VIA INTERNET Van: Van Musschenbroekstraat 48 te Den Haag Verantwoording kostenopave Deze opgave is een schatting van de kosten en met zorg berekend. Dit geeft geen

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 26 mei 2015 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 26 mei 2015 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/CB/18878632 5156862/40065985 Vastgesteld 25 mei 2015 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 26 mei 2015 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. Veilingvoorwaarden (Langstraat

Nadere informatie

Makelaars met meerwaarde

Makelaars met meerwaarde Makelaars met meerwaarde Online executieveiling, 5 juli 2017 om 13:00 uur Wilhelminastraat 12 Roden Namens onze opdrachtgever bieden wij deze winkelruimte aan in het mooie centrum van Roden. Het winkelpand

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Rijksweg 39 te Sint Maartensvlotbrug Dorpsstraat 88 te Winkel

VEILINGVOORWAARDEN Rijksweg 39 te Sint Maartensvlotbrug Dorpsstraat 88 te Winkel Dossiernummer: 15142 VS/pm VEILINGVOORWAARDEN Rijksweg 39 te Sint Maartensvlotbrug Dorpsstraat 88 te Winkel Op negenentwintig januari tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr.. Meindert Rudolf Hendrik

Nadere informatie

Honorarium notaris 3.000, ,00. Marketing- en publicatiekosten 1.500, ,00. Achterstallige canon , ,50

Honorarium notaris 3.000, ,00. Marketing- en publicatiekosten 1.500, ,00. Achterstallige canon , ,50 Van: Cor. Houtmanstraat 2, 4, 6, 8, 10, 12 & Olivier van Noortstraat 1, 3, 5, 7, 9 en 11 te Schiedam Verantwoording kostenopave De notaris geeft hieronder een opgave per voormelde datum van de door koper

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Dorpsstraat 181 te Lunteren

VEILINGVOORWAARDEN Dorpsstraat 181 te Lunteren Dossiernummer: 13863 MK vs VEILINGVOORWAARDEN Dorpsstraat 181 te Lunteren Op elf februari tweeduizend elf, verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf ------- Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: ----------------------------------------------------

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 27 mei 2016 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 27 mei 2016 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/CB/18054128 5160320/40069246 Vastgesteld 27 mei 2016 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 27 mei 2016 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. Veilingvoorwaarden (Graaf

Nadere informatie

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Slagharen, Labora

20 oktober 2015 Online executieveiling, ex art. 514 e.v. Rv Slagharen, Labora Slagharen, Labora EXECUTIEVEILING (ex art. 514 e.v. Rv) Op zal online via https://www.nationalevastgoedveiling.nl t.o.v. notaris mw. mr. E.M. Dutmer verbonden aan Nysingh advocaten notarissen N.V. te Arnhem,

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Motorschip Argos

VEILINGVOORWAARDEN Motorschip Argos Dossiernummer: OS/kp 18806 VEILINGVOORWAARDEN Motorschip Argos Op drie februari tweeduizend zeventien verscheen voor mij, mr. Olaf Ansgar ---- Joseph Hermanus Smit, notaris te Rotterdam: -----------------------------------------

Nadere informatie

14 April 2016 Online Executieveiling, ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW, Nijverdal, Storkstraat 9

14 April 2016 Online Executieveiling, ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW, Nijverdal, Storkstraat 9 14 April 2016 Online Executieveiling, ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW, Nijverdal, Storkstraat 9 Online Executieveiling, ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW EXECUTIEVEILING (ex art. 3:268 BW juncto 3:254

Nadere informatie

Bosruiterweg 25 5, 7, 22, 23, bouwkavels 72/73, 90/91, 109, 113/114, 147/148/149, 173, 182/183/ LV Zeewolde

Bosruiterweg 25 5, 7, 22, 23, bouwkavels 72/73, 90/91, 109, 113/114, 147/148/149, 173, 182/183/ LV Zeewolde Bosruiterweg 25 5, 7, 22, 23, bouwkavels 72/73, 90/91, 109, 113/114, 147/148/149, 173, 182/183/ 184 3897 LV Zeewolde Recreatie + Grond Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl.

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN MAASSTRAAT 8, CUIJK

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN MAASSTRAAT 8, CUIJK BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN MAASSTRAAT 8, CUIJK Bij akte vastgesteld op zeven april tweeduizend zeventien, verleden voor mr. Femke Stroucken, notaris te Amsterdam. ARTIKEL 1. REGISTERGOED Het kantoorpand

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Veurseweg 285 / Kniplaan 2 te Voorschoten

VEILINGVOORWAARDEN Veurseweg 285 / Kniplaan 2 te Voorschoten Dossiernummer: 17746 KP/pm VEILINGVOORWAARDEN Veurseweg 285 / Kniplaan 2 te Voorschoten Op tien maart tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf ---- Hendrik Krans, notaris te Rotterdam:

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 275166/MMG Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: Het bedrijfsverzamelgebouw met ondergrond, gelegen aan de Saturnusweg 4, 4A,

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 27 mei 2016 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 27 mei 2016 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/CB/21693323 5160345/40069350 Vastgesteld 27 mei 2016 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 27 mei 2016 voor mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. Veilingvoorwaarden (Noordeinde

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Kloosterstraat 1 te Chaam

VEILINGVOORWAARDEN Kloosterstraat 1 te Chaam Dossiernummer: 17246 VS/ddj VEILINGVOORWAARDEN Kloosterstraat 1 te Chaam Op negentien januari tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert ----- Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: -----------------------------------------

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Haaksbergerstraat 811 te 7548 PB Enschede Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN percelen bouwgrond Hessenweg en Buys Ballotweg 62 te De Bilt

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN percelen bouwgrond Hessenweg en Buys Ballotweg 62 te De Bilt BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN percelen bouwgrond Hessenweg en Buys Ballotweg 62 te De Bilt Op dertien mei tweeduizend vijftien door mr. Femke Stroucken, notaris te Amsterdam, vastgesteld. ARTIKEL 1. REGISTERGOEDEREN

Nadere informatie

Torenstraat 5 te Velsen

Torenstraat 5 te Velsen Dossiernummer: VS/aj/15980 Torenstraat 5 te Velsen Vaststelling veilingvoorwaarden. Artikel 6. De Verkoper stelt voor om ter zake de Veiling van het Registergoed en de Roerende Zaken van toepassing te

Nadere informatie

ARTIKEL 6 ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij

ARTIKEL 6 ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij ARTIKEL 6 ALGEMENE EN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN 6.1 Algemene veilingvoorwaarden Deze openbare verkoop zal worden gehouden voor zover daarvan bij de bijzondere veilingvoorwaarden niet is afgeweken onder

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Aagtemanweg te Harreveld

VEILINGVOORWAARDEN Aagtemanweg te Harreveld Dossiernummer: 17366 VS/pm VEILINGVOORWAARDEN Aagtemanweg 1012 te Harreveld Op dertien mei tweeduizend zestien verscheen voor mij, mr. Meindert Rudolf Hendrik Krans, notaris te Rotterdam: mevrouw mevrouw

Nadere informatie

ARTIKEL 1. REGISTERGOED

ARTIKEL 1. REGISTERGOED ARTIKEL 1. REGISTERGOED Het kantoorgebouw/bedrijfspand met ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Pieter Lieftinckweg 11, 1505 HX Zaandam, kadastraal bekend gemeente Zaandam, sectie

Nadere informatie

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 29 december 2017 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam.

Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 29 december 2017 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. RHM/CB/26271097 5166298/40074921 Uittreksel van de akte houdende veilingvoorwaarden verleden op 29 december 2017 voor een waarnemer van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. AKTE HOUDENDE VEILINGVOORWAARDEN

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN Carnisseweg 52 en een perceel grond gelegen nabij Carnisseweg 54 te Barendrecht

VEILINGVOORWAARDEN Carnisseweg 52 en een perceel grond gelegen nabij Carnisseweg 54 te Barendrecht Dossiernummer: VS/aj/17637 VEILINGVOORWAARDEN Carnisseweg 52 en een perceel grond gelegen nabij Carnisseweg 54 te Barendrecht Op dertien november tweeduizend vijftien verscheen voor mij, mr. Olaf Ansgar

Nadere informatie

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van:

Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: 274538/MMG Veilingvoorwaarden met betrekking tot de veiling ingevolge artikel 3:268 en 3:254 van het Burgerlijk Wetboek van: de percelen grond met de daarop aanwezige opstallen, gelegen aan en nabij de

Nadere informatie

CONCEPT VEILINGVOORWAARDEN. artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek)

CONCEPT VEILINGVOORWAARDEN. artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek) TRI P GRONINGEN LEEUWARDEN ASSEN CONCEPT VEILINGVOORWAARDEN KALKOVEN 10 te LEEK EXECUTORIALE VERKOOP (krachtens artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek) REGISTERGOED Het kantoor met loodsen, erf cum annexis en

Nadere informatie