Zaterdagavond. 14 februari In dit nummer. Stacy Jones & Band (USA) Verslag jaarlijkse avond. Bio Stacy Jones & Band (USA).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zaterdagavond. 14 februari 2016. In dit nummer. Stacy Jones & Band (USA) Verslag jaarlijkse avond. Bio Stacy Jones & Band (USA)."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 19 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat XM Tilburg Zaterdagavond. 14 februari Stacy Jones & Band (USA) Entree 8 euro donateurs 5 Euro. Zaal open uur aanvang uur. In dit nummer. Verslag jaarlijkse avond. Bio Stacy Jones & Band (USA).

2 Zondagmiddag 14 Februari 2016 Stacy Jones & Band (USA) Bij The Blues Connection in t Vermaeck in Rijen. Miss Stacy Jones is de winnaar van de 2015 IMEA (International Music and Entertainment Association) award voor Beste Blues Song Can not Do Nothin Right van haar nieuwste album Whiskey, wine and water Ze is meerdere malen genomineerd voor Best of the Blues awards in songwriting, tour, harmonica, gitaar en beste zangeres. Ze trad op het vermaarde Chicago Blues Festival op. Verder overal in the USA zoals SXSW, juke joints in Mississippi, riverboats in Californië, headliner op vele festivals, en deelde podia met Elvin Bishop, Charlie Musselwhite, Lee Oskar, en vele andere legenden. Haar muziek is eens beschreven als een whiskey, wine and water doop die Blues, roots en Rock fijntjes samen brengen. Met haar voeten stevig in roots gebaseerde muziek, brengt Stacy Jones hommage aan de blues en laat een succesvolle mix van Americana/Roots songs horen.

3 Hierbij ondersteund door een zeer ingespeelde band, waarvan drummer Rick Bowen ook awards kreeg voor beste drummer. Zij touren al maanden in de USA om de nieuwe cd meer onder de aandacht te brengen. Hierbij ontvangt ze louter positieve reacties van publiek en pers. Stacy Jones brengt een eerbetoon aan de (oude) blues en mengt dit met Americana/Roots invloeden. Zij schrijft eigen songs, speelt harmonica, keyboards, oil can guitar en dobro. Haar stem, soms zoetgevooisd soms krachtig met krachtige teksten is eigenlijk: the rolling thunder blues of Howlin Wolf mixed with the honesty of Lucinda Williams Spiegelzaal cafe/eeterij t- Vermaeck, Rijksweg 115 Rijen. Zaal open uur aanvang optreden uur entree 8 euro, donateurs

4 Agenda Februari 2016 Stacy Jones & Band (USA) 20 Maart 2016 Robbert Fossen & Peter Struijk Band (NL) 03 April 2016 Nog niet bekend Workin Website: Mary Zeldenrustlaan CE Rijen Phone:

5 Donateurschap 2016 Men betaald 12 euro per jaar voor het donateursschap. Je krijgt dan wel een korting van 3 euro per optreden. Door 50 euro per jaar te betalen, kun je alle optredens gratis bezoeken. Dit blijft bestaan. De pasjes kun je afhalen tijdens de optredens. U ontvangt onze nieuwsbrieven Per mail Met alle informatie. Stichting The Blues Connection bank reknr. NL49 rabo , Rabobank, Tilburg o.v.v. donateur. Vermeld wel het adres en het adres bij de overboeking.

6 Your Reporter on the Spot: Walter Vanheuckelom Sean Webster & The Dead Lines - T Vermaeck Rijen 9 Januari 2016 Sean Webster & The Dead Lines waren te gast bij stichting De Blues Connection in T Vermaeck in Rijen, een goede reden om de noordergrens van België nog eens over te steken. De plaatselijke band BlueSox kreeg de kans om het publiek op te warmen. Het viertal kreeg iets meer dan een uur de tijd om hun mix van West Coast Blues, Rhythm & Blues en blues shuffles op het publiek los te laten. Met gitarist Cor en met Ruurd op de bluesharp bezit de Tilburgse band ook over twee jongens die kunnen zingen. Rond negenen beklom BlueSox het podium en met de bekende oudjes Down And Out en Sugar Coated Love wisten ze dadelijk de aandacht te trekken. Hoewel de meeste songs covers waren, stonden er toch ook een paar eigen songs op de setlist. Shape I m In was één van die eigen nummers. Knap ritme en Ruurd die aardig blaas en zuigwerk verrichtte. Het instrumentale Low rider en I m Sorry vloeiden naadloos in elkaar over. Voor de swingende shuffle Hey Tomorrow Night kreeg de band een heel mooi applaus. BlueSox had ook een mooie versie van Bo Diddley zijn You Can t Judge A Book By The Cover. Het was een knappe mix van blues en rock n roll en de band nam in dit nummer de tijd om iedereen voor te stellen. Met Sharp As A Razor bleef BlueSox in hetzelfde genre. Het eigen Moving Around In My Soul was zonder twijfel één van de beste songs gedurende hun optreden. Afgesloten werd er met Elmore James zijn One Way Out dat door gitarist Cor op een heel originele manier werd aangekondigd. Er had wat meer afwisseling gemogen in de muziek van de BlueSox, maar ze mogen terug blikken op een goed optreden. Rond elf uur was het dan de beurt aan de Engelse hoofdact Sean Webster & The Deadlines. Sean heeft al een rijke muzikale carrière achter zich, maar heeft sinds een paar jaar een nieuwe start genomen met zijn band The Dead Lines, volgens Sean de beste band waarmee hij al ooit speelde. In 2014 verscheen hun ronduit

7 schitterende debuutalbum See It Trough. Ze waren al verschillende keren te gast in Nederland en hun eerste optreden van 2016 zou ook in Nederland plaats vinden. Na het succesrijke optreden van The BluesBones in T Vermaeck te Rijen, haalde de stichting The Blues Connection Sean Webster & The Dead Lines naar deze gezellige zaal. Het viertal startte schitterend met een geweldige versie van BB King zijn Thrill Is Gone, waarin al duidelijk te horen was waar voor d e band naar R ijen geko men wa s, namelijk g oede bluesrock spelen met veel zinderend en beklijvend gitaarwerk. De sexy lage en rijke stem van de frontman is natuurlijk ook één van de sterke punten. Natuurlijk moet je een ijzersterke ritme sectie hebben als je twee talentvolle gitaristen zoals Sean en Ash Wilson volledig tot hun recht wil laten komen. Met bassist Greg Smith en drummer Phil Wilson is dat geen enkel probleem, op deze jongens kan je een rots bouwen. Dus kon eerst Ash op zijn Fender Stratocaster en daarna Sean op zijn onafscheidelijke zwarte Fender Telecaster zich volledig laten gaan tijdens deze Thrill Is Gone. Als extraatje gingen ze daarna ook nog met elkaar in duel op hun six string. Het was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer in Rijen dat ze daarvoor de handen op elkaar kregen. Na deze cover namen de jongens de tijd om een een paar songs uit hun album See It Trough te spelen. Eerst was er het pompende en stuwende Leave Me. Het nummer had een paar heel knappe ritme en sfeer wisselingen en dat kon het publiek in Rijen wel bekoren. Heel beklijvend was de ballade I Still Remember waarin de stem van Sean nog meer tot zijn recht kwam. Ash kleurde het nummer met korte geraffineerde gitaar riffjes en tijdens zijn langere solo bleek nog maar eens dat Sean met Ash een echt goudhaantje in zijn band heeft. Heart Still Bleeds werd door Sean in het Nederlands aangekondigd en dat lukte aardig. Phil Wilson leverde uitstekend strak slagwerk af op zijn Slingerland drumkit en samen met Greg Smith, die voor de eerste keer op zijn nieuwe bas Xotic vijf snaren bas speelde, zorgden zij voor de opwindende groove tijdens Heart Still Bleeds. Ash Wilson ging tot op het bot in zijn zinderende hoogstaande solo en kreeg hiervoor een langdurig en dik verdiend applaus. Sean Webster moet op de gitaar zeker niet onder doen voor zijn maatje Ash en dat liet hij ook horen tijdens het knappe en begeesterende duel in het door Blind Lemon Jefferson geschreven Matchbox Blues. Dit oudje is bij het blues publiek zeker bekend in de versie van Albert King. Nog zo een pareltje dat

8 ontelbare keren gecoverd is, is de slowblues Make It Rain. Nu was het de beurt aan Sean om verschroeiend uit te halen op zijn zwarte Telecaster. Hij ging zo fel te keer dat zelfs één van zijn snaren het begaf maar de gitaar virtuoos bleef ongestoord verder gaan met het publiek te laten genieten van zijn knap vingerwerk. Deze Make It Rain was meteen ook het laatste nummer van de eerste set. Sean Webster & The Dead Lines speelden maar zes nummers, maar het waren stuk voor stuk iets langere songs van top kwaliteit. Sean kreeg tijd om een nieuwe snaar te spannen en het publiek kreeg wat tijd om wat op adem te komen en wat na te praten over deze puike eerste set. Ook set twee begon heerlijk met de shuffle Little By Little. Greg plukte gedreven op zijn vijf snaren bas en zorgde voor de heerlijke groove en drummer Phil Watson had het duidelijk naar zijn zin op het podium van T Vermaeck in Rijen. Toch was het Ash die alle aandacht naar zich toe trok door zijn meesterlijke spel op de gitaar. Sean Webster mag dan regelmatig naar covers grijpen, maar hij, Ash, Greg en Phil drukken wel elke keer hun eigen stempel op het nummer. Zo ook in het heel mooie en intense Slow Dancing In A Burning Room van Jonny Lang. Zijn sexy lage en volle stem is natuurlijk een groot pluspunt in dit soort songs, maar ook zijn intens spel op de Telecaster raakte je tot op het bot. De band bleef met tragere nummers zoals Hear Me Now een erg boeiende set neerzetten. Phil Wilson was groots op zijn Slingerland en leidde de band meesterlijk doorheen deze mooie eigen song. Het is toch altijd een pluspunt voor een band om twee erg goede gitaristen in de band te hebben. De duels tussen beide gitaren en de verschillende sounds van beide zorgden ook in Rijen voor het verschil. Zij zijn voor de muziek, wat kruiden, peper en zout zijn voor een gerecht en dat was in Hear Me Now weer heel goed te merken. Het kippenvel van de avond was ongetwijfeld Sean zijn versie van I d Rather Go Blind. Dit Etta James nummer is al zovele keren gecoverd maar de versie van Webster vind ik bij de mooiste die ik al gehoord heb. De stem van Sean speelde hierin weer een belangrijke rol, maar ook instrumentaal zat het allemaal piekfijn in elkaar. Het duurde wat eer het stil was in de zaal en Sean solo kon beginnen aan de beklijvende versie van deze klassieker. Na de stem bleef ook de Telecaster van Sean voor kippenvel zorgen en wanneer hij later ook nog met volle stem zonder micro begon te zingen was het plaatje helemaal

9 compleet. Wauw, woorden zullen nooit kunnen verwoorden wat er te horen was op het podium tijdens deze I d Rather Go Blind. Dat er een luid en langdurig applaus volgde was het logische gevolg. Groter kon het contrast niet zijn tussen deze balade en het volgende nummer C Mon Suzie. In deze Southernrocker van Indigenous konden de vier muzikanten zich volledig uitleven en de spelvreugde straalde van hun gezicht af. Op de dansvloer konden enkele enthousiaste fans zich niet bedwingen en ze begonnen spontaan te dansen op de aanstekelige tonen van deze cover. Dit was meteen het einde van een heel mooie muzikale avond. Om het feestje helemaal compleet te maken kregen we nog een toegift van Sean Webster & The Dead Lines met Hold On, I m Coming. Voor velen misschien een onverwachte song, maar niet voor de fans want de band sluit hun concert regelmatig af met deze soul song van Sam And Dave uit de late jaren zestig. Sean Webster en zijn jongens hebben van deze Hold On, I m Coming een meer dan tien minuten durende rock versie gemaakt. Natuurlijk zat er weer heel wat boeiend en knap gitaarwerk in van Sean en Ash die neus aan neus alle registers open gooiden. Het refrein werd door iedereen in T Vermaeck meegezongen. Aan de gezichten te zien was iedereen in Rijen tevreden. Nu is het wachten tot zondag namiddag 14 februari op het volgende concert van The Blues Connection in T Vermaeck. Dan komt de Amerikaanse Stacy Jones & Band zorgen voor het muzikale plezier. In 2015 won Stacy de Award van beste blues song met Can t Do Nothin Right, een nummer dat op haar nieuwste album Whiskey, Wine And Water staat, op de International Music And Entertainment Association. Dus dat belooft. Wie Sean Webster nog aan het werk wil zien kan dat nog in Het Arsenaal Theater te Vlissingen op 30 januari, In Café Hofsteenge te Grolloo op 31 januari, Het Blue Collar Hotel te Eindhoven op 20 februari, Het Barista Café Njoy in Den Helder op 21 februari en in Café Het Goor in Gooreind op 28 februari. Vanheuckelom Walter Thrill is Gone Leave Me Still remember Heart still bleeds Matchbox Make it rain Little by little Slow dancing in a burning room Hear me now Rather go blind Come on suzie Hold on I m coming

10 Maak vlug 12 euro over, en je bent weer heel 2016 donateur, en heel het jaar de korting van 3 euro bij de bluesmiddagen.

11 KADO TIP. Jullie gaan waarschijnlijk graag met zijn allen gezellig naar onze optredens. Veel mensen weten niet wat ze elkaar met een verjaardag of iets dergelijks, moeten geven. Daarom deze tip: geef een familielid, vriend(in) of kennis het donateurschap kado. Maak 12 euro of 50 euro per persoon over op bank reknr. NL49 rabo , Rabobank, Tilburg o.v.v. kado donateur. Vermeld wel het adres en het adres bij de overboeking. Ook wij zijn op zoek naar nieuwe Adverteerders. Wie een nieuwe adverteerder aanmeld, krijgt een Gratis Donateurschap 2016 Dan krijgt u bij elk optreden 3 euro korting op de entree. Adressen: stichting@thebluesconnection.nl en stgbluesconnection@gmail.com Website: We staan ook op Facebook en Twitter met informatie en ook de foto s

12

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection Nieuwsbrief 01-03-2016 Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 20 maart 2016. Robbert Fossen & Peter

Nadere informatie

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zaterdagavond 10 Januari 2015. Blueswheell(NL) The Bluesbones

Nadere informatie

In dit nummer. Zondagmiddag 13 December 2015. Bio Bluesbones(BE) Verslag Chilly Willy (BE) Donateurschap!!!!!!!!!!!

In dit nummer. Zondagmiddag 13 December 2015. Bio Bluesbones(BE) Verslag Chilly Willy (BE) Donateurschap!!!!!!!!!!! Nieuwsbrief 01-12-2015 Jaargang 2, nummer 18 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 13 December 2015. Bluesbones (BE) Entree

Nadere informatie

Agenda Bluesmiddagen 2014

Agenda Bluesmiddagen 2014 Pagina 3 Agenda Bluesmiddagen 2014. Zondagmiddag 09 Februari 2014 Eric Steckel (USA) In dit nummer nieuwsbrief 02-02-2014 Jaargang 1, nummer 2 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM

Nadere informatie

Nieuw de nieuwsbrief. Van de The Blues Connection.

Nieuw de nieuwsbrief. Van de The Blues Connection. nieuwsbrief 01-01-2014 Jaargang 1, nummer 1 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Nieuw de nieuwsbrief. Van de The Blues Connection. Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25 Nieuwsbrief 01-11-2016 Jaargang 3, nummer 25 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 11 December

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 31

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 31 Nieuwsbrief 01-10-2017 Jaargang 4, nummer 31 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 1 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 6, nummer 45

Nieuwsbrief Jaargang 6, nummer 45 Nieuwsbrief 01-04-2019 Jaargang 6, nummer 45 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 7-04-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25 Stichting The Blues Connection

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25 Stichting The Blues Connection Nieuwsbrief 01-11-2016 Jaargang 3, nummer 25 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 06 November2016. Guy Verlinde & the Mighty

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 6, nummer 43

Nieuwsbrief Jaargang 6, nummer 43 Nieuwsbrief 01-02-2019 Jaargang 6, nummer 43 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com In dit nummer. Zondagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 6, nummer 44

Nieuwsbrief Jaargang 6, nummer 44 Nieuwsbrief 01-03-2019 Jaargang 6, nummer 44 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 24-03-2019

Nadere informatie

The Blues Connection wenst iedereen een gelukkig en gezond 2019.

The Blues Connection wenst iedereen een gelukkig en gezond 2019. Nieuwsbrief 01-01-2019 Jaargang 6, nummer 42 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com The Blues Connection wenst

Nadere informatie

Wij wensen jullie een Bluesy 2017.

Wij wensen jullie een Bluesy 2017. Nieuwsbrief 01-01-2017 Jaargang 4, nummer 26 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Wij wensen jullie een

Nadere informatie

Extra editie April. In dit nummer. Bluesfestival Rijen. Come Taste The Blues. Zondagmiddag 24 april Enquette April

Extra editie April. In dit nummer. Bluesfestival Rijen. Come Taste The Blues. Zondagmiddag 24 april Enquette April Nieuwsbrief 13-04-2016 Jaargang 3, nummer 22 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Extra editie April. Zondagmiddag 24 april 2016. Bluesfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 28

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 28 Nieuwsbrief 01-03-2017 Jaargang 4, nummer 28 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 5 Maart 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 33

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 33 Nieuwsbrief 01-12-2017 Jaargang 4, nummer 33 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 10 December

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

TRIBUTE SHOW waarbij leden van

TRIBUTE SHOW waarbij leden van Trespass Tribute Show in Spanje...! Het gaat om de unieke TRESPASS TRIBUTE SHOW waarbij leden van Trespass & Friends een ode brengen aan Riny Heesters en Riem de Wolff. Beide overleden in de zomer van

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 32

Nieuwsbrief Jaargang 4, nummer 32 Nieuwsbrief 01-11-2017 Jaargang 4, nummer 32 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 12 November

Nadere informatie

Tuesday Blue (Express), The

Tuesday Blue (Express), The Tuesday Blue (Express), The website hyves Tuesday Blue Expres YouTube clip TBE-We belong together Miss froggy Fame and fortune Long blond hair Sweet baby doll Baby sittin' boogie (TV Duitsland) Young and

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert,

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert, DCMA VIP CONCERT RAMBLIN BOOTS DCMA Nieuwkomer van Het Jaar en Akoestische Band "Little Ramblin`Boots van Het Jaar 2018. Omdat er massaal gestemd is op deze band en in maar liefst vijf categorieën genomineerd

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

Interview met de Bluebirds

Interview met de Bluebirds Interview met de Bluebirds Van L.R; Rachel louise, Elske Wall, Krystl 26-02-2017 Even een kort gebeuren na hun repetities en dus... een interview! Fred : Allereerst welkom dames en dank om tijd voor mij

Nadere informatie

Hoofdstuk 7. 1. Introductie video

Hoofdstuk 7. 1. Introductie video Hoofdstuk 7 1. Introductie video 2.Techniek vinger 4/ pinky! De pink is een best moeilijke vinger om noten/ tonen mee te spelen maar met frequent en structureel oefenen zal het snel makkelijker worden.

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance

Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance Vertaling door een scholier 1737 woorden 4 maart 2007 8,3 5 keer beoordeeld Vak Engels Famous Last Words My Chemical Romance T: My Chemical Romance

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Electronic press kit

Electronic press kit Electronic press kit Biography Promotrack / Video / Links / Discography / Reviews Technical rider / Stageplot Gigposter easymonster@hotmail.com info@woodmusic.nl 06 29 27 86 79 easymonster@hotmail.com

Nadere informatie

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter.

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter. Interview met de band " Bluebird Cafè ". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Is voor Savannah nog iets anders geweest? MS - Niet echt professioneel. Al moet ik

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

LESBRIEF onderbouw. MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House. Ed Sheeran

LESBRIEF onderbouw. MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House. Ed Sheeran LESBRIEF onderbouw MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House Ed Sheeran Inleiding Lego House is één van de recente hits van singer-songwriter Ed Sheeran. In deze lesbrief ga je met dit nummer aan de

Nadere informatie

Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater

Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater Muziekconcours 17 februari 2015 om 19.30 uur in het Oosterlicht Theater Ik ben Kiki, maar mijn echte naam is Quirijn (links op foto). Muziek betekent heel veel voor mij, omdat ik al muziek maak sinds ik

Nadere informatie

Drakkar - Once upon a time... in Hell metalreviews ashladan.be INTERVIEWS (/METAL-INTERVIEWS)

Drakkar - Once upon a time... in Hell metalreviews ashladan.be INTERVIEWS (/METAL-INTERVIEWS) Page 1 sur 6 ashladan.be (/) HOME (/) METAL NIEUWS (/METAL-NIEUWS) REVIEWS (/METAL-REVIEWS) Home (/node) RETRO RECENSIES (/RETRO-RECENSIES) INTERVIEWS (/METAL-INTERVIEWS) METAL REPORTS (/METAL-REPORTS)

Nadere informatie

De komende weken ga je een aantal akkoorden leren spelen en je gaat daarbij ook nog leren zingen.

De komende weken ga je een aantal akkoorden leren spelen en je gaat daarbij ook nog leren zingen. Beste cursist, De komende weken ga je een aantal akkoorden leren spelen en je gaat daarbij ook nog leren zingen. Aan het eind van de cursus ga je met je groep optreden voor familie en vrienden. Iedere

Nadere informatie

Leermuziek.nl De website voor alles over muziek!

Leermuziek.nl De website voor alles over muziek! Deze les kon natuurlijk niet achterblijven met zo n enorme hit van Mariah arey! Hieronder vindt je de akkoorden! Het akkoord Het akkoord Het m akkoord Het Bm akkoord Het B akkoord Het D akkoord Het Em

Nadere informatie

De schoolact De techniek bij een optreden

De schoolact De techniek bij een optreden De schoolact De techniek bij een optreden Leerlingentekst en opdrachten De technicus is de persoon die verantwoordelijk is voor de techniek. Meestal is dit iemand die het geluid en/of licht kan doen tijdens

Nadere informatie

PV and 'The Heartbeats'

PV and 'The Heartbeats' MEDIA / Bandleden PV and 'The Heartbeats' Leden (van rechts naar links) Peter de Vaan: Lead Vocals Guitar Piano Gertjan Exters: Bass guitar Vocals Gerrit van Willigen: Drums Roeland Verhulsdonck: Leadguitar

Nadere informatie

Concertverslag CKV Within Temptation

Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag door een scholier 2159 woorden 5 november 2008 4,7 3 keer beoordeeld Vak CKV 1. Voorbereiding Naam/namen van de uitvoerenden: Within Temptation Titels

Nadere informatie

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt Elvis Perkins wanneer zijn In Dearland uitkwam, haatte ik hem voor het maken van zo n geweldige plaat. Binnenkort komt zijn Doomsday EP uit en die belooft wederom veel goeds. Ook live stelde hij niet teleur:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Oefeningen bij de harmonica lessen van Hans de Vries

Oefeningen bij de harmonica lessen van Hans de Vries Oefeningen bij de harmonica lessen van Hans de Vries Let op: Oefeningen 2 t/m 5 en 7 + 8 vind je uitgelegd en voorgespeeld op http://www.youtube.com/harmonicaworkshops 1/ Accoordenschema ( dit is alleen

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Een boom voor Sophie Donderdag 17 november 2011

Een boom voor Sophie Donderdag 17 november 2011 Een boom voor Sophie Donderdag 17 november 2011 we doen dat als teken van herinnering We planten een boom vandaag We planten een boom vandaag tijdens de novembermaand, maand van het herdenken. We planten

Nadere informatie

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Ivar Key Oosterloo Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Hij is dit najaar een van de favorieten voor de titel Voice of Holland 2012. Hij schrijft zijn eigen muziek en treedt al jaren op met zijn

Nadere informatie

Heiloo: een dorp en gemeente in de provincie Noord Holland. Met zo n 22.500

Heiloo: een dorp en gemeente in de provincie Noord Holland. Met zo n 22.500 Heiloo: een dorp en gemeente in de provincie Noord Holland. Met zo n 22.500 inwoners verspreid over 19,01 kilometer een knusse en pittoreske plaats om te verblijven. Dat het dorpje echter niet te onderschatten

Nadere informatie

Gitaarles 7. Vandaag begint het werk voor gevorderden, te weten: TOKKELEN!

Gitaarles 7. Vandaag begint het werk voor gevorderden, te weten: TOKKELEN! GITAARLES.NL - G I TA A R LES 7 G I TA A R L E S 7 VANDAAG LEER JE OOK HET 3 KWARTS MAAT SLAG RITME Gitaarles 7 Vandaag begint het werk voor gevorderden, te weten: TOKKELEN! Ieders hart slaat op hol bij

Nadere informatie

John F Klaver Band (NL)

John F Klaver Band (NL) Nieuwsbrief 01-10-2014 Jaargang 1, nummer 6 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 05 okober 2014 Bij The Blues Connection

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Eshuijs, Margriet Band

Eshuijs, Margriet Band Eshuijs, Margriet Band website Margriet Eshuijs Na de opheffing van van de band LUCIFER in 1978 kiest basgitarist Dick Buisman voor een zakelijke carri?re in geluidsapparatuur. Hij begint een eigen bedrijf

Nadere informatie

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis)

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis) ( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni 23-24-25 in Rotterdam ( gratis) Ja mensen hier weer even een verhaaltje van mij over een bezoek aan een mooi jaarlijks evenement. Ik was helaas niet in de gelegenehid

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

Friends Of Country Live

Friends Of Country Live Friends Of Country Live 15 en 16 September De 2 de editie van Friends Of Country Live in Bunnik viel dit jaar op 14,15 & 16 september. Welke dit jaar ook gehouden werd op de prachtige locatie van Buitengoed

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

Vergaderen in het Engels

Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je

Nadere informatie

RESEARCH, HARALD WARMELINK, RITUELEN

RESEARCH, HARALD WARMELINK, RITUELEN RESEARCH, HARALD WARMELINK, RITUELEN Alexander Veliev GAR1B V1.0 Research wordt gedaan in verschillende vormen, kwalitatief onderzoek of kwantitatief onderzoek zijn de twee hoofd soorten. Ik heb een kwalitatief

Nadere informatie

GITAAR LES 7. Rock n Roll here we come!

GITAAR LES 7. Rock n Roll here we come! INTIENLESSEN.NL - GITAAR LES 7 GITAAR LES 7 LATER ALS IK GROOT BEN.. Rock n Roll here we come! Misschien heb je er al eeuwen op zitten wachten. Gitaren = rock & roll. Of dacht je: hij houdt helemaal niet

Nadere informatie

Organisatorisch werk

Organisatorisch werk Organisatorisch werk Hartstocht In totaal hebben wij ruim anderhalf jaar aan de halfuur durende film Hartstocht gewerkt. Met plezier en welwillendheid, maar ook met frustratie. Elke scène moest precies

Nadere informatie

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015 Schoolkrant de Kidskijker 1 e editie 2014-2015 Inleiding Het jaar 2014 zit er al weer bijna op. De donkere dagen voor de Kerst zijn in volle gang. Deze Kerst-schoolkrant is de eerste echte schoolkrant

Nadere informatie

voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest

voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest KINDERFEEST VOOR ALLE KINDEREN VAN 4 T/M 12 JAAR Heb jij wel eens meegemaakt dat je iets kwijt was? Je lievelingsknuffel of die mooie speelgoedauto?

Nadere informatie

Nummer 1! Collector s item!

Nummer 1! Collector s item! Nummer 1! Collector s item! Wie is wie op planeet K! Dat ben ik, K! Woohoo! Mijn maatje BV #1 Vince BV #2 Tom BV #2 gedeelde plaats! Maddie Todd Heeft het allemaal & nog veel meer! Haha! Hier is je ergste

Nadere informatie

Roemer, De - Krommenie

Roemer, De - Krommenie Roemer, De - Krommenie Bekende popzaal c.q. 'dancing' in Krommenie waren talloze Zaanse bands hebben opgetreden in de jaren zestig en zeventig. Met name in de jaren zestig was de zaal een begrip in de

Nadere informatie

Beeldverslag Scholingstraject 21 januari - 5 juni 2008 in het Evean Douwes Dekkerhuis Les 1. tekenen. Leuk hoe iedereen hierin opgaat.

Beeldverslag Scholingstraject 21 januari - 5 juni 2008 in het Evean Douwes Dekkerhuis Les 1. tekenen. Leuk hoe iedereen hierin opgaat. Les 1 Direct in de creatieve activiteit en samenwerken. Vanuit de ervaring van het doen, de waarnemingen die je zelf doet en opschrijft, je vragen ontwikkelen. De waarnemingen en vragen met de anderen

Nadere informatie

BETTER. bandlessen Deltion College opleiding Artiest (muziek) 4 september 2013. joost-visser.nl producties

BETTER. bandlessen Deltion College opleiding Artiest (muziek) 4 september 2013. joost-visser.nl producties BETTER bandlessen Deltion College opleiding Artiest (muziek) 4 september 2013 lesplan! Thema: BETTER! Periode 1! 5 leadsheets per persoon! Deze songs spelen! Iedereen start met Hey Jude (the Beatles)!

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

HARD2GET IS!NU ECHT EEN TEAM

HARD2GET IS!NU ECHT EEN TEAM HARD2GET IS!NU ECHT EEN TEAM Wanneer Stan Smeets eenmaal aan de praat is, dan valt hij nog maar lastig af te remmen. Deze druistige jongeman loopt over van de energie. Niet voor niets dat de frontman van

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25 Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

Penisjes uit New York. José Vleeming

Penisjes uit New York. José Vleeming Sjabloon Penisjes uit New York José Vleeming Ze zijn al redelijk op leeftijd, maar worden nog steeds zo lekker dik, in de soep dan, die pasta penisjes uit New York. Samen met het peperdure vintagetasje

Nadere informatie

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training 9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training In 9 dagen jezelf volledig op de kaart zetten Je energie aangevuld en in staat om die batterij op peil te houden. Aan het eind heb jij Een goed gevoel in je

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

FLITS World s sexiest lifestyle magazine

FLITS World s sexiest lifestyle magazine FLITS World s sexiest lifestyle magazine Voorwoord Na alweer een geweldige editie van Jungle Love komt stilaan het besef dat we steeds dichter en dichter bij het einde van het schooljaar komen, maar niet

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. 1. Introductie video. 2. Techniek vinger 3

Hoofdstuk 4. 1. Introductie video. 2. Techniek vinger 3 Hoofdstuk 4 1. Introductie video 2. Techniek vinger 3 We zijn toe aan het leren spelen met onze 3e vinger, de ringvinger. De wijsvinger is nr. 1, de middelvinger krijgt nr. 2 dus de ringvinger nr. 3 :)

Nadere informatie

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8 Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 1. Shake Song overzicht Alle kinderen hebben een zelfgemaakte shaker. Die is in het begin nog niet nodig want we leren eerst het liedje en daarna

Nadere informatie

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden.

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden. one English is everywhere Test Luister naar wat Daniel vertelt. Welke Engelse woorden hoor je? Kruis ze aan. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game Lees de tekst. Omcirkel de

Nadere informatie

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in.

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. Op 6 januari hadden we een zogenaamde nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

HOTEL MALARIA LESBRIEF VOOR LEERKRACHTEN DEEL II: NAVERWERKING

HOTEL MALARIA LESBRIEF VOOR LEERKRACHTEN DEEL II: NAVERWERKING HOTEL MALARIA LESBRIEF VOOR LEERKRACHTEN DEEL II: NAVERWERKING!! OPGELET!! Wij gaan er bij Publiekswerking steeds van uit dat er geen vaststaande antwoorden zijn op onderstaande vragen. De associaties

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 Herfst 2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Voorwoord t Is weer voorbij die mooie

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare Interview met Jannet Bodewes Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl We hebben in de studio Jannet Bodewes, en wat is uw naam? -Mijn naam is Henkjan van der Hoek Jullie hebben nog

Nadere informatie

Herfst editie W.C.D.58

Herfst editie W.C.D.58 Herfst editie W.C.D.58 1 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur:

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur: Jfor one time only Jelle Burger is geen man die graag met zichzelf te kooop loopt. Hij laat liever zelf zien wat hij in huis heeft. Geboren in Woerden, maar getogen in Helmond; hij heeft van beide kanten

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN STAPPENPLAN REPUTATIESCAN EN WEBCARE SENTIMENTANALYSE Sentiment positief Sentiment neutraal Sentiment negatief Zowel bij sentiment positief, neutraal als negatief

Nadere informatie