OVEREENKOMST nr.:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OVEREENKOMST nr.: 010416"

Transcriptie

1 OVEREENKOMST nr.: TOT HET VERRICHTEN VAN DIENSTEN VAN BEWAKING EN BEVEILIGING De ondergetekenden: Vereniging van Eigenaren Delftechpark, gevestigd te Delft, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer H. Buis bestuursvoorzitter, hierna te noemen opdrachtgever en VMB Security & Services, gevestigd te Uithoorn, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door R.B.M. Hasperhoven, directeur, hierna te noemen VMB, VERKLAREN TE ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT: Artikel 1 VMB verbindt zich jegens leden van de opdrachtgever tot het uitvoeren van bewakings- /beveiligingsdiensten. Deze beveiligingswerkzaamheden worden door (medewerkers van) VMB worden uitgevoerd ten behoeve van de locatie Delftechpark gelegen te Delft. Artikel 2 Met het sluiten van deze overeenkomst verplicht VMB zich tot het verrichten van diensten van bewaking en beveiliging. Tot dergelijke dienstverlening behoort in ieder geval niet het breken van werkstakingen, het op enigerlei wijze betrokken raken bij politieke of daarmee gelijk te stellen geschillen, dan wel het betrokken raken bij geschillen tussen de leden van de opdrachtgever en één of meer derden. Noch VMB, noch haar medewerkers, zullen zijn verplicht tot het aanwenden van geweld, of het zich blootstellen daaraan. Artikel 3 VMB is gehouden haar diensten en werkzaamheden naar beste weten en kunnen te verrichten, met inachtneming van de van overheidswege gestelde eisen voor particuliere beveiligingsorganisaties. VMB garandeert niet dat gebeurtenissen (van welke aard dan ook), op het uitblijven waarvan haar in dit contract bedoelde inspanningen zijn gericht, niet voorvallen.

2 VMB spant zich in de door haar beveiligde en/of bewaakte objecten/terreinen zo goed mogelijk te beveiligen tegen verlies, brand, diefstal, beschadiging, indiscretie en andere schade veroorzakende factoren en de daartoe overeengekomen diensten zo nauwkeurig mogelijk te verrichten, met zorgvuldig op betrouwbaarheid, vakkennis en lichamelijke en geestelijke geschiktheid geselecteerde medewerkers. Artikel 4 Tijdens de uitoefening van de dienst dienen de medewerkers van VMB in het bezit te zijn van het wettelijk voorgeschreven legitimatiebewijs, hetwelk op verzoek van de leden van de opdrachtgever dient te worden getoond. VMB draagt er zorg voor dat haar met de te verrichten diensten belaste medewerkers tijdens het verrichten van die diensten correct in het uniform gekleed zijn. VMB draagt er zorg voor dat de dienstdoende beveiligingsbeambten in het bezit zijn van, dan wel studerende voor, het Basisdiploma Beveiliging dan wel het Diploma Algemeen Beveiligingsmedewerker of Beveiliger 2 van de S.V.P.B. Artikel 5 De omvang van de opdracht alsmede de hiervoor geldende tarieven zijn vermeld in Bijlage A van deze overeenkomst. De in bijlage A vermelde tarieven zijn geldig voor de gehele periode als vermeld in bijlage A. In de tarieven zijn alle kosten, inclusief de kosten voor loon, loonbelastingen en sociale premies, inbegrepen. VMB is verantwoordelijk voor betaling van loon, inhouding en afdracht van loonbelasting en sociale premies voor bij haar in dienst zijnde en ten behoeve van de leden van de opdrachtgever ingezette medewerkers. Artikel 6 De, in deze overeenkomst en/of in de bijlagen als bedoeld in artikel 5 van deze overeenkomst, genoemde tarieven zijn exclusief omzetbelasting die mede aan de leden van de opdrachtgever in rekening zal worden gebracht. Artikel 7 Betaling van de door VMB verrichte diensten dient plaats te vinden binnen 30 dagen na factuurdatum. Indien één van de leden van de opdrachtgever niet tijdig betaalt, zal hij van rechtswege in gebreke zijn en zal VMB, zonder dat enige ingebrekestelling nodig zal zijn, gerechtigd zijn een vertragingsrente van 1% per maand ingaande de vervaldatum in rekening te brengen onverminderd de VMB toekomende rechten. VMB is voorts gerechtigd alle buitengerechtelijke kosten die VMB moet maken om tot incasso van het verschuldigde bedrag te komen in rekening te brengen aan het betreffende niet betalende lid.

3 Artikel 8 VMB draagt zorg voor geheimhouding van al hetgeen omtrent de bedrijven van de leden van de opdrachtgever ter kennis van zijn medewerkers komt, voor zover dit niet in strijd komt met de wettelijke plicht tot openbaring voor de rechten. Artikel 9 De overeenkomst gaat in op 1 april 2016, wordt aangegaan voor bepaalde tijd voor de duur van 4 jaar en zal derhalve expireren op 1 april Ter zake een eventuele verlenging van deze overeenkomst en de voorwaarden waarop zullen partijen tijdig overleg voeren. De tariefstelling zal jaarlijks op 1 april met 0,86374% worden aangepast. Artikel 10 Zowel VMB als wel de opdrachtgever kan de door hen aangegane overeenkomst met onmiddellijke ingang beëindigen: - indien de andere partij surséance van betaling aanvraagt of in staat van faillissement wordt verklaard; - indien de andere partij in ernstige mate in gebreke blijft om te voldoen aan zijn verplichtingen voortvloeiende uit de door partijen gesloten overeenkomst(en). Artikel 11 VMB is jegens de leden van de opdrachtgever alleen aansprakelijk voor schade die het gevolg is van grove nalatigheid van (medewerkers van) VMB en voor zover die aansprakelijkheid is gedekt door de door VMB gesloten, op het moment van de schadeverwekkende gebeurtenis van kracht zijnde, aansprakelijkheidsverzekering met een verzekerd bedrag van maximaal ,00 per gebeurtenis. Die aansprakelijkheid is voorts beperkt op de navolgende wijze: 1. VMB is nimmer aansprakelijk voor bedrijfsschade en/of gevolgschade. 2. VMB is nimmer aansprakelijk voor een schadeverwekkende gebeurtenis indien zij niet binnen 30 dagen nadat de opdrachtgever van die gebeurtenis wetenschap heeft gekregen, door leden van de opdrachtgever voor de schade aansprakelijk is gesteld. 3. In enig kalenderjaar is de aansprakelijkheid van VMB jegens een en dezelfde leden van de opdrachtgever voor (meerdere) schade verwekkende gebeurtenissen beperkt tot tweemaal de bedragen als bedoeld in de aanhef van dit artikel met dien verstande dat de totale aansprakelijkheid in enig kalenderjaar jegens die opdrachtgever ,00 nimmer te boven zal gaan. 4. VMB is nimmer aansprakelijk voor schadeverwekkende gebeurtenissen ten gevolge van terroristische aanslagen en/of oorlogssituaties.

4 Artikel 12 Zowel de leden van de opdrachtgever als VMB zullen op geen enkele wijze invloed uitoefenen of doen uitoefenen op of medewerking verlenen of doen verlenen, in welke vorm dan ook, aan een medewerker, die voor de andere contactpartij werkzaam is, om bij hem of derden in dienst te komen of rechtstreeks werkzaamheden voor hem of derden te verrichten, zowel tijdens het dienstverband tussen de medewerker en de andere contractpartij als 1 jaar na beëindiging van het dienstverband, zulks onder verbeurde van een dadelijk opeisbare boete per overtreding van ,00 tenzij door de andere contractpartij een schriftelijke verklaring van geen bezwaar wordt afgegeven. Artikel 13 Alle geschillen tussen VMB en leden van de opdrachtgever zullen worden berecht door de bevoegde rechter binnen wier rechtsgebied VMB gevestigd is, tenzij VMB in overleg met leden van de opdrachtgever anders overeenkomt. Op met VMB gesloten overeenkomsten voor het verrichten van bewakings- of beveiligingsdiensten is Nederlands recht van toepassing. Artikel 14 In gevolge het bepaalde in artikel 6 lid 2 van de statuten van de vereniging Delftechpark, vastgesteld door notaris mr. I. Kijlstra bij akte d.d , kan het bestuur collectieve service overeenkomsten met derden aangaan. Krachtens rechtsgeldige besluiten van de algemene vergadering d.d en zijn dergelijke overeenkomsten en daaruit voortvloeiende servicebijdragen voor alle leden bindend. Uithoorn, 1 oktober 2015 Vereniging van Eigenaren Delftechpark VMB Security & Services De heer H. Buis -namens opdrachtgever- R.B.M. Hasperhoven -directeur-

5 BIJLAGE A Behorende bij de beveiligingsovereenkomst tussen leden van de opdrachtgever en VMB zoals overeengekomen d.d. 1 oktober OPDRACHT De opdracht omvat het verrichten van de navolgende werkzaamheden: Surveillance/Alarmopvolging Het preventief aanwezig zijn op het bedrijventerrein Delftechpark te Delft. De aanwezigheid zal zijn op werkdagen van tot en op weekenddagen en feestdagen 24 uur per dag. Afgesproken is dat het terrein Delftechpark tijdens deze uren niet verlaten mag worden behalve bij calamiteiten en tanken van de auto waarbij het verlaten strikt noodzakelijk is. Inzet van een mobiele surveillant voor alarmopvolging 7 dagen in de week, op werkdagen van uur tot uur en de weekenddagen en feestdagen 24 uur per dag. Waarbij na nadere controle van het pand besloten word om de politie wel of niet in te schakelen. Er zal altijd een rapport op gemaakt worden van de bevindingen bij de alarmmelding. TARIEFSTELLING Voor de aanwezigheid zoals hierboven omschreven zal op jaarbasis het totale bedrag van ,70 jaarlijks per 1 april verhoogd worden op basis van de afgesproken staffel van 0,86374 % per jaar gedurende de contractsperiode van 4 jaar. Het totale bedrag zal gefactureerd worden aan alle eigenaren door middel van een door de vereniging aangegeven verdeelsleutel. De deelnemers zullen ieder per kwartaal vooruit gefactureerd worden en de facturen worden 1 maand voor aanvang van het nieuwe kwartaal aangeleverd. De betalingstermijn is 30 dagen na factuursdatum. Jaarlijks wordt een bedrag (contractbeheer) als vergoeding overgemaakt ten bedrage van 2 keer 2700,00 euro excl. Btw in de maand april (deze bedragen gelden voor de verrekening van de openingen en brand- /sluitronden). Er wordt bovendien jaarlijks een vergoeding betaald ad 400,= ex BTW voor faciliteren van vergaderingen. Deze bedragen maken onderdeel uit van de totale contractsom. Hiervoor worden jaarlijks facturen aangeleverd door opdrachtgever. Feestdagen In de hierboven omschreven opdracht wordt aangegeven dat tijdens weekenddagen en feestdagen de surveillance 24 uur per dagaanwezig zal zijn. De volgende dagen worden als feestdag gezien: 1 e Paasdag, 2 e Paasdag, Koninginnedag Hemelvaartsdag, 1 e Pinksterdag, 2 e Pinksterdag, 1 e Kerstdag, 2 e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

6 Uitrusting surveillance-eenheid Een surveillance eenheid van VMB bestaat uit de volgende onderdelen: Een geüniformeerde beveiligingsemployee Een AED set in het voertuig Een duidelijk herkenbare surveillance auto GSM communicatie Een degelijke sleutelkluis in de auto EHBO koffer Duidelijk in overleg met de opdrachtgever opgestelde instructies De dienstverlening bestaat uit: Het surveilleren over en het toezicht houden op het totale bedrijventerrein Delftechpark. Preventief aanwezig zijn Signaleren van onregelmatigheden en dit zo nodig schriftelijk rapporteren Het binnen 5 minuten ter plaatse zijn bij een alarmopvolging Advisering omtrent het terug brengen van de criminaliteit Rustruimte Leden van de opdrachtgever zal zorgdragen voor het aanwezig zijn van een ruimte die niet toegankelijk is voor derden. Wanneer de huidige ruimte niet meer beschikbaar is dan wordt naar een alternatieve ruimte omgezien en deze kosten worden gesteld op 500,= ex BTW. Dit bedrag zal dan worden omgeslagen naar de deelnemers. De ruimte dient voorzien te zijn over de volgende aspecten: Een afsluitbare kast Een bureau of tafel Een stoel Een telefoon- en faxaansluiting Stroomvoorziening toilet Rapportage Afgesproken is dat er van elke dienst een schriftelijke rapportage wordt opgemaakt. Een afschrift daarvan wordt dagelijks gefaxt naar het kantoor van VMB. Wanneer uit de rapportage blijkt dat er acties ondernomen moet worden dan wordt daar direct op ingespeeld, dat wil zeggen: Bijzonderheden bij bebouwing zoals het plaatsen van containers onder een raam, openstaande deuren, ramen enzovoorts. Uitgevallen verlichting.

7 Gevaarlijke, c.q. afwijkende situaties binnen het werkgebied. Verdachte situaties en/of personen, c.q. rondrijdende auto s. De surveillancevoertuigen zijn uitgerust met een track and trace systeem waarin alle voertuigbewegingen worden opgeslagen. Deze informatie is bruikbaar ten behoeve van de rapportages. De auto s zijn voorzien van noodknoppen zodat de beveiliger zich snel kan melden en daarmee ook traceerbaar is in geval van calamiteiten. Bereikbaarheid VMB beschikt over een 24 uur per dag bereikbaar callcenter. Op dit callcenter komen de eventuele alarmmeldingen en andere zaken buiten kantooruren binnen. Hieruit kan adequaat opgetreden worden als de surveillant assistentie nodig heeft. Tevens is het mogelijk voor de opdrachtgever om de surveillant via het callcenter om assistentie te vragen. Kwaliteit bewaking VMB zal controles uitvoeren op het juist uitvoeren van de opgestelde procedures. De bevindingen van deze controles zullen ook schriftelijk gerapporteerd worden aan de contactpersoon van de Vereniging van Eigenaren. Er zal tevens een overleg structuur plaats vinden tussen VMB en de contactpersoon van de Vereniging van Eigenaren die per kwartaal terugkerend is. Uithoorn, 1 oktober 2015 Vereniging van eigenaren Delftechpark VMB Security & Services De heer H. Buis -namens opdrachtgever- R.B.M. Hasperhoven -directeur-

Artikel 1.3 Indien met betrekking tot de te verlenen diensten, twee overeenkomsten zijn gesloten, geldt de laatste in dagtekening.

Artikel 1.3 Indien met betrekking tot de te verlenen diensten, twee overeenkomsten zijn gesloten, geldt de laatste in dagtekening. Algemene voorwaarden van NIMO-security BV gevestigd te Valkenswaard, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Oost- Brabant, onder nummer 14072301. Artikel 1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemeen - Artikel 1. Algemeen - Artikel 2. Algemeen - Artikel 3. Algemeen - Artikel 4 1. ALGEMENE VOORWAARDEN PROSEC SECURITY

Algemeen - Artikel 1. Algemeen - Artikel 2. Algemeen - Artikel 3. Algemeen - Artikel 4 1. ALGEMENE VOORWAARDEN PROSEC SECURITY 1. ALGEMENE VOORWAARDEN PROSEC SECURITY Algemeen - Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, welke het Lid van

Nadere informatie

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport.

Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Modelovereenkomst inhuur externe specialist betonwerk Betonsupport. Partijen Ondergetekenden: naam: straat/postbus: postcode: plaats: telefoonnummer: e-mailadres: KvK-nummer: BTW-nummer: hierna te noemen:

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Dienstverlening en Uitvoering van Werkzaamheden van International Security Agency BV.

Algemene Voorwaarden van Dienstverlening en Uitvoering van Werkzaamheden van International Security Agency BV. Algemene Voorwaarden van Dienstverlening en Uitvoering van Werkzaamheden van International Security Agency BV. ALGEMEEN Artikel 1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht To do Service De ondergetekenden:, gevestigd te, aan de, hierna te noemen 'opdrachtgever'; en To Do Service, gevestigd te 4587 CB, Kloosterzande aan de Cloosterstraat 87, in dezen

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht 1 Aard en duur van de overeenkomst 1.1 De opdracht, die opdrachtnemer voor opdrachtgever zal verrichten, bestaat uit het volgende: inrichten en bijhouden van de volledige administratie,

Nadere informatie

Omdat beveiliging iets persoonlijks is

Omdat beveiliging iets persoonlijks is Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen../.. Artikel 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, welke FeDa Security Solutions

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden:

Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden: Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden: Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN voor het verrichten van werkzaamheden door Schouder aan Schouder Zuid B.V., in het kader van opdracht. Artikel

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Stenden Hogeschool - Vertrouwelijk Contractnummer/kenmerk: De ondergetekenden: Stichting Stenden Hogeschool,

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT 1 VPRA-modelcontract/Geen werkgeversgezag OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. vof, gevestigd te Dronten, 8251 NS aan de Golfresidentie, KvK-nummer:., rechtsgeldig vertegenwoordigd door dr. K.B. van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In de deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarde; opdrachtgever: de wederpartij van de gebruiker. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Roxy Security B.V.

Algemene Voorwaarden Roxy Security B.V. Algemene Voorwaarden Roxy Security B.V. Artikel 1. Algemeen Artikel 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, welke Roxy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden door MOOTIO in het kader van een overeenkomst van opdracht.

ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden door MOOTIO in het kader van een overeenkomst van opdracht. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden door MOOTIO in het kader van een overeenkomst van opdracht. 1. Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VISA2CHINA Artikel 1. Werkingssfeer 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Visa2china en opdrachtgevers. 2. Visa2china is bevoegd om bij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V.

Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Partijen: 1. Flextender B.V., gevestigd te Eemnes Noordersingel 20-S, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer P.J.R. Groot, Directeur, hierna te noemen Flextender,

Nadere informatie

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker.

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker. ALGEMENE BINDENDE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: - Colltec Kunsstoftechniek - Van der Hoopstraat 5-9716 JK Groningen hierna te noemen: gebruiker (inschrijfnummer K.v.K. te Groningen 02050513) Artikel

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden Gemeente Marktplaats

Inschrijfvoorwaarden Gemeente Marktplaats Inschrijfvoorwaarden Gemeente Marktplaats Partijen: 1. Gemeente Marktplaats B.V., gevestigd te Eemnes Noordersingel 20G, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer P.J.R. Groot, Directeur, hierna

Nadere informatie

Pensioenadviesbureau Mr H.N.J. Bijvoet Chezpied bv

Pensioenadviesbureau Mr H.N.J. Bijvoet Chezpied bv Algemene voorwaarden 2014 - blad 1 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Chezpied bv, handelend onder naam Pensioenadviesbureau Mr H.N.J. Bijvoet,

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN VAN GEMERDEN INFRA

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN VAN GEMERDEN INFRA 1. Algemene bepalingen ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN VAN GEMERDEN INFRA Voor het verrichten van werkzaamheden door Van Gemerden Infra, in het kader van een overeenkomst van opdracht. 1.1 Deze algemene bedrijfsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte Iedere offerte van RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV tot het aangaan van een overeenkomst; Werkzaamheden Alle werkzaamheden, van welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ENERGIEMONITORINGSABONNEMENT VAN DELTA INFRA B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ENERGIEMONITORINGSABONNEMENT VAN DELTA INFRA B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ENERGIEMONITORINGSABONNEMENT VAN DELTA INFRA B.V. Artikel 1 Begripsomschrijving Aansluiting: Algemene Voorwaarden: DELTA: Commodities of Commodity: Klant: Eindgebruiker: Gebruiksgegevens:

Nadere informatie

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V.

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: Opdrachtgever: degene die de opdracht tot het verrichten van handelingen en werkzaamheden aan gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden")

ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de Algemene Voorwaarden) ALGEMENE VOORWAARDEN EPAC PROPERTY COUNSELORS B.V. (de "Algemene Voorwaarden") Artikel 1. Definities EPAC: EPAC Property Counselors B.V., statutair gevestigd te Bilthoven, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Model-overeenkomst van opdracht

Model-overeenkomst van opdracht Model-overeenkomst van opdracht (opdrachtnemer = BV/ dga) De ondergetekenden: [naam onderneming voluit], gevestigd te ( [postcode]) [plaats] aan de [adres], in dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Joinuz B.V. Ampèrestraat 35-37 1446 TR PURMEREND T: 0299 764446 E: info@joinuz.nl W: www.joinuz.nl

Algemene Voorwaarden. Joinuz B.V. Ampèrestraat 35-37 1446 TR PURMEREND T: 0299 764446 E: info@joinuz.nl W: www.joinuz.nl Algemene Voorwaarden Joinuz B.V. Ampèrestraat 35-37 1446 TR PURMEREND T: 0299 764446 E: info@joinuz.nl W: www.joinuz.nl Algemene Voorwaarden Joinuz B.V. pagina 1 versie: 1 januari 2012 INHOUDSOPGAVE ALGEMENE

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten en opdrachten, waarbij HR Financials Riskmanagement B.V., handelend onder de naam:,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Van: Expertisecentrum Bescherming & Veiligheid gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Tesselschadestraat 2. Hierna te noemen: EC B&V. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT Partijen: 1. De gemeente s-hertogenbosch, hierbij vertegenwoordigd door , hierna te noemen Opdrachtgever, daartoe gemachtigd bij het vigerende Mandaatbesluit,

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009.

ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009. ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009 definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV

Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV Algemene voorwaarden van SIGNUM INTERFOCUS NEDERLAND BV Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen Algemene Voorwaarden 1 Definities Buro MK BV: bemiddelt ZZP ers ten behoeve van opdrachtgevers op basis van een overeenkomst. ZZP er: iedere natuurlijke of rechtspersoon in de hoedanigheid van zelfstandig

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden M&W Holland Security V.O.F.

Algemene Voorwaarden M&W Holland Security V.O.F. M&W Holland Security V.O.F., Croesinckplein 99, 2722 ED Zoetermeer Tel: 06-509 295 31 W: www.mwhollandsecurity.nl E: info@mwhollandsecurity.nl KvK: 60448407 Algemene Voorwaarden M&W Holland Security V.O.F.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

cx-connector verbinder in klantbeleving

cx-connector verbinder in klantbeleving Algemene Voorwaarden CX-Connector Definities Opdrachtnemer: CX-Connector, eenmanszaak van Rense Duursma. Gevestigd op Het Roer 20, 3751 RB te Bunschoten-Spakenburg, verder te noemen CX-Connector. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau Overeenkomst Crito BV Algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Crito BV voor levering diensten Crito BV Balans- en adviesbureau, gevestigd en kantoorhoudende te Uden, 5405 NH aan Neutronenlaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 1. Definities Opdrachtnemer: Oerkracht Advies, Trainings- en coachingsbureau, gevestigd te Breda, in deze Algemene Voorwaarden verder aangeduid als Oerkracht Advies. Overeenkomst: De overeenkomst waarvan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN LEVERANCIERSOVEREENKOMST tussen [ ] en [ ] LEVERANCIERSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. [ ], een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd en kantoorhoudende te, hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV

Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV Algemene Voorwaarden Dienstverlening EyeToEye Informatica BV In deze voorwaarden wordt aan de navolgende begrippen de volgende betekenis toegekend: 0.1 EyeToEye: EyeToEye Informatica BV gevestigd te Groningen,

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN VAN START2CARE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer 58900918. Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1. Start2Care: De eenmanszaak Start2Care.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flextender B.V.

Algemene voorwaarden Flextender B.V. Algemene voorwaarden Flextender B.V. Noordersingel 20-S, Eemnes Rick Groot V.01.17 Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Partijen 1. Flextender B.V., gevestigd te Eemnes Noordersingel 20-S, hierbij rechtsgeldig

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN Opgemaakt te Helenaveen, 4 oktober 2018 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden, zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met Organized by Josefien

Nadere informatie

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene voorwaarden 1. Aanbiedingen en overeenkomsten 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Resultaatgenieters goederen en of diensten van welke

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

~1237465 pagina 1. VOORBEELDOVEREENKOMST INHUUR EXTERNE DESKUNDIGHEID Beoordeling Belastingdienst nr. 9101567983 13 10 2015

~1237465 pagina 1. VOORBEELDOVEREENKOMST INHUUR EXTERNE DESKUNDIGHEID Beoordeling Belastingdienst nr. 9101567983 13 10 2015 Beoordeling overeenkomst inhuur externe deskundigheid Ik ben van mening dat werken volgens de bijgevoegde overeenkomst voor de opdrachtgever vanaf 1 januari 2016 niet leidt tot de verplichting loonheffingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES

Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES Algemene voorwaarden van LOS ONDERZOEK EN ADVIES Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

Techlife Engineering BV

Techlife Engineering BV ALGEMENE VOORWAARDEN Techlife Engineering BV 1.Begripsbepaling 1.1 Onder Techlife wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Techlife Engineering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Protectives te Almere

Algemene Voorwaarden Protectives te Almere Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Protectives: de onderneming Protectives gevestigd aan de Bladmosstraat 16 te (1314MJ) Almere, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Telefoon KvK: ND: 4338

Telefoon KvK: ND: 4338 Algemene voorwaarden MaaSecurity Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen MaaSecurity en haar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden. LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015

Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden. LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015 Correspondentieadres: Expertise B.V., Delftse Jaagpad 3, 2324 AA Leiden LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. d.d. 10 februari 2015 LEVERINGSVOORWAARDEN EXPERTISE B.V. A. ALGEMEEN 1 DEFINITIES In deze leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Algemene voorwaarden voor dienstverlening ARMA IT Consultancy & Webdesign Sint Janshaven 354 3087 XJ Reg.nr. KvK 24490360 1. Algemene bepaling 1.1 Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen,

Nadere informatie

zo werkt Assistant2 met u samen leveringsvoorwaarden

zo werkt Assistant2 met u samen leveringsvoorwaarden www.assistant2.nl zo werkt Assistant2 met u samen leveringsvoorwaarden A5 levvw cover 03.indd 1 19-03-08 17:38:42 Assistant2 heeft de ambitie om binnen 2 jaar uit te groeien tot hét detacheringbureau van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.)

Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) Algemene Voorwaarden MediSign. (hierna: MediSign) (MediSign is een handelsnaam van Mia Media B.V.) I. Algemeen deel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE. Algemeen en Toepasselijkheid. Artikel 1

Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE. Algemeen en Toepasselijkheid. Artikel 1 Algemene voorwaarden van LOS BEDRIJFSRECHERCHE Algemeen en Toepasselijkheid Artikel 1 1. Deze algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht ALGEMENE VOORWAARDEN van European Management and Sales Services, hierna te noemen E.M.S.S. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 -

ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - ALGEMENE VOORWAARDEN - 15 DECEMBER 2012 - INHOUDSOPGAVE 1. Definities... 3 2. Toepasselijkheid... 3 3. Geldigheid... 3 4. Offertes... 4 5. Aansprakelijkheid... 4 6. Facturering en betaling... 5 7. Wijzigen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met Bureau Praktisch en alle daarmee verband

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: V&V Visumdienst Breda b.v. gevestigd en kantoorhoudende te 4851 BD Ulvenhout, Weversdries 5 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder Nº 020-57197

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie