Het Palet journaal. Jaargang 14, nummer 14, woensdag 6 april

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Palet journaal. Jaargang 14, nummer 14, woensdag 6 april"

Transcriptie

1 Het Palet journaal Jaargang 14, nummer 14, woensdag 6 april van Goghlaan GK Hoogeveen T E hetpalet@pricoh.nl W Belangrijke data komende periode Woensdag 6 april Voorronde schoolvoetbal v.v. Hollandscheveld uur Donderdag 7 april Theorie-examen verkeer groep 7 Donderdag 7 april Presentatie Maak je eigen boek groep 7/8, Tamboer Dinsdag 12 april Praktijkexamen verkeer: groep 7 fiets mee. Zondag 17 april Unicefloop/Cascaderun Woensdag 20 april Volgend schooljournaal Woensdag 20 april Finaleronde schoolvoetbal v.v. Hollandscheveld uur Vrijdag 22 april Koningsspelen: alleen Koningsontbijt. Maandag t/m vrijdag 25 april t/m 6 mei Meivakantie Dinsdag 10 mei Oud papier Dinsdag 10 mei Schoolfotograaf komt op Het Palet Zondag en maandag 15 en 16 mei 1 ste en 2 de Pinksterdag Woensdag t/m vrijdag 18 t/m 20 mei Schoolkamp groep 7/8 Mepperdennen, Meppen Dinsdag 24 mei Ouderavond Ingekomen bericht over de UNICEFLOOP Dit jaar hebben zich bijna 1500 kinderen aangemeld voor de Unicefloop. We vinden het geweldig dat zoveel kinderen op zondag 17 april a.s. gaan lopen voor kinderen in nood. Om mee te kunnen doen aan de Unicefloop, moet je je startnummer (met daarin de chip) van tevoren ophalen, dit kan op: - Zaterdag 9 april tussen 9.00 uur en uur in de burgerzaal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Hoogeveen - Woensdagmiddag 13 april tussen en uur in de hal van het Compagnieshuis aan het Raadhuisplein in Hoogeveen. Let op: op zondag 17 april, de dag waarop de Unicefloop plaatsvindt, is het niet meer mogelijk om je startnummer op te halen. Om de Unicefloop met zoveel deelnemers en publiek goed en veilig te laten verlopen, graag ook van u als ouders/verzorgers aandacht voor het volgende: De Unicefloop is dit jaar verdeeld in 10 looprondes. Op de sponsorenvelop en op het startnummer kunt u zien hoe laat uw kind moet starten. Om de bereikbaarheid van het startvak en het uitloopgebied van de Unicefloop zo groot mogelijk te houden mag hier maximaal één ouder/verzorger per kind naar toelopen om het kind weg te brengen voor de start en op te vangen na afloop van de loop. Bij de kinderen uit de groepen 1 en 2 mag er een ouder/verzorger met het kind meelopen in het parcours.

2 Om het parcours, het startvak en het uitloopgebied staan hekken. Deze staan er voor de veiligheid van de kinderen en mogen alleen geopend worden door de Unicef-vrijwilligers! Probeer u zoveel mogelijk rond het parcours te verspreiden, dat voorkomt opstoppingen. Geef andere mensen de ruimte om te passeren. Om de kinderen met gezondheidsproblemen ook de mogelijkheid te geven om aan de Unicefloop mee te doen, houden we het gebied rond het parcours rookvrij. Let op de aanwijzingen van de Unicef/Cascaderun-vrijwilligers. Houdt u er met parkeren rekening mee dat de Bilderdijklaan, i.v.m. de GigaG Cascaderun, vanaf uur afgesloten is. We hopen dat we zondag 17 april een prachtig evenement hebben waarbij alle kinderen heel veel geld voor UNICEF bij elkaar lopen. Met een hartelijke groet, Regionaal Comité Unicef Hoogeveen e.o. April doet wat hij wil. Zon, regen, storm je weet het maar nooit! Gelukkig weten wij heel goed wat we willen en dat is: er een gezellige en leerzame maand van maken. En dat gaat zeker weer lukken. Er staan leuke activiteiten op de planning, dat kunt u lezen op de kalender, de Unicefloop met de Casaderun is daar een mooi voorbeeld van. Verschillende commissies zijn druk met het organiseren van de schoolreisjes, het eindfeest, de ouderavond, het afscheid van groep 8 een leuke klus. Zonder dat u er iets van merkt werkt de Plusklas iedere maandagmiddag aan de opbouw van de 3D -printer. We hopen over een maand ons eerst voorwerp te kunnen printen. In de klassen worden steeds meer coöperatieve werkvormen gebruikt. Misschien hoort u er thuis wel eens iets over. Kortom voldoende bedrijvigheid Gevonden voorwerpen Wij hebben op dit moment twee kratten vol met gevonden voorwerpen. Mocht u iets missen, dan kunt u dit nog voor de meivakantie ophalen. Hierna gaat de inhoud van de kratten naar een goed doel. PBS De komende weken gaan we bezig met het herhalen van de gedragsverwachtingen in de klas. Dus wat is bijvoorbeeld goed gedrag tijdens het zelfstandig werken? We leggen aan de kinderen uit waarom het belangrijk is dat iedereen zich aan de gedragsregels houdt. Hieronder een deel van de les. Ik blijf op mijn plaats (respect) Ik spreek met mijn liniaal-stem (veiligheid) Ik zet mijn blokje op het vraagteken (verantwoordelijkheid) Ik ga verder met iets dat wel lukt (verantwoordelijkheid) Waarom is het belangrijk om je aan deze afspraken te houden? Leg de link naar onze algemene gedragsregels. Je bent heel verantwoordelijk bezig als je je blokje op het vraagteken zet, totdat de meester of juf komt. Probeer toch verder te werken aan iets dat wel lukt. Omdat andere kinderen rust nodig hebben, om door te werken, is het respectvol om op je plaats te blijven en je liniaal-stem te gebruiken. Op deze manier voelt iedereen zich veilig in de klas. Als we ons houden aan deze gedragsregels kan iedereen met plezier naar school gaan.

3 Nieuws uit groep 1/2 Op woensdag 22 maart was de landelijke Grote Rekendag die in het teken stond van Kraak de code. De opdrachten die de kleuters hadden waren: Welke kleurencombinatie ligt er in de koffer, op de tekening kun je zien wat er in de doos ligt, welk cijfer heb je op de hoofdband en een aantal rekenspelletjes in de kring. Vooraf hebben de kinderen in tweetallen a.h.v. een foto speelgoed moeten verzamelen. Op de foto s stond een plekje in school waar het was te vinden. Clariska, Linda en Karina, heel hartelijk bedankt voor jullie hulp deze ochtend. We hebben donderdag 23 maart een heel sfeervolle Paasviering gehad. Na het Paasverhaal hebben we gezamenlijk gegeten, wat heel gemoedelijk was. De Ouderraad had het fantastisch georganiseerd. Hartelijk bedankt daarvoor. Op 29 maart hadden we een inloop-uur, die heel goed is bezocht. Ouders, geweldig dat u zoveel belangstelling toont voor uw kleuter. Op het moment zijn we bezig met het thema: Kikker. We hebben het over echte kikkers, van kikkerdril naar kikker, maar ook over alle avonturen van Kikker en zijn vriendjes. Het is Kikker-tien-daagse en de boeken van Max Velthuijs staan hierbij centraal. Max Velthuijs gebruikt voor zijn boeken prachtige thema s, zoals o.a. Kikker is Kikker, Kikker en de vreemdeling en Kikker is ongeduldig. Zeker de moeite waard om aan uw kleuter eens voor te lezen. Hartelijke groeten van de kinderen en juffen uit groep 1/2. Nieuws uit groep 3/5 De lente is nu echt begonnen! Nieuwe kleren, nieuwe zomerjassen en lekker buiten spelen! Afgelopen maandag knutselden we tuintjes. Geen moestuintjes, maar bloementuintjes! Er is hard gewerkt en soms zagen we zelfs puntjes van de tong! Maar uiteindelijk prachtige creaties! Vorige keer schreven we al, dat we met Leefstijl aan de slag gaan met plagen en pesten. Deze week hebben we, met een maatje, gewerkt aan de verschillen tussen plagen en pesten en ook opkomen voor jezelf! De overige foto s van deze les vindt u op het ouderportaal! Tijdens het inloop uur, vorige week dinsdag, heeft u het werk van uw kind(eren) kunnen bekijken. Wat hebben we veel trotse vaders, moeders en kinderen gezien! Leuk, dat u met zoveel belangstelling heeft meegekeken! Met onze methode lessen rekenen, lezen/taal, spelling en schrijven gaan we echt al naar achterin de boeken! Groep 3 is met lezen in kern 9. Hierin leren we woorden lezen met 3 medeklinkers vooraan of achteraan. Zoals strik, sprong en barst. En woorden met aai, ooi en oei. Zoals zwaai, kooi en roei. Het begrijpen van het verhaal wordt ook steeds belangrijker. Op school maken we veel leeskilometers! Thuis lezen blijft ook belangrijk! Groep 5 start deze week met blok 8 van taal en blok 10 van rekenen. Hierin gaan we temperaturen aflezen, verhaaltjessommen oefenen en sommen tot 1000 handig optellen! Denkt u aan de natte gymles van donderdag 14 april? We gaan dan s middags naar het zwembad dus.zwemkleding en handdoek mee!! Dit was het weer! Tot het volgende schooljournaal!

4 Nieuws uit groep 4/6 Klassendienst: Week 14: Elline en Bram Week 15: Ryan en Melvin Week 16: Rosanne en Bernieke Afgelopen maandagochtend mochten de kinderen in twee tallen aan elkaar vertellen wat ze allemaal beleefd hadden in het weekend. De mooiste verhalen werden ook nog klassikaal verteld. Zie hieronder de foto s. Alle kinderen van groep 4 hebben het tafeldiploma voor de tafels 1 t/m 5 en 10 gehaald, maar we merken dat verschillende tafels toch een beetje wegzakken. Daarom is het zaak dit goed te blijven herhalen. We proberen dit zoveel mogelijk op school te doen d.m.v. leuke spelletjes, maar het zou heel fijn zijn wanneer er thuis ook nog geoefend en herhaald wordt. Tijdens het inloopuur heb ik veel ouders gezien en gesproken, fijn dat er zo n grote opkomst was!! Tegen veel ouders heb ik gezegd dat er nieuwe woorden in BLOON staan. Helaas is er iets niet goed gegaan. Maar vanaf afgelopen maandag staan ze er wel goed in. Dus er kan weer goed geoefend worden!! Vorige week woensdag was meester Daniël even in de klas, maar dat had u vast al wel gehoord van uw zoon/dochter. Want wat missen we onze meester!! Gelukkig gaat het steeds een beetje beter met hem. Dat was het weer voor nu, tot een volgend schooljournaal!! Nieuws uit groep 7/8 Klassendienst: Week 14: Danique en Guillermo Week 15: Djamila en Splinter Week 16 Anouk en Rosan De grote rekendag Twee weken geleden was de grote rekendag. We zijn de ochtend gestart met een aantal sorteeropdrachten: In een rij staan van klein naar groot, en op alfabet. We kwamen tot de conclusie dat sorteren het beste wil als je vaste afspraken hebt en sorteert op dingen die te controleren zijn, waardoor er eigenlijk geen discussie kan ontstaan. We hebben nog 2 sorteeropdrachten gedaan volgens een vaste methode die een computer ook gebruikt. Zie de foto s hieronder. Na de pauze hadden we, met de hulp van 3 moeders, een circuit van 3 opdrachten die ook allemaal te maken hadden met duidelijke en vaste instructies om een tekening te maken. Aan het eind van de ochtend gingen we in tweetallen met stoepkrijt naar buiten. Hier gaf de ene leerling instructies en de ander moest deze tekenen. Het was best lastig om het goede figuur op het plein te krijgen. Erg leuk en leerzaam zo n dag rekenen zonder rekenboek. Vorige week hebben we onze taalboeken opzij gelegd en de theorie in de praktijk gebracht. We leerden hoe een debat werk met: een stelling, 2 partijen, een gespreksleider, meningen en argumenten. De kinderen deden goed mee. Bij één stelling waren het 18 tegen 2 kinderen. Pittig voor de 2 dames, maar ze kwamen met goede argumenten. Erg leuk! Deze week zijn de spreekbeurten begonnen. De komende periode hebben we bijna dagelijks een spreekbeurt. Vandaag spelen we de eerste ronde van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Hollandscheveld. We hopen op een sportieve en zonnige middag. Morgen maken de kinderen van groep 7 het theorie verkeersexamen. Volgende week dinsdag is dan de praktijk aan de beurt. Deze middag gaan de kinderen van groep 7 op de fiets met meester Richard naar het examen. De kinderen van groep 8 blijven dan met juf Hennie op school en gaan bezig met de voorbereidingen voor de eindtoets die we 19 en 20 april gaan maken. Groeten van iedereen van groep 7/8

5 De jarigen groep naam datum 2 Sjoerd de Groot 12 april 3 Julia Sieders 19 april 4 Djuani van der Gouw 13 april 4 Rosanne Rispens 19 april 8 Rosan Dolsma 11 april Bijbelrooster We gaan met z n allen op weg naar een ander feest, Pinksteren. Met Pinkeren vieren we dat de Heilige Geest bij de leerlingen van Jezus kwam. Dat gebeurde tijdens een feest: het Joodse Wekenfeest. Hierbij werd elk jaar opnieuw het verhaal van Ruth verteld. Er werd gevierd dat God voor mensen blijft zorgen. Of de leerlingen van Jezus dat ook konden vieren? Daarvoor moet het eerst Pinksteren worden! Week 15: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Naomi mee. Hoe zal het zijn in de stad Bethlehem? Ruth 1: 1-22 Ruth 2:1-17 Week 16: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de toekomst. In Bethlehem staat weer graan op de velden, er is weer genoeg te eten. Maar er is ook iemand die voor beide vrouwen zorgt? Naomi bedenkt een plan: Ruth moet naar Boaz toegaan. Zal dat een nieuw begin zijn? Ruth 2: Ruth 3: 1-18 Basisschool Het Palet

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21,22,23 april Cito eindtoets

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27 Vrijdag 06 april Dinsdag 10 april Leerlingenraad Vrijdag 13 april AGENDA 05 april 2018 jaargang 20 nr. 27 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief Uitgave vrijdag 8 april 2016 Schoolfotograaf Donderdag 21 april en vrijdag 22 april komt de schoolfotograaf bij ons op school. Op donderdag worden de broertjes en zusjes die hier op school

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Eerste SCHOOLJOURNAAL 2015/2016

Eerste SCHOOLJOURNAAL 2015/2016 Eerste SCHOOLJOURNAAL 2015/2016 Jaargang 14, nummer 1, woensdag 26 augustus van Goghlaan 5 7901 GK Hoogeveen T 0528-262460 E hetpalet@pricoh.nl W www.hetpalethoogeveen.nl Belangrijke data komende periode

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL. Jaargang 13, nummer 12, woensdag 14 januari

SCHOOLJOURNAAL. Jaargang 13, nummer 12, woensdag 14 januari SCHOOLJOURNAAL Jaargang 13, nummer 12, woensdag 14 januari van Goghlaan 5 7901 GK Hoogeveen T 0528-262460 E hetpalet@pricoh.nl W www.hetpalethoogeveen.nl Belangrijke data komende periode Woensdag 21 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016

Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Jaargang 22 nummer 14 Vrijdag 8 april 2016 Agenda 8 22 april 2016 donderdag 14 april/dinsdag 19 april 10-minutengesprekken (14.30-17.00u) Spreekmiddag gr 1-8 Inloopuur Eindtoets groep 8 maandag 18 april

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Fenne (groep 1), Indy (groep 8), Kate (groep 8), Lisa (groep 8), Sven (groep 1), Leo Alexander (groep 7), Fem (groep 1), Luuk (groep 3), Kars (groep 7), Anneke

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014

Krabbel. Avond4daagse 2014. Jarigen. Terugkoppeling studiedag 6 mei jl. Nummer 31, 9 mei 2014 Jarigen Musical 2014 Terugkoppeling studiedag Het belang van de tafels leren Avond4daagse 2014 Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 12 mei Inez 6 Leesbeesten Terugkoppeling studiedag 6 mei

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Koningsspelen

Kind Op Maandag. Koningsspelen Nr. 17 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Koningsspelen Verslag koffieochtend Schoolvoetbal en lijnbal Einde EU-schoolfruit Meivakantie en BSO: natuur en cultuur Kind Op Maandag Op school werken wij

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 3 en 4

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 3 en 4 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 3 en 4 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Donderdag 7 april 2016

Donderdag 7 april 2016 Donderdag 7 april 2016 Verkeersnieuws vanuit groep 7 Het theoretisch verkeersexamen is in de klas afgenomen. Op school zijn wij hier nog druk mee bezig geweest. De verkeersregels en borden werden flink

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 3 woensdag 23 september. van Goghlaan 5 7901 GK Hoogeveen T 0528-262460 E hetpalet@pricoh.nl W www.hetpalethoogeveen.

Jaargang 14, nummer 3 woensdag 23 september. van Goghlaan 5 7901 GK Hoogeveen T 0528-262460 E hetpalet@pricoh.nl W www.hetpalethoogeveen. Jaargang 14, nummer 3 woensdag 23 september van Goghlaan 5 7901 GK Hoogeveen T 0528-262460 E hetpalet@pricoh.nl W www.hetpalethoogeveen.nl Belangrijke data komende periode Maandag/ dinsdag / woensdag 28/29

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Nieuwsbrief 411 RKBS St. Catharina Haastrecht 11 oktober 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Activiteiten en data Donderdag 18 oktober: Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag

Nadere informatie