PENITENTIAIR BEAMBTEN (M/V)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PENITENTIAIR BEAMBTEN (M/V)"

Transcriptie

1 PENITENTIAIR BEAMBTEN (M/V) VOOR DE STRAFINRICHTINGEN IN HEEL VLAANDEREN EN BRUSSEL FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE ANG08802 Functiecontext Het Directoraat-generaal Penitentiaire Inrichtingen maakt deel uit van de Federale Overheidsdienst Justitie. België telt 32 strafinrichtingen (+ Everberg), verdeeld over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Meer dan de helft van de gevangenissen zijn arresthuizen, dit wil zeggen inrichtingen voor mensen in voorhechtenis in afwachting van hun definitieve straf. In andere inrichtingen (strafhuizen) zitten veroordeelden hun straf uit. In praktijk verblijven, wegens de overbevolking, in alle arresthuizen ook veroordeelden. Gevangenissen verschillen tevens volgens veiligheidsniveau. Men spreekt in dit verband van open, halfopen en gesloten instellingen. Als penitentiair beambte word je tewerkgesteld in een van de 17 strafinrichtingen in Vlaanderen en Brussel: provincie Antwerpen: Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Hoogstraten, Wortel en Merksplas provincie Vlaams-Brabant: twee gevangenissen te Leuven provincie Oost-Vlaanderen: Gent, Oudenaarde en Dendermonde provincie West-Vlaanderen: Brugge, Ruiselede en Ieper provincie Limburg: Hasselt regio Brussel Hoofdstad: Vorst en Sint-Gillis Opdracht en verantwoordelijkheden Door je tussenkomsten als penitentiair beambte, belichaam je de manier waarop de samenleving reageert tegenover de overtreders en beïnvloed je sterk de mogelijkheden om de opdrachten die aan het penitentiair bestuur zijn toevertrouwd tot een goed einde te brengen. Je opdracht past in een strikt gereglementeerd wettelijk kader dat zich meer en meer baseert op de internationale wetten en overeenkomsten. De opsluiting moet een straf op zich zijn en niet een context waarin de gedetineerde nog bijkomende sancties dient te ondergaan voor de misdrijven die hij heeft gepleegd. De nagestreefde doelstelling is daarentegen de kansen te creëren binnen de gevangeniscontext samen met en voor de gedetineerde om op constructieve manier de weg terug te vinden naar een leven in de maatschappij. Vanuit deze optiek is het belangrijk de gedetineerde te respecteren als menselijk wezen, zodat hij opnieuw respect leert opbrengen voor de maatschappelijke normen en voor de psychische en fysieke integriteit van de eventuele slachtoffers van zijn misdrijven. De uiteindelijke doelstelling van de detentie is immers meer en meer gericht op herstel: naast het herstel van de openbare veiligheid, staat dit ook voor het herstel van de relatie tussen de dader en zijn slachtoffer, maar ook voor het herstel in het familiale en maatschappelijke milieu van de gedetineerde. In deze context speel je een eersterangsrol, niet enkel wat betreft de bewaking van de onmiddellijke omgeving van de gedetineerde (meer bepaald op het vlak van de veiligheid en de relaties), maar ook in de relaties tussen de gedetineerden en de medewerkers vanuit de andere disciplines (directie, psychosociaal en medisch personeel).

2 Je takenpakket als penitentiair beambte bestaat uit twee hoofddomeinen: Het toezien op de interne en de externe veiligheid door ondermeer: het uitvoeren van controles (fouilles op het lichaam, in de cel, ) uitvoeren van de toegangscontrole voor inkomende en uitgaande bewegingen van gedetineerden en andere personen (personeelsleden, bezoekers, ) begeleiden en observeren van bewegingen van gedetineerden binnen de inrichting (individueel, in groep) rapporteren van incidenten en andere relevante informatie aan de hiërarchie; toezicht houden op en tijdens activiteiten van gedetineerden (in de werkplaatsen, tijdens bezoek, tijdens andere activiteiten, ) toezicht houden op en rapporteren van defecten aan de veiligheidsinstallaties controleren van het aan- en afwezig zijn van gedetineerden en/of andere personen binnen de inrichtingen uitvoeren van permanente bewakingsopdrachten op de secties of leefeenheden. Het uitvoeren van activiteiten in het kader van de organisatie van het dagelijkse leven binnen de gevangenis door ondermeer: bedelen van maaltijden, kantine, kledij, organiseren van bepaalde faciliteiten voor gedetineerden (telefoon, briefwisseling, ) toezien op de hygiënische en sanitaire omstandigheden en leefgewoonten van de gedetineerden beantwoorden van vragen van gedetineerden en/of ze overmaken aan de andere diensten binnen de inrichting participeren aan bijzondere activiteiten met betrekking tot bijzondere groepen gedetineerden (bv. gedetineerden met psychische stoornissen). Je voert al deze taken uit in overeenstemming met de reglementaire bepalingen. Op die manier waarborg je een veilige en zinvolle detentie gericht op herstel en reïntegratie. Je basisattitude kenmerkt zich door respect voor de hiërarchie, voor de collega s en voor de gedetineerden. Je opdrachten impliceren natuurlijk teamwerk (je neemt dus deel aan het noodzakelijke werkoverleg) en situeren zich binnen een continudienst (afwisselend in de ochtend-, namiddag- en nachtploeg, alsook tijdens weekends en op feestdagen). Competenties je bent goed communicatievaardig, zowel geschreven als gesproken (communiceren) je kan werken in groep (samenwerken) je bent integer en loyaal (loyaal zijn) je bent stressbestendig en neemt de verantwoordelijkheid op voor de taken die je toevertrouwd zijn (stressbestendig en resultaatgericht zijn) je hebt een goed observatievermogen (observeren) je kan logisch redeneren en handelen voortgaand op duidelijke instructies (begrijpen) je kan prioriteiten bepalen en taken uitvoeren met de middelen die je krijgt, en dit met respect voor de gegeven richtlijnen (werk structureren en taken uitvoeren) je staat open voor veranderingen en bent bereid je op constante basis bij te scholen (zichzelf ontwikkelen) Weliswaar niet vereist, maar toch grote troeven zijn bijkomende vaardigheden zoals kennis van kantoorsoftware en vreemde talen (gezien de aanwezige culturele verscheidenheid in de strafinrichtingen).

3 Arbeidsvoorwaarden Je wordt aangeworven in de graad van penitentiair beambte (niveau D) met de bijhorende weddenschaal. Minimum aanvangswedde: ,80 EUR (bruto jaarsalaris, reeds aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Hierbij worden volgende premies en toelagen gevoegd: Een premie onaangenaamheden van 25 euro netto per maand; Vergoeding voor de avond- en nachtprestaties; zaterdagvergoeding aan 150 %; dubbele vergoeding voor prestaties op zon- en feestdagen. Het systeem van de 36-urenweek is mogelijk voor de statutaire beambten. Info Om je zoveel mogelijk informatie te geven over de inhoud van de functie van penitentiair beambte, nodigen we je graag uit de film over de functie te bekijken die beschikbaar is op onze website Hier vind je ook een pdf-document waarin alle arbeidsvoorwaarden overlopen worden. Indien je geen toegang hebt tot internet, kan je deze film op DVD bekomen via Mevrouw Stephanie LANGERAET Attaché Cel Recrutering en Selectie - Personeelsdienst DG EPI - FOD Justitie Tel: 02/ stephanie.langeraet@just.fgov.be website: Deelnemingsvoorwaarden De deelnemingsvoorwaarden zijn een absolute voorwaarde voor deelname aan een selectieprocedure bij SELOR. Je bent minstens 20 jaar op 28 januari Er is geen specifieke opleiding of diploma vereist. Selectieprocedure 1) Schriftelijke proef Duur: maximum 3 uur In deze proef worden volgende basiscompetenties voor de functie geëvalueerd aan de hand van een meerkeuzevragenlijst: observeren, begrijpen, werk structureren, taken uitvoeren en samenwerken. Enkel de eerste 1400 geslaagden voor deze proef zullen opgeroepen worden om deel te nemen aan de verdere selectieprocedure. In functie van de noodzaak van aanwerving en in volgorde van de rangschikking van deze proef, zullen de geslaagden van deze proef in verschillende groepen uitgenodigd worden om deel te nemen aan de interactieve oefening en het interview (indien je geslaagd bent in de interactieve oefening). OPGELET: de rangschikking van de geslaagde kandidaten zal enkel gebaseerd worden op de behaalde resultaten van de deze schriftelijke proef.

4 2) Interactieve oefening en interview De 2 gedeelten van deze ronde kunnen op dezelfde dag plaatsvinden. OPGELET! indien de 2 gedeelten van deze ronde op dezelfde dag plaatsvinden, worden de kandidaten nog op dezelfde dag op de hoogte gebracht over hun resultaat op deze interactieve oefening. Enkel de kandidaten die slagen voor deze interactieve oefening worden weerhouden voor het interview. a) Interactieve oefening Duur: ongeveer 1 uur Door middel van een interactieve oefening worden volgende competenties gemeten: communiceren, samenwerken, stressbestendig zijn, resultaatgericht zijn, observeren, begrijpen, taken uitvoeren. Deze oefening gaat niet over kennis, er is dus geen specifieke voorbereiding nodig. Om te slagen moet je minstens 10 punten op 20 behalen. b) Interview Duur: ongeveer 20 minuten Het mondeling gedeelte beoogt de evaluatie van enkele professionele competenties, vaardigheden en attitudes, en eveneens je motivatie en je affiniteit met het werkterrein. Om informatie te verschaffen als basis voor het interview, zal je gevraagd worden een biografische vragenlijst in te vullen. Om te slagen moet je minstens 12 punten op 20 behalen. Na iedere selectiefase kan je feedback vragen. Je moet dit wel schriftelijk en binnen een redelijke termijn (max. 3 maanden) doen (wet van 11 april 1994 betreffende de openbaarheid van bestuur). In overeenstemming met de reglementaire beschikkingen die de relaties regelen tussen de overheid en de syndicaten, heeft elke representatieve syndicale organisatie het recht zich te laten vertegenwoordigen door een afgevaardigde gedurende elk selectiegedeelte dat door SELOR wordt georganiseerd. Deze afgevaardigden zijn verplicht discreet en vertrouwelijk om te gaan met informatie en documenten waarvan zij tijdens deze opdracht kennis nemen. Lijst van geslaagden De rangschikking van de geslaagde kandidaten zal enkel gebaseerd worden op de behaalde resultaten van de schriftelijke proef. Bij gelijkheid van punten, wordt de voorrang gegeven aan de oudste geslaagde. Na deze selectie wordt een lijst met maximum 700 geslaagden aangelegd die 2 jaar geldig blijft. Indien er voor de toekenning van de laatste plaats verscheidene geslaagden zijn met een gelijk aantal punten, wordt het maximum aantal geslaagden in hun voordeel verhoogd. Naast deze lijst van de laureaten wordt een bijzondere lijst opgesteld van de personen met een handicap die laureaat zijn. Deze personen worden er enkel in opgenomen op hun vraag en voor zover zij een attest hebben voorgelegd waarin hen de hoedanigheid van persoon met een handicap wordt toegekend. De personen met een handicap die zijn opgenomen in de bijzondere lijst blijven hun klassement behouden zonder beperking in de tijd.

5 Aanstellingsvoorwaarden Als je geslaagd bent voor deze selectie, moet je om benoemd te worden op de datum van indiensttreding: Belg zijn een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking de burgerlijke en politieke rechten genieten Je wordt benoemd nadat je de stageperiode met succes hebt vervuld. Hoe solliciteren? Solliciteren kan tot 28 januari 2008 via: (*) Website (via Vacatures ) Telefoon (hou je rijksregisternummer en het selectienummer ANG bij de hand) Je kandidatuur moet beantwoorden aan de deelnemingsvoorwaarden. Als je kandidatuur volledig is, zal je van Selor een uitnodiging ontvangen voor de eerste proef die zal plaatsvinden op 8 maart Indien je tussen 26 februari 2008 en 29 februari 2008 geen uitnodiging hebt ontvangen, dien je contact op te nemen met Ilse De Coensel via , ilse.decoensel@selor.be of Annick De Smedt via , annick.desmedt@selor.be In het kader van een diversiteitsbeleid willen wij vrouwelijke en allochtone kandidaten stimuleren om zich kandidaat te stellen. (allochtonen moeten de Belgische nationaliteit hebben bij de aanstelling) (*) de kandidaten die geen toegang hebben tot internet of telefoon mogen zich per brief inschrijven, met de duidelijke vermelding van het selectienummer (ANG08802), hun naam, hun voornaam, hun adres en rijksregisternummer SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID Gebouw Centre Etoile Bischoffsheimlaan 15 B-1000 BRUSSEL Infolijn kandidaten Fax +32 (0) selecties@selor.be

Selor : Selectiebureau van de Overheid

Selor : Selectiebureau van de Overheid pagina 1 van 5 Penitentiair Bewakingsassistent (m/v) voor de penitentiaire inrichtingen in Vlaanderen en Brussel ANGPBA01 JOBINHOUD Een job als penitentiair bewakingsassistent vraagt veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Nadere informatie

MEDISCH TECHNISCH DESKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (M/V)

MEDISCH TECHNISCH DESKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (M/V) MEDISCH TECHNISCH DESKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (M/V) REGIO VLAANDEREN EN BRUSSEL FOD JUSTITIE ANG07825 Functiecontext De FOD Justitie speelt een actieve rol in de wetgevende, de uitvoerende en de rechterlijke

Nadere informatie

penitentiair beambte

penitentiair beambte De Federale Overheidsdienst Justitie is op zoek naar integere, sterke persoonlijkheden die als een voorbeeldfunctie kunnen uitoefenen. Om je als potentiële kandidaat alvast een goed beeld te geven van

Nadere informatie

DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V)

DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V) DOSSIERBEHEERDER PENSIOENEN (M/V) KANTOOR ANTWERPEN RIJKSDIENST VOOR PENSIOENEN ANG08043 Functiecontext De Rijksdienst voor Pensioenen is een openbare instelling van sociale zekerheid, die binnen de sterk

Nadere informatie

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V)

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) VERTALER (FRANS-NEDERLANDS/ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) KONINKLIJK MUSEUM VAN HET LEGER EN DE KRIJGSGESCHIEDENIS MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08804 Functiecontext Defensie heeft als opdrachten de verdediging

Nadere informatie

JUSTITIEASSISTENTEN (M/V)

JUSTITIEASSISTENTEN (M/V) JUSTITIEASSISTENTEN (M/V) FOD JUSTITIE ANG06832 Functiecontext Het Directoraat-generaal Uitvoering van Straffen en Maatregelen maakt deel uit van de Federale Overheidsdienst Justitie en bestaat uit een

Nadere informatie

ADJUNCT-VEILIGHEIDSASSISTENT (M/V)

ADJUNCT-VEILIGHEIDSASSISTENT (M/V) ADJUNCT-VEILIGHEIDSASSISTENT (M/V) REGIO BRUSSEL EN ANTWERPEN FOD JUSTITIE ANG08029 Functiecontext De wet van 25 februari 2003 houdt de inrichting van de functie van veiligheidsbeambte met het oog op de

Nadere informatie

ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V)

ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V) ATTACHÉ-ANALIST INTERNATIONALE BETREKKINGEN EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING (M/V) BRUSSEL FOD BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING ANG08807 Functiecontext De FOD Buitenlandse

Nadere informatie

MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V)

MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN VAN OPENBAAR NUT, INSTELLINGEN VAN SOCIALE ZEKERHEID, INSTELLINGEN VOOR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK EN

Nadere informatie

COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V)

COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) COORDINATOR PERSONEEL EN ORGANISATIE (P&O) (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN VAN OPENBAAR NUT, INSTELLINGEN VAN SOCIALE ZEKERHEID, INSTELLINGEN VOOR WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK EN

Nadere informatie

SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V)

SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V) SENIOR KLINISCH EVALUATOR (M/V) BRUSSEL FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR GENEESMIDDELEN EN GEZONDHEIDSPRODUCTEN (FAGG) ANG08044 Functiecontext Het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten

Nadere informatie

FOTOGRAAF (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) ANG06024

FOTOGRAAF (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) ANG06024 FOTOGRAAF (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK INSTITUUT VOOR HET KUNSTPATRIMONIUM (KIK) ANG06024 Functiecontext Het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium is een wetenschappelijke federale instelling onder

Nadere informatie

ADJUNCT-EENHEIDSCHEF (M/V)

ADJUNCT-EENHEIDSCHEF (M/V) ADJUNCT-EENHEIDSCHEF (M/V) BRASSCHAAT, JABBEKE ALGEMENE DIRECTIE VAN DE CIVIELE VEILIGHEID - FOD BINNENLANDSE ZAKEN ANG07849 Functiecontext De Algemene Directie van de Civiele Veiligheid is een administratie

Nadere informatie

FIETSAMBTENAAR (M/V)

FIETSAMBTENAAR (M/V) FIETSAMBTENAAR (M/V) FEDERALE OVERHEIDSDIENST MOBILITEIT EN VERVOER ANG06015 Functiecontext Als onderdeel van het Directoraat-Generaal Mobiliteit en Verkeersveiligheid maakt de Directie Mobiliteit integraal

Nadere informatie

TECHNISCH DESKUNDIGE INSPECTEUR VOOR DE AFDELING VAN HET REGIONAAL TOEZICHT VAN DE AFDELING WELZIJN OP HET WERK (M/V)

TECHNISCH DESKUNDIGE INSPECTEUR VOOR DE AFDELING VAN HET REGIONAAL TOEZICHT VAN DE AFDELING WELZIJN OP HET WERK (M/V) TECHNISCH DESKUNDIGE INSPECTEUR VOOR DE AFDELING VAN HET REGIONAAL TOEZICHT VAN DE AFDELING WELZIJN OP HET WERK (M/V) BRUGGE, ANTWERPEN, GENT, HASSELT, LEUVEN, BRUSSEL FOD WERKGELEGENHEID, ARBEID EN SOCIAAL

Nadere informatie

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V)

VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) VERTALER (FRANS-NEDERLANDS / ENGELS-NEDERLANDS) (M/V) TERVUREN MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08004 Functiecontext De opdracht van het Ministerie van Defensie reikt veel verder dan uitsluitend het verdedigen

Nadere informatie

PROGRAMMEUR (M/V) BRUSSEL MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07042

PROGRAMMEUR (M/V) BRUSSEL MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07042 PROGRAMMEUR (M/V) BRUSSEL MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07042 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft volgende opdrachten: de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies vervullen in een

Nadere informatie

PROGRAMMEUR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07047

PROGRAMMEUR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07047 PROGRAMMEUR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07047 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft volgende opdrachten: de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies vervullen in een

Nadere informatie

ICT-DESKUNDIGE (M/V)

ICT-DESKUNDIGE (M/V) ICT-DESKUNDIGE (M/V) BRUSSEL MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07043 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft volgende opdrachten: de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies vervullen in

Nadere informatie

DATABASE ADMINISTRATOR (M/V)

DATABASE ADMINISTRATOR (M/V) DATABASE ADMINISTRATOR (M/V) PEUTIE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG07873 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft volgende opdrachten: de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies vervullen

Nadere informatie

INSPECTEUR (M/V) BUITENDIENSTEN VAN DE VEILIGHEID VAN DE STAAT FOD JUSTITIE ANG06815

INSPECTEUR (M/V) BUITENDIENSTEN VAN DE VEILIGHEID VAN DE STAAT FOD JUSTITIE ANG06815 INSPECTEUR (M/V) BUITENDIENSTEN VAN DE VEILIGHEID VAN DE STAAT FOD JUSTITIE ANG06815 Functiecontext De Veiligheid van de Staat is de burgerlijke inlichtingen- en veiligheidsdienst die op het Belgisch grondgebied

Nadere informatie

SOCIAAL CONTROLEURS (M/V)

SOCIAAL CONTROLEURS (M/V) SOCIAAL CONTROLEURS (M/V) VLAANDEREN EN BRUSSEL FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG06801 Functiecontext Als sociaal controleur ben je verbonden met de dienst Sociale Inspectie van de FOD Sociale Zekerheid. De Sociale

Nadere informatie

PROGRAMMEUR WEBAPPLICATIES EN PRODUCTONTWIKKELING (M/V)

PROGRAMMEUR WEBAPPLICATIES EN PRODUCTONTWIKKELING (M/V) PROGRAMMEUR WEBAPPLICATIES EN PRODUCTONTWIKKELING (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK METEOROLOGISCH INSTITUUT (KMI) ANG07038 Functiecontext Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) is een begrip in België.

Nadere informatie

VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V)

VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V) VERTALER-REVISOR-ANALIST ARABISCH (M/V) VLAAMS-BRABANT, REGIO DIEST MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08023 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft als opdrachten de verdediging van het grondgebied,

Nadere informatie

ARCHITECT - RESTAURATIE (M/V)

ARCHITECT - RESTAURATIE (M/V) ARCHITECT - RESTAURATIE (M/V) BRUSSEL REGIE DER GEBOUWEN ANG08005 Functiecontext De Regie der Gebouwen is een federale instelling van openbaar nut. Zij zorgt voor de kwalitatieve kantoorhuisvesting van

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

PROJECTPROGRAMMEUR EN HELPDESK (M/V)

PROJECTPROGRAMMEUR EN HELPDESK (M/V) PROJECTPROGRAMMEUR EN HELPDESK (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK METEOROLOGISCH INSTITUUT (KMI) ANG07039 Functiecontext Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) is een begrip in België. Iedereen kent het KMI

Nadere informatie

TECHNICIENS (M/V) BELGISCH INSTITUUT VOOR POSTDIENSTEN EN TELECOMMUNICATIE (BIPT) ANE07801

TECHNICIENS (M/V) BELGISCH INSTITUUT VOOR POSTDIENSTEN EN TELECOMMUNICATIE (BIPT) ANE07801 TECHNICIENS (M/V) BELGISCH INSTITUUT VOOR POSTDIENSTEN EN TELECOMMUNICATIE (BIPT) ANE07801 Functiecontext Het BIPT is als federale instelling van openbaar nut, de regulator van de post- en telecommunicatiesector,

Nadere informatie

ICT-DESKUNDIGE ICT-ONTWIKKELAAR -.NETPROGRAMMEUR (M/V)

ICT-DESKUNDIGE ICT-ONTWIKKELAAR -.NETPROGRAMMEUR (M/V) ICT-DESKUNDIGE ICT-ONTWIKKELAAR -.NETPROGRAMMEUR (M/V) BRUSSEL RIJKSDIENST VOOR ZIEKTE- EN INVALIDITEITSVERZEKERING (RIZIV) ANG07810 Functiecontext De Rijksdienst voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

Nadere informatie

Vertaler (m/v) NIVEAU B

Vertaler (m/v) NIVEAU B Vertaler (m/v) NIVEAU B Parket van de Arbeidsauditeur te Halle Vilvoorde Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden

Nadere informatie

WEERVOORSPELLER (M/V)

WEERVOORSPELLER (M/V) WEERVOORSPELLER (M/V) UKKEL KONINKLIJK METEOROLOGISCH INSTITUUT VAN BELGIË ANG08801 Functiecontext Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) is een begrip in België. Iedereen kent het KMI van de weersverwachtingen,

Nadere informatie

Selectieverantwoordelijke (2 vacante plaatsen) NIVEAU A voor de Rechterlijke Orde

Selectieverantwoordelijke (2 vacante plaatsen) NIVEAU A voor de Rechterlijke Orde Selectieverantwoordelijke (2 vacante plaatsen) NIVEAU A voor de Rechterlijke Orde Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst

Nadere informatie

WEB COMMUNICATION COORDINATOR (M/V)

WEB COMMUNICATION COORDINATOR (M/V) WEB COMMUNICATION COORDINATOR (M/V) BRUSSEL FOD KANSELARIJ VAN DE EERSTE MINISTER ANG06843 Functiecontext De Federale Overheidsdienst (FOD) Kanselarij van de Eerste Minister staat de Eerste Minister bij

Nadere informatie

SECTORCOMITE XVIII VLAAMSE GEMEENSCHAP EN VLAAMS GEWEST. protocol nr

SECTORCOMITE XVIII VLAAMSE GEMEENSCHAP EN VLAAMS GEWEST. protocol nr SECTORCOMITE XVIII VLAAMSE GEMEENSCHAP EN VLAAMS GEWEST protocol nr. 204.640 PROTOCOL HOUDENDE DE CONCLUSIES VAN DE ONDERHANDELINGEN VAN 3 NOVEMBER 2003 DIE GEVOERD WERDEN IN HET SECTORCOMITE XVIII VLAAMSE

Nadere informatie

Selectie-assistent (m/v) (niveau C)

Selectie-assistent (m/v) (niveau C) Selectie-assistent (m/v) (niveau C) Bij de selectiedienst werkzaam binnen het rechtsgebied Gent Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

SOCIAAL INSPECTEUR TECHNISCH DESKUNDIGE (M/V)

SOCIAAL INSPECTEUR TECHNISCH DESKUNDIGE (M/V) SOCIAAL INSPECTEUR TECHNISCH DESKUNDIGE (M/V) ALGEMENE DIRECTIE TOEZICHT OP DE SOCIALE WETTEN FOD WERKGELEGENHEID, ARBEID EN SOCIAAL OVERLEG ANG06017 Functiecontext De FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal

Nadere informatie

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C FOD Justitie dienst HR Magistratuur, notarissen, gerechtsdeurwaarders Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap

Nadere informatie

Adviseur-economist (m/v) voor het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT) referentie ANG01039

Adviseur-economist (m/v) voor het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT) referentie ANG01039 Adviseur-economist (m/v) voor het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT) referentie ANG01039 Als regelgevend orgaan in de post- en telecommunicatiesector heeft het B.I.P.T. strategische,

Nadere informatie

INSPECTEURS (M/V) DIRECTORAAT-GENERAAL LUCHTVAART (HAREN) FOD MOBILITEIT EN VERVOER ANG05822

INSPECTEURS (M/V) DIRECTORAAT-GENERAAL LUCHTVAART (HAREN) FOD MOBILITEIT EN VERVOER ANG05822 INSPECTEURS (M/V) DIRECTORAAT-GENERAAL LUCHTVAART (HAREN) FOD MOBILITEIT EN VERVOER ANG05822 Functiecontext De FOD Mobiliteit en Vervoer bestaat uit 4 Directoraten-Generaal: Directoraat-Generaal Mobiliteit

Nadere informatie

BIOMEDISCH TECHNICUS (M/V)

BIOMEDISCH TECHNICUS (M/V) BIOMEDISCH TECHNICUS (M/V) NEDER-OVER-HEEMBEEK MINISTERIE VAN DEFENSIE ANG08022 Functiecontext Het Ministerie van Defensie heeft als opdrachten de verdediging van het grondgebied, buitenlandse missies

Nadere informatie

INGENIEUR PROJECTLEIDER / ARCHITECT (M/V)

INGENIEUR PROJECTLEIDER / ARCHITECT (M/V) INGENIEUR PROJECTLEIDER / ARCHITECT (M/V) (ATTACHE VERVOERINFRASTRUCTUUR PROJECTEN) (M/V) BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST FOD MOBILITEIT EN VERVOER ANG08820 Functiecontext De Federale Overheidsdienst (FOD)

Nadere informatie

GENEESHEER (M/V) BRUSSEL FOD BINNENLANDSE ZAKEN DIENST VREEMDELINGENZAKEN ANG08854

GENEESHEER (M/V) BRUSSEL FOD BINNENLANDSE ZAKEN DIENST VREEMDELINGENZAKEN ANG08854 GENEESHEER (M/V) BRUSSEL FOD BINNENLANDSE ZAKEN DIENST VREEMDELINGENZAKEN ANG08854 Functiecontext De Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft als opdracht het voorbereiden en het uitvoeren van

Nadere informatie

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) LUCHTVAART

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) LUCHTVAART DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) LUCHTVAART FOD MOBILITEIT EN VERVOER ANG06704 Functiecontext rapporteert aan de Voorzitter van het Directiecomité van de FOD Mobiliteit en Vervoer; zit in het Directiecomité van

Nadere informatie

UNIX / LINUX SYSTEEMBEHEERDER (M/V)

UNIX / LINUX SYSTEEMBEHEERDER (M/V) UNIX / LINUX SYSTEEMBEHEERDER (M/V) BRUSSEL KONINKLIJK METEOROLOGISCH INSTITUUT (KMI) ANG07040 Functiecontext Het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) is een begrip in België. Iedereen kent het KMI

Nadere informatie

ATTACHE JURIST NIVEAU A

ATTACHE JURIST NIVEAU A ATTACHE JURIST NIVEAU A VOOR HET SECRETARIAAT VAN HET COLLEGE VAN PROCUREURS-GENERAAL (contract van bepaalde duur (twee jaar)) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie

ADJUNCT DIRECTEUR (M/V)

ADJUNCT DIRECTEUR (M/V) ADJUNCT DIRECTEUR (M/V) INSTITUUT VOOR DE GELIJKHEID VAN VROUWEN EN MANNEN ANG05735 Functiecontext Verslag uitbrengen aan de raad van bestuur over de uitvoering van het algemeen beleid van het Instituut

Nadere informatie

TECHNISCH DESKUNDIGE ELEKTROMECHANICA (M/V)

TECHNISCH DESKUNDIGE ELEKTROMECHANICA (M/V) TECHNISCH DESKUNDIGE ELEKTROMECHANICA (M/V) BRUSSEL REGIE DER GEBOUWEN ANG08837 Functiecontext De Regie der Gebouwen is een federale instelling van openbaar nut. Zij zorgt voor de kwalitatieve kantoorhuisvesting

Nadere informatie

COMMISSARIS-ANALISTEN (M/V)

COMMISSARIS-ANALISTEN (M/V) COMMISSARIS-ANALISTEN (M/V) EVERE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANE06812 Functiecontext Defensie heeft als opdrachten de verdediging van het grondgebied, het organiseren van buitenlandse missies in internationale

Nadere informatie

SENIOR EVALUATOR HEMOVIGILANTIE (M/V)

SENIOR EVALUATOR HEMOVIGILANTIE (M/V) SENIOR EVALUATOR HEMOVIGILANTIE (M/V) BRUSSEL FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU ANG05812 Functiecontext Gezondheid reikt veel verder dan het louter zich goed voelen, niet ziek

Nadere informatie

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E September 2018 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris en bijkomende voordelen 7 Selectieproeven

Nadere informatie

INSPECTEURS (M/V) EVERE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANE06813

INSPECTEURS (M/V) EVERE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANE06813 INSPECTEURS (M/V) EVERE MINISTERIE VAN DEFENSIE ANE06813 Functiecontext Defensie heeft als opdrachten de verdediging van het grondgebied, het organiseren van buitenlandse missies in internationale context

Nadere informatie

ADJUNCT ADVISEURS (M/V)

ADJUNCT ADVISEURS (M/V) ADJUNCT ADVISEURS (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN VAN OPENBAAR NUT, INSTELLINGEN VAN SOCIALE ZEKERHEID, INSTELLINGEN VOOR WETENS CHAPPELIJK ONDERZOEK EN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE

Nadere informatie

Jurist voor de FOD Justitie- directoraat Wetgeving en fundamentele rechten en vrijheden (niveau A1) - m/v

Jurist voor de FOD Justitie- directoraat Wetgeving en fundamentele rechten en vrijheden (niveau A1) - m/v Jurist voor de FOD Justitie- directoraat Wetgeving en fundamentele rechten en vrijheden (niveau A1) - m/v Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst

Nadere informatie

LABORANT(M/V) WETENSCHAPPELIJK INSTITUUT VOLKSGEZONDHEID (WIV) EN HET INSTITUUT PASTEUR

LABORANT(M/V) WETENSCHAPPELIJK INSTITUUT VOLKSGEZONDHEID (WIV) EN HET INSTITUUT PASTEUR LABORANT(M/V) WETENSCHAPPELIJK INSTITUUT VOLKSGEZONDHEID (WIV) EN HET INSTITUUT PASTEUR FOD VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU ANG05809 Functiecontext Deze wetenschappelijke

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015 GEMEENTE WUUSTWEZEL Aanwerving van (m/v) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DIENST OPENBARE WERKEN (C1-C2-C3) 19/38: werkt elke voormiddag contractuele aanwerving met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1247&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Leuvenseweg 48 bus 6 1000 Brussel Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Er zijn 2 betrekkingen (1 Nederlandstalig en 1 Franstalig, m/v) met een contract van onbepaalde duur vacant bij de federale

Nadere informatie

Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E Wervingsreserve voor 2 jaar Najaar 2017 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/7 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure ten behoeve van het Zwin Natuur Park te Knokke d.m.v. aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET

BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET DESKUNDIGE-DOSSIERBEHEERDER DIE HOOFDZAKELIJK INGESCHAKELD WORDT IN DE ONDERSTEUNENDE PROCESSEN (m/v) - 1 vacante plaats NIVEAU B BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Deskundige Documentatiebeheer (Bibliotheek) NIVEAU B

Deskundige Documentatiebeheer (Bibliotheek) NIVEAU B Deskundige Documentatiebeheer (Bibliotheek) NIVEAU B Parket Hof van Cassatie Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands, voor de aanwerving van

Nadere informatie

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.)

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) JURIST NIVEAU A Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

Selectieprocedure Zwembadcoördinator (m/v) Niveau B

Selectieprocedure Zwembadcoördinator (m/v) Niveau B Selectieprocedure Zwembadcoördinator (m/v) Niveau B 2014 1 Algemeen Waarom deze procedure? Het APB Provinciaal Domein De Gavers organiseert een vergelijkende aanwervingsprocedure voor zwembadcoördinator

Nadere informatie

VOORZITTER VAN HET DIRECTIECOMITÉ (M/V)

VOORZITTER VAN HET DIRECTIECOMITÉ (M/V) VOORZITTER VAN HET DIRECTIECOMITÉ (M/V) FOD PERSONEEL EN ORGANISATIE ANG07708 Functiecontext De FOD Personeel en Organisatie draagt bij tot de goede werking van de ambtenaren en van de federale diensten.

Nadere informatie

ASSISTENT (niveau C)

ASSISTENT (niveau C) ASSISTENT (niveau C) SELECTIEDIENST FOD JUSTITIE DG RECHTERLIJKE ORGANISTATIE Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst

Nadere informatie

Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A

Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A voor het Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

Bijkomende info. Voorwaarden: Voorwaarden via aanwerving:

Bijkomende info. Voorwaarden: Voorwaarden via aanwerving: Bijkomende info Voorwaarden: Voorwaarden via aanwerving: 1. Je hebt een diploma dat voldoet aan de voorwaarden voor het uitoefenen van het beschermd beroep van boekhouder, overeenkomstig artikel 50, 2

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1245&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gebrevetteerd verpleegkundige graad C3-C4 voltijdse statutaire functie met een

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

BELANGRIJK! NIEUWE REGLEMENTERING INZAKE - AANWERVING VAN PERSONEN MET EEN HANDICAP - DE SITUATIE VAN HET CONTRACTUEEL PERSONEEL

BELANGRIJK! NIEUWE REGLEMENTERING INZAKE - AANWERVING VAN PERSONEN MET EEN HANDICAP - DE SITUATIE VAN HET CONTRACTUEEL PERSONEEL BELANGRIJK! NIEUWE REGLEMENTERING INZAKE - AANWERVING VAN PERSONEN MET EEN HANDICAP - DE SITUATIE VAN HET CONTRACTUEEL PERSONEEL TECHNISCH ASSISTENT (M/V) VOOR ALLE FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN, INSTELLINGEN

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

RADARWAARNEMER (M/V)

RADARWAARNEMER (M/V) RADARWAARNEMER (M/V) AFDELING SCHEEPVAARTBEGELEIDING STANDPLAATS ZANDVLIET, ZEEBRUGGE EN OOSTENDE * MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP ANV02056 Functiecontext Als radarwaarnemer kom je binnen de afdeling

Nadere informatie

SELECTIE - ASSISTENT (niveau C)

SELECTIE - ASSISTENT (niveau C) SELECTIE - ASSISTENT (niveau C) SELECTIEDIENST FOD JUSTITIE DG RECHTERLIJKE ORGANISTATIE DIENST HR GERECHTSPERSONEEL rechtsgebied Brussel of rechtsgebied Gent Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

VERANTWOORDELIJKE ONTHAAL (M/V)

VERANTWOORDELIJKE ONTHAAL (M/V) VERANTWOORDELIJKE ONTHAAL (M/V) BRUSSEL RIZIV ANG08048 Functiecontext Het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) is een openbare instelling van sociale zekerheid belast met allerlei

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V)

DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) DIRECTEUR-GENERAAL (M/V) Functiecontext rapporteert aan de Wetenschappelijke Raad van de instelling en aan de beheerscommissie van de overeenkomstige rijksdienst met afzonderlijk beheer zit het Directiecomité

Nadere informatie

FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757

FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757 DIRECTEUR-GENERAAL BEHEER VAN THEMA S EN PROJECTEN VAN SOCIALE ZEKERHEID OPTIMALISERING VAN CONTACTEN EN SAMENWERKING MET DE SOCIALE PARASTATALEN (M/V) FOD SOCIALE ZEKERHEID ANG02757 Functiecontext Het

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur woonzorgcentrum graad A1/A2/A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center

Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center Aanvraag 4505 Administratief assistent Contact center Wij zijn 1. Organisatie Ik werk bij deze organisatie Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen Deze aanvraag hoort tot de volgende behoefte Administratief

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2017/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering, externe of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

ARTS (M/V) DEPARTEMENT WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN CULTUUR MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP ANV02049

ARTS (M/V) DEPARTEMENT WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN CULTUUR MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP ANV02049 ARTS (M/V) DEPARTEMENT WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN CULTUUR MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP ANV02049 Functiecontext De afdeling bijzondere jeugdbijstand is één van de afdelingen van de administratie

Nadere informatie

ASSISTENT DOSSIERBEHEER (niveau C) - m/v/x

ASSISTENT DOSSIERBEHEER (niveau C) - m/v/x ASSISTENT DOSSIERBEHEER (niveau C) - m/v/x FOD Justitie DIENST HR Magistratuur, notarissen, gerechtsdeurwaarders Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/16 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een bevorderingsprocedure en procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie