Koningsspelen 24 april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koningsspelen 24 april 2015"

Transcriptie

1 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN directie@jorisheumen.nl website: Het Berichtje Donderdag 21 mei 2015 Kalender: e Pinksterdag, alle kinderen zijn vrij extra luizenkammen volgend bericht EVEN BIJPRATEN Oproep nieuwe OR leden De OR leden stellen zich voor volgend schooljaar verkiesbaar op. De meesten hebben de termijn van 3 jaar ruim volgemaakt en stellen andere ouders ook graag in de gelegenheid om aan de OR deel te nemen. Ook al stoppen niet alle OR leden, nieuwe leden zijn heel erg welkom! Ouders die graag betrokken willen zijn bij de OR en leuke activiteiten voor de kinderen willen organiseren, kunnen zich aanmelden bij een van de leden, of een sturen aan monique_cuijpers@hotmail.com Groetjes namens de OR Koningsspelen 24 april 2015 We begonnen de dag gezamenlijk door buiten de vlag te hijsen en het Wilhelmus te zingen. In de klas waren de tafels gedekt voor het koningsontbijt. Er werd goed gegeten en de sfeer was prima. Daarna liepen we met de vlag voorop naar sportpark de Toppenberg voor de Koningsspelen. Veel ouders hadden aan het begin van de ochtend de materialen vervoerd naar het sportpark en de spellen uitgezet, fantastisch!! Bij aankomst konden de kinderen meteen starten. Mede dankzij het mooie weer werd het een sportieve en gezellige ochtend. Alle hulpouders hartelijk dank voor jullie enorme inzet. Juf Silvia, juf Gemma, juf Lilian en juf Rinie Mededeling Beste ouder(s)/verzorger(s), Met ingang van het nieuwe schooljaar zal ik niet meer werkzaam zijn op de 3 basisscholen binnen SPO Condor. Enige tijd geleden ben ik benaderd door Prowise, een bedrijf dat zich bezighoudt met ICT toepassingen binnen het onderwijs, met de vraag of ik de functie als onderwijsadviseur zou willen gaan vervullen. De keuze was lastig, maar ik heb besloten deze uitdaging aan te gaan en zal medio augustus starten bij dit bedrijf. Ik dank alle ouders voor het vertrouwen en de samenwerking en zal met veel plezier terugkijken op een fijne en leerzame periode binnen de stichting en de 3 scholen. Met vriendelijke groet, Gert Custers Bovenschools ICT- coördinator SPO Condor Meerschools locatiecoördinator

2 Schoolreisje 2015 Op dinsdag 9 juni gaan we op schoolreis. Groep 1/ 2 gaat naar Brakkefort in Nijmegen met eigen auto s. Groep 3 t/m 8 gaan naar Toverland in Sevenum met de bus. Groep 1-2 De klassenouders zullen het regelen van het vervoer op zich nemen. Aangezien we met een grote groep kinderen zijn hebben we veel rijouders nodig! Groep 3-8 De leerlingen gaan op schoolreis gaan met leerkrachten, stagiaires, ouderraadleden en de klassenouders. Verdere informatie volgt in het volgende berichtje en wilt u nu al meer weten dan kunt u contact opnemen met juf Gemma of juf Marjan Luizen Tijdens het luizenkammen van afgelopen woensdag zijn bij verschillende kinderen over verschillende groepen neten en luizen geconstateerd. Wij vragen u om alert te zijn en uw kind(eren) goed te controleren, te kammen en zo nodig te behandelen. LET op: Woensdag 3 juni extra luizenkammen. GROEP 1-2: juf Marjan, juf Almasa en juf Rinie samen op weg in een zonnig schooljaar Janne Hermsen wordt binnenkort 4 jaar en mag dan naar school.welkom bij ons in de klas. Wij wensen Janne fijne en leerzame schooljaren op Basisschool St.Joris De kleuterjuffenverjaardag verliep erg gezellig en opnieuw was er veel ouderhulp, dank hiervoor. Natuurlijk ook hartelijk dank voor de prachtige vlinderposter met de attentie. Het was genieten van de meivakantie, nu zijn we al toe aan ons laatste trimester voor de zomervakantie. Op het programma staan nog drie thema s van elk drie weken; Muziek, De 4 elementen, Zomer/Vakantie. De lessen en werkstukken staan nu in het teken van muziek. We bieden de letterklanken oo en uu aan. In het kader van Cultuureducatie brengen we dit jaar als afsluiting van het thema muziek een bezoek aan het Accordeonmuseum in Malden. Bezoek Heemtuin donderdag 4 juni Bezoek Accordeonmuseum vrijdag 5 juni De klassenouders benaderen u voor vervoer bij de activiteiten. GROEP 3: juf Kim/ meester Teun Na alle vakantieverhalen te hebben gehoord, kan de conclusie wel getrokken worden dat de kinderen erg genoten hebben van hun vakantie. De een heeft meegedaan met de Terploop, terwijl de ander lekker op vakantie is geweest naar Turkije. We zijn nu aan de laatste periode begonnen van dit schooljaar. Nog even hard werken!

3 Kleurles Afgelopen maandag hebben we van ergotherapeute Marlies Schaerlaeckens en ambulant begeleider Gea Pasker een kleurles gehad. De kinderen hebben in deze les geleerd hoe ze: Het potlood correct vast houden Nauwkeurig werken op papier Schrijven zonder pijn Ook voor de leerkracht was het een zeer interessante en leerzame les. GROEP 4 / 5: juf Lilian/juf Gemma Hallo allemaal, Op vrijdag 24 april vonden de jaarlijkse Koningsspelen plaats bij ons op school. Dit was een erg geslaagde dag, voorzien van een heerlijk zonnetje. De kinderen hebben lekker ontbeten en goed gesport op deze dag. Op donderdag 30 april hebben wij met de hele klas Zonnebloempitjes gezaaid op het schoolplein, bij het raam van onze klas. Ieder kind heeft een aantal zaadjes gezaaid. Nu, na de vakantie, kunnen we zien dat de zonnebloemen al zichtbaar worden. Wij hopen dat ze uit zullen groeien tot mooie, grote zonnebloemen!! Na een heerlijke vakantie zijn wij afgelopen maandag weer begonnen op school. De kinderen hebben weer een nieuwe plaats gekregen in de klas en zijn klaar voor de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week hebben we twee leuke dingen in onze planning staan. Op dinsdagmiddag komt de brandweer speciaal voor onze klas op school. We krijgen eerst een les en gaan daarna kijken naar de brandweerwagen. Op donderdagmiddag 28 mei gaan we naar de Heemtuin voor de bijenexcursie, maar voordat we gaan krijgen we ook eerst een les over bijen. De volgende toetsen staan gepland voor groep 5: -Toets Meander thema 4 op maandag 1 juni Belangrijke data: -Dinsdag 9 juni Schoolreisje / Sint Jorisdag -Maandag 15 juni studiedag Groetjes van juf Lilian en juf Gemma GROEP 5 / 6: juf Silvia/ juf Linda/ meester Cees Koningsspelen Wat een geslaagde koningsspelen hebben wij dit jaar gehad. De kinderen waren actief, betrokken en fanatiek. Ook het weer zat mee. Al met al een leuke dag. Er zullen binnenkort foto's van deze dag op onze pagina staan! Adoptie monument Voor de meivakantie hebben wij met de groepen de jaarlijkse herdenking voor oorlogsslachtoffers bij het monument in Heumen gehouden. Voor deze herdenking waren nabestaanden van gesneuvelde soldaten uitgenodigd. We kregen veel complimenten over de leerlingen die zich zeer goed en respectvol hebben gedragen tijdens deze herdenking! Werkstukken De kinderen van groep 6 krijgen een extra week om hun werkstukken af te ronden. Zij mogen de werkstukken nu vrijdag 29 mei inleveren.

4 Toetsen De meivakantie zit er nu al weer op en de laatste 9 weken van het schooljaar zijn ingegaan! Er komen drukke weken aan. In de weken 24 en 25 staan de Cito's en andere toetsen op het programma. Wij wensen iedereen vast een fijn Pinksterweekend! GROEP 7 / 8: juf Diny / meneer Cees Deze week weer even een wist u dat: -De dochter (Pam) van juffrouw Diny zaterdag gaat trouwen? - juffrouw Diny vandaag en morgen een vrije dag heeft. -diverse kinderen in de klas een eigen "zitbal" hebben. -zij het zeer prettig vinden om hier op te zitten en te kunnen wiebelen. -kinderen deze bal zelf van thuis meenemen. -De school echter niet aansprakelijk gesteld kan worden als deze lek gaat. -We morgen naar de Heemtuin gaan mits we voldoende auto's hebben. - we niet met de fiets kunnen gaan omdat er vrijdag geen vaste leerkracht voor de groep staat. Wij vinden fietsen dan geen goed idee. -Meneer Sjoerd een interessante les heeft gegeven over het menselijk lichaam. Hij gebruikte de coöperatieve werkvorm: legpuzzel. -groep 8 nu begonnen is aan de musical. De tekst is geschreven en we gaan beginnen met oefenen. -Ik iedereen fijne Pinksterdagen wens en natuurlijk mooi weer. (vooral op zaterdag) OVERIGE BERICHTEN Avondvierdaagse in Overasselt, Nederasselt en Heumen op juni 2015 In het kader van Meer bewegen is goed voor u heeft de KBO Overasselt / Nederasselt ook dit jaar weer de avondvierdaagse georganiseerd. Iedereen die denkt 3 km of 7 km te kunnen wandelen is welkom. Ook rolstoelers kunnen deelnemen. Startlocatie: Eerste dag in Overasselt tussen uur bij het Verenigingsgebouw Tweede dag in Nederasselt tussen uur bij Ons Huis Derde dag in Heumen tussen uur bij De Terp Vierde dag in Overasselt tussen uur bij het Verenigingsgebouw De kosten zijn 4,00 per persoon, ongeacht de leeftijd, te voldoen bij inschrijving (bij aanmelding via voor aanvang van de eerste wandeldag). De organisatie begeleidt deze avondvierdaagse maar is niet verantwoordelijk voor de veiligheid; u kunt ons derhalve dan ook niet aansprakelijk stellen. Consumptie tijdens de rustpauze alleen op vertoon van deelnemersbewijs.

5 Inschrijfstrookjes en inschrijfgeld kunt u inleveren vóór maandag 8 juni 2015 bij de volgende personen: Riet Dinnissen Kasteelsestraat 4, Overasselt tel Jan Uyen Hollestraat 18, Nederasselt tel Edwin van Neutigem De Boomgaard 3, Heumen tel Inschrijven voor aanvang van de eerste wandeldag ter plaatse is ook nog mogelijk. Ook is inschrijving per mogelijk: stuur een naar avondvierdaagsekbo@hotmail.com en vermeld daarin de namen en adressen van de deelnemers, het aantal kilometers dat je loopt, hoe vaak je gelopen hebt en je leeftijd. Betaling gebeurt dan bij het ophalen van je deelnemersbewijs (voor aanvang van de eerste wandeldag). Aanmelden via onderstaand strookje kan natuurlijk ook! Naam Adres Plaats 3/7 km leeftijd keer Betaald totaal:

6

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015

Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23 april 2015 Kalender:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!!

Reminder; Let op vrijdag 1 juli a.s. studiedag, alle leerlingen zijn vrij!! Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 23-06-2016 Kalender: 22-06

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-12-2015

Het Berichtje Donderdag 17-12-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-12-2015 Kalender: 17-12

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 01-10-2015

Het Berichtje Donderdag 01-10-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 01-10-2015 Kalender: 07-10

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 03-12-2015

Het Berichtje Donderdag 03-12-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 03-12-2015 Kalender: 4-12:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 03-03-2016

Het Berichtje Donderdag 03-03-2016 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 03-03-2016 Kalender: 07-03

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 31-03-2016. Paasdagen hebben ons even aan de lente laten ruiken met een lekker zonnetje op zaterdag.

Het Berichtje Donderdag 31-03-2016. Paasdagen hebben ons even aan de lente laten ruiken met een lekker zonnetje op zaterdag. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 31-03-2016 Kalender: 07-04

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 28 augustus 2014

Het Berichtje Donderdag 28 augustus 2014 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 28 augustus 2014 10-09

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014

Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 11-12- 2014 Kalender:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 15-10-2015

Het Berichtje Donderdag 15-10-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 15-10-2015 Kalender: 15-10

Nadere informatie

12-03 volgend bericht 16-03 start themaweek thema vervoer 19-03 inloopavond 17.00-18.00 uur

12-03 volgend bericht 16-03 start themaweek thema vervoer 19-03 inloopavond 17.00-18.00 uur Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 26-02-2015 Kalender: 12-03

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 26-05-2016

Het Berichtje Donderdag 26-05-2016 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 26-05-2016 Kalender: 09-06

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl EVEN BIJPRATEN Het Berichtje Donderdag 12 december

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

28-03 2 e Paasdag, alle leerlingen zijn vrij

28-03 2 e Paasdag, alle leerlingen zijn vrij Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-03-2016 Kalender: 18-03

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

06-11 start gesprekkenplanner invullen ouders groepen 1 t/m 8 10-11 landelijke week van respect 13-11 volgend bericht

06-11 start gesprekkenplanner invullen ouders groepen 1 t/m 8 10-11 landelijke week van respect 13-11 volgend bericht Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 30-10- 2014 Kalender:

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Schoolreisje Op dinsdag 7 mei gaan we met de hele school, per bus naar het Openluchtmuseum in Arnhem.

Schoolreisje Op dinsdag 7 mei gaan we met de hele school, per bus naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Pasen en vakantie. Met een vrije dag op Goede Vrijdag is de meivakantie begonnen. Een vakantie met een aaneenschakeling van feestdagen en herdenkingsdagen. Allereerst samen genieten van het paasfeest.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen!

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Op zondagmiddag 31 maart a.s. om 14.00 uur laten alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen van zich horen tijdens een voorspeelmiddag in basisschool

Nadere informatie

Juni. Belangrijke data:

Juni. Belangrijke data: 07-06-2019 Belangrijke data: Juni 10 juni 2e Pinksterdag Alle leerlingen vrij 12 juni Buitenspeeldag 14:00 t/m 16.30 voor onze school 26 juni schoolreis 1 t/m 6 28 juni studiedag Alle leerlingen vrij 11

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

2 sept: info-avond groepen 1 t/m 4/5, 19.30 uur 3 sept: info-avond groepen 5 t/m 8, 19.30 uur 12 sept: volgend bericht

2 sept: info-avond groepen 1 t/m 4/5, 19.30 uur 3 sept: info-avond groepen 5 t/m 8, 19.30 uur 12 sept: volgend bericht Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl EVEN BIJPRATEN Beste ouders, Het Berichtje Donderdag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 23 mei 2014 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 23 mei 2014 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 23 mei 2014 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen Er zijn weer nieuwe leerlingen op school. In groep 1/2a: Ikram Aziz en Floris Knol In groep 1/2c: Fenna Gerestein Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag

Het Berichtje Donderdag Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 09-06-2016 Kalender: 22-06

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse

Nieuwsbrief KIDSRUN Avond4daagse Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 1 9 A P R I L 2 0 1 8 KIDSRUN 2018 Zondag 22 april lopen 117 leerlingen van onze school mee met de KIDSRUN Marathon! De start is om 10.00 uur (bij de busbaan/ Prismare). Komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie