Ommerkanaal Oost TS OMMEN mei 16. Voorwoord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ommerkanaal Oost 30 7731 TS OMMEN 0523 613164 06 27599851 info@ommerkanaalschool.nl www.ommerkanaalschool.nl. 19 mei 16. Voorwoord"

Transcriptie

1 Ommerkanaal Oost TS OMMEN mei 16 Voorwoord Er staan een aantal leuke en informatieve activiteiten op de agenda. De kleuters gaan op schoolreis naar boer-3 en de middenbouw brengt een bezoekje aan het Drouwenerzand, de bovenbouwers zijn die dag vrij. Het bestuur en Ouders van Waarde organiseren een thema-avond over het thema Mag ik ff geld en de MR stelt zich voor. Ook is er een leuke actie voor Oeganda, waaronder een garageverkoop, die we van harte bij u aanbevelen. Een gevaarlijk geheim Ester wordt de nieuwe koningin. Ze vertelt niet dat ze Joods is. Haar oom Mordechai verijdelt een aanslag op koning Ahasveros. Minister Haman wil dat iedereen voor hem buigt. Als Mordechai dat niet doet, wordt Haman zo boos dat hij alle joden wil laten doden. Doe iets! Mordechai zegt dat Ester iets moet doen tegen het plan van Haman. Haman laat een paal neerzetten, hij wil dat Mordechai daaraan vastgebonden wordt. In de meivakantie is de spaarpot voor Compassion weer geleegd en het geld geteld. Er zat 235,48 in de spaarpot, waarvoor onze hartelijke dank! Vanaf nu sparen we weer verder tot de zomervakantie. De bodem is al weer gevuld met het spaargeld van de afgelopen weken.

2 Actie Go4Uganda De afgelopen week hebben de kinderen een verkooplijst meegekregen van kaarten, door kinderen van onze school gemaakt. Door het verkopen ervan willen we graag het project van Jolanda Penninkhof - de Jonge, onze vaktherapeut, ondersteunen. Wat zou het mooi zijn als we met hulp van onze kinderen een school kunnen helpen bouwen in Oeganda. Hoe werkt het? U geeft aan of u kaarten wilt kopen door het invullen van de lijst die uw kind(eren) heeft (hebben) meegekregen. Misschien willen buurtgenoten, familieleden en collega's van papa en mama ook wel meedoen! Als de kinderen klaar zijn met hun lijst mag de lijst weer mee naar school. Als we alle lijsten weer binnen hebben (uiterlijk 20 juni) worden de kaarten definitief gedrukt en kunnen de kaarten worden geleverd. Dan ontvangen de kinderen het geld en kunnen ze dat (voor 8 juli) op school inleveren. Hopelijk kunnen we dan een mooi bedrag bijdragen aan de bouw van een vakschool in Oeganda. Doet u mee? We zouden het enorm waarderen! Meer info op en onderaan deze nieuwsbrief. Ook over de garageverkoop aanstaande zaterdag, waar leuke spulletjes worden verkocht en workshops gedaan kunnen worden. Alvast bedankt! Team CNS Ommerkanaal Schoolreisje kleuters A.s. dinsdag 24 mei hebben de kleuters hun schoolreisje bij Boer-3 in Stegeren. Om 9.30 uur wacht boerin Petra de kleuters op aan de Spijkerweg 2 in Stegeren (u kunt ze daar zelf naar toe brengen) en om uur is het schoolreisje afgelopen en kunnen de kleuters weer worden opgehaald. Op een boerderij is het handig om laarzen aan te trekken en ook is het handig om niet je allermooiste kleren aan te doen, want dan is het niet erg als je een beetje vies wordt. Het schoolreisje kost 7,50. U kunt dit bedrag over maken op IBAN NL74 RABO t.n.v. CNS Ommerkanaal. Lukt het niet om uw kind zelf naar de Spijkerweg te brengen, overlegt u dan even met andere ouders of uw kind met hen mee kan. Route naar de Spijkerweg. Vanaf het Ommerkanaal rijdt u de schapendijk op en volgt deze tot restaurant de Bootsman. Daar steekt u de weg over en bent dan al op de Stegerdijk. Deze volgt u naar achteren waar de weg over gaat in de Spijkerweg.

3 Schoolreisje groep 3,4 & 5 Niet alleen de kleuters gaan op stap op 24 mei, ook de kinderen van de groepen 3,4 & 5 hebben die dag hun schoolreisje. Om 9.15 uur vertrekken we richting attractiepark Drouwenerzand en om uur verwachten we weer terug te zijn. Wilt u het geld ( 12,50) voor de schoolreisjes zo spoedig mogelijk overmaken op IBAN NL74 RABO t.n.v. CNS Ommerkanaal. De kinderen van de groepen 6,7 & 8 zijn deze dag vrij! Vervoer naar kamp, wie wil brengen/halen? Op 13, 14 en 15 juni gaan de groepen 6,7 & 8 op kamp. Voor het vervoer naar en van de boot (Holwerd) zijn we op zoek naar ouders die de kinderen willen brengen of halen. Kunt u op maandag brengen of op woensdag halen, dan kunt u dat doorgeven aan meester Jeroen. Betalen kamp Als het goed is hebben de ouders van de kinderen van de groepen 6, 7 & 8 een informatiebrief gehad over kamp. Voor de zekerheid noemen we nog een keer het geld dat overgemaakt moet worden voor het schoolkamp: Voor elk eerste kind is dat 55,00. Voor het tweede kind uit het gezin betaalt u 45,00 en gaat er een derde kind mee, dan betaalt u 30,00. Wilt u het bedrag over maken op IBAN NL74 RABO t.n.v. CNS Ommerkanaal. Thema ouderavond Mag ik ff geld? Mag ik ff geld? Allerlei verleidingen om uit te geven liggen op de loer. Kijk je een YouTube filmpje, zie je om de paar minuten een advertentie voorbijkomen. Op internet is allerlei aanlokkelijks te koop. Reclamefolders vallen in de bus en bieden de mooiste gadgets aan. Hoe leer je je kind om te gaan met die verleidingen. Of liever om die verleidingen te weerstaan. Hoe leer je je kind omgaan met geld? Over dit thema willen we het hebben tijdens de ouderavond die we in samenwerking met Ouders van Waarde organiseren op donderdag 26 mei. Voorafgaand aan de ouderavond houden we de jaarlijkse ledenvergadering. De avond begint om uur en is rond uur afgelopen.

4 Even voorstellen de MR! Hallo allemaal! Wij zijn de Medezeggenschapraad (MR) van CNS Ommerkanaal! De medezeggenschapsraad is het inspraakorgaan (vergelijkbaar met een ondernemingsraad) voor ouders en personeelsleden in het basisonderwijs. Vandaar dat er bij ons op school ook een MR is. De huidige MR bij ons op school bestaat uit: 2 ouders 2 leerkrachten Caroliene Vergunst Henrike Grondman Lydia Hamberg Secretaris Annet van de Wetering Voorzitter Wat doen wij als MR zoal? De MR heeft een adviserende en/of controlerende taak op beleidsmatig niveau t.a.v. de ontwikkelingen in en rond de school. De MR functioneert min of meer als klankbord voor het bestuur, ouders, directie en personeel. Het schoolbestuur moet ieder belangrijk besluit voorleggen aan de MR. De medezeggenschapsraad kan ook ongevraagd een standpunt kenbaar maken aan het bestuur. Op onze school is er een goede en nauwe Van links naar rechts: Caroline, Henrike, Annet en Lydia samenwerking met het bestuur en de directie, waarin constructief onderling overleg plaatsvindt. Onze vergaderingen Tijdens de MR-vergaderingen worden verschillende zaken rondom onze school besproken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: het formatieplan, het schoolplan, het veiligheids-, gezondheids en welzijnsbeleid, ondersteunende werkzaamheden ouders e.d. Alle rechten van de medezeggenschapsraad staan in de Wet medezeggenschap op scholen (WMS). Als MR vergaderen wij ongeveer 5 a 6 keer per jaar, waarvan twee keer samen met het bestuur. Hoe en waar kunt u de MR bereiken? Als u vragen, opmerkingen, tips e.d. heeft, kunt u altijd iemand van de MR aanspreken. U kunt ook een mail sturen naar mr@ommerkanaalschool.nl. Mocht u anoniem iets kwijt willen aan de MR, dan kan dit door een briefje in onze (T)Issue-box te deponeren die in de teamkamer staat. Op de website ( kunt u de notulen van onze vergaderingen inzien. Tevens is er op school een map met notulen aanwezig ter inzage. We hopen u zo wat meer op de hoogte te hebben gebracht van alle zaken rondom de MR op CNS

5 4 juni Oud papier 9.00 uur verzamelen bij school Fam. Schutte (Bjorn) Fam. v.d. Wetering (Annet) Fam. Holtvoort Fam. Jaspers Schoolreisjes groepen 1 t/m 5 Groep 6 t/m 8 vrij informatieve ouderavond + ledenverg Oud papier

6 Hallo allemaal! We kunnen terug kijken op een vrolijke en mooie gezinsdienst op zondag 24 april. We mochten veel zingen en veel kinderen, ouders en opa's en oma's begroeten. Samen hebben we elkaar geholpen bij het puzzelen en zo mogen we elkaar ook helpen in het leven zoals Jezus ons wil helpen. We kijken uit naar een volgende ontmoeting en wel op zondag 12 juni in Witharen, daar zijn we uitgenodigd bij een jonge gezinnen dienst die is voorbereid door Ds. Marianne Winters, jeugdouderling Nienke Landeweerd, en doopouders van de Gereformeerde Kerk. Mooi dat deze diensten steeds meer gehouden worden. We vinden het leuk dat we als kinderkoor hier een steentje aan mogen bijdragen. Lijkt het jou nu ook leuk om mee te zingen? Dat kan natuurlijk! Als je je opgeeft via word je door onze muziekjuffen Nicole en Carolien op de hoogte gehouden We oefenen nog 1 keer voor de grote vakantie op woensdag 1 juni in het Hervormd Centrum van uur. Als afsluiting zullen we op woensdag 6 juli nog iets leuks gaan doen. Wat is nog een verrassing! We hopen jullie allemaal te zien! Hartelijke groetjes, de moeders van kinderkoor 'een vrolijk geluid' Afscheid groep 8 Kindernevendienst Gereformeerde en Hervormde Kerk Groep acht staat in het teken van afscheid nemen! Ook bij de kindernevendienst van de Hervormde en Gereformeerde kerk willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Na acht jaar lang de kindernevendienst te hebben bezocht is het binnenkort tijd om ook hier afscheid van te nemen. In de beide kerken willen we dit graag doen op zondag 10 juli, in de diensten van 9.30 uur. Alle kinderen die wel eens bij de kindernevendienst zijn geweest zijn van harte welkom! Wil je hierbij zijn? Mail dan voor 1 juni je naam, adres en mailadres naar r.schinkelshoek@hotmail.com (voor de dienst in de Gereformeerde kerk), of naar jolandavb1968@hotmail.nl (voor de dienst in de Hervormde kerk), zodat wij weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen en we je extra informatie kunnen sturen. We hopen dat jij ook komt! Groetjes, de leiding van de Kindernevendienst.

7 Artikel uit de Kamper courant over de actie Go4Uganda Ze hebben nog even de tijd totdat ze in de herfstvakantie van start gaan voor Go4Uganda. Toch zijn de deelnemers al in volle voorbereiding voor de zes dagen durende fietstocht door het land dat door Winston Churchill ook wel werd omschreven als de Parel van Afrika. Fietsers die zich willen laten sponsoren kunnen zich nog steeds aanmelden via de event website van de Kamper stichting Hope of the Nations. De fietstocht die het echtpaar Alwin en Jolanda Penninkhof straks met zoveel mogelijk anderen door de uitgestrekte natuur van Oeganda gaat maken, is toch wat anders dan door het Roggebotsebos of de Lemelerberg, zoals ze gewend zijn. Als hobby mountainbike ik nu twee jaar, zegt Alwin. Ik heb een goede fiets en kleding, maar verwacht straks toch een fysieke uitdaging. Die gaat het echtpaar

8 echter graag aan om Oegandese kinderen een goede toekomst te bieden. Iedere deelnemer aan de tocht zorgt namelijk voor minimaal vijfduizend euro aan sponsorgeld. Die komt ten goede aan de bouw van een lasschool in de plaats Kamuli, waar Hope of the Nations actief is met meerdere projecten. De grond is aangekocht en de leidingen voor water en elektriciteit zijn aangelegd, zegt Alwin, die lid is van de activiteitencommissie van Hope of the Nations. We willen de school gefaseerd bouwen, dus beginnen met het fundament. Onderwijs De reden waarom de Kamper organisatie een lasschool bouwt, is dat maar weinig kinderen toegang tot onderwijs hebben. Vanwege de opkomende maak-industrie neemt de vraag naar vakmensen toe. Daarom werkt Hope of the Nations aan de bouw van een technische school, die kinderen opleidt tot lasser met een internationaal erkend diploma. Het plan is om in 2016 te starten met een pilot, zodat vanaf 2018 elk jaar een groep van zestig kinderen een praktische beroepsopleiding kan volgen. Voor het opzetten en uitbaten van de vakschool is een totaalbedrag van vijfhonderdduizend euro nodig. Dat komt ten goede aan de bouw van de school, wooncomplexen voor studenten, het onderwijsprogramma, aantrekken van gediplomeerde leerkrachten en materialen voor het eerste schooljaar. Alwin: Zelf heb ik vroeger ook in een lasbedrijf gewerkt. Daarom vind ik het extra gaaf om te zien, dat kinderen in Oeganda een kans krijgen om een vak te leren. Fietsbeleving Voldoende reden dus om straks zes dagen door de Afrikaanse wildernis te fietsen, vindt Alwin. We willen van Go4Uganda een jaarlijks terugkerend evenement maken, dat dit jaar voor het eerst wordt gehouden. Eigenlijk verkopen we een fietsbeleving. Oeganda is prachtig en wordt ook wel de Parel van Afrika genoemd. Zelf ben ik er nog nooit geweest, wel in Namibië en Zuid-Afrika, maar ik heb mooie verhalen over het land gehoord van Marienk en Josien (oprichters Hope of the Nations, red.). We gaan een behoorlijke tocht maken. Ik verwacht dan ook een fysieke uitdaging onder omstandigheden zoals het weer die wij in Nederland niet gewend zijn. De Oegandezen hebben er veel respect voor, dat een team uit Nederland helemaal naar Oeganda gaat om daar geld in te zamelen. We proberen ook de plaatselijke bevolking mee te laten doen. Uitdaging De tocht vindt niet over geplaveide wegen plaats, zoals in Nederland, waardoor een mountainbike geen overbodige luxe is. Dat beschouwt het team juist als uitdaging. We fietsen iedere dag tussen de vijftig en tachtig kilometer en nemen tentjes mee om te overnachten. Omdat het Afrika is, kunnen we inderdaad genieten van de mooie natuur en zelfs wild tegenkomen. Ik zie er naar uit om Oeganda te ontdekken. We beginnen in de hoofdstad Kampala en eindigen bij het Victoriameer. Het wordt een mooie beleving: een once-in-a-life-time ervaring. Sportievelingen, die zich willen opgeven voor de fietstocht zijn welkom. Go4Uganda is ook geschikt voor bedrijven en organisaties. Inmiddels zijn er vijf deelnemers, die minimaal vijfduizend euro binnenhalen. Het is de bedoeling dat in oktober 25 fietsers afreizen naar Oeganda om tijdens de herfstvakantie vierhonderd kilometer te fietsen in zes dagen. Zij moeten zelf in bezit zijn van een mountainbike. Voor mensen die het project wel willen steunen, maar niet kunnen afreizen om te fietsen, zijn een algemene bijdrage of sponsoring juist interessant. Op 25 februari houdt Hope of the Nations een informatieavond voor (aspirant) deelnemers over sponsoring. Alle mogelijkheden en voorwaarden voor deelname staan op de website:

Voorwoord. Luizencontrole. Verhuizing/alle kinderen vrij. 15 Oktober 15

Voorwoord. Luizencontrole. Verhuizing/alle kinderen vrij. 15 Oktober 15 15 Oktober 15 Voorwoord Na een weekje herfstvakantie danken we voor de oogst, komt de schoolverpleegkundige weer op school en is er een speciale middag in de kerk in Dedemsvaart. Ook feliciteren we de

Nadere informatie

De verhalen in groep 1 t/m 4 gaan over: Een koning zoekt een koningin Ester 02 : Mordechai wil niet buigen Ester 02 : : 15

De verhalen in groep 1 t/m 4 gaan over: Een koning zoekt een koningin Ester 02 : Mordechai wil niet buigen Ester 02 : : 15 Nieuwsbrief week 21-2016 Agenda: 27 mei groep 1 en 2 vrij 2 juni studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 6 t/m 9 juni Avondvierdaagse 8 t/m 10 juni Schoolkamp groep 8 15 juni schoolreisje groep 1 en 2

Nadere informatie

Volgend schooljaar Logo van de school Regels op het schoolplein

Volgend schooljaar Logo van de school Regels op het schoolplein 19 mei 2016, nr. 17 Volgend schooljaar U heeft woensdagmiddag de brief gekregen over de groepsindeling. Ik heb u in de brief uitgelegd hoe wij volgend schooljaar willen werken. Het team is erg enthousiast

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij

Vrijdagsbrief. www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016. 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Vrijdagsbrief 1311 www.clarafabriciusschool.nl 3 juni 2016 20 juni Schoolreisje groep 1 t/m 6 21 juni Studiedag: alle kinderen vrij Juf/meesterdag Afgelopen woensdag hebben we juf/meesterdag gevierd. Het

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 16, 11 mei Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 16, 11 mei Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 16, 11 mei 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden 18, 20 mei: schoolvoetbal 23, 25 en 27 mei:

Nadere informatie

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur.

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur. Voorwoord Na zes weken zomervakantie zijn we al weer bijna een week onderweg in het nieuwe schoolseizoen. We hopen er weer een mooi jaar van te maken. In deze nieuwsbrief leest u wat er de eerste weken

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, vrijdag 20 mei 2016

Nieuwsbrief 9, vrijdag 20 mei 2016 Agenda 23 mei start avond4daagse 9 juni oud papier container 19 juni Vaderdag 20 juni schoolfotograaf 27 juni schoolreisje Nieuwsbrief 9, vrijdag 20 mei 2016 Kind op maandag Week 21 Een gevaarlijk geheim.

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 mei 2016 AGENDA Ma 30 Di 31 Groep 3 en 4 Ontdekhoek Woe 1 Sportdag groep

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

1 2 Kijkmorgen gr. 1a/b (instroom. 7 8 studiedag, leerlingen vrij. Contact rapport 2 kleuters 14 15 16 Gr. 1/2 speelgoed mee naar huis

1 2 Kijkmorgen gr. 1a/b (instroom. 7 8 studiedag, leerlingen vrij. Contact rapport 2 kleuters 14 15 16 Gr. 1/2 speelgoed mee naar huis NIEWSBRIEF 31 mei nr. 651 Kind op maandag Een gevaarlijk geheim Ester 2,3 Ester wordt de nieuwe koningin. Ze vertelt niet dat ze joods is. Haar oom Mordechai verijdelt een aanslag op koning Ahasveros.

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 Kind op maandag: Mij niet gezien! Ester 1 Koning Ahasveros geeft een groot feest. Maar als hij koningin Wasti vraagt om te komen, weigert ze. De koning en zijn ministers zijn

Nadere informatie

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18

Onthulling logo. Continurooster. Koffiemoment. 2 juni 2016, nr. 18 2 juni 2016, nr. 18 Continurooster Het jaar is bijna om en dat betekent een jaar draaien met een continurooster. Wij hebben dit als team geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal erg

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7 15-01-2015

Nieuwsbrief Nr. 7 15-01-2015 Nieuwsbrief Nr. 7 15-01-2015 Oecumenische Basisschool De Ark, Het Laantje 6, 8311 AZ Espel Tel. 0527-271638 oecbsdeark@aves.nl Ark-kalender eerste helft schooljaar 2015-2016 Startviering voor alle kinderen

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

De Bijbel open. Leve de koning!

De Bijbel open. Leve de koning! In deze nieuwsbrief De Bijbel open De Bijbel open Jarig Studiedag/leerlingen vrij Zwemkanjers Go4Uganda Juf Henrike niet op school Welkom! Compassion Even voorstellen Sinterklaas Tuinonderhoud Oud Papier

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Talismanbulletin 15 mei 2014

Talismanbulletin 15 mei 2014 Talismanbulletin 15 mei 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 15 mei Open podium 14:00 uur 8m, 6ml, 3m, 4d, 1-2c Vrijdag 16 mei Open podium 14.00 uur 7m,6c,4n,3s,1-2n,1-2mm Maandag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Kalender - Maandag 13 juni, 14.45 uur, Kijkmiddag Engels - Woensdag 15 juni groep Zeehond vrij - 15, 16 en 17

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie Agenda Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer 19 27-05-2016 ma 30 mei 2016 MR vergadering do 2 juni 2016 Ouderavond Kiesgroep afsluiting ma 06 t/m vr 10 juni 2016 Avond vierdaagse vr 10 juni 2016 mozaïekje

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Schoolbord

Nieuwsbrief : Schoolbord 6 juni 2014 Burg. Buyvoetsplein 70 7497 LD Bentelo 0457-292492 www.olvrouwebentelo.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 8 juni Pinksteren 9 juni Tweede Pinksterdag (vrij) 10 juni Geen school, vrije dag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie