HET AUTORIJBEWIJS. Als je op examen gaat heb je nodig: Legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Bevestiging van de reservering (niet verplicht).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET AUTORIJBEWIJS. Als je op examen gaat heb je nodig: Legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Bevestiging van de reservering (niet verplicht)."

Transcriptie

1 HET AUTORIJBEWIJS Het rijbewijs B is het meest gewilde rijbewijs en daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij. Hieronder vind je informatie over de theorie en over de praktijk. Heb je na het lezen van de informatie nog vragen dan kun je ons bellen. Tel: Zoals je misschien weet moet je op de dag dat je op praktijkexamen of Tussen Tijdse Toets gaat in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het met zelfstudie te leren maar de landelijke slaagkans met zelf studie is slechts 35%. Daarom hebben wij theoriecursussen waarin wij je op een succesvolle manier wegwijs maken in de leerstof. De theoriecursus bestaan uit 7 lesavonden van 2 uur. Hierbij worden alle onderdelen behandeld en er wordt duidelijke uitleg gegeven met de daarbij behorende voorbeelden. Ook worden er examentrainingen gegeven. De theorielessen worden gegeven op de rijschool * Verkeersschool Frits van Zelst, Tilburgseweg 5 in Sprang-Capelle op maandag avond van 19:30 tot 21:30. Als je aan het examen toe bent, dan reserveren wij een examen op de computer via het examen reserveringssysteem van het CBR. Wij reserveren een examen op een datum een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende data en tijden. Om theorie-examen te mogen doen moet je 18 jaar of ouder zijn. Het theoriecertificaat is 1 jaar geldig. Als je op examen gaat heb je nodig: Legitimatie (paspoort of identiteitskaart). Bevestiging van de reservering (niet verplicht). Als je na het volgen van een theoriecursus toch voor je theorie-examen zou zakken mag je zonder bijbetaling de theoriecursus zo lang blijven volgen als je zelf wilt! De praktijk Wij begrijpen dat het halen van een rijbewijs een kostbare zaak is daarom is het kiezen van een goede rijschool van groot belang. Als u voor Verkeersschool Frits van Zelst kiest weet u dat u in ieder geval goed zit. Omdat u bij ons de grootste kans van slagen hebt.

2 Om met de praktijk te mogen beginnen, moet je 18 jaar of ouder zijn. Voor het volgen van de praktijk zijn er twee mogelijkheden. De eerste is, het volgen van losse lessen en de tweede is het kopen van een compleet pakket. Voor welke mogelijkheid je ook kiest, je hebt altijd de volgende voordelen: Altijd dezelfde instructeur met dezelfde auto, met deze auto ga je ook op examen. Je vorderingen worden per les bijgehouden op een instructiekaart. Onze examenresultaten liggen ver boven het gemiddelde. Ons kantoor is 6 dagen per week bereikbaar. Wij werken met het CBR-examenreserveringssysteem, wat als voordeel heeft dat wij het praktijkexamen zelf kunnen indelen en dus rekening kunnen houden met jou wensen. Hieronder vind je een duidelijke uitleg van beide mogelijkheden. Het pakket We beginnen eerst met het afnemen van een intest van 1,5 uur om je leersnelheid, ervaring, aanleg, en zin de auto in te schatten. De intest wordt afgenomen door één van onze vakkundige instructeurs. Samen met de instructeur wordt bekeken welk pakket voor u het meest geschikt is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Tijdens een intest wordt ingeschat: Hoeveel lesuren er nodig zijn. Hoe lang de rijopleiding gaat duren. Hoeveel de totale kosten zijn. Of het verstandig is een Tussen Tijdse Toets te nemen. Na de intest worden de mogelijkheden met je besproken en worden er afspraken gemaakt over het vervolg van je opleiding. Er kan gekozen worden voor een spoedopleiding in 2, 4, 6, 8 of 10 weken met en zonder Tussen Tijdse Toets of een RIS opleiding. Nadat de intest heeft plaatsgevonden, vraagt u het praktijkexamen aan bij de rijschool. Hiervoor heeft u nodig: DigiD machtiging. Een ingevulde eigen verklaring. Een eigen verklaring dient u in te vullen bij de rijschool. De intest is natuurlijk volledig vrijblijvend u kunt dus als nog beslissen geen pakket te pakken en bijvoorbeeld losse lessen te nemen.

3 Wat is een Tussen Tijdse Toets (TTT)? Een Tussen Tijdse Toets verloopt als een echt praktijkexamen met een echte CBR-examinator. Het voordeel van een TTT is dat je precies weet wat je nog moet doen om examenrijp te worden. Bovendien heb je al even aan de examensfeer kunnen proeven. Als je de bijzondere verrichtingen tijdens de TTT goed doet, krijg je daarvan vrijstelling op het echte examen, dat daardoor korter zal duren. Door het nemen van een Tussen Tijdse Toets word de slagingskans aanzienlijk groter. De Tussen Tijdse Toets wordt ongeveer op drie kwart van de rijopleiding afgenomen. De voordelen op een rijtje: Lekker snel je rijbewijs. Hoog slagingspercentage. Unieke lesmethode. Kosten zijn vooraf bekend. Hoelang de opleiding zal duren is van te voren bekend. RIS (Rijopleiding In Stappen) De naam zegt het eigenlijk al, bij de Rijopleiding In Stappen ga je stap voor stap aan de slag met uw opleiding. De RIS bestaat uit 39 stappen, verdeeld over vier modules. Iedere module sluit u af met een toets. Toets 1; voertuigbediening en voertuigbeheersing. Toets 2; beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en verkeerssituaties. Toets 3; complexe voertuigbediening en beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en verkeerssituaties (bij deze toets is vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen te verdienen). Toets 4; veilige en verantwoorde verkeersdeelname. De voordelen op een rijtje: Fors hoger slagingspercentage. Hoge kwaliteit van de rijopleiding. Stap-voor-stap aanpak. Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer. Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart. In de RIS kun u er zelf voor zorgen dat je minder lessen nodig hebt dan bij een reguliere opleiding. Dit kunt u doen door thuisopdrachten te doen en u zelf voor te bereiden op de lessen. Hier is een speciaal boek voor. De instructeur geeft na het lessen ook huiswerkopdrachten mee voor de volgende les.

4 Mocht u zakken voor het praktijkexamen, dan heeft u de mogelijkheid om een Pleisterpakket te kopen. Het pakket bestaat uit 4, 7, 11, of 15 lesuren die op advies van de instructeur gekocht kunnen worden. Wij kopen hiervoor herexamens in, waardoor de wachttijd aanzienlijk korter wordt. Wij verwachten 3 á 4 weken, soms zelfs korter! Je kunt dus weer snel op herexamen! De losse lessen. U kunt ook kiezen voor het nemen van losse lessen. Bij losse lessen kunt u de opleiding in u eigen tempo afwikkelen. U maakt wekelijks met u instructeur afspraken over de te volgen lessen. U kunt de rijlessen van maandag tot en met zaterdag indelen en er kan ook in de avonduren gelest worden. De rijlessen worden per keer bij de instructeur afgerekend. Ook bij losse lessen kan er voor gekozen worden om een Tussen Tijdse Toets te doen. In overleg met u instructeur wordt u aanvraag voor het examen of voor de Tussen Tijdse Toets bij het CBR ingediend. Automaat Bij onze rijschool is het ook mogelijk om in een automaat les te nemen. Het voordeel van het rijden met een automaat is dat je de auto makelijker kan bedienen en je zo meer tijd over houdt om op het verkeer om je heen te letten. Het leren rijden in een automaat is dus makkelijker dan in een schakel auto. Maar het betekent ook dat je een aantekening op je rijbewijs krijgt dat je alleen maar in een automaat mag rijden. Het nemen van rijles in de automaat kan op verzoek van de leerling of op advies van je instructeur. Het kan ook zijn dat je op medische gronden in een automaat moet lessen. Voor advies of informatie kunt u ons bellen. Tel: Ook kunt u langskomen voor een persoonlijk gesprek.

5 Prijslijst Autorijbewijs 2011 Prijswijzigingen voorbehouden Theorielessen: Theorie cursus incl. boeken (excl. examengeld) Theorie cursus excl. Boeken (excl. examengeld) Theorie leerboek Theorie examentraining boek Cd-rom met examentraining Theorie-examen Privé theorieles (1 uur) Praktijklessen: Losse les per uur Intest (1.5 uur) Examen Eigen Verklaring Tussen Tijdse Toets Basispakket:(geen intest nodig) 30 lesuren + examen lesuren + examen + TTT lesuren RIS Pakketprijzen: Pakket A: 28 lesuren + examen Pakket B: 32 lesuren + examen Pakket C: 36 lesuren + examen Pakket D: 40 lesuren + examen Pakket E: 44 lesuren + examen Pakket F: 48 lesuren + examen Met T.T.T. Pakket A: 28 lesuren + examen + T.T.T Pakket B: 32 lesuren + examen + T.T.T Pakket C: 36 lesuren + examen + T.T.T Pakket D: 40 lesuren + examen + T.T.T Pakket E: 44 lesuren + examen + T.T.T Pakket F: 48 lesuren + examen + T.T.T

6 Pakketprijzen RIS: Pakket A: 28 lesuren + vier toetsen Pakket B: 32 lesuren + vier toetsen Pakket C: 36 lesuren + vier toetsen Pakket D: 40 lesuren + vier toetsen Pakket E: 44 lesuren + vier toetsen Pakket F: 48 lesuren + vier toetsen De RIS-pakketten zijn inclusief RIS-boek Pleisterpakketten : Pakket A: 4 lesuren + examen Pakket B: 7 lesuren + examen Pakket C: 11 lesuren + examen Pakket D: 15 Lesuren+ examen Uiterlijk 14 dagen na aanvang van de praktijklessen moet het eerste gedeelte van het pakket worden betaald. De betaling van de rest van het pakket dient daarna zo spoedig mogelijk te volgen. Indien het pakketbedrag voor de TTT en/of het examen nog niet volledig zijn ontvangen, kan het examen (of TTT) geen doorgang vinden. Betalen kan middels de volgende mogelijkheden: pinnen of contant op de rijschool, het bedrag overmaken op het volgende rekeningnummer: (ING). Tevens zijn wij aangesloten bij; waarborging Compensaties Stichting BOVAG Garantie-fonds Rijscholen.

HET AUTORIJBEWIJS. De praktijk

HET AUTORIJBEWIJS. De praktijk HET AUTORIJBEWIJS Het rijbewijs B is het meest gewilde rijbewijs en daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij. Hieronder vind je informatie over de theorie en over de praktijk. Heb je na het lezen

Nadere informatie

Het motor rijbewijs. Als je op theorie-examen gaat heb je nodig:

Het motor rijbewijs. Als je op theorie-examen gaat heb je nodig: Het motor rijbewijs Motorrijden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en niet zonder reden. Door de toegenomen verkeersdrukte kiezen steeds meer mensen er voor om de motor voor woon werk verkeer

Nadere informatie

Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl

Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl Verkeerschool Kees de Vaan Grote Kerkstraat 33 4261BB Wijk en Aalburg Tel. 0416-693068 Fax. 0416-695305 www.keesdevaan.nl Je rijbewijs is een eenmalige investering waarvan je jou leven lang profijt kunt

Nadere informatie

Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM!

Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM! Je eerste rijles? Natuurlijk BIJ BLOM! Binnenkort ga je jouw eerste rijles nemen, helemaal leuk! Kies vooral een rijschool die bij je past. Wij maken die keuze graag wat makkelijker voor je! Elk jaar leiden

Nadere informatie

Hallo mogen wij ons even voorstellen

Hallo mogen wij ons even voorstellen Hallo mogen wij ons even voorstellen Wij zijn Verkeersschool Janssen en bedanken je voor het benaderen van informatie over jou rijopleiding. Denk je nog steeds dat het behalen van je rijbewijs duur en

Nadere informatie

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Voorwoord De Rijopleiding in Stappen is een moderne rijopleiding. Met een fors hoger slagingspercentage dan

Nadere informatie

<<RIJOPLEIDING IN STAPPEN>> Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!!

<<RIJOPLEIDING IN STAPPEN>> Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!! Wees wijs. Haal met CBR RIS Gecertificeerde VERKEERSSCHOOL VAN MAAREN snel en veilig je rijbewijs!!! Voorwoord De Rijopleiding in Stappen (RIS) is een nieuwe, moderne rijopleiding.

Nadere informatie

Benieuwd wat je in een lesauto allemaal kunt leren? En hoe het voelt om in een rijsimulator te zitten? Vraag dan nu de gratis proefles aan!

Benieuwd wat je in een lesauto allemaal kunt leren? En hoe het voelt om in een rijsimulator te zitten? Vraag dan nu de gratis proefles aan! MET STIP TEKSTEN PORTFOLIO Brochures Klant: Verkeersschool Oosterpoort Ook geschreven door Met Stip Omschrijving: teksten Brochure AutorijBEwijs AUTO RIJBEWIJS Brochuretekst Autorijbewijs Met Stip Teksten

Nadere informatie

Hulswitweg47G BG Haarlem Tel: Whatsapp: Web:rijschool023.nl

Hulswitweg47G BG Haarlem Tel: Whatsapp: Web:rijschool023.nl Hulswitweg47G 054 2031BG Haarlem Tel:023-7854052 Whatsapp:06-23236393 Email:info@rij023.nl Web:rijschool023.nl Page1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Welkom bij Rijschool 023... 2 Introductie autorijbewijs

Nadere informatie

Informatiepakket. Rijopleiding B

Informatiepakket. Rijopleiding B Informatiepakket Rijopleiding B Maastricht, 16 oktober 2012 Beste Sauriër, Allereerst willen wij je bedanken voor je interesse in het volgen van een rijopleiding bij onze rijschool: In dit informatiepakket

Nadere informatie

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen

Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Wees wijs. Haal met RIS snel en veilig je rijbewijs. Informatie over de Rijopleiding in Stappen Voorwoord Het rijexamen is onvermijdelijk een momentopname. Een succesvol examen garandeert dus niet dat

Nadere informatie

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis Informatieboekje Verkeersschool Eddy Bouwhuis 1 Verkeersschool Eddy Bouwhuis Adres : Hugo de Grootstraat 6 7942 HA MEPPEL Telefoon : 0522 24 22 22 Fax : 0522 240 250 E-mail Website : info@eddybouwhuis.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom

Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom Algemene voorwaarden behorende tot de open dag Bergen op Zoom 28-1-2017 Algemeen Op alle bovenstaande acties zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Druk- en typefouten voorbehouden; De aanmelding

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Vanaf 1 maart 2010 moet u voor het halen van het rijbewijs voor de brommobiel een theorie- en een praktijkexamen afleggen.

Nadere informatie

Theorie Lesmateriaal (boeken) 22,50 Theorie examen CBR 40,- Online theoriecursus

Theorie Lesmateriaal (boeken) 22,50 Theorie examen CBR 40,- Online theoriecursus Bromfiets opleidingen Bromfiets opleidingen Prijzen Theorie Lesmateriaal (boeken) 22,50 Theorie examen CBR 40,- Online theorie cursus 35,- Praktijk Rijles (per uur) 44,- Rijles (per 1½ uur) 66,- Praktijk

Nadere informatie

INFORMATIE RIJ-OPLEIDING

INFORMATIE RIJ-OPLEIDING INFORMATIE RIJ-OPLEIDING VRACHTWAGEN & AANHANGWAGEN ACHTER VRACHTWAGEN Voor persoonlijke informatie Openingstijden kantoor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag REGULIERE RIJOPLEIDING CATEGORIE C

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Vanaf 1 maart 2010 moet u voor het halen van rijbewijs voor de brommobiel een theorie- en een praktijkexamen afleggen.

Nadere informatie

Informatie folder 2015 Rijbewijs C1- C- E

Informatie folder 2015 Rijbewijs C1- C- E Het adres voor al uw rijopleidingen Orionweg 6 8938 AH Leeuwarden Tel: 058-2880004 Fax: 058 2 88 00 05 www.berendknol.nl info@berendknol.nl Informatie folder 2015 Rijbewijs C1- C- E Voorwoord Zoekt u een

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Voor het rijbewijs voor de brommobiel moet u slagen voor een theorie- en een praktijkexamen. Deze examens zijn ingevoerd

Nadere informatie

Verkeersschool Cranenbroek. In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B.

Verkeersschool Cranenbroek. In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B. Verkeersschool Cranenbroek In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B. Voorwoord Hartelijk dank voor de interesse in onze verkeersschool. Middels

Nadere informatie

Examen doen voor de brommobiel

Examen doen voor de brommobiel Examen doen voor de brommobiel Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Voor het rijbewijs voor de brommobiel moet u slagen voor een theorie- en een praktijkexamen. Deze examens zijn ingevoerd

Nadere informatie

Even vooraf.. Motorrijden heeft veel voordelen, echter het heeft ook veel nadelen..

Even vooraf.. Motorrijden heeft veel voordelen, echter het heeft ook veel nadelen.. Even vooraf.. Als je 18 jaar of ouder bent, dan mag je motorrijlessen nemen. Kies je ervoor om op je 18e, 19e of 20e jaar examen te doen, dan zul je een rijbewijs ontvangen voor de lichte categorie motor.

Nadere informatie

Try the Bike. Twijfel je of zo n motor wel iets voor jou is? Schrijf je dan in voor Try the Bike. Vraag nu de Try the Bike aan!

Try the Bike. Twijfel je of zo n motor wel iets voor jou is? Schrijf je dan in voor Try the Bike. Vraag nu de Try the Bike aan! MT STIP TKSTN PORTFOLIO Brochures Klant: Verkeersschool Oosterpoort Ook geschreven door Met Stip Omschrijving: tekstn Brochure MOTORRijBwijs MOTOR RIJBWIJS Brochuretekst Motorrijbewijs Met Stip Teksten

Nadere informatie

In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B.

In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B. In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B. Voorwoord Hartelijk dank voor de interesse in onze Verkeersschool. Middels deze brochure willen wij

Nadere informatie

BUS (RIJBEWIJS D) Zorgeloos rijden Zorgeloos begeleiden Zorgeloos opleiden. Klompenmakerstraat 19 1991 JJ Velserbroek Tel: 023-53 70 408.

BUS (RIJBEWIJS D) Zorgeloos rijden Zorgeloos begeleiden Zorgeloos opleiden. Klompenmakerstraat 19 1991 JJ Velserbroek Tel: 023-53 70 408. BUS (RIJBEWIJS D) DE THEORIE Elke opleiding voor het D-rijbewijs begint met de theorie. Iedere kandidaat moet naast verkeerskennis ook beschikken over autotechnische- en administratieve kennis. Om beroepsmatig

Nadere informatie

Rijbewijs C1.

Rijbewijs C1. Rijbewijs C1 Waarom kiezen voor Blom? o In 7 dagen het rijbewijs o Theorie middels E-learning o Ervaren enthousiaste instructeurs o Altijd je planning en facturen bij de hand met onze speciale Blom app!

Nadere informatie

Basis Motoropleiding (rijbewijsopleiding)

Basis Motoropleiding (rijbewijsopleiding) Basis Motoropleiding (rijbewijsopleiding) Als je kiest voor deze opleiding dan kies je voor: Onze basis motoropleiding is bestemd voor (aspirant) motorrijders die het motorrijbewijs willen halen, en willen

Nadere informatie

3. Je examen aanvraag wordt binnen 2 weken na ontvangst van betaling gedaan bij CBR.

3. Je examen aanvraag wordt binnen 2 weken na ontvangst van betaling gedaan bij CBR. ALGEMENE VOORWAARDEN van Vekeersschool Heuvelland. Artikel 1 De rijschool moet zich aan de volgende afspraken houden: 1. Je krijgt praktijkles van een rij-instructeur die aan de eisen voldoet van de Wet

Nadere informatie

1.6 De rijschool zorgt voor een adequate en voor de leerling inzichtelijke rapportage van de leervorderingen.

1.6 De rijschool zorgt voor een adequate en voor de leerling inzichtelijke rapportage van de leervorderingen. Algemene voorwaarden Autorijschool Buivenga Assen ARTIKEL 1 Verplichtingen van de autorijschool 1.1 De leerling krijgt praktijkles in een lesvoertuig dat naast alle andere wettelijke eisen tevens aan de

Nadere informatie

Prijzen per RIJLES - PAKKETTEN Wij kennen drie soorten pakketten:

Prijzen per RIJLES - PAKKETTEN Wij kennen drie soorten pakketten: Prijzen per 1-1-2016 RIJLES - PAKKETTEN Wij kennen drie soorten pakketten: Starterpakket 1284,00 en bestaat uit o 26 uur aan lessen o praktijk-examenreservering o huur auto voor het examen gedurende 1,5

Nadere informatie

Mobiel: 06 205 405 72. Voorinformatie

Mobiel: 06 205 405 72. Voorinformatie Voorinformatie Geachte cursist(e), In dit pakket vindt u de benodigde informatie voor uw totale rij-opleiding. Ik geef een kort overzicht van af te handelen zaken of te verwachten zaken. Ik graag de volgende

Nadere informatie

Verkeersschool Cranenbroek Opleiding auto

Verkeersschool Cranenbroek Opleiding auto Verkeersschool Cranenbroek Opleiding auto 2015 In deze brochure vindt u alle informatie die uw moet weten vóór en tijdens de opleiding categorie B. Voorwoord Hartelijk dank voor de interesse in onze verkeersschool.

Nadere informatie

dat er les wordt gegeven door instructeurs die in het bezit zijn van een geldig

dat er les wordt gegeven door instructeurs die in het bezit zijn van een geldig De Rijschool draagt er zorg voor: dat er les wordt gegeven door instructeurs die in het bezit zijn van een geldig instructeursbewijs, dat er les wordt gegeven in of met lesvoertuigen waarvoor een verzekering

Nadere informatie

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen www.cbr.nl Voor het verkrijgen van het bromfietsrijbewijs officieel het rijbewijs AM moet je vanaf 1 maart 2010

Nadere informatie

Algemene voorwaarden :

Algemene voorwaarden : Algemene voorwaarden : Artikel 1 - Verplichtingen rijschool De rijschool is verplicht er zorg voor te dragen: 1. dat les wordt gegeven door instructeurs, die voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht

Nadere informatie

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs

Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Examen doen voor het bromfietsrijbewijs Informatie over het theorie- en het praktijkexamen Voor het verkrijgen van het bromfietsrijbewijs officieel het rijbewijs AM moet je vanaf 1 maart 2010 zowel een

Nadere informatie

Stel zelf je Rijbewijsbox samen Naast het kiezen van deze complete Rijbewijsboxen kun je op de site ook zelf je eigen Rijbewijsbox samenstellen.

Stel zelf je Rijbewijsbox samen Naast het kiezen van deze complete Rijbewijsboxen kun je op de site ook zelf je eigen Rijbewijsbox samenstellen. Concept brochure Concept website tekst Voor de designers Schets Trends Rijopleidingen is een betrokken rijschool met respect de leerlingen en voor het milieu. Omdat jij uniek bent krijg jij bij Trends

Nadere informatie

ACTIEF Ruim 25 jaar toonaangevend in Regio Rotterdam & Den Haag! www.autorijschoolactief.nl Rijschool ACTIEF, een begrip sinds 1988 Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de rijopleidingen. Dat dit

Nadere informatie

1.dat les wordt gegeven door instructeurs, die voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht

1.dat les wordt gegeven door instructeurs, die voldoen aan de bepalingen van de Wet Rijonderricht Onderstaand leest U de Algemene voorwaarden van de Rijschool. Dit is alleen bestemd voor wie geen BOVAG overeenkomst van de website heeft gedownload en ondertekend heeft. Wij raden aan om een BOVAG overeenkomst

Nadere informatie

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis

Informatieboekje. Verkeersschool Eddy Bouwhuis Informatieboekje Verkeersschool Eddy Bouwhuis 1 Verkeersschool Eddy Bouwhuis Adres : Hugo de Grootstraat 6 7942 HA MEPPEL Telefoon : 0522 24 22 22 Fax : 0522 24 02 50 E-mail : info@eddybouwhuis.nl Website

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN VERKEERSCHOOL CREEMERS-BELFORT TE MAASTRICHT.

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN VERKEERSCHOOL CREEMERS-BELFORT TE MAASTRICHT. ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN VERKEERSCHOOL CREEMERS-BELFORT TE MAASTRICHT. Artikel 1 Verplichting rijschool. De rijschool dient er zorg voor te dragen: Dat de les wordt gegeven

Nadere informatie

Examen doen voor de auto

Examen doen voor de auto Examen doen voor de auto Voor het autorijbewijs (categorie B) moet u theorieexamen en praktijkexamen doen. Het theorie-examen test of u beschikt over voldoende verkeersinzicht en kennis van de regels.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rijschool Voordelig Sonja

Algemene voorwaarden Rijschool Voordelig Sonja Algemene voorwaarden Rijschool Voordelig Sonja Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Verplichtingen van de rijschool Verplichtingen van de leerling Betaling

Nadere informatie

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen

20 geheime tips om snel je Rijbewijs te halen! Door Math Muijen GRATIS E-BOOK 20 geheime tips om snel Welkom bij Het Rijhuis! Wil jij graag je rijbewijs halen? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij zijn een kleine rijschool in Zuid-Limburg die gespecialiseerd is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen. Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen. Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst. 1. Algemeen Algemene voorwaarden Autorijschool Nico Deen Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (AV) geven de algemene bepalingen weer voor het verzorgen van rijopleiding categorie

Nadere informatie

3. Je examen moet binnen twee weken nadat je dat aangevraagd en betaald hebt door de rijschool bij het CBR zijn aangevraagd.

3. Je examen moet binnen twee weken nadat je dat aangevraagd en betaald hebt door de rijschool bij het CBR zijn aangevraagd. ALGEMENE VOORWAARDEN van Pieters Rijopleidingen Per 1 augustus 2009 Artikel 1 De rijschool moet zich aan de volgende afspraken houden: 1. Je krijgt theorie- en praktijkles van een rij-instructeur die aan

Nadere informatie

Voor de betere rijopleiding! INFORMATIEBULLETIN

Voor de betere rijopleiding! INFORMATIEBULLETIN Voor de betere rijopleiding! INFORMATIEBULLETIN Rijschool Frank Schuurman en Autohaas, al 10 jaar partners in business! Das Auto. Autohaas Apeldoorn, Zutphen, Dieren www.autohaas.nl Gratis gen stofzui

Nadere informatie

Naam Rijschool: Autorijschool Jos Pieters V.O.F. Naam instructeur: Jos Pieters KvK- nummer Rijschool: 55897134

Naam Rijschool: Autorijschool Jos Pieters V.O.F. Naam instructeur: Jos Pieters KvK- nummer Rijschool: 55897134 Kampstraat 20, 6311 AT RANSDAAL Mobielnummer: 06-11344119 BTW- nummer: NL851902182B01 K.v.K.nummer: 55897134 Bankrekeningnr.: 1340.41.550 Web site: www.autorijschooljospieters.nl E- mail: info@autorijschooljospieters.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden behorende bij de les overeenkomsten rijschool Regio 040

Algemene voorwaarden behorende bij de les overeenkomsten rijschool Regio 040 ALGEMENE VOORWAARDEN Rijschool Regio 040 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn onderdeel van alle les overeenkomsten die worden afgesloten bij rijschool Regio 040 en zijn toepasbaar op de rijschool

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN VERKEERSCHOOL CREEMERS-BELFORT TE MAASTRICHT.

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN VERKEERSCHOOL CREEMERS-BELFORT TE MAASTRICHT. ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN VERKEERSCHOOL CREEMERS-BELFORT TE MAASTRICHT. Artikel 1 Verplichting rijschool. De rijschool dient er zorg voor te dragen: - Dat de les wordt gegeven

Nadere informatie

Welkom bij de beste Verkeersschool. Erkende opleider 8,2

Welkom bij de beste Verkeersschool. Erkende opleider 8,2 Welkom bij de beste Verkeersschool Kies je voor rijles bij Verkeersschool Oosterpoort dan kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Of je nu je auto-, motor-, bromfiets- of E achter B- rijbewijs wilt

Nadere informatie

Informatiebulletin. Verkeersschool Eddy Bouwhuis

Informatiebulletin. Verkeersschool Eddy Bouwhuis Informatiebulletin Verkeersschool Eddy Bouwhuis Verkeersschool Eddy Bouwhuis Adres : Hugo de Grootstraat 6 7942 HA MEPPEL Telefoon : 0522 24 22 22 Fax : 0522 240 250 E-mail Website : info@eddybouwhuis.nl

Nadere informatie

PRAKTIJKEXAMEN. Hoe kom je op de site van het CBR? Ga op het internet naar de site :

PRAKTIJKEXAMEN. Hoe kom je op de site van het CBR? Ga op het internet naar de site : PRAKTIJKEXAMEN Om praktijkexamen te kunnen doen moet je eerst je theorie-examen gehaald hebben. Dan bespreken we welk examen je wilt doen. Je machtigt de rijschool bij het CBR. Indien je 17 bent zijn er

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VAN VELZEN RIJOPLEIDINGEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VAN VELZEN RIJOPLEIDINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VAN VELZEN RIJOPLEIDINGEN. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan met Rijschool Van Velzen Rijopleidingen, als wel op iedereen

Nadere informatie

(Rij)les overeenkomst

(Rij)les overeenkomst Pagina 1 van 5 (Rij)les overeenkomst Partijen; Rijschool Exact Hendrik Werkmanstraat 63 1328 DK Almere Tel: 06 445 633 79 Cursist Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Geb. datum BSN Nr. E-mail Rijschool

Nadere informatie

5 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de cursist wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

5 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de cursist wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN VERKEERSSCHOOL MARTHIJS Artikel 0 Algemeen 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, diensten, mededelingen, adviezen, aanvaardingen, leveringen, uitvoeringen

Nadere informatie

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij voor jou betekenen? Een goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij voor jou betekenen? Een goede rijopleiding die duidelijk en omvattend is! Even vooraf.. De rijschool Harm Hoek (- Averdijk) bestaat sinds 1 april 1999. Wij geven rijles voor auto, motor, aanhangwagen en bromfiets. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. wat kunnen wij

Nadere informatie

Artikel 3. Verplichtingen van de cursist.

Artikel 3. Verplichtingen van de cursist. Artikel 1. Algemeen. Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer voor het verzorgen van de rijopleiding categorie B en de daarbij behorende CBR/ BNOR praktijkexamens. Zij zijn van toepasing op rij-instructeurs

Nadere informatie

GEZONDHEIDSVERKLARING THEORIE

GEZONDHEIDSVERKLARING THEORIE Motor A Met mooi weer heerlijk toeren met de motor, hoe leuk is dat?! Maar voordat je mag motorrijden moet je eerst je rijbewijs halen. Wat je daarvoor moet doen, leggen wij uit in deze folder. Voor het

Nadere informatie

Rijschool VAN DE VYVER

Rijschool VAN DE VYVER Vrachtwagen CLASSIC Rijschool VAN DE VYVER www.rijschoolvandevyver.com rijschool.vandevyver@telenet.be Tel 09/33 88 045 GSM 0475/ 371 751 Erkenning 2533 Ondernemingsnummer BE 0450 829 076 9052 ZWIJNAARDE-GENT

Nadere informatie

1.5 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de cursist wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.5 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de cursist wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, diensten, mededelingen, adviezen, aanvaardingen, leveringen, uitvoeringen en werkzaamheden en verdere overeenkomsten

Nadere informatie

al onze leerlingen hebben hun eigen verhaal... Rijbewijs B / aangepaste opleiding

al onze leerlingen hebben hun eigen verhaal... Rijbewijs B / aangepaste opleiding al onze leerlingen hebben hun eigen verhaal... Rijbewijs B / aangepaste opleiding Aangepaste rijopleiding Rijschool Mercator heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in het geven van rijlessen

Nadere informatie

Het rijbewijs voor motor en motorscooter

Het rijbewijs voor motor en motorscooter Het rijbewijs voor motor en motorscooter Motorrijden is populair bij jong en oud. Als motorrijder ben je wel relatief kwetsbaar. Daarom is er in Europa een strenge wetgeving voor het motorrijbewijs van

Nadere informatie

DE OPLEIDING VOOR VRACHTAUTO INSTRUCTEURS

DE OPLEIDING VOOR VRACHTAUTO INSTRUCTEURS DE OPLEIDING VOOR VRACHTAUTO INSTRUCTEURS VRACHTAUTO RIJINSTRUCTEUR WORDEN? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je een passie voor vrachtauto s en vind je het heerlijk om jouw kennis en ervaring

Nadere informatie

2. Je krijgt zo veel mogelijk les van dezelfde instructeur. Bij wijze van uitzondering kan het voorkomen dat je van een andere instructeur les krijgt.

2. Je krijgt zo veel mogelijk les van dezelfde instructeur. Bij wijze van uitzondering kan het voorkomen dat je van een andere instructeur les krijgt. Algemene voorwaarden Autorijschool Atigh ALGEMENE VOORWAARDEN Per 01 Januari 2018 Artikel 1 Afspraken voor de Auto Rijschool Atigh 1. Je krijgt theorie ondersteuning en praktijkles van een rijinstructeur

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Autorijschool RijBwijs (KvK: 65529421) Artikel 1 De rijschool dient zich te houden aan de volgende regels:

ALGEMENE VOORWAARDEN Autorijschool RijBwijs (KvK: 65529421) Artikel 1 De rijschool dient zich te houden aan de volgende regels: ALGEMENE VOORWAARDEN Autorijschool RijBwijs (KvK: 65529421) Artikel 1 De rijschool dient zich te houden aan de volgende regels: 1.1 De leerling krijgt theorie- en/of praktijkles van een rijinstructeur

Nadere informatie

871 rijscholen hebben de vragenlijst ingevuld 2019 voor het eerst ook niet-bovag leden geënquêteerd 22% respons, BOVAG-leden 33%. 8% respondenten ook

871 rijscholen hebben de vragenlijst ingevuld 2019 voor het eerst ook niet-bovag leden geënquêteerd 22% respons, BOVAG-leden 33%. 8% respondenten ook 1 871 rijscholen hebben de vragenlijst ingevuld 2019 voor het eerst ook niet-bovag leden geënquêteerd 2 respons, BOVAG-leden 33%. 8% respondenten ook beroepsopleidingen 57% respondenten geeft (bijna) geen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autorijschool Jè-Mi-Gi

Algemene Voorwaarden Autorijschool Jè-Mi-Gi 1 Algemene Voorwaarden Autorijschool Jè-Mi-Gi In de lesovereenkomst wordt nadere invulling gegeven aan hetgeen Autorijschool Je-Mi-Gi en leerling overeenkomen. De Algemene Lesvoorwaarden maken onderdeel

Nadere informatie

2toDrive. Proef begeleid rijden. Rijlessen voor 16.5 jarigen per 1 november 2011 van start! Autorijschool PVE Schönbergweg 57 1323 GT Almere

2toDrive. Proef begeleid rijden. Rijlessen voor 16.5 jarigen per 1 november 2011 van start! Autorijschool PVE Schönbergweg 57 1323 GT Almere 2toDrive Proef begeleid rijden Rijlessen voor 16.5 jarigen per 1 november 2011 van start! Disclaimer De informatie in deze presentatie over de proef Begeleid Rijden is grotendeels afkomstig van de presentatie,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN Donkelaar-Rijopleidingen.

Algemene voorwaarden BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN Donkelaar-Rijopleidingen. Algemene voorwaarden BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN Donkelaar-Rijopleidingen. Artikel 1 - Verplichtingen rijschool De rijschool is verplicht er zorg voor te dragen: 1. Dat les wordt gegeven door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Autorijschool Ron Ouwens

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Autorijschool Ron Ouwens Algemene voorwaarden ALGEMEEN 1. Deze Algemene Voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, gesloten tussen verkeersscholen en hun leerlingen. 2. In de lesovereenkomst wordt nadere invulling gegeven

Nadere informatie

Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden

Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden Gegevens cursist: Gegevens Rijschool / Instructeur: Voorletters en naam: Naam Rijschool: Roepnaam: Naam instructeur: Adres: KvK nummer Rijschool: Postcode en woonplaats: Deze rijschool / instructeur is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jean- Paul

Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jean- Paul Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jean- Paul Beste cursist, Je hebt gekozen voor een rijopleiding bij Verkeersschool Jean Paul. Een verstandige keus, want bij deze rijschool weet je zeker dat je kiest

Nadere informatie

Nieuwe regels voor het rijbewijs A. Voor bestuurders van een motor of motorscooter

Nieuwe regels voor het rijbewijs A. Voor bestuurders van een motor of motorscooter Nieuwe regels voor het rijbewijs A Voor bestuurders van een motor of motorscooter Wilt u binnenkort uw rijbewijs halen voor het besturen van een motor of motorscooter? Dan moet u rekening houden met nieuwe

Nadere informatie

DE OPLEIDING VOOR MOTOR INSTRUCTEURS

DE OPLEIDING VOOR MOTOR INSTRUCTEURS DE OPLEIDING VOOR MOTOR INSTRUCTEURS MOTOR RIJINSTRUCTEUR WORDEN? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je een passie voor motorrijden en vind je het heerlijk om rijles te geven in de buitenlucht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans. ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijschool Simon Timmermans. per 1 januari 2013. Voor u ligt de algemene voorwaarden Rijschool Simon Timmermans. Deze zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan

Nadere informatie

Algemene les-, levering- en betalingsvoorwaarden van Autorijschool Bij Yolanda

Algemene les-, levering- en betalingsvoorwaarden van Autorijschool Bij Yolanda Algemene les-, levering- en betalingsvoorwaarden van Autorijschool Bij Yolanda Algemeen: Autorijschool Bij Yolanda, gevestigd te Noordwijk, verder te noemen de rijschool/instructeur, verricht haar rijonderricht

Nadere informatie

Infobrief C met vakbekwaamheid

Infobrief C met vakbekwaamheid Infobrief C met vakbekwaamheid In deze infobrief willen wij u enerzijds de opleiding toelichten. Anderzijds hopen wij u ook wegwijs te maken in de administratie rond het rijexamen. Opleiding: Theorie categorie

Nadere informatie

studiegids snel van start met Autorijschool Stolwijk

studiegids snel van start met Autorijschool Stolwijk studiegids snel van start met Autorijschool Stolwijk Inhoud Voorwoord Cursusaanbod Leermiddelen Exameneisen 2toDrive Faalangst Opleidingskosten Pakket Betalingsvoorwaarden Maak een afspraak Autorijschool

Nadere informatie

Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden

Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden Gegevens cursist: Gegevens Rijschool / Instructeur: Voorletters en naam: Naam Rijschool: Roepnaam: Naam instructeur: Adres: KvK nummer Rijschool: Postcode en woonplaats: Telefoon: Mobiel: E-mailadres:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autorijschool Interfocus

Algemene Voorwaarden Autorijschool Interfocus Algemene Voorwaarden Autorijschool Interfocus In de les overeenkomst wordt nadere invulling gegeven aan hetgeen Autorijschool Interfocus en leerling overeenkomen. De Algemene Lesvoorwaarden maken onderdeel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Autorijschool Marco van Biljouw

Algemene voorwaarden. Autorijschool Marco van Biljouw Algemene voorwaarden Autorijschool Marco van Biljouw 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (AV) geven de algemene bepalingen weer voor het verzorgen van rijopleiding categorie B, de daarbij behorende acties

Nadere informatie

ALGEMEEN Artikel 1 - Verplichtingen verkeersschool Artikel 2 - Verplichtingen leerling

ALGEMEEN Artikel 1 - Verplichtingen verkeersschool Artikel 2 - Verplichtingen leerling ALGEMEEN 1. In de lesovereenkomst wordt nadere invulling gegeven aan hetgeen rijschool Stroosma en leerling overeenkomen. Hierin wordt een keuze gemaakt voor een theorie-opleiding en/of standaard praktijkopleiding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden / Verplichtingen Verkeersschool Roger Frissen verkeersopleidingen

Algemene Voorwaarden / Verplichtingen Verkeersschool Roger Frissen verkeersopleidingen Algemene Voorwaarden / Verplichtingen Verkeersschool Roger Frissen verkeersopleidingen ARTIKEL 1 Verplichtingen verkeersschool De verkeersschool is verplicht er zorg voor te dragen: 1. Dat les wordt gegeven

Nadere informatie

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS Wie zijn wij? Liesbeth en Wilbert van Beersum en het team docenten vormen al meer dan 18 jaren gezamenlijk het directie- en docententeam van de Veldhovense

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN JOHN S RIJOPLEIDING

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN JOHN S RIJOPLEIDING ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE LESOVEREENKOMST VAN JOHN S RIJOPLEIDING Algemeen Gedurende een rijles is de leerling leerling en om die reden juridisch niet de bestuurder van het voertuig. Dit betekent

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verkeersschool Geslaagd. Artikel 1 Werkingssfeer

Algemene voorwaarden Verkeersschool Geslaagd. Artikel 1 Werkingssfeer Algemene voorwaarden Verkeersschool Geslaagd Artikel 1 Werkingssfeer a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming en de uitvoering van een tussen de leerling en rijschoolhouder

Nadere informatie

ALGEMENE SRB VOORWAARDEN

ALGEMENE SRB VOORWAARDEN ALGEMENE SRB VOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, diensten, mededelingen, adviezen, aanvaardingen, leveringen, uitvoeringen en werkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Rijschool You2Drive Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan met rijschool You2Drive, als wel op iedereen die lessen volgt of andere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Rijschool Rijportaal

Algemene Voorwaarden Rijschool Rijportaal Algemene Voorwaarden Rijschool Rijportaal Artikel 1: Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, diensten, mededelingen, adviezen, aanvaardingen, uitvoeringen en

Nadere informatie

Artikel 1 Definities en Intenties Artikel 2 Verplichting rijschool

Artikel 1 Definities en Intenties Artikel 2 Verplichting rijschool Artikel 1 Definities en Intenties 1. In deze voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a) De Rijopleider, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland onder nummer 08127764 evenals

Nadere informatie

Pakket Keuze Mogelijkheden:

Pakket Keuze Mogelijkheden: Pakket Keuze Mogelijkheden: A. Speed 1,5 uur B. Cool 1,5 uur C. Relax 1,5 uur Tarieven mei 2016 Tarieven voor AUTO - MOTOR - BROMFIETS INHOUD Pakketten: PAKKET A SOORT NORMALE PRIJS: PAKKETPRIJS: S P E

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jungen Postbus 8833 1006 JA Amsterdam Mei 2011. Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden Verkeersschool Jungen

Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jungen Postbus 8833 1006 JA Amsterdam Mei 2011. Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden Verkeersschool Jungen Algemene Voorwaarden Verkeersschool Jungen Postbus 8833 1006 JA Amsterdam Mei 2011 Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden Verkeersschool Jungen Artikel 1 Algemene voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden

Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden Gegevens cursist: Gegevens Rijschool : Voornaam: Achternaam: Adres: Rijschool Anita Instructrice : Anita Hogenelst Postcode en woonplaats: Telefoon: Worth Rhedenseweg

Nadere informatie

1.5 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de cursist wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.5 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de cursist wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, diensten, mededelingen, adviezen, aanvaardingen, leveringen, uitvoeringen en werkzaamheden

Nadere informatie

5.4. Personenauto rijbewijs (B) Chauffeursdiploma. Werkstuk door een scholier 2222 woorden 15 juni keer beoordeeld

5.4. Personenauto rijbewijs (B) Chauffeursdiploma. Werkstuk door een scholier 2222 woorden 15 juni keer beoordeeld Werkstuk door een scholier 2222 woorden 15 juni 2007 5.4 43 keer beoordeeld Vak Economie PTA Opdracht Economie: vrachtwagenchauffeur Mijn Mening. Ik vind dit een leuk vak omdat je niet altijd op de zelfde

Nadere informatie

19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren

19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren Auto Examen Tips BUBY.nl Kijk op onze Website voor meer tips. 19 Tips Om In 1 X Je Rijbewijs Te Halen 1. Goed oriënteren Een goed begin is het halve werk! Je hebt die uitdrukking vast weleens gehoord.

Nadere informatie

1.1 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op Lesovereenkomsten waarbij diensten, adviezen en

1.1 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op Lesovereenkomsten waarbij diensten, adviezen en Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op Lesovereenkomsten waarbij diensten, adviezen en andere werkzaamheden door Rijtop.nl worden aangeboden, tenzij partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Theorie en Toetssysteem

Theorie en Toetssysteem Productbeschrijving Theorie en Toetssysteem TrafficTrainer TrafficTrainer 2012 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 1 De rijinstructeur en het Theorie- en Toetssysteem 4 1.1 Het invoeren van de instellingen 6 1.1.1

Nadere informatie

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS. Wie zijn wij? Algemene informatie

Veldhovense Rij-instructeurs Opleiding STUDIEGIDS. Wie zijn wij? Algemene informatie STUDIEGIDS Wie zijn wij? Liesbeth en Wilbert van Beersum en het team docenten vormen al meer dan 15 jaren gezamenlijk het directie- en docententeam van de Veldhovense Rijinstructeurs Opleiding. Veel ervaring

Nadere informatie