PER TREIN DOOR AMERIKA MET AMTRAK 2016/2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PER TREIN DOOR AMERIKA MET AMTRAK 2016/2017"

Transcriptie

1 PER TREIN DOOR AMERIKA MET AMTRAK 2016/2017

2 HET ROUTENETWERK VAN AMTRAK EMPIRE BUILDER COAST STARLIGHT CALIFORNIA ZEPHYR SOUTHWEST CHIEF AMTRAK, de Nationale Spoorwegmaatschappij van de Verenigde Staten. Met een netwerk van meer dan km spoor en comfortabele, ruime treinen brengt AMTRAK u naar alle uithoeken van dit reusachtige continent.

3 MAPLE LEAF NORTHEAST CORRIDOR

4 De Routes Reizen per trein door de Verenigde Staten is een avontuur op zich. Historische steden, met sneeuw bedekte bergen en zonovergoten stranden, maar ook wildernissen en snelstromende rivieren maken deel uit van het fenomenale uitzicht vanuit de trein. Vanuit uw comfortabele stoel reist u snel en gemakkelijk. Op de meerdaagse trajecten heeft u zelfs de keuze uit diverse slaapaccommodaties. Op een ontspannen manier maakt u kennis met het land en de bevolking, terwijl u onderweg bent naar uw volgende bestemming. In het restauratierijtuig worden vers bereide maaltijden geserveerd en in de bar kunt u terecht voor snacks en een drankje. De belangrijkste routes van AMTRAK EMPIRE BUILDER SUPERLINER SERVICE Chicago - Milwaukee - St. Paul/Minneapolis - Glacier National Park - Seattle - Portland v.v. Neem de trein i.p.v. het vliegtuig om grote afstanden te overbruggen Reis met de Empire Builder langs de noordelijke grens van de Verenigde Staten. Eén van de spectaculairste treinroutes van het land. Onderweg passeert de trein uitgestrekte landerijen, steekt de Wisconsin rivier over om vervolgens verder te rijden door de steile heuvels en één van de langste tunnels in het noorden van de VS. Geniet van het prachtige uitzicht op de Mississippi rivier en de nachtelijke skyline van de Twin Cities, St. Paul/Minneapolis. Verder richting het westen veranderd het landschap in een berglandschap. U nadert de beroemde Rocky Mountains. Onderbreek uw reis met een bezoek aan het unieke Glacier National Park. Via de plaats Spokane komt de trein na 2 nachten op zijn eindbestemming Seattle (Washington) aan. CALIFORNIA ZEPHYR SUPERLINER SERVICE Chicago - Omaha - Denver - Glenwood Springs - Salt Lake City - San Francisco v.v. De California Zephyr neemt u mee vanuit Chicago, dwars door het hart van de Verenigde Staten met zijn uitgestrekte prairies, naar Denver. Vanuit Denver slingert het spoor westwaarts door het indrukwekkende berglandschap van de Rocky Mountains. Laat het landschap op u inwerken, terwijl de trein haar weg vindt door onder andere de op 4000 meter hoogte gelegen Moffat-tunnel en langs de oevers van de machtige Colorado River. Op weg naar Salt Lake City doorkruist de trein s werelds meest uitgestrekte bergplateau. De volgende dag passeert de trein het Sierra Nevada-gebergte. Na 2 nachten arriveert de California Zephyr aan het eind van de dag in Emeryville (San Francisco). Veel zien terwijl u ontspannen reist Combineer een AMTRAK treinreis met auto- of camperhuur

5 COAST STARLIGHT SUPERLINER SERVICE Seattle - Portland - Sacramento - San Francisco - Los Angeles v.v. Per Coast Starlight reist u vanuit de gezellige havenstad Seattle in 2 dagen naar Los Angeles. Een afwisselende route door een golvend heuvellandschap, onafzienbare bossen, langs indrukwekkende bergen en de oever van de Pacific Ocean, met schitterende vergezichten over de oceaan. San Francisco en Santa Barbara, met zijn autovrije zone, zijn favoriete stops op deze route. Meeting people Stations bij Nationale Parken SOUTHWEST CHIEF SUPERLINER SERVICE Chicago - Albuquerque - Flagstaff - Williams Junctions - Los Angeles v.v Goede accommodatiemogelijkheden De Amtrak Southwest Chief rijdt dagelijks tussen Chicago en Los Angeles. Ervaar de enorme uitgestrektheid van het legendarische Amerikaanse Westen. De trein doorkruist 8 staten. Geniet van de uitzichten over de machtige Mississippi rivier, uitgestrekte graanvelden, boerderijen, handelsposten, kleine dorpjes, bergen en woestijnen. In Arizona rijdt de trein door smalle kloven, slechts een paar meter breder dan de trein zelf. U ziet spectaculaire landschappen en ongerepte vergezichten die alleen vanuit de trein te zien zijn. Maak een tussenstop in Williams Junction voor een spectaculaire treinrit met de historische Grand Junction Railway in Williams. Na 2 nachten arriveert de trein in Los Angeles. NORTHEAST CORRIDOR Boston - New York - Baltimore - Philadelphia - Washington v.v. Reis comfortabel en snel van/naar het centrum van New York, Boston, Philadelphia en Washington DC. Hier vindt u de Amerikaanse geschiedenis, cultuur, musea, theaters, een levendig nachtleven, goede restaurants en nog veel meer. Op dit traject rijden dagelijks meer dan 25 treinen. Bezoek de verschillende steden per trein. Stap uit op één van de stations om na één of meerdere dagen de reis te vervolgen. Van stadscentrum naar stadscentrum MAPLE LEAF New York - Albany - Rochester Niagara Falls - Toronto v.v. Met de Maple Leaf reist u vanuit hartje New York naar het centrum van Toronto (Canada). Onderweg passeert de trein Hudson River Valley, het wijngebied van New York en de prachtige meren van de Finger Lakes regio. Veel reizigers onderbreken hun reis naar Toronto bij Niagara Falls om deze wereldberoemde watervallen te bekijken. De reistijd van New York naar Toronto bedraagt 12,5 uur.

6 Accommodatie aan boord van AMTRAK De comfort van een reis aan boord van een AMTRAK trein is net zo belangrijk als de ervaring die op u wacht op uw eindbestemming. AMTRAK treinen zijn modern en efficiënt met veel ruimte. Er is genoeg beenruimte en de brede fauteuils zijn zodanig verstelbaar dat u heerlijk achteruit kunt leunen. Als u s nachts reist, kunt u kiezen uit verschillende soorten slaapaccommodatie. Coach Class - alle treinen De Coach Class biedt ruime, verstelbare stoelen met neerklapbare tafeltjes, overhead leeslampjes, bagagerekken en panoramische ramen. Reizigers in Coach Class mogen op de lange afstanden gebruik maken van de maaltijden in de restauratierijtuigen (tegen betaling). Coach Class enkeldeks treinen Superliner Coach Class dubbeldeks treinen Slaapaccommodatie Wilt u op de langere afstanden comfortabel reizen en goed uitgerust aankomen, reserveer dan een slaapaccommodatie aan boord van de zogenaamde Viewliner of Superliner treinen. Afhankelijk van het gekozen traject beschikt uw compartiment over een wastafel, toilet en zelfs een douche! Slaapaccommodatie wordt per traject gereserveerd (dus niet per nacht). Zo heeft u overdag uw eigen privé-compartiment met comfortabele zitplaatsen en s nachts uw ideale slaapkamer met ruime bedden. De compartimenten zijn voorzien van stopcontacten, airco, leeslampjes, een kleine kast en een tafeltje. Beddengoed, zeep, mineraalwater, koffie/ thee in de ochtend, vruchtensap en krant zijn inbegrepen. Bij slaapaccommodatie zijn ook alle maaltijden in de restauratiewagen inbegrepen. De maaltijden zijn van hoge kwaliteit en worden vers bereid in de keuken van de trein.

7 Viewliners Viewliners zijn lange afstandstreinen die rijden ten Oosten van de lijn Chicago-New Orleans. Dit zijn enkeldeks treinen. Viewliner Bedroom afmeting: 2 x 2,2 m voor 1 of 2 volwassenen beneden bed (1m x 1,8m) eigen badkamer met wastafel, toilet en douche Viewliner Roomette afmeting: 1,1m x 2m voor 1 of 2 volwassenen geschikt voor 1 of 2 personen beneden bed (72cm x 2m) eigen toilet en wastafel douche op de gang Superliners Superliners zijn lange afstandstreinen die rijden ten Westen van de lijn Chicago-New Orleans. Dit zijn dubbeldeks treinen. Superliner Roomette afmeting: 1,1 x 2 meter voor 1 of 2 volwassenen beneden bed (72cm x 2m) op beneden- of bovenverdieping toilet en wasgelegenheid op de gang Superliner Bedroom afmeting: 2 x 2,3 meter voor 1 of 2 volwassenen op de bovenverdieping van de trein kan tot 4-persoonssuite worden gecombineerd beneden bed (1m x 1,9m) eigen badkamer met wastafel, toilet en douche Superliner Family Bedroom afmeting: 1,6 x 2,9 meter voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen beneden bed (1m x 1,9m) beneden bed (69cm x 1,5m) boven bed (61cm x 1,4m) op de benedenverdieping, over de hele breedte van de wagon toilet en wasgelegenheid op de gang NB. Op de Viewliner en Superliner zijn ook accessible bedrooms voor reizigers met een handicap aanwezig.

8 Meerdaagse individuele Amtrak-treinvakanties in Amerika AMTRAK Vacations zijn arrangementen inclusief treintickets, hotelreserveringen, excursies, activiteiten, maaltijden en vaak nog veel meer Kortom, uw individuele reis is vooraf uitgestippeld en compleet geregeld! Onderstaand vindt u een korte omschrijving van negen AMTRAK- treinvakanties. Voor de uitgebreide programma s zie onze website Grand Canyon Discovery Chicago - Santa Fe - Williams - Grand Canyon - Flagstaff Vanuit Chicago stapt u aan boord van AMTRAK richting Arizona en de Grand Canyon. Geniet van prachtige landschappen en maak een tocht per historische trein naar de Grand Canyon. Hoogtepunten: 2-daagse hop-on/hop-off sightseeing tour Chicago AMTRAK treinreis met de The SouthWest Chief Stadswandeling Santa Fe De historische Grand Canyon Railway Grand Canyon Rim excursie met lunch Jeep safari Sedona/Flagstaff 10 dagen / Vanaf p.p. Jazz Blues & Rock n Roll Chicago - Memphis - New Orleans Een 9-daags treinarrangement voor de echte muziekliefhebber. Vanuit Chicago, de bakermat van de blues naar Memphis, de stad van de Rock & Roll. De reis eindigt in New Orleans, de geboorteplaats van de Jazz muziek. Hoogtepunten: 2-daagse hop-on/hop-off sightseeing tour Chicago Memphis stadstour inclusief Graceland Brunch in the Court of Two Sisters New Orleans Battlefield cruise per radarboot New Orleans AMTRAK treinreis met de City of New Orleans 9 dagen / Vanaf p.p. Route 66 Chicago - St. Louis - Albuquerque - Williams - Grand Canyon - Los Angeles Ontdek enkele van de mooiste steden in de Verenigde Staten tijdens deze Route 66 treinreis. Vanuit Chicago, het startpunt van de beroemde Route 66 reist u via de Grand Canyon naar Los Angeles. Hoogtepunten: Hop-on/hop-of sightseeing tour Chicago Wandeling oude binnenstad van Albequerque en Route 66 Historische Grand Canyon Railway Stadstour in Los Angeles AMTRAK treinreis met de Texas Eagle en de Southwest Chief 14 dagen / Vanaf p.p. California Dreaming Los Angeles - Santa Barbara - Paso Robles - San Francisco Geniet van de zon, cultuur en wijn tijdens deze California Dreaming treinreis langs de adembenemende Westkust van de Verenigde Staten, The Golden Coast. Hoogtepunten: Santa Barbara trolley tour Bezoek aan 4 Californische wijnhuizen inclusief picknicklunch Bezoek Hearst Castle Hollywood Excursie Hop-on/hop-off sightseeing tour San Francisco AMTRAK treinreis met de Coast Starlight 9 dagen / Vanaf p.p. Pacific Northwest San Francisco - Portland - Seattle Een bijzondere treinreis langs de westkust de Verenigde Staten. U overnacht telkens 2 nachten in San Francisco, Portland en Seattle. Hoogtepunten: Hop-on/hop-off sightseeing tour San Francisco, Portland en Seattle Bezoek aan de torenhoge Sequoia s in Muir Woods Space Needle Seattle Diner cruise Willamette River AMTRAK treinreis met de Coast Starlight 9 dagen / Vanaf p.p. The Californian San Francisco - Yosemite NP - Napa Valley - Los Angeles - San Diego Ontdek de Golden State tijdens deze schilderachtige treinreis van San Francisco naar San Diego. Onderweg maakt u excursies naar de beroemde wijngebieden Napa- en Sonoma Valley en het Yosemite National Park. Hoogtepunten: Hop-on/hop-of tour San Francisco, Los Angeles en San Diego Dagexcursie Yosemite National Park Sonoma & Nappa Valley wijn excursie AMTRAK treinreis met de Coast Starlight 9 dagen / Vanaf p.p. America s National Parks Denver - Grand Junction - Salt Lake City - West Yellowstone - Salt Lake City Geniet van enkele van de mooiste Nationale Parken ter wereld. De route van de beroemde California Zephyr trein behoort tot één van de mooiste treinroutes van Amerika. Hoogtepunten: 4 Nationale Parken; het Rocky Mountain National Park, Yellowstone National Park, Arches & Canyonland National Park AMTRAK treinreis van Denver naar Salt Lake City per California Zephyr Transfer Salt Lake City - West Yellowstone 9 dagen / Vanaf p.p. Cowboy Country Dallas - San Antonio - Houston Welkom in Texas, the Lone Star State. Tijdens deze treinreis staan de Texaanse steden Dallas, San Antonio en Houston centraal. Hoogtepunten: De belangrijkste bezienswaardigheden van Dallas en Houston per CityPass Bezoek Alamo Rivier cruise over de San Antonio River San Antonio hop-on/hop-off Trolley Pass AMTRAK treinreis met de Texas Eagle en de Sunset Limited 8 dagen / Vanaf p.p. New England Fall Folliage Boston - Portland (ME) De herfst is het perfecte seizoen om New England te ontdekken. Ga mee met deze 6-daagse reis van Boston naar Portland (ME) en geniet van de prachtige herfstkleuren. Hoogtepunten: Boston hop-on/hop-of sightseeing tour The Battle Trail excursie inclusief het historische Lexington en Concorde New England in the fall excursie Stadstour Portland AMTRAK treinreis met de Downeaster 6 dagen / Vanaf p.p. R E I S O R G A N I S A T I E Vaartweg 23G, 1401 RA Bussum, Telefoon , groups@incento.nl Incento B.V. - Uitgave november 2015 (wijzigingen voorbehouden)

New York Pennsylvania Hotel **

New York Pennsylvania Hotel ** New York Pennsylvania Hotel ** 822 786 Vanaf p.p. 4 dagen Logies Alleen Vertrek 10/06/2013 36 p.p. Inbegrepen : 3 nachten op basis van logies alleen, vluchten met Delta Airlines in T-klasse, prijs obv

Nadere informatie

Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest

Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest Vacations by Rail: Best of the Pacific Northwest De Route - Ontdek de fascinerende steden en het ongerepte natuurschoon van de Pacific Northwest tijdens deze gevarieerde rondreis. Treed in de voetsporen

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

Vacations by Rail: America's. Beautiful West. De Route - Begeleide groepsreis. Dag 1 - Aankomst Chicago. Dag 2 - Chicago - Southwest Chief

Vacations by Rail: America's. Beautiful West. De Route - Begeleide groepsreis. Dag 1 - Aankomst Chicago. Dag 2 - Chicago - Southwest Chief Vacations by Rail: America's Beautiful West De Route - Begeleide groepsreis Het legendarische Westen van de Verenigde Staten lonkt met haar adembenemende natuurschoon van de Grand Canyon en Yosemite National

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail

AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail AMTRAK Vacations: Route 66 by Rail De Reis - Chicago - St. Louis - Albuquerque - Williams Junction - Grand Canyon - Los Angeles Hoogtepunten: Wandeling door de oude binnenstad van Albuquerque en Route

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon

Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon Vacations by Rail: America Coast to Coast & Grand Canyon De Route - Een treinavontuur vanaf New York dwars door de Verenigde Staten van de Atlantische- naar de Stille Oceaan aan boord van drie comfortabele

Nadere informatie

Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone

Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone Vacations by Rail: California Zephyr en Yellowstone De Route - De combinatie van trein en huurauto maakt deze ontdekkingsreis door het Middenwesten en Westen van de Verenigde Staten tot een unieke ervaring.

Nadere informatie

Vacations by Rail: Colonial America

Vacations by Rail: Colonial America Vacations by Rail: Colonial America De Route - Een treinreis terug in de tijd naar de bakermat van de Verenigde Staten met de trein van Amtrak vanaf Boston, via de eerste hoofdstad New York en Philadelphia

Nadere informatie

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival

Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival Bergbanen, de Glacier Express en het Piz Amalia Muziek Festival Dag 1-10 september: Nederland naar Interlaken U reist met de ICE vanuit Nederland naar Basel, waar u overstapt op de Zwitserse trein. In

Nadere informatie

Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon

Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon Vacations by Rail: Great Parks of the Southwest featuring the Grand Canyon De Route - Ontdek de overweldigende natuur van de Grand Canyon, Zion, Bryce, Escalante, Capitol Reef en Arches gedurende dit treinavontuur

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco

Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco Dag 1 Camper ophalen en rijden naar Amboy Camp Jellistone, Amboy (open vanaf 15 april) 153 Dag 2 Omaha* West Omaha NE Lincoln KOA (gehele jaar open)

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Californië 9 februari - 19 februari

Californië 9 februari - 19 februari Californië 9 februari - 19 februari Route 2 van 7 Programma Vrijdag 9 februari 2018 Vlucht vanaf Brussel naar San Francisco en aankomst in de stad. Vanavond is diner in San Francisco op eigen gelegenheid.

Nadere informatie

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis begint

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

1. Open de CD-rom van De Wereld 2. Kies Australië. 5. Kies kaartsoort rechts. 8. Kies start en oefen

1. Open de CD-rom van De Wereld 2. Kies Australië. 5. Kies kaartsoort rechts. 8. Kies start en oefen 0 0 Blinde kaart Australië en Nieuw-Zeeland Opdracht.. Kies Australië Opdracht.. Kies Australië. Kies verder Voor wie meer kan: Opdracht t/m : Zelfde als opdracht t/m, Maar dan niveau. Voor wie nòg meer

Nadere informatie

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig

Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig Wicklow Way incl. Dublin 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 999 Eire, the Wicklow Way De Wicklow Mountains liggen in het oosten van Ierland, of "Eire", zoals de Ieren hun land zelf

Nadere informatie

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO PRODUCT WESTERN MAGIC Vertek alle dagen van 1 april tot 30 september. Afstanden kunnen geen bezwaar zijn wanneer u de mooiste parken van de Verenigde Staten wenst te bezoeken! Met deze rondreis ziet u

Nadere informatie

e-book: gebonden versie: e-book: gebonden versie: Chris Oxlade

e-book: gebonden versie: e-book: gebonden versie: Chris Oxlade Chris Oxlade Chris Oxlade Anita Ganeri Anita Ganeri Boeken in deze serie e-book: 978-94-6175-825-5 gebonden versie: 978-90-5566-931-8 e-book: 978-94-6175-822-4 gebonden versie: 978-94-6175-285-7 e-book:

Nadere informatie

Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie

Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË De reisgids voor een actieve & culturele vakantie Inhoud Top 10 4 Het Californiëgevoel 6 9 Het magazine n Meer dan de clichés n Geknipt voor de film n Gold Rush

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Verhuurlokaties Cruise America

Verhuurlokaties Cruise America Verhuurlokaties Cruise America Albuquerque 10625 Central Ave NE 87123 Albuquerque, NM Tel: 844-598-8067 Afstand verhuurlokatie-airport 8 mijl Afstand verhuurlokatie-downtown 10 mijl Transfers zijn inbegrepen

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Dag 01: Brussel - New York

Dag 01: Brussel - New York PRODUCT SCENIC NORTHEAST Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Deze rondreis geeft u een volledige eerste kennismaking met New York, Washington en Philadelphia. De ideale formule

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Fly & drive, Citytrips, Rondreizen, Railway Adventures

Fly & drive, Citytrips, Rondreizen, Railway Adventures USA 2015-2016 Fly & drive, Citytrips, Rondreizen, Railway Adventures www.maretours.be Callcenter: 016/ 50 22 22 Verantwoordelijke uitgever: M.J. Vancamp, Diestsesteenweg 141, 3202 Aarschot, BE 0428007154

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Groepsreis Zwitserland - PLUS Magazine

Groepsreis Zwitserland - PLUS Magazine Groepsreis Zwitserland - PLUS Magazine Dag 1 - Utrecht Centraal - Basel - Luzern 18 september 2015 In de ochtend verzamelen op Utrecht Centraal. U stapt aan boord van de ICE naar Basel. Voor iedereen zijn

Nadere informatie

Aanwezigheid van industrie kun je op twee manieren, op industrieel en op geografisch vlak, onderzoeken en verklaren.

Aanwezigheid van industrie kun je op twee manieren, op industrieel en op geografisch vlak, onderzoeken en verklaren. Klassikale toepassing: algemeen ontleden van een industriegebied. Lees in je handboek p. 86-87. Het toont aan hoe een industriegebied, in dit geval de manufacturing belt, wordt ontleed. De sterkte of zwakte

Nadere informatie

Passau-Wenen-Passau per MS Primadonna 8 dagen

Passau-Wenen-Passau per MS Primadonna 8 dagen Passau-Wenen-Passau per MS Primadonna 8 dagen Single Fiets Vaarvakantie vanaf 1.067 Singlereis varen over en fietsen langs de Donau Een unieke combinatie van een riviercruise en een sportieve fietsvakantie.

Nadere informatie

7377 Miles - USA. Dag 1 - New York. Dag 2 - New York. Dag 3 - New York - Chicago. Dag 4 - Chicago. Dag 5 - Chicago - Denver. Print Opslaan Sluiten

7377 Miles - USA. Dag 1 - New York. Dag 2 - New York. Dag 3 - New York - Chicago. Dag 4 - Chicago. Dag 5 - Chicago - Denver. Print Opslaan Sluiten Print Opslaan Sluiten 7377 Miles - USA Dag 1 - New York Na aankomst checkt u in voor 2 nachten in uw hotel op Manhattan. Dag 2 - New York Geniet van een aantrekkelijk verblijf in New York. Maak een stadsrondrit

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE

PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE Toscane Toscane is misschien wel de bekendste streek van Italië. Een streek die veel te bieden heeft. Toscane ligt in het midden van Italië, vanaf de Middellandse Zee helemaal

Nadere informatie

OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN

OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis begint op vrijdag

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Great Rail Journeys: Las Vegas & Golden West

Great Rail Journeys: Las Vegas & Golden West Great Rail Journeys: Las Vegas & Golden West Great Rail - Georganiseerde rondreizen in internationaal gezelschap De hoogtepunten: San Francisco Yosemite National Park Las Vegas De Hoover Dam Grand Canyon

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Oct 21 - Oct 25, 2015 2 Belangrijke telefoonnummers LUCHTVAART MAATSCHAPPIJEN - GRATIS NUMMERS 866/266.5588 888.247.2262 800/237.2747 800/262.1234 877/824.4846 800/252.7522

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains 11-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1375 km Hoogtepunten Banff N.P. en Jasper N.P. Sleighride

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

19-daagse familie reis West Canada

19-daagse familie reis West Canada Page 1 WEST CANADA 19-daagse familie reis West Canada Grizzlybeer, zwarte beer, grijze wolf, coyote, eland, wapiti, Amerikaanse bever, dikhoornschaap, wie door het ruige West-Canada reist kan ze zomaar

Nadere informatie

Christina Onassis YACHTHOTEL

Christina Onassis YACHTHOTEL Christina Onassis YACHTHOTEL ROTTERDAM If only yachts could talk... Christina Onassis Yachthotel Welkom aan boord van het Christina Onassis Yachthotel. Stap in de wereld van de beroemde Christina Onassis.

Nadere informatie

Committed to excellence. Committed to excellence

Committed to excellence. Committed to excellence Onze missie Accountemps is dé specialist in het plaatsen van financiële en boekhoudkundige profielen op een tijdelijke basis. Als een divisie van de Amerikaanse Groep Robert Half, maakt Accountemps deel

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Noord-Amerika. Canada Verenigde Staten: Zeer klein marktaandeel (< 1%) in Nederland, Californië verreweg de belangrijkste staat

Noord-Amerika. Canada Verenigde Staten: Zeer klein marktaandeel (< 1%) in Nederland, Californië verreweg de belangrijkste staat Noord-Amerika Canada Verenigde Staten: Washington State Oregon New York Californië (80% van productie) Zeer klein marktaandeel (< 1%) in Nederland, Californië verreweg de belangrijkste staat Canada 12.000

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Ongerepte landschappen met een variatie aan begroeiing, natuurlijke meesterwerken en geologische formaties van Moeder Natuur: de Nationale

Nadere informatie

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010)

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Introductie Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Uitgangspunten reis: Ontmoeting met Mennonites en Mennonite organisaties als MCC, Christian Peacemaker teams, Meda. Mennonite sightseeing (Amish,

Nadere informatie

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn individuele wandelreis vanaf 495 De scheiding van Eifel en Hunsrück Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die: Mosel - en

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls 10-daagse privé-safari door de mooiste natuurbestemming Ongetemd Botswana Alle hoogtepunten in 10 dagen: Victoria Falls, Chobe N.P, Moremi, Op privé-basis of in kleine groepen Exclusieve, kleinschalige

Nadere informatie

J A P A N R O N D R E I Z E N

J A P A N R O N D R E I Z E N J A P A N R O N D R E I Z E N OOST, WEST J A P A N BEST 10 dagen INTRO Het beste van de moderne steden en het platteland in een reis. Ideaal voor reizigers die in een zeer korte periode de meest populaire

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn per trein

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn per trein Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn per trein individuele wandelvakantie vanaf 625 De scheiding van Eifel en Hunsrück Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die:

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli-augustus 2012

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli-augustus 2012 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli-augustus 2012 Lieve familie en vrienden, Dit keer weer een gecombineerde brief voor de maanden juli en augustus, onze zomermaanden. We hebben een heerlijke

Nadere informatie

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 EEN VERRASSENDE RIT DOOR CROATIA, MONTENEGRO EN BOSNIA HERZEGOVINA. Croatia Adventure Een verrassende rit door Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina.

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Dagprogramma. Op & Top Yukon. Dag 1 - Aankomst in Whitehorse en ophalen huurauto. askja.nl

Dagprogramma. Op & Top Yukon. Dag 1 - Aankomst in Whitehorse en ophalen huurauto. askja.nl Dagprogramma Op & Top Yukon Stilte en eenzaamheid, dat is waar de Yukon voor staat. Urenlang rijden over wegen waar geen einde aan lijkt te komen, ver weg de wildernis in, zonder internet of mobiele telefoons.

Nadere informatie