Terschelling-Ameland,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Terschelling-Ameland,"

Transcriptie

1 24 kustspecial Terschelling-Ameland, waar hemel en aarde het toneel delen

2 kustspecial 25 De Waddeneilanden Terschelling en Ameland staan voor rust en stilte. Hier leef je nog op het ritme van de getijden, met de Waddenzee als wisselend decor van dienst. Het geluk ligt er in kleine dingen: een fietstocht langs de dijk, een stevige knuffel op een godverlaten strand of de mosselen die je vindt tijdens je waddenwandeling... Reportage Igor Vandenberghe Terschelling en Ameland zijn eilanden in de ware zin van het woord: hier geen brug of tunnel, maar wel een veerboot om de overtocht te maken. De voorpret begint al onderweg. Wij gaan eerst naar Terschelling en vertrekken vanaf het pittoreske Friese vissersdorpje Harlingen. De auto laten we daar, want de fiets is het ideale vervoermiddel op Terschelling. Drie kwartier later arriveren we in West, een charmant havenstadje dat visueel wordt overheerst door de donkere contouren van de Brandaris, de oudste nog werkende vuurtoren van Nederland. West laat zich omschrijven als een tijdloos havenstadje, maar dan wel rijkelijk voorzien van stijlvolle winkels, terrasjes, koffiehuisjes en enkele goede restaurants. Uitwaaien langs de dijk We besluiten direct op verkenningstocht te trekken. Onze eerste taak is het huren van een fiets. Op Terschelling is dit een fluitje van een cent, fietsverhuurders zijn er genoeg, met als extra service de garantie dat de bagage in de loop van de dag (en gratis) naar je hotel of appartement wordt gebracht. We huren ons stalen ros bij Tijs Knop. De fietstocht leidt ons van West over het Buitendijks fietspad richting Oosterend. Het rustige fietspad is uitgetekend langs een verhoogde stormdijk met de Waddenzee aan de ene kant en groene, zompige grasweiden aan de andere kant. Onderweg is het voluit genieten van de vele panoramische zichten op de Waddenzee. Ergens halfweg botsen we zowaar op een kudde loslopende schapen die luid mekkerend bezit neemt van het fietspad. In de nabijheid van het gehucht Hoorn slaan we richting binnenland in. Het woord binnenland is hier wel enigszins uit zijn context gerukt, want het eiland heeft een maximale breedte van vier kilometer. Op het dorpsplein van Hoorn doen we ons tegoed aan dé plaatselijke specialiteit: de cranberry. Cranberry s worden op Terschelling in het wild gekweekt, en zitten overal in verwerkt, gaande van taart, over likeur tot zelfs wijn. Onderweg houden we nog halt in het Wrakkenmuseum, dat is samengesteld met allerlei vondsten, aangespoeld aan de Noordzeekant van het eiland, en bij elkaar gesprokkeld door strandjutter (en tevens eigenaar) Hille van Dieren.

3 26 kustspecial West laat zich omschrijven als een tijdloos havenstadje, maar dan wel rijkelijk voorzien van stijlvolle winkels, terrasjes, koffiehuisjes en enkele goede restaurants Op stap met een natuurgids De terugweg leidt ons via een duinpad terug richting West. Daarbij freewheelen we door een licht golvend landschap, waarbij we de ene keer tussen de loofbossen fietsen, de andere keer langs waterplakken of door zanderig duingebied. Op het einde krijgt de tocht een ietwat grimmig karakter, vooral als we in de open vlakte een speelbal worden van de strakke westenwind die fel in ons gezicht blaast. Moe, maar voldaan trakteren we onszelf s avonds op een verfijnd diner in restaurant Caracol, een mediterraan lekkerbekadresje waar het heerlijk toeven is. Op de menukaart vooral visgerechten uit de nabije Noord- en Waddenzee. De zaak telt ook drie suitekamers. De volgende morgen trekken we eropuit met een natuurgids. Tina van Slot neemt ons mee naar de Noordsvaarder, een uitgestrekt strand-, heide- en duingebied op West-Terschelling. Dit natuurgebied mag vrij betreden worden. Soms is het wel zoeken naar een pad, want de natuur mag hier zijn gang gaan. Daarbij stap je de ene keer door prachtige duinvalleien, de andere keer langs sloten of door een vogelrijk heidelandschap. Onderweg laat Tina ons uitgebreid kennismaken met de lokale fauna en flora. Na een fikste tocht van een kleine vier uur, wandelen we terug richting West, waar we de veerboot naar Harlingen nemen. Ameland, here we come Via Leeuwarden rijden we naar Holwerd. Daar wacht ons een nieuwe boottocht, deze keer richting Ameland. Ook de auto gaat mee. Op het eerste gezicht hebben Ameland en Terschelling nogal wat gemeen: uitgestrekte duin- en strandzones en een paar waardevolle natuurgebieden. Onderdak vinden we in Ballum, een pittoresk dorpje, dat zo weggelopen lijkt uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. Ook op Ameland is de fiets het populairste vervoermiddel. Maar we hebben voorlopig andere plannen en besluiten een partijtje te gaan golfen op golfbaan De Amelander Duinen in Hollum. Die heeft naast een 9-holes baan ook een 9-holes Par 3 Baan, waar ook spelers zonder rangschikking of beginnelingen terechtkunnen. Dat komt goed uit voor leken zoals wij. Onze Par 3 golfbaan is maar liefst 914 meter lang. We amuseren ons kostelijk, maar een nieuwe Tiger Woods is er niet aan ons verloren gegaan. Lunchen doen we in Nes, zonder twijfel de drukste plaats op Ameland. Met zijn vele gezellige terrasjes, winkels en restaurants, is Nes een dorp waar je op toeristische topdagen over de koppen kunt lopen. We vinden een plaatsje op het terras van café-restaurant De Klimop.

4 27 Help, natte voeten Een Wadexcursie is bijna verplichte kost op de Waddeneilanden. Onze auto wordt op de dijk nabij het dorpje Buren achtergelaten. Daar trekken we met gids Jan Bloem de Waddenzee in. Het uurrooster van elke Wadexcursie is afhankelijk van de getijden, want er kan enkel vertrokken worden bij eb. Er zijn verschillende formules mogelijk, waarbij je zelfs vanuit Ameland richting vasteland kunt stappen. Uit tijdsgebrek beperken wij ons tot een wadwandeling. Daarbij zijn wij de enigen van de groep die met laarzen opdagen... al de rest loopt gewoon op sneakers. En hoewel we eerst van natte voeten gespaard blijven, zien we onze laarzen uiteindelijk vollopen met zeewater, tot groot jolijt van de het groepje meewandelende Nederlanders. Ondertussen laat Jan Bloem ons uitgebreid kennismaken met de onuitputtelijke rijkdom van de Waddenzee, en wordt er stevig geproefd, gevoeld en/ of geroken aan wilde oesters, kokkels, garnalen en krabben. Een mens zou van minder honger krijgen. Die avond gaan we dineren in Het Witte Paard, een romantisch restaurant, ondergebracht in een voormalige Commandeurswoning. Het is gespecialiseerd in vis- of vleesgerechten, bereid of gemaakt van verse lokale producten zoals lamsvlees, mosselen, meerval, asperges en wild. Uitzicht op oneindig Ameland bestaat aan de Noordzeekant volledig uit een langgerekte zandbak van nagenoeg 30 kilometer lengte, waar duinen, eenzame zandstranden en natuurreservaten elkaar afwisselen. Wij rijden naar het plaatsje Buren, waar we een fiets huren om het natuurpark het Oerd te bezoeken. Dit natuurpark, vooraf-

5 28 kustspecial Terschelling-Ameland praktisch Ernaartoe Terschelling: Rederij Doeksen vaart dagelijks bijna elk uur vanaf Harlingen naar Terschelling (en terug). Rederij Wagenborg vaart tussen Holwerd en Ameland. Voor info en vaarschema s, zie: Fietsverhuurder Tijs Knop: Torenstraat 10-12, Terschelling-West. Overnachten Op Terschelling overnachtten wij in WestCord Hotel Schylge, een knap viersterrenhotel, gesitueerd vlak aan de levendige haven van West. De keuken behoort tot de beste van het eiland. Alle kamers werden twee jaar geleden volledig gerenoveerd en stralen een tijdloze klasse uit. Het hotel heeft een zwembad. Op Ameland sliepen wij in hotel Nobel, een sfeervol viersterrendesignhotel. De meeste hotelkamers beschikken over een privéterras of een balkon. Hotel Nobel beschikt over een restaurant dat door kenners wordt beschouwd als het meest verfijnde op het eiland. Een glaasje kun je drinken in het gezellig bruincafé vlak naast het restaurant. Wie, net zoals wij, maximaal van de Waddeneilanden wil genieten, kan de avond vooraf een hotel in Harlingen boeken, waarna je de volgende ochtend met de eerste boot (om 8.30 u) richting Terschelling kunt varen. Wij overnachtten in hotel Anna Casparii, een comfortabel hotel met zicht op de haven, en ongeveer 150 m verwijderd van de veerpont in Harlingen. Eten Restaurant De Klimop: Johan Hofker weg 2, Nes (Ameland), Restaurant Het Witte Paard: Torenhoogte 5, Nes (Ameland), Restaurant-Suitehotel Caracol: Molenstraat 7, Terschelling-West. gegaan door een immens duinengebied, beslaat nagenoeg een derde van het eiland. Na een fietstocht van tien kilometer, arriveren we aan de Oerdhut en het panoramische platform met uitzicht op het natuurreservaat en de Waddenzee. Vanaf daar leiden diverse wandelpaden door het natuurpark. Het Oerd wordt tijdens het broedseizoen gedeeltelijk afgesloten, maar is voor de rest vrij toegankelijk. Aan de andere kant van het eiland liggen de Hollumer Duinen, een populaire wandelstek, misschien ook omdat je hier het strandpaviljoen The Sunset aantreft, een van de meest bruisende strandpaviljoenen van de Waddeneilanden. Hier geniet je van een kopje koffie met uitzicht op het oneindige, enkel omringd door een hoge duinengordel en een kilometerslange strandzone. De perfecte plek om je hoofd leeg te maken en te dromen van je volgende tocht... Meer weten? Waddeneilanden: en Het Wrakkenmuseum: Formerum Zuid 13, Formerum. Natuurgids Tina van Slot: tinavanslot@hotmail.com Golfbaan de Amelander Duinen:

Omschrijving. Strandweg Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Strandweg Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Strandweg 51-14 - Nes Vraagprijs: 177.500 k.k. Omschrijving Je kunt de zee hier horen! Aan de rand van het prachtige duingebied staat appartementencomplex Ameland state, bouwjaar 1993. Dit strakke en frisse

Nadere informatie

Omschrijving. Burenlaan 4 - Hollum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Burenlaan 4 - Hollum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Burenlaan 4 - Hollum Vraagprijs: N.O.T.K. Omschrijving Op fraaie locatie aan een lommerrijk laantje met prachtige bomen gelegen HOTEL, Restaurant, Café de WELVAART. Dit pand met rijke geschiedenis is momenteel

Nadere informatie

Omschrijving. Strandweg Buren. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Strandweg Buren. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Strandweg 61-85 - Buren Vraagprijs: 139.000 k.k. Omschrijving Gunstig ten opzicht van strand en recreatieve voorzieningen gelegen recreatieappartement in het Amelander Paradijs. Het appartement heeft een

Nadere informatie

Omschrijving. Koudenburgweg 5 Hollum - Hollum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Koudenburgweg 5 Hollum - Hollum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Koudenburgweg 5 Hollum - Hollum Vraagprijs: 295.000 k.k. Omschrijving Op een kleinschalig park gelegen (Koudenburg) ruime geschakelde 6-persoons recreatiebungalow op ca. 390 m2 eigen grond. Deze bungalow

Nadere informatie

Badweg Hollum Torenstraat HE Nes Ameland.

Badweg Hollum Torenstraat HE Nes Ameland. Badweg 36-8 - Hollum Vraagprijs: 399.000 k.k. Omschrijving Op de uiterste westpunt van Ameland ligt, op slechts 100 meter van zee, deze zeer ruime 6-persoons rietgedekte recreatiewoning op ca. 334 m2 eigen

Nadere informatie

Torenstraat 18 :: 9163 HE Nes Ameland :: Tel: 0519-543353 :: Fax: 0519-542858 :: info@koudijs-ameland.nl. Vraagprijs: 369.000,-- k.k.

Torenstraat 18 :: 9163 HE Nes Ameland :: Tel: 0519-543353 :: Fax: 0519-542858 :: info@koudijs-ameland.nl. Vraagprijs: 369.000,-- k.k. Te koop OBJECT Burg.Waldastraat 22, 9163 JC Nes Op een prachtige plek in Nes gelegen op slechts enkele stappen van het centrum te renoveren woonboerderij met grote schuur en geweldig perceel van ca. 1.700

Nadere informatie

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012

EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING. Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 EXTRA UITNODIGING EUMA-WEEKEND 2012 TERSCHELLING Vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2012 WESTCORD HOTEL SCHYLGE TERSCHELLING Burgemeester van Heusdenweg 37 8881 ED Terschelling West tel: +31 (0)562 44 21

Nadere informatie

Informatie: Waddeneilanden

Informatie: Waddeneilanden Informatie: Waddeneilanden Texel Van de Nederlandse Waddeneilanden is Texel het grootste eiland met veruit de meeste bezoekers. Bewoners van de andere eilanden zeggen vaak dat Texel geen echt eiland is,

Nadere informatie

Omschrijving. Excelsiorstraat 44 - Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Excelsiorstraat 44 - Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Excelsiorstraat 44 - Nes Vraagprijs: 419.000 k.k. Omschrijving Luxe penthouse in appartementencomplex Ostrea gelegen in de duinen op ca. 300 meter van het strand, met uitzicht op bos, duinen en zee. Het

Nadere informatie

Omschrijving. Kemphaansduin Ballum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Kemphaansduin Ballum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Kemphaansduin 207 - Ballum Vraagprijs: 1.395.000 k.k. Omschrijving Aan de rand van natuurgebied Roosdunen op 1387 m2 eigen grond gelegen recreatievilla. De ligging is uniek: alleen wandelaars gebruiken

Nadere informatie

Omschrijving. Abehiem 7 - Ballum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Abehiem 7 - Ballum. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Abehiem 7 - Ballum Vraagprijs: 312.500 k.k. Omschrijving Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Op 254 m2 eigen grond geschakelde woning in aanbouw

Nadere informatie

SP 4 (Terschelling 01) West- Terschelling haven - Midsland aan Zee

SP 4 (Terschelling 01) West- Terschelling haven - Midsland aan Zee Page 1 of 7 SP 4 (Terschelling 01) West- Terschelling haven - Midsland aan Zee Waddenwandelen (SP 4) Kust en duinen Heide en zand(grond) Bosrijk Streekpad 10.8 km Terschelling is het eiland van Willem

Nadere informatie

Op stap op Terschelling

Op stap op Terschelling Activiteiten Wandelingen Rondleidingen Op stap op Terschelling Excursies van Staatsbosbeheer op Terschelling Exclusief! In samenwerking met eilander ondernemers heeft Staatsbosbeheer een aantal spannende

Nadere informatie

Wat en waar zijn de wadden? Les met werkblad - topografie

Wat en waar zijn de wadden? Les met werkblad - topografie Les met werkblad - topografie Doel: De leerlingen kennen na afloop de namen van de waddeneilanden en de volgorde waarin ze liggen. Ze kunnen enkele belangrijke plaatsen rond het waddengebied aanwijzen

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

50 + Arrangementen Ameland

50 + Arrangementen Ameland Betreft: 50 + Arrangementen Ameland Februari 2014 Geachte heer, mevrouw, Graag bieden wij U een 5- of 8- daags 50+ Arrangement aan. Eerst wat algemene informatie: Onze Appartementen: Op een schitterende

Nadere informatie

PAREL VAN NES - SCHOUT BIJ NACHT NES~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V.

PAREL VAN NES - SCHOUT BIJ NACHT NES~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. A M E L A N D PAREL VAN NES - SCHOUT BIJ NACHT NES~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. 2 STIJLVOL EN AUTHENTIEK GENIET VAN UW EIGEN VAKANTIEVILLA OP WADDENDIAMANT AMELAND

Nadere informatie

Hotel restaurant t Heerenlogement Franekereind 23 te Harlingen

Hotel restaurant t Heerenlogement Franekereind 23 te Harlingen VASTGOED MAKELAARDIJ Hotel restaurant t Heerenlogement Franekereind 23 te Harlingen Klaassen Horeca vastgoedmakelaardij B.V. Wiekenweg 53A, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 033-258 13 30 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

WADDENDIAMANT AMELAND 14 COMMANDEURVILLA S

WADDENDIAMANT AMELAND 14 COMMANDEURVILLA S WADDENDIAMANT AMELAND 14 COMMANDEURVILLA S Ameland... De meeste zonuren van Nederland Uitwaaien tijdens prachtige strandwandelingen Fietsen over de knisperende schelpenpaden Kunst en cultuur snuiven Nagenieten

Nadere informatie

Wat te doen op Texel. Tip 1: Ecomare. Tip 2: Vuurtoren van Texel. 11 tips voor een lang weekend Texel

Wat te doen op Texel. Tip 1: Ecomare. Tip 2: Vuurtoren van Texel. 11 tips voor een lang weekend Texel Wat te doen op Texel 11 tips voor een lang weekend Texel Een vakantie op Texel begint al op de boot. Onderweg naar het grootste Waddeneiland van Nederland adem je de frisse zeelucht in. Twintig minuten

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

STIJLAPPARTEMENTEN ROYALE STRANDAPPARTEMENTEN IN NES AMELAND SECOND HOMES, FIRST QUALITY

STIJLAPPARTEMENTEN ROYALE STRANDAPPARTEMENTEN IN NES AMELAND SECOND HOMES, FIRST QUALITY STIJLAARTEMENTEN ROYALE STRANDAARTEMENTEN IN NES AMELAND SECOND HOMES, FIRST QUALITY De meeste zonuren van Nederland Uitwaaien tijdens prachtige strandwandelingen Fietsen over de knisperende schelpenpaden

Nadere informatie

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin

Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Op algemene aanvraag plannen wij een toeristische vakantie naar Noord Holland en verblijven er nog eens in het uniek gelegen strandhotel Het Hoge Duin Het is een volledig nieuw programma maar we zullen

Nadere informatie

DUINVILLA HELMWEG 2 BUREN~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V.

DUINVILLA HELMWEG 2 BUREN~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. A M E L A N D DUINVILLA HELMWEG 2 BUREN~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. 2 RUST, RUIMTE EN COMFORT ALLES EN MEER VOOR EEN HEERLIJK VERBLIJF MET FAMILIE EN VRIENDEN UW

Nadere informatie

Fraai gelegen luxe recreatiewoning

Fraai gelegen luxe recreatiewoning Fraai gelegen luxe recreatiewoning Engelsmanhiem 17 Hollum Fraai gelegen luxe recreatiewoning Aan de rand van de Jan Roepesheide, met uitzicht op de Hollumerduinen staat op loopafstand van het strand deze

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling West-Terschelling (Terschelling) Het Park 79 Luxe en comfortabele appartementen op eigen grond Nieuw appartementencomplex met lift en horeca (winnaar Zoover Award 2014) Gelegen

Nadere informatie

Aquarelvakantie op Terschelling 2009

Aquarelvakantie op Terschelling 2009 Aquarelvakantie op Terschelling 2009 Aquarellisten gegroet, Dit jaar organiseert Ellen ten Kroode een aquarelvakantie op Terschelling. De cursus is van maandag 18 mei tot vrijdag 22 mei. Ik heb een gezellige

Nadere informatie

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx

Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx Hotel 's Antigor Spanje Mallorca Felanitx 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel 's Antigor - (Spanje Mallorca Felanitx) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Trainingsweekend op Vlieland.

Trainingsweekend op Vlieland. Trainingsweekend op Vlieland. Een gezellige en een beetje maffe groep van 11 Hardlopers zijn afgelopen weekend naar Vlieland vertrokken voor een weekend trainen. Maf, trainen kan immers ook gewoon in onze

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

BEDRIJFSUITSTAP LE CROTOY

BEDRIJFSUITSTAP LE CROTOY BEDRIJFSUITSTAP LE CROTOY Locatie : Le Crotoy, Frankrijk Pierre & Vacances Résidence de la plage De Somme... Het zei me helemaal niets. Op de kaart had ik het niet kunnen aanwijzen. De Somme is een klein

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Lopend naar het strand!

Lopend naar het strand! Lopend naar het strand! Badweg 53-6 Schiermonnikoog www.badweg53-6.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 395.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning benedenwoning Type woning appartement

Nadere informatie

S T R A N D V I L L A B E A C H 7 6. BUREN, Ameland

S T R A N D V I L L A B E A C H 7 6. BUREN, Ameland S T R A N D V I L L A B E A C H 7 6 BUREN, Ameland 1 2 UW EIGEN DROOMVILLA OP WADDENDIAMANT AMELAND Op een bijzondere plek, in één van de meest gewilde gebieden op Ameland, wordt door Kontour Vastgoed

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

DUINVILLA FENNEWEG 23 HOLLUM~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V.

DUINVILLA FENNEWEG 23 HOLLUM~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. A M E L A N D DUINVILLA FENNEWEG 23 HOLLUM~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. 2 GENIET VAN LUXE, COMFORT EN PRIVACY EEN WAARDEVOL BEZIT VOOR EEN LEVEN LANG PLEZIER LUXE

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Luxe penthouse op Schiermonnikoog!

Luxe penthouse op Schiermonnikoog! Luxe penthouse op Schiermonnikoog! Badweg 53-13 Schiermonnikoog www.badweg53-13.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 695.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning penthouse Type woning

Nadere informatie

STRANDVILLA BOSRAND 86 BUREN-AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V.

STRANDVILLA BOSRAND 86 BUREN-AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. A M E L A N D STRANDVILLA BOSRAND 86 BUREN-AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. UW EIGEN DROOMVILLA MIDDEN IN DE DUINEN VAN AMELAND Ameland. De diamant van de Waddeneilanden.

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur

Plan Zuid. Nieuwbouw, luxe huur Nieuwbouw, luxe huur Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 44 schitterende woningen. Op een prachtige plek geniet u van langsvarende plezierbootjes. En wanneer Koning Winter met strenge

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Omschrijving Medwert 5 - Holwerd Deze fraaie woonboerderij uit de 17de eeuw staat tussen hoog geboomte, temidden van prachtige gerestaureerde kop-hals-romp

Nadere informatie

Nederland - Waddenpad, 6 dagen Texel, Vlieland en Terschelling in één, wandelvakantie langs hotels

Nederland - Waddenpad, 6 dagen Texel, Vlieland en Terschelling in één, wandelvakantie langs hotels Wandelreizen / Europa / Nederland Code 301070 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering GPS tracks aanwezig Nederland - Waddenpad, 6 dagen Texel, Vlieland en Terschelling in één, wandelvakantie

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

WAT BIEDT CURAÇAO Willemstad 35 Stranden 45 Er op uit 55 Landhuizen 69 Shopping 77 Curaçao by night 85 Curaçao onder water 105 Stranden GROOT AANTAL STRANDEN Curaçao heeft voor zonaanbidders een uitgebreide

Nadere informatie

Terschelling! De ideale locatie. Ongecompliceerd... Puur... Echt... En heel verantwoord.

Terschelling! De ideale locatie. Ongecompliceerd... Puur... Echt... En heel verantwoord. Terschelling! De ideale locatie. Ongecompliceerd... Puur... Echt... En heel verantwoord. Waarom Terschelling? Er zijn zoveel redenen om het Waddeneiland Terschelling te kiezen als locatie voor uw zakelijke

Nadere informatie

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning

Wonen in het Schuttersbosch Energiezuinige woning Huizen vanhendriks Jagerslaan 5, 5645 AD Eindhoven Wonen in het Schuttersbosch Jonge wijk Tuin op het Zuid- Westen Energiezuinige woning Luxe woonkeuken H51 H51 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

STRANDVILLA BEACH 76 BUREN~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V.

STRANDVILLA BEACH 76 BUREN~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. A M E L A N D STRANDVILLA BEACH 76 BUREN~AMELAND EILANDVILLA S IS EEN ONTWIKKELING VAN KONTOUR VASTGOED B.V. 2 RUST, RUIMTE EN COMFORT ALLES EN MEER VOOR EEN HEERLIJK VERBLIJF MET FAMILIE EN VRIENDEN UW

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Op vakantie in je eigen appartement!

Op vakantie in je eigen appartement! Op vakantie in je eigen appartement! Badweg 53-5 Schiermonnikoog www.badweg53-5.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 345.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning benedenwoning Type

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Mei 2013. Beste Wandelaars

Mei 2013. Beste Wandelaars Mei 2013 Beste Wandelaars April deed wat hij wil, en Maart roerde zijn staart. Deze spreuken zijn in 2013 toch wel heel erg goed van toepassing. In Maart werden wij geconfronteerd met echte koude omstandigheden

Nadere informatie

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart

Plan Zuid. Nieuwbouw huur De Bouwvereniging. Vorstelijk wonen aan het water. 47 huurwoningen voor een behouden vaart Vorstelijk wonen aan het water Nieuwbouw huur De Bouwvereniging Plan Zuid 47 huurwoningen voor een behouden vaart Aan de levendige Bolswardervaart bouwt De Bouwvereniging 47 huurwoningen waarin ruimte

Nadere informatie

Verdieping Fietsdagtochten

Verdieping Fietsdagtochten Verdieping Fietsdagtochten (2013) Het Fietsplatform presenteert met de Fietsrecreatiemonitor cijfers en trends rondom het recreatieve fietsen in Nederland. Deze verdieping is een aanvulling op de cijfers

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN EIGEN HUIS, EEN PLEK ONDER DE ZON Je eigen vakantiewoning, een eigen plek waar je heerlijk tot rust komt, ver weg van al het lawaai en de hectiek

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Amsteldijk 11-E te AMSTERDAM

Amsteldijk 11-E te AMSTERDAM Amsteldijk 11-E te AMSTERDAM Omschrijving: ZEER CHARMANT 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA 85M2 OP EIGEN GROND EN EEN WAANZINNIG UITZICHT OP DE AMSTEL! Door de hoekligging betreft het een ruime en lichte sfeervolle

Nadere informatie

SP 4 (Terschelling 02) Midsland aan Zee - Hoorn

SP 4 (Terschelling 02) Midsland aan Zee - Hoorn Page 1 of 10 19.8 km SP 4 (Terschelling 02) Midsland aan Zee - Hoorn Waddenwandelen (SP 4) Kust en duinen Heide en zand (grond) Streekpad Veel eilandbewoners hebben hun leven gegeven om anderen te redden.

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE te koop Markt 95 WESTKAPELLE koopsom 695.000 k.k. - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Mark Visser Diana Sinke Koos Schreuder Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater 97 4331 SG Middelburg

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel

Vrijblijvende aanbieding. Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding Tolplas 207, 219, 220 en 221 te Hoge Hexel Vrijblijvende aanbieding recreatiewoningen Adres: Recreatiepark de Tolplas, chalets 207, 219, 220 en 221 aan de Hexelseweg 80 te (7645

Nadere informatie

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds.

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds. 7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011 We spreken inmiddels al effe Zweeds. We zitten inmiddels boven de 55 e breedte graad. Donker wordt het niet meer en de langste dag moet nog komen. Het is een

Nadere informatie

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN GOLFBAAN ALS ACHTERTUIN? Deze schitterende recreatievilla staat midden op de golfbaan. Het uitzicht is fenomenaal: De doorkijkjes in de tuin

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Wonen in Winterswijk. Meddo. Winterswijk Henxel. Den Möllenhof. Huppel. Streekziekenhuis Koningin Beatrix De omgeveving beschikt over een grote natuurlijke rijkdom. Een fraai coulisselandschap waarin diverse wandel, fiets, skeeler en ruiterroutes zijn uitgezet. Wonen in Winterswijk Recreatiepark Den Möllenhof

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Lodges. uw unieke recreatie plek

Lodges. uw unieke recreatie plek Lodges uw unieke recreatie plek Uw eigen plekje op het eiland Op Schouwen-Duiveland wordt de lucht zilter en het beeld weidser. Je voelt de wind, je proeft het water want overal stuit je op dijken of

Nadere informatie

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007.

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Te veilen kavels 2 Big Five schilderijen (origineel) TT VIP arrangement (2 personen) 3 schilderijen van realisten

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie