Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg DK ROOSENDAAL Nederland adres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg 9 2012DK ROOSENDAAL Nederland E-mailadres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte: 18-4-2013"

Transcriptie

1 Uw adresgegevens: Mevrouw P Jonker Kemperweg DK ROOSENDAAL Nederland adres: jonker49654@1tis.nl Datum offerte:

2 Geachte mevrouw Jonker, Allereerst hartelijk dank voor uw interesse in een reis naar Italië. Wij hopen u middels deze offerte een passend voorstel te doen. Uiteraard zijn wijzigingen aan het reisvoorstel geen enkel probleem. In deze offerte vindt u de volgende informatie: 1. Uw accommodaties tijdens de reis 2. Uw programma 3. Plaatsinformatie 4. Prijsoverzicht reis 5. Uw gegevens Zou u uw (adres)gegevens kunnen controleren en eventuele onjuiste gegevens aan ons kunnen doorsturen? Wij hopen u hiermee een passende offerte te hebben gestuurd en zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet,

3 Uw programma Dag 1 Amsterdam Amman U vliegt vanaf Amsterdam naar Amman, de hoofdstad van Jordanië. Transfer naar uw hotel waar we de aankomende twee nachten verblijven. Dag 2 Amman Jerash Amman Na het ontbijt maakt u een stadstour door het oude gedeelte van de stad. Amman is op zeven heuvels gebouwd en op de hoogste heuvel staat de Citadel, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de oude stad. Verder bezoekt u het Archeologisch Museum, het Romeinse theater en de King Abdullah moskee. Hierna verlaat u de stad om naar Jerash te rijden, ook wel het 'Pompeï van het Midden-Oosten' genoemd. U maakt een wandeling langs de theaters en tempels, waarna u terugrijdt naar Amman. Dag 3 Amman Madaba Kerak Petra U laat Amman achter u om via Madabe, één van de Bijbelse steden, en Mount Nebo naar Kerak te rijden. In Madabe brengt u onder andere een bezoek aan de St. George kerk waar de antieke kaart van het 'Heilige Land' in mozaïek op de vloer ligt. U vervolgt uw route naar Kerak via Mount Nebo, waar u een spectaculair uitzicht heeft op het Heilige Land. Uiteraard neemt de chauffeur de 'King s Highway' met zijn prachtige vergezichten. In Kerak bezoekt u het kruisvaarderskasteel met zijn wirwar aan kamertjes en gangetjes. Uiteindelijk vervolgt u uw weg naar Petra, waar u in de namiddag aankomt. Dag 4 Petra Vandaag bezoekt u de legendarische Roze Stad, Petra! De tweeduizend jaar oude hoofdstad van de Nabeteërs ligt verborgen in een diep dal achter een rotsgebergte. Via een nauwe lange kloof bereikt u deze roze tempelstad met zijn talloze rotswoningen, tempels en theaters. Dag 5 Petra Wadi Rum Wederom een hoogtepunt tijdens deze reis: Wadi Rum. Dit is de mooiste en grootste woestijn van Jordanië met een adembenemend decor. We rijden met 4W D jeeps samen met de bedoeïenen de woes tijn in om al dit moois te zien. Aan het einde van de middag rijdt u naar het tentenkamp. U dineert vanavond onder de sterren en logeert in een kamp in bedoeïenen stijl dat beschikt over sanitaire voorzieningen. U logeert in tenten (stahoogte) die zijn uitgerust met twee opgemaakte losse bedden, handdoeken zijn eveneens aanwezig in de tent. Dag 6 Wadi Rum Aqaba Na een prachtige zonsopgang tijdens het ontbijt, verlaat u Wadi Rum om naar Aqaba te rijden. Hier heeft u de tijd om heerlijk te genieten van zon, zee en strand. Dag 7 Aqaba Dode Zee Amman In de ochtend vertrekt u richting de Dode Zee, het laagste punt ter aarde: ruim 400 meter beneden de zeespiegel. Uiteraard heeft u hier de mogelijkheid om te drijven in deze zoute zee. Hierna rijdt u door naar Amman, waar u overnacht. Dag 8 Amman Amsterdam Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam. Einde van een onvergetelijke reis! Belangrijk: Door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en of volgorde van de rondreis worden afgeweken.

4 Uw accommodaties tijdens de reis Golden Tulip Grand Palace Hotel - Amman Golden Tulip Grand Palace Hotel is een mooi 4-sterren hotel gelegen in het zaken en commerciële centrum van Amman. Het 6 verdiepingen tellende hotel biedt u een comfortabel verblijf en attente service. Het internationaal georiënteerde hotel streeft ernaar om de faciliteiten te bieden die u wenst, met kleine details zodat u zich thuis voelt in een vriendelijke en gastvrije omgeving. Golden Tulip Kings' Way - Petra De combinatie van een gunstige ligging, uitgebreide faciliteiten en een vriendelijke ambiance, maakt het viersterrenhotel Golden Tulip Kingsway de ideale plek om te verblijven tijdens uw bezoek aan Petra. Het moderne hotel met behouden traditionele Arabische gastvrijheid is voorzien van werkelijk alle faciliteiten en diensten voor een plezierig en comfortabel verblijf. Al Hillawi Camp Site - Wadi Rum Het kamp in geheel in bedouïnenstijl en beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen. U logeert in tenten (stahoogte) welke zijn uitgerust met twee opgemaakte losse bedden. Handdoeken zijn eveneens aanwezig in de tent. Het diner en entertainment vinden plaats in de hoofdtent, waar ook de gasten van de omliggende kampen voor zijn uitgenodigd. Het is een geweldige ervaring om 's nachts te genieten van de mooie sterrenhemel! Extra info Het is wel handig om een zaklamp mee te nemen en een extra dikke trui voor s avonds. U hoeft geen handdoeken mee te nemen, dit wordt verzorgd. Golden Tulip Aqaba - Aqaba Golden Tulip Aqaba is gelegen in het centrum van Aqaba omringd door de beste restaurants en op slechts 5 minuten van het strand. Het is een heerlijk viersterrenhotel met een perfecte ligging. Het vriendelijke en gastvrije hotel is een prima keuze voor uw verblijf in Aqaba.

5 Region Hotel - Amman Region Hotel is een verzorgd hotel met vriendelijk personeel. Het is een eenvoudig, maar net driesterrenhotel, dat een uitstekende uitvalsbasis is voor een verblijf in de hoofdstad van Jordanië. Larsa Hotel - Amman Het Larsa Hotel is in 2006 overgenomen door ander management en volledig gerenoveerd. Het hotel, voorheen bekend als Palm Palace, is voorzien van moderne faciliteiten en er heerst een prettige sfeer. Het vriendelijke personeel en de persoonlijke service zorgen mede voor een aangenaam verblijf in de hoofdstad van Jordanië. Edom Hotel - Petra Het Edom Hotel is een ideaal startpunt voor uw bezoek aan de Roze Stad. Het is een net en verzorgd hotel op loopafstand van Petra. Een speciale ervaring kunt u opdoen in het grotrestaurant, met prachtige kleden, lage banken en olielampen. Hotel Al Cazar - Aqaba Het vriendelijke personeel, de karakteristieke Arabische stijl en de beachclub aan het strand maken het Al Cazar een goede plek om te verblijven tijdens uw rondreis door Jordanië.

6 Marriott Jordan Valley - Dode Zee Het Marriott Jordan Valley Resort & Spa is gelegen tussen de bergen en de Dode Zee in de buurt van het oude, heilige plaatsen zoals Mount Nebo en de rivier de Jordaan. Dit Dode Zee Hotel biedt u het comfort van een luxe 5-sterren accommodatie met gerieflijke kamers, zwembaden en whirlpools. De spa biedt u stimulerende behandelingen met natuurlijke elementen van de Dode Zee.

7 Plaatsinformatie Amman Amman, de hoofdstad van het koninkrijk Jordanië is een stad met vele contrasten, een mix van oud en nieuw. In het commerciële hart van de stad staan de ultra-moderne gebouwen, hotels, restaurants en winkels. Er zijn vele historische bezienswaardigheden zoals de ruïnes uit de Romeinse en Byzantijnse periode, de Citadel en het Romeinse amfitheater. Inkopen doen kan met goed in Amman op de markten maar ook in de luxe winkels. Dode Zee De Dode Zee is het laagste punt op aarde en tevens de zoutste zee op aarde en rijk aan mineralen. Drijvend een boekje lezen op het water, genieten van een modderbad, men kan hier heerlijk relaxen. Petra Petra wordt vaak het 8e wereldwonder genoemd. Deze unieke stad is te bereiken via een smalle kloof. Het beroemdste monument de Treasury doemt indrukwekkend op aan het eind van de Siq. Er zijn verschillende wandel - en klimroutes door de stad Petra, deze onthullen vele gebouwen, tempels, rotsreliëfen en een amfitheater met 3000 zitplaatsen. Een klim over een uit de rotsen gehakte trap met 900 treden brengt u naar een hoogtepunt van de stad, Deir een gigantisch klooster uit de 1e eeuw. Het is een sp rookje om rond te dwalen in deze prachtige stad Wadi Rum Wadi Rum is een bijzonder woestijngebied in Jordanië, ook wel bekend als de Vallei van de Maan. Het heeft een fantastisch landschap met grillige rotspartijen. Er leven nog verschillende bedoeïnenstammen in de woestijn die u een bezoek kunt brengen. Ontdek Wadi Rum op de rug van een kameel of maak een spectaculaire jeeptocht en daarna overnachten onder de sterrenhemel is een belevenis die u nooit zult vergeten. Aqaba Aqaba is de badplaats van Jordanië en gelegen aan de Golf van Aqaba, in het zuiden van Jordanië met een prachtige geografische decoratie van bergen, zee en woestijn. Een prima bestemming voor zon, zee en strand en het is een paradijs voor watersportliefhebbers, u kunt hier heerlijk surfen en zeilen maar het is ook een uitermate goede plek om te snorkelen of te duiken met een indrukwekkend onderwater-landschap. In het centrum zijn zijn vele restaurants en winkels, daarnaast zijn er ook enkele bezienswaardigheden zoals het Mameluke Fort en het kasteel van Saladin. Wanneer u gebruik van het strand wilt maken, dient u dat bij een van de vijfsterrenhotels te doen en deze hotels vragen een hoogbedrag voor het gebruik van bedden en faciliteiten (ca. 20 per persoon). Het is dus veel interessanter om direct te reserveren in een luxe hotel en gratis te genieten van strand en faciliteiten.

8

9 Prijsoverzicht reis Uw reis 8-daagse privé rondreis Sprookje sachtig Jordanië 1.978,00 Toeslag superiorklasse hotels 258,00 Marriott Jordan Valley Resort & Spa***** 510,00 toeslag Imperial hotel te Amman 60,00 Vluchttoe slag 254,00 Calamiteitenfonds 2,50 Reserveringskosten 15,00 Aanvraagkosten verlenging 10,00 Totaal bedrag: 3.087,50 Aandachtspunten Graag attenderen wij u op het afsluiten van de juiste verzekeringen. Een reisverzekering met voldoende dekking is verplicht. Daarnaast adviseren wij altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij helpen u graag met het afsluiten van de juiste vezekeringen. Uw gegevens Momenteel zijn bij ons de volgende gegevens van uw reisgezelschap bekend. Het is van belang dat dit de gegevens zijn volgens uw paspoort (meisjesnaam voor de dames). Mochten hierin onjuistheden voorkomen, vernemen wij deze graag per omgaande Gegevens reisgezelschap Naam: Officiële voornamen: Nationaliteit: Geboortedatum: Mevrouw P Teunissen Pals Nederlandse De heer MTA Brink Maria Nederlandse Contactgegevens Naam: Mevrouw P Jonker Adre s: Kemperweg DK ROOSENDAAL Land: Nederland Telefoon: jonker49654@1tis.nl

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen.

10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. 10-daagse rondreis Highlights Jordanië 22 t/m 31 mei 2010 Rondreis i.s.m. Star Travel Schaijk en Jordanian Dreams Min. 10 max. 22 personen. ( 50,00 korting bij boeken voor 01 februari 2010!) Dag 1. Zaterdag

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 8 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen

Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen Programma Jordanian Dreams, 12 dagen, 2014, gebaseerd op 2-4 personen Auto/minibusje met chauffeur, entree kaartjes inbegrepen DAG PROGRAMMA INCLUSIEF. Dag 1: Aankomst Amman Queen Alia International Airport.

Nadere informatie

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen

13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen 13- daagse rondreis Jordanië, 2014 2 à 4 personen Auto/minibusje met chauffeur Entreegelden inbegrepen Dag 1. Aankomst in Queen Alia International Airport (QAIA). Achter de douane wordt u al opgewacht

Nadere informatie

Jordanië, Oman & Dubai LANDEN VOL VERRASSINGEN

Jordanië, Oman & Dubai LANDEN VOL VERRASSINGEN Jordanië, Oman & Dubai 54 LANDEN VOL VERRASSINGEN Highlights JORDANIË, OMAN & DUBAI 1 2 3 AJLOUN SLAPEN IN DE WOESTIJN ONDER DE STERREN GLITTER & GLAMOUR IN DUBAI, ÉÉN VAN DE ZEVEN WERELDWONDEREN KHASAB

Nadere informatie

Jordanië 12 daagse individuele reis

Jordanië 12 daagse individuele reis Jordanië 12 daagse individuele reis Actieve Jordanië reis op individuele basis. Naast de klassieke sites als Petra en Jerash, ook ruimte en aandacht voor minder bekende natuurparken en twee volle nachten

Nadere informatie

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis Individuele reis door Jordanië en Egypte, waarbij aandacht voor één van de oude - en één van de zeven nieuwe wereldwonderen; de Egyptische piramides en Petra in

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE

VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE JORDANIE VAN DODE ZEE NAAR RODE ZEE De uitdaging Deze uitdaging voert ons op de mountainbike door Jordanië, van de Dode Zee naar de Rode Zee, via een uitgekiende route, langs uitgelezen landschappen en

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST ALLER ERF Wijkpredikanten: ds. John Boogaard ds. Leendert Terlouw Inleiding... Uitgave Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand Web publicatie Dik Kleyne Dag lezers & lezeressen,

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

De geheimen van de Sultan

De geheimen van de Sultan OMAN De geheimen van de Sultan REF: 429 REISBESCHRIJVING - Nizwa - Jabrin - Jebel Shams - Jebel Akhdar - - Sur - - Wadi Tiwi - Suwayh - Nakhal - Wadi Abhyad - INTRODUCTIE Het is een afwisselend reisprogramma

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km

Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht. 9-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Oman Een sprookje uit duizend-en-een-nacht 9-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1290 km Hoogtepunten van deze reis Dhowcruise langs de kust Muscat en Nizwa Spectaculaire

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen).

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen). Kapelle-op-den-Bos 16 september 2010 Beste ouders Beste leerlingen Traditiegetrouw plannen wij tijdens de Paasvakantie een reis voor de laatstejaars naar een waardevol cultuurland. Dit jaar is er slechts

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Offerte Arrangement The Palace of the Lost city

Offerte Arrangement The Palace of the Lost city Offerte Arrangement The Palace of the Lost city BD TRAVEL Naam Studentnummer E-mail Briona Chambers 2047927 2047927@talnet.nl Dani Alves Rosado 341817 341817@talnet.nl Bronnenlijst: www.thepalaceofthelostcity.com

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE FILIPPIJNEN

DUIKVAKANTIE FILIPPIJNEN DUIKVAKANTIE FILIPPIJNEN Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Combinatiereis Duiken Cebu & Bohol en excursies Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga

Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga Hotel Palacio Blanco Spanje Andalusië Velez Malaga 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Palacio Blanco - (Spanje Andalusië Velez Malaga) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Villa Erminia euros/week

Villa Erminia euros/week Villa Erminia Villa Erminia op het eiland Mykonos, is gebouwd op de top van een heuvel in het gebied Kounoupas, omringd door de archeologisch Cycladische rotsen en biedt een schitterend uitzicht. Villa

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie