BROCHURE CHEMISTRY. WE ARE MEET THE PRO S FIND THE JOB. VU: POM Antwerpen Luc Broos Lange Lozanastraat Antwerpen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BROCHURE CHEMISTRY. www.wearechemistry.be WE ARE MEET THE PRO S FIND THE JOB. VU: POM Antwerpen Luc Broos Lange Lozanastraat 223 2018 Antwerpen"

Transcriptie

1 BROCHURE

2

3 Hallo We Are Chemistry lover / gedreven jongere, werkzoekende /enthousiaste geïnteresseerde in de sector/ Altijd al willen weten waar Soudal gelegen is, welke profielen voornamelijk aanwezig zijn bij Evonik of Covestro, wat de belangrijkste verwezenlijking is van Ineos, of welke sollicitatietip EuroChem Antwerpen voor jou heeft? Kom dit en veel meer te weten over de bedrijven. 20 bedrijven stellen graag de chemie, farma- en kunststoffensector in de provincie Antwerpen aan jou voor in deze brochure. Nieuwsgierig naar meer en heb je zin in wat chemische interactie? Blader dan snel verder en maak kennis met de bedrijven via hun ID-kits, bezoek hen op het We Are Chemistry event: Meet the Pro s, Find the Job of solliciteer op hun vacatures via de jobsites. Veel leesplezier gewenst! We Are Chemistry, essenscia vlaanderen, Provincie Antwerpen en de 20 bedrijven: Alcon, BASF, Chemours, Covestro, DuPont de Nemours, EuroChem Antwerpen, Evonik, Genzyme, Imerys Graphite & Carbon, Indaver, Ineos, Janssen Pharmaceutica, Kuraray, Lubrizol, Monsanto, Nippon Shokubai Europe, Oleon, Praxair, Soudal en Total. Vragen of bijkomende info? P.S.: Wist je dat de sector één van onze meest bloeiende en boeiende economieën is, waar talent uit alle studierichtingen en windhoeken met open armen en aantrekkelijke voorwaarden wordt ontvangen? Nuttige links:

4 ALCON Jobwebsite: Contact: Ine Servayge, Recruitment & Development Manager, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja genieurs, masters TEW, handelsingenieurs, bachelors scheikunde en technische profielen... Heb je tips voor wie bij ALCON aan de Ine Servayge Recruitment & Developmeint Manager Verandering is een constante bij Alcon: het is een dynamische en uitdagende plek om te werken. Zelfreflectie is belangrijk: denk goed na over welke richting je uit wil, denk na over je interesses en sterke punten. Dat is alvast de basis voor een sterk cv en een goed sollicitatiegesprek. Stel je cv gestructureerd op en maak het persoonlijk, want het is jouw visitekaartje. Verder wordt een dynamisch en enthousiaste persoonlijkheid zeker geapprecieerd. van ALCON? Alcon is gespecialiseerd in de productie en distributie van oogdruppels, oogverzorgingsproducten en chirurgische uitrusting. We zijn een internationale speler in de oogzorg, en maken deel uit van de Novartis-groep. Onze vestiging is gelegen in Puurs en telt meer dan 1000 medewerkers. Kwaliteit en innovatie is bij ons zeer belangrijk, zowel op productie- als procesniveau. Wat maakt ALCON tot een leuke en interessante werkplek? Bij Alcon krijg je de kans om mee te werken in een innovatieve hoogtechnologische omgeving, waar je elke dag kan bijleren. We laten ons kenmerken door een open en informele bedrijfscultuur. We zijn een dynamisch bedrijf waar verandering een constante is en dat dus veel kansen en uitdagingen biedt. Werken bij Alcon geeft je de mogelijkheid op een job met veel autonomie, waarbij je eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt. Onze profielen zijn zeer uiteenlopend. We zijn onder meer op zoek naar (industrie) apothekers, bio-ingenieurs, biomedische ingenieurs, burgerlijke en industriële in-

5 BASF Jobwebsite: Contact: Katja Leten, Recruitment & Selection, +32 (0) Begeleiding masterproeven: ja Stageplaatsen: ja Daarnaast zijn technici, bijvoorbeeld met een opleiding elektromechanica of meeten regeltechniek, veelgevraagd. Tot slot hebben we vaak vacatures voor ingenieurs met diverse achtergronden, dus zeker niet alleen chemisch ingenieurs. Heb je tips voor wie bij BASF aan de slag wil? Katja Leten Recruitment & Selection Bij BASF is één plus één meer dan twee. van BASF? Met ruim 50 installaties is BASF het grootste geïntegreerde chemische productiecentrum van België. We produceren zowel basischemicaliën als gespecialiseerde chemicaliën: voorproducten die door onze klanten verder verwerkt worden in de meest diverse eindproducten van autozetels over beton tot shampoo en luiers. De site in Antwerpen legt zich uitsluitend toe op productie. R&D, marketing enz. gebeuren in onze hoofdvestiging in het Duitse Ludwigshafen. Informeer je goed over BASF voor je solliciteert en motiveer je kandidatuur grondig. Sinds 2015 bieden we via onze jobsite regelmatig chatsessies aan. Daarbij kunnen geïnteresseerde kandidaten chatten met werknemers om een goed beeld te krijgen van hoe het er bij BASF aan toe gaat. Voor schoolverlaters kan een stage bij BASF een interessante opstap zijn naar een job. Wat maakt BASF tot een leuke en interessante werkplek? BASF is een groot internationaal bedrijf waar tegelijkertijd een warme, open sfeer heerst. Voor technisch uitdagende jobs ben je bij ons aan het juiste adres. We geloven in het belang van samenwerking waarbij talent elkaar versterkt: één plus één is meer dan twee. Bovendien krijg je volop de kans om je te ontwikkelen, bij te leren en je carrière in de hand te nemen. We zijn steeds op zoek naar procesoperatoren voor de bediening van onze installaties.

6 CHEMOURS Jobwebsite: Contact: Hans De Bie, HR Lead Belgium, HR Business Partner Titanium Technologies, Begeleiding masterproeven: ja Stageplaatsen: ja We zoeken regelmatig customer service representatives met een goede talenkennis en een goed begrip van orderhandling. Verder hebben we vaak supply chain profielen nodig zoals productieplanners, demand & pricing planners. Hans De Bie HR Lead Belgium HR Business Parner Titanium Technologies Chemours geeft graag kansen aan jong talent met een frisse blik. van Chemours? Chemours is een zuiver chemisch bedrijf dat zich midden 2015 heeft afgesplitst van DuPont. Het is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat zich op drie productgroepen toelegt: titaniumdioxide, fluorproducten en chemische oplossingen. Eén van onze toepassingen die iedereen kent is TeflonTM, dat onder meer wordt toegepast in de antiaanbaklaag van pannen. Chemours heeft in België niet alleen een productie-eenheid maar ook afdelingen voor supply chain activiteiten, customer service en R&D. Heb je tips voor wie bij Chemours aan de Wees flexibel en ondernemend. Chemours is een bedrijf in volle transformatie: verandering is bij ons een constante. Daarom hebben we medewerkers nodig die flexibel in het leven staan en verantwoordelijkheid durven opnemen. We zoeken jonge mensen met potentieel en bieden graag kansen aan schoolverlaters die met een frisse blik, als een onbeschreven blad, aan de start komen. Wat maakt Chemours tot een leuke en interessante werkplek? Chemours is een dynamisch en veelzijdig bedrijf waar je de kans krijgt om mee aan de toekomst te bouwen. Je kan hier een verrassend carrièretraject doorlopen: het wordt nooit saai. Daarnaast zijn we, naar Amerikaans model, een weinig hiërarchisch bedrijf, met aandacht voor mensen en een gemoedelijke sfeer.

7 COVESTRO Jobwebsite: (kies in de global job search voor België en Antwerpen) Contact: Greet Aerts, Head of HR Benelux, Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja Bij Covestro word je niet aangeworven voor een job, maar voor een loopbaan. We zoeken vooral procesoperatoren voor de sturing van het productieproces en het onderhoud van de installaties. Dit zijn voornamelijk bachelors chemie, procestechnieken of elektromechanica, maar ook technische profielen met een specialisatiejaar chemische procestechnieken. Daarnaast zoeken we geregeld masters in engineering voor projecten of voor technisch ondersteunende functies in productie. Heb je tips voor wie bij Covestro aan de Greet Aerts Head of HR Benelux van Covestro? Covestro is een nieuw bedrijf, dat recent ontstond uit de kunststofdivisie van Bayer. In onze productievestiging in de Antwerpse haven (met ca. 840 medewerkers) maken we de transparante hightech-kunststof polycarbonaat. Die wordt o.a. gebruikt in auto s, robots en je gsm, maar ook in de bouwwereld een voorbeeld is het dak van het station van Antwerpen. Verder produceren we hier de ingrediënten voor hoogwaardig polyurethaanschuim, dat je o.a. in matrassen en autozetels terugvindt. Naast technische bagage zijn de juiste ingesteldheid en gedrevenheid om mee te werken aan de toekomst van Covestro essentieel. Een diploma is een goede basis, maar is ook slechts het begin. Covestro investeert in jouw opleiding en verwacht van jou dat je bereid bent om te blijven bijleren. Wat maakt Covestro tot een leuke en interessante werkplek? Covestro is een jong bedrijf dat tegelijk kan terugblikken op een jarenlange ervaring. In deze periode van transformatie meebouwen aan het succes van een nieuwe en zelfstandige organisatie is heel boeiend. Daarnaast word je bij Covestro niet aangeworven voor een job, maar voor een loopbaan: je krijgt hier volop ontwikkelingskansen!

8 DUPONT Jobwebsite: Contact: Sofie De Ceuster, HR Consultant, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja Sofie De Ceuster HR Consultant Word de CEO van je eigen loopbaan. van DuPont? DuPont is een bedrijf dat zoekt naar alternatieve, duurzame oplossingen om mensen op lange termijn te blijven voorzien van voeding, bescherming en energie. Onze producten zijn onderverdeeld in drie pijlers: Agriculture & Nutrition, Biobased Materials en Advanced Materials. Wij maken bijvoorbeeld enzymen die aan waspoeders worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat ze op lagere temperaturen (dus met een lager energieverbruik) betere resultaten leveren. In heel wat ruimtepakken zitten geavanceerde materialen van DuPont, maar je vindt onze producten ook in de supermarkt. Een concreet voorbeeld is de dunne plastic folie (Surlyn ) die ervoor zorgt dat de komkommer die je koopt veel langer vers blijft. Zo zorgen we ervoor dat er minder eten weggegooid moet worden. Wij zoeken vooral mensen met een goede talenkennis voor onze uitgebreide customer service afdeling die in contact staat met klanten over heel de wereld. Daarnaast zijn we vaak op zoek naar ingenieurs, operators en mensen met een logistieke opleiding. Heb je tips voor wie bij DuPont aan de Neem het heft in handen en word de CEO van je eigen loopbaan. Denk goed na over wat je goed en minder goed kunt en hoe je kunt doorgroeien. Wat maakt DuPont tot een leuke en interessante werkplek? We zijn een groot bedrijf met zeven verschillende Business Units. Als je van job wil veranderen, kan dat perfect door binnen DuPont van Business Unit of afdeling te wisselen. Zo kan je veel dingen uitproberen zonder van werkgever te veranderen.

9 EUROCHEM Jobwebsite: Contact: Liesbeth Van Gulck, Talent & Recruitment Specialist, +32 (3) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja Liesbeth Van Gulck, Talent & Recruitment Specialist Johan De Prijck, HR Manager Een job binnen de chemische sector is niet het eindpunt van je studie, maar het begin van je loopbaan. van EuroChem? EuroChem Antwerpen telt ongeveer 375 werknemers en is actief in de productie van minerale meststoffen. Het bedrijf is ontstaan vanuit BASF, dat in 2012 dit deel van haar activiteiten verkocht aan de internationale EuroChem-groep met hoofdkantoor in Zug (Zwitserland). Binnen haar branche is EuroChem nummer vijf van de wereld, met ongeveer werknemers. EuroChem is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat streeft naar duurzaamheid door de ontwikkeling en productie van steeds betere en efficiëntere meststoffen met een zo laag mogelijke impact op het milieu. We zoeken o.m. procesoperatoren maar ook medewerkers voor onze ondersteunende diensten, ingenieursprofielen enz. We zoeken zeker niet alleen mensen met een chemisch profiel, maar ook bijvoorbeeld met een opleiding (elektro)mechanica voor onze expanderende onderhoudsafdeling. Heb je tips voor wie bij EuroChem aan de Zorg voor een overzichtelijk cv en voeg indien nodig een duidelijke motivatiebrief bij. Vermeld een professioneel ogend adres. Kom voorbereid naar het gesprek. Toon bereidheid om te leren: aan de slag gaan binnen de chemische sector is niet het eindpunt van je studie, maar wel het begin van je loopbaan. Wat maakt EuroChem tot een leuke en interessante werkplek? Wij hebben de stabiliteit en de structuur van een grote onderneming, maar tegelijkertijd heeft onze Antwerpse vestiging behoorlijk wat autonomie en beslissingsbevoegdheid. Er zijn heel wat doorgroeimogelijkheden en kansen voor wie ze wil grijpen.

10 EVONIK Jobwebsite: (doorklikken naar jobs ) Contact: Kristof Heyselberghs, verantwoordelijke werving en selectie, kristof.heyselberghs@evonik.com, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja Een sterke technische basis én de wil om bij te leren: daarmee begint het. variant van Methionine, nl. AQUAVI Met- Met, die zijn toepassing zal vinden in het segment van de schaal- en schelpdieren. We zoeken vooral technische profielen in de eerste plaats procesoperatoren uit de afstudeerrichting elektro, meet- en regel, chemie, mechanica, elektromechanica, lassen Het kan gaan om diverse studieniveaus (middelbaar, bachelor, master ). Heb je tips voor wie bij Evonik aan de Kristof Heyselberghs verantwoordelijke werving en selectie van Evonik? Evonik produceert additieven die andere industrieën gebruiken om hun producten beter en duurzamer te maken. Het gaat om heel diverse sectoren: voeding, farmaceutica, verf enz. Een voorbeeld van een door ons ontwikkeld bestanddeel is het essentiële aminozuur Methionine, dat vooral in mengvoederbedrijven wordt gebruikt om vee sneller te doen groeien. Hierdoor moeten dieren minder voeding krijgen en zal er ook minder mest geproduceerd worden, wat goed is voor het milieu. Eind dit jaar opent Evonik Antwerpen een pilootplant die zich zal toeleggen op een innovatieve Kandidaten moeten een voldoende sterke technische basis hebben, door een diploma en/of door relevante ervaring. Daarnaast zijn leervermogen, zin voor initiatief en teamspirit erg belangrijk. Wat maakt Evonik tot een leuke en interessante werkplek? Het is een hoogtechnologische, uitdagende werkomgeving. Wie zich wil ontwikkelen en zijn kennis wil verruimen, komt hier zeker aan zijn trekken. We bieden ook heel wat mogelijkheden om binnen het bedrijf door te groeien en jezelf te ontplooien.

11 IMERYS Jobwebsite: Contact: Bert Laurier, Carbon Black HR Manager, +32 (0) Begeleiding masterproeven: nee Stageplaatsen: ja hebben we ingenieursprofielen nodig voor de optimalisatie van processen en de installatie van nieuwe machines en onderhoudstechnici om deze te onderhouden. Tot slot hebben we regelmatig vacatures voor vullijnoperatoren: hiervoor zijn geen specifieke diploma s nodig. Bert Laurier Carbon Black HR Manager Wie ambitieus is en van uitdagingen houdt, is bij ons aan het juiste adres. Heb je tips voor wie bij IMERYS aan de Imerys werkt met een volcontinu systeem, wat een uitdaging kan zijn. Dynamische teamplayers met een groot veiligheidsbewustzijn gedijen hier het best. Tijdens de sollicitatieprocedure is het belangrijk om jezelf te zijn en je niet beter voor te doen dan je bent. Eerlijk duurt het langst! van IMERYS? Imerys is wereldleider in de productie van minerale grondstoffen voor de industrie. De Carbon Black-vestiging in Willebroek maakt deel uit van Imerys Graphite & Carbon, met hoofdzetel in Zwitserland. We zijn een productiesite waar carbon black wordt gemaakt: een zwart poeder dat onder meer gebruikt wordt voor de lithiumbatterijen van je iphone, maar ook als additief voor polymeren. Wat maakt IMERYS tot een leuke en interessante werkplek? Imerys is een bedrijf met een internationaal karakter. De groep is heel stabiel en de vestiging in Willebroek is in volle uitbreiding. Wie ambitieus is en van uitdagingen houdt, is bij ons aan het juiste adres. Er zijn doorgroeimogelijkheden en we bieden speciale programma s aan voor high potentials. Tegelijkertijd heeft onze site een familiaal karakter: iedereen kent iedereen. We zoeken regelmatig productieoperatoren met een bachelor chemie, procestechnieken of elektromechanica. Daarnaast

12 INDAVER Website: Facebook: Contact: : Luc Daniëls, HR Business Partner, luc.daniels@indaver.be, +32 (15) Begeleiding van masterproeven: ja* Stageplaatsen beschikbaar: ja* Naar welke profielen zijn jullie op zoek? Bij ons werken veel ingenieursprofielen, maar bijvoorbeeld ook mensen met een A2 elektromechanica of chemie. De vacatures zullen vooral gericht zijn op deze technische profielen zoals bv. procesoperatoren, techniekers *: op aanvraag en in overleg met de betrokken afdelingen Heb je tips voor wie bij Indaver aan de Luc Daniëls HR Business Partner Voor Indaver is afval geen probleem, maar een uitdaging. Bereid je goed voor: laat zien dat je weet bij welk bedrijf je solliciteert en wat de job precies inhoudt. Toon dat je gemotiveerd bent. Indaver hecht veel belang aan haar waarden en missie. Het is dan ook van het grootste belang dat je je hierin kunt vinden. van Indaver? De core business van Indaver bestaat erin om afval te behandelen in gespecialiseerde installaties, met als doel zoveel mogelijk energie en producten terug te winnen. Vandaag en in de toekomst speelt Indaver een sleutelrol in het realiseren van een duurzame circulaire economie. De uitdaging die we hierbij aangaan is om de materiaalkringloop op een efficiënte en veilige manier te sluiten, zonder de producten of de voedselketen te besmetten met ongewenste componenten. Wat maakt Indaver tot een leuke en interessante werkplek? Heel belangrijk is de vriendschappelijk sfeer. Indaver heeft in België ongeveer 670 werknemers, verdeeld over verschillende kleine vestigingen waar iedereen elkaar kent. Bij Indaver gaan we voor een persoonlijke benadering. Daarnaast is onze corporate social responsibility zeker een meerwaarde.

13 INEOS Jobwebsite: INEOS Contact: Katrien Poppe, rekrutering, selectie en stages, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: in beperkte mate Stageplaatsen beschikbaar: in beperkte mate Chris Vroman HR Director INEOS Oxide & Phenol Een diploma is niet meer dan een toegangsticket. van INEOS? INEOS Oxide in Zwijndrecht, de wieg van de INEOS-groep, is één van de acht Belgische vestigingen van het wereldwijd actieve INEOS. Bij INEOS Oxide produceren we vooral ethyleenoxide en een tweehonderdtal derivaten daarvan. We maken bijvoorbeeld glycol, dat aan de basis ligt van polyester in kleding én van PET-flessen. Ook in heel wat cosmetica en in auto s zijn basisproducten van INEOS Oxide verwerkt. We zoeken vooral technische profielen op verschillende niveaus (secundair of bachelor), maar ook ingenieurs (zowel industriële en burgerlijke ingenieurs als bio-ingenieurs). Naast mensen met een chemische opleiding zoeken we vaak ook specialisten in elektromechanica, instrumentatie enz. Voor administratieve functies hebben we o.m. boekhouders, informatici, inkopers, bedienden commerciële binnendienst en personeelsdienstmedewerkers nodig. Heb je tips voor wie bij INEOS aan de Een diploma is niet meer dan een toegangsticket, een vertrekpunt. Daarnaast moet je laten zien dat je in een team kunt functioneren, dat je leergierig, ambitieus en flexibel bent. Wat maakt INEOS tot een leuke en interessante werkplek? We bieden een boeiende werkomgeving waar de ondernemersgeest duidelijk voelbaar is. Iedereen wordt uitgedaagd om zijn verantwoordelijkheid te nemen en goede resultaten worden beloond.

14 JANSSEN PHARMACEUTICA Jobwebsite: Contact: Gert Quintiens, Recruitment Manager [solliciteren uitsluitend via jobwebsite] Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja De farmaceutische industrie heeft heel veel te bieden. Het voorbije jaar werden drie van onze geneesmiddelen toegevoegd aan de Lijst van Essentiële Geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) Wij hebben heel uiteenlopende profielen nodig, zowel in R&D en Supply Chain, als in de ondersteunende diensten, zoals Financiën en HR Op dit moment zoeken we vooral wetenschappers, medewerkers voor kwaliteitscontrole en IT-mensen voor data-onderzoek. Tim De Kegel Woordvoerder van JANSSEN PHARMACEUTICA? Janssen Pharmaceutica, het bekendste Belgische farmaceutische bedrijf met wereldwijd ruim medewerkers, is actief op het vlak van het onderzoek naar en de ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geneesmiddelen. In België, waar mensen voor ons bedrijf werken, is de volledige cyclus van activiteiten aanwezig, wat uniek is in de sector. De voorbije zes jaar zijn we erin geslaagd niet minder dan veertien nieuwe geneesmiddelen op de markt te brengen tegen ziekten zoals kanker, schizofrenie, hepatitis C, HIV/aids enz. De ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen is onze kerntaak. Op dit moment zijn we onder meer bezig met het uittesten van een ebolavaccin in Afrika. Heb je tips voor wie bij JANSSEN PHARMACEUTICA aan de Sommige mensen gaan er ten onrechte van uit dat zij niet in aanmerking komen voor een job in de farmaceutische industrie. Mijn advies: informeer je eerst over onze jobmogelijkheden en beslis dan. Wat maakt JANSSEN PHARMACEUTICA tot een leuke en interessante werkplek? Bij Janssen kan je meebouwen aan de goedgevulde pijplijn van geneesmiddelen en een rol van betekenis spelen die uiteindelijk ten goede komt aan de gezondheid van vele patiënten. Er zijn veel mogelijkheden om intern door te groeien en een boeiende carrière uit te bouwen.

15 KURARAY EVAL EUROPE Jobwebsite: aspx Contact: Marijke Tavernier, Sr HR Coordinator, +32 (3) Begeleiding van masterproeven: nee Stageplaatsen beschikbaar: ja Een actueel overzicht van de openstaande vacatures is terug te vinden op onze website. Ook spontane sollicitaties zijn welkom met het oog op toekomstige opportuniteiten. Marijke Tavernier Sr HR Coordinator Initiatief, betrokkenheid en autonomie zijn cruciaal bij ons. Heb je tips voor wie bij Kuraray aan de Wees authentiek tijdens het sollicitatiegesprek: doe je niet anders voor dan je bent en wees ook voldoende zelfkritisch. Laat zien dat je nagedacht hebt over de vacature en dat je inhoudelijk kan motiveren waarom je de job wil. van Kuraray? Kuraray is marktleider en trendsetter in EVOH-productie en toepassingstechnologieën (Ethyleen Vinylalcohol copolymeer). EVAL Europe nv bestaat sinds 1997 en maakt deel uit van Kuraray. EVAL -resin is een thermoplastisch kunsthars met hightech gasbarrière-eigenschappen dat in verschillende toepassingen de impact op het milieu verlaagt. Zo zal voedselverpakking met EVAL de versheid en houdbaarheid van de voeding verlengen en daarmee ook het voedsel- en verpakkingsafval verminderen. EVAL verbetert bijvoorbeeld ook de efficiëntie en levensduur van huisverwarmingssystemen. EVAL heeft een mooie toekomst: we vinden steeds nieuwe toepassingen. Wat maakt Kuraray tot een leuke en interessante werkplek? Er heerst een sterk engagement: iedereen werkt voor hetzelfde doel en er is een familiale sfeer. Tegelijk zijn we deel van een belangrijke internationale speler binnen de chemische sector. Het werk is uitdagend: ongeveer alles wat je op school over chemie leert, wordt hier toegepast. Initiatief, betrokkenheid en autonomie zijn cruciaal binnen ons bedrijf.

16 LUBRIZOL Jobwebsite: Contact: Ilse Van Baelen, Jr. HR Officer (Oevel) en Martine Van Meyvis, Sr. HR Officer (Kallo). Solliciteren via jobwebsite of Begeleiding masterproeven: ja Stageplaatsen: ja Ilse Van Baelen Jr. HR Officer Wees gemotiveerd - en zorg dat je die motivatie ook weet over te brengen tijdens je sollicitatiegesprek. van Lubrizol? Lubrizol is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat in drie sectoren actief is: fijnchemie, additieven (bijv. smeerolie) en verbeteringstoepassingen voor olieverbindingen. De Belgische vestigingen leggen zich vooral toe op fijnchemicaliën die de werking van allerlei producten verbeteren: van wasverzachter over plastic buizen voor de waterleiding tot je gezichtscrème: de toepassingen zijn bijzonder divers en talrijk, en je hebt vast en zeker zonder dat je het weet heel wat producten in huis waaraan Lubrizol een bijdrage heeft geleverd. Bij alles wat we doen streven we bovendien naar een minimale milieu-impact. In België hebben we zes locaties met verschillende diensten: van productie tot sales en marketing. Voor de productiesites in Kallo en Oevel zoeken we regelmatig procesoperatoren, onderhoudstechnici en ingenieursprofielen. Daarnaast hebben we ook vaak vacatures voor CSR-functies, supply chain medewerkers, laboranten en financiële profielen. Heb je tips voor wie bij Lubrizol aan de Bereid je goed voor op het sollicitatiegesprek, wees gemotiveerd en laat zien waarom je de job echt wil. Die motivatie moet je niet alleen hebben, maar ook kunnen overbrengen. Wees leergierig en dynamisch. Maar vooral: wees jezelf! Wat maakt Lubrizol tot een leuke en interessante werkplek? Lubrizol is een open en informeel bedrijf met een internationale focus. Bij ons krijg je de kans om te werken in een vernieuwende, hoogtechnologische omgeving waar veel aandacht gaat naar de zelfontplooiing van alle medewerkers.

17 MONSANTO Jobwebsite: jobs.monsanto.com/be/antwerp-jobs Contact: Nadia Fossion, HR Generalist Talent Acquisition & Talent Management, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja In Antwerpen hebben we niet alleen productie-eenheden maar ook allerlei ondersteunende diensten. Naast technische profielen, zoals procesoperatoren, hebben we regelmatig o.m. administratieve, boekhoudkundige en logistieke profielen nodig. Nadia Fossion HR Generalist Talent Acquisition & Talent Management Een voortdurende ontwikkeling van de medewerkers én van het bedrijf als geheel is de sleutel tot succes. van Monsanto? Monsanto is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat wereldwijd actief is op het vlak van landbouwchemicaliën, zaadindustrie en biotechnologie. We zijn altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing, zowel voor producten (betere zaden, efficiëntere landbouwchemicaliën) als voor processen. We houden daarbij consequent rekening met milieu en omgeving. De Antwerpse site, met ongeveer 850 medewerkers, legt zich vooral toe op landbouwchemicaliën. Het bekendste merk dat we in Antwerpen produceren is Roundup, een onkruidverdelger met glyfosaat als actieve stof die over de hele wereld gebruikt wordt, zowel in de landbouwsector als door particulieren. Heb je tips voor wie bij Monsanto aan de Doe je tijdens het sollicitatieproces niet anders voor dan je bent: authenticiteit is enorm belangrijk om de juiste match te vinden tussen jou en je toekomstige job. Wat maakt Monsanto tot een leuke en interessante werkplek? De Amerikaanse oorsprong van het bedrijf zorgt voor een aangename no-nonsensecultuur. Er zijn talrijke doorgroeimogelijkheden, maar je moet je kansen zelf grijpen. We bieden intern veel trainingen en opleidingen aan: als mensen zich voortdurend blijven ontwikkelen, draagt dat bij aan een positieve ontwikkeling van het bedrijf als geheel.

18 NIPPON Shokubai Europe Website: Spontane sollicitaties welkom. Contact: Pascale Smet, HR Manager, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: beperkt aantal plaatsen Stageplaatsen beschikbaar: beperkt aantal plaatsen Pascale Smet, HR Manager Junior of senior? Met een positieve attitude, een hands-on aanpak en een goede dosering leergiergheid kom je bij ons een heel eind! van Nippon? Ons bedrijf maakt deel uit van de Japanse Nippon Shokubai groep. De Europese vestiging in Zwijndrecht staat in voor de bevoorrading van de volledige Europese markt. Met ons team van een 100-tal medewerkers produceren we hier superabsorberende polymeren: een speciaal materiaal dat wordt gebruikt in luiers en incontinentiemateriaal. Nippon Shokubai is dankzij zijn hoogstaande productontwikkeling en innovatieve productieproces uitgegroeid tot marktleider in dit product. Momenteel produceren we ton SAP. We gaan 2 nieuwe productielijnen bouwen, goed voor elk ton. Dit betekent dat onze capaciteit in 2018 naar SAP gaat. Daarnaast gaan we ook onze eigen acrylzuurplant bouwen, goed voor een productie van ton. In het kader van ons uitbreidingsproject zijn wij volop op zoek naar tientallen operatoren zowel voor dag als voor shift, verschillene teamleaders, een aantal engineers, laboranten, In totaal zullen we een 70-tal mensen aanwerven in de komende 2 jaar! We mikken vooral op operators, zowel in een volcontinu shiftsysteem als voor dagdienst, en dan vooral kandidaten met een denkniveau TSO of bachelor. Een operator moet niet alleen affiniteit hebben met techniek, maar ook interesse en inzicht in het globale chemische proces. Daarnaast zoeken we ook een aantal ingenieurs ed. en gaan we in het tweede deel van het jaar op zoek naar een 10-tal laboranten voor ons kwaliteitslabo. Heb je tips voor wie bij Nippon aan de slag wil? In ons selectieproces focussen wij voornamelijk op leervermogen, affiniteit met de job en attitude. We zoeken naar mensen die actief willen meewerken aan de vooruitgang van de organisatie, die hun steentje willen bijdragen aan de groei van Nippon Shokubai Europe. Wat maakt Nippon tot een leuke en interessante werkplek? We zijn een kleiner bedrijf waar een informele sfeer heerst en iedereen elkaar kent. Bij ons ben je geen nummer. We zijn een dynamische omgeving die openstaat voor verandering en waar ruimte is voor zelfontplooiing. Ondernemerschap, fairness en ruimdenkendheid zijn onze kernwaarden.

19 OLEON Jobwebsite: Contact: Tom Welkenhuysen, HR Manager Belgian Plants, com, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja We werven jaarlijks een aantal procesoperatoren aan. Daarnaast zoeken we af en toe onderhoudsmechanici en laboranten. Verder werven we ingenieurs (bijvoorbeeld bio-ingenieurs of industriële ingenieurs) aan als procesingenieurs of voor salesfuncties. Tom Welkenhuysen HR Business Partner Streven naar duurzaamheid is voor Oleon een kerntaak. van Oleon? Oleon maakt van natuurlijke vetten en oliën allerlei natuurlijke ingrediënten voor de industrie. Van bijvoorbeeld koolzaadolie, palmolie, sojaolie, rundervet enz. maken we ingrediënten die door onze klanten gebruikt worden in de productie van smeermiddelen, voeding, brandstof, cosmetica, wasproducten en nog veel meer. We zoeken voortdurend naar nieuwe, duurzame oplossingen. Zo zijn we in Europa een van de eerste producenten van propyleenglycol op natuurlijke basis een ecologisch alternatief voor een product met talrijke toepassingen (van antivriesmiddel tot cosmetica) dat traditioneel op basis van aardolie wordt gemaakt. Heb je tips voor wie bij Oleon aan de Naast een grondige kennis en vooropleiding zijn leergierigheid en verantwoordelijkheidszin onontbeerlijk. Ook draagt Oleon veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Wat maakt Oleon tot een leuke en interessante werkplek? We koppelen de voordelen van een groot bedrijf aan die van een klein bedrijf. Je krijgt de kans om interessant en afwisselend werk te doen en wordt uitgedaagd om probleemoplossend te leren denken en verantwoordelijkheid te nemen. We zijn een bedrijf in volle groei dat werkzekerheid kan bieden.

20 PRAXAIR Jobwebsite: job-opportunities Contact: Kristel Dewin, Training, Recruitment & Development Specialist, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja Gevoel voor humor is onontbeerlijk. ons in staat stelt om via pijplijnen de hele Antwerpse haven van stikstof en zuurstof te voorzien. We zoeken vaak industriële ingenieurs elektromechanica, bijvoorbeeld voor salesfuncties of voor functies als projectingenieur of productie-ingenieur. Mensen met een bachelor elektromechanica kunnen aan de slag binnen de afdelingen onderhoud, customer service en soms ook sales. Voor de functie van procesoperator zoeken we vooral mensen met een bachelor chemie. Kristel Dewin Training, Recruitment & Development Specialist van Praxair? Praxair is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat wereldwijd mensen tewerkstelt, waarvan 240 in België. We produceren, verkopen en verdelen atmosferische gassen, procesgassen en speciale gassen en bieden onze oplossingen aan verschillende sectoren aan, waaronder lucht- en ruimtevaart, chemie, voeding en gezondheidszorg. Onze engineeringafdeling zorgt voor het bouwen van luchtscheidingsinstallaties, extern bij klanten of voor investeringsprojecten van Praxair zelf. Zo bouwden zij in Lillo een nieuwe luchtscheidingsinstallatie die tweemaal de capaciteit heeft van onze fabriek in Zwijndrecht. De nieuwe fabriek werd vorige maand succesvol opgestart. Een groots project dat Heb je tips voor wie bij Praxair aan de Wees ondernemend, flexibel en leergierig. Toon initiatief en neem je eigen carrière in handen. Ook gevoel voor humor is nodig binnen een omgeving waar iedereen hard moet werken. Wat maakt Praxair tot een leuke en interessante werkplek? Het is een dynamische werkomgeving waar een informele sfeer heerst. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig naar doelen toe te werken. Maatschappelijk en ecologisch engagement worden hoog in het vaandel gedragen.

21 SANOFI GENZYME Jobwebsite: : Contact: Liselotte Van de Casteele, Community Manager Sanofi Genzyme, geelstartpeople@ genzyme.com, +32 (0) Begeleiding masterproeven: ja Stageplaatsen: ja Biofarma is de toekomst! We zijn vooral op zoek naar operationele profielen zoals productieoperatoren, laboranten die instaan voor kwaliteitscontrole en QA-medewerkers. Ongeveer 60% van onze medewerkers heeft een bacheloropleiding, veelal in een wetenschappelijke richting. Daarnaast hebben we ook ingenieurs nodig en sporadisch ook personeel voor ondersteunende diensten. We voorzien veel training on the job en geven veel aandacht aan soft skills. Liselotte Van de Casteele Community Manager Sanofi Genzyme van Sanofi Genzyme? Sanofi Genzyme is van oorsprong een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van therapieën voor zeldzame medische aandoeningen. Sinds de overname door Sanofi in 2011 staan we daarnaast ook in voor twee behandelingen voor MS. Onze site in Geel is een centre of excellence voor de complexe productie van een enzymvervangende therapie voor de behandeling van de ziekte van Pompe. Met zo n 650 mensen zetten we ons elke dag in om mensen met bijzondere medische noden te helpen. Heb je tips voor wie bij Sanofi Genzyme aan de Toon enthousiasme, honger om nieuwe dingen te leren en als individu te groeien. Laat zien dat je oprecht geïnteresseerd bent in het vakgebied van Sanofi Genzyme. We zijn op zoek naar gedreven, ondernemende mensen met zin voor initiatief en aandacht voor de menselijke kant van de job. Wat maakt Sanofi Genzyme tot een leuke en interessante werkplek? Je komt terecht in een hoogtechnologische, innovatieve omgeving en kunt het verschil maken voor mensen die het echt nodig hebben. Biofarma is de toekomst! Sanofi Genzyme hecht bovendien veel belang aan het welzijn van zijn medewerkers en zet heel wat initiatieven op poten om aan dat welzijn bij te dragen.

22 SOUDAL Jobwebsite: (klik op vacatures ) Contact: Geert Van de Weyer, Personeelsmanager, vandeweyer.g@soudal.com, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja Geert Van de Weyer Personeelsmanager Ondanks onze sterke groei blijven wij op en top een familiebedrijf. van Soudal? Soudal is in Europa de grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim, zowel voor professionele als particuliere gebruikers. Het is een 100% Belgisch familiebedrijf dat intussen werknemers telt, verspreid over zestien productievestigingen in vier continenten. De vestiging in Turnhout telt ongeveer 800 medewerkers. We maken duizenden producten die over de hele wereld verkocht worden. Je vindt ze in elke doe-het-zelfzaak: de naam Soudal klinkt daardoor heel wat particulieren bekend in de oren, in tegenstelling tot die van veel andere chemische bedrijven. We zoeken steeds sales-talenten voor onze sterk exportgerichte salesafdeling. Deze biedt ook kansen om in het buitenland aan de slag te gaan. Daarnaast zoeken we technische profielen zoals ingenieurs, zowel voor onderzoek en ontwikkeling als voor engineering. Uiteraard zoeken we ook heel wat operatoren voor de productieafdelingen. Heb je tips voor wie bij Soudal aan de Kempische kandidaten hebben een streepje voor: met het oog op het mobiliteitsprobleem probeert Soudal, zeker voor functies in de productie, kandidaten te rekruteren die binnen een straal van 20 km rond het bedrijf wonen. Wat maakt Soudal tot een leuke en interessante werkplek? Soudal is sinds het ontstaan in 1966 sterk gegroeid, maar heeft toch de sfeer en de zelfstandigheid van het familiebedrijf weten te behouden. Eigenaar-stichter Vic Swerts bepaalt nog steeds dagdagelijks de koers van het bedrijf. Dat zorgt voor een unieke band tussen werknemer en werkgever.

23 TOTAL Jobwebsite: Contact: Bieke Smits, Coördinator rekrutering en carrièremanagement, +32 (0) of Hilde Thibaut, coördinator rekrutering en carrièremanagement, +32 (0) Begeleiding van masterproeven: ja Stageplaatsen beschikbaar: ja Zorg voor een duidelijke motivatiebrief en een gestructureerd cv zónder fouten. We hebben vacatures binnen productie en ook binnen de onderhoudsafdeling. Voor de functies binnen productie kom je in aanmerking met een bachelordiploma chemie of elektromechanica of een diploma secundair onderwijs in deze richtingen, mits je beschikt over enkele jaren relevante ervaring binnen de petrochemie. Binnen de onderhoudsafdeling kom je in aanmerking indien je beschikt over een bachelor of een diploma secundair onderwijs elektromechanica, bij voorkeur met enkele jaren relevante ervaring binnen de petrochemie Heb je tips voor wie bij Total aan de slag wil? Bieke Smits Coördinator rekrutering en carrièremanagement van Total? Total Antwerpen stelt ongeveer 1780 medewerkers tewerk in drie grote productiesites en concentreert zich al meer dan 50 jaar op de productie van brandstoffen, basischemieproducten en plastics. Wat Total in Antwerpen uniek maakt, is dat wij de hele keten vanaf het destilleren van ruwe aardolie tot het vervaardigen van plastics behartigen, en dit op onze drie sites op de Scheldelaan: Total Raffinaderij Antwerpen, Total Olefins Antwerp en Total Polymers Antwerp. Zorg voor een duidelijke motivatiebrief en een gestructureerd cv. Vermijd fouten in je brief en cv: dat is erg belangrijk voor een goede eerste indruk. Geef ook duidelijk aan waarom je bij Total wil werken. Wat maakt Total tot een leuke en interessante werkplek? Total is een bedrijf dat stabiliteit en werkzekerheid biedt en uitzicht op groei in de toekomst. Total heeft een open bedrijfscultuur: er hangt een gemoedelijke en collegiale sfeer.

24

Word ook het uithangbord van We Are Chemistry 2015. We Are Chemistry - een initiatief van

Word ook het uithangbord van We Are Chemistry 2015. We Are Chemistry - een initiatief van Word ook het uithangbord van We Are Chemistry 2015 We Are Chemistry 2015 We Are Chemistry is het project van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen dat de chemie, kunststoffen en life

Nadere informatie

Sommigen kiezen voor de chemie. Word jij Styrolution?

Sommigen kiezen voor de chemie. Word jij Styrolution? Sommigen kiezen voor de chemie. Word jij Styrolution? Wie is Styrolution? Nieuwe naam in de haven Styrolution werd in 2011 opgericht uit de vroegere styreenactiviteiten van BASF en Ineos. We varen sindsdien

Nadere informatie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Waarom kiezen voor een job via Lab Support? Al onze Recruiters hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor

Nadere informatie

Functies met meer verantwoordelijkheid vereisen grotere flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De meeste assistants houden werk en privé in balans

Functies met meer verantwoordelijkheid vereisen grotere flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De meeste assistants houden werk en privé in balans Gunstige arbeidsomstandigheden bevorderen het welzijn en hebben een positief effect op de motivatie, het engagement en de wil om langer aan de slag te blijven. Secretary Plus bevroeg assistants over dit

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING COMBINEER MANAGEMENT- KENNIS MET PRAKTISCHE MANAGEMENTVAARDIGHEDEN Deze Master in het Management

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WELKOM BIJ TRIPLE A SOLUTIONS Namens het ganse AAA-team bedanken wij je voor je interesse in Triple A Solutions. Deze brochure heeft als doel je wegwijs te maken binnen onze

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

profiel bezoekers database gegevens ,12% januari 2016 januari Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers

profiel bezoekers database gegevens ,12% januari 2016 januari Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers bezoekers januari profiel 89.507 281.011 +1,12% Belgische sessies/dag Jobat Express Subscribers Nieuwe Jobat Express Subscribers januari CV database gegevens 307.611 169.663 5.450 aantal cv s aantal publieke

Nadere informatie

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters

Nadere informatie

W e Are Chemistry? We Are Chemistry een initiatief van

W e Are Chemistry? We Are Chemistry een initiatief van AL 6 JAAR Neemt ook uw bedrijf dit jaar deel aan W e Are Chemistry? W e Are Chemistry 2017 De chemie, kunststoffen en life sciences cluster in de provincie Antwerpen op een frisse manier in de kijker zetten,

Nadere informatie

Tata Steel daagt je uit Processen van 9 fabrieken besturen en bewaken

Tata Steel daagt je uit Processen van 9 fabrieken besturen en bewaken Tata Steel daagt je uit Processen van 9 fabrieken besturen en bewaken Opleiding procestechniek (BBL MBO-3) Werken en leren tegelijk Tata Steel is wereldwijd één van de grootste staalproducenten. We maken

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy The perfect match is our standard Burdock is de verbindende factor tussen opdrachtgevers en technische specialisten in de procesindustrie.

Nadere informatie

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Programma Korte toelichting Nutri-akt Arbeidsmarkt Sollicitatieproces Zelfreflectie Sollicitatiebrief

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Tata Steel daagt je uit Verantwoordelijk zijn voor het besturen van complexe productieprocessen

Tata Steel daagt je uit Verantwoordelijk zijn voor het besturen van complexe productieprocessen Tata Steel daagt je uit Verantwoordelijk zijn voor het besturen van complexe productieprocessen Opleiding procesoperator (BBL MBO-3) WERKEN EN LEREN TEGELIJK Tata Steel is wereldwijd één van de grootste

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Finding the optimal solution is An our open standard mind comes standard... Burdock is de verbindende schakel tussen opdrachtgevers

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015. 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens

Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015. 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Q-STAGES Office management Human resources Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Inhoud Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of

Nadere informatie

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies

De SD WORX - enquête. 1. De best betaalde functies De SD WORX - enquête Jaarlijks voert SD WORX een onderzoek naar de beloning van arbeiders, bedienden, kader- en directieleden in België. Daarbij staat kwaliteit van de gegevens centraal. De data worden

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008 Jongeren ten opzichte van hun eerste job Samenvatting 15-09-2008 van de resultaten a Market Probe division Doelstelling van het onderzoek 2 3 Kennis over de jongeren ten aanzien van het einde van hun studies

Nadere informatie

INHOUD Over ons Finance 2 Business support Voorbereiding De juiste indruk achterlaten Het sollicitatiegesprek Sollicitatievragen beantwoorden 8

INHOUD Over ons Finance 2 Business support Voorbereiding De juiste indruk achterlaten Het sollicitatiegesprek Sollicitatievragen beantwoorden 8 INTERVIEWGIDS INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters People is een specialist

Nadere informatie

Insel - Ingenieursselecties

Insel - Ingenieursselecties Insel - Ingenieursselecties Op zoek naar werk? HOE? www.insel.be Ing. Inge Vantournhout Ir. Natacha Thienpont Business development partners Insel 2 Bedrijfsvoorstelling Professionals De divisie binnen

Nadere informatie

VLHORA-congres Krachtige verbindingen met de industrie Frank Beckx Gedelegeerd bestuurder essenscia vlaanderen

VLHORA-congres Krachtige verbindingen met de industrie Frank Beckx Gedelegeerd bestuurder essenscia vlaanderen VLHORA-congres Krachtige verbindingen met de industrie 09.02.2015 Frank Beckx Gedelegeerd bestuurder essenscia vlaanderen 1. Chemie en life sciences in Vlaanderen 2. Onderwijs en arbeidsmarkt: nauw met

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Werken bij Reed Business

Werken bij Reed Business Kies een vakgebied of klik op een locatie en kijk welke vacatures er bij Reed Business voor je zijn, of bekijk direct alle vacatures. Trefwoord akgebied estiging Alle vakgebieden Alle een vestiging Beschikbare

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry Leading Professional Recruitment in the Technology Industry People Linking Performance Strategy Wie is Top Job TOP JOB is een Belgisch, internationaal wervings-en selectiekantoor gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Hotsheet september 2013

Hotsheet september 2013 Hotsheet september 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,649,870 Aantal bezoeken 535,112 Unieke bezoekers 348,222 Aantal vacatures 1,380 September

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Werken bij KleurrijkWonen

Werken bij KleurrijkWonen Werken bij KleurrijkWonen KleurrijkWonen is een ambitieuze organisatie. Onze ambities realiseren we met medewerkers die met ondernemingszin, initiatief, groei, durf tot vernieuwing en resultaatgericht

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 3.706.485 Aantal bezoeken 1.033.556 Unieke bezoekers 567.185 Aantal jobs 5139

Nadere informatie

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT #VACATURE Digital HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT Lepaya maakt met innovatieve en gepersonaliseerde leeroplossingen bedrijfstrainingen effectiever en meer engaging. De startup heeft afgelopen jaar een uitstekende

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden Managementtrainee Een waaier aan mogelijkheden Het managementtraineeship bij Argenta is de ideale start van een succesvolle carrière! Je wordt opgepikt door een frisse wind die je voorbereidt op een verantwoordelijke

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

Een blijvende indruk nalaten bij sollicitaties. Workshop Felink - 14/10/2014

Een blijvende indruk nalaten bij sollicitaties. Workshop Felink - 14/10/2014 Een blijvende indruk nalaten bij sollicitaties Workshop Felink - 14/10/2014 1. Het CV 2. De CV-screening 3. De selectieprocedure 4, Het sollicitatiegesprek 5, Top Skills 2 1. Het CV 2. De CV-screening

Nadere informatie

StepStone in cijfers Januari 2016

StepStone in cijfers Januari 2016 StepStone in cijfers Januari 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.683.229 Aantal bezoeken 1.203.462 Unieke bezoekers 699.806 Aantal jobs 4755

Nadere informatie

Sollicitatie hints & tips

Sollicitatie hints & tips Sollicitatie hints & tips Sollicitatietips Solliciteren is een vak apart. Schiet je met hagel of schiet je gericht op een voor jou passende vacature. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om gericht

Nadere informatie

Welke vaardigheden hebben een invloed op het al dan niet succesvol zijn van het outplacement?

Welke vaardigheden hebben een invloed op het al dan niet succesvol zijn van het outplacement? Welke vaardigheden hebben een invloed op het al dan niet succesvol zijn van het outplacement? Definitie outplacement Outplacement is een geheel van begeleidende diensten en adviezen die in opdracht van

Nadere informatie

Interim als opstap voor. Young Graduates. Régis Birgel Jobat Career Launch 27/03/2013

Interim als opstap voor. Young Graduates. Régis Birgel Jobat Career Launch 27/03/2013 Interim als opstap voor Young Graduates. Régis Birgel Jobat Career Launch 27/03/2013 AGENDA 1. De arbeidsmarkt in cijfers. 2. Wat is uitzendarbeid? 3. Wanneer doen bedrijven beroep op een uitzendkracht?

Nadere informatie

Curriculumhervorming (Master GO) Wat doet de apr. in de industrie? Contacten met de industrie versterken

Curriculumhervorming (Master GO) Wat doet de apr. in de industrie? Contacten met de industrie versterken Enquête Curriculumhervorming (Master GO) Wat doet de apr. in de industrie? Contacten met de industrie versterken Stage (Ind. Apr., Master GO) Projecten Farmaceutische Zorg Bedrijfsbezoeken Onderzoekswerk

Nadere informatie

Sollicitatiegesprek? Haal jouw droomjob binnen met deze tips. www.ago.jobs Al meer dan 25 jaar de beste weg naar passend werk!

Sollicitatiegesprek? Haal jouw droomjob binnen met deze tips. www.ago.jobs Al meer dan 25 jaar de beste weg naar passend werk! Sollicitatiegesprek? Haal jouw droomjob binnen met deze tips www.ago.jobs Al meer dan 25 jaar de beste weg naar passend werk! GRONDIGE VOORBEREIDING Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Proficiat!

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

Procestechniek BOL opleidingen. Markiezaat College, het échte werk

Procestechniek BOL opleidingen. Markiezaat College, het échte werk 2016 2017 Procestechniek BOL opleidingen Markiezaat College, het échte werk Van G naar E De weg van grondstof naar eindproduct: Procestechniek in de hoofdrol Met grondstoffen kun je nog alle kanten op.

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU?

E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? E-CURSUS 1: WELKE WAARDEN ZIJN VAN WEZENLIJK BELANG VOOR JOU? Thuis en op school heb je allerlei waarden meegekregen. Sommigen passen bij je, anderen misschien helemaal niet. Iedereen heeft waarden. Ken

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2019-2020 Integrand Groningen Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november 23.59 Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

Personeel rekruteren in KMO s

Personeel rekruteren in KMO s Verkoop uw bedrijf bij de sollicitant www.stepstone.be Inleiding In een klein bedrijf is er vaak geen specifieke personeelsmanager en heeft de ondernemer niet altijd de kennis, de mogelijkheden, de ervaring

Nadere informatie

Vacature administra.ef/commercieel bediende

Vacature administra.ef/commercieel bediende Vacature administra.ef/commercieel bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisa.e, de ac.viteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven!

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven! SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Expert Levensverzekeringen:

Nadere informatie

Tata Steel daagt je uit MegaWatts en milli-ampères stroomlijnen

Tata Steel daagt je uit MegaWatts en milli-ampères stroomlijnen Tata Steel daagt je uit MegaWatts en milli-ampères stroomlijnen Opleiding allround technicus elektrotechniek (BBL MBO 3 & 4) Werken en leren tegelijk Tata Steel is wereldwijd één van de grootste staalproducenten.

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL - 02/2016 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden

Nadere informatie

Sollicitatiegesprek? Haal jouw droomjob binnen met deze tips. www.ago.jobs Al meer dan 25 jaar de beste weg naar passend werk!

Sollicitatiegesprek? Haal jouw droomjob binnen met deze tips. www.ago.jobs Al meer dan 25 jaar de beste weg naar passend werk! Sollicitatiegesprek? Haal jouw droomjob binnen met deze tips www.ago.jobs Al meer dan 25 jaar de beste weg naar passend werk! GRONDIGE VOORBEREIDING KEN HET BEDRIJF KEN JE GESPREKSPARTNER Je bent uitgenodigd

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

Handleiding jobsite

Handleiding jobsite Handleiding jobsite https://jobs.gent.be Je solliciteert op een specifieke vacature... 2 Je solliciteert spontaan... 5 Je wil vacatures in jouw mailbox ontvangen... 7 Je solliciteert op een specifieke

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Tata Steel daagt je uit 750 Hectare fabrieksterrein dag en nacht draaiend houden

Tata Steel daagt je uit 750 Hectare fabrieksterrein dag en nacht draaiend houden Tata Steel daagt je uit 750 Hectare fabrieksterrein dag en nacht draaiend houden Opleiding allround technicus werktuigbouw (BBL MBO 3 & 4) Werken en leren tegelijk Tata Steel is wereldwijd één van de

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

INHOUD. Over ons 3. Finance 4. Business support 5. Voorbereiding 6. De juiste indruk achterlaten 8. Het sollicitatiegesprek 10

INHOUD. Over ons 3. Finance 4. Business support 5. Voorbereiding 6. De juiste indruk achterlaten 8. Het sollicitatiegesprek 10 INTERVIEWGIDS INHOUD Over ons 3 Finance 4 Business support 5 Voorbereiding 6 De juiste indruk achterlaten 8 Het sollicitatiegesprek 10 Sollicitatievragen beantwoorden 11 2 WALTERS PEOPLE INTERVIEWGIDS

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR #VACATURE

MANAGING DIRECTOR #VACATURE #VACATURE MANAGING DIRECTOR Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

Doe maar gewoon, doe Blömer

Doe maar gewoon, doe Blömer Open cultuur met informele sfeer Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die het kapitaal vormen van onze organisatie. Zij dragen bij aan onze informele en open sfeer. Naast hard werken en het

Nadere informatie

Hotsheet juni

Hotsheet juni Hotsheet juni 2014 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,012,616 Aantal bezoeken 381,867 Unieke bezoekers 258,591 Aantal vacatures 1051 Mei in een notendop

Nadere informatie

GEEF JE CARRIÈRE IN FINANCE EEN BLIKSEMSTART

GEEF JE CARRIÈRE IN FINANCE EEN BLIKSEMSTART GEEF JE CARRIÈRE IN FINANCE EEN BLIKSEMSTART Zeven tips voor een bliksemstart van je carrière Wil je straks snel de carrièreladder beklimmen als finance professional? Je kan in je studietijd al veel ondernemen

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE CURRICULUM CREDITS HRM: introductie 3 E-Uitdagingen voor HRM 3

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Stage opdracht Technische dienst... 2 Stage opdracht Laboratorium... 3 Stage opdracht Productie... 4 Stage opdracht Supply Chain...

Stage opdracht Technische dienst... 2 Stage opdracht Laboratorium... 3 Stage opdracht Productie... 4 Stage opdracht Supply Chain... Stage opdracht Technische dienst... 2 Stage opdracht Laboratorium... 3 Stage opdracht Productie... 4 Stage opdracht Supply Chain... 5 Stage opdracht Technische dienst Sinds ruim een eeuw is aan de Nederrijn

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

Hotsheet Januari - Maart 2013

Hotsheet Januari - Maart 2013 Hotsheet Januari - Maart 2013 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.523.763 Aantal bezoeken 1.569.025 Unieke bezoekers 1.079.957 Aantal vacatures 4.125

Nadere informatie

KU Leuven - onderwijs

KU Leuven - onderwijs WELKOM! KU Leuven - onderwijs Kwalitatief hoger onderwijs meer dan 55.000 studenten Nederlandstalig onderwijsaanbod o 55 bacheloropleidingen o 133 initiële masteropleidingen o 48 master-na-masteropleidingen

Nadere informatie

AVANTIRO W E R K IN Z I C H T EEN NIEUWE TOEKOMST, DIE VOND IK! OUTPLACEMENT ASSESSMENTS - LOOPBAANONDERZOEK - OUTPLACEMENT - COACHING - TRAINING

AVANTIRO W E R K IN Z I C H T EEN NIEUWE TOEKOMST, DIE VOND IK! OUTPLACEMENT ASSESSMENTS - LOOPBAANONDERZOEK - OUTPLACEMENT - COACHING - TRAINING AVANTIRO W E R K IN Z I C H T EEN NIEUWE TOEKOMST, DIE VOND IK! OUTPLACEMENT pagina 1 Avantiro beweegt mensen DOE DE DINGEN ZONDER TE FORCEREN, AAN EEN APPELBOOM GROEIEN NIMMER PEREN. Dit ogenschijnlijk

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

StepStone in cijfers September 2015

StepStone in cijfers September 2015 StepStone in cijfers September 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.077.987 Aantal bezoeken 384.782 Unieke bezoekers 275.829 Aantal vacatures

Nadere informatie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand Amsterdam in? 4. Functies a. Voorzitter

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING

FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING FUNCTIEBESCHRIJVING VOOR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLANNING Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar

Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Wij zoeken een Calculator/Tekenaar Je studie bijna afgerond; Affiniteit met niet alledaagse constructiematerialen; Leergierigheid en enthousiasme voor het ontwerpen van staalconstructie; Ervaring met 2D/3D

Nadere informatie

Hotsheet Oktober - December 2012

Hotsheet Oktober - December 2012 Hotsheet Oktober - December 2012 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.841.739 Aantal bezoeken 1.377.466 Unieke bezoekers 948.607 Aantal vacatures 3.597

Nadere informatie