De Moestuin van Oosterwold landelijk wonen en leven. De lekkerste boerenproducten van eigen land

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Moestuin van Oosterwold landelijk wonen en leven. De lekkerste boerenproducten van eigen land"

Transcriptie

1 De Moestuin van Oosterwold landelijk wonen en leven De lekkerste boerenproducten van eigen land Het oogsten van eigen groenten en fruit - van eigen land - is een wens van velen. Met liefde gekweekte producten voor smaakvolle gerechten. Lekker en gezond. Met meer voldoening kan het bijna niet. Een eigen moestuin geeft een groot gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Is een vorm van kleinschalige stadslandbouw en geeft antwoord op een actueel onderwerp: zelfvoorzienend leven. Een eigen moestuin voor verse groenten, kruiden, bloemen en vruchten. Misschien ook nog voor eieren met een weilandje en een paar kippen erbij. En kweekbakken en een broeikas. En met een glazen kashuisje - gelijk een gezellige plek als het zonnetje schijnt. Volop genieten. Helemaal als de moestuin onderdeel van de directe leefomgeving is. Als je vanuit je woonerf zo in je riante landelijke tuin stapt. Het is een droom van velen. Maar waar is dit in de Randstad mogelijk? In Oosterwold!

2 Landleven in Oosterwold Het bijna hectare grote gebied Oosterwold ligt tussen Almere en Zeewolde. Op slechts tien minuten van het Gooi en Almere en 25 minuten van Amsterdam en Utrecht. In de groene weelde van dit polderlandschap, met zijn akkers, weilanden en bossen, start het woonproject De Moestuin van Oosterwold. Elke bewoner wordt eigenaar van een flinke lap grond en een gelijkvloerse LOODSWONING met een woonoppervlak van 107 m2 (BVO). Een no-nonsense huis. Een soort van schuurbungalow. Energiezuinig en - vanwege de gunstige prijsstelling - voor velen financieel haalbaar. Oosterwold zelf is ook zelfvoorzienend. De ontwikkeling past bij de tijdsgeest waarbij overheden geen dure investeringen meer doen in het bouwrijp maken van gronden. Dit wordt aan de bewoners zelf overgelaten: van bodemonderzoeken, planprocedures, de aanleg van riolering, een landweg tot en met de waterhuishouding. Alles moet zelf worden geregeld en bekostigd. Bij De Moestuin van Oosterwold hebben wij dit al voor u gedaan. Alles is in de vanaf prijzen opgenomen. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Het perceel voor wonen, tuinieren en recreëren De minimale perceelgrootte in De Moestuin van Oosterwold bedraagt 900 m2 exclusief de oppervlakte voor de ontsluitingsweg. Omdat in Oosterwold een bijzondere verkavelingformule wordt gehanteerd om het gebied ruim en open te houden, is de moestuin in dit geval 644 m2 groot. De resterende grond is voor het woonerf, een vijver of sloot, publiek groen en bestrating. Ruimtelijk wordt 87,5% openheid ervaren. De oprit en het woonerf zijn met zand opgehoogd. De woning staat op een lage terp van 60 cm hoog. De tuin ligt op maaiveldniveau. Het perceel wordt ontsloten via een halfverharde landweg waarvan elke bewoner mede-eigenaar is. Voor het beheer en het onderhoud ervan is iedereen lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Een groter perceel dan 900 m2 is eventueel mogelijk.

3 De ligging van De Moestuin van Oosterwold Het woonproject wordt tussen de Paradijsvogelweg en de Kievitsweg in Oosterwold gerealiseerd. Aan de westkant van de Vogelweg. Naast Golfclub Almeerderhout, de Villaparken Vogelhorst en Almeerderhout en het stadsdorp Nobelhorst. Hier komt een school en supermarkt. Bushaltes naar Almere en het Gooi bevinden zich aan de Vogelweg en in Nobelhorst. De exacte locatie van De Moestuin bepalen we in overleg met de deenemers. Tijdens een intakegesprek presenteren wij de verschillende mogelijkheden. Wij starten in het voorjaar van 2015 met minimaal vier deelnemers. zoekgebied Locatie

4 De woning Op het woonerf van elk perceel wordt een LOODSWONING geplaatst. Deze woning is speciaal voor Oosterwold ontworpen. Het karakter van de woning sluit aan op de landelijke sfeer van Oosterwold. Een prettig leefhuis met een enigszins loft-achtige belevenis. Het interieur is niet met allerlei scheidingswanden en hokkerigheid ingedeeld. Elke bewoner geniet de mogelijkheid naar eigen wensen zijn verblijf in te delen. Geborgenheid en compartimentering van leefeenheden voor slapen, eten, wonen, werken kunnen met (verplaatsbare) scheidingswanden of opbergkasten eenvoudig worden gerealiseerd. De IKEA PAX-garderobekasten met een hoogte van 237 cm lenen zich hier bijvoorbeeld uitstekend voor - tegelijk een afscheiding en opbergruimte. Niets ligt in een LOODSWONING van te voren vast, behalve conform Bouwbesluit de entreehal, toilet, meterkast en techniekruimte. De bestemmingsplekken kunnen altijd worden gewijzigd. Een LOODSWONING is daarom levensloopbestendig. impressie LOODSWONING M1 impressie LOODSWONING M1 Een LOODSWONING biedt dus veel vrijheid, ook in de kleurstelling. Men kan uit ruim vijftien kleuren kiezen. De buitenwanden bestaan uit hooggeïsoleerde sandwichpanelen (isolatiewaarde Rc=6,39) die op een staalconstructie zijn bevestigd. Dit geeft een industriële uitstraling. Er wordt drievoudig glas toegepast. Aan de kopse kanten worden over de sandwichpanelen sinusplaten aangebracht. Tegen meerprijs kan de buitenkant geheel of gedeeltelijk van houten panelen worden voorzien. Natuurlijke begroeiing is uiteraard ook mogelijk. Het hemelwater wordt voor hergebruik vanaf het dak in een regenton opgevangen. Gratis water voor de tuin of schoonmaak. Door de toegepaste materialen is de woning onderhoudsarm.

5 Variant M1 footprint BVO = 107m entree mk. W techniek /berging hal badk. wc aansluitingen tbv keuken en wasmachine slapen WOONRUIMTE werkplek suggestie flexibele indeling middels kastelementen windverband wand en dak A B C plattegrond LOODWONING variant M1 er zijn meerdere varianten mogelijk N LOFTHOME wordt door Hardeman Systeembouw in Veenendaal gebouwd, een gerenommeerd bedrijf in staalbouw met 280 medewerkers. De meeste bouwmaterialen worden in eigen huis geproduceerd (en ook internationaal geëxporteerd). In de showroom in Veenendaal laten wij graag de verschillende afwerkingmogelijkheden zien, eventueel gekoppeld aan een rondleiding door de fabrieken. Wilgenweg 22B 1031HV Amsterdam - BKVV ARCHITECTEN & FUTUREHOMECONCEPTS Op alle opdrachten is van toepassing De Nieuwe Regeling 2005, Rechtsverhoudingen opdrachtgever-architect (DNR 2005) met daarin opgenomen arbitraal beding zoals deze zijn gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissements-rechtbank te Amsterdam. Het is niet toegestaan deze tekening en/ of dit ontwerp te verveelvuldigen, openbaar te maken en te verwezenlijken zonder toestemming van de architect (DNR 2005, art. 46 lid 1: Auteursrecht van de adviseur).

6 4.450 Nok Knik 0 Begane grond Doorsnede LOODSWONING C B Doorsnede A-A A Prijzen Een LOODSWONING inclusief 900 m2 grond kost vanaf inclusief BTW. In dit bedrag zijn opgenomen: LOODSWONING type M1 met afbouw conform Bouwbesluit (kleur naar keuze), met badkamer, meterkast (E + W) en toilet en aansluiting op elektra, water en gas Grondperceel van 900 m2 (indeling conform Oosterwold formule) Standaard installatiepakket voor verwarming en warmwater: HR Combi CV-Ketel (alternatieven zijn mogelijk) Bodem- en milieuonderzoeken op gebied van archeologie, ecologie en waterhuishouding Ontwerp plankaarten en uitvoering planprocedures Wegontsluiting, aanleg eigen landweg, oprit en woonerf (zandlichaam) Afwatering naar te verbreden sloot of een aan te leggen vijver Riolering: aanleg gemeenschappelijk IBA systeem Notariskosten (splitsing, overdracht, opstal en overpad nutsvoorzieningen) Nok Knik 0 Begane grond 1 In De Moestuin van Oosterwold wordt elke bewoner mede-eigenaar van: de halfverharde landweg, voor 50% eenzijdig langs het perceel, en de ontsluiting van de Doorsnede B-B landweg op het bestaande wegennet een milieuvriendelijk rioleringssysteem (IBA). 2 3 Het beheer en onderhoud wordt door een Vereniging van Eigenaren geregeld. Elke bewoner is hier verplicht lid van. De voorwaarden van de bijzondere indelingsverkaveling van Oosterwold en condities van de anterieure overeenkomst (AO) worden in de ruimtelijke opzet van het woonproject gerespecteerd en contractueel aan de bewoners overgedragen. Wilgenweg 22B 1031HV Amsterdam - BKVV ARCHITECTEN & FUTUREHOMECONCEPTS Op alle opdrachten is van toepassing De Nieuwe Regeling 2005, Rechtsverhoudingen opdrachtgever-architect (DNR 2005) met daarin opgenomen arbitraal beding zoals deze zijn gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissements-rechtbank te Amsterdam. Het is niet toegestaan deze tekening en/ of dit ontwerp te verveelvuldigen, openbaar te maken en te verwezenlijken zonder toestemming van de architect (DNR 2005, art. 46 lid 1: Auteursrecht van de adviseur).

7 Inschrijven tot 1 februari 2015 De Moestuin van Oosterwold start met minimaal vier deelnemers. Het principe van wie het eerste komt, wie het eerste maalt wordt bij toewijzing van de gewenste percelen toegepast. De minimale afmeting van een perceel bedraagt 900 m2 - groter is mogelijk. Indien u belangstelling heeft voor dit unieke woonproject, dan sturen wij u voor een intakegesprek graag een formulier toe. Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis en vindt met Jorien van Santen van makelaarskantoor Leukehuizen.nl plaats. Na het intakegesprek ontvangt u een prijsopgave met extra informatie en voorwaarden. Vervolgens kunt u zich inschrijven. Inschrijven is tot 1 februari 2015 mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt 325,00 (inclusief BTW). Indien het woonproject om welke reden dan ook niet doorgaat, dan wordt het inschrijfgeld aan u teruggestort. Indien u zich om welke reden dan ook zelf terugtrekt, dan wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd. Procedure Bij minimaal 4 definitieve deelnemers wordt de grond in optie genomen en de overeenkomsten getekend met de kopers. Wij starten dan met een locatieanalyse en verkenning naar de voorzieningen. Vervolgens starten wij de wettelijk verplichte onderzoeken naar ecologie en archeologie. Deze onderzoeken kunnen slechts 2 keer per jaar worden uitgevoerd, de eerstvolgende gelegenheid is in maart-april Naast een overeenkomst voor de grondafname tekent u overeenkomst voor de aanvullende werkzaamheden met betrekking tot de ontwikkeling en de infrastructuur, en apart een aanneemovereenkomst voor de bouw van uw LOODSWONING. U ontvangt direct een factuur van 7.500,00 als aanbetaling op de grond (10%) en kostenbijdrage voor de voorbereidingen en onderzoeken. Voor de betaling van de grond en de aanneemsom geeft u een bankgarantie af. De grond neemt u rechtstreeks van de eigenaar af. Wij doen hier geen opslagen op, dus financieel voor u aantrekkelijk.

8 Bij aankoop van een LOODSWONING dient u dus een bedrag van voor te kunnen financieren, aangezien een hypotheek pas gevestigd kan worden na overdracht van de grond. Wanneer u dit bedrag niet uit eigen middelen kunt betalen kunt u hiervoor in combinatie met uw hypotheek / financiering een kortdurende lening afsluiten via de Rabobank Almere. De Rabobank Almere kent de ontwikkelmethodiek van Oosterwold. Vanzelfsprekend bent u vrij elke andere bankinstelling of hypotheekverstrekker te benaderen. Planning Na de uitvoering van de bodemonderzoeken wordt in het voorjaar 2015 de bouwaanvraag ingediend, in combinatie met een bestemmingsplanprocedure. Tijdens de behandeltijd van deze aanvragen bereiden wij de inrichting van De Moestuin van Oosterwold voor. Na het verkrijgen van de benodigde vergunningen kan de grond officieel worden overgedragen (en betaald). Dit zal naar verwachting najaar 2015 zijn. Op dit moment betaalt u ook de resterende kosten van de aanleg van de infrastructuur (riolering, landweg, waterhuishouding). Wij verwachten dat u zich in het vroege voorjaar van 2016 uw woning in Oosterwold kunt betrekken. Belangstelling? Laat uw belangstelling weten en stuur een mail naar Jorien van Santen van makelaarskantoor Leukehuizen.nl neemt daarna voor een vrijblijvend intakegesprek contact met u op.

INFORMATIE BULLETIN 2011

INFORMATIE BULLETIN 2011 INFORMATIE BULLETIN 2011 Elk LOFTHOME is een energiezuinig unica De kern van LOFTHOME is vrij en ruim wonen. Elk LOFTHOME is anders, is een unica en krijgt op basis van woonwensen vorm en inhoud. Vertrekpunt

Nadere informatie

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Valeriaanweg 21 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper TE KOOP Het Laagt 46 Amsterdam Vraagprijs 117.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m.

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Omschrijving Zowel te koop als te huur conform Leegstandwet: In de wijk Generalenbuurt gelegen, ruim 3-kamerappartement

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 32. Vraagprijs: 215.000 k.k. 2614 JH Delft. Woonbron Makelaars

Mina Krusemanstraat 32. Vraagprijs: 215.000 k.k. 2614 JH Delft. Woonbron Makelaars Mina Krusemanstraat 32 2614 JH Delft woonoppervlakte 80 m2 perceeloppervlakte 116 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 215.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k.

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden en licht 3-kamerhoekappartement met een zonnig balkon, eigen berging en eigen parkeerplaats op het afgesloten

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

TE KOOP. Het Hoogt 80 Amsterdam. Vraagprijs 137.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Hoogt 80 Amsterdam. Vraagprijs 137.500,-- kosten koper TE KOOP Het Hoogt 80 Amsterdam Vraagprijs 137.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

HAVENSTRAAT 183-185 Rotterdam Zelfbouw in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

HAVENSTRAAT 183-185 Rotterdam Zelfbouw in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap INFORMATIEBROCHURE November 2014 HAVENSTRAAT 183-185 Rotterdam Zelfbouw in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap pakjeruimte.nl facebook.com/zb010 pinterest.com/pakjeruimte Kopen en klussen in de Havenstraat,

Nadere informatie

Ga mee naar buiten. Bouwveld informatie Blixembosch Buiten. CPO-paspoort Samen bouwen Bouwveld 3

Ga mee naar buiten. Bouwveld informatie Blixembosch Buiten. CPO-paspoort Samen bouwen Bouwveld 3 Ga mee naar buiten Bouwveld informatie Blixembosch Buiten CPO-paspoort Samen bouwen Bouwveld 3 1 Inleiding 4 2 Overzichtskaart 5 3 Wat is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)? 8 3.1 Definitie

Nadere informatie

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Te Koop! Singel 8 Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Omschrijving Zeer complete

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 2 STIJLVOL, KARAKTERISTIEK EN NOSTALGISCH WONEN De Gouden Buurten kenmerken zich als een wijk, waar dorpse charme met stads comfort wordt gecombineerd. Met traditioneel Hollandse

Nadere informatie

TE KOOP. Het Hoogt 239 Amsterdam. Vraagprijs 159.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Hoogt 239 Amsterdam. Vraagprijs 159.500,-- kosten koper TE KOOP Het Hoogt 239 Amsterdam Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

Geniet van uw tweede huis op de Sallandse Heuvelrug!

Geniet van uw tweede huis op de Sallandse Heuvelrug! Bergalow chalets op het Bergalowpark De Luttenberg, onderdeel van Vakantiepark de Luttenberg in Luttenberg Geniet van uw tweede huis op de Sallandse Heuvelrug! info Vakantiepark de Luttenberg Heuvelweg

Nadere informatie

Het Basishandboek Zelfbouw. Kavels Thiendenland II - Zuid

Het Basishandboek Zelfbouw. Kavels Thiendenland II - Zuid Het Basishandboek Zelfbouw Kavels Thiendenland II - Zuid Versie 19 november 2014 Pagina 1 van 28 BASISHANDBOEK ZELFBOUW Inhoudsopgave Begrippenlijst 3 Hoofdstuk 1 Inleiding 5 Hoofdstuk 2 Betrokken partijen

Nadere informatie

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE EN TECHNISCHE OMSCHRIJVING Parkbos Stadhouderspark Vught. Rij- en hoekwoningen type 3. Twee onder één kap woningen type 4

ALGEMENE KOPERSINFORMATIE EN TECHNISCHE OMSCHRIJVING Parkbos Stadhouderspark Vught. Rij- en hoekwoningen type 3. Twee onder één kap woningen type 4 ALGEMENE KOPERSINFORMATIE EN TECHNISCHE OMSCHRIJVING Parkbos Stadhouderspark Vught Rij- en hoekwoningen type 3 (bouwnummer 32 t/m 36 en 43 t/m 48) Twee onder één kap woningen type 4 (bouwnummer 49 t/m

Nadere informatie

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL

Leeuwerik 7 RAALTE. Vraagprijs: 165.000,- kosten koper. Leeuwerik 7 8103 AA RAALTE NL Leeuwerik 7 RAALTE Vraagprijs: 165.000,- kosten koper Woninginformatie Leeuwerik 7 te RAALTE Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze woning kun je

Nadere informatie

Ligusterstraat 26 VAASSEN

Ligusterstraat 26 VAASSEN Ligusterstraat 26 VAASSEN Vraagprijs: 169.000,- kosten koper Woninginformatie Ligusterstraat 26 te VAASSEN Indeling Bestaand huis kopen en zelf bepalen hoe nieuw je het huis laat opleveren? Deze

Nadere informatie

V A N D R O M E N N A A R W O N E N

V A N D R O M E N N A A R W O N E N Rotterdam, 1 december 2014 Geachte heer/mevrouw, Het kopen van een huis is een spannende en bijzondere gebeurtenis. Dat begrijpen wij als geen ander. Of het nu uw eerste huis is of niet, bij de aanschaf

Nadere informatie

WONEN IN EEN OUDE SCHOOL

WONEN IN EEN OUDE SCHOOL WONEN IN EEN OUDE SCHOOL Plan bouwgroep Nieuwe Energie Betondorp Doe je mee? Impressie van de school (foto uit 1941) Oktober, 2013 Bouwgroep Nieuwe Energie Betondorp -1- ZELFBOUW IN DE AANBIEDING Verkoop

Nadere informatie

Aalscholversingel 544 VELP GLD

Aalscholversingel 544 VELP GLD Aalscholversingel 544 VELP GLD Vraagprijs: 125.000,- kosten koper Woninginformatie Aalscholversingel 544 te VELP GLD Indeling SCHERPE VANAFPRIJS! Biedingen vanaf 125.000,- worden door verkoper serieus

Nadere informatie

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein )

Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) Stokkersweg 3-106, Eibergen (Boulevard 106, recreatiepark De Fontein ) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail:

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 92 Stadskanaal. Technicumstraat 1A te 9581 BA Musselkanaal, tel 0599-412 804 www.makelaardijschiphuis.nl

Brochure. Hoofdstraat 92 Stadskanaal. Technicumstraat 1A te 9581 BA Musselkanaal, tel 0599-412 804 www.makelaardijschiphuis.nl Brochure Hoofdstraat 92 Stadskanaal OMSCHRIJVING PRAKTIJK-KANTOORRUIMTE MET AFZONDERLIJKE BOVENWONING Op een strategisch en herkenbare locatie aan een belangrijke aanrijroute naar het centrum staat dit

Nadere informatie

TE KOOP WATERKOLK 15 WIERDEN

TE KOOP WATERKOLK 15 WIERDEN Marskant 19, 7551 BS HENGELO OV T0742559797 info@prismamakelaars.nl www.prismamakelaars.nl Omschrijving Waterkolk 15, 7642 JP Wierden KIJKDAG VRIJDAG 8 MEI VAN 15.30 TOT 17.30 UUR Nieuwgebouwde tweeondereenkap

Nadere informatie

www.vanderhoekmakelaars.nl

www.vanderhoekmakelaars.nl Middeldijk 2 - Rockanje Vraagprijs 449.500,= k.k. Omschrijving Unieke mogelijkheid voor wonen en werken, in combinatie met veel woonruimte voor een gezin met kinderen. In de jaren dertig gebouwd als postkantoor

Nadere informatie

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Vraagprijs 265.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N.

Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Dillenburglaan 57 te TILBURG Koopstudio 1 - Koopprijs 139.000,-- V.O.N. Speciaal voor studenten en starters op de markt!* Koopsom 139.000,- Netto maandlast ca. 244,- Nabij het centrum vindt u deze zeer

Nadere informatie

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap ALGEMENE KOPERSINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING STAAT VAN AFWERKING Woningtypen A t/m E d.d. 12 juni 2013 Geachte heer

Nadere informatie