Vakman/-vrouw redder contractueel, voltijds/deeltijds (bijberoep) D1-D2-D3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakman/-vrouw redder contractueel, voltijds/deeltijds (bijberoep) D1-D2-D3"

Transcriptie

1 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Vakman/-vrouw redder contractueel, voltijds/deeltijds (bijberoep) D1-D2-D3 Wat de job inhoudt U oefent toezicht uit op de veiligheid van de zwemmers en de naleving van het interne reglement. U voert een aantal technische en logistieke taken uit ter ondersteuning van de dienstverlening en de vlotte en efficiënte werking van de dienst. Als redder signaleert en voorkomt u incidenten en onveilige situaties en u treedt op bij incidenten, binnen het veiligheidsbeleid, om zo gebruikers in staat te stellen op een veilige manier gebruik te maken van het zwembadgebouw. Wie we zoeken Iemand die voldoet aan volgende voorwaarden: Op 29 mei 2012 bent u in het bezit van een hoger reddersbrevet (en bij voorkeur een bijscholingsattest hoger redder dat niet ouder is dan 1 jaar). Op 29 mei 2012 voldoet u aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): tot het wettig verblijf in België en tot de Belgische arbeidsmarkt toegelaten van onberispelijk gedrag de burgerlijke en politieke rechten genieten lichamelijk geschikt voor de functie (geneeskundig onderzoek door het stadsbestuur). U slaagt voor selectieproeven met volgend programma: Technische proef waarin de vakkennis (theorie en uitvoering) wordt getest en waarin ook de veiligheidsaspecten getoetst worden (50% vereist) Mondelinge proef (50% vereist) Totaal 50% vereist Wat we bieden aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling abonnement openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering aangepaste vorming en een functionele loopbaan boeiende job in een aangename werksfeer en in eigen regio interessante verlofregeling nuttige relevante ervaring uit de privésector kan voor maximum 12 jaar geldelijke anciënniteit meetellen minimum maandloon: contractueel

2 o voltijds zonder anciënniteit: 1795,09 bruto en netto: 1289,23 met 12 jaar anciënniteit: 2064,42 bruto en netto: 1393,28 o deeltijds (bijberoep gemiddeld 5u per week) 12,60/uur bruto Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van 3 jaar en met een bindende rangschikking van de geslaagde kandidaten in volgorde van de behaalde punten of scores. Er is geen voorrangsregeling van kracht: de eerstgerangschikte kandidaat wordt aangesteld. Algemene bepalingen: U wordt aangesteld in contractueel dienstverband. U krijgt een contract voor 3 maanden dat na gunstige evaluatie met 3 maanden verlengd kan worden. Na deze 6 maanden proef is het mogelijk dat u een contract van onbepaalde duur wordt aangeboden (behalve in geval van vervangingscontract). Interesse? Bezorg uiterlijk op 29 mei 2012 (voor 16 uur) uw sollicitatiebrief (met kopie hoger reddersbrevet) aan het college van burgemeester en schepenen, Grote Markt 1, 9100 SINT-NIKLAAS of mail naar vacatures@sint-niklaas.be. Voor meer inlichtingen kan u terecht op de personeelsdienst: selectie en organisatie, T of E vacatures@sint-niklaas.be. De stad Sint-Niklaas vindt je kwaliteiten belangrijker dan je leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur of afkomst.

3 Redder 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: redder D1-D2-D3 FUNCTIEFAMILIE: veiligheids- en toezichthoudende medewerkers (VT1) DEPARTEMENT: Cultuur en vrije tijd DIENST: Sport - Sinbad 2. Plaats in de organisatie De redder rapporteert aan de ploegbaas van het reddersteam en de zwembadbeheerder. Hij werkt samen met eigen collega s (intern) en de gebruikers van het zwembad (extern). 3. Doel van de functie Toezicht uitoefenen op de veiligheid van de zwemmers en de naleving van het interne reglement. Uitvoeren van een aantal technische en logistieke taken ter ondersteuning van de dienstverlening en de vlotte en efficiënte werking van de dienst. De redder signaleert en voorkomt incidenten en onveilige situaties en treedt op bij incidenten en calamiteiten, binnen het veiligheidsbeleid, om zo gebruikers in staat te stellen op een veilige manier gebruik te maken van het zwembadgebouw. 4. Resultaatsgebieden 1. Klantvriendelijk optreden Ontvangt bezoekers, informeert of verwijst eventueel door en zorgt zo mee voor een optimale service. - ontvangt de klanten op een gepaste manier - kent de werkomgeving en kan gericht doorverwijzen - staat altijd klaar om klanten te helpen, vragen te beantwoorden, - verstrekken van informatie 2. Toezicht houden en uitvoerende taken Houdt toezicht op de gebruikers van het zwembad en op een veilig gebruik van het zwembad. Controleert gebouwen, installaties, toegangen, en zorgt er zo voor dat de veiligheidsvoorschriften gerespecteerd worden. - Toezicht houden op groot en klein zwembad tijdens de openingsuren - Controle op toegangstickets - Zwembadverdeling tussen scholen - Controle op onregelmatigheden tijdens gebruik zwembad - Controleert de gebouwen, installaties, toegangen, binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied - Maakt melding van mankementen aan zijn hiërarchisch hogere 3. Logistieke ondersteuning Voert logistieke taken uit. - Zwembad onderhouden (o.a. stofzuigen) - Controle/opvullen voetbaden - Schoonmaken van kades rond de zwembaden - Aanduiden/afbakenen banen tijdens schoolzwemmen - Houdt de gebouwen, installaties, toegangen, rein: schoonmaken van de zwemhal - Divers administratief werk 4. Veiligheid Ziet toe op de naleving van de veiligheidsvoorschriften door gebruikers en bezoekers en treedt op bij meldingen, onveilige en risicovolle situaties om zo ongevallen te voorkomen.

4 - houdt toezicht op de hem/haar toevertrouwde activiteit/plaats - geeft toelichting bij de reglementen - spreekt bezoekers aan om de veiligheid te verhogen - berispt bezoekers bij gedrag dat niet toelaatbaar is - uitvoeren van de veiligheidsinstructies 5. Kassa Int kassagelden en werkt zo mee aan een correcte financiële administratie. - Verkoop van toegangstickets - Beheer van de kassa - bewaart de kassa op een veilige manier - geeft het juiste wisselgeld weer - inschrijvingen allerhande - kasafrekening opmaken en financieel afrekenen met zwembadbeheerder 6. Rapporteren Rapporteert aan de hiërarchische chef over inbreuken op de veiligheidsregels en onveilige situaties zodat de nodige maatregelen getroffen kunnen worden. - Meldt problemen aan de ploegbaas of zwembadbeheerder 5. Vaktechnische vaardigheden - Beschikken over een reddersbrevet en zo mogelijk ook een bijscholingsattest hoger redder dat niet ouder is dan 1 jaar - Zeer goede vaktechnische kennis - Goede kennis van procedures, regelgeving en richtlijnen - Computer kunnen gebruiken 6. Specifieke arbeidsomstandigheden - Avond- en weekendwerk maken deel uit van het uurrooster. 7. Competentieprofiel 1. Kerncompetenties Betrouwbaar zijn (niveau 1) Afspraken nakomen en handelen volgens de algemeen aanvaarde normen en waarden, rekening houdend met de regels en het beleid van de stad Sint-Niklaas. Respecteert bestaande en algemeen geldende normen en waarden en voert eigen taken correct, eerlijk en stelselmatig uit. 1. Spreekt zich niet negatief uit over anderen. 2. Toont respect voor de mensen waarmee hij/zij samenwerkt. 3. Aanvaardt de procedures zonder ze onnodig in vraag te stellen. 4. Houdt zich aan gemaakte afspraken. 5. Maakt enkel beloftes die hij/zij kan waarmaken. 6. Erkent eigen vergissingen of onvolledigheden in het werk en trekt er lessen uit. Initiatief nemen (niveau 1) Uit eigen beweging zaken aanpakken en voorstellen formuleren. Neemt eigen taken en verantwoordelijkheden spontaan op en signaleert zaken die buiten het eigen takenpakket vallen. 1. Reageert op vragen, klachten, en laat ze niet liggen. 2. Ziet werk liggen en gaat over tot actie. 3. Signaleert problemen die men zelf niet kan verhelpen. 4. Doet degelijke voorstellen die tegemoetkomen aan de vraag van de klant. 5. Zoekt een andere oplossing wanneer een bepaalde actie niet het gewenste resultaat opleverde. 6. Voert een bestaande taak of opdracht op een andere manier uit indien de omstandigheden dit vereisen.

5 Klantvriendelijk zijn (niveau 1) Zich open en luisterbereid opstellen ten aanzien van interne klanten (collega s, andere diensten binnen de organisatie, ) en externe klanten (burgers, leveranciers, vertegenwoordigers, ) en inspelen op hun gevoeligheden, behoeften en wensen. Reageert correct en gepast op vragen van klanten. 1. Behandelt anderen respectvol, ongeacht hun achtergrond, afkomst of mening. 2. Behandelt klanten op een vriendelijke en deskundige manier. 3. Geeft duidelijke en correcte informatie op maat van de klant. 4. Stelt vragen wanneer iets onduidelijk is. 5. Reageert correct en beheerst bij emotionele reacties, moeilijke vragen, klachten 6. Toont begrip voor de behoeften en wensen van de klant en komt hieraan tegemoet, op voorwaarde dat bestaande regels en afspraken gerespecteerd worden. 7. Gaat voorzichtig om met vertrouwelijke en gevoelige informatie. Betrokkenheid tonen (niveau 1) Toont zich verbonden met de stad Sint-Niklaas: met de eigen job, met de organisatie en met het beleid. Toont betrokkenheid in de eigen job en neemt de volle verantwoordelijkheid op voor de taken. 1. Neemt de eigen taken op zonder dat het uitdrukkelijk gevraagd wordt. 2. Neemt indien nodig andere taken op in het belang van de dienst. 3. Toont interesse en enthousiasme, stelt vragen, informeert zich over het hoe en waarom. 4. Spreekt niet negatief over de dienst, de organisatie en beslissingen van het bestuur. Houdt zich aan het spreekrecht van ambtenaren, zoals bepaald in het gemeentelijk reglement. 5. Stelt het belang van de stad boven het eigen belang. 6. Voert beslissingen loyaal uit. 2. Functiefamiliecompetenties Stressbestendig zijn (niveau 3) Tijdens en na moeilijke situaties, onder sterke druk, tegenslagen of kritiek, efficiënt en effectief blijven functioneren. Toont zich zelfzeker, geeft blijk van innerlijke controle en relativeringsvermogen. 1. Blijft doelmatig denken en handelen in situaties van langdurig verhoogde druk. 2. Kan voor zichzelf spanningen en tegenslagen verwerken en relativeren. 3. Straalt zelfvertrouwen uit. 4. Kan zich handhaven in situaties met onzekerheden en onbekenden. 5. Blijft optimistisch, constructief, resultaatgericht in moeilijke omstandigheden. 6. Toont zelfcontrole, ook onder hoge druk. Optreden (niveau 2) In verschillende situaties een sterke en geloofwaardige eerste indruk maken en die kunnen handhaven. Weet de aandacht te behouden op grond van houding en inhoud. 1. Krijgt aandacht als hij/zij spreekt. 2. Roept vertrouwen op op grond van zijn/haar houding, maakt een degelijke indruk. 3. Straalt geloofwaardigheid uit (bv. op grond van zijn houding, argumenten,...). 4. Spreekt met kennis van zaken, verwerft autoriteit door deskundigheid en ervaring. Mondeling communiceren (niveau 1) Een mondelinge boodschap vaardig overbrengen zodat het publiek tot wie de boodschap gericht is, ze begrijpt. Drukt zich duidelijk, correct en 1. Spreekt duidelijk.

6 begrijpelijk uit. 2. Brengt structuur aan in zijn/haar boodschap. 3. Weet de boodschap kernachtig over te brengen. 4. Hanteert een correct woordgebruik en grammatica. 5. Geeft toelichting bij vaktechnische termen. 6. Beperkt het gebruik van vakjargon. 7. Brengt zijn/haar ideeën duidelijk en logisch over. 8. Antwoordt doelgericht en beknopt. Veilig werken (niveau 1) Steeds de veiligheid van zichzelf en anderen voor ogen hebben. Een bijdrage leveren tot een veilige en hygiënische werkomgeving voor zichzelf en voor de anderen gericht op het voorkomen van arbeidsrisico s. Respecteert veiligheidsprocedures en (hygiëne)voorschriften 1. Gebruikt persoonlijke beschermingsmiddelen op de juiste manier 2. Heeft oog voor de veiligheid van anderen. 3. Gebruikt de gepaste materialen en producten op de voorgeschreven manier. 4. Gebruikt machines op een veilige manier en enkel waarvoor ze bestemd zijn. 5. Handelt volgens de veiligheidssignalisatie/ voorschriften op de werkplek. 6. Legt orde en netheid aan de dag om gevaarlijke situaties te voorkomen. 7. Signaleert onveilige situaties en risico s. 8. Neemt bij het uitvoeren van zijn opdracht een zo ergonomisch mogelijke houding aan.

7 College van burgemeester en schepenen Grote Markt SINT-NIKLAAS Geachte mevrouw burgemeester, Dames en heren schepenen, Ondergetekende stelt zich kandidaat voor deelneming aan de aanwervingsproeven voor de functie van: 0 Voltijds contractueel vakman/-vrouw redder 0 Deeltijds contractueel vakman/-vrouw redder (in bijberoep gemiddeld 5u/week) 0 M 0 V NAAM (in drukletters) en voornaam:... Straat :....Nr Postnummer : Woonplaats :... Telefoonnummer/GSM:.. Mailadres:. Geboortedatum en -plaats :..... Rijksregisternummer:. Nationaliteit :.... Burgerlijke staat :.... Rijbewijs* : neen / ja : A B C D E Diploma.. Sollicitatietroeven: Huidige werksituatie:.... (handtekening en datum)... Ik heb deze vacature vernomen via* vrienden/familie affiche advertentie website automatisch toegestuurd - andere Stuur dit formulier (met kopie diploma) op of geef het vóór 16 uur af aan de dienst personeel of het secretariaat in het stadhuis en dit uiterlijk op 29 mei 2012.

REDDER 1. Organisatiegegevens 2. Plaats in de organisatie 3. Doel van de functie 4. Resultaatsgebieden

REDDER 1. Organisatiegegevens 2. Plaats in de organisatie 3. Doel van de functie 4. Resultaatsgebieden REDDER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: vakman/ -vrouw FUNCTIENIVEAU: D1-D2-D3 FUNCTIEFAMILIE: veiligheids- en toezichthoudende medewerkers (VT2) DEPARTEMENT: Cultuur en vrije tijd DIENST: Sport

Nadere informatie

Vakman/-vrouw schoonmaak contractueel, halftijds, D1-D2-D3

Vakman/-vrouw schoonmaak contractueel, halftijds, D1-D2-D3 De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: De stad SINT-NIKLAAS is een

Nadere informatie

Vakman/-vrouw logistiek (ondersteuning podiumkunsten) contractueel, voltijds D1-D2-D3

Vakman/-vrouw logistiek (ondersteuning podiumkunsten) contractueel, voltijds D1-D2-D3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Vakman/-vrouw logistiek (ondersteuning podiumkunsten)

Nadere informatie

MEDEWERKER SCHOONMAAK

MEDEWERKER SCHOONMAAK MEDEWERKER SCHOONMAAK 1. Functiebenaming/ graad FUNCTIEBENAMING: medewerker DIENST: schoonmaak FUNCTIEFAMILIE: technisch ondersteunenden (TO1) NIVEAU: D1-D2-D3 2. Plaats in de organisatie De medewerker

Nadere informatie

Conciërge SASK contractueel, bijverdienste

Conciërge SASK contractueel, bijverdienste De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Wij zoeken een m/v: Conciërge SASK contractueel, bijverdienste Wat de job inhoudt U staat in voor het sluiten van de lokalen

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

De stad. Parkeerwachter. contractueel/statutair, voltijds C1-C2-C3

De stad. Parkeerwachter. contractueel/statutair, voltijds C1-C2-C3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Parkeerwachter contractueel/statutair, voltijds

Nadere informatie

Aanwervingsproeven. Info REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123. dienst HR tel

Aanwervingsproeven. Info REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123. dienst HR tel Aanwervingsproeven REDDER CONTRACTUEEL/ STATUTAIR VT/DT D123 Info dienst HR tel. 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-262 1 23/11/2016 11:43:06 Wat de job inhoudt U oefent toezicht uit op de

Nadere informatie

Technisch bediende ruimtelijke ordening statutair, voltijds, D1-D2-D3

Technisch bediende ruimtelijke ordening statutair, voltijds, D1-D2-D3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor (m/v): Technisch bediende ruimtelijke ordening statutair,

Nadere informatie

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid

INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid INFOBUNDEL Technisch medewerker openbare reinheid D1-D2-D3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt We zoeken gemotiveerde medewerkers voor het ophalen van PMD, containers, papierkorven.samen met je collega

Nadere informatie

INFOBUNDEL Marktleider

INFOBUNDEL Marktleider INFOBUNDEL Marktleider C1-C2-C3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt De marktleider is het aanspreekpunt voor alles wat met de markten en kermissen in Sint-Niklaas te maken heeft en is verantwoordelijk

Nadere informatie

deskundige burgerzaken

deskundige burgerzaken De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: deskundige burgerzaken voltijds

Nadere informatie

INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen

INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen INFOBUNDEL Technisch medewerker polyvalente wijkploegen D1-D2-D3 Voltijds contractueel Wat de job inhoudt Zie jij jezelf als medewerker meewerken in een groene stad en heb je groene vingers dan zijn we

Nadere informatie

Vacature. Info REDDER. contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep. dienst HR tel.:

Vacature. Info REDDER. contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep. dienst HR tel.: Vacature REDDER contractueel / D1-D2-D3 voltijds / deeltijds / bijberoep Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als redder ben je onmisbaar in ons zwembad. Je bent

Nadere informatie

deskundige museum publiekswerking

deskundige museum publiekswerking De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor: deskundige museum publiekswerking

Nadere informatie

KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER)

KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER) KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: kinderverzorg(st)er FUNCTIENIVEAU: C1-C2 FUNCTIEFAMILIE: zorgverleners 2. Plaats in de organisatie De kinderverzorg(st)er

Nadere informatie

Wat de job inhoudt: Wie we zoeken: Wat we bieden: Algemene bepalingen :

Wat de job inhoudt: Wie we zoeken: Wat we bieden: Algemene bepalingen : Wat de job inhoudt: Als administratief medewerker zal u diverse ondersteunende taken uitvoeren. U draagt zo bij tot de verwezenlijking van de beleidsdoelstellingen. U levert op deze manier een bijdrage

Nadere informatie

TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN

TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN Vacature TECHNISCH EXPERT ELEKTRICIEN voltijds contractueel D4 Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als technisch expert elektricien bij de stad Sint-Niklaas

Nadere informatie

Vacature. Info. TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3. dienst HR tel.:

Vacature. Info. TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3. dienst HR tel.: Vacature TECHNISCH MEDEWERKER DIENST SCHOONMAAK halftijds contractueel D1-D2-D3 Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als medewerker schoonmaak voer je taken uit

Nadere informatie

Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Buurtsteward contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Nadere informatie

Administratief medewerker Stad/OCMW contractueel/statutair, voltijds/deeltijds, C1-C2-C3

Administratief medewerker Stad/OCMW contractueel/statutair, voltijds/deeltijds, C1-C2-C3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Administratief medewerker Stad/OCMW contractueel/statutair,

Nadere informatie

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN

AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN Aanwervingsproeven AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN voltijds statutair A1a-A2a-A3a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als leidinggevende van de afdeling gebouwen sta je

Nadere informatie

DESKUNDIGE ICT-COMMUNICATIE

DESKUNDIGE ICT-COMMUNICATIE De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van huidige en toekomstige vacatures organiseren wij aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve

Nadere informatie

Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3

Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3 Aanwervingsproeven DESKUNDIGE GIS voltijds/deeltijds statutair/contractueel B1-B2-B3 Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als GIS-deskundige sta je mee in voor

Nadere informatie

DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds, A4aA4b

DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds, A4aA4b Het dagelijks bestuur van VZW RECREATIEPARK DE STER organiseert aanwervingsproeven en legt een wervingsreserve aan voor m/v: DIRECTEUR recreatiepark De Ster en stedelijk zwembad Sinbad contractueel, voltijds,

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Competentieprofiel voor een aanstelling bij de stad. ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: administratief medewerker FUNCTIENIVEAU: C1-C2-C3 FUNCTIEFAMILIE: administratief ondersteunenden

Nadere informatie

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN Aanwervingsproeven DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN voltijds statutair A1a-A1b-A2a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als diensthoofd klantencontacten (A1a-A1b-A2a)

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE BIBLIOTHEEK (VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Als deskundige bibliotheek zet je al je kennis in om

Nadere informatie

ARCHITECT. voltijds statutair, A1aA1bA2a

ARCHITECT. voltijds statutair, A1aA1bA2a De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: ARCHITECT voltijds statutair,

Nadere informatie

Vacature. Info PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5

Vacature. Info PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5 Vacature PLOEGBAAS OPENBARE WERKEN VOLTIJDS STATUTAIR D4-D5 Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Je wordt tewerkgesteld binnen de dienst openbare werken. Binnen deze dienst zijn

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

Vacature. Info of mail CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG

Vacature. Info   of mail CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG Vacature CHAUFFEUR (TECHNISCH MEDEWERKER) OPENBARE REINHEID/FLEXPLOEG VOLTIJDS (D123) VOOR BEPAALDE DUUR Info www.sint-niklaas.be of mail vacatures@sint-niklaas.be Invulling van tijdelijke vacature via

Nadere informatie

Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a

Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Aanwervingsproeven STATUTAIR VT DIENSTHOOFD BEHEER OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Info afdeling personeel dienst HR 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-722 1 12/09/2016 14:11:07 Wat de job inhoudt

Nadere informatie

Communicatiedeskundige contractueel, voltijds, B1-B2-B3

Communicatiedeskundige contractueel, voltijds, B1-B2-B3 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Communicatiedeskundige contractueel, voltijds,

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN

DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN Aanwervingsproeven DIENSTHOOFD KLANTENCONTACTEN voltijds/deeltijds statutair/contractueel A1a-A1b-A2a Info dienst HR tel. 03 778 31 25 vacatures@sint-niklaas.be Wat de job inhoudt Als diensthoofd klantencontacten

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E Selectie schoonmaker (m/v) Niveau E September 2018 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris en bijkomende voordelen 7 Selectieproeven

Nadere informatie

Industrieel ingenieur technieken statutair, voltijds, A1a-A1b-A2a

Industrieel ingenieur technieken statutair, voltijds, A1a-A1b-A2a De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Industrieel ingenieur technieken statutair,

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

Functiekaart: administratief medewerker

Functiekaart: administratief medewerker Functiekaart: administratief medewerker 1. Jobidentificatie Dienst: Directie: Officiële functietitel: 2. Doel van de functie Diverse diensten Bedrijfsvoering Administratief medewerker C1-C2-C3 De medewerker

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Technisch- en onderhoudspersoneel Functietitel: Redder Afdeling: Afdeling Cultuur en Vrije Tijd Dienst: Sport 2. Positionering in

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds, B4-B5

Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds, B4-B5 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Hoofddeskundige Sinbad Contractueel/statutair, voltijds,

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering DOELGROEPENWERKER VOLTIJDS/DEELTIJDS CONTRACTUEEL/STATUTAIR B1-B2-B3 Info dienst HR 03 778 31 17 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Je wordt tewerkgesteld binnen een

Nadere informatie

Beleidsadviseur interne organisatie statutair, voltijds, A1a-A2a-A3a

Beleidsadviseur interne organisatie statutair, voltijds, A1a-A2a-A3a De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor m/v: Beleidsadviseur interne organisatie statutair,

Nadere informatie

Aanwerving en bevordering

Aanwerving en bevordering Aanwerving en bevordering AFDELINGSHOOFDEN CLUSTER TECHNIEK voltijds/deeltijds contractueel/statutair A1a-A2a-A3a Info gent@searchselection.be Wat houdt de job in Als afdelingshoofd binnen de cluster techniek

Nadere informatie

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP:

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: Medewerker openbare netheid (weekendwerk) INFORMATIEBUNDEL Wie zijn we? - p2 Wat verwachten we? p3 Wat bieden we? p6 Hoe selecteren we? p8 Hoe solliciteer je? p10 WIE

Nadere informatie

Info. Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17

Info. Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Aanwervingen DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT VT/DT CONTRACTUEEL/STATUTAIR (B1-B2-B3) Info Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Wat de job inhoudt: Als deskundige vergunnen

Nadere informatie

INFOBUNDEL. OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a. Wat de job inhoudt

INFOBUNDEL. OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a. Wat de job inhoudt INFOBUNDEL voltijds contractueel DIENSTHOOFD PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1a-A1b-A2a Wat de job inhoudt Als diensthoofd projecten openbaar domein sta je samen met je projectverantwoordelijken en ontwerpers

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E

Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E Selectieprocedure schoonmaker (m/v) Niveau E Wervingsreserve voor 2 jaar Najaar 2017 1 Dit document bevat volgende onderwerpen : Onderwerp Pagina Algemeen 3 Omschrijving van de functie 4 Profiel 6 Salaris

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan

Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan Bundel aanwervingsexamen contractuele functie helper wegen niveau E startbaan 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Nadere informatie

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van

is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van is een cultuurstad, een winkelstad, een ambitieuze stad Voor onze dienst Openbare Werken en mobiliteit gaan wij over tot de aanwerving van een adjunct-controleur met voltijdse prestaties (C1-C3) in contractueel

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU

INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU INFOBUNDEL Voltijds contractueel DESKUNDIGE VERGUNNEN EN TOEZICHT MILIEU B1-B2-B3 Wat de job inhoudt De stad Sint-Niklaas is op zoek naar een deskundige vergunningen/milieu om haar team te versterken.

Nadere informatie

Voltijds elektricien (m/v)

Voltijds elektricien (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFOBUNDEL POETSHULP (E1-E2-E3)

INFOBUNDEL POETSHULP (E1-E2-E3) INFOBUNDEL POETSHULP (E1-E2-E3) Wat de job inhoudt Thuiszorgcentrum t Punt is op zoek naar gemotiveerde poetshulpen. Zij staan in voor het wekelijks onderhoud van de woning van onze cliënten. Zij ondersteunen

Nadere informatie

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38)

Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL. C1-C3 voltijds (38/38) Administratief medewerker sociale dienst (ref. 17soc) CONTRACTUEEL C1-C3 voltijds (38/38) VOORWAARDEN & INLICHTINGEN Contact: Bram Vandendriessche personeelsdienst, 051 48 00 65, bram.vandendriessche@zonnebeke.be

Nadere informatie

Op maandag 5 november 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op maandag 5 november 2018 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel KINDBEGELEIDER GROEPSOPVANG C1-C2 Wat de job inhoudt De stad Sint-Niklaas heeft vier locaties voor baby- en peuteropvang, gelegen rond het centrum van de stad. We zijn

Nadere informatie

INFOBUNDEL B1-B2-B3. Wie zijn wij: Jobinhoud: Wie zoeken wij:

INFOBUNDEL B1-B2-B3. Wie zijn wij: Jobinhoud: Wie zoeken wij: INFOBUNDEL voltijds contractueel DESKUNDIGE HR B1-B2-B3 Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas. Deze speerpunten worden

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen Functiebeschrijving Polyvalent Medewerker Abdijmuseum Ten Duinen 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Vrije Tijd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE Praktisch technisch uitvoerende

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE ECONOMIE/HORECACOACH (VOLTIJDS CONTRACTUEEL B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Als deskundige economie-horecacoach geef je mee vorm aan het economisch

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Vacature. Info Inschrijven via TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A)

Vacature. Info Inschrijven via   TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A) Vacature TEAMHOOFD GAS - SANCTIONEREND AMBTENAAR (VOLTIJDS CONTRACTUEEL A1A-A1B-A2A) Info gent@searchselection.com Inschrijven via www.poolstok.be INFOBUNDEL TEAMHOOFD GAS SANCTIONEREND AMBTENAAR De stad

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Vacature PROJECTCOÖRDINATOR ASBESTACTIEPLAN B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Wil jij Sint-Niklaas omvormen tot

Nadere informatie

Vacature. Info DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3)

Vacature. Info DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3) Vacature DESKUNDIGE TOERISME/ T BAU-HUIS (VOLTIJDS CONTRACTUEEL) (B1-B2-B3) Info vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 25 Wat de job inhoudt Sint-Niklaas wil het toeristisch aanbod in de stad optimaliseren

Nadere informatie

Technisch medewerker nood- en interventieplanning & risicoanalyse C1-C2-C3

Technisch medewerker nood- en interventieplanning & risicoanalyse C1-C2-C3 FUNCTIEKAART Functietitel: Technisch medewerker nood- en interventieplanning & risicoanalyse 1. Jobidentificatie: Dienst: Directie: Rechtstreekse chef: Officiële functietitel: Nood- en interventieplanning

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG

TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG TECHNICUS POLYVALENTE PLOEG richting elektriciteit voltijds onbepaalde duur C1-C3 wervingsreserve van 2 jaar I. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden

Nadere informatie

Op dinsdag 22 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 22 januari 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL voltijds contractueel TEAMVERANTWOORDELIJKE TOEZICHT B1-B2-B3 Wat de job inhoudt Als teamverantwoordelijke toezicht binnen de afdeling "vergunnen en toezicht" geef je dagelijks leiding aan een

Nadere informatie

INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein

INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein INFOBUNDEL Teamverantwoordelijke openbaar domein B1-B2-B3 Voltijds statutair Wat de job inhoudt Ben jij de gemotiveerde teamverantwoordelijke voor het team openbare reinheid waar wij naar op zoek zijn?

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. Aanwervingsprocedure. voor werkman Gitok (m/v) (niveau E) 1 voltijdse gesubsidieerde contractuele functie Contract bepaalde duur

INFORMATIEFOLDER. Aanwervingsprocedure. voor werkman Gitok (m/v) (niveau E) 1 voltijdse gesubsidieerde contractuele functie Contract bepaalde duur INFORMATIEFOLDER Aanwervingsprocedure voor werkman Gitok (m/v) (niveau E) 1 voltijdse gesubsidieerde contractuele functie Contract bepaalde duur 1 1. VACANTVERKLARING EN SELECTIEPROCEDURE Het gemeentebestuur

Nadere informatie

voltijds statutair TECHNISCH MEDEWERKER BEGRAAFPLAATSEN D1-D2-D3

voltijds statutair TECHNISCH MEDEWERKER BEGRAAFPLAATSEN D1-D2-D3 INFOBUNDEL voltijds statutair TECHNISCH MEDEWERKER BEGRAAFPLAATSEN D1-D2-D3 Data selectie - Deel 1 bestaat uit een schriftelijke proef en praktische proef die zal doorgaan op woensdag 13 maart 2019 of

Nadere informatie

Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a

Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Aanwervingsproeven CONTRACTUEEL VT/DT ADVISEUR PROJECTEN OPENBAAR DOMEIN A1aA1bA2a Info dienst HR tel. 03 778 31 22 vacatures@sint-niklaas.be Untitled-1292 1 17/08/2017 9:58:11 Wat de job inhoudt Als adviseur

Nadere informatie

Op dinsdag 17 september 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving):

Op dinsdag 17 september 2019 voldoe je aan alle voorwaarden gesteld in het rechtspositiebesluit (inclusief de taalwetgeving): INFOBUNDEL halftijds contractueel TECHNISCH MEDEWERKER SCHOONMAAK D1-D2-D3 Wat de job inhoudt Als medewerker schoonmaak voer je taken uit die ervoor zorgen dat de gebouwen er netjes en verzorgd uit blijven

Nadere informatie

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband.

1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel verband. Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot het inrichten van een selectieprocedure voor de aanwerving van: 1 technisch assistent(e) (m/v) voor de werkliedenpool / afdeling groen in voltijds contractueel

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

Directeur cultuurcentrum/cultuurbeleidscoördinator

Directeur cultuurcentrum/cultuurbeleidscoördinator De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren gelijktijdige bevorderings- en wervingsproeven en leggen een reserve aan voor m/v: Directeur cultuurcentrum/cultuurbeleidscoördinator

Nadere informatie

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP:

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: Elektricien INFORMATIEBUNDEL Wie zijn we? - p2 Wat verwachten we? p3 Wat bieden we? p6 Hoe selecteren we? p8 Hoe solliciteer je? p10 WIE ZIJN WE? Waregem is een jonge,

Nadere informatie

Info. Afdeling personeel - dienst HR

Info. Afdeling personeel - dienst HR Aanwervingen ADVISEUR VERGUNNEN EN TOEZICHT VT CONTRACTUEEL/STATUTAIR Info Afdeling personeel - dienst HR Vacatures@sint-niklaas.be 03 778 31 17 Wat de job inhoudt: Als adviseur binnen het team vergunnen

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

ARBEIDER POLYVALENTE PLOEG voltijds - overeenkomst van onbepaalde duur- niveau D wervingsreserve van 2 jaar

ARBEIDER POLYVALENTE PLOEG voltijds - overeenkomst van onbepaalde duur- niveau D wervingsreserve van 2 jaar ARBEIDER POLYVALENTE PLOEG voltijds - overeenkomst van onbepaalde duur- niveau D wervingsreserve van 2 jaar Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende

Nadere informatie

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop.

Interesse, lees dan zeker verder De uitgebreide functieomschrijving vind je verderop. INFOBUNDEL voltijds statutair AFDELINGSHOOFD GEBOUWEN A1a-A2a-A3a Wie zijn wij: Duurzaamheid, participatie en diversiteit zijn enkele speerpunten van de stad en het OCMW van Sint- Niklaas. Deze speerpunten

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Cultuur en vrije tijd Dienst: Druk en uitleendienst 2.

Nadere informatie

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP:

STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: STAD WAREGEM ZOEKT TALENT IN GALOP: Ploegbaas stedelijke werkplaats INFORMATIEBUNDEL Wie zijn we? - p2 Wat verwachten we? p3 Wat bieden we? p7 Hoe selecteren we? p9 Hoe solliciteer je? p11 WIE ZIJN WE?

Nadere informatie

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR WONEN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds

Vacature. Info dienst HR tel.: PROJECTCOÖRDINATOR WONEN. B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Vacature PROJECTCOÖRDINATOR WONEN B1-B2-B3 / contractueel voltijds / deeltijds Info dienst HR tel.: 03 778 31 26 vacatures@sint-niklaas.be Wat houdt de job in Als projectcoördinator wonen geef je vorm

Nadere informatie

Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds, B4-B5

Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds, B4-B5 De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren aanwervingsproeven en leggen een wervingsreserve aan voor: Hoofdcoördinator openbare werken statutair, voltijds,

Nadere informatie

hoofddeskundige preventieadviseur

hoofddeskundige preventieadviseur De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Met het oog op de invulling van de huidige vacature organiseren wij aanwervingsproeven voor M/V: hoofddeskundige preventieadviseur

Nadere informatie

Wat de job inhoudt Wie we zoeken Wat we bieden

Wat de job inhoudt Wie we zoeken Wat we bieden Wat de job inhoudt Als medewerker schoonmaak voert u een aantal technische en logistieke taken uit die bijdragen tot de netheid en hygiëne van de gebouwen en werkplaatsen van de stad. Als medewerker hoteldienst

Nadere informatie

Juridisch adviseur brandweerzone Waasland contractueel, voltijds, A1a-A1b-A2a

Juridisch adviseur brandweerzone Waasland contractueel, voltijds, A1a-A1b-A2a De stad SINT-NIKLAAS is een moderne centrumstad met meer dan 72.000 inwoners. Wij organiseren in opdracht van de brandweerzone Waasland een wervingsprocedure en leggen een wervingsreserve aan voor: Juridisch

Nadere informatie

INFOBUNDEL LOGISTIEKE HULP (D1-D2-D3)

INFOBUNDEL LOGISTIEKE HULP (D1-D2-D3) INFOBUNDEL LOGISTIEKE HULP (D1-D2-D3) Wat de job inhoudt Je werkt in een woonzorgcentrum, in samenwerking met en onder toezicht van het verzorgend personeel. Je staat verpleegkundigen en verzorgenden bij

Nadere informatie

1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar)

1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar) Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot de selectie voor de aanstelling van: 1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar) Je functie

Nadere informatie

Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel

Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel Technisch beambte poetsdienst (m/v) E1-E3 voltijds contractueel Functie De poetsdienst staat in voor de kwaliteitsvolle schoonmaak van de gemeentelijke instellingen zoals het gemeentehuis, de bibliotheek,

Nadere informatie