ATV Europe ECO Charger

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ATV Europe ECO Charger"

Transcriptie

1

2 ATV Europe ECO Charger Made in Devon and distributed and sold in Holland Op de grens van Exmoor in Noord Devon aan de ruige Atlantische kust is de plek waar de EcoCharger ontworpen werd. Een elektrisch aangedreven Quad (ATV) die de werkomstandigheden van een agrarisch bedrijf in dit gebied kan overleven en welke niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen maar van goedkopere elektriciteit eventueel zelfs opgewekt door groene energie. EcoCharger is niet alleen ontworpen op een boerderij, deze revolutionaire machine is ontwikkeld op een revolutionaire productielijn, geheel door opgewekte groene stroom. Als je ooit berekend heb wat de kosten zijn om een conventionele quad te gebruiken en niet alleen de brandstofkosten maar ook de kosten om de brandstof verzamelen dan realiseer je snel de voordelen van de EcoCharger. EcoCharger is gebouwd als een werkpaard, rigoureus getest met een gecontroleerde productie, kwalitatief de beste componenten beschikbaar, dit alles maakt het een machine waar je op kan bouwen. Ongelooflijke koppel voor trekken, regeneratieve remmen voor stroom besparing en geluidsarm voor het benaderen van vee en paarden. Start met het besparen van energie en geld voor nu en in de toekomst en beoordeel de ongelooflijke EcoCharger. Een Brits ontwerp, gebouwd en gepatenteerd elektrisch aangedreven Quad Bike. Een hoogwaardig intelligent oplaadsysteem beschermt de accu s, voor conventioneel opladen gedurende de nacht en indien nodig snel opladen door middel van een beschikbare snel lader. Elke volle lading geef je een actie radius van ongeveer vijftig kilometer, afhankelijk van gebruik en omstandigheden.

3 De EcoCharger is een waardig alternatieve quad. De EcoCharger Eliminator 4wd Dit is het vlaggenschip van de EcoCharger lijn, deze 72 volt machine heeft een imposant aantal opties beschikbaar met ongelooflijke kracht. Getest koppel Een volledig aanpasbare aandrijving zowel 4wd als 2wd met volledige differentiële aandrijving geven de machine uitmuntende off-road capaciteiten, dit betekent ook dat de machine een korte draaicirkel heeft en wanneer gebruikt toch een stabiele aandrijving ten toon spreidt. Grond stabiliteit De posities van de accu s in het frame heeft het zwaartepunt erg laag gehouden, wat resulteert in een stabiele machine zelfs op oneven ondergrond. De machine heeft vier automatische versnellingsopties als basis met een wegsnelheid van 50 kilometer per uur tot een super laag hoog koppel trek versnelling van 15 kilometer per uur met meer dan 1500nm koppel. De trekkracht en koppel in deze versnelling is ongeëvenaard in zijn klasse, dit kan gezien worden in de demonstratie video s op onze website (let op dit is voor demonstratie niet voor normaal gebruik). Standaard uitrusting De machine wordt geleverd met de volgende standaard uitrusting Energiemeter Noodstop voorziening Vooruit en achteruit selecteur Voor en achterzijde voorzien van laadracks Parkeerrem Hydraulische schijfremmen Anti rollbar Energie regenerator met afdalingsmode (als de rem wordt losgelaten tijdens een afdaling dan zullen de wielen zachtjes blijven draaien om vastzitten te voorkomen)

4 Motor De motor wordt met de hand gebouwd volgens configuratie eisen van EcoCharger, het ontwerp maakt de motor zeer compact en krachtig voor zijn grootte, deze is ook licht maar biedt ongelooflijke prestaties en efficiency voor zijn soort. Het hoort allemaal bij het dagelijks gebruik. De machine heeft een bereik van 50 kilometer maar dit is afhankelijk van de belasting en terrein omstandigheden. EcoCharger Dominator 2wd De Dominator is de eerste versie werker specifieke machine, deze 72 volt 2wheel drive machine geeft twee manieren van rijden de een in hoog ratio en tweede in laag ratio, hiermee kunnen de trek capaciteiten ten volste worden benut. Het simpel uitgevoerde vooruit en achteruit selecteur geeft de mogelijkheid aanhangers en trailers simpel te maneuvreren, eigenlijk alleen maar door een switch om te gooien. In lage versnelling met een snelheid van maximaal 30 kilometer per uur is het koppel ongelooflijk, trailers, aanhangers zijn eenvoudig te verplaatsen, ook hier werkt het regeneratief remvermogen perfect en verlaagt hierdoor slijtage aan remmen en verlaagd het verbruik. Machine wordt uitgevoerd met: Energiemeter Noodstop voorziening Vooruit en achteruit schakelaar Voor en achterzijde voorzien van laadracks Parkeerrem Hydraulische schijfremmen Anti rollbar Energie regenerator met afdalingsmode (als de rem wordt losgelaten tijdens een afdaling dan zullen de wielen zachtjes blijven draaien om vastzitten te voorkomen) De machine heeft een bereik van 60 kilometer maar dit is afhankelijk van de belasting en terrein omstandigheden. Met een topsnelheid van ongeveer zestig kilometer per uur in hoge versnelling, heeft deze machine de mogelijkheid om als woonen werkverkeer gebruikt te worden.

5 EcoCharger Terminator 6wd De Terminator 6wheel drive is de laatste uitvoering van de EcoCharger lijn, als basis voor dit model is een Eliminator 4x4 gemodificeerd en aangepast, resulterend in een volledig aangedreven model met een hydraulisch uitgevoerde kantelbak. Oplaad Unit Alle oplaad units welke geleverd worden met onze machines zijn intelligent, dit betekent dat ten aller tijden de mogelijkheid bestaat om de machine te laden, hoeveel de accu s ook maar leeg zijn. De oplaad unit past zijn laden daarop aan. Er zijn twee soorten 3 fase laders beschikbaar. De standaard uitvoering welke normaal bij de machine wordt geleverd laadt de accu s in 6 tot 8 uur op. Een snel lader is verkrijgbaar als optie (meerprijs), deze kan de laadtijd halveren. Specificatie Ook de Terminator 6x6 is een ongelooflijk geschikte off-road machine met een enorm koppel in combinatie met het laag ratio versnelling, de Terminator kan makkelijk steile, oneven en zacht ondergrond veilig en effectief berijden. Het lage zwaartepunt maakt de machine ontzettend stabiel en veilig zelfs al is de kantelbak volledig gevuld. Voordeel van deze uitvoering is dat kantelbak met de twee wielen kunnen worden gedemonteerd, wat resulteert in dat model weer een Eliminator 4x4 wordt. De 4x4 uitvoering kan trekken, klimmen en alle terrein overwinnen en is door zijn gewichtsverdeling ongeëvenaard in zijn klasse. Vooras en Achteras zijn door aandrijfas aangedreven. Er kan van 4x4 overgeschakeld worden naar 2x2 wat verbruik positief beïnvloed. Voor en achter zijn slip differentieel uitgevoerd wat de draaicirkel positief beïnvloed en schades aan gras en andere ondergronden beperkt. Van vooruit naar achteruit gaat gemakkelijk door een schakelaar over te zetten, dit vereenvoudigd manoeuvreren aanzienlijk. Twee hoog en twee laag ratio versnellingen geven de machines een topsnelheid van tussen de vijftig en zestig kilometer per uur, in de laagste maximaal 15 kilometer per uur en een koppel van meer dan 1500nm. Dit model de Terminator is een echt werkpaard, met zijn imposante uiterlijk en vervoerscapaciteit maakt hij ons leven een stuk eenvoudiger en de zwaarste reparaties een stuk goedkoper.

6 Volgens hoge specificatie ontworpen onafhankelijke voor en achter vering, waarbij voor nog een anti rollbar gemonteerd is om stabiliteit in bochten te verbeteren. De machines zijn Europees type goedgekeurd en voorzien van een CE markering. Kosten zijn makkelijk te vergelijken bij een gebruik van 100 kilometer per week bespaart u euro per jaar (afhankelijk van het tarief). Regeneratief remsysteem wat bij afremmen en afdalen vermogen terugstuurt naar de accu s. Accu s zijn volledig gesloten onderhoudsvrije lood/zuur type AGM VLRA, dit geeft u lading na lading voldoende kracht. Bereik van tussen de vijftig en zestig kilometer afhankelijk van terrein en gebruik. Het sterk stille type! Het geluidsniveau van de motor kan een groot voordeel zijn met het handelen van nerveuze paarden, schapen en ander vee. Ook bij het benaderen of verstoren van andere dieren in dierenparken of bossen. Ook voor het gebruik in de nabijheid van publiek, evenementen en shows. En als bijkomend voordeel worden de eigen oren ook gespaard! Hoeveel onderhoud is nodig? Zoals alle quads is het noodzakelijk los vuil en verstoppingen door modder en zand direct te verwijderen en alle bewegende delen geolied te houden. Onderhoudskosten zijn sowieso veel lager omdat een motor ontbreekt waardoor er veel minder draaiende delen zijn. Operationele kosten Vragen en antwoorden Hoe lang gaan de accu s mee? Dit is afhankelijk van de mate van ontlading en laad niveau, men mag ervan uitgaan dat desondanks de accu s minimaal drie jaar meegaan. Hoeveel kost een nieuwe set accu s? De kosten hiervan zullen betrekkelijk laag zijn omdat dit geen Lithium ion accu s zijn, onze accu s zijn daardoor niet duur. De besparing die gerealiseerd wordt in deze periode kunnen de kosten makkelijk dragen. De meeste gebruikers van conventionele quads spenderen meer dan 25 ct. per kilometer De EcoCharger bespaart bij 100 kilometer per week euro per jaar Vergelijkbaar met een op vijftig Geen halen, brengen, tanken, opslaan van brandstof, het enige wat nodig is, is stopcontact 240 Volt 16 AMP. Geen B.P.M Sommige gemeenten geven op de aanschaf van deze machine subsidie. Geen wegenbelasting 2 Jaar garantie eventueel uit te breiden naar 3 jaar.

7 Waar gebruik je hem voor en wie: Landbouw Aannemerij Begraafplaatsen Bosbeheer en onderhoud Bouwend Nederland Bedrijfsevenementen Evenementen Veehouders Scheepsbouw Staalbouw Steigerbouw en hoogwerkers Sloopbedrijven Kranen en transporten Tuinbouw Overheidsdiensten Gemeenten Politie Arrestatieteams Brandweer Strandwachten Reddingsbrigade Boswachters Natuur monumenten Vliegvelden Parkeerbeheer Staats bosbeheer Spoorwegen Industrie Beveiligingsbedrijven Wegenbouwers Citytours Distributiecentrums en magazijnen Douane Maneges Dierentuinen Pretparken Vakantieparken Campings Stadswachten Invaliden Sportverenigingen Bloemenveilingen Spoed eisende hulp Havenbedrijven Marchaussee Afvalverwerking

8 Vestiging en factuuradres Atv-Europe.com Wulpstraat BR, Hellevoetsluis Telefoonnummer +31(6) Test locatie Atv-Europe.com Schelpweg TB, Ellemeet Telefoonnummer +31(6)

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

SERIES 100% ELECTRISCH. good. clean. fun. good. clean. fun.

SERIES 100% ELECTRISCH.  good. clean. fun.  good. clean. fun. good. clean. fun. www.go4electric.nl good. clean. fun. www.go4electric.nl NORTH AMERICA 55 Samuel Barnet Boulevard New Bedford, MA 02745 U.S.A. EUROPE ul. Magazynowa 7 55-040 Bielany Wroclawskie Poland

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

De koning zonder grenzen

De koning zonder grenzen De koning zonder grenzen Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD Puur en simpel Neem een lichtgewicht chassis, imposante rijkwaliteiten en de kracht van de 348cc-luchtgekoelde ééncilinder, viertaktmotor en de keuze is simpel. De Grizzly 350 2WD, een ATV die u simpelweg

Nadere informatie

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN.

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Omarm de vrijheid STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom

Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Onkruidbestrijding Onkruidbestrijders met stoom Batterij - Openbare diensten XMM ECO STEAM PU Autonomie Waterverbruik XMM ECO STEAM PU 11.999 9.916,53 100 Liter Gel accu 12 V (150 Ah) 4U 0,4-0,6 l/min

Nadere informatie

WB Evolving Design Hybride systemen

WB Evolving Design Hybride systemen WB3110 - Evolving Design Hybride systemen Marco de Beurs Examiner EPO Brandstof Electriciteit Voertuig met verbrandingsmotor: compact / licht, veel vermogen, vervuiling, complexe aandrijflijn. Voertuig

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! TREKKING Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Alles draait om de hybride. Hybrid systems

Alles draait om de hybride. Hybrid systems Alles draait om de hybride Hybrid systems Alles draait om de hybride Sinds 2003 biedt Geesinknorba hybride systemen aan voor zijn Geesinknorba achterladers. In 2009 werd het Hybrid Plug-In systeem bekroond

Nadere informatie

4,6. Betoog door T woorden 8 september keer beoordeeld. Nederlands. Hybride auto s zijn niet de toekomst.

4,6. Betoog door T woorden 8 september keer beoordeeld. Nederlands. Hybride auto s zijn niet de toekomst. Betoog door T. 1338 woorden 8 september 2016 4,6 20 keer beoordeeld Vak Methode Nederlands Nieuw Nederlands Hybride auto s zijn niet de toekomst. Toine Schonk 4Vwo 21/05/2016 Indeling: - Alinea 1: inleiding:

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

DE POMP THE POWER DE GARANTIE. Waterboy wordt geleverd met onze fantastische 12 maanden geen gezeur garantie op alle mechanische onderdelen.

DE POMP THE POWER DE GARANTIE. Waterboy wordt geleverd met onze fantastische 12 maanden geen gezeur garantie op alle mechanische onderdelen. Waterboy draagt het equivalent van 4 gewoon water drums en neemt veel minder ruimte in dan 1 trommel. Waterboy past perfect in de ongebruikte ruimte in de voorzijde van uw HB505, HB510 en Classic aanhangwagens.

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

E Series TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety

E Series  TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety E Series WWW.GINAF TRUCKS.COM New Energy Efficiency Sustainability Safety GINAF Trucks Nederland B.V. is een vrachtwagenfabrikant met 70 jaar ervaring in ontwikkeling en truckbouw voor de niche markt.

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

SunTuk Taxi. SunTuk - OnVolts. Contact informatie

SunTuk Taxi. SunTuk - OnVolts. Contact informatie SunTuk Taxi Contact informatie Cees de Graaf +31651673755 ceesdegraaf@planet.nl Timothy van Beelen +31641307489 info@onvolts-onderdelen.nl Voor productinformatie en verkoop, neem contact op met Timothy

Nadere informatie

King of the grasslands

King of the grasslands King of the grasslands Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera.

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. Onze toekomst vraagt om positieve energie. De aarde is altijd goed voor ons geweest. Eeuwenlang heeft ze ons voedsel gegeven en ons voorzien van de

Nadere informatie

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers Gemaakt op 27 april 2017 14:45 Technische specificatie Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers M I L PRE Y R INA Capaciteit metric imperial Werkhoogte 21.74 m 71.32 ft Platformhoogte 19.74 m 64.76 ft Zijwaarts

Nadere informatie

VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD

VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD VT-HYBRIDE REVOLUTIONAIR De eerste hybride lichtmast Overal toepasbaar en milieuvriendelijk Towerlight is al jarenlang zeer actief in het verminderen van

Nadere informatie

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN STIGA TITAN De Stiga Titan is een werktuigdrager voor 4 seizoenen met diverse toepassingen. De Stiga Titan is leverbaar met Yanmar dieselmotor met 26 of 32 pk,

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med ASCONFIGURATIE/CHASSISHOOGTE/WIELBASIS (afmetingen in dm) Bakwagen X- Bakwagen 6 2 48 48 48 Bakwagen 6 4 X- Bakwagen 8 2 Radt-ar radt-gr,5 RAPDT-GR 60 60 Bakwagen,5,5 62,5 RADDT-GR 53 RADDT-G2 X- X- 53

Nadere informatie

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Prijslijst 2011/2012 Prijzen exlcusief BTW Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908 info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Pagina 1 Inhoud B30 Motorploeg machine 3 Willy Nilly Maai

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Fietsen

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! URBAN Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT What s your Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de nieuwe Quicki e Attitude aankoppelfiets. Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een Attitud e die perfect bij jou

Nadere informatie

Inhoud. viamobil V25. Overzicht 4. Product voordelen 5. Product opbouw 6. Opties 8. Technische data 9. Vernieuwingen 10.

Inhoud. viamobil V25. Overzicht 4. Product voordelen 5. Product opbouw 6. Opties 8. Technische data 9. Vernieuwingen 10. Product Informatie 2 Inhoud viamobil V25 Overzicht 4 Product voordelen 5 Product opbouw 6 Opties 8 Technische data 9 Vernieuwingen 10 viamobil V25 3 Overzicht Gevoed door accu technologie EXTREEM DUURZAAM

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Krachtige en efficiënte motor

Krachtige en efficiënte motor Inboard motoren 2.5 / 5.0 / 10.0 / hybrid 2017 Krachtige en efficiënte motor Eenvoudige en robuuste bediening De motor heeft een efficiency van meer dan 90%, dus bijna alle stroom komt ten goede aan uw

Nadere informatie

Tweeassige trekkers juli 2008

Tweeassige trekkers juli 2008 Tweeassige trekkers juli 2008 Inhoud Inleiding 5 1 Veiligheid en milieu 1.1 Lekkage van brandstof, olie of koelvloeistof 1.2 Wettelijke regels 7 7 7 2 Starten, wegrijden en stoppen 2.1 Starten 2.2 Wegrijden

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

De enige met échte vrije beenruimte!

De enige met échte vrije beenruimte! De enige met échte vrije beenruimte! Nooit meer uw knieën stoten en uw voeten en benen vrij plaatsen. En dé enige echte handgemaakte complete trimtafel met alles erop en eraan! Deze actie trimtafel is

Nadere informatie

Hiab Moffett Meeneemheftrucks

Hiab Moffett Meeneemheftrucks Hiab Moffett Meeneemheftrucks Voor de levering van industriële gassen Het concept Klaar in één minuut Meeneemheftrucks aan de achterzijde van een vrachtauto welke gasflessen vervoerd is een bekend gezicht.

Nadere informatie

100% Hand Built in Holland

100% Hand Built in Holland 100% Hand Built in Holland Passie voor kwaliteit Dutch ID is een van de weinige merken die haar E-bikes in Nederland ontwikkeld en assembleert. Sinds 2011 produceren wij in Beverwijk bijzonder betrouwbare

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset 2017-2018 Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN ALD FAQ WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN INHOUD 1. Is elektrisch rijden iets voor mij? 3 2. Welke soorten elektrische auto s zijn er? 3 3. Welke auto is voor mij geschikt? 4 4. Hoe ver kan ik rijden

Nadere informatie

Hartelijk dank voor de aankoop van uw E-Kruiwagen.

Hartelijk dank voor de aankoop van uw E-Kruiwagen. HANDLEIDING Hartelijk dank voor de aankoop van uw E-Kruiwagen. Leverancier: DaviLot Weerdslag 18 7206 BR ZUTPHEN www.davilot.nl Garantie en Service aanvragen: 0575-775717 service@ekruiwagen.nl Producent:

Nadere informatie

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit CRUISE Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW

ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW www.toyota-forklifts.nl TO DRIVE DOWN COSTS Toyota vorkheftrucks met SAS maken gebruik van intelligente technologieën om chauffeurskosten en kosten als gevolg van schade

Nadere informatie

De verrassende én volledig elektrische Kia

De verrassende én volledig elektrische Kia De verrassende én volledig elektrische Kia ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER COMPROMIS Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in Toyota Prius plug-in Gestroomlijnd Autotest Het kan nog zuiniger! De Toyota Prius is al ruim tien jaar hét boegbeeld van milieuvriendelijk rijden. De Prius dankt het succes aan een slimme combinatie van

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

De eerste 100% elektrische personal commuter op vier wielen met verwijderbare accu. Compact, ecologisch en stil. Om in alle vrijheid te rijden, zelfs

De eerste 100% elektrische personal commuter op vier wielen met verwijderbare accu. Compact, ecologisch en stil. Om in alle vrijheid te rijden, zelfs De eerste 100% elektrische personal commuter op vier wielen met verwijderbare accu. Compact, ecologisch en stil. Om in alle vrijheid te rijden, zelfs in plekken waar auto s niet kunnen komen, en snel parkeren

Nadere informatie

Specificaties CityTransporter Kipper Dubbel cabine V22 Motor, type 4 cilinder, 4 takt watergekoeld benzine motor, EURO 5b+ Cilinderinhoud 1310 ml Max. vermogen 58 kw / 6000 tpm Max. koppel 113 Nm / 3000-3500

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Map K7. November 2014

Map K7. November 2014 Map K7 November 2014 De fabriek behoudt zich het recht voor maten, technische gegevens en standaard uitvoeringen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. K-2 Inhoud Leveringsprogramma Map K7 K-3 Pagina

Nadere informatie

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo elektrisch Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING

Nadere informatie

E - Serie. The key to a sustainable future Sustainability Efficiency Reliability Safety

E - Serie. The key to a sustainable future   Sustainability Efficiency Reliability Safety E - Serie The key to a sustainable future WWW.GINAF-DURABLE.COM Sustainability Efficiency Reliability Safety GINAF Trucks Nederland B.V. is een vrachtwagenfabrikant met 70 jaar ervaring in ontwikkeling

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

AATA INTERNATIONAL B.V. Handleiding Stair Robot SR 450. Handleiding Stair Robot SR 450

AATA INTERNATIONAL B.V. Handleiding Stair Robot SR 450. Handleiding Stair Robot SR 450 Handleiding Stair Robot SR 450 Handleiding Stair Robot SR 450 Stairrobot Type nummer : SR 450 Serie nummer : Bouwjaar : 2001 Eigenaar : Producent : AATA International b.v Willem 2 straat 1e 6021 EA Budel

Nadere informatie

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy STAALKATFARMPACKER 40 Packing made easy Uitpakken, aansluiten, inpakken STAALKAT farmpackers, wat je ziet is wat je krijgt. Een succesvol ontwerp is meer dan alleen vormen en goede lijnen. Het draait allemaal

Nadere informatie

1/13 AL-KO Mammut Mover M - Automaat 27 december 2015

1/13 AL-KO Mammut Mover M - Automaat 27 december 2015 1/13 AL-KO Mammut Mover M - Automaat 27 december 2015 Caravan mover Het grote voordeel van een caravan mover, ook wel rangeersysteem genoemd, is natuurlijk dat u heel eenvoudig de caravan op die plaats

Nadere informatie

Elektrische fiets. Handleiding

Elektrische fiets. Handleiding Elektrische fiets Handleiding 6-7-2009 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...1 Display:...2 Openen van de Accubehuizing...3 Hoe de accu wordt opgeladen...3 U kunt de accu als volgt opladen:...3 Onderhoud van

Nadere informatie

Tekst lezen en vragen stellen

Tekst lezen en vragen stellen Tekst lezen en vragen stellen 1. Om een tekst goed te begrijpen is het erg belangrijk om een tekst actief te lezen. In de uitleg lees je hoe je dat moet doen. Als je actief leest, dan: - controleer je

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING

Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING Steeds in beweging STEEDS IN BEWEGING Toyota Li-Ion is het nieuwe gamma trucks voor magazijnen die langer meegaan, minder energie verbruiken en minder kosten. Geen stilstand of wachttijden meer, uw magazijn

Nadere informatie

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Rijdt u al elektrisch? % Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Uw keuze voor een Goupil Elektrotruck % CO2 uitstoot Kenmerken als Milieuvriendelijkheid,

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

Transport Elektrische motorkruiwagens

Transport Elektrische motorkruiwagens Transport Elektrische motorkruiwagens Batterij - Semi-commercieel gebruik XEUR CARRY 24V Vermogen Wielen XEUR CARRY 24V 1.899 1.569,42 100 kg / 85 liter Batterij 2 x 12 V ( 24V) +- 2,5 U 13 x 5.00-6? 1

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

Fleetclub van 100. Welkom

Fleetclub van 100. Welkom Fleetclub van 100 Welkom Fleetclub van 100 Welkom Michel Dudok Manager Fleetsales & Leasing Doel van deze workshop Na afloop van de workshop bent u op de hoogte van De achtergronden, techniek en actuele

Nadere informatie

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm

Netto vermogen bij ingestelde tpm 9, tpm Efficiënte tractor voor het uitstekend vangen van gras en bladeren en biedt nette maairesultaten. De ruime, geïntegreerde vangbak is eenvoudig te legen vanaf de zitplaats van de bestuurder. Beschikt over

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC 350e

Mercedes-Benz GLC 350e Mercedes-Benz GLC 350e Schijnbare tegenstrijdigheden Rij-impressie Een SUV (Sports Utility Vehicle) dient groot, stoer en sterk te zijn. Maar Mercedes-Benz introduceert nu een SUV die juist compact, elegant

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST

HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST HANDLEIDING TEMPO / TEMPO+ TRANZX PST INTRODUKTIE Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor de Puch Tempo / Tempo+, een fiets met trapondersteuning. Een nieuwe wereld zal voor u opengaan en u zult van het gemak

Nadere informatie

TWIN-COOL. Onafhankelijk.

TWIN-COOL. Onafhankelijk. TWIN-COOL. De TWIN-COOL is een elektrisch aangedreven koelmachine en heeft geen eigen dieselmotor nodig voor de aandrijving. Dit zorgt voor een grote bedrijfszekerheid, bespaart brandstofkosten en is geruisloos.

Nadere informatie

Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd?

Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd? Is mijn fiets geschikt om te worden omgebouwd? Ja, onze ombouwset van kan in iedere fiets worden ingebouwd. Aan de hand van uw bestaande fiets zorgen wij ervoor dat u een ombouwset ontvangt die is afgestemd

Nadere informatie

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch.

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch. MP Nederland Hengelderweg 22, 6942 NB Didam Tel. 0316 523142 - info@mpnederland.nl Productblad MP 50 OMSCHRIJVING Maximale oppervlakte prestatie Werkbreedte centrale borstel Werkbreedte met een zijborstel

Nadere informatie

De enige met échte vrije beenruimte!

De enige met échte vrije beenruimte! De enige met échte vrije beenruimte! Nooit meer uw knieën stoten en uw voeten en benen vrij plaatsen. En dé enige echte handgemaakte complete trimtafel met alles erop en eraan! Deze actie trimtafel is

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! CITY Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Keuze voor een elektrische rolstoel

Keuze voor een elektrische rolstoel 2/3/2014 Keuze voor een elektrische rolstoel 2 Inhoudsopgave Doelstelling Over Permobil Overwegingen voor het elektrisch rijden Verschillende soorten elektrische rolstoelen Eigenschappen per type Draairuimte/draaipunt

Nadere informatie

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr. 073-5997042 Accu en oplader instructies: 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer

Nadere informatie

EENVOUDIG OVERAL ELEKTRICITEIT

EENVOUDIG OVERAL ELEKTRICITEIT EENVOUDIG OVERAL ELEKTRICITEIT Met een LPS hebt u altijd toegang tot 230V en 12V zonder de kosten en vervuiling van een draaiende motor. Clayton Power LITHIUM BATTERY ADAPTABLE POWER SYSTEMS TECHNOLOGY

Nadere informatie

CESAB M300 1.5 3.5 ton

CESAB M300 1.5 3.5 ton CESAB M300 1.5 3.5 ton Vorkheftruck met diesel- of -aandrijving Stel hem op de proef www.cesab-forklifts.eu De nieuwe CESAB M300 is uitvoerig getest door ons team, nu is het uw beurt. Duizenden uren onderzoek,

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Fiat Panda 4x4. Stille wateren, diepe gronden. Wie niet sterk is, moet slim zijn

Fiat Panda 4x4. Stille wateren, diepe gronden. Wie niet sterk is, moet slim zijn Fiat Panda 4x4 Stille wateren, diepe gronden Autotest Bij de introductie van een nieuwe SUV heeft de presentatie vrijwel altijd dezelfde strekking. "Deze auto lijkt groot en stoer, maar het is geen terreinauto.

Nadere informatie

Handleiding GK-8. Versie

Handleiding GK-8. Versie Handleiding GK-8 Versie 2007-1 Inhoud Pagina Introductie 3 Gebruik 3 Technische specificatie 3 Uitrusting 4 Veiligheidsadvies 5 + 6 Verstellingen Stuur verstelling 6 Stuur neerklappen voor vervoer 6 Zitting

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van 6.000 tot 7.800 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

Wanneer u een specifiek hulpmiddel nodig heeft voor uw werkzaamheden en deze kunt u niet vinden neemt u dan gerust contact met ons op.

Wanneer u een specifiek hulpmiddel nodig heeft voor uw werkzaamheden en deze kunt u niet vinden neemt u dan gerust contact met ons op. LIFTEN & HOOGWERKERS Middels onze deelname in BBT Group leveren wij; ERAN montage- en materiaalliften ERAN niet zelfrijdende hoogwerkers ERAN zelfrijdende hoogwerkers ELEVAH niet zelfrijdende hoogwerkers

Nadere informatie