Ontdek de natuur van de Vercors!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek de natuur van de Vercors!"

Transcriptie

1 PERSBERICHT (version française ci-dessous) Ontdek de natuur van de Vercors! De Vercors ligt tussen de Franse Alpen en de Provence en profiteert van de subtiele klimaatinvloed van zowel de bergen en de Middellandse Zee. De diversiteit en bijzondere pracht van dit landschap, d tussen de bergen en het platteland ligt, maken de Vercors tot een uniek avontuurlijk gebied dat gara staat voor een bijzondere natuurbeleving. Een verblijf in de Vercors is een moment van pu ontspanning! DE VERCORS TRIÈVES De Trièves is een gebied met talrijke facetten en staat bekend om het ecotoerisme. Het is gelegen tussen mer en bergen, van de blauwe wateren van het meer van Monteynard-Avignonet tot aan de top van de berg Gra Veymont, via de Mont Aiguille (Naaldberg) en het Oostelijke Balkon van de Vercors. Te voet, op de fiets, te paa of vergezeld van een ezel, de Trièves biedt u talrijke mogelijkheden voor wandelingen en tochten met het ge of samen met andere sportievelingen! SPANNING EN SENSATIE VOOR KLEINE EN GROTE ONTDEKKINGSREIZIGERS DE PASSERELLES HIMALAYENNES (DE DUIZELINGWEKKENDE VOETBRUGGEN) Ontdek de oevers van het meer van Monteynard-Avignonet en wandel over de Passerelles Himalayennes, de duizelingwekkende voetbruggen, uniek in Europa. Gelegen in een bosrijke natuurlijke omgeving met prachtige vergezichten over het meer en de bergtoppen rondom het meer.

2 DE ODYSSEE VERTE EEN GROENE ONTDEKKINGSREIS! Beleef de natuur vanuit het perspectief van een eekhoorn. Snuif de frisse geuren op van de dennenbomen en beukenbomen en beleef een bijzondere sensatie op dit parcours 10 meter boven de grond! Ontdek het bos van bovenaf op dit volledig beveiligde hangende parcours, dat toegankelijk is voor alle leeftijden vanaf 3 jaar. DE VERCORS QUATRE-MONTAGNES Een eiland midden op het continent: De Vercors Quatre-Montagnes bestaat uit een plateau dat omgeven wo door verschillende bergtoppen, met levendige dorpjes en talrijke toeristische voorzieningen, De Vercors Quat Montagnes lijkt op geen enkel ander gebied, ligt op een beschermde plek in een ruig landschap en heeft e bijzondere uitstraling. Beleef ook de charme van de 6 traditionele authentieke dorpjes in dit gebied : Villard Lans, Autrans, Corrençon en Vercors, Lans en Vercors, Méaudre en St Nizier du Moucherotte. FIETSEN IN ALLE VORMEN DE VIAVERCORS, DE EERSTE VOIE DOUCE IN DE BERGEN De ViaVercors is een speciale route voor niet gemotoriseerd verkeer, toegankelijk voor iedereen om de natuur, het landschap en de lokale traditities op een leuke manier te ontdekken. Deze route van 40 km heeft een speciale bewegwijzering en verbindt de dorpen St Nizier du Moucherotte, Lans en Vercors, Villard de Lans, Corrençon en Vercors, Autrans en Méaudre met elkaar. HET BIKE RESORT VAN VILLARD DE LANS Dit unieke concept richt zich op alle vormen van het fietsen (mountainbiken, recreatief fietsen, de electrische fiets) op één plek, met fietsroutes voor alle niveaus en speciaal ingerichte themagebieden. Het Bike Resort biedt ook allerlei aanvullende diensten : speciale accommodaties voor fietstoeristen, professionele begeleiding, speciaalzaken voor fietsers en evenementen voor het publiek. DE VERCORS-DRÔME De Vercors-Drôme ligt in het hart van de Vercors. Het is een gebied van ruimte waar natuur en geschiede zich met elkaar vermengen. Ontdek de Vercors-Drôme en zijn bergdorpen, uitgestrekte plateaus, rotspartijen zijn bijzondere routes: Een nog ongerept domein, bestaande uit overweldigende en gevarieerde landschappe Een overal aanwezige natuur, die van dit gebied een groot speelterrein maken, ideaal voor het beoefenen v allerlei activiteiten in de open lucht: Wandelen, mountainbiken, verkennen van grotten, canyoning, paraglidin vissen er is voor ieder wat wils! De Vercors-Drôme is een gemakkelijk toegankelijk gebied voor het gehe gezin. EEN IDEALE BESTEMMING VOOR HET GEZIN Ideaal om heerlijk te ontspannen en te leren midden in de natuur, in het hart van een groot natuurgebied en een gebied met een rijke geschiedenis. De Vercors biedt talrijke activiteiten voor alle leeftijden : - Met de dieren : Leuke dagactiviteiten of een all-in verblijf om de omgeving en hetlandschap van de Vercors te ontdekken, vergezeld

3 door deze trouwe compagnons : Een wandeling met ezels, paardrijtochten en activiteiten met honden (wandelen, karts getrokken door honden, en bezoek van kennels) - Meer dan 3000 km aan gemarkeerde paden, ideaal om iedereen het genot van het wandelen te laten ervaren, ook de allerjongsten, met gemakkelijke trails en toegankelijke bergtoppen voor iedereen. EEN GROOTS AVONTUUR IN DE NATUUR REWILD, DE ALTERNATIEVE WERKELIJKHEID IN HET HART VAN DE VERCORS Dit grootse natuurspektakel bundelt alle ingrediënten om jongeren te verleiden die op zoek zijn naar plezier en uitdaging: spanning, een mobiele app, nieuwe vrienden en de ruimte van de natuur! Een mix van activiteiten, puzzels en multimedia ervaringen, waarbij grenzen tussen fictie en werkelijkheid vervagen en welke Rewilders een interactieve beleving biedt! Het spel vindt zowel online als in de werkelijkheid plaats en maakt gebruik van verschillende middelen landschapselementen, kenmerken van het gebied, geocaching, sms, kranten, telefoon, posters, websites Meerdere routes, en in het bijzonder : - De Geest (La Revenante) : Corrençon-en-Vercors -> Saint-Martin en Vercors (1 dag) - De ontvoering van Eléonore : rondje rondom Saint-Martin en Vercors via La Chapelle et Saint-Julien (2 dagen) DE VERCORS-ROYANS De groene piedmont, welke grenst aan de vallei van de Isère land van de walnoten, waarvan het landsch gekenmerkt wordt door talrijke rivierkloven (La Bourne, Combe Laval) en schilderachtige wegen die grenzen a de grote bossen van Lente en les Coulmes. Dit grotendeels nog ongerepte gebied verbergt talrijke schatten bijzondere plekken. De Royans is een natuurlijke kom, gelegen tussen watervallen en weilanden, met e bijzonder landschap met verbazingwekkende rotspartijnen die oprijzen in het stille landschap. De natuur he de mensen de mogelijkheid gegeven hier hun eerste activiteiten te ontwikkelen met behulp van vindingrijkhe en hard werken, dankzij de twee grootste rijkdommen van het gebied : water en hout. EEN LANDSCHAP WAAR HET WATER OVERAL AANWEZIG IS SPELEOLOGIE EN CANYONING, KANO-KAYAK Activiteiten midden in de natuur met de voeten in het water. Royans is ideaal om de wegen die het water gecreëerd heeft ontdekken. De meest bekende rivierkloof van het gebied is kloof van Ecouges, die uit 2 delen bestaat. Er zijn talri activiteiten om deze prachtige rivieren te ontdekken zo kanoën en kayakken, maar er zijn ook glijbanen, duikplanken ziplines!

4 DE GROT VAN CHORANCHE In het hart van de Vercors, tussen Grenoble en Valence, ligt grot van Choranche welke het hart van een ontdekkingsreizig sneller laat kloppen en welke u meeneemt naar een ande dimensie voor een reis vol belevenissen en emoties. De fonkelende kristallen grot ligt verborgen in de natuur van Cirque de Choranche. De grot ligt aan de voet van gro kalksteenrotsen en biedt uitzicht over de prachtige rivierklov van La Bourne. Het water van zijn rivieren en meertjes geeft e bijzondere schittering aan de witte afzettingen. Wij nodigen u uit voor een reis 70 miljoen jaar terug in de tijd. de grot zijn duizenden stalactieten en parels van kalksteen bewonderen : een uniek spektakel in Europa! Tijdens uw bezoek ontmoet u ook de proteas, unieke amfibie in de grotten die de tijd van de dinosauriërs overleefd hebben. De Zaal van de Kathedraal beleeft u tijdens ieder bezoek e kleurrijk spektakel van licht en geluid! DE VERCORS-VINAY Ontdek het hart van het land van de walnoten van Grenoble! Verken de prachtige routes met uitzicht over Vercors met hun talrijke watervallen en riviertjes. Vanaf de rivierkloof van de Ecouges of de prachtige route v de rivierkloven van de Nan is het uitzicht over de walnotenbomen van de Vinay adembenemend! Gedurende een dag of een langer verblijf zult u de verleiding niet kunnen weerstaan om de specialiteiten van gourmandische gebied te ontdekken. U kunt tevens overnachten in een echte drogerij of accommodaties a de rand van boomgaarde en profiteren van de talrijke wandelroutes die dit groene landschap doorkruisen. EEN GEBIED VAN GASTRONOMISCHE SPECIALITEITEN De tentoonstelling Gourmandises in het Museum Grand Séchoir (Grote Drogerij) toont het maken van traditionele specialiteiten, welke geproduceerd worden door de banketbakkers en chocolatiers van de Isère : gekarameliseerde noten, het gebak van Grenoble, gevulde bonbons en natuurlijk de Walnoten van Grenoble als specialiteit van alles desserts! Er zijn rondleidingen met gids, speciale programma s voor kinderen en proeverijen.

5 PROEF EN BELEEF DE WALNOTEN VAN GRENOBLE EN VERBLIJF IN EEN BIJZONDERE ACCOMMODATIE! Er zijn talrijke bijzondere attracties en verblijfsaccommodaties in het land van de walnoten : ONTDEK DE AMBACHTEN De Boerderij Michallet in Cognin-les-Gorges, vlakbij de beroemde Kloven van de Nan. Het Domein van de Pers (Domaine du Pressoir) in Rovon en zijn molen waar op traditionele wijze notenolie gemaakt wordt. De Grote Drogerij (Grand Séchoir) met al zijn specialiteiten rondom de noten. VOOR EEN OVERNACHTING IN EEN BIJZONDERE ACCOMMODATIE: La Maison aux Bambous met zijn kamers in een noten drogerij. Le Séchoir de Créneuf, in een oude traditionele boederderij. Les Amarres met zijn adembenemende uitzicht op de Vercors.

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts Croatia Full of Love Met een eiland in de vorm van een hart en de meest romantische zonsondergang ter wereld is Kroatië de ideale bestemming om de liefde te vieren niet alleen op Valentijnsdag! Amsterdam,

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

2017: Dit is nieuw in Kroatië!

2017: Dit is nieuw in Kroatië! 2017: Dit is nieuw in Kroatië! Amsterdam, 24 februari 2017 De eerste voorzichtige lentezon komt te voorschijn en dus is een nieuw vakantieseizoen op komst. 2017 brengt ook voor Kroatië tal van nieuwigheden!

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 Reisaanbot Fietsvakantie Bretagne: de Bretoense cultuur op fietsafstand Bestemming Frankrijk Plaats Bretagne Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd

Nadere informatie

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie?

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Dat is het! Het is zomer en u kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nu heeft u voldoende tijd om uw vakantie voor 2017 te organiseren zonder

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

NIEUW! Genieten in de Ardennen!

NIEUW! Genieten in de Ardennen! NIEUW! Genieten in de Ardennen! De Ardennen op z n best! Moulin d Hotton is een uniek gelegen familiepark, pal in het centrum van Hotton (op 100 m van de kerk), vlak naast de Ourthe (je kan dus vissen

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars PERSBERICHT 16 januari 2013 WANDELING LANGS DE BRONNEN VAN DE VOERSTREEK IS DE MOOISTE WANDELROUTE VAN VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars De wandeling Ontdek de bronnen van de

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Pers. Zomer dossier

Pers. Zomer dossier Pers Zomer 2014 dossier Hier put ik mijn kracht NATUUR P04 WELDAAD P06 JEUGD P 08 SPORT P 10 Hier beleef ik de natuur Hier proeft ik het welbevinden Hier wordt ik groter Hier leef ik als ik adem INSPIRATION

Nadere informatie

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Gegarandeerd plezier voor het helegezin Amsterdam, 30 juli 2015- In Kroatië hoevende kinderen geen moment stil te zitten. We hebben de vijf leukste activiteitenmet

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Sitzung, Name Internationale Bodensee Tourismus GmbH

Sitzung, Name Internationale Bodensee Tourismus GmbH 27.11.2015 3 1 gebied, 4 landen Uitzonderlijk mooie landschappen temidden van een zeer gevarieerde natuur Drie landen en eén vorstendom: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en vorstendom Liechtenstein Regio

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS

Kessenich. voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes. Maaseik. Stokkem. Leut. Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS voluit Limburgen Zomerse Zondagen 2011 In het snoer van Maasdorpjes Kessenich Maaseik Stokkem Leut Oud-Rekem IEDERE ZONDAG IN JULI EN AUGUSTUS V.U.: W. Orlandini, Herckenrodeplein 4, 3600 Genk D/2011/1504/42

Nadere informatie

TEAMBUILDING DURBUY 2013:

TEAMBUILDING DURBUY 2013: Locatie : TEAMBUILDING DURBUY 2013: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe: de accommodatie van Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe,, te midden van een prachtig natuurpark en

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

Wandelingen Casa Careel

Wandelingen Casa Careel Wandelingen Casa Careel Ervaar één dag bij de herder Om de boerderij te bereiken sla je rechtsaf en je gaat linksaf voor de brug als je het pad inslaat aan de zuid oostzijde van Casa Careel. De herder

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell Bezoekersmijn Fell een plaats waar geschiedenis tot leven komt een plaats vol liefde voor de natuur een plaats vol plezier een plaats waar jong en oud elkaar ontmoeten U zult genieten van uw bezoek aan

Nadere informatie

Verklarende woordenlijst

Verklarende woordenlijst Persbericht Themacampagne 2016: Fascinerende natuurvakanties in Duitsland Verklarende woordenlijst Nationale Naturlandschaften nationale natuurlandschappen Alle nationale parken, UNESCO-biosfeerreservaten

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Het Diemerbos. fietsen. Wandelen. Paardrijden. Onder de rook van Amsterdam

Het Diemerbos. fietsen. Wandelen. Paardrijden. Onder de rook van Amsterdam Staatsbosbeheer Naritaweg 221, 1043 CB T 020-7073700 www.staatsbosbeheer.nl Welkom buiten. Buiten is voor iedereen en er is elke dag wat te beleven. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen om

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE

PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE Toscane Toscane is misschien wel de bekendste streek van Italië. Een streek die veel te bieden heeft. Toscane ligt in het midden van Italië, vanaf de Middellandse Zee helemaal

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016

Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 Croatia Adventure zondag 22 mei - zaterdag 28 mei 2016 EEN VERRASSENDE RIT DOOR CROATIA, MONTENEGRO EN BOSNIA HERZEGOVINA. Croatia Adventure Een verrassende rit door Croatia, Montenegro en Bosnia Herzegovina.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

GEZINSDAG. 17 mei 2009

GEZINSDAG. 17 mei 2009 GEZINSDAG 17 mei 2009 1 1. KlasCement wandel- & fietsdag. Ontspanning, leuke ontmoetingen, samen met het ganse gezin, Het zijn maar enkele van de kernwoorden voor de KlasCement gezinsdag. Een dag vol plezier

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 12 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 12 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot Fietsvakantie in Bretagne: tussen land en zee Bestemming Frankrijk Plaats Bretagne Duur 12 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd 9 jaar Verw

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Domaine de la belle Epine

Domaine de la belle Epine Domaine de la belle Epine Onlangs zijn wij, Marcel en Anja, eigenaar geworden van een 'maison à colombages' daterend uit 1800! Dit traditioneel vakwerkhuis waarin wij u verwelkomen, toont een Normandische

Nadere informatie

Lijnen & boeiend landschap

Lijnen & boeiend landschap Lijnen & boeiend landschap Hoe beleef je je wandeling? Sylvia Tuinder 20 juni 2013 Samenwerken aan het landschap. Doel wandelnetwerk is: breed netwerk van wandelpaden landschap toegankelijk en aantrekkelijk

Nadere informatie

Hier spreek ik mijn krachten aan

Hier spreek ik mijn krachten aan Hier spreek ik mijn krachten aan NATUUR P04 WELDADEN P06 RONDTREKKEN P 10 Hier hervind ik mijn ware natuur Hier proef ik van welbehagen Hier zet ik de tijd stil SPORT P 16 ERFGOED P 26 ONTDEKKING P 28

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

routes Mooie natuur Nationale Parken Makkelijk fietsen via knooppunten NATIONALE PARKEN afstanden tussen 25 en 55 km FIETS LANGS EN DOOR 12

routes Mooie natuur Nationale Parken Makkelijk fietsen via knooppunten NATIONALE PARKEN afstanden tussen 25 en 55 km FIETS LANGS EN DOOR 12 NR. 03 / 2014 fiets routes afstanden tussen 25 en 55 km Makkelijk fietsen via knooppunten FIETS LANGS EN DOOR 12 Nationale Parken 12 NATIONALE PARKEN fietsroutes Mooie natuur Fietsen in Weerribben-Wieden,

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Modules «A la car

Modules «A la car 1 te» Modules «A la car 2019-2021 2 Natuuranimaties vanaf de 3e kleuterklas 1 begeleider per groep van minimaal 20 leerlingen 14.00-17.00 u. Ludieke en zintuiglijke benadering van de Natuur Smaken en Geuren

Nadere informatie

Republika Srpska presenteert zich op Vakantiesalon van Brussel

Republika Srpska presenteert zich op Vakantiesalon van Brussel PERSBERICHT (version française ci-dessous) Republika Srpska presenteert zich op Vakantiesalon van Brussel 4-8 februari 2016, standnummer 5204 (paleis 5), Brussels Expo Persconferentie op 3 februari in

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven 8,6 uit is een kunst... beleven - genieten - proeven Welkom...... in Zeeland. De mooiste provincie van Nederland waar u zeeën van ruimte en tijd heeft! Hier ontdekt u elke keer weer wat nieuws: of u nu

Nadere informatie

ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS

ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS Stijn Vanbosseghem V 1.0 20.04.2018 A. COL DE SARENNE CIJFERS Westzijde Lengte 3,0 km Gemiddeld % 7,5 % Hoogteverschil 227 m Voet 1.769 m Top 1.996 m Moeilijkheid

Nadere informatie

Recreatieve routenetwerken. Recreatieve Routenetwerken

Recreatieve routenetwerken. Recreatieve Routenetwerken Recreatieve routenetwerken Frans Meijdam TeVoet Jeanette van t Zelfde ANWB Wie is de recreant? Wandelaar Fietser Watersporter Type recreant: Ommetjes Dagrondjes Kilometermaker Wat wil de recreant? Beleving

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 PROVENCE CRUISE Cruise doorheen de Provence, de Camargue en de valleien van de Rhone en de Saone De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Camargue wordt beschouwd als één van de meest exotische streken

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe?

Vraag 1a. Wat is de hoofdstad van Gelderland? ... Vraag 1b. Wat is de grootste stad in Gelderland? Vraag 1c. Wat is de Veluwe? Naam: _ GELDERLAND BOS EN WATER Gelderland is een provincie in Midden-Nederland en is de grootste provincie van Nederland. Arnhem is de hoofdstad van de provincie. Nijmegen is de grootste stad. Gelderland

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Het Diemerbos. Onder de rook van Amsterdam

Het Diemerbos. Onder de rook van Amsterdam Staatsbosbeheer Naritaweg 221, 1043 CB Amsterdam T 020-7073700 www.staatsbosbeheer.nl Welkom buiten. Buiten is voor iedereen en er is elke dag wat te beleven. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

Welkom!

Welkom! Welkom! Mathieu van der Poel Op de mountainbike de hele dag de bergen in, dat is echt het mooiste wat er is Het gaat me vooral om de ritten, alles wat daarbij komt kijken en het landschap waar je iedere

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Natur. De bergtoppen van de Vogezen. Grand Ballon. Donon. Rothenbachkopf. Imprimer

Natur. De bergtoppen van de Vogezen. Grand Ballon. Donon. Rothenbachkopf. Imprimer Imprimer Ontdek het Gebergte de Vogezen > Natuurgebieden - Gebergte de Vogezen Natur De bergtoppen van de Vogezen Grand Ballon De Grand Ballon, hoogste top van het Gebergte de Vogezen, wordt ook wel de

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot in Bourgondië: een culinaire en oenologische reis. Bestemming Frankrijk Plaats Bourgondië Duur 7 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van maart tot october M inimale Leef tijd 9 jaar Verw

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

Het maritiem Québec Natuur om van te genieten

Het maritiem Québec Natuur om van te genieten Het maritiem Québec Natuur om van te genieten BAS- SAINT- LAURENT, GASPÉSIE, CÔTE- NORD, ÎLES DE LA MADELEINE STEL U VOOR.. 3000 kilometer kust 15 nationale parken en natuurreservaten Honderden eilandjes

Nadere informatie

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis Reisaanbot 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Type van de reis Reisroute Bestemming Frankrijk Plaats Loirevallei Duur 8 dagen Moeilijkheid Makkelijk Reisperiode Van april tot november Minimale

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Zadar verkozen tot Beste EuropeseBestemming Tip: Verken de regio per schip

Zadar verkozen tot Beste EuropeseBestemming Tip: Verken de regio per schip Zadar verkozen tot Beste EuropeseBestemming 2016 Tip: Verken de regio per schip Zadar, de regio waarover de beroemdealfred Hitchcock ooit heeft opgemerkt dat daar de mooiste zonsondergangen terwereld

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

J A P A N R O N D R E I Z E N

J A P A N R O N D R E I Z E N J A P A N R O N D R E I Z E N OOST, WEST J A P A N BEST 10 dagen INTRO Het beste van de moderne steden en het platteland in een reis. Ideaal voor reizigers die in een zeer korte periode de meest populaire

Nadere informatie

Welkom op Landgoed Waardenburg en Neerijnen

Welkom op Landgoed Waardenburg en Neerijnen Welkom op Landgoed Waardenburg en Neerijnen Wandelroute over landgoed Waardenburg en Neerijnen, lengte: 1,6 tot 3 km Zeer afwisselend gebied dat bestaat uit een binnendijks en een buitendijks deel met

Nadere informatie

Urban Experience Groningen

Urban Experience Groningen persreizen 2019 De combinatie van enerzijds een bruisende, historische stad en anderzijds een serene provincie, maakt Groningen bijzonder mediageniek. Wij heten journalisten, bloggers, vloggers en influencers

Nadere informatie

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel

Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne - Frankrijk. Vakantiewoningen Maison Larnolia & Maison Linchel Maison Larnolia Maison Linchel Gezellig met vrienden en/of met familie en kinderen op vakantie? Of samen er tussenuit? Verscholen in het heuvelachtige landschap van de Dordogne ligt het in Perigordijnse

Nadere informatie

LEMELERBERG: TOPNATUUR

LEMELERBERG: TOPNATUUR LEMELERBERG: TOPNATUUR ROUTE 4,0 km Mooie, stille route langs zandvlaktes, jeneverbessen, eenzame dennen en met mooie vergezichten. Stuifzand en droge heide zijn schaars in Europa, daarom is de Lemelerberg

Nadere informatie

8 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Cairo naar Bahariya

8 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Cairo naar Bahariya Desert Trail Egypt 8 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Cairo naar Bahariya Profiel Per woestijnschip met zadel Over zandduinen en langs schatten van een rijk verleden Zinderende landschappen

Nadere informatie

Persdossier riviertoerisme

Persdossier riviertoerisme Persdossier riviertoerisme Nord-Pas de Calais Fotocredits gehele dossier en voorkant: Samuel Bellet, Alain Bénard, Fantasia, Samuel Dhote NORD-PAS DE CALAIS Nord-Pas de Calais ligt op slechts 3 uur rijden

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden

Het sprookje van. Wonen. op het mooiste plekje van. Uden Het sprookje van Wonen op het mooiste plekje van Uden park maashorst parkmaashorst.nl P ark M aashorst 1 Uden Noord, grenzend aan Maashorst, is het ideale gebied voor een bijzondere ontwikkeling. Op de

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse.

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Vrij wonen in de Randstad Uw droomhuis Heerlijkheid Akervoorde

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loirev allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Zonder de bal kun je LUC ABBELOOS WESTTOER

Zonder de bal kun je LUC ABBELOOS WESTTOER Zonder de bal kun je niet kun winnen je niet winnen LUC ABBELOOS WESTTOER LUC ABBELOOS WESTTOER 3.144 km 2 1,2 miljoen inwoners 23% stedelijk 68% landbouw Westtoer Zonder de bal kun je Autonoom Provinciaal

Nadere informatie