NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, september 2015"

Transcriptie

1 JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: Rekening nummer jeugd: BE NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, september 2015 Beste voetballer, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen voor toekomstige evenementen of bijsturingen. Wijzigingen binnen het FCG - Jeugdbestuur Beste speler, beste ouder, Jullie hebben het misschien al vernomen, maar ikzelf Danny Deroo, heb een paar weken terug beslist om een stap opzij te zetten als jeugdvoorzitter van FC Gullegem. Om een lang verhaal kort te maken is de energie opgebruikt om via een nieuwe organisatie met meerdere cellen echt tot één club te komen en zo onze plannen naar interprovinciaal jeugdvoetbal te realiseren. Er is nog altijd geen duidelijkheid over de financiële steun hiervoor nodig vanuit het hoofdbestuur, hoewel we in december wel groen licht kregen. Ik blijf nog wat actief in het jeugdbestuur om de club te helpen waar ik kan, maar zal niet meer het voortouw nemen. Als voorzitter ad interim is er nu John Vandecaveye (verantwoordelijke van de jeugd binnen de beheerraad), een persoon die de jeugdwerking al 7 jaar lang steunt door dik en dun. Alle dagdagelijkse beslissingen binnen FCG jeugd worden genomen door alle leden van het jeugdbestuur samen. Ik reken erop dat jullie verder jullie vertrouwen stellen in onze jeugdwerking en we hopen hier samen snel tot een oplossing komen met een duidelijke blik op de toekomst. Danny Deroo Alle beslissingen binnen FCG Jeugd worden genomen door alle leden van het jeugdbestuur samen dit zijn: Danny Deroo- Nicolas Cottenier- Bart Van Hoorde- Joke Van de Wiele- Filip Wydock - Nancy Christiaens- Peter Louage- Christophe Wyffels- Gaëtan Cottenier- Wim Hochepied- Jean-Pierre Laverge en voor de Sociale Cel Kim Buyse- Evy Pollefeyt en Joke Vannieuwenhuyse Netheid en orde in en rond de kleedkamers Graag willen we iedereen er op attent maken om de velden proper te houden. Zorg ervoor dat lege zakjes chips en snoep in de vuilnisbak terecht komen. Lege flesjes frisdrank of bekertjes horen eveneens niet thuis op een voetbalveld! Voor de kleedkamers worden er heel binnenkort middelen voorzien om met proper schoenen de kleedkamers te betreden en wordt er samen gezeten met mensen van het gemeentebestuur voor de afwerking rond het jeugdcomplex. Het nieuwe jeugdcomplex is enkel te gebruiken door spelers en trainers/afgevaardigden. Ouders hebben er geen toegang ook niet voor de toiletten. Toiletten zijn voorzien naast de kantine. Enkel ouders van U6 en U7 kunnen voor de wedstrijd helpen bij het kleden van de kinderen. Tijdens de wedstrijden willen we graag dat de supporters achter de voorziene omheining blijven en niet op de velden.

2 Scheidsrechters gezocht scheidsrechterscursus Naast een zoektocht van trainers en begeleiders hebben wij ook nog nood aan scheidsrechters. Sinds enkele jaren geven wij onze oudere spelers ook de kans om daar aan mee te werken. Op dinsdag 6/10 om 18u30 worden (na het nemen van de ploegfoto s) alle U15 spelers verwacht in het clubhuis. Die avond wordt de training vervangen door een uiteenzetting van het voetbalreglement door onze huisscheidsrechter Xavier. De spelers krijgen tevens uitleg over het functioneren als scheidsrechter bij een wedstrijd 5/5 en 8/8. M.a.w. vragen wij aan onze U15 om ons een handje toe te steken en zich kandidaat (niet verplicht) te stellen om als scheidsrechter te fungeren tijdens deze wedstrijden op zaterdagvoormiddag. Na deze uiteenzetting kunnen de kandidaten hun naam doorgeven aan Gaëtan Cottenier en zal een proefperiode worden ingelast. Ouders die zich eventueel geroepen voelen om ook af en toe bij te springen als scheidsrechter bij een wedstrijd van onze allerkleinsten kunnen ook aanschuiven bij de uiteenzetting. Conflicten, sportieve betwistingen Niemand is perfect, dus ook de begeleider of trainer niet. Indien je niet akkoord bent met genomen beslissingen kan je altijd eerst bij de trainer terecht. Hopelijk valt dit niet voor. Indien ouders op een verantwoorde manier naar tekst en uitleg vragen, zal de trainer zijn verantwoordelijkheid opnemen. De trainer zal u een beleefd en afdoend antwoord geven. Ouders vragen best geen onderhoud aan direct na een wedstrijd. Neem contact op met de trainer en vraag hem om een gesprek voor of na de training. De jeugdkantine is absoluut geen plaats om problemen op te lossen of een discussie aan te gaan met de trainer. De trainer zal u ook op die plaats geen antwoord geven. In tweede instantie kunnen de ouders bij de jeugdcoördinator terecht. Hier gelden dezelfde regels als hierboven. In laatste instantie wordt de jeugdvoorzitter op de hoogte gebracht. U hoeft dus absoluut geen mails meer te sturen naar het jeugdbestuur vooraleer bovenstaande stappen niet werden genomen.

3 Voor het derde seizoen op rij werkt de jeugdwerking van FC Gullegem met SOCCERONLINE. Dit systeem is een beheersysteem waarbij de opvolging van onze jeugdspelers binnen de club op een efficiënte manier kan gebeuren, wat resulteert in een kwalitatieve opvolging. Voordelen van socceronline: Stimuleert de clubwerking: Alle informatie over spelers en ploegen is centraal opgeslagen en is altijd opvraagbaar via rapportering. Trainers doen hun opvolging en krijgen input van de coördinatoren. Eventueel ook input van de medische cel voor blessures. Socceronline is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en uniform. Iedere trainer krijgt dezelfde tool om zijn administratie en opvolging van spelers snel en efficiënt op te volgen. Socceronline volgt de beleidsvisie van de VFV (Vlaamse Voetbalfederatie) en de KBVB (Koninklijke Belgische Voetbalbond). De hervormingen binnen het jeugdvoetbal worden volledig overgenomen. De communicatie verloopt volledig vanuit socceronline: Spelers/ouders worden via soccer online via émail of sms ingelicht over diverse afspraken (uur samenkomst, evenementen, annulering trainingen, wedstrijden, ). Belangrijke opmerking : op een sms-bericht komende van socceronline kan je nooit rechtstreeks antwoorden. Indien je je trainer wil verwittigen moet dit via naar zijn eigen gsm-nummer verstuurd worden. U als ouder kunt ook socceronline raadplegen via onze website 1. Klik de header Socceronline aan 2. Selecteer de ploeg waar uw kind speelt 3. Raadpleeg de kalender, waarbij wedstrijden, trainingen en eventuele afgelastingen te bekijken zijn

4 Vragen i.v.m. kledij Contact opnemen met Joke Van de Wiele. Sportzak van FCG (en sleutelganger) is ook te verkrijgen bij Joke. Joke is bereikbaar via mail: of via telefoon : 0472/ Gelieve alle kledij te naamtekenen!!!! Ploegfoto s De groepsfoto's worden genomen op maandag 5/10 en dinsdag 6/10. Op de dag van de groepsfoto is er GEEN training met uitzondering van U17. Richtlijnen: Iedereen brengt zijn FCG training mee om deze aan te doen boven de wedstrijdkledij (mocht het fris zijn deze dan afdoen vlak voor het nemen van de foto). De verschillende ploegen doen hun juiste wedstrijdkleren aan volgens de bekomen sponsor. Wedstrijdkousen en voetbalschoenen zijn verplicht. PLAN B: Bij regenweer worden de foto s genomen in het clubhuis. Na het nemen van de foto: Direct omkleden zodat de kleedkamer VRIJ is voor de volgende groep. Gelieve 15 minuten voor onderstaande uur te starten met omkleden. Maandag 5/10/2015 Dinsdag 6/10/2015 Ploeg Uur Kleedkamer Ploeg Uur Kleedkamer U6 17u50 1 U15G - Didier 17u50 4 U7 18u00 2 U15G - Jonas 18u00 3 U8 18u10 3 U15P 18u10 5 U9 18u20 4 U10 18u20 1 U11 18u30 5 U13G 18u30 2 U12G 18u40 6 U13P 18u40 2 U12P 18u50 6 U17G 18u50 4 U17P 19u00 6 U21 19u10 5 Nazicht van de identiteit van de spelers Aan de ouders van spelertjes jonger dan 12 jaar, vragen we om voortaan een KIDS ID-PAS aan te schaffen op het gemeentehuis. Deze KIDS ID vervangt het pasje van de voetbalbond en is verplicht te overhandigen bij elke wedstrijd. Voor Onderbouw bij elk tornooi of het spelen van een bekerwedstrijd! Gelieve de KIDS ID tijdig aan te vragen bij het gemeentebestuur. Hou daarbij rekening met een wachttijd van ongeveer 3 weken. Spelers vanaf 12 jaar en ouder moeten zoals gebruikelijk hun identiteitskaart meebrengen naar de wedstrijden. Ook voor tornooien zal dit worden opgevraagd. Let op: de voetbalbond ziet strikt toe op deze nieuwe regelgeving. KIDS-ID of identiteitskaart niet bij op de wedstrijd = NIET spelen!

5 Lifestyle Drinken Waarom voldoende drinken tijdens en na de trainingen? Het behouden of het verkrijgen van een goede vochtbalans is één van de belangrijke elementen voor sporters. Ook bij voetballers gaat er veel vochtverlies verloren tijdens de inspanning. Ons lichaam dient immers de warmte, die door de spiermassa in het lichaam wordt geproduceerd, kwijt te raken. Gelukkig beschikt ons lichaam over een mechanisme dat onze kerntemperatuur onder controle houdt nl. transpireren of zweten. Onder warme weersomstandigheden kan dit vochtverlies behoorlijk oplopen. Sommige spelers kunnen 2 à 3 liter vocht verliezen per uur inspanning. Om optimaal verder te kunnen sporten dienen we dit vochtverlies tijdig aan te vullen. Ø Voldoende drinken is een eerste voorwaarde voor goede prestaties!!! Ø Begin al te drinken vooraleer je dorst hebt!!!! Ø Veel drinken moet je ook doen als het regent of koud is!!! Hoe een Toverdrankje maken? 1. Neem een plastieken fles 2. Vul dit met 1 liter water 3. Voeg er 30 tot 60 gram rietsuiker aan toe 4. Een citroen of appelsien uitpersen en in de fles gieten en goed schudden 5. Eventueel aanvullen met enkele grammetjes zout (dit is heel weinig, misschien eerst eens best vragen aan je mama, papa, grote broer of zus) 6. In de koelkast plaatsen en goed laten afkoelen 7. In de zomer kun je best wat folie rond de fles doen. Zo blijft de fles lekker koel 8. Meenemen naar de training of wedstrijd 9. VOOR, TIJDENS EN NA DE TRAINING OF WEDSTRIJD: leer veel drinken in kleine slokjes 10. JE TOVERDRANKJE MOET ALTIJD OP ZIJN VOOR JE HUISWAARTS KEERT!!!! Je kan ook je Toverdrankje maken zonder toevoeging van suiker!!!! Enkel op smaak brengen met sinaas of citroen. Het drankje moet lekker zijn!!! Badslippers Het is belangrijk om je lichaam goed te verzorgen. Hierdoor voorkom je ziektes en andere gezondheidsproblemen. Zeker als je veel sport is dit van belang, want ziektes, ontstekingen en infecties tasten je lichamelijke weerstand aan en zorgen ervoor dat je prestaties afnemen. Problemen voorkom je door te letten op onderstaande punten : Neem altijd een warme douche na het sporten. Door de geleverde inspanning ga je transpireren. Door te douchen spoel je dit transpiratievocht af. Een warme douche is daarbij effectiever dan een koude douche, omdat het zoute transpiratievocht veel beter oplost in warm douchewater. Tevens is een warme douche beter voor je spieren.

6 Met een warme douche voorkom je namelijk dat je spieren te snel afkoelen en dat daardoor de doorbloeding ervan minder wordt. Die doorbloeding is erg belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat de afvalproducten snel worden weggevoerd uit de spieren. Tenslotte is je lichaam na het sporten warm geworden en moet je deze warmte weer kwijt. Dit gebeurt vooral via de huid (transpireren). Als je een warme douche neemt blijven de haarvaten in de huid langer open voor vochtafvoer dan na een koude douche. Gebruik badslippers in kleedkamers en doucheruimten. Hiermee voorkom je een voetschimmelinfectie. In een doucheruimte kunnen schimmels namelijk goed gedijen omdat het er vochtig en warm is. Als je tijdens het douchen slippers draagt heeft de schimmel weinig kans. Ook is het belangrijk om jezelf goed af te drogen, vooral tussen de tenen. Gebruik daarvoor telkens een droge handdoek. Ook is het verstandig om iedere dag schone sokken aan te trekken en regelmatig van schoenen te wisselen. Je kan het beste katoenen of wollen sokken dragen, die kunnen namelijk veel vocht opnemen, want ook zweetvoeten vergroten de kans op voetschimmel. Mocht je veel last hebben van zweetvoeten, dan zijn er tal van sprays, lotions en voetbaden te koop bij de drogist. Ook zijn er speciale inlegzolen voor in je schoenen die veel vocht kunnen absorberen. Mocht je toch een voetschimmel hebt opgelopen (jeuk en irritatie tussen de tenen, vervellen van de huid), dan moet je even naar de huisarts. Voetschimmels zijn namelijk erg besmettelijk, en je kan dus gemakkelijk je teamgenoten besmetten! Er zijn zalfjes om er snel vanaf te komen, maar soms worden de nagels aangetast en kom je er moeilijk vanaf. Knip de nagels van de tenen regelmatig af. Je teennagels groeien ongeveer 5 mm per maand, dus heel vaak hoef je ze niet af te knippen. Houd de lengte van je nagels wel in de gaten, want lange nagels kunnen in je schoen in de knel komen (blauwe nagel), afscheuren of andere tenen verwonden. Bij het knippen van de nagels moet je erop letten dat je ze recht (dus niet rond!) en niet te kort afknipt, omdat je anders een ingegroeide nagel kan krijgen. Drinkflessen Binnenkort krijgen alle spelers een drinkfles met daarop hun naam. De bedoeling is dat voortaan deze drinkfles wordt gebruikt voor zowel de training als de thuis en uitwedstrijden. Gelieve de drinkfles dan ook gevuld met water mee te brengen naar trainingen en wedstrijden. Activiteiten & Evenementen EVENEMENT / ACTIVITEIT DAG Ploegfoto 05/10/2016 & 06/10/2016 Zie info Onderbouw matcht 04/11/2015 Info volgt Eetfestijn 10/11/2015 Info volgt Netwerkevenement sponsors 27/11/2015 Sinterklaasfeest (U5 U9) 02/12/2015 Info volgt Kerstmarkt Nieuwjaarsreceptie FCG - Jeugd 08/01/2016 Info volgt Onderbouw matcht 10/02/2016 Voetbal keeperstage (Krokus) Van 08/02/ /02/2016 Info volgt, niet op woensdag 10/2 FCG - Quiz Maart Onder voorbehoud Miniementornooi 26/03/2016 Juniorentornooi 28/03/2016 Halve finales Nationale Bekers 04/05/2016 U17 Halve finales Nationale Bekers 05/05/2016 U10, U11, U12, U13, U15 FCG - Duiveltjestornooi 06/05/2016 U6, U7, U8, U9 Finales Nationale Bekers 07/05/2016 U10, U11, U12, U13, U15, U17 FCG - EindeseizoensBBQ Juni Info volgt FCG voetbalkamp 2016 Van 04/07/2016 tot 08/07/2016 Info volgt ma,di, wo, do, vrij Voetbal en keeperstage (zomer) Van 16/08/2016 tot 19/08/2016 Info volgt - di, wo, do, vrij Noteer alvast 10 november in uw agenda want dan vindt het jaarlijkse eetfestijn ten voordele van de jeugd van FC Gullegem plaats. Vanaf 18h30 kan je een aperitiefje komen drinken en aansluitend een heerlijke oervlaamsch gerecht eten. Binnenkort kan je kaarten kopen voor stoverij, vol-au-vent of balletjes in tomatensaus, alles met frietjes. Aan u de keuze. De kaarten zullen verkrijgbaar zijn in de kantine en kosten 15 voor een volwassene en 10 voor kinderen onder de 12 jaar. Je kan afspreken met je team en een grote tafel reserveren voor een gezellige avond.

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN!

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN! JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: www.fcgullegem.be E-mail: infojeugd@fcgullegem.be Rekening nummer jeugd: BE95 0015 4548 7458 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November/December 2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, augustus 2017

NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, augustus 2017 NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, augustus 2017 Beste speler, beste ouders, De bal is weer aan het rollen, het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 is van start gegaan. Op regelmatige tijdstippen zal u ook dit seizoen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November 2018

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November 2018 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November 2018 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u ook dit seizoen een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 Gullegem, Maart 2018

NIEUWSBRIEF 4 Gullegem, Maart 2018 NIEUWSBRIEF 4 Gullegem, Maart 2018 Beste speler, beste ouders, Dit is reeds de 4e nieuwsbrief van dit seizoen. Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen onze club.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, december 2017

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, december 2017 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, december 2017 Beste speler, beste ouders, Het eerste deel van het seizoen is ten einde. We genieten even van de winterstop. Het jeugdbestuur wenst jullie alvast allen prettige feestdagen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, maart 2017

NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, maart 2017 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, maart 2017 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen in verband met

Nadere informatie

Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015

Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015 Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015 John Vandecaveye zaakvoerder JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: www.fcgullegem.be E-mail: infojeugd@fcgullegem.be Rekening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 Gullegem, oktober 2017

NIEUWSBRIEF 2 Gullegem, oktober 2017 NIEUWSBRIEF 2 Gullegem, oktober 2017 Beste speler, beste ouders, Het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018 is in volle gang. Met deze 2 e nieuwsbrief van het seizoen brengen wij u op de hoogte van het reilen

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2014 2015 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Recreatie en Sportdomein Breeven Brevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 Twee hoofdtaken 1. Officiële afgevaardigde bij wedstrijden 2. Sleutelpositie communicatie en uitstraling 2/22 1. Wedstrijdafgevaardigde

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD 1. Algemeen Iedere aangesloten speler onderwerpt zich aan het huishoudelijk reglement dat hem overhandigd wordt. Mogelijke meningsverschillen, kritiek of voorstellen worden

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek De jeugd neemt binnen onze club SMS Lubbeek een centrale plaats in, want

Nadere informatie

Charter spelers. Opgewekt, maar niet overdrijven! Drank-, rook en druggebruik! Duidelijke afspraken

Charter spelers. Opgewekt, maar niet overdrijven! Drank-, rook en druggebruik! Duidelijke afspraken Charter spelers Opgewekt, maar niet overdrijven! Drank-, rook en druggebruik! Deze regel is vrij eenvoudig en vanzelfsprekend. Hier is geen weg terug. Al bij de eerste overtreding wordt de speler niet

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2015 2016 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Sport en recreatiedomein Breeven Breevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

FOOTBALL CLUB GULLEGEM FOOTBALL CLUB GULLEGEM 10 de Duiveltjestornooi zondag 6 mei 2018 Beste voetbalvrienden, Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten op de Poezelhoek voor ons tiende duiveltjestornooi. Intussen

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 U9 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel

Nadere informatie

Start seizoen 2015-2016

Start seizoen 2015-2016 augustus 2015 editie 1 IN DIT NUMMER START SEIZOEN 2015-2016... 1 DE KONING IS DOOD... 1 Start seizoen 2015-2016 Het nieuwe seizoen 2015-2016 is reeds enkele weken bezig. Rond onze voetbalvelden neemt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6 Gullegem, Maart 2019

NIEUWSBRIEF 6 Gullegem, Maart 2019 NIEUWSBRIEF 6 Gullegem, Maart 2019 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u ook dit seizoen een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds op de hoogte te houden van het

Nadere informatie

AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11)

AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11) AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11) INLEIDING In dit document zijn een aantal belangrijke afspraken opgenomen. We gaan er als jeugdbestuur van uit dat elke speler en ouder deze zal respecteren. Zo kunnen

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 32 (van 08-08 t.e.m. 15-08-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 32 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

Charter Ouders. Het charter

Charter Ouders. Het charter Charter Ouders Vooreerst willen wij alle ouders, begeleiders en spelers danken voor het vertrouwen dat jullie stellen in SK Reningelst. Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben wij dit charter

Nadere informatie

Afspraken met ouders en supporters

Afspraken met ouders en supporters Afspraken met ouders en supporters VV Houtem is de laatste jaren uitgegroeid van een regionale naar een provinciale club. Dankzij de inzet van onze bekwame en gemotiveerde trainers, het bestuur en de vele

Nadere informatie

Voetschimmel. Zorg voor uzelf 13

Voetschimmel. Zorg voor uzelf 13 Voetschimmel Zorg voor uzelf 13 Voetschimmel Vaak besteed je pas aandacht aan je voeten als je er last van hebt. Bijvoorbeeld als het een beetje jeukt of pijn doet tussen de tenen. Blijken er dan schilfers

Nadere informatie

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17 KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 U7 t/m U17 1. Waarom een huishoudelijk reglement? 1.1. De laatste jaren is de jeugdwerking van KFC Aarsele gegroeid. Meer ploegen betekent ook meer

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

Seizoen FC Gullegem Jeugd, meer dan voetbal alleen!

Seizoen FC Gullegem Jeugd, meer dan voetbal alleen! Infonamiddag 25 juni 2016 KLAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN Agenda Inleiding en welkom Interprovinciale jeugdopleiding, wat betekent dat? Jeugdbestuur en Sportief bestuur Jeugdopleidingsvisie Goede afspraken

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM

FOOTBALL CLUB GULLEGEM FOOTBALL CLUB GULLEGEM 11 de Duiveltjestornooi zaterdag 11 mei 2019 Beste voetbalvrienden, Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten op de Poezelhoek voor ons elfde duiveltjestornooi. Intussen

Nadere informatie

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub

Administratie. Communicatie. Medische opvolging. Sportieve opvolging. Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub s ccer nline Het online werkkader voor elke medewerker van de voetbalclub Administratie Aanwezigheden, rapporten, busregeling, terrein- en kleedkamerregeling, spelersfiches Smartphone Communicatie, kalender,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL ST. DENDERLEEUW

INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL ST. DENDERLEEUW Contactgegevens Club en bestuur: Hebt u suggesties, vragen of loopt er iets niet zoals het hoort, laat het ons dan weten. Hiervoor kunt u op de eerste plaats steeds terecht bij de trainer. Het jeugdbestuur:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOUTERSEM UNITED. Inhoudsopgave

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOUTERSEM UNITED. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Algemeen... 2 2. Publicatie... 2 3. Houding... 2 4. Stiptheid... 3 a. Training... 3 b. Wedstrijd... 3 5. Afgelasting/Uitstellen van training/wedstrijden... 4 6. Gebruik van de kleedkamers...

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 14(van 02-04-2018 t.e.m. 08-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 14 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 4 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 4 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 4 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 17-09 t.e.m. 23-09-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 34 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 34 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 34 (van 20-08 t.e.m. 26-08-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 34 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN INTERN REGLEMENT STIPHEID. Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de start van de training in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training verlaten de spelers te samen met

Nadere informatie

SCHOOLREGLEMENT VOOR ONZE KINDEREN SCHOOLJAAR 2014 2015. Met de medewerking van Kids Choice

SCHOOLREGLEMENT VOOR ONZE KINDEREN SCHOOLJAAR 2014 2015. Met de medewerking van Kids Choice SCHOOLREGLEMENT VOOR ONZE KINDEREN SCHOOLJAAR 2014 2015 Met de medewerking van Kids Choice Ons schoolreglement versie 2014-2015 In onze school zijn we samen met veel mensen. Om ervoor te zorgen dat alles

Nadere informatie

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE

FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FOOTBALL CLUB GULLEGEM 3 de Paastornooi U12-U13 TORNOOIBOEKJE FC Gullegem organiseert zijn 3 de jeugdtornooi voor U12 en U13 onder de benaming: 3 e PAASTORNOOI U12 U13 Het tornooi gaat door op zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, oktober 2016

NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, oktober 2016 NIEUWSBRIEF 1 Gullegem, oktober 2016 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen in verband met

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Om meer dan 250 jeugdspelers te laten trainen en spelen zijn een goede organisatie en degelijke afspraken noodzakelijk. KVK Tienen verwacht daarom van al haar jeugdspelers, naast

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt

Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB MARKE vzw -- STAMNUMMER : KBVB 02255 Ondernemingsnummer : BE 0407.799.381 -- Rekeningnummer : BE03 9791 5353 9584 Voor al uw vragen en extra info Thomas Dinnecourt 0477 34 43

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Training en Competitieboekje Jeugd 1 Inhoudsopgave Voorwoord van de voorzitter... 3 Trainingen... 4 Competitie... 5 Huisregels competitie... 5 Begeleiding... 5 Verzetten van wedstrijden... 6 Zaalop- en

Nadere informatie

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk (HQGUDFKW 0D]HQ]HOH 2SZLMN GH FO XE PH W H HQ Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk!! Intern reglement Eendracht Mazenzele Opwijk 1/5 1. Houding Behandel je medespelers,

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

Taken. Algemeen Wedstrijdvoorbereiding Begeleiding tijdens de wedstrijd Na de wedstrijd

Taken. Algemeen Wedstrijdvoorbereiding Begeleiding tijdens de wedstrijd Na de wedstrijd Ploegafgevaardigde Taken Algemeen Wedstrijdvoorbereiding Begeleiding tijdens de wedstrijd Na de wedstrijd Algemeen: De afgevaardigde vormt samen met de trainer één team Sportieve beslissingen worden door

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT STIPHEID.

INTERN REGLEMENT STIPHEID. INTERN REGLEMENT STIPHEID. Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de start van de training in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training verlaten de spelers te samen met

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Algemene leiding van de jeugdafdeling. Vertegenwoordigt het jeugdbestuur in het hoofdbestuur (Raad van Beheer) en dagelijks

Nadere informatie

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ALGEMENE GEDRAGSREGELS Respecteer de regels van het voetbal en de beslissingen van de scheidsrechter of zijn assistent Trek nooit de integriteit van

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 19-09 t.e.m. 25-09-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2017 Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537 JEUGDSPROKKEL 2015 Beste Voetballers, beste ouders, Een nieuw seizoen, een nieuwe start! Weldra begint een nieuw voetbalseizoen! Wij hopen dat het voor ieder van jullie terug een jaar vol voetbalplezier

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 17(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 17(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 17(van 23-04-2018 t.e.m. 29-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 17 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 18-09 t.e.m. 24-09-2017) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Clubreglement voor spelers en ouders

Clubreglement voor spelers en ouders Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen 2016-2017 laatste update 1 juli 2016 U heeft ervoor gekozen om uw dochter of zoon te laten voetballen bij FC Beigem. Wij danken u van harte voor het vertrouwen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

Sportieve werking 2015-2016

Sportieve werking 2015-2016 Sportieve werking 2015-2016 Wie is wie? Jeugdbestuur Filip Helsen Jeugdvoorzitter 0495/91.66.71 filip.wendy@telenet.be Kurt s'jongers Jeugdsecretaris 0479/53.87.74 kurtsjongers@gmail.com Kurt Paepen Kledij-

Nadere informatie

Je persoonlijk borstnummer

Je persoonlijk borstnummer Je persoonlijk borstnummer Hoe krijg ik een borstnummer? Na je inschrijving bij onze club, en betaling van het inschrijvingsgeld, ontvang je je persoonlijk startnummer (ook borstnummer genoemd) van de

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

Huisreglement. Geschreven door Administrator - Laatst aangepast donderdag 06 september :22 HUISREGLEMENT INLEIDING 1 / 27

Huisreglement. Geschreven door Administrator - Laatst aangepast donderdag 06 september :22 HUISREGLEMENT INLEIDING 1 / 27 HUISREGLEMENT INLEIDING 1 / 27 KFC Duffel wil een familiale club zijn waar ALLE leden zich goed voelen, zich ten volle kunnen ontplooien en met plezier en enthousiasme kunnen voetballen en/of voetbal beleven.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw Zondag 6 mei 2018 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Beste sportvrienden, RFC Wetteren dankt u voor uw deelname aan

Nadere informatie

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Info voor de trainer Als jeugdbestuur waarderen we het bijzonder dat u zich bereid heeft verklaard zich in te willen zetten voor KFC Houtvenne door de taak van trainer

Nadere informatie

K.RUPEL BOOM F.C. INFOVERGADERING Jeugdwerking K.Rupel BoomFC 20 Maart 2014 AGENDAPUNTEN Visie jeugdwerking K.Rupel Boom FC - Afspraken & Regels Hervorming Jeugdvoetbal vlaanderen Samenstelling jeugdploegen

Nadere informatie

GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT. 1. Inleiding. 1.1 Kinderen hebben rechten.

GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT. 1. Inleiding. 1.1 Kinderen hebben rechten. GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT KVRO-jeugdreglement 1. Inleiding 1.1 Kinderen hebben rechten. Geen enkel kind dat daaraan twijfelt. Deze rechten werden zelfs in een internationaal verdrag gegoten :

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFO MOMENT OUDERS U6 SEPTEMBER 2017 Geschiedenis van de club KVC Haacht is het resultaat van een geslaagde fusie tussen Stade Haacht en KV Olympia Haacht Wespelaar. Deze kwam tot

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 37 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 37 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 37 (van 11-09 t.e.m. 17-09-2017) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 37 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Drinkwaters. De les ná G-kracht. In deze les gaat het over:

Drinkwaters. De les ná G-kracht. In deze les gaat het over: De les ná G-kracht Drinkwaters In deze les gaat het over: Welke rol water speelt voor onze gezondheid Welke soorten drinkwater er zijn Hoe je water het best kunt drinken en serveren Opdracht 1: Ben jij

Nadere informatie

F.C. GIERLE vzw INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL F.C. GIERLE SEIZOEN 2018/2019

F.C. GIERLE vzw INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL F.C. GIERLE SEIZOEN 2018/2019 F.C. GIERLE vzw AANGESLOTEN BIJ DE KBVB STAMNUMMER 9373 INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL F.C. GIERLE SEIZOEN 2018/2019 Beste ouder en speler, Deze informatiebrochure verschaft u de nodige inlichtingen over

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MYBEE

Gebruikershandleiding MYBEE Gebruikershandleiding MYBEE Versie: 2.0 R. Beerschot T.H.C. Groeningenlei 62 2550 Kontich Tel 03 457 27 49 E-mail: info@beerschot.org www.beerschot.org Inhoud Wat is ONLI MYBEE?... 2 Hoe een login aanvragen?...

Nadere informatie

FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement

FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement Algemeen Iedere aangesloten speler en medewerker onderwerpt zich aan het huishoudelijk reglement dat hem/haar overhandigd wordt bij inschrijving. Opmerkingen en

Nadere informatie

Voetschimmel VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL

Voetschimmel VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL 400041 Voetschimmel_400041 Voetschimmel 24-07-12 08:57 Pagina 6 Voetschimmel WAT IS VOETSCHIMMEL WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 Gullegem, April 2019

NIEUWSBRIEF 7 Gullegem, April 2019 NIEUWSBRIEF 7 Gullegem, April 2019 Beste speler, beste ouders, Op regelmatige tijdstippen zal u ook dit seizoen een nieuwsbrief ontvangen. In deze brief proberen wij steeds op de hoogte te houden van het

Nadere informatie

2de. Jordantcup. KVK Hingene. Op 25 & 26 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

2de. Jordantcup. KVK Hingene. Op 25 & 26 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 2de Jordantcup Op 25 & 26 augustus 2018 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 2de Jordantcup Op 25 & 26

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2017/2018

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2017/2018 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Stiptheid Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de aanvang in de kleedkamer aanwezig zodat men de nodige tijd heeft om zich aan te kleden. Aanwezigheid op de training

Nadere informatie

Starterskit begeleiders ONLI

Starterskit begeleiders ONLI KON. OLVAC vzw Starterskit begeleiders ONLI Beste, Met trots prestenteert Olvac jullie zijn nieuwste transfer! De club heeft namelijk geïnvesteerd in een nieuwe website, met heel wat troeven. Wij beseffen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter.

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter. WeGi Volley Groot Lille: Sportief Charter geupdate 2014-03-02 WeGi Volley Groot Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan

Nadere informatie

Voetschimmel en voetklachten. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Voetschimmel en voetklachten. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Voetschimmel en voetklachten Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Voetschimmel 3 Klachten en symptomen 3 Oorzaken 3 Wanneer arts raadplegen 4 Voorkomen

Nadere informatie

Senioren beleidsplan

Senioren beleidsplan Senioren beleidsplan 2011-2012 Voetbal engagement op maat van elke speler Seniorenbestuur van K.Noorse S.V --- - --- 5 juni 2011 Inleiding In dit beleidsplan is beschreven welke doelstellingen we wensen

Nadere informatie

FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11

FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11 FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11 1. Algemeen Na een training of een wedstrijd ben je erg bezweet. Om netjes naar huis te gaan, nemen we eerst een verfrissende

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd dit

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

SKVO tje. Dag, Agenda. Prettige en gezellige eindejaarsfeesten. SKV Oostakker December 2010

SKVO tje. Dag, Agenda. Prettige en gezellige eindejaarsfeesten. SKV Oostakker December 2010 SKV Oostakker December 2010 SKVO tje Agenda december 17 december 30 december 19 februari 2011 30 april 2011 1 mei 2011 Eindejaarsactie CAVA verkoop ten voordele van de jeugd Eindejaarsdrink vanaf 18u Om

Nadere informatie

KFC DUFFEL. - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde

KFC DUFFEL. - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde TAKEN VAN EEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KFC DUFFEL REGLEMENTAIR Thuiswedstrijden : - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde Uitwedstrijden : - zwart-geel-rode armband dragen

Nadere informatie

Crossing Vissenaken - Jeugd

Crossing Vissenaken - Jeugd 2014-2015 Crossing Vissenaken - Jeugd Crossing Vissenaken Afdeling Jeugd Sint-Pietersstraat 3300 Vissenaken Tel. 016/823920 Stamnr. KBVB 006914 Huishoudelijk reglement - Jeugd Crossing Vissenaken 2014-2015

Nadere informatie

Zorg bij voetschimmel en voetklachten

Zorg bij voetschimmel en voetklachten Zorg bij voetschimmel en voetklachten Inhoud Voetschimmel 3 Klachten en symptomen 3 Oorzaken 3 Wanneer moet je een arts raadplegen 4 Voorkomen van voetschimmel 4 Wat kun je er zelf aan doen 4 Geneesmiddelen

Nadere informatie

Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen laatste update 15 juli 2016

Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen laatste update 15 juli 2016 Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen 2016-2017 laatste update 15 juli 2016 Deelnemen aan een clubleven brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Om het bos door de bomen niet te verliezen

Nadere informatie

Hoe ziet je halve dag eruit als je in het gezondheidscentrum van het CLB op medisch onderzoek komt? Onderzoek van het 1 ste middelbaar

Hoe ziet je halve dag eruit als je in het gezondheidscentrum van het CLB op medisch onderzoek komt? Onderzoek van het 1 ste middelbaar Hoe ziet je halve dag eruit als je in het gezondheidscentrum van het CLB op medisch onderzoek komt? Onderzoek van het 1 ste middelbaar Waarom een medisch onderzoek? Meestal gaat alles goed met je en dan

Nadere informatie

Art. 1: Het tornooi wordt ingericht door Zandvliet Sport aangesloten bij de K.B.V.B. onder stamnummer 5757.

Art. 1: Het tornooi wordt ingericht door Zandvliet Sport aangesloten bij de K.B.V.B. onder stamnummer 5757. REGLEMENT Art. 1: Het tornooi wordt ingericht door Zandvliet Sport aangesloten bij de K.B.V.B. onder stamnummer 5757. Art. 2: De wedstrijden worden betwist op de terreinen van Zandvliet Sport, gelegen

Nadere informatie

INFO VERGADERING WELKOM

INFO VERGADERING WELKOM INFO VERGADERING WELKOM Algemene vergadering 13 April 2012 STRUCTUUR JEUGDBESTUUR VOORSTELLING JEUGDBESTUUR Guy Jeugdvoorzitter vertegenwoordigd de jeugd in de beheerraad, verantwoordelijke jeugdsponsoring,

Nadere informatie