De kracht van keramiek: natuurlijk, duurzaam, blijvend mooi

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kracht van keramiek: natuurlijk, duurzaam, blijvend mooi"

Transcriptie

1 De kracht van keramiek: natuurlijk, duurzaam, blijvend mooi Inspiratiebrochure keramisch bouwen

2 2 Inhoudsopgave 03 De kracht van keramiek 04 Natuurproducten met meerwaarde 06 Kies uw eigen stijl 08 Classica 16 Designa 24 Natura 32 Vida 40 Comfortabel binnenklimaat 42 Uw stijl in bestrating Classica 08 Designa 16 Natura 24

3 3 De kracht van keramiek Bouwen met keramiek is zo oud als de mensheid. Een 100% natuurproduct, gemaakt van klei, water, vuur en lucht. Keramiek is kwaliteit met karakter. Een natuurproduct met meerwaarde. Keramiek is kleurecht en heeft doorgaans geen onderhoud nodig. En met de tijd wordt het materiaal alleen maar mooier. U realiseert er een thuis mee en een waardevaste investering. Keramische bouwproducten zijn niet alleen fraai maar ook duurzaam, veilig, vormvast, onderhoudsarm en klimaatvriendelijk. De lange levensduur van keramiek blijkt uit de ontdekking van jaar oude potten. Keramiek is intrinsiek op en top robuust. In deze brochure maakt u kennis met de veelzijdigheid van het keramische assortiment van Wienerberger. U ontdekt welke keramische bouwstijl het beste bij u past. We wensen u daarbij veel inspiratie. Vida 32

4 4 De kracht van keramiek Keramiek: natuurproducten met meerwaarde Niet zomaar een dakpan lange levensduur kleurecht leverbaar in tal van kleuren, afwerkingen, formaten en modellen onderhoudsvrij brandveilig en bestand tegen vorst Niet zomaar een gevelsteen grote keuze- en ontwerpvrijheid oneindige levensduur blijvend mooi, kleurecht robuust en onderhoudsvrij vorstbestendig

5 5 Niet zomaar een binnenmuursteen krimp- en scheurvrij goede thermische isolatie gezond binnenklimaat door natuurlijke vochtregulering natuurlijk comfort in alle seizoenen zeer groot draagvermogen aangename akoestiek Niet zomaar een raamdorpel voorkomt waterdoorslag bescherming en afwerking in één individuele (kleur)accenten eenvoudig te reinigen esthetisch accent

6 6 Architectuurstijlen Natuurlijk of strak, kies uw eigen stijl Uw eigen woning bouwen is een privilege en een uitdagend creatief proces: schetsen en woonbladen verslinden, persoonlijke moodboards maken, kleuren en materialen zoeken, plannen en budgetteren, sparren met uw architect. U heeft de unieke kans om het goed te doen. Wienerberger maakte voor u een voorselectie van vier architectuurstijlen. Architectuurstijlen 8 Classica 22 Natura Statuur Tijdloos Elegant Grandeur Landelijk Authentiek Romantisch Sfeervol 16 Designa 33 Vida Modern Strak Helder Balans Jaren dertig Geborgen Robuust Gezellig

7 7 De kracht van keramiek, de wereld van Wienerberger Een wereldmerk dat als enige een totaalassortiment keramische bouwmaterialen voor gevel, dak, binnenmuur én bestrating kan bieden. Met het breedste aanbod in kleuren, texturen en vormen. Duurzame oplossingen in keramiek, voor uw woning en omliggende bestrating. Deze brochure is opgebouwd aan de hand van vier architectuurstijlen. Voor persoonlijk, onderscheidend en vooral tijdloos bouwen. Voor een huis dat qua materialisering generaties lang mee zal gaan. Keramische materialen zijn onderhoudsarm, kleurvast, onbrandbaar en herbruikbaar. En, keramiek leeft: het reguleert vocht en accumuleert warmte. Kwaliteiten die bijdragen aan een comfortabele en blijvend mooie leefomgeving. Alleen met natuurlijke materialen creëren we blijvende waarde.

8 8 Classica Classica Klasse en stijl Aan u de eer s Door toepassing van fraaie hulpstukken voor het dak, zoals een piron, voegt u extra ornamentiek toe aan uw woning. De Classica bouwstijl is terug te voeren tot de 17e- en 18e-eeuwse vestingstadjes. Met doorgaans hoge huizen met statige, klassiek ingedeelde gevels, waarin verticaliteit overheerst. Met baksteen, wit geschilderde kozijnen en met een ornamentiek van bakstenen en bijzondere hulpstukken voor het dak. De klassieke hoofdvorm is vaak eenvoudig. Het ordeningselement is symmetrie en regelmaat. Variabelen zijn het gebouwvolume (denk aan dimensies en kapvormen), de gevelindeling (bijvoorbeeld de raamverdeling) en de rijke detaillering (zoals langs dakranden en ramen). Aan u de eer deze uitgangspunten te herformuleren, om plattegronden aan te passen aan nieuwe woonbehoeften en actueel comfort te integreren in een op de traditie voortbouwende architectuur.

9 9 Symmetrie, harmonie en grandeur r Een van uw woonwensen: een huis volgens een klassieke vorm. s Ingetogen en verfijnd. Statuur, juist door eenvoud.

10 10 Classica Classica De Classica stijlvorm vraagt specifieke kwaliteiten. Voor een oprecht klassieke bouwstijl kwamen we uit bij de kernwaarden grandeur, symmetrie, harmonie en warmte. Samengevat: tijdloos. Dát werd het uiteindelijke DNA van Classica. s Een klassiek stijlkenmerk is de rijke detaillering. Bijvoorbeeld met het aanzet-of schouderstuk. Tijdloos, met behoud van waarde v Ambachtelijk metselwerk met nostalgische details zoals rollagen en pilasters. w De klassieke hoofdvorm is vaak eenvoudig. Het ordeningselement is symmetrie en regelmaat.

11 11

12 12 Classica Classica U laat zich niet snel verleiden door de laatste interieurtrends en hippe accessoires. Wat op klassiek-ambachtelijke wijze van goede materialen is gemaakt, behoudt zijn waarde. Ook dat is een tijdloos gegeven.

13 13 v Toepassing van het dakpanmodel Tuile du Nord zorgt voor een kenmerkende daktextuur. w Afwisselend kleurgebruik in de gevel zorgt voor extra ornamentiek. Gootklossen, hanekam met sluitsteen, pilasters, rollagen, een fries, timpaan en een fronton. Allemaal details die we terugzien in de klassieke architectuurstijl. Aandacht voor rijke detaillering

14 14 Classica Classica Ingetogen en verfijnd. Statuur door eenvoud. w Klassiek lijnenspel door toepassing van keramische raamdorpels.

15 15 Historische, herkenbare architectuur. Van verfijnd ingetogen tot monumentaal. v Verbijzondering van uw dak door gebruik van bijpassende hulpstukken zoals gevelpannen en nokvorsten. Kenmerkend voor Classica is het ambachtelijke metselwerk. Handvorm bakstenen zorgen voor een grillige geveltextuur. Vlakke vormbak bakstenen bieden een strakkere gevel. Voor de warme stijlsignatuur worden vaak genuanceerde kleuren gebruikt. Het dak is verrijkt met holle dakpannen met een duidelijke textuur. Bijpassende vorsten en bolvormige ornamenten (pironnen) maken uw historische woonhuis af. s Wonen met een authentieke signatuur.

16 16 Designa Designa Modern en strak Uw persoonlijkheid moet klikken met die van uw architect of aannemer. Ga het creatieve proces in met een open mind. Maak uw persoonlijk stijlboek en leg het even weg. Ontdoe het daarna van de beelden die het net-niet worden. Durf anders te zijn. Een modern huis kan veel meer zijn dan wit gestucte gevels met zwart-aluminium raampartijen en een plat dak. s Keramiek nodigt uit tot combineren. Met bijvoorbeeld hout, natuursteen, glas of aluminium.

17 17 Helder lijnenspel Het dak is uw vijfde gevel. Ook hier strakke, rechte lijnen. w Stilistisch en helder. Geometrische vormen zijn uw richtinggevende stijlmiddel.

18 18 Designa Designa Eenvoud en eigenheid. Van functionele basisvormen tot een gedurfd statement. Enerzijds een contrast in kleuren en structuren, anderzijds een zoektocht naar de essentie en het bewust weglaten van detailleringen. De Designa bouwstijl kent moderne gevelbakstenen en dakpannen, met strakke belijning en in eigentijdse kleuren. De essentiële ingrediënten voor rust en comfort. s Verticale gevelbekleding met vlakke dakpannen. Een eigenzinnige invulling van uw gevel in keramiek.

19 19 Modern comfort r Horizontale raampartijen met een gedurfde gevelcompositie. Primaire vormtaal v Anders denken, anders doen. Een scherp keramisch dak dat blikken vangt.

20 20 Designa Designa Het nieuwe bouwen Wienerberger liet zich voor de Designa-stijl inspireren door architectuurstromingen als het functionalisme, het purisme en het nieuwe bouwen. Wat deze stromingen verbindt, zijn de onderliggende pogingen het originele - soms visionaire - te creëren. De heldere lijnen van toen blijven relevant. Modern comfort voor een thuis waar esthetiek, rust en functie samenkomen. s Keramiek is tijdloos comfort. Het heeft te maken met hoe oorspronkelijk we willen zijn juist met een duizenden jaren oud bouwmateriaal.

21 21 Open en lichte ruimtes r Grote oppervlakken met designaccenten. Een thuis waar esthetiek, rust en functie samenkomen v Designa is durven combineren. Ton-sur-ton of juist zoeken naar een contrast. w Eenvoud en eigenheid, kies voor een bijzonder statement in keramiek.

22 22 Designa Designa Eenvoud en eigenheid. Van functionele basisvormen tot een gedurfd statement. v Strakke lijnen worden consequent doorgevoerd op het dak met toepassing van vlakke keramische dakpannen.

23 23 v Goed uitgevoerd metselwerk is een voorwaarde voor een strakke gevel. Heldere lijnen, verrijkt met contrast in de structuur. Strakke vormen en lijnen maakt u vaak met strakke bakstenen. Of met grillige stenen die strak worden geordend - voor een spannend contrast. Designa staat voor ontwerpvrijheid, ook in kleur: donker, licht, uitgesproken of een mix van kleuren. De heldere lijnen worden doorgetrokken naar het dak. Hiervoor biedt Wienerberger vlakke dakpanmodellen zoals Datura en Actua.

24 24 Natura Natura Landelijk en authentiek Landelijk bouwen is nostalgie met toekomst. Dat geldt voor het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen en voor het energieverbruik van het huis. Duurzaam en energiezuinig bouwen staan bovendien voor comfortabel wonen. Een eigen woning met oog voor duurzaamheid vraagt om de juiste keuzes. Laat u hierover in de beginfase goed adviseren. Uw stulp krijgt een overtuigende kap, misschien wel reikend tot aan de begane grond. Dakkapellen, uitbouwtjes en schoorstenen hebben een min of meer zelfstandige vorm ten opzichte van de rest van de woning. De crux is gebruik te maken van natuurlijke materialen, in een combinatie van baksteen en houten delen en soms riet. De ornamentiek benadrukt het landelijke en alledaagse karakter. s Het dak vraagt om extra aandacht in een landelijke bouwstijl. Een holle dakpan is hierin een bewuste keuze.

25 25 r Authenticiteit vraagt puurheid qua materiaalgebruik. Keramiek draagt uw gevels en het dak. w Het verlangen naar traditionele vormen. Huizen die op huizen lijken. Doordat ze daken hebben en als zodanig herkenbare gevels, ramen, voordeuren en schoorstenen.

26 26 Natura Natura Heerlijk naar buiten en de handen in de aarde. Binnen gaan de eerste lampen aan en wordt het haardvuur aangestoken. Uw huis is opgenomen in het landschap. Het groen van buiten is binnen doorgetrokken. Natuurlijke, warme grondtonen zijn uw decor. Uw eigen interpretatie van een zorgeloze leefstijl.

27 27 sw Relatief kleine ramen zorgen voor beschutting. Intimiteit en buiten leven in balans. s De hoge kapconstructie is een bepalend stijlkenmerk. Een stijlvorm, en de naam zegt het, die bij uitstek geschikt is voor natuurproducten als keramiek. De omgeving komt terug in het materiaalgebruik en de kleurschakeringen: okergeel, lichtbruin en bruinrood. Afhankelijk van het ontwerp en de omgeving weiland, gazon, bostuin, bordertuin selecteert u een baksteen met een grillige of juist vlakke textuur. Voor deze bouwstijl biedt Wienerberger tevens een brede range dakpannen. Aan u de keuze.

28 28 Natura Natura Een landelijke stijl is ook met nieuwbouw te realiseren. Zolang u met eerlijke materalen werkt, kan veel. Authenticiteit vraagt wel puurheid qua materiaalgebruik. Keramiek draagt uw gevels en het dak. Hout (potdeksel) en luiken maken de gevel af. Het keramische pannendak kan gecombineerd worden met riet. Binnen wilt u eerlijke materialen, aardetinten voor de binnenmuren en misschien wel gietijzer voor het deurbeslag. Of waanzinnig strak design mooie spullen combineren altijd, ongeacht de stijlvorm en leeftijd.

29 29 s Natuurlijk passen keramische raamdorpels in een landelijke architectuurstijl. v Landelijk wonen. Een karaktervolle gevel met rijke textuur. Met als detail platte muizentanden (of bloktanden). Buiten leven w De aloude holle dakpannen. Modern gemaakt.

30 30 Natura Natura v Leren van het verleden. Oude metseltechnieken verraden vakmanschap. s Authentieke kapramen dragen in belangrijke mate bij aan een landelijke architectuurstijl. Kies bewust voor kleur en textuur van het dak.

31 31 Een landelijke woonstijl is ook met nieuwbouw te realiseren Denk aan ambachtelijke detaillering van het metselwerk, zoals muizentanden, pilasters en vlechting van het metselwerk. Eerlijkheid Puurheid

32 32 Vida Vida Gezellig met karakter Het is een dilemma: origineel jarendertig of nieuwbouw? Het is als moeten kiezen tussen een Citroën DS en een Audi A4. Ja, er zijn mensen die voor het werk Audi rijden en in het weekend de DS. Voor uw huis kunt u de twee werelden verbinden. Sowieso met de juiste keramische bouwmaterialen. Zorgvuldige nieuwbouw heeft twee majeure voordelen. Waar het exterieur vaak nagenoeg gelijk is aan het origineel, kunt u de inrichting personaliseren: de keuken op een meer prominente plek, grotere kamers en lagere plafonds. Tweede voordeel: nieuwbouw biedt minder onderhoud en meer zekerheid. Bovenop het comfort. s De samengestelde kap. Iconisch voor een tijdsgewricht.

33 33 r Ruime, robuuste herenhuizen. Rijk aan details. Met brede dakoverstekken en prachtige baksteenarchitectuur.

34 34 Vida Vida w Toepassing van een spitsboogdak past in een jarendertig architectuurstijl. Karakterpanden. Degelijk, robuust en sfeervol. Geënt op dé Nederlandse bouwstijl van de 20e eeuw. Jarendertigwoningen zijn bijna a way of living: ze zijn nostalgisch en knus, met toch voldoende volume voor de hele familie. Degelijk, robuust en sfeervol s Uw stijl, buiten en binnen: forse dakoverstekken, erkers en kamers en suite en paneeldeuren.

35 Gezellig met karakter. 35

36 36 Vida Vida Sfeervol en karakteristiek s Teruggevoegd metselwerk zorgt voor extra belijning in de gevel.

37 37 w Verglaasde keramische dakpannen. Een leven lang duurzaam wooncomfort. s Verspringende bakstenen gevels en dakvormen zijn bepalend in de Vida architectuurstijl. Een jarendertigwoning is kwaliteit. Voor de oorlog werd gebouwd met goede, sterke materialen. Keramische dakpannen waren vanzelfsprekend. Tachtig jaar later liggen ze er nog, en met een mooi patina. De huizen zijn wel onderhoudsgevoeliger en vaak matig geïsoleerd. Nieuwbouw beoogt dezelfde sfeer, maar met de luxe van nu.

38 38 Vida Vida v Zo kan het ook. Een mix van kleuren op uw dak. s Zwart verglaasde dakpannen op relatief steile daken, met toepassing van knikpannen.

39 39 De oorsprong van het jarendertighuis is te herleiden tot de hogere middenklasse die het zich kon permitteren buiten de stad te gaan wonen. De architectuur en het woonmilieu spreken nog altijd veel mensen aan. De kenmerkende horizontale belijning kan versterkt worden door toepassing van langere baksteenformaten, teruggevoegd en eventueel stootvoegloos metselwerk. Voor de materialisering kiest u ofwel grillige handvorm bakstenen ofwel pure vormbak bakstenen. De kleuren neigen naar warm en rijk, de tinten rood en oranje. Het hoge dak komt prominent in beeld. Er geldt een grote diversiteit in kapvormen. Wat zij gemeen hebben, zijn de grote overstekken. Voor ieder daktype zijn passende dakpannen en hulpstukken. Op iedere creatieve vraag is er een antwoord. rw Rijke details.

40 40 Natuurlijk comfort met keramiek Comfortabel binnenklimaat met keramiek Aangenaam binnenklimaat Keramische binnenmuren slaan warmte op en geven deze langzaam weer af. Zo koelt de woning s nachts nooit helemaal af. In de zomer blijven de wanden koel. Bijzonder geluidscomfort Keramiek heeft zeer goede geluidsisolerende eigenschappen. Er lekt minder geluid door naar de naastgelegen ruimte en er is minder holle weerkaatsing. De geluidsbeleving in het vertrek waar u verblijft is prettiger. Vochtregulerend Tijdens het bakproces vormen zich in de klei minuscule poriën. Deze microscopische luchtholtes vergroten het isolerende vermogen en zorgen voor een bijzonder laag vochtgehalte. Keramiek neemt vocht op en kan dit weer afstaan. Niet-natuurlijke bouwmaterialen kunnen dit niet. Keramiek doet meer voor uw

41 41 Met klei, water, vuur en lucht ontstaat een oersterk bouwmateriaal met een levensduur van vele generaties. De waardevastheid van uw woning zit m ook in blijvend comfort. Constructief veilig, onbrandbaar, vochtregulerend, antistatisch en warmte-accumulerend. Perfect wonen en leven Een binnenmuur moet kunnen ademen en leven. Een keramische binnenmuur zorgt voor meer comfort. Wat alles te maken heeft met de natuurlijke eigenschappen van keramiek. Constructief sterk Porotherm keramische binnenmuurstenen zijn geschikt voor dragende (vanaf 100 mm dikte) en niet-dragende binnenmuren. wooncomfort

42 42 Bestrating Kleurechte bestrating voor uw tuin Na het bouwen volgt het ontwerpen en inrichten van de tuin. Ook het uitgebreide assortiment Wienerberger gebakken bestrating is opgebouwd rond de stijlen Classica, Designa, Natura en Vida. Voor een tuin die van nature bij uw woning hoort. En, zoals Lodewijk Hoekstra (NL Greenlabel) stelt: Met bakstenen van Wienerberger kiest u voor een duurzame buitenruimte. Op kunt u zoeken op formaat, vorm, kleur en stijl. Ontdek er bovendien alles over legverbanden en lees meer over praktische verwerkingsadviezen. Ook vindt u er eenvoudig een Wienerberger-dealer bij u in de buurt.

43 43 Gebakken tuinbestrating is natuurlijk, duurzaam en blijvend mooi. Het keramiek in de Hollandse historische binnensteden ligt er vaak al drie generaties. Deze straatbakstenen overleefden paard en wagen, auto s en vrachtverkeer, klompen en naaldhakken. Door veroudering krijgt keramiek een mooier patina. Het materiaal is bestand tegen 250 jaar (zure) regen, vorst en dooi. Meer inspiratie Deze inspiratiebrochure zet u wellicht aan tot een weloverwogen keuze voor kwaliteit. Voor meer inspirerende stijloefeningen verwijzen we u graag naar pinterest. com/wienerbergernl. Een beeldbank voor het ontdekken en verzamelen van creatieve ideeën. Neem vooral de tijd voor uw moodboard. Ontwerpen en bouwen vraagt oog voor het detail. Een bevlogen architect zal uw passie alleen maar waarderen. Wienerberger werkt samen met talloze leveranciers van bouwmaterialen. Met de dealer-locator op de Wienerberger-website vindt u de bouwmaterialenhandelaar bij u in de buurt. De dealer kan u nader informeren over de aankoop van keramische bouwproducten. Aarzel niet om monsters aan te vragen. Op vindt u ook een compleet overzicht van de vele mogelijkheden. Uw primaire bron is dan het productzoeksysteem. De referenties en verwerkingstips zorgen voor verdere verdieping.

44 Blijvend mooi Natuurlijk duurzaam Wienerberger B.V. Hogeweg LK Zaltbommel Postbus AC Zaltbommel T F info.nl@wienerberger.com

De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger.

De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Voor altijd verbonden met keramiek leeft generaties lang De wereld van Wienerberger is voor mij een bijzondere plek. Hier werken we dagelijks vol toewijding

Nadere informatie

De kracht van keramiek. De wereld van

De kracht van keramiek. De wereld van De kracht van keramiek. De wereld van Voor altijd verbonden met keramiek Keramiek leeft generaties lang De wereld van Wienerberger is voor mij een bijzondere plek. Hier werken we dagelijks vol toewijding

Nadere informatie

COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN. Wat zou Rembrandt kiezen?

COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN. Wat zou Rembrandt kiezen? COLLECTIE KLASSIEKE DAKPANNEN Wat zou Rembrandt kiezen? Dakpannen maken is een oud ambacht. De productie van onze klassieke dakpannen is nog steeds deels handwerk. Klassieke inspiratie nodig? Kies uit

Nadere informatie

Keramische dakpannen Assortiment 2019

Keramische dakpannen Assortiment 2019 Keramische dakpannen Assortiment 2019 De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. 2 3 De kracht van keramiek op het dak 04 06 Classica - Klassiek en tijdloos Designa - Modern en strak VHV OVH Vario

Nadere informatie

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één Terca keramische raamdorpels Bescherming en afwerking in één Keramische raamdorpels: bescherming en afwerking in één 1. Voor een mooie gevel Een keramische raamdorpel beschermt. Zorgt voor een snelle en

Nadere informatie

Keramische raamdorpels: meer dan bescherming en afwerking in één

Keramische raamdorpels: meer dan bescherming en afwerking in één Geveloplossingen Keramische raamdorpels: meer dan bescherming en afwerking in één Voor extra (kleur)accenten Eenvoudig te reinigen Voorkomt waterdoorslag Geveloplossingen Keramische raamdorpels Over Wienerberger

Nadere informatie

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één Terca keramische raamdorpels Bescherming en afwerking in één Keramische raamdorpels: bescherming en afwerking in één 1. Voor een mooie gevel Een keramische raamdorpel beschermt. Zorgt voor een snelle en

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Porotherm Poriso binnenmuurstenen

Porotherm Poriso binnenmuurstenen Porotherm Poriso binnenmuurstenen Het verschil tussen wonen en je goed voelen Baksteen. Voor mensen gemaakt. Een heldere visie op bouwen Building Value Wienerberger produceert keramische bouwmaterialen

Nadere informatie

Geveloplossingen. Glazuurbakstenen: veelzijdiger dan ooit tevoren.

Geveloplossingen. Glazuurbakstenen: veelzijdiger dan ooit tevoren. Geveloplossingen Glazuurbakstenen: veelzijdiger dan ooit tevoren. Glazuurbakstenen Terca glazuurbakstenen: gevelbakstenen met een kwalitatief hoogwaardige glazuurlaag. Breed toepasbaar bij restauratie

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Interieur, afwerking en materialen

Interieur, afwerking en materialen Interieur, afwerking en materialen - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave EXTERIEUR 4 INTERIEUR 10 - LIVING & WOONKEUKEN 14 - SLAAPKAMERS 16 3 - SANITAIR 18 - WELLNESS 20 TUIN 22 MODELVILLA'S 24 MEER INFORMATIE

Nadere informatie

Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN

Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 BASIS BOUWSYSTEMEN 4 MODEL 1 BENTELO 6 MODEL 2 OLDENZAAL 8 MODEL 3 ENSCHEDE 10 MODEL 4 WIJHE 12

Nadere informatie

Porotherm keramische binnenmuurstenen. De kracht van keramiek

Porotherm keramische binnenmuurstenen. De kracht van keramiek Porotherm keramische binnenmuurstenen De kracht van keramiek Keramische binnenmuren: een winnaarsmentaliteit Hebt u de voordelen van keramische binnenmuren wel eens overwogen? Duurzame steensoorten, goede

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

OVH: authentiek en veelzijdig

OVH: authentiek en veelzijdig Dakoplossingen OVH: authentiek en veelzijdig De kracht van het Hollandse dak Blijvend mooi 30 jaar garantie Uitgebreid assortiment De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Dakoplossingen 2 Vrijheid

Nadere informatie

Metaal-serie: sterker door gebundelde krachten

Metaal-serie: sterker door gebundelde krachten Geveloplossingen Metaal-serie: sterker door gebundelde krachten De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Geveloplossingen 3 Gevelbakstenen Metaal-serie Metaal-serie: Keramisch edelmetaal De

Nadere informatie

Online texturengenerator: Echte impressies, maximale ontwerpvrijheid

Online texturengenerator: Echte impressies, maximale ontwerpvrijheid : Echte impressies, maximale ontwerpvrijheid Keuze uit grootste assortiment bakstenen Eenvoudig zoeken, selecteren en toepassen Waarheidsgetrouwe texturen 3 Realistisch nog voor de eerste baksteen is gelegd

Nadere informatie

GEMEENTE KRIMPENERWAARD. nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase)

GEMEENTE KRIMPENERWAARD. nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase) GEMEENTE KRIMPENERWAARD nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase) Compositie 5 stedenbouw bv Boschstraat 35-37 4811 GB BREDA telefoon: 076-5225262 internet: email:

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Keramische dakpannen Assortiment 2017/2018

Keramische dakpannen Assortiment 2017/2018 Dakoplossingen Keramische dakpannen Assortiment 2017/2018 De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Dakoplossingen 2 04 08 Klassiek Hollands Hedendaags grootformaat VHV OVH Vario OVH Klassiek

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

SLIMMER, SNELLER EN CONCURREREND

SLIMMER, SNELLER EN CONCURREREND Concept bouwen SLIMMER, SNELLER EN CONCURREREND WWWCONSTRUQNL CONSTRUQ, concept bouwen Houtskeletbouw met een betonnen svloer: het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen De

Nadere informatie

Bijna af! Nog 10! Blok 42 Nieuw Leyden

Bijna af! Nog 10! Blok 42 Nieuw Leyden Bijna af! Nog 10! Blok 42 Nieuw Leyden Blok 42 De laatste tien woningen in Nieuw Leyden Het karakter van Blok 42 Een nieuwe woning in een complete buurt Nieuw Leyden is bijna klaar. De allerlaatste woningen

Nadere informatie

Porotherm Lijmblokken PL25 en PL-I

Porotherm Lijmblokken PL25 en PL-I Porotherm Lijmblokken PL25 en PL-I Sterk, kostenefficiënt en snel lijmen Baksteen. Voor mensen gemaakt. Een heldere visie op bouwen Building Value Wienerberger produceert keramische bouwmaterialen met

Nadere informatie

Magistrada-serie: magistraal en magnifiek

Magistrada-serie: magistraal en magnifiek Geveloplossingen Magistrada-serie: magistraal en magnifiek De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Geveloplossingen 3 3 Magistrada-serie: magistraal en magnifiek Onze overtreffende trap in

Nadere informatie

Koramic Tuile du Nord 44

Koramic Tuile du Nord 44 Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De, medio 1880 ontwikkeld in Frankrijk, is een goedsluitende vlakke dakpan. Het rechte gedeelte van deze dakpan is voorzien van een ronde wel.

Nadere informatie

Wienerberger gebakken bestrating Natuurlijk, duurzaam en blijvend mooi

Wienerberger gebakken bestrating Natuurlijk, duurzaam en blijvend mooi Wienerberger gebakken bestrating Natuurlijk, duurzaam en blijvend mooi Natuurlijk, duurzaam en blijvend mooi 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 4 Tuintrends 6 Over Wienerberger Assortiment 8 Designa 14 Vida

Nadere informatie

Kleiklinkers, een plezier in elke tuin DUURZAAM BLIJVEND MOOI NATUURLIJK. De troeven van kleiklinkers. Ecologische productie met 100 % klei

Kleiklinkers, een plezier in elke tuin DUURZAAM BLIJVEND MOOI NATUURLIJK. De troeven van kleiklinkers. Ecologische productie met 100 % klei DUURZAAM BLIJVEND MOOI NATUURLIJK Kleiklinkers, een plezier in elke tuin De omgeving maakt het huis. U wilt een stijlvolle oprit, een zonnig terras en misschien zelfs een rustgevende vijver of een verfrissend

Nadere informatie

twee onder een kap woning groot basiswoning

twee onder een kap woning groot basiswoning twee onder een kap woning groot basiswoning blok 6 6600 26 voorgevel zijgevel Beeldkwaliteit architectuur I De Buitenplaats Van Ruytenburch De Buitenplaats wordt een nieuwe toevoeging op architectuurstijlen

Nadere informatie

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Thermische isolatie, afgewerkt met keramische steenstrips De combinatie van

Nadere informatie

de Strijp De Coulisse

de Strijp De Coulisse de Strijp De Coulisse Inhoudsopgave De Strijp Het thema De kavel Het huis Het dak De gevels De detaillering Het materiaal Duurzaamheid Het ontwerp De Strijp De Strijp De Kilder De Strijp geeft Doesburg

Nadere informatie

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen zendow kiuzo HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * Geniet vandaag van de luiken van morgen Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy

Nadere informatie

Terca keramische raamdorpels

Terca keramische raamdorpels Terca keramische raamdorpels glas houten kozijn maat A raamdorpelclip min. 40 º vensterbank pleisterlaag Terca raamdorpel vochtkerend materiaal open stootvoeg isolatie Toepassing houten kozijn - kering

Nadere informatie

Magistrada-serie: magistraal en magnifiek

Magistrada-serie: magistraal en magnifiek Geveloplossingen Magistrada-serie: magistraal en magnifiek De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Geveloplossingen De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Wij geloven in de kracht

Nadere informatie

Hoogwaardige productie

Hoogwaardige productie Glazuurbakstenen Hoogwaardige productie Verglaasde bakstenen van Wienerberger, ook wel glazuurbakstenen genoemd: gevelbakstenen met nog meer kleur én glans. De duurzame glazuurlaag zorgt voor extra kleurmogelijkheden.

Nadere informatie

Porotherm Metselblokken PM20 en PM25

Porotherm Metselblokken PM20 en PM25 Porotherm Metselblokken PM20 en PM25 Metselen met meerwaarde Baksteen. Voor mensen gemaakt. Een heldere visie op bouwen Building Value Wienerberger produceert keramische bouwmaterialen met een heldere

Nadere informatie

zendow autentica EPB Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen

zendow autentica EPB Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen zendow autentica HOGE ISOLTIEWRDE EPB * KOSTENBESPREND * Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen Genieten staat centraal Een wereld van comfort Stijl gekoppeld aan kwaliteit De utentica-ramen komen

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Smakenboekje. 1 september 2018

Smakenboekje. 1 september 2018 Smakenboekje 1 september 2018 2 Inleiding variatie Variatie in in bouwbreedte Om u te helpen bij het maken van keuzes hebben de architecten van 19 Het Atelier uit Zwolle verschillende gevelstijlen uitgewerkt

Nadere informatie

Dakoplossingen. Koramic OVH Klassiek. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger.

Dakoplossingen. Koramic OVH Klassiek. De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De is een bijzondere keramische dakpan met een authentiek uiterlijk. Dat maakt deze dakpan bij uitstek geschikt voor traditionele Hollandse daken

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Bauhaus-serie: meer dan samenspel van modern en ambachtelijk

Bauhaus-serie: meer dan samenspel van modern en ambachtelijk Geveloplossingen Klei wordt exclusieve baksteen Bauhaus-serie: meer dan samenspel van modern en ambachtelijk Baksteen wordt exclusieve architectuur 8 Unieke sorteringen, in 3 formaten Geveloplossingen

Nadere informatie

Tuinmagazine 2014. Bylandt. straatbaksteen. De natuur aan je voeten

Tuinmagazine 2014. Bylandt. straatbaksteen. De natuur aan je voeten Tuinmagazine 2014 Bylandt straatbaksteen. De natuur aan je voeten Vier het buitenleven! Geniet met volle teugen van het buitenleven in je tuin. Tuinier, lees of lunch er. Luister op je gemak naar fluitende

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

De Strijp. Het podium

De Strijp. Het podium De Strijp Het podium Inhoudsopgave De Strijp Het thema De kavel Het huis Het dak De gevels De detaillering Het materiaal Duurzaamheid Het ontwerp De Strijp De Strijp De Kilder De Strijp geeft Doesburg

Nadere informatie

BEELDKWALITEITPLAN Zenderensestraat 2 - Hebbrodweg Zenderen

BEELDKWALITEITPLAN Zenderensestraat 2 - Hebbrodweg Zenderen BEELDKWALITEITPLAN Zenderensestraat 2 - Hebbrodweg Zenderen september 2014 2 Planbeschrijving Aan de noord-oost kant van Borne ligt het historische erf met zijn monumentale status. Het erf en de boerderij

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Kloostertuin Tienray

Beeldkwaliteitsplan Kloostertuin Tienray Beeldkwaliteitsplan Kloostertuin Tienray September 2017 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Analyse en aanbeveling... 5 3. Inspiratiebeelden... 6 4. Criteria... 9 1. Inleiding De gemeente Horst aan de Maas heeft

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Metaal-serie: sterker door gebundelde krachten

Metaal-serie: sterker door gebundelde krachten Geveloplossingen Metaal-serie: sterker door gebundelde krachten Unieke kleurenbeelden Hoogwaardige kwaliteit door gebundelde kennis en ervaring 16 Schitterende sorteringen Brede keuze in textuur en vorm

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

isolerend enkelglas het nieuwe denken over isoleren

isolerend enkelglas het nieuwe denken over isoleren isolerend enkelglas het nieuwe denken over isoleren Van Ruysdael levert het bewijs dat tegenstellingen zich goed laten verenigen. Cultuurgoed en comfortabel wonen, bestaande vensters en energie besparen,

Nadere informatie

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent

IJSSELMAERE. De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent IJSSELMAERE De eerste stappen naar zelfbouw met bouwbedrijf Van Leent Bouw je eigen droomvilla aan het water Het zelf bouwen van een huis is een intensief traject waarbij je rekening moet houden met een

Nadere informatie

JongZeeuw architecten - wie zijn we?

JongZeeuw architecten - wie zijn we? JongZeeuw architecten - wie zijn we? Grondslag bij de verbinding tussen verleden, heden en toekomst. Multidisciplinair bureau met deskundigheid op het vlak van architectuur, stedenbouw, interieur, energiezuinigheid,

Nadere informatie

4.2 BEELDKWALITEIT. Inleiding. Deze beeldkwaliteitsparagraaf dient als leidraad voor het bereiken van een gewenste

4.2 BEELDKWALITEIT. Inleiding. Deze beeldkwaliteitsparagraaf dient als leidraad voor het bereiken van een gewenste 4.2 BEELDKWALITEIT Inleiding Deze beeldkwaliteitsparagraaf dient als leidraad voor het bereiken van een gewenste stedenbouwkundige samenhang en blijft beperkt tot díe elementen en aspecten die het beeld

Nadere informatie

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie.

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eter-Backer HD Systeem Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eén hoogwaardig bouwsysteem Nieuwe en creatieve esthetische mogelijkheden. De eenvoudige oplossing voor slanker

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Duurzame en ecologische gevels

Duurzame en ecologische gevels Duurzame en ecologische gevels Modern bouwen vraagt om duurzame ecologische gevels. Daarom heeft Daas de DuecoBrick gevel ontwikkeld. Met keus uit twee varianten: DuecoRock met een grillige, rotsachtige

Nadere informatie

Voor meer info en advies kan u steeds terecht bij. zendow autentica. www.quadralis.be. Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen EPB

Voor meer info en advies kan u steeds terecht bij. zendow autentica. www.quadralis.be. Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen EPB Voor meer info en advies zendow autentica HOGE ISOLTIEWRDE EPB * KOSTENBESPREND * Ontdek vandaag het decoratieve raam van morgen Voor meer info en advies Genieten staat centraal Een wereld van comfort

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

Deelgebied 4, Vorchten. 1. Beschrijving bestaande situatie

Deelgebied 4, Vorchten. 1. Beschrijving bestaande situatie Deelgebied 4, Vorchten 1. Beschrijving bestaande situatie der tijden zijn aanbouwen gerealiseerd, soms opvallend qua massa maar zodanig rekening houdend met de locatie en zichten dat zij geen afbreuk doen

Nadere informatie

renovations globalarchitects

renovations globalarchitects House as a Rock House as a rock House as a rock is een moderne droomvilla, ontwikkeld in particulier opdrachtgeverschap in de duinen van Westlandse Zoom nabij het strand van Monster. De wens van de bewoners

Nadere informatie

DUURZAAM WONEN, COMFORTABEL LEVEN

DUURZAAM WONEN, COMFORTABEL LEVEN FOTOGRAFIE: FOTOSTUDIO ARJO VAN DER GRAAFF (WWW.FOTOGRAAFF.NL; FOTOGRAAFF@MAC.COM) Casa Ratsma heldere architectuur DUURZAAM WONEN, COMFORTABEL LEVEN EEN COMFORTABEL EN EIGENTIJDS LEEFHUIS. NIET TE TRUTTIG.

Nadere informatie

Online texturengenerator: Echte impressies, maximale ontwerpvrijheid

Online texturengenerator: Echte impressies, maximale ontwerpvrijheid Geveloplossingen Online texturengenerator: Echte impressies, maximale ontwerpvrijheid Keuze uit grootste assortiment bakstenen Eenvoudig zoeken, selecteren en toepassen Waarheidsgetrouwe texturen Geveloplossingen

Nadere informatie

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 colofon SAB Arnhem B.V. Contactpersoon: Arjan van der Laan bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres:

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen Woonhuis 2010-2013

Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen Woonhuis 2010-2013 BAKSTEENHUIS titel opdrachtgever projectteam aannemer programma periode Baksteenhuis te Groenekan Particulier Marnix van der Meer, Steven Nobel, Rene de Korte, Roy van Maarseveen Bouwbedrijf Van Rhenen

Nadere informatie

Allwin een nieuw venster met historische waarde

Allwin een nieuw venster met historische waarde Allwin een nieuw venster met historische waarde Klassieke schuifraam krijgt nieuwe toekomst De oorsprong van het verticaal te openen houten schuifraam ligt al zo n drie eeuwen achter ons. Het is onderdeel

Nadere informatie

Als geen ander... NedZinkNOVA COMPOSITE

Als geen ander... NedZinkNOVA COMPOSITE Als geen ander... NedZinkNOVA COMPOSITE Copyright Voor elk gebruik van deze brochure, zoals bijvoorbeeld kopiëren, opslaan in een automatisch gegevensbestand of publicatie in welke vorm dan ook moet vooraf

Nadere informatie

Keramische bouwoplossingen voor duurzame waardevermeerdering van bestaande bouw

Keramische bouwoplossingen voor duurzame waardevermeerdering van bestaande bouw Keramische bouwoplossingen voor duurzame waardevermeerdering van bestaande bouw Slimme, energiebesparende oplossingen Lange levensduur Kleurecht, blijvend mooi Keramische renovatieoplossingen 3 Alles onder

Nadere informatie

De ligging van het plan Lubberstraat fase II in de kernrandzone van Spoordonk vraagt in de

De ligging van het plan Lubberstraat fase II in de kernrandzone van Spoordonk vraagt in de 4.5 Beeldkwaliteit 4.5.1 Algemeen De ligging van het plan Lubberstraat fase II in de kernrandzone van Spoordonk vraagt in de planvorming en het benoemen van de beeldkwaliteitregels om zorgvuldigheid en

Nadere informatie

Gemeente: Harlingen Oorspr. functie: boerderij Plaats: Harlingen Huidige functie: boerderij Karakteristiek pand Adres: Ludingawei 5 MIP-code: geen

Gemeente: Harlingen Oorspr. functie: boerderij Plaats: Harlingen Huidige functie: boerderij Karakteristiek pand Adres: Ludingawei 5 MIP-code: geen Gemeente: Harlingen Oorspr. functie: boerderij Plaats: Harlingen Huidige functie: boerderij Karakteristiek pand Adres: Ludingawei 5 MIP-code: geen betekenis van het object t.a.v. ruimtelijke wandvorming

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg. T +31 (0)

Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg. T +31 (0) EXCLUSIEF WONEN Nieuwbouw Landhuis! Posterholt - Struukskensweg T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Omschrijving: Het bouwperceel is gelegen in een rustige straat met

Nadere informatie

Beeldkwaliteit Molenbeek

Beeldkwaliteit Molenbeek Beeldkwaliteit Molenbeek Nunspeet 11 mei 2016 in opdracht van gemeente Nunspeet colofon opdrachtgever: Gemeente Nunspeet Markt 1 8071 GJ Nunspeet Arjan Dickhof - gemeentelijk projectleider ontwerper: LODEWIJK

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

Keramische bouwoplossingen voor duurzame waardevermeerdering van bestaande bouw

Keramische bouwoplossingen voor duurzame waardevermeerdering van bestaande bouw Keramische bouwoplossingen voor duurzame waardevermeerdering van bestaande bouw Slimme, energiebesparende oplossingen Lange levensduur Kleurecht, blijvend mooi Keramische renovatieoplossingen Alles onder

Nadere informatie

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam.

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. 4 es Saisons Herengracht 498. Amsterdam. 4 keer een foto van de ornamenten 4 jaargetijden FOTOGRAFEREN! L es4saisons Herengracht 498. Kantoor met charisma in

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Koramic Oude Holle 451

Koramic Oude Holle 451 Koramic De kracht van keramiek. De wereld van Wienerberger. De Oude Holle dakpan is een gegolfde pan zonder sluitingen. Een pan met een eigen karakter en een lange historie. Deze dakpan is al bekend sinds

Nadere informatie

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl altijd de juiste keuze VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige

Nadere informatie

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9 j u l i 2 0 0 9 5 Maak kennis met de Woonhoeve In de vorige nieuwsbrief heeft u uitvoerig kennis gemaakt met de Laanwoning, Dorpswoning, Erfwoning en de Hofwoning. In deze nieuwsbrief introduceren wij

Nadere informatie

14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft van dubbel woonhuis.

14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft van dubbel woonhuis. 14 bouwkavels voor bouw van 6 vrijstaande woningen en 8 voor een helft van dubbel woonhuis. In Gaanderen, op het terrein waar ooit de bedrijven Jaartsveld Wegenbouw en Mholf waren gevestigd, is Nachtegaal

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

vlis 8 riante patio woningen

vlis 8 riante patio woningen DE o k vlis 8 riante patio woningen Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

De natuur aan je voeten

De natuur aan je voeten Tuinmagazine 2015 Met handige tuintips Boordevol inspiratie! 4 115 jaar klei, water en vuur De natuur aan je voeten 6 Ons assortiment: strengpers en vormbak 11 Straatbaksteen, authentiek en puur natuur

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u!

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek aan Kral Keukens & Interieurs

Nadere informatie

Metropolis, verfijnd gelijnd

Metropolis, verfijnd gelijnd Metropolis, verfijnd gelijnd Beperkte breedte Lange, strakke en smalle steen Glad tot licht ruw oppervlak Eco-brick formaat: win woonruimte of isoleer meer _ De Metropolis stenen behoren tot het Eco-brick

Nadere informatie

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden

K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d. Venster op het verleden K l o o s t e r k wa rt i e r S i t ta r d Venster op het verleden Wonen in weelde Wonen in het hart van Sittard Wonen in het hart van Sittard is wonen in weelde. Genieten van wie sjoon oos Zitterd is.

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum

31 betaalbare woningen met tuin in het centrum 31 betaalbare woningen met tuin in het centrum Jouw thuis in Het Vledder, Meppel 2 Winkelen in het historische stadshart 3 3 Greijdanus Meppel ra at VVV-ANWB Winkel Aktiesport Kijkshop Centrum Meppel Fair

Nadere informatie

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL...

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL... DOORSNEDE VAN HET PROFIEL MET KUNSTSTOF KRIJGT U MEER PLEZIER IN HET LEVEN! JARENLANG GENIETEN ZONDER ZORGEN. Waarom zou u weekends, snipperdagen of vakanties spenderen aan vervelende onderhouds- en schilderklussen?

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

Kleurrijk blauw. Keramische dakpannen met een blauwe signatuur. Keramische dakpannen. Voor mensen gemaakt.

Kleurrijk blauw. Keramische dakpannen met een blauwe signatuur. Keramische dakpannen. Voor mensen gemaakt. Kleurrijk Keramische dakpannen met een e signatuur Keramische dakpannen. Voor mensen gemaakt. Nieuw! OVH Belfelds bont De Opnieuw verbeterde Holle (OVH) geeft het dak een rechtlijnig golvend uiterlijk.

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie